Cún Községi Önkormányzat képviselő-testületének 6/2013.(XII.17.) önkormányzati rendelete

az önkormányzat vagyonáról és a vagyon gazdálkodás szabályairól

Hatályos: 2013. 12. 18

Cún Községi Önkormányzat képviselő-testületének 6/2013.(XII.17.) önkormányzati rendelete

az önkormányzat vagyonáról és a vagyon gazdálkodás szabályairól

2013.12.18.

Cún Község Önkormányzatának Képviselő-testülete a Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX. törvény (továbbiakban: Mötv.) 109. § (4) bekezdésében, a nemzeti vagyonról szóló 2011. évi CXCVI. törvény (a továbbiakban: Nvtv.) 18. § (1) bekezdésében kapott felhatalmazás alapján, az Alaptörvény 32. cikk (1) bekezdés a) és e) pontjában meghatározott feladatkörében eljárva a következőket rendeli el:

A rendelet hatálya

1. § A rendelet hatálya kiterjed

a) Cún Község Önkormányzatára (a továbbiakban: önkormányzat),

b) az önkormányzati vagyonkezelőire, hasznosítóira, használóira.

Az önkormányzat vagyona

2. § (1) Az önkormányzat vagyona a tulajdonából és a helyi önkormányzatot megillető vagyoni értékű jogokból áll, amelyek az önkormányzati feladatok és célok ellátását szolgálják.

(2) Az önkormányzat vagyona (továbbiakban: vagyon) törzsvagyonból és üzleti vagyonból áll. Az önkormányzat törzsvagyona forgalomképtelen vagy korlátozottan forgalomképes vagyon.

Az önkormányzat törzsvagyona

3. § (1) A törzsvagyon közvetlenül a kötelező önkormányzati feladatkör ellátását, vagy hatáskör gyakorlását szolgálja.

(2) A törzsvagyont a többi vagyontárgytól elkülönítve kell nyilvántartani.

(3) Az önkormányzat forgalomképtelen törzsvagyona

a) kizárólagos tulajdonban álló vagyonból, és

b) nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű vagyonból áll.

(4) Az önkormányzat kizárólagos tulajdonát képező nemzeti vagyonba tartoznak

a) helyi közutak és műtárgyaik,

b) az önkormányzat tulajdonában álló terek, parkok,

c) az önkormányzat tulajdonában álló – törvény rendelkezése alapján részére átadott – vizek, közcélú vízi létesítmények, ide nem értve a vízi közműveket.

(5) Az önkormányzat forgalomképtelen törzsvagyonából nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű nemzeti vagyonnak egy vagyonelemet sem minősít.

(6) Az önkormányzat forgalomképtelen törzsvagyona – a nemzeti vagyonról szóló törvény 6. § (2)-(3) bekezdésében és a 14. § (1) bekezdésben foglalt kivétellel - nem idegeníthető el, vagyonkezelői jog, jogszabályon alapuló használati jog vagy szolgalom kivételével nem terhelhető, azon dologi jog vagy osztott tulajdon nem létesíthető.

(7) Az önkormányzat forgalomképtelen vagyonát a rendelet 1. sz. melléklete tartalmazza.

4. § (1) Korlátozottan forgalomképes törzsvagyon körébe tartoznak:

a) közművek és közmű jellegű létesítmények,

b) szociális, kulturális, oktatási, sport és egyéb intézmények, létesítmények,

c) középületek, műemlék vagy műemlék jellegű épületek,

d) védett természeti területek, erdők,

e) továbbá azon vagyonelemek, mely felett a rendelkezési jog gyakorlását jogszabály feltételhez köti.

(2) A korlátozottan forgalomképes vagyontárgyak akkor idegeníthetők el, ha kihasználtságuk vagy fenntartásuk magas költsége miatt rendkívüli megterhelést jelentenének az önkormányzat számára.

