Apaj Község Önkormányzatának 2/2020. (III.12.) önkormányzati rendelete

Apaj 2020. évi költségvetéséről

Hatályos: 2020. 03. 12- 2021. 05. 25

Apaj Község Önkormányzatának 2/2020. (III.12.) önkormányzati rendelete

Apaj 2020. évi költségvetéséről

Apaj Község Önkormányzatának Képviselő-testülete az Alaptörvény 32. cikk (2) bekezdésében meghatározott eredeti jogalkotási hatáskörében, az Alaptörvény 32. cikk (1) bekezdés f) pontjában meghatározott feladatkörében eljárva a következőket rendeli el:

1. § Apaj Község Önkormányzat Képviselő-testülete (a továbbiakban: képviselő-testület) Apaj Község Önkormányzata (a továbbiakban: önkormányzat) és a költségvetési szervek együttes 2020. évi költségvetését:

188.385

ezer Ft

költségvetési bevétellel

165.691

ezer Ft

költségvetési kiadással

22.694

ezer Ft

költségvetési egyenleggel

35.344

ezer Ft

felhalmozási bevétellel

58.038

ezer Ft

felhalmozási kiadással

-22.694

ezer Ft

finanszírozási egyenleggel

223.729

ezer Ft

összes bevétel

223.729

ezer Ft

összes kiadás

ebből:

18.068

ezer Ft

előző évi pénzmaradvány a költségvetési egyenleg belső finanszírozására

0

ezer Ft

felhalmozási célú hitel

15.000

ezer Ft

likviditási célú hitel

23.934

ezer FT

intézményi finanszírozás

állapítja meg.

2. § A képviselő-testület az önkormányzat költségvetési egyenleg összegét működési bevételek és működési kiadások egyenlege és a felhalmozási bevételek és a felhalmozási kiadások egyenlege szerinti bontásban e rendelet 1.- 2. melléklete szerint fogadja el.

3. § A képviselő-testület az önkormányzat költségvetési bevételi előirányzatait és költségvetési kiadási előirányzatait működési bevételek és működési kiadások, felhalmozási bevételek és felhalmozási kiadások, kiemelt előirányzatok, és kötelező feladatok, önként vállalt feladatok és államigazgatási feladatok szerinti bontásban e rendelet 2.- 10. melléklete szerint fogadja el.

4. § A képviselő-testület az önkormányzat fenntartása alatt működő intézmények összesített költségvetési bevételi előirányzatait és költségvetési kiadási előirányzatait kiemelt előirányzatok, kötelező feladatok, önként vállalt feladatok és államigazgatási feladatok szerinti bontásban e rendelet 14. melléklete szerint fogadja el. Apaji Pitypang Óvoda költségvetését a 12. melléklet tartalmazza.

5. § A képviselő-testület az önkormányzat 2020. évi költségvetés előirányzat felhasználási és likviditási tervét e rendelet 14. melléklete szerint fogadja el.

6. § A képviselő-testület az önkormányzat 2020. évre engedélyezett létszámkeretét e rendelet 17. melléklete szerint fogadja el.

7. § A képviselő-testület a 2020. évi közvetett támogatásairól szóló kimutatást e rendelet 15. melléklete szerint fogadja el.

8. § A képviselő-testület az önkormányzat adósság- és hitelállományának alakulását, valamint az önkormányzat költségvetésében szereplő, későbbi évekre is kiható, több éves kihatással járó feladatok előirányzatait éves bontásban e rendelet 16-17. mellékletében foglaltak szerint fogadja el.

9. § A képviselő-testület az önkormányzat és intézményei költségvetési elszámolási számláit 2020. évben az OTP Bank ZRt-nél vezeti. Az önkormányzat az átmenetileg szabad pénzeszközeit a legjobb ajánlatot tevő pénzintézetnél helyezheti el tartós betétként, illetve rövid lejáratú értékpapír vásárlására fordíthatja. A képviselő-testület jóvá hagyja, hogy 15.000.000Ft likviditás célú hitelkerettel rendelkezzen az Önkormányzat, ami a rendelet 10. számú melléklete tartalmaz.

10. § A tárgy évi költségvetés általános tartalékát a működtetés megtakarításából képződött, jóváhagyást igénylő pénzmaradvány összege, továbbá az évközi központi intézkedések alapján biztosított és feladattal nem terhelt bevétel növelheti. Az önkormányzat tartalékának működési része működésre fordítható, míg a fejlesztéseknél képződött tartalék az idei költségvetésben is csak fejlesztésre fordítható.

11. § Az önkormányzat által biztosított közvetett támogatások 2020. évi alakulására vonatkozó kimutatást a 18. melléklet tartalmazza.

12. § A képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert, hogy e rendelet keretein belül a 2020. évi költségvetésben az önkormányzatot megillető bevételek beszedéséről gondoskodjon, valamint tegyen intézkedéseket a jóváhagyott kiadási előirányzatok célirányos felhasználására.

13. § A képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert, hogy az önkormányzat költségvetési elszámolási számláján az átmenetileg szabad pénzeszközök betétként történő elhelyezésére, rövidlejáratú értékpapír vásárlására.

14. § (1) A költségvetési szerv e rendeletben meghatározott bevételi és kiadási előirányzatai felett az intézmény vezetői, felhasználási jogkörrel rendelkeznek.

(2) A költségvetési szerv felel a számára a saját költségvetésében meghatározott előirányzatok felhasználásáért, az előirányzatok gazdaságos, hatékony és takarékos felhasználásáért.

(3) Az e rendeletben meghatározott kiemelt előirányzatokat valamennyi költségvetési szerv köteles betartani, illetve betartatni. Az előirányzat túllépés megakadályozása az intézményvezetők kiemelt feladata.

(4) A kötelező feladatok kiadásait az alábbiak szerint kell rangsorolni, ha a bevételek nem folynak be időarányosan: személyi jellegű kifizetések, közüzemi díjak, közétkeztetés, szociálpolitikai juttatások, egyéb kiadások, fejlesztési kiadások.

(5) A nem kötelező feladatoknál az (4) bekezdés szerinti rangsort kell megtartani.

(6) Az önkormányzat irányítása alá tartozó költségvetési szervek a saját hatáskörben végrehajtott előirányzat változtatásról folyamatosan tájékoztatják a polgármestert, aki erről a képviselőtestületet negyedévenként, de legkésőbb a zárszámadási rendelettervezet képviselő-testület elé terjesztését közvetlenül megelőző testületi ülésen 2020. december 31-i hatállyal tájékoztatja.

(7) Amennyiben az Országgyűlés, a Kormány, illetve valamely költségvetési fejezet az önkormányzat számára pótelőirányzatot biztosít, arról a polgármester a soron következő ülésen ad tájékoztatást. A költségvetési rendelet módosításáról a (6) bekezdésben foglaltak szerint kell eljárni.

15. § Az önkormányzat irányítása alá tartozó költségvetési szervek pénzmaradványát a közös önkormányzati hivatal vizsgálja felül és azt a képviselő-testület a zárszámadási rendeletével egy időben hagyja jóvá.

16. § Az intézmények gazdálkodásában a pénzmaradvány képződését megelőzi a feladatmutató szerinti és kötött felhasználású normatíva visszatérítési kötelezettség. Amennyiben erre év végén nem marad fedezet, a visszafizetést az önkormányzat más előirányzatok átcsoportosításával a jövő évi intézményi költségvetés terhére biztosítja. Ennek figyelembe vételével célszerű a gazdálkodást folytatni.

17. § (1) A kiadások teljesítésekor (a beszerzések, szolgáltatások pénzügyi teljesítésénél) az államháztartásról szóló 2011. évi CXCV. törvény (a továbbiakban: Áht.) 85. §-ára figyelemmel előnyben kell részesíteni a banki átutalással történő fizetési módokat.

18. § (1) A képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert, gondoskodjék arról, hogy az önkormányzat helyi adóbeszedési számlák, a pótlék és bírság beszedési számlák egyenlege - kivéve június és december hónapot - a likviditáshoz szükséges összegben átvezetésre kerüljenek az önkormányzat költségvetési elszámolási számlájára. Félév végén és év végén az adóbeszedési számlákon nem maradhat egyenleg.

(2) A 2020. évi költségvetés végrehajtását, majd a 2020. évi költségvetés kidolgozását az Áht., az államháztartásról szóló törvény végrehajtásáról szóló 368/2011. (XII. 31.) Korm. rendelet, valamint az egyéb hatályos jogszabályok szerint kell elvégezni.

