Tésenfa Községi Önkormányzat képviselő-testületének 6/2013.(XII.17.) önkormányzati rendelete

az önkormányzat vagyonáról és a vagyon gazdálkodás szabályairól

Hatályos: 2014. 03. 27

Tésenfa Községi Önkormányzat képviselő-testületének 6/2013.(XII.17.) önkormányzati rendelete

az önkormányzat vagyonáról és a vagyon gazdálkodás szabályairól

2014.03.27.

Tésenfa Község Önkormányzata Képviselő-testülete a Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX. törvény (továbbiakban: Mötv.) 109. § (4) bekezdésében, a nemzeti vagyonról szóló 2011. évi CXCVI. törvény (a továbbiakban: Nvtv.) 18. § (1) bekezdésében kapott felhatalmazás alapján, az Alaptörvény 32. cikk (1) bekezdés a) és e) pontjában meghatározott feladatkörében eljárva a következőket rendeli el:

A rendelet hatálya

1. § A rendelet hatálya kiterjed

a) Tésenfa Község Önkormányzatára (a továbbiakban: önkormányzat),

b) az önkormányzati vagyonkezelőire, hasznosítóira, használóira.

Az önkormányzat vagyona

2. § (1) Az önkormányzat vagyona a tulajdonából és a helyi önkormányzatot megillető vagyoni értékű jogokból áll, amelyek az önkormányzati feladatok és célok ellátását szolgálják.

(2) Az önkormányzat vagyona (továbbiakban: vagyon) törzsvagyonból és üzleti vagyonból áll. Az önkormányzat törzsvagyona forgalomképtelen vagy korlátozottan forgalomképes vagyon.

Az önkormányzat törzsvagyona

3. § (1) A törzsvagyon közvetlenül a kötelező önkormányzati feladatkör ellátását, vagy hatáskör gyakorlását szolgálja.

(2) A törzsvagyont a többi vagyontárgytól elkülönítve kell nyilvántartani.

(3) Az önkormányzat forgalomképtelen törzsvagyona

a) kizárólagos tulajdonban álló vagyonból, és

b) nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű vagyonból áll.

(4) Az önkormányzat kizárólagos tulajdonát képező nemzeti vagyonba tartoznak

a) helyi közutak és műtárgyaik,

b) az önkormányzat tulajdonában álló terek, parkok,

c) az önkormányzat tulajdonában álló – törvény rendelkezése alapján részére átadott – vizek, közcélú vízi létesítmények, ide nem értve a vízi közműveket.

(5) Az önkormányzat forgalomképtelen törzsvagyonából nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű nemzeti vagyonnak egy vagyonelemet sem minősít.

(6) Az önkormányzat forgalomképtelen törzsvagyona – a nemzeti vagyonról szóló törvény 6. § (2)-(3) bekezdésében és a 14. § (1) bekezdésben foglalt kivétellel - nem idegeníthető el, vagyonkezelői jog, jogszabályon alapuló használati jog vagy szolgalom kivételével nem terhelhető, azon dologi jog vagy osztott tulajdon nem létesíthető.

(7) Az önkormányzat forgalomképtelen vagyonát a rendelet 1. sz. melléklete tartalmazza.

4. § (1) Korlátozottan forgalomképes törzsvagyon körébe tartoznak:

a) közművek és közmű jellegű létesítmények,

b) szociális, kulturális, oktatási, sport és egyéb intézmények, létesítmények,

c) középületek, műemlék vagy műemlék jellegű épületek,

d) védett természeti területek, erdők,

e) továbbá azon vagyonelemek, mely felett a rendelkezési jog gyakorlását jogszabály feltételhez köti.

(2) A korlátozottan forgalomképes vagyontárgyak akkor idegeníthetők el, ha kihasználtságuk vagy fenntartásuk magas költsége miatt rendkívüli megterhelést jelentenének az önkormányzat számára.

(3) A korlátozottan forgalomképes vagyontárgyakra a tulajdonjog megtartása mellett vagyonkezelői jog, használati jog, szolgalom létesíthető.

(4) A korlátozottan forgalomképes vagyontárgyait a rendelet 2. sz. melléklete tartalmazza.

Üzleti vagyon

5. § (1) Az önkormányzat üzleti vagyona, mindaz a vagyon, amely nem tartozik az önkormányzat törzsvagyonába. Az önkormányzat vállalkozási tevékenysége a kötelező feladatainak ellátását nem veszélyeztetheti.

(2) Forgalomképes ingatlanokat a 3. számú melléklet tartalmazza

.

Vagyonkimutatás, a vagyon nyilvántartása

6. § (1) A vagyont annak értékét és változásait a tulajdonosi joggyakorló nyilvántartja. Az érték nyilvántartásáról el lehet tekinteni, ha az adott vagyontárgy értéke természeténél, jellegénél fogva nem állapítható meg. A nyilvántartásnak tartalmaznia kell a vagyon elsődleges rendeltetése szerinti közfeladat megjelölését is. A nyilvántartási adatok – a minősített adat védelméről szóló törvény szerinti minősített adat kivételével –nyilvánosak.

