Pórszombat Község Önkormányzati Képviselő-testületének 2/2020. (III.11.) önkormányzati rendelete

az önkormányzat 2020. évi költségvetéséről

Hatályos: 2021. 05. 27- 2022. 04. 20

Pórszombat Község Önkormányzati Képviselő-testületének 2/2020. (III.11.) önkormányzati rendelete

az önkormányzat 2020. évi költségvetéséről1

2021.05.27.

Pórszombat Község Polgármestere a veszélyhelyzet kihirdetéséről és a veszélyhelyzeti intézkedések hatálybalépéséről szóló 27/2021.(I.29.) Korm. rendelet, valamint a katasztrófavédelemről és a hozzá kapcsolódó egyes törvények módosításáról szóló 2011. évi CXXVIII. törvény 46. § (4) bekezdése alapján a képviselő-testület feladat- és hatáskörében eljárva, az Alaptörvény 32. cikk (2) bekezdésében meghatározott eredeti jogalkotói hatáskörében, az Alaptörvény 32. cikk (1) bekezdés a) és f) pontjában meghatározott feladatkörében eljárva a következőket rendeli el:

1. § (1) A képviselő-testület a címrendet a (2) bekezdés alapján állapítja meg.

(2) Címet alkotnak:

a) Az önkormányzat igazgatási kiadása önálló címet alkot,

b) Az önkormányzat költségvetésében az egyéb kiadások a 3. melléklet szerinti felsorolásban külön-külön címet alkotnak.

(3) Az önkormányzat címrendjét teljes körűen az 1. melléklet tartalmazza.

2. §2 A képviselő-testület az önkormányzat 2020. évi költségvetésének a kiadási főösszegét 179.969 ezer forintban, a bevételi főösszegét 179.969 ezer forintban, egyenlegét 0 Ft-ban állapítja meg.

3. § Az önkormányzat 2020. évi költségvetési bevételeinek forrásonkénti, illetve működési és felhalmozási cél szerinti részletezését mérlegszerűen a 2. melléklet tartalmazza..

4. §3 (1) Az önkormányzat működési, fenntartási kiadási előirányzatát a következők szerint határozza meg. Működési kiadások előirányzata összesen: 75 752 e Ft Ebből:

a) személyi jellegű kiadások: 9.794 e Ft

b) munkaadókat terhelő járulékok: 1.627 e Ft

c) dologi jellegű kiadások: 55.529 e Ft

d) ellátottak pénzbeli juttatásai 2.785 e Ft

e) egyéb működési célú kiadások 3.954 e Ft

f) finanszírozási kiadások 1.063 e Ft

(2) A képviselő-testület, illetve az 1. §-ban meghatározott címek működési kiadásait kiemelt előirányzatonként a 3. melléklet szerint állapítja meg.

(2) Az önkormányzat felújítási és felhalmozási kiadásai összesen: 104.586 e Ft. Ebből: a) beruházási kiadás 87.609 e Ft b) felújítási kiadások 16.977 e Ft

(3) Az önkormányzat a tartalék előirányzatát 2.631 e Ft-ban állapítja meg.

5. § (1) Az önkormányzat, illetve az 1. § (3) bekezdésben meghatározott címek felújítási és felhalmozási kiadásait az 4. melléklet tartalmazza.

(2) Az önkormányzat által nyújtott közvetlen támogatásokat az 5. melléklet tartalmazza.

(3) Az Önkormányzat 2020. évi előirányzat-felhasználási ütemtervét a 6. melléklet tartalmazza.

(4) Az önkormányzat által nyújtott 2020. évi közvetett támogatásokat a 7. melléklet tartalmazza.

(5) A többéves kihatással járó döntések számszerűsítését a 8. melléklet tartalmazza.

6. § (1) A képviselő-testület az önkormányzat létszám-előirányzatát: 1 fő átlagos statisztikai állományi létszámban (átlaglétszámban), ebből közfoglalkoztatott létszám 0 fő, 1 fő az év utolsó napján foglalkoztatható záró-létszámban állapítja meg.

(2) Az önkormányzat az 1. § (2) bekezdés szerinti címek – létszám-előirányzatát a képviselő-testület a 3. mellékletben feltüntetettek szerint állapítja meg.

7. § (1) Az önkormányzat bevételi és kiadási előirányzatai év közben megváltoztathatóak.

(2) A képviselő-testület kizárólagos hatáskörébe tartozik a költségvetési rendelet módosítása.