19. § A képviselő-testület megállapítja, hogy

  • a) A közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény 132. §. szerinti illetményalap változatlan, az önkormányzat saját hatáskörben eljárva 50.000 illetmény alapot állapít meg. A köztisztviselők cafeteriáját bruttó 450.000 Ft-ban közalkalmazottakét, bruttó 100.000Ft-ban, munkatörvénykönyves munkavállalókét bruttó 100.000 Ft állapítja meg.

20. § A 2020. évi költségvetés terhére kötelezettségvállalás tárgyévi kifizetésre - a saját bevételek teljesülési ütemére figyelemmel -, előirányzaton belül vállalható. Tárgyéven túli kötelezettség csak olyan mértékben vállalható, amely a kötelezettségvállalás időpontjában ismert feltételek mellett az esedékesség időpontjában a rendeltetésszerű működés, az önkormányzat kötelező feladatainak.

21. § E rendelet mellékletei:

a. 1. melléklet Apaj Község Önkormányzatának 2020. évi összesített intézményi szintű mérlege

b. 2. melléklet Apaj Község Önkormányzatot megillető 2020. évi normatíva és államháztartáson belülről átvett pénzeszközök

c. 3. melléklet Apaj Község Önkormányzatának 2020. évi közhatalmi bevételei

d. 4. mellékletek Apaj Község Önkormányzatának 2020. évi működési bevételei

e. 5. melléklet Apaj Község Önkormányzatának 2020. évi személyi jellegű ráfordításai

f. 6. melléklet Apaj Község Önkormányzatának 2020. évi dologi kiadásai

g. 7. melléklet Apaj Község Önkormányzatának 2020. évi ellátottak pénzbeli juttatásai kiadási jogcímenként

h. 8. melléklet: Apaj Község Önkormányzatának 2020. évi átadott pénzeszközök jogcímenként

i. 9. melléklet Apaj Község Önkormányzatának 2020. évi beruházási és felújítási kiadásai

j. 10. melléklet Apaj Község Önkormányzatának 2020. évi hitel felvétel és törlesztések levezetése maradvány tábla

k. 11. melléklet Apaj Község Önkormányzatának fenntartása alatt működő költségvetési szervek összesített 2020. évi költségvetési tábla

l. 12. melléklet Apaji Pitypang Óvoda 2020. évi költségvetése

m. 13. melléklet Apaj Község Önkormányzatának 2020. évi előirányzat felhasználás és likviditás terve

n. 14. melléklet Apaj Község Önkormányzata 2020. évi engedélyezett és betöltött álláshelyeiről

o. 15. melléklet: Apaj Község önkormányzata 2020. évi közvetett támogatásai

p. 16. melléklet Apaj Község Önkormányzata 2020. évi adósságot keletkeztető ügyleteiből eredő fizetési kötelezettségeinek bemutatása

q. 17. melléklet Apaj Község Önkormányzata 2020. évi több éves kihatással járó kötelezettségei

r. 18. melléklet Apaj Nonprofit KFT részére átadandó pénzeszközök likviditási terve

s. 19. melléklet a Pályázati források felhasználása

21. § (1) Ez a rendelet a kihirdetés napján lép hatályba, rendelkezéseit 2020. január 1. napjától kell alkalmazni.

(2) E rendeletben foglaltak végrehajtásáról a 2020. évi zárszámadásról szóló rendeletben kell számot adni.

(3) Ez a rendelet a belső piaci szolgáltatásokról szóló 2006/123/EK irányelvvel összeegyeztethető rendelkezéseket tartalmaz.

Apaj, 2020.március 11.

1. melléklet

Apaj Község Önkormányzatának 2020. évi összesített intézményi szintű mérlege

Költségvetési bevételek

Rovat megnevezése

Rovat száma

Önkormányzat

Intézményei

Mindösszesen

2019. évi eredeti

2020. évi eredeti

2019. évi eredeti

2020. évi eredeti

2019. évi eredeti

2020. évi eredeti

Önkormányzatok működési támogatásai

B11

57 464 534

61 658 415

57 464 534

61 658 415

Egyéb működési célú támogatások bevételei államháztartáson belülről

B16

3 782 400

3 782 400

3 782 400

3 782 400

Működési célú támogatások államháztartáson belülről mindösszesen

B1

61 246 934

65 440 815

61 246 934

65 440 815

Felhalmozási célú támogatások államháztartáson belülről

B2

0

8 000 000

0

8 000 000

Közhatalmi bevételek mindösszesen:

B3

27 300 000

42 300 000

27 300 000

42 300 000

Működési bevételek mindösszesen

B4

16 007 883

15 643 658

16 007 883

15 643 658

Felhalmozási értékesítés

B5

3 800 000

14 768 978

3 800 000

14 768 978

Felhalmozási célú átvett pénzeszközök

B7

20 574 000

0

20 574 000

Költségvetési bevételek

(B1-B7)

108 354 817

166 727 451

0

0

108 354 817

166 727 451

Előző év költségvetési maradványának igénybevétele

(B8131)

0

0

Maradvány igénybevétele

(B813)

29 622 692

18 067 919

29 622 692

18 067 919

Központi, irányítószervi támogatás B816

B816

22 772 450

23 933 381

22 772 450

23 933 381

Hitel felvétele

6 000 000

15 000 000

6 000 000

15 000 000

Belföldi finanszírozás bevételei

(B81)

35 622 692

33 067 919

22 772 450

23 933 381

58 395 142

57 001 300

Finanszírozási bevételek

(B8)

35 622 692

33 067 919

22 772 450

23 933 381

58 395 142

57 001 300

Mindösszesen bevétel:

143 977 509

199 795 370

22 772 450

23 933 381

166 749 959

223 728 751

ellenőrző sor:

Költségvetési kiadások

Rovat megnevezése

Rovat száma

Önkormányzat

Intézményi

Mindösszesen

2019. évi eredeti

2020. évi eredeti

2019. évi eredeti

2020. évi eredeti

2019. évi eredeti

2020. évi eredeti

Foglalkoztatottak személyi juttatásai

K1

12 132 000

13 091 060

14 250 000

16 889 356

26 382 000

29 980 416

Munkadókat terhelő járulékok és szociális hozzájárulási adó

K2

2 417 100

2 604 742

2 778 750

3 293 424

5 195 850

5 898 166

Dologi kiadások

K3

45 996 096

47 402 875

3 838 700

3 750 600

49 834 796

51 153 475

Ellátottak pénzbeli juttatásai (K4)

K4

5 146 000

5 146 000

1 905 000

0

7 051 000

5 146 000

Egyéb működési célú kiadások

K5

23 219 406

29 013 566

0

-

23 219 406

29 013 566

Beruházások

K6

5 500 000

58 037 410

0

5 500 000

58 037 410

Felújítások

K7

15 675 938

0

15 675 938

0

0

0

Költségvetési kiadások

110 086 540

155 295 653

22 772 450

23 933 380

132 858 990 HUF

179 229 033 HUF

0

0

Államháztartáson belüli megelőlegezések visszafizetése

K914

2 018 519

2 466 337

2 018 519

2 466 337

Központi, irányító szervi támogatások folyósítása

K915

22 772 450

23 933 381

22 772 450

23 933 381

Hitel visszafizetése

9 100 000

18 100 000

9 100 000

18 100 000

Belföldi finanszírozás kiadásai

K91

33 890 969

44 499 718

0

0

33 890 969

44 499 718

Finanszírozási kiadások

K9

33 890 969

44 499 718

0

0

33 890 969

44 499 718

Mindösszesen kiadás:

143 977 509

199 795 370

22 772 450

23 933 380

166 749 959

223 728 751

2. melléklet

Apaj Község Önkormányzatát megillető 2020. évi normatíva és államháztartáson belüli átvett pénzeszközök

Támogatási forma

Támogatás megnevezése

2019. évi eredeti előirányzat

2020. évi eredeti előirányzat

I.1.a)

Önkormányzati hivatal működésének támogatása (beszámítás után)

I.1.b)

Település-üzemeltetéshez kapcsolódó feladatellátás támogatása (beszámítás után)

7 958 010

12 742 465 HUF

I.1. b) ba)

A zöldterület-gazdálkodással kapcsolatos feladatok ellátásának támogatása

3 104 160

3 507 840 HUF

I.1. b) bb)

Közvilágítás fenntartásának támogatása

3 040 000

3 072 000 HUF

I.1. b) bc)

Köztemető fenntartással kapcsolatos feladatok támogatása

100 000

4 448 775 HUF

I.1. b) bd)

Közutak fenntartásának támogatása

1 713 850

1 713 850 HUF

I.1.c)

Egyéb kötelező önkormányzati feladatok támogatása (beszámítás után)

3 016 483

1 447 554 HUF

I.1.d)

Lakott külterülettel kapcsolatos feladatok támogatása (beszámítás után)*

153 000

124 950 HUF

I.1.e)

Üdülőhelyi feladatok támogatása**

427 555 HUF

I.1. jogcímekhez kapcsolódó kiegészítés

Polgármesteri illetmény támogatása

1 120 500

1 024 800 HUF

I.