(2) Az önkormányzat tulajdonában lévő ingatlanvagyont és annak változásait az önkormányzatok tulajdonában lévő ingatlan nyilvántartási és adatszolgáltatási rendjéről szóló 147/1992.(XI.06.) Korm. rendelet szerint kataszterben kell nyilvántartani.

(3) A képviselő-testület részére a zárszámadáshoz csatolt – az Áht. 91. § (2) bekezdés c) pontjában meghatározott – vagyonkimutatás az önkormányzat és intézményei saját vagyonának adatait mutatja be.

Az önkormányzati vagyon kezelése

7. § (1) A vagyongazdálkodás során az önkormányzatot megilletik mindazok a jogok és terhelik mindazok a kötelezettségek, amelyek a tulajdonost megilletik, illetőleg terhelik. A tulajdonost megillető jogok gyakorlásáról és a kötelezettségek teljesítéséről a képviselőtestület rendelkezik.

(2) A vagyongazdálkodás során a vagyontárgyak hasznosítása nem veszélyeztetheti az önkormányzat kötelező feladatainak ellátását. Az önkormányzat csak olyan gazdálkodó szervezetben vehet részt, amelyben felelőssége nem haladja meg vagyoni hozzájárulásának mértékét.

(3) Nem önkormányzati feladat megoldását célzó vállalkozásban csak az önkormányzati feladatok ellátása során nélkülözhető vagyonnal lehet részt venni.

Az önkormányzati vagyon hasznosítása

8. § (1) Önkormányzati vagyon hasznosítására vonatkozó szerződés kizárólag csak természetes személlyel vagy átlátható szervezettel köthető. Önkormányzati vagyont ingyenesen kizárólag közfeladat ellátása céljából adható használatba, a közfeladat ellátásához szükséges mértékben.

(2) Önkormányzati vagyont hasznosítani, a hasznosítás jogát átengedni a legelőnyösebb ajánlatot tevő részére, a szolgáltatás és ellenszolgáltatás értékarányosságával lehet. Ez a rendelkezés nem vonatkozik arra az esetre, ha a hasznosítás az államháztartási körbe tartozó szervezet, illetve jogszabályban előírt állami, önkormányzati feladatot ellátó gazdálkodó szervezet javára történik.

(3) Az önkormányzati vagyon tulajdonjogát átruházni természetes személy vagy a nemzeti vagyonról szóló törvényben meghatározott, átlátható szervezet részére lehet. 1.000.000,- Ft értékhatár felett, csak versenyeztetés útján, összességében a legelőnyösebb ajánlatot tevő részére, a szolgáltatás és ellenszolgáltatás értékarányosságával lehet.

Az önkormányzat kizárólagos gazdasági tevékenységei

9. § (1) Az önkormányzat kizárólagos gazdasági tevékenységei a következők:

a) a helyi közutak és műtárgyaik létrehozása és működtetése,

b) a törzsvagyon részét képező helyi közművek létrehozása és működtetése,

c) a törzsvagyon részét képező terek, parkok felszíne alatt építmény létrehozása és

működtetése,
f) a helyi önkormányzat kizárólagos tulajdonában – külön törvény rendelkezése alapján részére átadott – vizek, közcélú vízi létesítmények működtetése.
(2) Az önkormányzat a kizárólagos gazdasági tevékenységei gyakorlásának időleges jogát az Nvtv. 12. § (7)-(12) bekezdésében meghatározattak kivételével kizárólag koncesszió útján, külön törvényben szabályozott módon engedheti át.

A vagyon tulajdonjogának átruházása

10. § (1) Az önkormányzati vagyont értékesíteni természetes személy, vagy a Nvtv.-ben meghatározott átlátható szervezet részére a Nvtv.-ben meghatározott módon lehet.

(2) Nem lehet értékesíteni az önkormányzat forgalomképtelen és korlátozottan forgalomképtelen törzsvagyonának körébe sorolt vagyont.

(3) Az önkormányzati tulajdonban lévő ingatlan értékesítése esetén – a Nvtv.-ben foglalt kivétellel – az államot minden más jogosultat megelőző elővásárlási jog illeti meg. Az elővásárlási jog gyakorlására külön törvényben meghatározott szerv – amennyiben törvény a nyilatkozattételi határidőre vonatkozóan eltérően nem rendelkezik – az átruházás valamennyi lényeges elemét tartalmazó ajánlat vagy az elővásárlási jog jogosultjával szemben még hatályba nem lépett a vagyon értékesítésére irányuló szerződés részére történő kézbesítéstől számított 30 napon belül nyilatkozik, hogy kíván-e élni az elővásárlási joggal az állam nevében.

