Kémes Községi Önkormányzat képviselő-testületének 1/2014.(II.11.) önkormányzati rendelete

az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól

Hatályos: 2014. 02. 11- 2019. 04. 01

Kémes Községi Önkormányzat képviselő-testületének 1/2014.(II.11.) önkormányzati rendelete

az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól

2014.02.11.

Kémes Község Önkormányzatának Képviselő-testülete a Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX. törvény (továbbiakban: Mötv.) 109. § (4) bekezdésében, a nemzeti vagyonról szóló 2011. évi CXCVI. törvény (a továbbiakban: Nvtv.) 18. § (1) bekezdésében kapott felhatalmazás alapján, az Alaptörvény 32. cikk (1) bekezdés a) és e) pontjában meghatározott feladatkörében eljárva a következőket rendeli el:

A rendelet hatálya

1. § A rendelet hatálya kiterjed

a) Kémes Község Önkormányzatára (a továbbiakban: önkormányzat),

b) az önkormányzati vagyonkezelőire, hasznosítóira, használóira.

Az önkormányzat vagyona

2. § (1) Az önkormányzat vagyona a tulajdonából és a helyi önkormányzatot megillető vagyoni értékű jogokból áll, amelyek az önkormányzati feladatok és célok ellátását szolgálják.

(2) Az önkormányzat vagyona (továbbiakban: vagyon) törzsvagyonból és üzleti vagyonból áll. Az önkormányzat törzsvagyona forgalomképtelen vagy korlátozottan forgalomképes vagyon.

Az önkormányzat törzsvagyona

3. § (1) A törzsvagyon közvetlenül a kötelező önkormányzati feladatkör ellátását, vagy hatáskör gyakorlását szolgálja.

(2) A törzsvagyont a többi vagyontárgytól elkülönítve kell nyilvántartani.

(3) Az önkormányzat forgalomképtelen törzsvagyona

a) kizárólagos tulajdonban álló vagyonból, és

b) nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű vagyonból áll.

(4) Az önkormányzat kizárólagos tulajdonát képező nemzeti vagyonba tartoznak

a) helyi közutak és műtárgyaik,

b) az önkormányzat tulajdonában álló terek, parkok,

c) az önkormányzat tulajdonában álló – törvény rendelkezése alapján részére átadott – vizek, közcélú vízi létesítmények, ide nem értve a vízi közműveket.

(5) Az önkormányzat forgalomképtelen törzsvagyonából nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű nemzeti vagyonnak egy vagyonelemet sem minősít.

(6) Az önkormányzat forgalomképtelen törzsvagyona – a nemzeti vagyonról szóló törvény 6. § (2)-(3) bekezdésében és a 14. § (1) bekezdésben foglalt kivétellel - nem idegeníthető el, vagyonkezelői jog, jogszabályon alapuló használati jog vagy szolgalom kivételével nem terhelhető, azon dologi jog vagy osztott tulajdon nem létesíthető.

(7) Az önkormányzat forgalomképtelen vagyonát a rendelet 1. sz. melléklete tartalmazza.

4. § (1) Korlátozottan forgalomképes törzsvagyon körébe tartoznak:

a) közművek és közmű jellegű létesítmények,

b) szociális, kulturális, oktatási, sport és egyéb intézmények, létesítmények,

c) középületek, műemlék vagy műemlék jellegű épületek,

d) védett természeti területek, erdők,

e) továbbá azon vagyonelemek, mely felett a rendelkezési jog gyakorlását jogszabály feltételhez köti.

(2) A korlátozottan forgalomképes vagyontárgyak akkor idegeníthetők el, ha kihasználtságuk vagy fenntartásuk magas költsége miatt rendkívüli megterhelést jelentenének az önkormányzat számára.

(3) A korlátozottan forgalomképes vagyontárgyakra a tulajdonjog megtartása mellett vagyonkezelői jog, használati jog, szolgalom létesíthető.

(4) A korlátozottan forgalomképes vagyontárgyait a rendelet 2. sz. melléklete tartalmazza.

Üzleti vagyon

5. § (1) Az önkormányzat üzleti vagyona, mindaz a vagyon, amely nem tartozik az önkormányzat törzsvagyonába. Az önkormányzat vállalkozási tevékenysége a kötelező feladatainak ellátását nem veszélyeztetheti.

(2) Forgalomképes ingatlanokat a 3. számú melléklet tartalmazza

.