Települési önkormányzatok általános működésének támogatása (B111)

12 247 993 HUF

15 767 324 HUF

II.1.

Óvodapedagógusok 8 havi támogatása

8 451 567

13 988 800 HUF

Óvodapedagógusok 4 havi támogatása

4 225 783

Óvodapedagógusuk 4 havi pótlólagos támogatása

segítők 8 havi támogatása

2 940 000

4 800 000 HUF

segítők 4 havi támogatása

1 470 000

Óvodapedagógusok, és az óvodapedagógusok nevelőmunkáját közvetlenül segítők bértámogatása összesen (B112):

17 087 350 HUF

18 788 800 HUF

II.2.

óvodaműködtetési támogatás 8 havi támogatása

1818133

2 951 220 HUF

óvodaműködtetési támogatás 4 havi támogatása

909067

Óvodaműködtetési támogatás összesen (B112):

2 727 200 HUF

2 951 220 HUF

II.5.

Kiegészítő támogatás az óvodapedagógusok minősítéséből adódó többlet kiadásokhoz

396 700 HUF

Alapfokozatú végzettségű PED II. besorolás kiegészítése

396700

Alapfokozatú végzettségű mester ped. kieg támogatása

Mesterfokozatú végzettségű MESTER PED.kat.kieg.támogatása

II.

Települési önkormányzatok egyes köznevelési feladatainak támogatása összesen (B112):

20 211 250 HUF

21 740 020 HUF

III.2.

A települési önkormányzatok szociális feladatainak egyéb támogatása

6554828

5 634 500 HUF

III.3.

Gyermekek napközbeni ellátása

Bölcsődei ellátás

Bölcsődei üzemeltetési ellátás

III.5.

Gyermekétkeztetés támogatása

16 274 833 HUF

16 376 965 HUF

III.5.a)

Gyermekétkeztetés szempontjából elismert dolgozók bértámogatása

6859000

8 998 000 HUF

III.5.b)

Gyermekétkezetés üzemeltetési támogatása

9415833

7 378 965 HUF

III.6.

Rászoruló gyermekek szünidei étkeztetési támogatása

375630

339 606 HUF

III.

Települési önormányzatok szociális , gyermekjóléti és gyermekétkeztetési feladatainak támogatása összesen (B113)

23 205 291 HUF

22 351 071 HUF

Könyvtári, közművelődési és múzeumi feladatok támogatása

IV.

Települési önkormányzatok kulturális feladatok támogatása összesen (B114)

1800000

1 800 000 HUF

V.

Működési célú költségvetési kiegészítő támogatások (B115)

- HUF

Helyi önkormányzatok és többcélú kistérésgi társulások egyes költségvetési kapcsolatokból számított bevételei öszesen

57 464 534 HUF

61 658 415 HUF

B16

OEP finanszírozás

3 782 400 HUF

3 782 400 HUF

Védőnői finanszírozás

3782400

3 782 400

Orvosi feladatellátás

Iskolai egészségügyi fin

Elkülönített állami pénzalaptól érkező támogatás

- HUF

Közfoglalkoztatási támogatás

0

TOP-os pályázatok megelőlegezésének összege

Mindösszesen

61 246 934 HUF

65 440 815 HUF

B25

Művelődési ház tetőhéjazat VP6-19.2.1-33-5-17

8 000 000 Ft

Mindösszesen

0

8 000 000

3. melléklet

Apaj Község Önkormányzatának 2020. évi közhatalmi bevételei

Rovat megnevezése

Rovat száma

2019. évi eredeti előirányzat

2020. évi eredeti előirányzat

Vagyoni tipusú adók

B34

6 500 000

6 500 000

ebből: építményadó

3 000 000

3 000 000

ebből: magánszemélyek kommunális adója

-

-

ebből: telekadó

3 500 000

3 500 000

Értékesítési és forgalmi adók

B351

15 000 000

30 000 000

ebből: állandó jeleggel végzett iparűzési tevékenység után fizetett helyi iparűzési adó

15 000 000

30 000 000

Gépjárműadók

B354

2 500 000

2 500 000

Egyéb áruhasználati és szolgáltatási adók (B355)

B355

-

-

Termékek és szolgáltatások adói mindösszesen

B35

17 500 000

32 500 000

Egyéb közhatalmi bevételek

B36

3 300 000

3 300 000

ebből: földadó

3 000 000

3 000 000

ebből: egyéb bírság , pótlék

100 000

100 000

ebből: talajterhelési díj bevétele

200 000

200 000

Közhatalmi bevételek mindösszesen:

B3

27 300 000

42 300 000

4. melléklet

Apaj Község Önkormányzatának 2020. évi működési bevételei

Rovat megnevezése

Rovat száma

2019. évi eredeti előirányzat

2020. évi eredeti előirányzat

Készletértékesítés ellenértéke

B401

Szolgáltatások ellenértéke

B402

9 567 841 Ft

9 567 841 Ft

bérleti díja

5 910 000 Ft

5 910 000 Ft

Bács-Víz bérleti díj (kompenzálás)

3 657 841 Ft

3 657 841 Ft

Közvetített szolgáltatások ellenértéke

B403

800 000 Ft

800 000 Ft

Ellátási díjak

B405

1 950 000 Ft

1 950 000 Ft

óvodai étkezési térítési díjak

450 000 Ft

450 000 Ft

iskolai étkezési térítési díjak

1 500 000 Ft

1 500 000 Ft

Kiszámlázott általános forgalmi adó

B406

3 325 817 Ft

3 325 817 Ft

ÁFA visszatérítés

B407

- Ft

- Ft

Egybé bevétel

B411

364 225 Ft

- Ft

Működési bevételek mindösszesen

B4

16 007 883 HUF

15 643 658 HUF

Felhalmozási célú bevétel-Telek értékesítés

B5

3 800 000 Ft

14 768 978 Ft

Nonprofit visszatérítendő támogatás

B7

20 574 000 Ft

5. melléklet

Apaj Község Önkormányzatának 2020. évi személyi jellegű ráfordításainak táblázata

Rovat megnevezése

Rovat száma

Általános kiadások (011130)

Védőnői szolgálat (074031)

Közfoglalkoztatási program (041233)

Kulturális feladat ellátás (082091)

2019. évi eredeti előirányzat

2020. évi eredeti

2019. évi eredeti

2020. évi eredeti

2019. évi eredeti

2020. évi eredeti

2019. évi eredeti

2020. évi eredeti

2019. évi eredeti

2020. évi eredeti

Törvény szerinti illetmények, munkabérek

K1101

1 860 000 HUF

2 083 000 HUF

1 720 000 HUF

1 946 000 HUF

280 000 HUF

163 060 HUF

585 000 HUF

3 860 000 HUF

4 777 060 HUF

Céljuttatás, projekt prémium

K1103

- HUF

- HUF

Végkielégítés

K1105

- HUF

- HUF

Jubileumi jutalom

K1106

- HUF

- HUF

Béren kívüli juttatások

K1107

- HUF

- HUF

Közlekedési költségtérítés

K1109

- HUF

- HUF

Egyéb költségtérítések

K1110

- HUF

- HUF

- HUF

Egyéb személyi jellegű ráfordítások

K1113

- HUF

- HUF

- HUF

Foglalkoztatottak személyi juttatásai

K11

1 860 000 HUF

2 083 000 HUF

1 720 000 HUF

1 946 000 HUF

280 000 HUF

163 060 HUF

- HUF

585 000 HUF

3 860 000 HUF

4 777 060 HUF

Választott tisztségviselők juttatásai

K121

8 272 000 HUF

8 314 000 HUF

8 272 000 HUF

8 314 000 HUF

Munkavégzésre irányuló egyéb jogviszonyban nem saját foglalkoztatottnak fizetett juttatások