(3) Ha év közben az Országgyűlés, a Kormány, illetve valamely költségvetési fejezet vagy elkülönített állami pénzalap az önkormányzat számára pótelőirányzatot biztosít, arról a polgármester a képviselő-testületet negyedévente tájékoztatni köteles. A képviselő-testület legalább félévenként, de legkésőbb 2020. április 30-ig, december 31-i hatállyal dönt a költségvetési rendeletének pótelőirányzatok szerinti módosításáról.

8. § A polgármester az átcsoportosításról félévenként, adott év július 31-ig, illetve legkésőbb a zárszámadási rendelettervezet képviselőtestület elé terjesztését közvetlenül megelőző képviselőtestületi ülésén köteles a képviselő-testületnek beszámolni, s ezzel egyidejűleg a költségvetési rendelet módosítására javaslatot tenni. A képviselőtestület december 31-i hatállyal dönt a költségvetési rendeletének módosításáról. A könyvelés zavartalan biztosítása érdekében a képviselőtestület az előirányzatok egymás közötti átcsoportosításának jogát 1.000.000 Ft keretösszegig a polgármesterre átruházza.

9. § Az önkormányzati gazdálkodás során az év közben létrejött hiány finanszírozási módja az előző évi működési célú pénzmaradvány igénybevételével történik.

10. § (1) Az önkormányzati gazdálkodás során az év közben létrejött költségvetési többletet értékpapír vásárlás, illetve pénzintézeti pénzlekötés útján hasznosíthatja.

(2) Az (1) bekezdés szerinti hasznosítással kapcsolatos szerződések, illetve pénzügyi műveletek lebonyolítását 1 millió forintig a képviselő-testület a polgármester hatáskörébe utalja. A polgármester a megtett intézkedéséről a következő képviselő-testületi ülésen tájékoztatást ad.

(3) A (2) bekezdésben meghatározott összeget meghaladó költségvetési többlet felhasználásáról a képviselő-testület határozatban dönt.

(4) A képviselő-testület a készpénzes kifizetések maximumát 1.000.000 Ft összegben határozza meg.

11. § (1) Pórszombat Község Önkormányzati Képviselő-testülete kérelemre szülési támogatásban részesít minden – a szülés időpontjában – a közigazgatási területén bejelentett lakóhellyel rendelkező anyát.

(2) A kérelmet a gyermek születését követő 3 hónapon belül lehet benyújtani a Zalabaksai Közös Önkormányzati Hivatalhoz.

(3) A kérelemhez csatolni kell a gyermek születési anyakönyvi kivonatának másolatát.

(4) A támogatás összege 30.000 Ft.

(5) A szülési támogatás megállapításával kapcsolatos hatáskört – átruházott hatáskörben – a polgármester gyakorolja.

12. § (1) Pórszombat Község Önkormányzati Képviselő-testülete a községben első lakótelek, új vagy használt lakás megszerzéséhez, lakás építéséhez, lakás bővítéséhez a családok részére vissza nem térítendő támogatást nyújt kérelemre, jövedelemre tekintet nélkül.

(2) A kérelemhez mellékelni kell:

a) lakás, lakótelek adásvételéről szóló szerződést, vagy annak másolatát,

b) jogerős építési engedélyt, vagy annak másolatát,

c) nyilatkozatot a támogatást kérő részéről, hogy a községben első lakásvásárló vagy építtető.

(3) Lakásbővítési támogatás egyszer, legalább egy lakószobával történő bővítés esetén nyújtható.

(4) A támogatás összegét a képviselő testület költségvetésének függvényében állapítja meg.

(5) A támogatás kifizetése az alábbiak szerint történik:

a) A községben lakótelek, új vagy használt lakás megszerzéséhez a támogatás utólag kerül kifizetésre a jogügylet befejezését követően.

b) Lakásépítéséhez, lakásbővítéséhez a támogatás utólagos elszámolási kötelezettség mellett kerül kifizetésre.

(6) A támogatás kifizetéséről, valamint a visszafizetés feltételeiről az önkormányzat és a támogatott között a Zalabaksai Közös Önkormányzati Hivatal megállapodást készít.

(7) A lakásvásárlási, lakásépítési, lakásbővítési támogatást egy összegben vissza kell fizetni az önkormányzatnak, ha a támogatott az ingatlant a támogatás nyújtásától számított 5 éven belül eladja.