(3) A korlátozottan forgalomképes vagyontárgyakra a tulajdonjog megtartása mellett vagyonkezelői jog, használati jog, szolgalom létesíthető.

(4) A korlátozottan forgalomképes vagyontárgyait a rendelet 2. sz. melléklete tartalmazza.

Üzleti vagyon

5. § (1) Az önkormányzat üzleti vagyona, mindaz a vagyon, amely nem tartozik az önkormányzat törzsvagyonába. Az önkormányzat vállalkozási tevékenysége a kötelező feladatainak ellátását nem veszélyeztetheti.

(2) Forgalomképes ingatlanokat a 3. számú melléklet tartalmazza

Vagyonkimutatás, a vagyon nyilvántartása

6. § (1) A vagyont annak értékét és változásait a tulajdonosi joggyakorló nyilvántartja. Az érték nyilvántartásáról el lehet tekinteni, ha az adott vagyontárgy értéke természeténél, jellegénél fogva nem állapítható meg. A nyilvántartásnak tartalmaznia kell a vagyon elsődleges rendeltetése szerinti közfeladat megjelölését is. A nyilvántartási adatok – a minősített adat védelméről szóló törvény szerinti minősített adat kivételével –nyilvánosak.

(2) Az önkormányzat tulajdonában lévő ingatlanvagyont és annak változásait az önkormányzatok tulajdonában lévő ingatlan nyilvántartási és adatszolgáltatási rendjéről szóló 147/1992.(XI.06.) Korm. rendelet szerint kataszterben kell nyilvántartani.

(3) A képviselő-testület részére a zárszámadáshoz csatolt – az Áht. 91. § (2) bekezdés c) pontjában meghatározott – vagyonkimutatás az önkormányzat és intézményei saját vagyonának adatait mutatja be.

Az önkormányzati vagyon kezelése

7. § (1) A vagyongazdálkodás során az önkormányzatot megilletik mindazok a jogok és terhelik mindazok a kötelezettségek, amelyek a tulajdonost megilletik, illetőleg terhelik. A tulajdonost megillető jogok gyakorlásáról és a kötelezettségek teljesítéséről a képviselőtestület rendelkezik.

(2) A vagyongazdálkodás során a vagyontárgyak hasznosítása nem veszélyeztetheti az önkormányzat kötelező feladatainak ellátását. Az önkormányzat csak olyan gazdálkodó szervezetben vehet részt, amelyben felelőssége nem haladja meg vagyoni hozzájárulásának mértékét.

(3) Nem önkormányzati feladat megoldását célzó vállalkozásban csak az önkormányzati feladatok ellátása során nélkülözhető vagyonnal lehet részt venni.

Az önkormányzati vagyon hasznosítása

8. § (1) Önkormányzati vagyon hasznosítására vonatkozó szerződés kizárólag csak természetes személlyel vagy átlátható szervezettel köthető. Önkormányzati vagyont ingyenesen kizárólag közfeladat ellátása céljából adható használatba, a közfeladat ellátásához szükséges mértékben.

(2) Önkormányzati vagyont hasznosítani, a hasznosítás jogát átengedni a legelőnyösebb ajánlatot tevő részére, a szolgáltatás és ellenszolgáltatás értékarányosságával lehet. Ez a rendelkezés nem vonatkozik arra az esetre, ha a hasznosítás az államháztartási körbe tartozó szervezet, illetve jogszabályban előírt állami, önkormányzati feladatot ellátó gazdálkodó szervezet javára történik.

(3) Az önkormányzati vagyon tulajdonjogát átruházni természetes személy vagy a nemzeti vagyonról szóló törvényben meghatározott, átlátható szervezet részére lehet. 1.000.000,- Ft értékhatár felett, csak versenyeztetés útján, összességében a legelőnyösebb ajánlatot tevő részére, a szolgáltatás és ellenszolgáltatás értékarányosságával lehet.