K122

- HUF

- HUF

- HUF

Egyéb külső személyi juttatások

K123

- HUF

- HUF

Külső személyi juttatások

K12

8 272 000 HUF

8 314 000 HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

8 272 000 HUF

8 314 000 HUF

Személyi juttatások

K1

10 132 000 HUF

10 397 000 HUF

1 720 000 HUF

1 946 000 HUF

280 000 HUF

163 060 HUF

- HUF

585 000 HUF

12 132 000 HUF

13 091 060 HUF

Munkaadókat terhelő járulékok és szociális hozzájárulási adó

K2

2 026 400 HUF

2 079 400 HUF

335 400 HUF

379 470 HUF

55 300 HUF

31 797 HUF

- HUF

114 075 HUF

2 417 100 HUF

2 604 742 HUF

6. melléklet

üres cím

Rovat megnevezése

Rovat száma

Városüzemeltetési feladatok

Mindösszesen városüzemeltetési feladatok

Vagyongazdálkodási feladatok

Étkeztetés

Étkeztetési feladat ellátás mindösszesn

Egészségügyi feladat ellátás

Kulutrális szolgáltatási tevékenység

Kulturális szolgáltatási tevékenység mindösszesen

Mindösszesen

Városgazdálkodási feladatok (066020)

Közutak üzemeltetése (045160)

Közvilágítás (064010)

Köztemető fenntartása, üzemeltetése (013320)

Zöldterület kezelés (066010)

2019. évi eredeti előirányzat

2020. évi eredeti előirányzat

Nem lakóingatlan üzemeltetése (013350)

Gyermekétkeztetés (096015)

Szünidei gyermekétkeztetés (104037)

Védőnői szolgálat (074031)

Rendezvények (016080;082091)

Közművelődési feladat (082091)