Vagyonkimutatás, a vagyon nyilvántartása

6. § (1) A vagyont annak értékét és változásait a tulajdonosi joggyakorló nyilvántartja. Az érték nyilvántartásáról el lehet tekinteni, ha az adott vagyontárgy értéke természeténél, jellegénél fogva nem állapítható meg. A nyilvántartásnak tartalmaznia kell a vagyon elsődleges rendeltetése szerinti közfeladat megjelölését is. A nyilvántartási adatok – a minősített adat védelméről szóló törvény szerinti minősített adat kivételével –nyilvánosak.

(2) Az önkormányzat tulajdonában lévő ingatlanvagyont és annak változásait az önkormányzatok tulajdonában lévő ingatlan nyilvántartási és adatszolgáltatási rendjéről szóló 147/1992.(XI.06.) Korm. rendelet szerint kataszterben kell nyilvántartani.

(3) A képviselő-testület részére a zárszámadáshoz csatolt – az Áht. 91. § (2) bekezdés c) pontjában meghatározott – vagyonkimutatás az önkormányzat és intézményei saját vagyonának adatait mutatja be.

Az önkormányzati vagyon kezelése

7. § (1) A vagyongazdálkodás során az önkormányzatot megilletik mindazok a jogok és terhelik mindazok a kötelezettségek, amelyek a tulajdonost megilletik, illetőleg terhelik. A tulajdonost megillető jogok gyakorlásáról és a kötelezettségek teljesítéséről a képviselőtestület rendelkezik.

(2) A vagyongazdálkodás során a vagyontárgyak hasznosítása nem veszélyeztetheti az önkormányzat kötelező feladatainak ellátását. Az önkormányzat csak olyan gazdálkodó szervezetben vehet részt, amelyben felelőssége nem haladja meg vagyoni hozzájárulásának mértékét.

(3) Nem önkormányzati feladat megoldását célzó vállalkozásban csak az önkormányzati feladatok ellátása során nélkülözhető vagyonnal lehet részt venni.

Az önkormányzati vagyon hasznosítása

8. § (1) Önkormányzati vagyon hasznosítására vonatkozó szerződés kizárólag csak természetes személlyel vagy átlátható szervezettel köthető. Önkormányzati vagyont ingyenesen kizárólag közfeladat ellátása céljából adható használatba, a közfeladat ellátásához szükséges mértékben.

(2) Önkormányzati vagyont hasznosítani, a hasznosítás jogát átengedni a legelőnyösebb ajánlatot tevő részére, a szolgáltatás és ellenszolgáltatás értékarányosságával lehet. Ez a rendelkezés nem vonatkozik arra az esetre, ha a hasznosítás az államháztartási körbe tartozó szervezet, illetve jogszabályban előírt állami, önkormányzati feladatot ellátó gazdálkodó szervezet javára történik.

(3) Az önkormányzati vagyon tulajdonjogát átruházni természetes személy vagy a nemzeti vagyonról szóló törvényben meghatározott, átlátható szervezet részére lehet. 1.000.000,- Ft értékhatár felett, csak versenyeztetés útján, összességében a legelőnyösebb ajánlatot tevő részére, a szolgáltatás és ellenszolgáltatás értékarányosságával lehet.

Az önkormányzat kizárólagos gazdasági tevékenységei

9. § (1) Az önkormányzat kizárólagos gazdasági tevékenységei a következők:

a) a helyi közutak és műtárgyaik létrehozása és működtetése,

b) a törzsvagyon részét képező helyi közművek létrehozása és működtetése,

c) a törzsvagyon részét képező terek, parkok felszíne alatt építmény létrehozása és működtetése,

d) a helyi önkormányzat kizárólagos tulajdonában – külön törvény rendelkezése alapján részére átadott – vizek, közcélú vízi létesítmények működtetése.

(2) Az önkormányzat a kizárólagos gazdasági tevékenységei gyakorlásának időleges jogát az Nvtv. 12. § (7)-(12) bekezdésében meghatározattak kivételével kizárólag koncesszió útján, külön törvényben szabályozott módon engedheti át.

A vagyon tulajdonjogának átruházása

10. § (1) Az önkormányzati vagyont értékesíteni természetes személy, vagy a Nvtv.-ben meghatározott átlátható szervezet részére a Nvtv.-ben meghatározott módon lehet.

(2) Nem lehet értékesíteni az önkormányzat forgalomképtelen és korlátozottan forgalomképtelen törzsvagyonának körébe sorolt vagyont.