Az önkormányzat kizárólagos gazdasági tevékenységei

9. § (1) Az önkormányzat kizárólagos gazdasági tevékenységei a következők:

a) a helyi közutak és műtárgyaik létrehozása és működtetése,

b) a törzsvagyon részét képező helyi közművek létrehozása és működtetése,

c) a törzsvagyon részét képező terek, parkok felszíne alatt építmény létrehozása és

működtetése,
d) a helyi önkormányzat kizárólagos tulajdonában – külön törvény rendelkezése alapján részére átadott – vizek, közcélú vízi létesítmények működtetése.
(2) Az önkormányzat a kizárólagos gazdasági tevékenységei gyakorlásának időleges jogát az Nvtv. 12. § (7)-(12) bekezdésében meghatározattak kivételével kizárólag koncesszió útján, külön törvényben szabályozott módon engedheti át.

A vagyon tulajdonjogának átruházása

10. § (1) Az önkormányzati vagyont értékesíteni természetes személy, vagy a Nvtv.-ben meghatározott átlátható szervezet részére a Nvtv.-ben meghatározott módon lehet.

(2) Nem lehet értékesíteni az önkormányzat forgalomképtelen és korlátozottan forgalomképtelen törzsvagyonának körébe sorolt vagyont.

(3) Az önkormányzati tulajdonban lévő ingatlan értékesítése esetén – a Nvtv.-ben foglalt kivétellel – az államot minden más jogosultat megelőző elővásárlási jog illeti meg. Az elővásárlási jog gyakorlására külön törvényben meghatározott szerv – amennyiben törvény a nyilatkozattételi határidőre vonatkozóan eltérően nem rendelkezik – az átruházás valamennyi lényeges elemét tartalmazó ajánlat vagy az elővásárlási jog jogosultjával szemben még hatályba nem lépett a vagyon értékesítésére irányuló szerződés részére történő kézbesítéstől számított 30 napon belül nyilatkozik, hogy kíván-e élni az elővásárlási joggal az állam nevében.

Az önkormányzati vagyon ingyenes átruházása, követelés elengedése

11. § (1) Önkormányzati vagyon tulajdonjogát ingyenesen átruházni csak törvényben meghatározott esetekben és módon – a nemzeti vagyonról szóló törvény 13-14. §–ban foglaltakra figyelemmel - lehet.

(2) Az önkormányzat és szerve csak törvényben meghatározott módon és esetben, valamint az alábbi esetekben mondhat le részben vagy egészben követeléséről:

a) csődegyezségi megállapodásban,

b) bírói egyezség keretében,

c) felszámolási eljárás során, ha a felszámoló által írásban adott nyilatkozat alapján az várhatóan nem térül meg,

d) a végrehajtás során nem, vagy csak részben térül meg,

e) ha a követelés igazoltan csak veszteséggel (aránytalan költségráfordítással) érvényesíthető,

f) kötelezettje nem lelhető fel, s ez dokumentumokkal hitelt érdemlően bizonyított.

A felajánlott vagyon elfogadása

12. § (1) Ha a vagyonról az önkormányzat javára lemondtak, ezt a lemondásban megnevezett vagyonkezelő, vagy az önkormányzat költségvetési szerve elfogadhatja, feltéve, hogy képes az azzal járó kötelezettségek teljesítésére.

(2) Az önkormányzat részére felajánlott vagyon elfogadásához szükség van a képviselő-testület jóváhagyására.

Tulajdonosi jogok gyakorlása

13. § (1) A tulajdonosi jogokat az e rendeletben foglaltak szerint a képviselő-testület, illetve e rendeletben meghatározottak szerint és átruházott hatáskörben a polgármester gyakorolja. A képviselő-testület képviseletében, a polgármester jár el.

(2) Az önkormányzat gazdasági társaságban történő részvételéről, illetve a gazdasági társaságban történő vagyoni hozzájárulás elidegenítéséről a képviselő-testület dönt.