2019. évi eredeti

2020. évi eredeti

2019. évi eredeti

2020. évi eredeti

2019. évi eredeti

2020. évi eredeti

2019. évi eredeti

2020. évi eredeti

2019. évi eredeti

2020. évi eredeti

2019. évi eredeti

2020. évi eredeti

2019. évi eredeti előirányzat

2020. évi előirányzat eredeti

2019. évi eredeti előirányzat

2020. évi eredeti előirányzat

2019. évi eredeti előirányzat

2020. évi eredeti előirányzat

2019. évi előirányzat eredeti

2020. évi eredeti előirányzat

2019. évi előirányzat eredeti

2020. évi eredeti

2019. évi eredeti előirányzat

2020. évi eredeti

2019. évi eredeti előirányzat

2020. évi eredeti

2019. évi eredeti előirányzat

2020. évi eredeti előirányzat

Szakmai anyagok beszerzése

K311

200 000 HUF

210 000 HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

200 000 HUF

210 000 HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

200 000 HUF

210 000 HUF

Gyógyszer beszerzés

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

Könyvbeszerzés

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

Folyóírat

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

Egyéb információ hordozó

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

Egyéb szakmai anyag

200 000 HUF

210 000 HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

200 000 HUF

210 000 HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

200 000 HUF

210 000 HUF

Üzemeltetési anyagok beszerzése

K312

895 000 HUF

939 750 HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

895 000 HUF

939 750 HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

100 000 HUF

105 000 HUF

1 400 000 HUF

1 470 000 HUF

- HUF

- HUF

1 400 000 HUF

1 470 000 HUF

2 395 000 HUF

2 514 750 HUF

Irodaszer-, nyomtatvány

695 000 HUF

729 750 HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

695 000 HUF

729 750 HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

695 000 HUF

729 750 HUF

Vegyszerbeszerzés

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

Hajtó- és kenőanyag beszerzés

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

Karbantartási anyag beszerzés

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

Tisztítószer beszerzés

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

Egyéb üzemeltetési anyag

200 000 HUF

210 000 HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

200 000 HUF

210 000 HUF

- HUF

- HUF

100 000 HUF

105 000 HUF

1 400 000 HUF

1 470 000 HUF

- HUF

1 400 000 HUF

1 470 000 HUF

1 700 000 HUF

1 785 000 HUF

Árubeszerzés

K313

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

Készletbeszerzés

K31

1 095 000 HUF

1 149 750 HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

1 095 000 HUF

1 149 750 HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

100 000 HUF

105 000 HUF

1 400 000 HUF

1 470 000 HUF

- HUF

- HUF

1 400 000 HUF

1 470 000 HUF

2 595 000 HUF

2 724 750 HUF

Informatikai szolgáltatások igénybevétele

K321

120 000 HUF

126 000 HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

120 000 HUF

126 000 HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

120 000 HUF

126 000 HUF

Informatikai eszközök, szolgáltatások bérleti díja

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

Informatikai eszközök karbantartási díja

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

Adatátviteli célú eszközök

120 000 HUF

126 000 HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

120 000 HUF

126 000 HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

120 000 HUF

126 000 HUF

Egyéb különféle informatikai szolgáltatások

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

Egyéb kommunikációs szolgáltatások

K322

250 000 HUF

262 500 HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

250 000 HUF

262 500 HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

250 000 HUF

262 500 HUF

Nem adatátviteli célú távközlési eszközök díja

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

Egyéb különféle kommunikációs szolgáltatások díjai

250 000 HUF

262 500 HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

250 000 HUF

262 500 HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

250 000 HUF

262 500 HUF

Kommunikációs szolgáltatások

K32

370 000 HUF

388 500 HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

370 000 HUF

388 500 HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

370 000 HUF

388 500 HUF

Közüzemi díjak

K331

1 950 000 HUF

2 047 500 HUF

- HUF

- HUF

2 450 000 HUF

2 572 500 HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

4 400 000 HUF

4 620 000 HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

4 400 000 HUF

4 620 000 HUF

Villamosenergia

1 750 000 HUF

1 837 500 HUF

- HUF

2 450 000 HUF

2 572 500 HUF

- HUF

- HUF

4 200 000 HUF

4 410 000 HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

4 200 000 HUF

4 410 000 HUF

Gázenergia

100 000 HUF

105 000 HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

100 000 HUF

105 000 HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

100 000 HUF

105 000 HUF

Vízdíj

100 000 HUF

105 000 HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

100 000 HUF

105 000 HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

100 000 HUF

105 000 HUF

Vásárolt élelmezés

K332

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

11 100 000 HUF

11 100 000 HUF

800 000 HUF

11 900 000 HUF

11 100 000 HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

11 900 000 HUF

11 100 000 HUF

Bérleti és lízing díjak

K333

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

Karbantartási, kisjavítási szolgáltatások

K334

30 000 HUF

31 500 HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

30 000 HUF

31 500 HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

30 000 HUF

31 500 HUF

Szakmai tevékenységet segítő szolgáltatások

K336

2 350 000 HUF

2 467 500 HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

2 350 000 HUF

2 467 500 HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

400 000 HUF

420 000 HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

2 750 000 HUF

2 887 500 HUF

Vásárolt közszolgáltatás

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

Számlázott szellemi tevékenység

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

Egyéb szakmai szolgáltatások

2 350 000 HUF

2 467 500 HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

2 350 000 HUF

2 467 500 HUF

- HUF

- HUF

400 000 HUF

420 000 HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

2 750 000 HUF

2 887 500 HUF

Egyéb szolgáltatások

K337

5 772 483 HUF

6 061 107 HUF

1 713 850 HUF

1 799 543 HUF

470 000 HUF

493 500 HUF

100 000 HUF

105 000 HUF

3 104 160 HUF

3 259 368 HUF

8 056 333 HUF

8 459 150 HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

64 000 HUF

67 200 HUF

3 000 000 HUF

3 150 000 HUF

1 800 000 HUF

1 890 000 HUF

4 800 000 HUF

5 040 000 HUF

12 920 333 HUF

13 566 350 HUF

Biztosítási díjak

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

Bankköltségek

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

Szállítási szolgáltatási díjak

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

Postai díjak

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

Szemétszállítási kiadások

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

64 000 HUF

67 200 HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

64 000 HUF

67 200 HUF

Egyéb üzemeltetési szolgáltatások

5 772 483 HUF

6 061 107 HUF

1 713 850 HUF

1 799 543 HUF

470 000 HUF

493 500 HUF

100 000 HUF

105 000 HUF

3 104 160 HUF

3 259 368 HUF

8 056 333 HUF

8 459 150 HUF

- HUF

- HUF

- HUF

3 000 000 HUF

3 150 000 HUF

1 800 000 HUF

1 890 000 HUF

4 800 000 HUF

5 040 000 HUF

12 856 333 HUF

13 499 150 HUF

Szolgáltatási kiadások

K33

10 102 483 HUF

10 607 607 HUF

1 713 850 HUF

1 799 543 HUF

2 920 000 HUF

3 066 000 HUF

100 000 HUF

105 000 HUF

3 104 160 HUF

3 259 368 HUF

14 836 333 HUF

15 578 150 HUF

- HUF

11 100 000 HUF

11 100 000 HUF

800 000 HUF

- HUF

11 900 000 HUF

11 100 000 HUF

464 000 HUF

487 200 HUF

3 000 000 HUF

3 150 000 HUF

1 800 000 HUF

1 890 000 HUF

4 800 000 HUF

5 040 000 HUF

32 000 333 HUF

32 205 350 HUF

Kiküldetések kiadásai

K341

500 000 HUF

525 000 HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

500 000 HUF

525 000 HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

500 000 HUF

525 000 HUF

Reklám- és propagandakiadások

K342

100 000 HUF

105 000 HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

100 000 HUF

105 000 HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

100 000 HUF

105 000 HUF

Kiküldetések, reklám- és propagandakiadások

K34

600 000 HUF

630 000 HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

600 000 HUF

630 000 HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

600 000 HUF

630 000 HUF

Működési célú előzetesen felszámított általános forgalmi adó

K351

3 733 000 HUF

3 919 650 HUF

463 000 HUF

486 150 HUF

630 000 HUF

661 500 HUF

- HUF

- HUF

838 000 HUF

879 900 HUF

4 826 000 HUF

5 067 300 HUF

- HUF

3 000 000 HUF

3 000 000 HUF

- HUF

- HUF

3 000 000 HUF

3 000 000 HUF

27 000 HUF

28 350 HUF

1 188 000 HUF

1 247 400 HUF

486 000 HUF

510 300 HUF

1 674 000 HUF

1 757 700 HUF

9 527 000 HUF

9 853 350 HUF

Levonható ÁFA

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

3 000 000 HUF

3 000 000 HUF

3 000 000 HUF

3 000 000 HUF

27 000 HUF

28 350 HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

3 027 000 HUF

3 028 350 HUF

Le nem vonható ÁFA

3 733 000 HUF

3 919 650 HUF

463 000 HUF

486 150 HUF

630 000 HUF

661 500 HUF

- HUF

838 000 HUF

879 900 HUF

4 826 000 HUF

5 067 300 HUF

- HUF

- HUF

- HUF

1 188 000 HUF

1 247 400 HUF

486 000 HUF

510 300 HUF

1 674 000 HUF

1 757 700 HUF

6 500 000 HUF

6 825 000 HUF

Fizetendő általános forgalmi adó

K352

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

Kamatkiadások

K353

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

Egyéb dologi kiadások

K355

120 010 HUF

126 011 HUF

653 753 HUF

686 441 HUF

130 000 HUF

136 500 HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

903 763 HUF

948 951 HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

903 763 HUF

948 951 HUF

Díjak, egyéb kifizetések

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

Késedelmi kamatok, pótlékok

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

Egyéb dologi kiadások

120 010 HUF

126 011 HUF

653 753 HUF

686 441 HUF

130 000 HUF

136 500 HUF

- HUF

- HUF

903 763 HUF

948 951 HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

- HUF

903 763 HUF

948 951 HUF

Különféle befizetések és egyéb dologi kiadások

K35

3 853 010 HUF

4 045 661 HUF

1 116 753 HUF

1 172 591 HUF

760 000 HUF

798 000 HUF

- HUF

- HUF

838 000 HUF

879 900 HUF

5 729 763 HUF

6 016 251 HUF

- HUF

3 000 000 HUF

3 000 000 HUF

- HUF

- HUF

3 000 000 HUF

3 000 000 HUF

27 000 HUF

28 350 HUF

1 188 000 HUF

1 247 400 HUF

486 000 HUF

510 300 HUF

1 674 000 HUF

1 757 700 HUF

10 430 763 HUF

10 802 301 HUF

Dologi kiadások

K3

16 020 493 HUF

16 821 518 HUF

2 830 603 HUF

2 972 133 HUF

3 680 000 HUF

3 864 000 HUF

100 000 HUF

105 000 HUF

3 942 160 HUF

4 139 268 HUF

22 631 096 HUF

23 762 651 HUF

- HUF

14 100 000 HUF

14 100 000 HUF

800 000 HUF

- HUF

14 900 000 HUF

14 100 000 HUF

591 000 HUF

620 550 HUF

5 588 000 HUF

5 867 400 HUF

2 286 000 HUF

2 400 300 HUF

7 874 000 HUF

8 267 700 HUF

45 996 096 HUF

46 750 901 HUF

7. melléklet

Apaj Község Önkormányzat 2020.évi ellátottak pénzbeli juttatásai kiadási előirányzatai jogcímenként

Sorszám

Jogcímek

2019. évi eredeti előirányzat

2020. évi eredeti előirányzat

4.1.1.

Települési támogatások szoc.tv.45§ (K48)

5 146 000 Ft

5 146 000 Ft

1.

lakhatás támogatása iránti kérelmek (107060)

596000

596 000 Ft

2.

Karácsonyi támogatás-családosok (107060)

1600000

1 600 000 Ft

3.

Karácsonyi támogatás-időskorúak (107060)

950000

950 000 Ft

4.

Rendkívüli támogatás (107060)

500000

500 000 Ft

5.

Iskolakezdési és óvoda kezdési támogatás

1500000

1 500 000 Ft

Összesen:

5 146 000 Ft

5 146 000 Ft

8. melléklet

Apaj Község Önkormányzat 2020.évi átadott pénzeszközök jogcímenként

Sorszám

Jogcím

2019. évi eredeti előirányzat

2020. évi eredeti előirányzat

8.1.

Átadott pénzeszközök

21 196 400 Ft

21 496 400 Ft

1.

Államháztartáson kívüli működési célú pénzeszköz átadás (K512)

20 823 200 Ft

20 823 200 Ft

Apaj Nonprofit Kft.

20 000 000 HUF

20 000 000 Ft

Civil szervezetek támogatása (K512) keret összeg

823 200 HUF

823 200 Ft

ebből:

673 200 HUF

Dömsödi Utánpótlás Sportegyesület

- HUF

Apaji Polgárőr Egyesüelt

150 000 HUF

2.

Államháztartáson belüli működési célú pénzeszköz átadás (K506)

373 200 Ft

673 200 Ft

2.1

Társulásnak átadandó pénzeszköz (K506)-Hulladék gazdálkodási Társulás

373 200 HUF

373 200 Ft

2.2

Egyéb önkormányzati rendeletben szabályzott támogatás (K506)

- HUF

300 000 Ft

1

Bursa Hungarica ösztöndíj

- HUF

300 000 Ft

3.

Előző évek elszámolásaiból származó visszafizetési kötelezettség

2 023 006 HUF

517 166 Ft

4.