(3) Az önkormányzati tulajdonban lévő ingatlan értékesítése esetén – a Nvtv.-ben foglalt kivétellel – az államot minden más jogosultat megelőző elővásárlási jog illeti meg. Az elővásárlási jog gyakorlására külön törvényben meghatározott szerv – amennyiben törvény a nyilatkozattételi határidőre vonatkozóan eltérően nem rendelkezik – az átruházás valamennyi lényeges elemét tartalmazó ajánlat vagy az elővásárlási jog jogosultjával szemben még hatályba nem lépett a vagyon értékesítésére irányuló szerződés részére történő kézbesítéstől számított 30 napon belül nyilatkozik, hogy kíván-e élni az elővásárlási joggal az állam nevében.

Az önkormányzati vagyon ingyenes átruházása, követelés elengedése

11. § (1) Önkormányzati vagyon tulajdonjogát ingyenesen átruházni csak törvényben meghatározott esetekben és módon – a nemzeti vagyonról szóló törvény 13-14. §–ban foglaltakra figyelemmel - lehet.

(2) Az önkormányzat és szerve csak törvényben meghatározott módon és esetben, valamint az alábbi esetekben mondhat le részben vagy egészben követeléséről:

a) csődegyezségi megállapodásban,

b) bírói egyezség keretében,

c) felszámolási eljárás során, ha a felszámoló által írásban adott nyilatkozat alapján az várhatóan nem térül meg,

d) a végrehajtás során nem, vagy csak részben térül meg,

e) ha a követelés igazoltan csak veszteséggel (aránytalan költségráfordítással) érvényesíthető,

f) kötelezettje nem lelhető fel, s ez dokumentumokkal hitelt érdemlően bizonyított.

A felajánlott vagyon elfogadása

12. § (1) Ha a vagyonról az önkormányzat javára lemondtak, ezt a lemondásban megnevezett vagyonkezelő, vagy az önkormányzat költségvetési szerve elfogadhatja, feltéve, hogy képes az azzal járó kötelezettségek teljesítésére.

(2) Az önkormányzat részére felajánlott vagyon elfogadásához szükség van a képviselő-testület jóváhagyására.

Tulajdonosi jogok gyakorlása

13. § (1) A tulajdonosi jogokat az e rendeletben foglaltak szerint a képviselő-testület, illetve e rendeletben meghatározottak szerint és átruházott hatáskörben a polgármester gyakorolja. A képviselő-testület képviseletében, a polgármester jár el.

(2) Az önkormányzat gazdasági társaságban történő részvételéről, illetve a gazdasági társaságban történő vagyoni hozzájárulás elidegenítéséről a képviselő-testület dönt.

(3) Ingatlan tulajdonjogának megszerzése, illetve önkormányzati tulajdonban lévő ingatlan értékesítése a képviselő-testület hatáskörébe tartozik.

(4) Az önkormányzat tulajdonában lévő ingatlanok szolgalmi és vezeték joggal, valamint használati joggal való megterheléséről, valamint ezzel összefüggő tulajdonosi hozzájárulás megadásáról, amennyiben ezen jogokkal történő megterheléséért fizetendő kártalanítása összege

a) 200 ezer forintot meghaladja a képviselő-testület,

b) 200 ezer forintot nem haladja meg, a polgármester dönt.

(5) Kivételesen, ellenszolgáltatás/kártalanítás nélkül lehet szolgalmi/vezetékjogot alapítani olyan közművezeték létesítése céljából, amelynek során a szolgáltató kötelező önkormányzati feladatot valósít meg.

(6) Az önkormányzat vagyonával kapcsolatos tulajdonosi jognyilatkozatok közül

a) építési ügyekben –közművekkel való ellátás területén – a tulajdonosi hozzájárulás

megadására,
b) az önkormányzat javára bejegyzett elidegenítési és terhelési tilalom, továbbá visszavásárlási jog törléséhez hozzájárulás megtételére a polgármester jogosult.

14. § Az önkormányzati ingó vagyon elidegenítéséről, hasznosításáról a képviselő-testület dönt.

Az önkormányzati vagyon forgalmi értékének meghatározása

15. § Az önkormányzati vagyon körébe tartozó vagyontárgy értékesítésére, apportálására és megterhelésére irányuló döntést megelőzően – kivéve az ingatlan bérbeadás útján történő hasznosítása esetét – az adott vagyontárgy forgalmi (piaci) értékét az alábbiak szerint kell meghatározni:

a) ingatlan vagyon esetén forgalmi értékbecslés alapján,

b) ingó vagyon esetén értékbecslés alapján.