(3) Ingatlan tulajdonjogának megszerzése, illetve önkormányzati tulajdonban lévő ingatlan értékesítése a képviselő-testület hatáskörébe tartozik.

(4) Az önkormányzat tulajdonában lévő ingatlanok szolgalmi és vezeték joggal, valamint használati joggal való megterheléséről, valamint ezzel összefüggő tulajdonosi hozzájárulás megadásáról, amennyiben ezen jogokkal történő megterheléséért fizetendő kártalanítása összege

a) 200 ezer forintot meghaladja a képviselő-testület,

b) 200 ezer forintot nem haladja meg, a polgármester dönt.

(5) Kivételesen, ellenszolgáltatás/kártalanítás nélkül lehet szolgalmi/vezetékjogot alapítani olyan közművezeték létesítése céljából, amelynek során a szolgáltató kötelező önkormányzati feladatot valósít meg.

(6) Az önkormányzat vagyonával kapcsolatos tulajdonosi jognyilatkozatok közül

a) építési ügyekben –közművekkel való ellátás területén – a tulajdonosi hozzájárulás

megadására,
b) az önkormányzat javára bejegyzett elidegenítési és terhelési tilalom, továbbá visszavásárlási jog törléséhez hozzájárulás megtételére a polgármester jogosult.

14. § Az önkormányzati ingó vagyon elidegenítéséről, hasznosításáról a képviselő-testület dönt.

Az önkormányzati vagyon forgalmi értékének meghatározása

15. § Az önkormányzati vagyon körébe tartozó vagyontárgy értékesítésére, apportálására és megterhelésére irányuló döntést megelőzően – kivéve az ingatlan bérbeadás útján történő hasznosítása esetét – az adott vagyontárgy forgalmi (piaci) értékét az alábbiak szerint kell meghatározni:

a) ingatlan vagyon esetén forgalmi értékbecslés alapján,

b) ingó vagyon esetén értékbecslés alapján.

Záró rendelkezések

16. § Jelen rendelet alkalmazásakor az értelmező rendelkezések tekintetében az Nvtv. 3. §-ában foglaltak az irányadók.

(2) Ez a rendelet a kihirdetését követő napon lép hatályba.

(3) E rendelet hatályba lépésével egyidejűleg, hatályát veszti az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól szóló 4/2003.(III.20.) önkormányzati rendelet.

3. számú melléklet a 6/2013.(XII.17.) önkormányzati rendelethez

2012.12.havi záró állapot szerint
Forgalomképesség: FORGALOMKÉPES
Főkönyv Sorsz Megnevezés Helyr.szám Bruttó ÉCS Nettó

12123

1

Lakóház, udvar

"F"

2.

11/

/

/

280000

0

280000

121313

1

Lakóház, udvar

"E"

3.

11/

/

/

2351294

256125

2095169

12123

2

Beépítetlen terület

"F"

2.

13/

/

/

36000

0

36000

1219313

81

Lakóház, udvar és ga

"E"

3.

128/

5/

/

73917

73917

0

12113

76

Szántó

"F"

2.

0185/

8/

/

99000

0

99000

————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————


Bruttó

ÉCS

Nettó

Összesen (5 darab): (Forgalomképesség: FORGALOMKÉPES)

2840211

330042

2510169

————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

2. számú melléklet a 8/2013.(XII.17.) önkormányzati rendelethez

2012.12.havi záró állapot szerint

Forgalomképesség: KORLÁTOZOTTAN FORGALOMKÉPES

Főkönyv Sorsz Megnevezés Helyr.szám Bruttó ÉCS Nettó

12122

77

Óvoda

"F"

2.

33/

/

/

115000

0

115000

121312

77

Óvoda

"N"

3.

33/

/

/

591125

280235

310890

121312

77

Óvoda

"N"

4.

33/

/

/

330167

156516

173651

12122

8

Kultúrház

"F"

2.