Tartalék

- HUF

Mindösszesen K5

23 219 406 Ft

22 013 566 Ft

9. melléklet

Apaj Község Önkormányzatának beruházási és felújításai tábla 2020. év

Rovat megnevezése

Rovat száma

2019. évi erdeti előirányzat

2020. évi eredeti előirányzat

Immateriális javak beszerzése, létesítése

K61

Ingatlanok beszerzése, létesítése

K62

5 500 000 HUF

- HUF

Apaj belterület 35 hrsz megvásárlása

- HUF

Telekvásárlás közpark kialakításához

5 500 000 HUF

Informatikai eszközök beszerzése, létesítése

K63

- HUF

- HUF

Egyéb tárgyi eszközök beszerzése, létesítése

K64

- HUF

58 037 410 HUF

KEHOP-5.2.9 energetikai felújítás Óvoda és orvosi rendelő

- HUF

Művelődési ház épület felújítás közzösségi programok -MFP-NHI/2019

19 254 693

Fogorvosi rendelő MFP-HOR/2019

10 782 717

Művelődési ház tetőhéjazat VP6-19.2.1-33-5-17

8 000 000

Labdaház,tornaterem -BMÖFT/5-7/2019

20 000 000

Beruházási célú előzetesen felszámított általános forgalmi adó

K67

- HUF

- HUF

KEHOP-5.2.9 energetikai felújítás Óvoda és orvosi rendelő ÁFA

K66

Beruházások

K6

5 500 000 HUF

58 037 410 HUF

Ingatlanok felújítása

K71

9 145 000 HUF

- HUF

Művelődési Ház tetőhéjazat, konyhai rész felújítása önerő pályázathoz

3 000 000 HUF

Orvosi rendelő, művelődési ház felújítási munkálatok

6 145 000 HUF

Önkormányzat külső szinezés

- HUF

Egyéb tárgyi eszközök felújítása

K73

3 198 258 HUF

- HUF

Bácsvíz víziközmű vagyon felújítása

3 198 258 HUF

Felújítási célú előzetesen felszámított általános forgalmi adó

K74

3 332 680 HUF

- HUF

Felújítások

K7

15 675 938 HUF

- HUF

10. melléklet

2020. évi maradvány, hitel felvétel és törlesztések levezetése

Megnevezés

Rovat

Összege

Megnevezés

Rovat

Összege

Likviditási hitel keret összege 2020. évre

B9112

15 000 000

Likviditási hitel visszafizetése

K9112

15 000 000

Hosszú lejáratú Hitel 2019. évi tőke törlesztése

K9111

3 100 000

Maradvány levezetése

Összeg

Hosszú lejáratú hitel 2019. évi kamata

K354

651 974

Főszámla egyenlege

B8131

17 598 869 HUF

Gépjármű adó számla

469 050 HUF

Mindösszesen maradvány

18 067 919 HUF

Rendeletben kimutatható maradvány összege

Ebből kötelezettséggel terhelt

8 601 582

2019.00 megelőlegezés

2 466 337

Szabadon felhasználható maradvány

7 000 000 HUF

K513

11. melléklet

Apaj Község Önkormányzata fenntartása alatt működő költségvetési szervek összesített 2020. évi költségvetési tábla

Megnevezés/Intézmény felhasználó megnevezése

Feladat

Apaji Pitypang Óvoda és Köznevelési Intézmény

2019. évi eredeti előirányzat

2020. évi előirányzat

Személyi jellegű ráfordítások K1

Kötelező

14 250 000 HUF

16 889 356 HUF

Munkaadókat terhelő járulékok K2

Kötelező

2 778 750 HUF

3 293 424 HUF

Dologi kiadások K3

Kötelező

3 838 700 HUF

3 750 600 HUF

Beruházások K6

Kötelező

1 905 000 HUF

- HUF

Felújítások K7

Kötelező

- HUF

-

Mindösszesen kiadás intézmény:

Kötelező

22 772 450 HUF

23 933 380 HUF

Működési célú bevételek B16

Kötelező

Működési bevételek B4

Kötelező

Működési célú kapott támogatások B6

Kötelező

Előző év költségvetési maradványának igénybevétele B813

Kötelező

Központi, irányítószervi támogatás B816

Kötelező

22 772 450 HUF

23 933 381 HUF

Mindösszesen bevétel intézmény:

22 772 450 HUF

23 933 381 HUF

Ellenőrző sor

- 0 HUF

12. melléklet

Apaji Pitypang Óvoda Köznevelési Intézmény 2020. évi költségvetése

Sorszám

Rovat megnevezése

Rovat száma

Óvodai nevelés, szakmai feladatok (COFOG: 091110)

Óvodai nevelés, működési feladatok (091140)

ÓVODA MINDÖSSZESEN

2019. évi eredeti előirányzat

2020. évi eredeti előirányzat

2019. évi eredeti előirányzat

2020. évi eredeti előirányzat

2019. évi eredeti előirányzat

2020. évi eredeti előirányzat

1

Törvény szerinti illetmények, munkabérek

K1101

7 320 000 Ft

12 727 860 Ft

4 680 000 Ft

3 111 496 Ft

12 000 000 Ft

15 839 356 Ft

2

Normatív jutalmak

K1102

,

- Ft

- Ft

3

Céljuttatás, projektprémium

K1103

- Ft

- Ft

- Ft

4

Készenléti, ügyeleti, helyettesítési díj, túlóra, túlszolgálat

K1104

- Ft

- Ft

5

Végkielégítés

K1105

- Ft

- Ft

6

Jubileumi jutalom

K1106

1 200 000 Ft

1 200 000 Ft

- Ft

7

Béren kívüli juttatások

K1107

300 000 Ft

300 000 Ft

300 000 Ft

300 000 Ft

600 000 Ft

600 000 Ft

8

Ruházati költségtérítés

K1108

300 000 Ft

300 000 Ft

300 000 Ft

300 000 Ft

9

Közlekedési költségtérítés

K1109

150 000 Ft

150 000 Ft

150 000 Ft

150 000 Ft

13

Foglalkoztatottak egyéb személyi juttatásai

K1113

- Ft

- Ft

14

Foglalkoztatottak személyi juttatásai (=01+...+13)

K11

9 270 000 Ft

13 477 860 Ft

4 980 000 Ft

3 411 496 Ft

14 250 000 Ft

16 889 356 Ft

15

Reprezentáció

K123

- Ft

- Ft

16

Külső személyi juttatások (=15+16+17)

K12

- Ft

- Ft

17

Személyi juttatások (=14+18)

K1

9 270 000 Ft

13 477 860 Ft

4 980 000 Ft

3 411 496 Ft

14 250 000 Ft

16 889 356 Ft

18

Munkaadókat terhelő járulékok és szociális hozzájárulási adó

K2

1 807 650 Ft

2 628 183 Ft

971 100 Ft

665 242 Ft

2 778 750 Ft

3 293 424 Ft

I. SZEMÉLYI JELLEGŰ RÁFORDÍTÁSOK ÉS JÁRULÉKOK MINDÖSSZESEN

11 077 650 Ft

16 106 043 Ft

5 951 100 Ft

4 076 738 Ft

17 028 750 Ft

20 182 780 Ft

24

Üzemeltetési anyagok beszerzése

K312

- Ft

- Ft

150 000 Ft

157 500 Ft

150 000 Ft

157 500 Ft

25

Irodaszerbeszerzés

- Ft

- Ft

- Ft

26

Munkaruha,védőruha beszerzés

- Ft

- Ft

- Ft

27

Egyéb üzemeltetési anyagok

50 000 Ft

52 500 Ft

50 000 Ft

52 500 Ft

28

Karbantartási anyag beszerzési

- Ft

- Ft

- Ft

29

számítástechnikai anyag

- Ft

- Ft

- Ft

30

Tisztítószer beszerzés

100 000 Ft

105 000 Ft

100 000 Ft

105 000 Ft

31

Készletbeszerzés összesen

K31

- Ft

- Ft

150 000 Ft

157 500 Ft

150 000 Ft

157 500 Ft

32

Informatikai szolgáltatások igénybevétele

K321

- Ft

- Ft

- Ft

- Ft

- Ft

33

Rendszerkarbantartási díjak

- Ft

- Ft

- Ft

- Ft

- Ft

34

Egyéb kommunikációs szolgáltatások

K322

50 000 Ft

- Ft

- Ft

- Ft

50 000 Ft

- Ft

35

Mobil telefon

- Ft

- Ft

- Ft

36

Vezetékes telefon

50 000 Ft

- Ft

50 000 Ft

- Ft

37

Kommunikációs szolgáltatások

K32

50 000 Ft

- Ft

- Ft

50 000 Ft

- Ft

38

Közüzemi díjak

K331

- Ft

- Ft

1 212 000 Ft

1 272 600 Ft

1 212 000 Ft

1 272 600 Ft

39

Villamos energia

1 056 000 Ft

1 108 800 Ft

1 056 000 Ft

1 108 800 Ft

40

Gáz energia szolgáltatási díjak

- Ft

- Ft

- Ft

41

Víz díj

156 000 Ft

163 800 Ft

156 000 Ft

163 800 Ft

42

Vásárolt élelmezés

K332

- Ft

- Ft

- Ft

- Ft

- Ft

- Ft

43

Gyermek étkeztetés beszerzés

- Ft

- Ft

- Ft

44

Bérleti és lízing díjak

K333

- Ft

- Ft

- Ft

45

Karbantartási, kisjavítási szolgáltatások

K334

1 200 000 Ft

1 260 000 Ft

1 200 000 Ft

1 260 000 Ft

46

Közvetített szolgáltatások

K335

- Ft

- Ft

- Ft

47

Szakmai tevékenységet segítő szolgáltatások

K336

80 000 Ft

- Ft

- Ft

- Ft

80 000 Ft

- Ft

48

Logopédiai szolgáltatás

- Ft

- Ft

- Ft

49

Egyéb szakmai szolgáltatás

80 000 Ft

- Ft

80 000 Ft

- Ft

50

Pszichológus

- Ft

- Ft

- Ft

51

Egyéb szolgáltatások

K337

- Ft

- Ft

250 000 Ft

262 500 Ft

250 000 Ft

262 500 Ft

52

Bankszámla vezetéshez kapcsolódó kiadások

50 000 Ft

52 500 Ft

50 000 Ft

52 500 Ft

53

Postai szolgáltatás

- Ft

- Ft

- Ft

54

Szállítási szolgáltatási díjak

- Ft

- Ft

- Ft

55

Szemét szállítási díj

120 000 Ft

126 000 Ft

120 000 Ft

126 000 Ft

56

Egyéb üzemeltetési szolgáltatások (rágcsálóírtás, munka- és tűzvédelmi feladatok, tűzoltókészülékek cseréje)