13. § (1) Pórszombat Község Önkormányzati Képviselő-testülete a költségvetése függvényében az alábbi támogatásokat nyújthatja a település lakói, családjai részére:

a) karácsonyi támogatás,

b) idősek támogatása,

c) Mikulás-napi támogatás,

d) óvoda-, iskolakezdési támogatás.

(2) A Képviselő-testület az (1) bekezdésben felsorolt támogatásokat pénzben vagy természetben – vásárlási utalvány, ajándékcsomag formájában – nyújthatja jövedelemre tekintet nélkül, hivatalból.

(3) A támogatás nyújtása előtt a Képviselő-testület meghatározza a támogatásra jogosultak körét, a támogatás nyújtásának módját és annak összegét vagy értékét.

(4) Az (1) bekezdésben adható támogatások nyújtásakor nem kell a közigazgatási és hatósági eljárás általános szabályairól szóló törvény szerinti döntést hozni.

(5) A támogatás átvételéről a bizonylati rend szabályai szerinti nyilvántartást kell vezetni, a támogatás átvételét a jogosultak aláírásukkal igazolják.

14. § Az önkormányzat tárgyhónap 15. napjáig a Napköziotthonos Óvoda Zalabaksa és Zalabaksai Köznevelési Társulás részére a hozzájárulást a Zalabaksai Köznevelési Társulás elszámolási számlájára utalja 1/12-ed bontásban. Addig az időpontig, amíg az intézmények jóváhagyott költségvetéssel nem rendelkeznek, a finanszírozásuk az előző évi 1/12 rész szerint történik.

15. § (1) A képviselő-testület a Zalabaksai Közös Önkormányzati Hivatal közszolgálati tisztviselőkről szóló törvény hatálya alá tartozó és munka törvénykönyve hatálya alá tartozó dolgozók részére a Közszolgálati Szabályzatban meghatározott rendszeres személyi juttatásokhoz és az egyéb juttatásokhoz a fedezetet biztosítja. A cafetéria juttatás mértékét nettó 400.000 Ft keretösszegben határozza meg.

(2) Az önkormányzatnál foglalkoztatott közalkalmazott és munka törvénykönyve hatály alá tartozó dolgozó (hivatalsegéd) részére az önkormányzat bruttó 129.200 Ft cafetéria juttatást biztosít.

1. melléklet

Pórszombat község Önkormányzatának 2020. évi címrendje

011130 Önkormányzatok és önk. Hivatalok jogalkotó és ált ig. tev,

013320 Köztemető fenntartás és működtetés

018010 Önkormányzatok elszámolása a központi költségvetésseel

018030 Támogatási célú finanszírozási műveletek

042120 Mezőgazdasági támogatások

045120 Út, autópálya építése

045130 Híd, alagút építés

045160 Közutak, hídak, alagutak üzemeltetése

052020 Szennyvíz elvezetés- kezelés

061030 Lakáshoz jutást segítő támogatások

062020 Településfejlesztési projektek és támogatásuk

064010 Közvilágítás

066010 Zöldterület kezelés

066020 Város és községgazdálkodási egyéb szolgáltatások

074040 Fertőző megbetegedések megelőzése, járványügyi ellátás

081030 Sportlétesítmények működtetése

081041 Versenysport és utánpótlás-nevelés tevékenység támogatása

082044 Könyvtári szolgáltatások

082092 Közművelődés, hagyományos közösségi értékek gondozása

084031 Civil szervezetek működési támogatása

107055 Falugondnoki szolgálat

107060 Önkormányzati támogatások

900060 Finaszírozási célú műveletek

2. melléklet

Pórszombat Község Önkormányzatának 2020. évi bevételei

Ezer Ft

Sorsz.

Rovat megnevezése

Rovat

Módosított előirányzat

Módosítás

Módosított előirányzat 2020. december 31.