Záró rendelkezések

16. § Jelen rendelet alkalmazásakor az értelmező rendelkezések tekintetében az Nvtv. 3. §-ában foglaltak az irányadók.

(2) Jelen rendelet a kihirdetése napján lép hatályba.

(3) E rendelet hatályba lépésével egyidejűleg hatályát veszti, az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól szóló 4/2003.(III.20.) önkormányzati rendelet.

3. számú melléklet az 1/2014.(II.11.) önkormányzati rendelethez

Forgalomképesség: FORGALOMKÉPES
Főkönyv Sorsz Megnevezés Helyr.szám Bruttó ÉCS Nettó

12123

65

Lakóház, udvar és ga

"F"

2.

90/

/

/

104625

0

104625

1219313

65

Lakóház, udvar és ga

"E"

3.

90/

/

/

157012

157012

0

12113

122

Beépítetlen terület

"F"

2.

107/

/

/

100000

0

100000

12123

69

Beépítetlen terület

"F"

2.

109/

1/

/

387000

0

387000

121493

69

Beépítetlen terület

"Z"

3.

109/

1/

/

795902

0

795902

1219313

74

Lakóház, udvar és ga

"E"

3.

128/

5/

/

166312

166312

0

12123

75

Beépítetlen terület

"F"

2.

128/

11/

/

324000

0

324000

12123

77

Beépítetlen terület

"F"

2.

130/

1/

/

670000

0

670000

12123

84

épület

"F"

2.

180/

/

/

678000

0

678000

121313

84

épület

"E"

3.

180/

/

/

33596708

3021660

30575048

12123

92

Beépítetlen terület

"F"

2.

225/

/

/

225000

0

225000

12123

93

Beépítetlen terület

"F"

2.

226/

/

/

617000

0

617000

12123

94

Beépítetlen terület

"F"

2.

228/

/

/

249000

0

249000

12123

99

TELEK

"F"

2.

394/

12/

/

156000

0

156000

12123

100

TELEK

"F"

2.

394/

13/

/

156000

0

156000

12123

101

TELEK

"F"

2.

394/

14/

/

156000

0

156000

12123

102

TELEK

"F"

2.

394/

15/

/

156000

0

156000

12123

103

TELEK

"F"

2.

394/

16/

/

156000

0

156000

12123

104

TELEK

"F"

2.

394/

17/

/

156000

0

156000

12123

105

TELEK

"F"

2.

394/

18/

/

156000

0

156000

12123

106

TELEK

"F"

2.

394/

19/

/

156000

0

156000

12123

107

TELEK

"F"

2.

394/

20/

/

156000

0

156000

12123

108

TELEK

"F"

2.

394/

21/

/

156000

0

156000

12113

123

Kivett vasútállomás

"F"

2.

030/

5/

/

150000

0

150000

121313

123

Kivett vasútállomás

"R"

3.

030/

5/

/

20000

23

19977

121493

123

Kivett vasútállomás

"D"

8.

030/

5/

/

5000

9

4991

121493

123

Kivett vasútállomás

"P"

4.

030/

5/

/

10000

17

9983

121493

123

Kivett vasútállomás

"P"

5.

030/

5/

/

5000

9

4991

121493

123

Kivett vasútállomás

"P"

6.

030/

5/

/

5000

9

4991

121493

123

Kivett vasútállomás

"P"

7.

030/

5/

/

5000

9

4991

12113

126

Szántó

"F"

2.

030/

7/

/

140000

0

140000

121313

126

Szántó

"E"

3.

030/

7/

/

198000

227

197773

121313

126

Szántó

"D"

5.

030/

7/

/

157000

180

156820

121313

126

Szántó

"D"

6.

030/

7/

/

55000

63

54937

121493

126

Szántó

"D"

7.

030/

7/

/

41000

71

40929

121493

126

Szántó

"P"

8.

030/

7/

/

9000

15

8985

12113

124

Kivett

út

"F"

2.

030/

8/

/

1000

0

1000

121493

124

Kivett

út

"U"

3.

030/

8/

/

4000

7

3993

12113

125

Kivett

út

"F"

3.

030/

10/

/

1000

0

1000

121493

125

Kivett

út

"U"

2.

