Závod Község Önkormányzat Képviselő-testületének 11/2017 (XII.15.) önkormányzati rendelete

az önkormányzat tulajdonában lévő lakások és helyiségek bérbeadásának rendjéről és bérleti díjáról szóló 13/2016. (XII.9.) önkormányzati rendelet módosításáról

Hatályos: 2017. 12. 16- 2017. 12. 16

Závod Község Önkormányzatának Képviselő-testülete a Magyarország Alaptörvényének 32. cikk (1) bekezdés e) pontjában meghatározott eredeti jogalkotói hatáskörében, a Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX. törvény 13. § (1) bekezdés 9. pontjában, valamint a lakások és helyiségek bérletére, valamint az elidegenítésükre vonatkozó egyes szabályokról 1993. évi LXXVIII. törvény 3. § (1) bekezdésében meghatározott feladatkörében eljárva a következőket rendeli el:


1.§

az önkormányzat tulajdonában lévő lakások és helyiségek bérbeadásának rendjéről és bérleti díjáról szóló 13/2016. (XII.9.) önkormányzati rendelet (továbbiakban: Rendelet) 4. § második (3) bekezdése helyébe a következő rendelkezés lép:


(3a) Az e rendelet 1. § (4) bekezdésében meghatározott esetben tartós bérleti jogviszony létrejöttéhez egyedi megállapodás megkötése szükséges, mely bérleti szerződés jelen rendelet 4. melléklete tartalmazza.


2.§

A rendelet 4. § a következő (7) bekezdéssel egészül ki:

A (4) bekezdésben meghatározott mentesség csak abban az esetben adható, ha a használatba adott önkormányzati helyiségben nyújtott szolgáltatás a résztvevőknek nem jár költséggel, díjat nem kérnek érte.


3. §


(1) Jelen rendelet a kihirdetést követő napon lép hatályba, és az azt követő napon hatályát veszti.

(2) A rendelet kihirdetéséről az SZMSZ-ben meghatározottak szerint a Teveli Közös Önkormányzati Hivatal Závodi Irodájának hirdetőtábláján történő kifüggesztése útján a jegyző gondoskodik.



László Attila                                                    dr. Hoffmann Adél

  polgármester                                                               jegyző




Kihirdetési záradék:

Jelen rendelet kihirdetésre került: 2017. december 15. napján.



dr. Hoffmann Adél

jegyző