Működési

Felhalmozási

Működési

Felhalmozási

Működési

Felhalmozási

1

Helyi önkormányzatok működésének általános támogatása

B111

12 868

12 868

-

2

Települési önkormányzatok szociális és gyermekjóléti feladatainak támogatása

B113

7 405

186

7 591

-

3

Települési önkormányzatok kulturális feladatainak támogatása

B114

2 000

2 000

-

4

Működési célú költségvetési támogatások és kiegészítések

B115

495

495

-

5

Önkormányzatok működési támogatásai

B11

22 768

-

186

-

22 954

-

6

Egyéb működési célú támogatások bevételei áht-én belül

B16

370

9

379

-

7

MŰKÖDÉSI CÉLÚTÁMOGATÁSOK ÁLLAMHÁZTARTÁSON BELÜL

B1

23 138

-

195

-

23 333

-

8

Felhalmozási célú támogatások államháztartáson belülről

B2

6 662

87 105

-

93 767

9

Jövedelemadók

B31

-

-

10

Vagyoni tipusú adók

B34

1 430

77

1 507

-

11

Értékesítési és forgalmi adók

B351

3 900

- 937

2 963

-

12

Gépjárműadók

B354

-

-

-

13

Egyéb közhatalmi bevételek

B36

28

28

14

KÖZHATALMI BEVÉTELEK

B3

5 330

-

- 832

-

4 498

-

15

Működési bevételek

B4

962

1668

2 630

-

16

Felhalmozási bevételek

B5

87 538

- 86 788

-

750

17

Működési célra átvett pénzeszközök

B6

-

-

18

Felhalmozási célú átvett pénzeszközök

B7

-

-

19

KÖLTSÉGVETÉSI BEVÉTELEK

B1-B7

29 430

94 200

1 031

317

30 461

94 517

20

Hitel-, kölcsönfelvétel államháztartáson kivülről

B811

-

-

21

Belföldi értékpapírok bevételei

B812

-

-

22

Maradvány igénybevétele

B813

2 033

52 101

- 43

1 990

52 101

23

Államháztartáson belüli megelőlegezések

B814

900

900

24

Központ, irányítószervi támogatás

B816

-

-

25

BELFÖLDI FINANSZÍROZÁS BEVÉTELEI

B81

2 033

52 101

857

-

2 890

52 101

26

FINANSZÍROZÁS BEVÉTELEI

B8

2 033

52 101

857

-

2 890

52 101

27

BEVÉTELEK ÖSSZESEN

31 463

146 301

1 888

317

33 351

146 618

3. melléklet

Pórszombat Község Önkormányzatának 2020. évi kiadásai kormányzati funkció szerint

Ezer Ft

COFOG

Személyi juttatások (K1)

Munkaadót terhelő járulékokk és szociális hozzájárulási adó (K2)

Dologi kiadások (K3)

Ellátottak pénzbeli juttatásai ( K4)

Egyéb működési célú kiadások (K5)

Beruházás-Felújítás (K 6-7)

Finanszírozási műveletek ( K 9 )

Tartalék (K 9)

Összesen (Ft)

Létszám (fő)

