Dunaszekcső Önkormányzat Képviselő-testületének 2/2019. (III.12.) önkormányzati rendelete

a Dunaszekcsői Közös Önkormányzati Hivatalban foglalkoztatott köztisztviselők közszolgálati jogviszonyának egyes kérdéseiről

Hatályos: 2019. 03. 13

Dunaszekcső Község Önkormányzatának Képviselő-testülete a Magyarország 2019. évi központi költségvetéséről szóló 2018. évi L. törvény 60. § (6) bekezdésében kapott felhatalmazás alapján, az Alaptörvény 32. cikk (1) bekezdés f) pontjában meghatározott feladatkörében eljárva a következőket rendeli el:

1. §


A rendelet hatálya a Dunaszekcsői Közös Önkormányzati Hivatalnál (a továbbiakban: Hivatal) foglalkoztatott köztisztviselőkre terjed ki.

2. §


(1) A Hivatalnál foglalkoztatott köztisztviselők vonatkozásában az illetményalap a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvényben foglaltaktól eltérően a Magyarország 2019. évi központi költségvetéséről szóló 2018. évi L. törvény 60. § (1) bekezdésében meghatározottnál magasabb összegben kerül megállapításra.


(2) A Hivatalnál foglalkoztatott köztisztviselők vonatkozásában az illetményalap 46.380,- Ft.

3. §


A képviselő-testület a magasabb összegű illetményalappal összefüggő kiadásokat a költségvetési rendeletében a működési kiadások között a személyi juttatások és munkaadókat

terhelő járulék jogcímen eredeti előirányzatként biztosítja.


4. §


(1) Ez a rendelet a kihirdetését követő napon lép hatályba, de rendelkezéseit visszamenőlegesen, 2019. január 1-jétől kell alkalmazni.



Faller János                                                               dr. Köbli Kata

                       polgármester                                                                    jegyző



Záradék:

E rendelet Dunaszekcső községben 2019. március 13. napján kihirdetve.


Dunaszekcső, 2019. március 13.



          dr. Köbli Kata

      jegyző