030/

10/

/

4000

7

3993

121423

37

Erdő

"F"

2.

096/

3/

/

76000

0

76000

121111

43

Önkormányzati

út

"F"

3.

0104/

18/

/

43000

0

43000

1214911

43

Önkormányzati

út

"U"

2.

0104/

18/

/

50000

15000

35000

121111

45

Önkormányzati

út

"F"

3.

0104/

27/

/

785000

0

785000

1214911

45

Önkormányzati

út

"U"

2.

0104/

27/

/

660000

198000

462000

————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

Bruttó ÉCS Nettó
Összesen (45 darab): (Forgalomképesség: FORGALOMKÉPES) 41460559 3558630 38495929
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

2. számú melléklet az 1/2014.(II.11.) önkormányzati rendelethez

12122

2

óvoda

"F"

2.

33/

/

/

258750

0

258750

121312

2

óvoda

"N"

3.

33/

/

/

8979031

1152724

7826307

121312

2

óvoda

"N"

4.

33/

/

/

742875

341721

401154

12122

56

Kultúrház

"F"

2.

40/

/

/

828000

0

828000

121312

56

Kultúrház

"N"

3.

40/

/

/

9637042

2896251

6740791

12122

63

Orvosi rendelő

"F"

2.

85/

/

/

128250

0

128250

121312

63

Orvosi rendelő

"N"

3.

85/

/

/

3317333

698990

2618343

12112

121

Lakóház, udvar,

gazd

"F"

2.

108/

/

/

100000

0

100000

121312

121

Lakóház, udvar,

gazd

"E"

3.

108/

/

/

3170000

22991

3147009

12122

70

Lakóház, udvar

"F"

2.

110/

/

/

47250

0

47250

121312

70

Lakóház, udvar

"E"

3.

110/

/

/

3279750

1399777

1879973

12122

73

Tűzoltóság

"F"

2.

114/

/

/

673000

0

673000

121312

73

Tűzoltóság

"R"

3.

114/

/

/

2683627

588245

2095382

12122

74

Lakóház, udvar

és ga

"F"

2.

128/

5/

/

50625

0

50625

12122

83

Községháza

"F"

2.

175/

3/

/

314000

0

314000

121312

83

Községháza

"N"

3.

175/

3/

/

12461872

2330658

10131214

121492

83

Községháza

"P"

7.

175/

3/

/

316606

103893

212713

12122

86

Általános Iskola

"F"

2.

183/

/

/

151875

0

151875

121312

86

Általános Iskola

"E"

9.

183/

/

/

115369

77107

38262

121312

86

Általános Iskola

"N"

3.

183/

/

/

27611562

3767889

23843673

121492

86

Általános Iskola

"O"

8.

183/

/

/

204475

102233

102242

121312

110

MÁV Épület

"E"

2.

030/

9/

/

50000

7504

42496

12122

96

Üzemi terület

"F"

2.

0126/

1/

/

10000

0

10000

————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————



Bruttó

ÉCS

Nettó

Összesen (23 darab): (Forgalomképesség: KORL.F.KÉPES)

75131292

13489983

61641309

1. számú melléklet az 1/2014.(II.11.) önkormányzati rendelethez

Forgalomképesség: FORGALOMKÉPTELEN

Főkönyv Sorsz Megnevezés Helyr.szám Bruttó ÉCS Nettó

121111

57

Közút

"F"

3.

44/

/

/

319000

0

319000

1214911

57

Közút

"U"

2.

44/

/

/

800000

240000

560000

121111

59

Közút

"F"

3.

54/

/

/

124000

0

124000

1214911

59

Közút

"U"

2.

54/

/

/

308000

92400

215600

121111

60

Járda

"F"

4.

55/

/

/

204000

0

204000

1214911

60

Járda

"U"

2.

55/

/

/

0

0

0

1214911

60

Járda

"U"

2.

55/

/

/

3744000

983980

2760020

121111

61

Közút

"F"

4.

63/

/

/

518000

0

518000

1214911

61

Közút

"U"

2.

63/

/

/

3412000

1023594

2388406

121111

62

Járda

"F"

4.

69/

/

/

42000

0

42000

1214911

62

Járda

"U"

2.

69/

/

/

0

0

0

1214911

62

Járda

"U"

2.

69/

/

/

250000

74994

175006

121111

64

Járda

"F"

4.

86/

/

/

92000

0

92000

1214911

64

Járda

"U"

2.