Mód

M

Md.12.hó

Mód

M

Md.12.hó

Mód

M

Md.12.hó

Mód

M

Md.12.hó

Mód

M

Md.12.hó

Mód

M

Md.12.hó

Mód

M

Md.12.hó

Mód

M

Md.12.hó

Mód

M

Md.12.hó

011130 Önkormányzatok és önk. Hivatalok jogalkotó és ált ig. tev,

4 702

68

4 634

753

26

779

2 920

44

2 876

-

-

-

-

7 515

- 4 884

2 631

15 890

- 4 970

10 920

013320 Köztemető fenntartás és működtetés

320

320

56

56

230

493

723

-

-

127

127

-

-

606

620

1 226

018010 Önkormányzatok elszámolása a központi költségvetésseel

-

-

-

-

60

60

-

862

900

1 762

-

862

960

1 822

018030 Támogatási célú finanszírozási műveletek

-

-

-

-

2 028

516

2 544

-

-

-

2 028

516

2 544

042120 Mezőgazdasági támogatások

-

-

1 814

1 814

-

-

9 642

388

10 030

-

-

9 642

2 202

11 844

45120 Út, autópálya építése

-

-

-

-

-

4 389

4 389

-

-

4 389

-

4 389

045130 Híd, alagút építés

4 240

4 240

-

4 240

4 240

045160 Közutak, hídak, alagutak üzemeltetése

-

-

2 560

2 560

-

-

-

-

-

2 560

-

2 560

052020 Szennyvíz elvezetés- kezelés

-

-

39 859

1 814

38 045

-

-

76 482

671

77 153

-

-

116 341

- 1 143

115 198

061030 Lakáshoz jutást segítő támogatások

-

-

-

-

300

300

-

-

-

300

-

300

062020 Településfejlesztési projektek és támogatásuk

-

-

-

-

-

5 677

5 677

-

-

5 677

-

5 677

064010 Közvilágítás

-

-

635

635

-

-

-

-

-

635

-

635

066010 Zöldterület kezelés

-

-

735

735

-

-

-

-

-

735

-

735

066020 Város és községgazdálkodási egyéb szolgáltatások

1 486

1 486

166

166

1 080

1 080

-

-

2 970

2 970

-

-

5 702

-

5 702

074040 Fertőző megbetegedések megelőzése, járványügyi ellátás

44

44

-

44

44

081030 Sportlétesítmények működtetése

-

-

140

140

-

-

-

-

-

140

-

140

081041 Versenysport és utánpótlás-nevelés tevékenység támogatása

-

-

-

-

500

- 100

400

-

-

-

500

- 100

400

082044 Könyvtári szolgáltatások

-

-

-

-

254

254

-

-

-

-

-

254

-

254

082092 Közművelődés, hagyományos közösségi értékek gondozása

-

-

1 724

1 724

-

-

-

-

-

-

-

1 724

-

1 724

084031 Civil szervezetek működési támogatása

-

-

-

-

600

- 350

250

-

-

-

600

- 350

250

107055 Falugondnoki szolgálat

3 354

3 354

626

626

1 254

1 254

-

-

-

-

-

-

5 234

-

5 234

1

107060 Önkormányzati támogatások

-

-

645

645

2 599

186

2 785

400

400

-

-

-

3 644

186

3 830

900060 Finaszírozási célú műveletek

-

-

-

-

-

-

301

301

-

301

-

301

Mindösszesen

9 862

68

9 794

1 601

26

1 627

52 036

493

52 529

2 599

186

2 785

3 828

126

3 954

99 160

5 426

104 586

1 163

900

2 063

7 515

- 4 884

2 631

177 764

2 205

179 969

1

4. melléklet

Pórszombat Község Önkormányzatának 2020. évi tervezett

felújítási és felhalmozási kiadásai

ezer forintban

Cím

Felújítási és felhalmozási kiadás megnevezése

Módosított előirányzat

Módosítás

Módosított előirányzat 2020. december

Sorszám

Neve

1

45120 Út, autópálya építése

Vis maior pályázat ( hidak alatti kövezés)

4 389

4 389

2

045130 Híd, alagút építés

Belterületi utak aszfaltozása

4 240

4 240

3

062020 Településfejlesztési projektek és támogatásuk

Zártkert Pályázat

9 642

- 9 642

-

4

042120 Mezőgazdasági támogatások

Zártkert Pályázat

10 030

10 030

5

062020 Településfejlesztési projektek és támogatásuk

Magyar Falu eszköbeszerzés

2 672

2 672

6

062020 Településfejlesztési projektek és támogatásuk

Ravatalozó előtti térkövezés

3 005

3 005

7

066020 Város és községgazdálkodási egyéb szolgáltatások

Rendezési terv készítés

1 270

1 270

8

066020 Város és községgazdálkodási egyéb szolgáltatások

Buszvárók építése

1 200

1 200

9

066020 Város és községgazdálkodási egyéb szolgáltatások

Hősi emlékmű kialakítás

500

500

10

052020 Szennyvíz elvezetés- kezelés

Szennyvíz hálózat építés

76 482

671

77 153

11

013320 Köztemető fenntartás és működtetés

Ravatalozó előtti térkövezés

3 005

- 3 005

-

12

013320 Köztemető fenntartás és működtetés

Magyar Falu pályázat

127

127

ÖSSZESEN:

99 160

5 426

104 586

5. melléklet

Pórszombat Község Önkormányzat 2020. évi közvetlen támogatásai

Ezer Ft

Megnevezés

Eredeti előirányzat

Módosítás

Módosított előirányzat 2020. december

Medesi Gazdakör támogatása

300

- 50

250

Pórszombatért Egyesület támogatása

300

- 300

-

Lakásvásárlás támogatása

300

300

BURSA ösztöndíjak

400

400

Pórszombat Sportkör támogatása

500

- 100

400

Összesen

1 800

- 450

1 350

6. melléklet

Pórszombat Község Önkormányzat 2020. évi előirányzat-felhasználási ütemterve

ezer Ft-ban

Megnevezés

Eredeti előirányzat

Módosított előirányzat 2020. december

Január

Február

Március

Április

Május

Június

Július

Augusztus

Szeptember

Október

November

December

Összesen

BEVÉTELEK

Működési célú támogatások államháztartáson belül (B1)