80 000 Ft

84 000 Ft

80 000 Ft

84 000 Ft

57

Szolgáltatási kiadások

K33

130 000 Ft

- Ft

2 812 000 Ft

2 952 600 Ft

2 942 000 Ft

2 952 600 Ft

58

Kiküldetések kiadásai

K341

80 000 Ft

- Ft

80 000 Ft

- Ft

59

Reklám- és propagandakiadások

K342

- Ft

- Ft

- Ft

60

Kiküldetések, reklám- és propagandakiadások

K34

80 000 Ft

- Ft

- Ft

- Ft

80 000 Ft

- Ft

61

Működési célú előzetesen felszámított általános forgalmi adó

K351

56 700 Ft

760 000 Ft

798 000 Ft

816 700 Ft

798 000 Ft

62

Fizetendő általános forgalmi adó

K352

- Ft

- Ft

- Ft

63

Kamatkiadások

K353

- Ft

- Ft

- Ft

64

Egyéb pénzügyi műveletek kiadásai

K354

- Ft

- Ft

- Ft

65

Egyéb dologi kiadások

K355

- Ft

- Ft

- Ft

- Ft

- Ft

- Ft

67

- Ft

- Ft

- Ft

68

Díjak, egyéb befizetések-fizetési felszólítási díjak

- Ft

- Ft

- Ft

69

Késedelmi kamat

- Ft

- Ft

- Ft

70

Egyéb különféle dologi kiadások

- Ft

- Ft

- Ft

71

Különféle befizetések és egyéb dologi kiadások

K35

56 700 Ft

- Ft

760 000 Ft

798 000 Ft

816 700 Ft

798 000 Ft

II. Dologi kiadások

K3

266 700 Ft

- Ft

3 572 000 Ft

3 750 600 Ft

3 838 700 Ft

3 750 600 Ft

77

Egyéb tárgyi eszközök beszerzése, létesítése

K64

- Ft

- Ft

1 500 000 Ft

- Ft

1 500 000 Ft

- Ft

78

Játszótér

1 500 000 Ft

1 500 000 Ft

- Ft

90

Beruházási célú előzetesen felszámított általános forgalmi adó

K67

405 000 Ft

405 000 Ft

- Ft

III. BERUHÁZÁSI KIADÁSOK ÖSSZESEN:

- Ft

- Ft

1 905 000 Ft

- Ft

1 905 000 Ft

- Ft

KIADÁSOK ÖSSZESEN:

11 344 350 Ft

16 106 043 Ft

11 428 100 Ft

7 827 338 Ft

22 772 450 Ft

23 933 380 Ft

Bevételek

98

Intézményi finanszírozás

B816

11 344 350 Ft

16 106 043 Ft

11 428 100 Ft

7 827 338 Ft

22 772 450 Ft

23 933 381 Ft

99

ebből állami normatíva dologi kiadások

2 727 200

2 951 520

2 727 200 Ft

2 951 520 Ft

100

ebből állami normatíva: Személyi jellegű ráfordítások

17 484 050 Ft

18 788 000 Ft

17 484 050 Ft

18 788 000 Ft

101

ebből önkormányzati saját forrás

- 6 139 700 Ft

- 2 681 957 Ft

8 700 900 Ft

4 875 818 Ft

2 561 200 Ft

2 193 861 Ft

BEVÉTELEK MINDÖSSZESEN

11 344 350 Ft

16 106 043 Ft

11 428 100 Ft

7 827 338 Ft

22 772 450 Ft

23 933 381 Ft

ELLENŐRZŐ EGYENLEG:

- Ft

- 0 Ft

- Ft

- Ft

- Ft

- 0 Ft

13. melléklet

Apaj Község Önkormányzatának 2020. évi előirányzat felhasználási és likviditási terve

Megnevezés

január

február

március

április

május

június

július

augusztus

szeptember

október

november

december

mindösszesen

B E V É T E L E K

Önkormányzat és intézményei

Önkormányzat gazd kör. működési bevételei

11 532 039 Ft

11 532 039 Ft

11 532 039 Ft

11 532 039 Ft

11 532 039 Ft

11 532 039 Ft

11 532 039 Ft

11 532 039 Ft

11 532 039 Ft

11 532 039 Ft

11 532 039 Ft

19 532 040 Ft

146 384 474 Ft

Önkormányzat gazd.kör. felhalmozási bevételei

8 901 816 Ft

8 901 816 Ft

8 901 816 Ft

8 901 816 Ft

8 901 816 Ft

8 901 816 Ft

53 410 896 Ft

Óvoda bevételei

1 994 448 Ft

1 994 448 Ft

1 994 448 Ft

1 994 448 Ft

1 994 448 Ft

1 994 448 Ft

1 994 448 Ft

1 994 448 Ft

1 994 448 Ft

1 994 448 Ft

1 994 448 Ft

1 994 448 Ft

23 933 381 Ft

Bevételek összesen:

22 428 304 Ft

22 428 304 Ft

22 428 304 Ft

22 428 304 Ft

22 428 304 Ft

22 428 304 Ft

13 526 488 Ft

13 526 488 Ft

13 526 488 Ft

13 526 488 Ft

13 526 488 Ft

21 526 489 Ft

223 728 751 Ft

K I A D Á S O K

Önkormányzat és Intézményei

Működési kiadásai

8 104 854 Ft

8 104 854 Ft

8 104 854 Ft

8 104 854 Ft

8 104 854 Ft

8 104 854 Ft

8 104 854 Ft

8 104 854 Ft

8 104 854 Ft

8 104 854 Ft

8 104 854 Ft

8 552 672 Ft

97 706 061 Ft

Felhalmozási kiadásai

- Ft

- Ft

29 018 705 Ft

29 018 705 Ft

58 037 410 Ft

Felújítási kiadásai

- Ft

- Ft

Intézményi finanszírozás

1 994 448 Ft

1 994 448 Ft

1 994 448 Ft

1 994 448 Ft

1 994 448 Ft

1 994 448 Ft

1 994 448 Ft

1 994 448 Ft

1 994 448 Ft

1 994 448 Ft

1 994 448 Ft

1 994 448 Ft

23 933 381 Ft

Megelőlegezés

2 018 519 Ft

2 018 519 Ft

Hosszú lejáratú hitel törlesztés

4 525 000 Ft

4 525 000 Ft

4 525 000 Ft

4 525 000 Ft

18 100 000 Ft

Óvoda kiadásai

1 994 448 Ft

1 994 448 Ft

1 994 448 Ft

1 994 448 Ft

1 994 448 Ft

1 994 448 Ft

1 994 448 Ft

1 994 448 Ft

1 994 448 Ft

1 994 448 Ft

1 994 448 Ft

1 994 448 Ft

23 933 381 Ft

Kiadások összesen:

14 112 269 Ft

12 093 750 Ft

16 618 750 Ft

12 093 750 Ft

12 093 750 Ft

16 618 750 Ft

41 112 455 Ft

12 093 750 Ft

45 637 455 Ft

12 093 750 Ft

12 093 750 Ft

17 066 568 Ft

223 728 751 Ft

Önkormányzat kiadásai összesen:

14 112 269 Ft

12 093 750 Ft

16 618 750 Ft

12 093 750 Ft

12 093 750 Ft

16 618 750 Ft

41 112 455 Ft

12 093 750 Ft

45 637 455 Ft

12 093 750 Ft

12 093 750 Ft

17 066 568 Ft

223 728 751 Ft

Önkormányzat bevételei összesen:

22 428 304 Ft

22 428 304 Ft

22 428 304 Ft

22 428 304 Ft

22 428 304 Ft

22 428 304 Ft

13 526 488 Ft

13 526 488 Ft

13 526 488 Ft

13 526 488 Ft

13 526 488 Ft

21 526 489 Ft

223 728 751 Ft

Bevételek, kiadások egyenlege

8 316 034 Ft

18 650 588 Ft

24 460 141 Ft

34 794 695 Ft

45 129 248 Ft

50 938 802 Ft

23 352 834 Ft

24 785 572 Ft

- 7 325 396 Ft

- 5 892 658 Ft

- 4 459 921 Ft

- 0 Ft

- 0 Ft

14. melléklet

Apaj Község Önkormányzatának és fenntartása alatt működő intézményeknek 2020. évi engedélyezett létszámkerete