86/

/

/

0

0

0

1214911

64

Járda

"U"

2.

86/

/

/

3254000

976206

2277794

121111

66

Járda

"F"

4.

88/

/

/

112000

0

112000

1214911

66

Járda

"U"

2.

88/

/

/

0

0

0

1214911

66

Járda

"U"

2.

88/

/

/

670000

200994

469006

121111

67

árok

"F"

4.

96/

/

/

101000

0

101000

1214911

67

árok

"V"

2.

96/

/

/

302000

90606

211394

121111

68

Közterület

"F"

4.

99/

/

/

251000

0

251000

1214911

68

Közterület

"U"

2.

99/

/

/

5948000

1221823

4726177

121211

95

Mikrohullámú

torony

"F"

2.

109/

2/

/

123000

0

123000

121111

71

Közút

"F"

3.

112/

/

/

152000

0

152000

1214911

71

Közút

"U"

2.

112/

/

/

376000

112794

263206

121111

72

Járda

"F"

4.

113/

/

/

111000

0

111000

1214911

72

Járda

"U"

2.

113/

/

/

0

0

0

1214911

72

Járda

"U"

2.

113/

/

/

259000

77694

181306

121111

76

Járda

"F"

4.

128/

19/

/

105000

0

105000

1214911

76

Járda

"U"

2.

128/

19/

/

0

0

0

1214911

76

Járda

"U"

2.

128/

19/

/

3093174

1391925

1701249

121111

78

Közút

"F"

3.

131/

/

/

102000

0

102000

1214911

78

Közút

"U"

2.

131/

/

/

252000

75606

176394

121111

79

Közterület

"F"

2.

139/

/

/

150000

0

150000

121111

80

Közterület

"F"

4.

140/

/

/

1233000

0

1233000

1214911

80

Közterület

"U"

2.

140/

/

/

0

0

0

1214911

80

Közterület

"U"

2.

140/

/

/

732000

219600

512400

1214911

80

Közterület

"P"

6.

140/

/

/

700000

210000

490000

121111

81

Közterület

"F"

4.

142/

/

/

1046000

0

1046000

1214911

81

Közterület

"U"

2.

142/

/

/

0

0

0

1214911

81

Közterület

"U"

2.

142/

/

/

2296050

528233

1767817

1214911

81

Közterület

"P"

6.

142/

/

/

619000

185706

433294

121211

82

Beépítetlen terület

"F"

2.

143/

/

/

2356000

0

2356000

121111

85

Járda

"F"

4.

182/

/

/

140000

0

140000

1214911

85

Járda

"U"

2.

182/

/

/

0

0

0

1214911

85

Járda

"U"

2.

182/

/

/

1084600

683292

401308

121111

87

Közút

"F"

3.

184/

/

/

154000

0

154000

1214911

87

Közút

"U"

2.

184/

/

/

380000

113994

266006

121111

88

Járda

"F"

4.

186/

/

/

187000

0

187000

1214911

88

Járda

"U"

2.

186/

/

/

0

0

0

1214911

88

Járda

"U"

2.

186/

/

/

110000

33006

76994

121111

89

Közút

"F"

3.

195/

/

/

165000

0

165000

1214911

89

Közút

"U"

2.

195/

/

/

420000

126000

294000

121111

90

Járda

"F"

4.

200/

/

/

140000

0

140000

1214911

90

Járda

"U"

2.

200/

/

/

0

0

0

1214911

90

Járda

"U"

2.

200/

/

/

2169400

1366722

802678

121111

91

Közút

"F"

3.

208/

/

/

85000

0

85000

1214911

91

Közút

"U"

2.

208/

/

/

232000

69594

162406

121111

3

Önkormányzati út

"F"

3.

02/

/

/

551000

0

551000

1214911

3

Önkormányzati út

"U"

2.

02/

/

/

920000

276000

644000

121111

4

Önkormányzati út

"F"

3.

03/

1/

/

387000

0

387000

1214911

4

Önkormányzati út

"U"

2.

03/

1/

/

690000

207006

482994

121111

5

Önkormányzati út

"F"

3.

06/

/

/

473000

0

473000

1214911

5

Önkormányzati út

"U"

2.

06/

/

/

880000

264000

616000

121111

6

Önkormányzati út

"F"

3.

07/

/

/

1046000

0

1046000

1214911

6

Önkormányzati út

"U"

2.