67/

3/

/

608000

0

608000

121312

8

Kultúrház

"N"

3.

67/

3/

/

8244474

1128758

7115716

121312

8

Kultúrház

"N"

4.

67/

3/

/

1337961

640926

697035

121492

8

Kultúrház

"P"

8.

67/

3/

/

102500

72781

29719

121492

8

Kultúrház

"P"

10.

67/

3/

/

2980000

705654

2274346

121492

8

Kultúrház

"P"

12.

67/

3/

/

0

0

0

121492

8

Kultúrház

"P"

13.

67/

3/

/

14180689

2073655

12107034

12122

78

Orvosi rendelő

"F"

2.

85/

/

/

57000

0

57000

121312

78

Orvosi rendelő

"N"

3.

85/

/

/

1474370

310665

1163705

12122

79

Lakóház, udvar

és

ga

"F"

2.

90/

/

/

46500

0

46500

1219312

79

Lakóház, udvar

és

ga

"E"

3.

90/

/

/

69783

69783

0

12122

80

Lakóház, udvar

"F"

2.

110/

/

/

21000

0

21000

121312

80

Lakóház, udvar

"E"

3.

110/

/

/

1457667

622116

835551

12122

81

Lakóház, udvar

és

ga

"F"

2.

128/

5/

/

22500

0

22500

12122

82

Általános iskola

"F"

2.

183/

/

/

67500

0

67500

121312

82

Általános iskola

"E"

4.

183/

/

/

51275

20520

30755

121312

82

Általános iskola

"N"

3.

183/

/

/

2879000

874317

2004683

121492

82

Általános iskola

"O"

5.

183/

/

/

90878

45435

45443

121412

20

Önkormányzati út

"Z"

3.

017/

/

/

621000

0

621000

————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————


Bruttó

ÉCS

Nettó

Összesen (22 darab): (Forgalomképesség: KORL.F.KÉPES)

35348389

7001361

28347028

————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

1. számú melléklet a 8/2013.(XII.17.) önkormányzati rendelethez

2012.12.havi záró állapot szerint

Forgalomképesség: FORGALOMKÉPTELEN

Főkönyv Sorsz Megnevezés Helyr.szám Bruttó ÉCS Nettó

12111

3

Közút

"F"

3.

14/

/

/

280000

0

280000

121491

3

Közút

"U"

2.

14/

/

/

196000

58800

137200

121491

3

Közút

"U"

2.

14/

/

/

275688

16541

259147

12111

4

Közút

"F"

3.

33/

1/

/

54000

0

54000

121491

4

Közút

"U"

2.

33/

1/

/

148000

44400

103600

121491

4

Közút

"U"

2.

33/

1/

/

606512

36391

570121

12111

5

Közterület

"F"

2.

35/

/

/

869000

0

869000

121491

5

Közterület

"U"

3.

35/

/

/

0

0

0

121491

5

Közterület

"U"

3.

35/

/

/

1794827

378875

1415952

12111

6

Közút

"F"

3.

46/

/

/

108000

0

108000

121491

6

Közút

"U"

2.

46/

/

/

214000

64200

149800

12111

7

Közterület

"F"

3.

47/

/

/

491000

0

491000

121491

7

Közterület

"V"

11.

47/

/

/

5625000

1687500

3937500

121491

7

Közterület

"U"

2.

47/

/

/

14280000

2594210

11685790

12121

9

Közterület

"F"

2.

92/

/

/

742000

0

742000

121491

9

Közterület

"V"

4.

92/

/

/

632986

420917

212069

12111

10

Közterület

"F"

3.

93/

1/

/

567000

0

567000

121491

10

Közterület

"U"

2.

93/

1/

/

24583000

7374900

17208100

12111

11

Közterület

"F"

2.

94/

/

/

1786000

0

1786000

121491

11

Közterület

"U"

7.

94/

/

/

0

0

0

121491

11

Közterület

"U"

7.