21 944

23 333

1 829

1 829

1 829

1 829

1 828

1 829

1 828

1 829

1 828

1 829

3 022

2 024

23 333

Felhalmozási támogatások államháztartáson belül ( B2)

3 990

693 767

0

0

0

0

0

0

0

3 990

0

0

2 672

87 105

93 767

Közhatalmi bevételek ( B3 )

6 346

4 498

0

0

2 500

0

0

0

0

0

1 998

0

0

0

4 498

Működési bevételek ( B4)

962

2 630

40

40

40

40

40

40

40

281

40

40

281

1 708

2 630

Felhalmozási bevételek ( B5)

87 538

750

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

750

750

Felhalmozési célú átvett pénzeszközök (B 6)

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

Felhalmozási célra átvett pénzeszközök (B7)

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

Finanszírozási bevételek (B8)

54 134

54 991

54 134

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

857

54 991

Bevételek összesen

174 914

179 969

56 003

1 869

4 369

1 869

1 868

1 869

1 868

6 100

3 866

1 869

5 975

92 444

179 969

Halmozott adatok

174 914

179 969

56 003

57 872

62 241

64 110

65 978

67 847

69 715

75 815

79 681

81 550

87 525

179 969

179 969

7. melléklet

Pórszombat Község Önkormányzat 2020. évi előirányzat-felhasználási ütemterve

ezer Ft-ban

Megnevezés

Eredeti előirányzat

Módosított előirányzat 2020. december

Január

Február

Március

Április

Május

Június

Július

Augusztus

Szeptember

Október

November

December

Összesen

KIADÁSOK

Személyi juttatások (K1)

7 681

9 794

745

744

745

744

744

745

744

744

745

744

1 674

676

9 794

Munkaadót terhelő járulékok (k2)

1 327

1 627

121

122

121

121

121

122

121

121

122

121

266

148

1 627

Dologi kiadások (K3)

51 341

52 529

600

600

1 600

1 400

1 400

25 100

1 400

1 600

15 500

600

1 295

1 434

52 529

Ellátottak pénzbeli juttatásai (K4)

2 370

2 785

40

40

40

40

540

40

40

640

40

40

269

1 016

2 785

Egyéb működési célú kiadások (K5)

5 214

3 954

323

123

273

623

123

123

123

353

235

345

1 098

212

3 954

Beruházás (K6)

79 452

87 609

0

0

0

0

0

25 000

1 200

0

25 000

26 482

3 172

1 6 755

87 609

Felújítás (K7)

17 036

16 977

0

9 642

3 005

4 330

16 977

Tartalék

9 330

2 631

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

2 631

2 631

Egyéb felhalmozási célú kiadások ( K8)

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

Finanszírozási kiadások (K9)

1 163

2 062

1 163

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

1 163

Kiadások összesen

174 914

179 968

2 992

1 629

2 779

12 570

5 933

51 130

3 628

3 458

445 972

28 332

7 774

12 872

179 069

Halmozott adatok

174 914

179 968

2 992

4 621

7 400

19 970

25 903

77 033

80 661

84 119

130 091

158 423

166 197

179 069

179 069

8. melléklet

Pórszombat Község Önkormányzat által 2020. évben nyújtott közvetett támogatások

Sor-

Közvetett támogatás

Támogatás jogcíme

Támogatás

Támogatottak

Összege:

szám

megnevezése

mértéke

száma

Ft

1

Telekadó kedvezmény

60 éven felüliek 50%-os kedvezménye

1,25 Ft/m2

63

205 578

Összesen:

205 578

9. melléklet

Pórszombat Község Önkormányzatának többéves költségvetési kiadással járó kötelezettségi

Fejlesztési cél megnevezése

Kötelezettség váll. éve

Felvett hitel összege

Összesen

2020

2021

2022

További évek 2023-tól

Falugondnoki autó vásárlás

2014

2 700 000

301 050

-

-

-

301 050

1

Az önkormányzati rendeletet a Pórszombat Község Önkormányzata Képviselő-testületének 7/2022. (IV. 20.) önkormányzati rendelete 15. §-a hatályon kívül helyezte 2022. április 21. napjával.

2

A 2. § a Pórszombat Község Önkormányzat Képviselő-testülete 4/2021. (V. 25.) önkormányzati rendelete 1. §-ával megállapított szöveg.

3

A 4. § a Pórszombat Község Önkormányzat Képviselő-testülete 4/2021. (V. 25.) önkormányzati rendelete 2. §-ával megállapított szöveg.