07/

/

/

1980000

594000

1386000

121111

7

Önkormányzati út

"F"

3.

08/

/

/

845000

0

845000

1214911

7

Önkormányzati út

"U"

2.

08/

/

/

700000

210000

490000

121111

8

Önkormányzati

út

"F"

3.

09/

6/

/

755000

0

755000

1214911

8

Önkormányzati

út

"U"

2.

09/

6/

/

710000

213000

497000

121111

9

Önkormányzati

út

"F"

3.

014/

/

/

457000

0

457000

1214911

9

Önkormányzati

út

"U"

2.

014/

/

/

460000

138000

322000

121111

10

Önkormányzati

út

"F"

3.

016/

/

/

325000

0

325000

1214911

10

Önkormányzati

út

"U"

2.

016/

/

/

230000

68994

161006

121111

11

Önkormányzati

út

"F"

3.

018/

/

/

172000

0

172000

1214911

11

Önkormányzati

út

"U"

2.

018/

/

/

150000

45000

105000

121111

12

Önkormányzati

út

"F"

3.

020/

/

/

503000

0

503000

1214911

12

Önkormányzati

út

"U"

2.

020/

/

/

430000

129006

300994

121111

13

Önkormányzati

út

"F"

3.

022/

/

/

297000

0

297000

1214911

13

Önkormányzati

út

"U"

2.

022/

/

/

300000

89994

210006

121111

14

Közterület

"F"

3.

030/

2/

/

696000

0

696000

1214911

14

Közterület

"U"

2.

030/

2/

/

585000

175500

409500

121111

15

Önkormányzati

út

"F"

3.

035/

/

/

706000

0

706000

1214911

15

Önkormányzati

út

"U"

2.

035/

/

/

720000

215994

504006

121111

16

árok

"F"

4.

037/

/

/

244000

0

244000

1214911

16

árok

"V"

2.

037/

/

/

585000

175500

409500

121111

17

Önkormányzati

út

"F"

3.

039/

/

/

158000

0

158000

1214911

17

Önkormányzati

út

"U"

2.

039/

/

/

170000

51000

119000

121111

18

árok

"F"

4.

040/

/

/

458000

0

458000

1214911

18

árok

"V"

2.

040/

/

/

1098000

329400

768600

121111

19

Dögtér

"F"

2.

042/

/

/

43000

0

43000

121111

20

Önkormányzati

út

"F"

3.

043/

/

/

355000

0

355000

1214911

20

Önkormányzati

út

"U"

2.

043/

/

/

360000

108000

252000

121111

21

Önkormányzati

út

"F"

3.

046/

/

/

1657000

0

1657000

1214911

21

Önkormányzati

út

"U"

2.

046/

/

/

1650000

495000

1155000

121111

22

Önkormányzati

út

"F"

3.

048/

1/

/

244000

0

244000

1214911

22

Önkormányzati

út

"U"

2.

048/

1/

/

240000

72000

168000

121111

23

Önkormányzati

út

"F"

3.

054/

/

/

318000

0

318000

1214911

23

Önkormányzati

út

"U"

2.

054/

/

/

385000

115500

269500

121111

24

Önkormányzati

út

"F"

2.

059/

/

/

435000

0

435000

1214911

24

Önkormányzati

út

"U"

4.

059/

/

/

435000

130500

304500

121111

25

Önkormányzati

út

"F"

3.

079/

4/

/

362000

0

362000

1214911

25

Önkormányzati

út

"U"

2.

079/

4/

/

530000

159006

370994

121111

26

Önkormányzati

út

"F"

3.

079/

9/

/

92000

0

92000

1214911

26

Önkormányzati

út

"U"

2.

079/

9/

/

100000

30000

70000

121111

27

Önkormányzati

út

"F"

3.

081/

/

/

865000

0

865000

1214911

27

Önkormányzati

út

"U"

2.

081/

/

/

860000

258000

602000

121111

28

árok

"F"

5.

083/

/

/

291000

0

291000

1214911

28

árok

"V"

3.

083/

/

/

698000

209400

488600

121111

29

Önkormányzati

út

"F"

3.

084/

1/

/

470000

0

470000

1214911

29

Önkormányzati

út

"U"

2.

084/

1/

/

480000

144006

335994

121111

31

Önkormányzati

út

"F"

3.

087/

/

/

853000

0

853000

1214911

31

Önkormányzati

út

"U"

2.

087/

/

/

910000

273000

637000

121111

32

Önkormányzati

út

"F"

3.