94/

/

/

120300

7218

113082

121491

11

Közterület

"P"

4.

94/

/

/

621000

242202

378798

12111

12

árok

"F"

3.

96/

2/

/

66000

0

66000

121491

12

árok

"V"

2.

96/

2/

/

300000

89994

210006

12121

13

Beépítetlen terület

"F"

2.

114/

2/

/

51000

0

51000

12111

14

Közút

"F"

3.

114/

3/

/

53000

0

53000

121491

14

Közút

"U"

2.

114/

3/

/

186000

55794

130206

12111

16

Önkormányzati út

"F"

3.

05/

/

/

1047000

0

1047000

121491

16

Önkormányzati út

"U"

2.

05/

/

/

1740000

521994

1218006

12111

17

árok

"F"

4.

07/

/

/

509000

0

509000

121491

17

árok

"V"

2.

07/

/

/

1608000

482400

1125600

12111

18

Önkormányzati út

"F"

3.

014/

/

/

122000

0

122000

121491

18

Önkormányzati út

"U"

2.

014/

/

/

160000

48006

111994

12111

20

Önkormányzati út

"F"

4.

017/

/

/

676000

0

676000

121491

20

Önkormányzati

út

"U"

2.

017/

/

/

4927000

1043447

3883553

12111

21

Önkormányzati

út

"F"

3.

020/

/

/

108000

0

108000

121491

21

Önkormányzati

út

"U"

2.

020/

/

/

100000

30000

70000

12111

22

Önkormányzati

út

"F"

3.

025/

5/

/

328000

0

328000

121491

22

Önkormányzati

út

"U"

2.

025/

5/

/

328000

98394

229606

12111

23

árok

"F"

3.

026/

/

/

1199000

0

1199000

121491

23

árok

"V"

2.

026/

/

/

2400000

720000

1680000

12111

24

Önkormányzati

út

"F"

3.

027/

6/

/

1082000

0

1082000

121491

24

Önkormányzati

út

"U"

2.

027/

6/

/

1082000

324606

757394

12111

25

Önkormányzati

út

"F"

3.

033/

/

/

120000

0

120000

121491

25

Önkormányzati

út

"U"

2.

033/

/

/

120000

36000

84000

12111

26

Önkormányzati

út

"F"

3.

035/

/

/

115000

0

115000

121491

26

Önkormányzati

út

"U"

2.

035/

/

/

110000

33006

76994

12111

27

Önkormányzati

út

"F"

3.

036/

7/

/

87000

0

87000

121491

27

Önkormányzati

út

"U"

2.

036/

7/

/

800000

240000

560000

12111

28

Önkormányzati

út

"F"

3.

036/

8/

/

255000

0

255000

121491

28

Önkormányzati

út

"U"

2.

036/

8/

/

255000

76494

178506

12111

29

Önkormányzati

út

"F"

3.

036/

9/

/

63000

0

63000

121491

29

Önkormányzati

út

"U"

2.

036/

9/

/

100000

30000

70000

12111

30

Önkormányzati

út

"F"

3.

037/

1/

/

1284000

0

1284000

121491

30

Önkormányzati

út

"U"

2.

037/

1/

/

1284000

385200

898800

12111

31

árok

"F"

3.

039/

/

/

528000

0

528000

121491

31

árok

"V"

2.

039/

/

/

1258000

377406

880594

12111

32

Önkormányzati

út

"F"

3.

047/

5/

/

482000

0

482000

121491

32

Önkormányzati

út

"U"

2.

047/

5/

/

600000

180000

420000

12111

33

Önkormányzati

út

"F"

3.

058/

/

/

590000

0

590000

121491

33

Önkormányzati

út

"U"

2.

058/

/

/

600000

180000

420000

12111

34

Temető

"F"

3.

059/

/

/

2088000

0

2088000

121491

34

Temető

"T"

2.

059/

/

/

3065400

835262

2230138

121491

34

Temető

"P"

8.

