Csebény Községi Önkormányzat Képviselőtestületének 5/2021(II.22.) önkormányzati rendelete

a Csebény Községi Önkormányzat Képviselő-testületének Szervezeti és Működési Szabályzatáról szóló 10/2019.(XI.19.) önkormányzati rendeletének módosításáról

Hatályos: 2021. 02. 23- 2021. 02. 23

Csebény Községi Önkormányzat Polgármestereként a Magyarország Kormánya által a 27/2021. (I.29.) Kormányrendelettel elrendelt veszélyhelyzetre való tekintettel, a katasztrófavédelemről és a hozzá kapcsolódó egyes törvények módosításáról szóló 2011. évi CXXVIII. törvény 46. (4) bekezdésében biztosított jogkörömben eljárva, Csebény Községi Önkormányzat Képviselő-testületének nevében az Alaptörvény 32. cikk (2) bekezdésében meghatározott eredeti jogalkotó hatáskörében, az Alaptörvény 32. cikk (1) d) pontjában és a Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX. törvény 53. § (1) bekezdésében meghatározott feladatkörében eljárva a Csebény Községi Önkormányzat Képviselőtestületének Szervezeti és Működési Szabályzatáról szóló 10/2019. (XI.19.) rendelet (a továbbiakban: rendelet) módosításáról a következőket rendelem el:

  1. §


A rendelet 46.§ a következőképpen módosul:

46.§ A polgármester a megbízatását társadalmi megbízatásban látja el. A polgármester a jogszabályokban meghatározott feladatain kívül szervezi a településüzemeltetést, a településfejlesztést, együttműködik a társadalmi szervezetekkel, különösen a lakosság önszerveződő közösségeivel. A polgármester ügyfélfogadást előzetes telefonos egyeztetést követően tart.”


  1. §


Ez a rendelt a kihirdetést követő napon lép hatályba, és az azt követő napon hatályát veszti.




Kelt: Csebény, 2021. február 22.




                 Borsos Viktor Tibor

                    polgármester

                                  dr. Zsömböli Edit

                                   jegyző







Záradék:

A rendelet kihirdetve: 2021. február 22-én.





                                                                                                                     dr. Zsömböli Edit

                                                                                                                                jegyző