089/

/

/

507000

0

507000

1214911

32

Önkormányzati

út

"U"

2.

089/

/

/

500000

150006

349994

121111

33

Önkormányzati

út

"F"

2.

090/

/

/

152000

0

152000

1214911

33

Önkormányzati

út

"U"

4.

090/

/

/

170000

51000

119000

121111

34

Önkormányzati

út

"F"

3.

092/

1/

/

137000

0

137000

1214911

34

Önkormányzati

út

"U"

2.

092/

1/

/

140000

42006

97994

121111

35

Önkormányzati

út

"F"

3.

093/

/

/

1557000

0

1557000

1214911

35

Önkormányzati

út

"U"

2.

093/

/

/

1260000

378006

881994

121111

38

Önkormányzati

út

"F"

3.

096/

6/

/

76000

0

76000

1214911

38

Önkormányzati

út

"U"

2.

096/

6/

/

85000

25506

59494

121111

39

Önkormányzati

út

"F"

3.

098/

/

/

712000

0

712000

1214911

39

Önkormányzati

út

"U"

2.

098/

/

/

710000

213000

497000

121111

40

Önkormányzati

út

"F"

3.

0100/

/

/

378000

0

378000

1214911

40

Önkormányzati

út

"U"

2.

0100/

/

/

380000

113994

266006

121111

41

Önkormányzati

út

"F"

3.

0101/

8/

/

534000

0

534000

1214911

41

Önkormányzati

út

"U"

2.

0101/

8/

/

540000

162000

378000

121111

42

árok

"F"

5.

0103/

/

/

978000

0

978000

1214911

42

árok

"V"

3.

0103/

/

/

2347000

704094

1642906

121111

44

Önkormányzati

út

"F"

3.

0104/

19/

/

131000

0

131000

1214911

44

Önkormányzati

út

"U"

2.

0104/

19/

/

130000

39000

91000

121111

46

Önkormányzati

út

"F"

3.

0106/

3/

/

278000

0

278000

1214911

46

Önkormányzati

út

"U"

2.

0106/

3/

/

280000

83994

196006

121111

47

Önkormányzati

út

"F"

3.

0107/

/

/

616000

0

616000

1214911

47

Önkormányzati

út

"U"

2.

0107/

/

/

645000

193494

451506

121111

109

Szántó

"F"

2.

0108/

10/

/

120000

0

120000

121111

48

Önkormányzati

út

"F"

3.

0115/

/

/

1728000

0

1728000

1214911

48

Önkormányzati

út

"U"

2.

0115/

/

/

1430000

429000

1001000

121111

49

árok

"F"

5.

0120/

/

/

88000

0

88000

1214911

49

árok

"V"

3.

0120/

/

/

210000

63000

147000

121111

50

Önkormányzati

út

"F"

3.

0122/

1/

/

239000

0

239000

1214911

50

Önkormányzati

út

"U"

2.

0122/

1/

/

240000

72000

168000

121111

51

Önkormányzati

út

"F"

3.

0122/

2/

/

46000

0

46000

1214911

51

Önkormányzati

út

"U"

2.

0122/

2/

/

50000

15000

35000

121111

52

Önkormányzati

út

"F"

3.

0124/

/

/

615000

0

615000

1214911

52

Önkormányzati

út

"U"

2.

0124/

/

/

650000

195000

455000

121111

53

Önkormányzati

út

"F"

3.

0125/

/

/

304000

0

304000

1214911

53

Önkormányzati

út

"U"

2.

0125/

/

/

220000

66000

154000

121111

54

Önkormányzati

út

"F"

3.

0127/

2/

/

62000

0

62000

1214911

54

Önkormányzati

út

"U"

2.

0127/

2/

/

70000

21000

49000

121111

55

Önkormányzati

út

"F"

3.

0129/

/

/

78000

0

78000

1214911

55

Önkormányzati

út

"U"

2.

0129/

/

/

950000

285000

665000

1214911

120

Temető

"T"

2.

000000/

/

/

662000

109312

552688

————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

Bruttó ÉCS Nettó

Összesen (155 darab): (Forgalomképesség: F.KÉPTELEN) 91538000 18686981 73055243

————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

2012.12.havi záró állapot szerinti összesítő

————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

Eszköz analitika - Bruttó ÉCS Nettó

Eszköz ÖSSZESEN (223 darab): 208928075 35735594 173192481

————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————