059/

/

/

338000

31428

306572

121491

34

Temető

"P"

10.

059/

/

/

898138

74677

823461

12111

35

Önkormányzati

út

"F"

3.

061/

/

/

330000

0

330000

121491

35

Önkormányzati

út

"U"

2.

061/

/

/

400000

120006

279994

12111

36

Önkormányzati

út

"F"

3.

064/

3/

/

190000

0

190000

121491

36

Önkormányzati

út

"U"

2.

064/

3/

/

190000

57000

133000

12111

37

Önkormányzati

út

"F"

3.

064/

10/

/

793000

0

793000

121491

37

Önkormányzati

út

"U"

2.

064/

10/

/

1000000

300000

700000

12111

38

Önkormányzati

út

"F"

3.

073/

/

/

873000

0

873000

121491

38

Önkormányzati

út

"U"

2.

073/

/

/

900000

270000

630000

12111

39

Önkormányzati

út

"F"

3.

075/

/

/

478000

0

478000

121491

39

Önkormányzati

út

"U"

2.

075/

/

/

600000

180000

420000

12111

40

árok

"F"

3.

077/

/

/

1912000

0

1912000

121491

40

árok

"V"

2.

077/

/

/

4562000

1368594

3193406

12111

41

árok

"F"

3.

079/

/

/

2172000

0

2172000

121491

41

árok

"V"

2.

079/

/

/

5208000

1562400

3645600

12111

42

árok

"F"

3.

082/

/

/

1366000

0

1366000

121491

42

árok

"V"

2.

082/

/

/

3264000

979200

2284800

12111

43

árok

"F"

3.

084/

/

/

1792000

0

1792000

121491

43

árok

"V"

2.

084/

/

/

4296000

1288726

3007274

12111

44

árok

"F"

3.

086/

/

/

222000

0

222000

121491

44

árok

"V"

2.

086/

/

/

528000

158406

369594

12111

45

Önkormányzati

út

"F"

3.

088/

/

/

285000

0

285000

121491

45

Önkormányzati

út

"U"

2.

088/

/

/

300000

89994

210006

12111

46

Önkormányzati

út

"F"

3.

090/

/

/

432000

0

432000

121491

46

Önkormányzati

út

"U"

2.

090/

/

/

500000

150006

349994

12111

47

Önkormányzati

út

"F"

3.

092/

/

/

197000

0

197000

121491

47

Önkormányzati

út

"U"

2.

092/

/

/

200000

59994

140006

12111

48

Töltés

"F"

2.

093/

2/

/

273000

0

273000

12111

49

Töltés

"F"

2.

094/

/

/

2669000

0

2669000

12111

50

Önkormányzati

út

"F"

3.

095/

/

/

196000

0

196000

121491

50

Önkormányzati

út

"U"

2.

095/

/

/

200000

59994

140006

12111

51

Töltés

"F"

2.

0101/

2/

/

389000

0

389000

12111

52

árok

"F"

3.

0102/

/

/

640000

0

640000

121491

52

árok

"V"

2.

0102/

/

/

1536000

460800

1075200

12111

53

Önkormányzati

út

"F"

3.

0106/

/

/

6651000

0

6651000

121491

53

Önkormányzati

út

"U"

2.

0106/

/

/

3300000

989994

2310006

12111

54

Önkormányzati

út

"F"

3.

0110/

11/

/

3215000

0

3215000

121491

54

Önkormányzati

út

"U"

2.

0110/

11/

/

4000000

1200006

2799994

12111

55

árok

"F"

3.

0111/

/

/

352000

0

352000

121491

55

árok

"V"

2.

0111/

/

/

840000

252006

587994

12111

56

Önkormányzati

út

"F"

3.

0114/

/

/

396000

0

396000

121491

56

Önkormányzati

út

"U"

2.

0114/

/

/

400000

120006

279994

12111

57

Töltés

"F"

2.