Intézmény /szakfeladat/

engedélyezett létszám összesen

Engedélyezett létszám

szakmai létszám

egyéb létszám

közfoglal

teljes munkai.

választott köztiszt.

részmunkaidős

egyéb jogviszony

teljes munkaidős

részmunkaid.

egyéb jogviszony

Önkormányzat

2020.január01

4

1

1

1

1

0

0

Polgármester

1

Védőnő

1,00

Takarító/konyhás

1,00

Művelődés szervező

1

Apaji Pitypang Óvoda Köznevelési Intézmény

2020.január01

5

4

0

0

1

0

0

-

Óvodavezető

1

Óvodai alkalmazott (óvónő, dajka)

3

1,00

közfoglalkoztatás

2020.január01

4,0

15. melléklet

Apaj Község Önkormányzatának 2020. évben nyújtandó közvetett támogatásai

Támogatás megnevezése

összeg

-

-

-

Összesen

0

- HUF

16. melléklet

Apaj Község Önkormányzata adósságot keletkeztető ügyleteiből eredő fizetési kötelezettségeinek bemutatása

adatok forintban

MEGNEVEZÉS

Sorszám

Saját bevétel és adósságot keletkeztető ügyletből eredő fizetési kötelezettség összegei

ÖSSZESEN
7=(3+4+5+6)

2020

2021

2022

2023

1

2

3

4

5

6

7

Helyi adók

01

28 364 700

29 470 923

30 620 289

31 814 481

120 270 393

Osztalék, koncessziós díjak

02

-

-

-

-

-

Díjak, pótlékok, bírságok

03

-

-

-

-

-

Tárgyi eszközök, immateriális javak, vagyoni értékű jog értékesítése, vagyonhasznosításból származó bevétel

04

3 948 200

4 102 180

4 262 165

4 428 389

16 740 934

Részvények, részesedések értékesítése

05

-

-

-

Vállalatértékesítésből, privatizációból származó bevételek

06

-

-

-

Kezességvállalással kapcsolatos megtérülés

07

-

-

-

Saját bevételek (01+… .+07)

08

32 312 900

33 573 103

34 882 454

36 242 870

137 011 327

Saját bevételek (08. sor) 50%-a

09

16 156 450

16 786 552

17 441 227

18 121 435

68 505 664

Előző év(ek)ben keletkezett tárgyévi fizetési kötelezettség (11+…..+17)

10

3 680 509

3 609 043

3 537 578

3 466 113

14 293 243

Felvett, átvállalt hitel és annak tőketartozása

11

3 680 509

3 609 043

3 537 578

3 466 113

14 293 243

Felvett, átvállalt kölcsön és annak tőketartozása

12

-

-

-

Hitelviszonyt megtestesítő értékpapír

13

-

-

-

Adott váltó

14

-

-

-

Pénzügyi lízing

15

-

-

-

Halasztott fizetés

16

-

-

-

Kezességvállalásból eredő fizetési kötelezettség

17

-

-

-

Tárgyévben keletkezett, illetve keletkező, tárgyévet terhelő fizetési kötelezettség (19+…..+25)

18

-

-

-

Felvett, átvállalt hitel és annak tőketartozása

19

-

-

-

Felvett, átvállalt kölcsön és annak tőketartozása

20

-

-

-

Hitelviszonyt megtestesítő értékpapír

21

-

-

-

Adott váltó

22

-

-

-

Pénzügyi lízing

23

-

-

-

Halasztott fizetés

24

-

-

-

Kezességvállalásból eredő fizetési kötelezettség

25

-

-

-

Fizetési kötelezettség összesen (10+18)

26

3 680 509

3 609 043

3 537 578

3 466 113

14 293 243

Fizetési kötelezettséggel csökkentett saját bevétel (09-26)

27

12 475 941

13 177 509

13 903 649

14 655 322

54 212 421

17. melléklet

üres cím

Megnevezés

1.

1.

1.

2.

3.

4.

Lejárati évek

Hitel megnevezés

Hitel tőke összege

Hitel kamata

Hitel törlesztése

Adósságot keletkeztető ügylet összesen

2018.01.01

Célhitel (2018-2028) KEHOP-5.2.-9.-16-2016-00123 Energetikai beruházáshoz kapcsolódó önerő

31 000 000 HUF

710 138 HUF

1 550 000 HUF

2 260 138 HUF

2019.01.01

29 450 000 HUF

651 974 HUF

3 100 000 HUF

3 751 974 HUF

2020.01.01

26 350 000 HUF

580 509 HUF

3 100 000 HUF

3 680 509 HUF

2021.01.01

23 250 000 HUF

509 043 HUF

3 100 000 HUF

3 609 043 HUF

2022.01.01

20 150 000 HUF

437 578 HUF

3 100 000 HUF

3 537 578 HUF

2023.01.01

17 050 000 HUF

366 113 HUF

3 100 000 HUF

3 466 113 HUF

2024.01.01

13 950 000 HUF

294 674 HUF

3 100 000 HUF

3 394 674 HUF

2025.01.01

10 850 000 HUF

223 182 HUF

3 100 000 HUF

3 323 182 HUF

2026.01.01

7 750 000 HUF

151 717 HUF

3 100 000 HUF

3 251 717 HUF

2027.01.01

4 650 000 HUF

80 251 HUF

3 100 000 HUF

3 180 251 HUF

2028.01.01

1 550 000 HUF

13 302 HUF

1 550 000 HUF

1 563 302 HUF

2028.07.01

- HUF

4 018 481 HUF

31 000 000 HUF

35 018 481 HUF

18. melléklet

Előirányzat- felhasználási ütemterv 2020.évre önkormányzati szinten

Finanszírozási Kiadások Apaj Nonprofit KFT

Megnevezés

Átadott pénzeszköz működési feladatokra

Szolgáltatás igénybe vétele (számla alapján történő kifizetések)

Öszesen

Várható éves finanszírozás

20 000 000 Ft

11 087 493 Ft

31 087 493 Ft

Január

1 666 666 Ft

923 958 Ft

2 590 624 Ft

Február

1 666 666 Ft

923 958 Ft

2 590 624 Ft

Március

1 666 666 Ft

923 958 Ft

2 590 624 Ft

Április

1 666 666 Ft

923 958 Ft

2 590 624 Ft

Május

1 666 666 Ft

923 958 Ft

2 590 624 Ft

Június

1 666 666 Ft

923 958 Ft

2 590 624 Ft

Július

1 666 666 Ft

923 958 Ft

2 590 624 Ft

Augusztus

1 666 666 Ft

923 958 Ft

2 590 624 Ft

Szeptember

1 666 666 Ft

923 958 Ft

2 590 624 Ft

Október

1 666 666 Ft

923 958 Ft

2 590 624 Ft

November

1 666 666 Ft

923 958 Ft

2 590 624 Ft

December

1 666 674 Ft

923 955 Ft

2 590 629 Ft

19. melléklet

Apaj Község Önkormányzatának pályázati forrásainak felhasználása

Ssz.

Támogató neve

Pályázat neve

Pályázat sorszáma

Támogatási összeg

Személyi jellegű ráfordítás

Dologi

Beruházás K6

Mindösszesen kiadás

1.

Magyar Falu Program Keretében

Óvoda Udvar

MFP-OUF/2019

4 999 998 Ft

349 999 Ft

4 649 999 Ft

4 999 998 Ft

2.

Belügyminisztérium önkormányzati feladatellátást szolgáló fejlesztések

Labdaház,tornaterem

BMÖFT/5-7/2019

20 000 000 Ft

20 000 000 Ft

20 000 000 Ft

3.

Magyar Falu Program Keretében

Művelődési ház épület felújítás közzösségi programok

MFP-NHI/2019

19 254 693 Ft

2 796 400 Ft

1 151 987 Ft

15 306 306 Ft

19 254 693 Ft

4.

Magyar Falu Program Keretében

Fogorvosi rendelő

MFP-HOR/2019

10 782 717 Ft

749 300 Ft

10 033 417 Ft

10 782 717 Ft

Mindösszesen

55 037 408 Ft

2 796 400 Ft

2 251 286 Ft

49 989 722 Ft

55 037 408 Ft