Gulács község képviselő testületének 1/2016 (I.25..) önkormányzati rendelete

Cím nélküli

Hatályos: 2016. 01. 25

Gulács község képviselő testületének 1/2016 (I.25..) önkormányzati rendelete

2016.01.25.

A települési szilárd hulladékgazdálkodási közszolgáltatás kötelező igénybevételéről szóló 9/2015 (VI.26.) számú önkormányzati rendelet módosításáról

Gulács Község Önkormányzatának Képviselő-testülete a hulladékról szóló 2012. évi CLXXXV. törvény 88. § (4) bekezdés a) pontjában határozott feladatkörében eljárva a következőket rendeli el:

1. § A települési szilárd hulladékgazdálkodási közszolgáltatás kötelező igénybevételéről szóló 9/2015 (VI.26.) számú önkormányzati rendelet (továbbiakban: Rendelet) 6. § (1) bekezdése az alábbiak szerint módosul:

„6. § (1) Az igénybe veendő gyűjtőedények típusai:

60 literes gyűjtőedény
80 literes gyűjtőedény
110 literes gyűjtőedény
1100 literes konténer”

2. § A Rendelet 6. § (1a) és (1b) , (1c) bekezdéssel egészül ki:

„6. § (1a) 60 literes gyűjtőedény igénybevételére jogosult az a természetes személy, aki a lakóingatlant az önkormányzat által igazoltan egyedül és életvitelszerűen használja.
„ (1b) A (1a) bekezdés szerinti önkormányzati igazolás kiadása iránti kérelmet a Rendelet 1. melléklete szerinti formanyomtatvány benyújtásával lehet igényelni. Az önkormányzati igazolást kérelemre a jegyző adja ki, a kérelmező írásbeli nyilatkozata, valamint a közüzemi számlák alapján.
„(1c) A jogosult a (1a) bekezdés szerinti változást követő év február 15. napjáig köteles bejelenteni.

3. § (1) Ez a rendelet 2016. február 1. napon lép hatályba, egyidejűleg hatályát veszti az előző rendelet.

Vassné Szűcs Róza Ujvári Judit
jegyző polgármester
1. melléklet Gulács Község Önkormányzata Képviselő-testületének
Tarpai Közös Önkormányzati Hivatal
Gulácsi Kirendeltsége
4842 Gulács, Rákóczi u. 12.
Email: polgarmesterihivatal@gmail.com

KÉRELEM

Alulírott azzal a kérelemmel fordulok a Tarpai Közös Önkormányzati Hivatal Jegyzőjéhez, hogy részemre – 60 liter űrtartalmú hulladékgyűjtő edény igényléséhez – önkormányzati igazolást kiadni szíveskedjen arról, hogy a ............................................................................ szám alatti lakóingatlant egyedül használom, ott életvitelszerűen élek.
Jelen kérelemmel egyidejűleg nyilatkozom, hogy a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás végzésének feltételeiről szóló 385/2014. (XII. 31.) Korm. rendelet 7. § (1a) bekezdés b) pontjában foglaltaknak megfelelek, a ............................................................................ szám alatti lakóingatlant egyedül használom, ott életvitelszerűen élek.
Közüzemi igazolás csatolásra került (megfelelő válasz aláhúzandó):
Igen, ______ db
Nem
Tájékoztatom továbbá, hogy amennyiben kérelme jogosságát ellenőrző munkatársunk helyszíni szemle során lakottan találja az ingatlant, kérelmét nem áll módunkban teljesíteni és a hulladékszállítási díjat visszamenőleg a negyedévi ciklus kezdetétől kiszámlázzuk.
____________________________, _______év___hó___nap
_________________________________
kérelmező aláírása