0116/

/

/

588000

0

588000

12111

58

Önkormányzati

út

"F"

3.

0117/

7/

/

546000

0

546000

121491

58

Önkormányzati

út

"U"

2.

0117/

7/

/

550000

165000

385000

12111

59

Önkormányzati

út

"F"

3.

0117/

15/

/

625000

0

625000

121491

59

Önkormányzati

út

"U"

2.

0117/

15/

/

600000

180000

420000

12111

60

Önkormányzati

út

"F"

3.

0117/

20/

/

1853000

0

1853000

121491

60

Önkormányzati

út

"U"

2.

0117/

20/

/

1800000

540000

1260000

12111

61

árok

"F"

3.

0120/

/

/

398000

0

398000

121491

61

árok

"V"

2.

0120/

/

/

960000

287994

672006

12111

62

árok

"F"

3.

0122/

/

/

125000

0

125000

121491

62

árok

"V"

2.

0122/

/

/

300000

89994

210006

12111

63

Önkormányzati

út

"F"

3.

0124/

/

/

1891000

0

1891000

121491

63

Önkormányzati

út

"U"

2.

0124/

/

/

1900000

570000

1330000

12111

64

Önkormányzati

út

"F"

3.

0125/

1/

/

346000

0

346000

121491

64

Önkormányzati

út

"U"

2.

0125/

1/

/

300000

89994

210006

121491

64

Önkormányzati

út

"U"

2.

0125/

1/

/

0

0

0

12111

65

árok

"F"

3.

0126/

/

/

474000

0

474000

121491

65

árok

"V"

2.

0126/

/

/

1128000

338406

789594

12111

66

Önkormányzati

út

"F"

3.

0127/

1/

/

84000

0

84000

121491

66

Önkormányzati

út

"U"

2.

0127/

1/

/

80000

24000

56000

12111

67

árok

"F"

3.

0128/

/

/

193000

0

193000

121491

67

árok

"V"

2.

0128/

/

/

456000

136800

319200

12111

68

árok

"F"

3.

0129/

/

/

1118000

0

1118000

121491

68

árok

"V"

2.

0129/

/

/

2664000

799194

1864806

12111

69

árok

"F"

3.

0130/

/

/

499000

0

499000

121491

69

árok

"V"

2.

0130/

/

/

1200000

360000

840000

12111

70

árok

"F"

3.

0132/

/

/

634000

0

634000

121491

70

árok

"V"

2.

0132/

/

/

1512000

453600

1058400

12111

71

Önkormányzati

út

"F"

3.

0133/

/

/

422000

0

422000

121491

71

Önkormányzati

út

"U"

2.

0133/

/

/

400000

120006

279994

12111

72

Önkormányzati

út

"F"

3.

0136/

/

/

288000

0

288000

121491

72

Önkormányzati

út

"U"

2.

0136/

/

/

290000

87000

203000

12111

73

Önkormányzati

út

"F"

3.

0146/

/

/

901000

0

901000

121491

73

Önkormányzati

út

"U"

2.

0146/

/

/

900000

270000

630000

12111

74

Önkormányzati

út

"F"

3.

0149/

/

/

1957000

0

1957000

121491

74

Önkormányzati

út

"U"

2.

0149/

/

/

1900000

570000

1330000

12111

75

Önkormányzati

út

"F"

3.

0157/

/

/

258000

0

258000

121491

75

Önkormányzati

út

"U"

2.

0157/

/

/

250000

74994

175006

——————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

Összesen (144 darab): (Forgalomképesség: F.KÉPTELEN) 175543851 33644376 141899475

————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

Cún Eszköz analitika - ÖSSZESÍTŐ

Ingatlanvagyon 2012.12.havi záróállapot szerint

————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

Eszköz analitika Bruttó ÉCS Nettó

Eszköz ÖSSZESEN (171 darab): 213732451 40975779 172756672

————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————