Az önkormányzati vagyon ingyenes átruházása, követelés elengedése

11. § (1) Önkormányzati vagyon tulajdonjogát ingyenesen átruházni csak törvényben meghatározott esetekben és módon – a nemzeti vagyonról szóló törvény 13-14. §–ban foglaltakra figyelemmel - lehet.

(2) Az önkormányzat és szerve csak törvényben meghatározott módon és esetben, valamint az alábbi esetekben mondhat le részben vagy egészben követeléséről:

a) csődegyezségi megállapodásban,

b) bírói egyezség keretében,

c) felszámolási eljárás során, ha a felszámoló által írásban adott nyilatkozat alapján az várhatóan nem térül meg,

d) a végrehajtás során nem, vagy csak részben térül meg,

e) ha a követelés igazoltan csak veszteséggel (aránytalan költségráfordítással) érvényesíthető,

f) kötelezettje nem lelhető fel, s ez dokumentumokkal hitelt érdemlően bizonyított.

A felajánlott vagyon elfogadása

12. § (1) Ha a vagyonról az önkormányzat javára lemondtak, ezt a lemondásban megnevezett vagyonkezelő, vagy az önkormányzat költségvetési szerve elfogadhatja, feltéve, hogy képes az azzal járó kötelezettségek teljesítésére.

(2) Az önkormányzat részére felajánlott vagyon elfogadásához szükség van a képviselő-testület jóváhagyására.

Tulajdonosi jogok gyakorlása

13. § (1) A tulajdonosi jogokat az e rendeletben foglaltak szerint a képviselő-testület, illetve e rendeletben meghatározottak szerint és átruházott hatáskörben a polgármester gyakorolja. A képviselő-testület képviseletében, a polgármester jár el.

(2) Az önkormányzat gazdasági társaságban történő részvételéről, illetve a gazdasági társaságban történő vagyoni hozzájárulás elidegenítéséről a képviselő-testület dönt.

(3) Ingatlan tulajdonjogának megszerzése, illetve önkormányzati tulajdonban lévő ingatlan értékesítése a képviselő-testület hatáskörébe tartozik.

(4) Az önkormányzat tulajdonában lévő ingatlanok szolgalmi és vezeték joggal, valamint használati joggal való megterheléséről, valamint ezzel összefüggő tulajdonosi hozzájárulás megadásáról, amennyiben ezen jogokkal történő megterheléséért fizetendő kártalanítása összege

a) 200 ezer forintot meghaladja a képviselő-testület,

b) 200 ezer forintot nem haladja meg, a polgármester dönt.

(5) Kivételesen, ellenszolgáltatás/kártalanítás nélkül lehet szolgalmi/vezetékjogot alapítani olyan közművezeték létesítése céljából, amelynek során a szolgáltató kötelező önkormányzati feladatot valósít meg.

(6) Az önkormányzat vagyonával kapcsolatos tulajdonosi jognyilatkozatok közül

a) építési ügyekben –közművekkel való ellátás területén – a tulajdonosi hozzájárulás

megadására,
b) az önkormányzat javára bejegyzett elidegenítési és terhelési tilalom, továbbá visszavásárlási jog törléséhez hozzájárulás megtételére a polgármester jogosult.

14. § Az önkormányzati ingó vagyon elidegenítéséről, hasznosításáról a képviselő-testület dönt.

Az önkormányzati vagyon forgalmi értékének meghatározása

15. § Az önkormányzati vagyon körébe tartozó vagyontárgy értékesítésére, apportálására és megterhelésére irányuló döntést megelőzően – kivéve az ingatlan bérbeadás útján történő hasznosítása esetét – az adott vagyontárgy forgalmi (piaci) értékét az alábbiak szerint kell meghatározni:

a) ingatlan vagyon esetén forgalmi értékbecslés alapján,

b) ingó vagyon esetén értékbecslés alapján.

Záró rendelkezések

16. § Jelen rendelet alkalmazásakor az értelmező rendelkezések tekintetében az Nvtv. 3. §-ában foglaltak az irányadók.

(2) Ez a rendelet a kihirdetését követő napon lép hatályba.

(3) E rendelet hatályba lépésével egyidejűleg, hatályát veszti, az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól szóló 5/2003.(III.20.)

1-3. melléklet

Tésenfa

Eszköz analitika

1. sz.

melléklet

Ingatlanvagyon

2012.12.havi záróállapot szerint

Forgalomképesség:
Főkönyv Sorsz

FORGALOMKÉPTELEN
Megnevezés


Helyr.szám


Bruttó


ÉCS


Nettó

12111

48

Temető

"F"

4.

4/

/

/

1362000

0

1362000

121491

48

Temető

"T"

2.

4/

/

/

1362000

367740

994260

12111

49

Temető

"F"

4.

6/

/

/

1436000

0

1436000

121491

49

Temető

"T"

2.

6/

/

/

570000

302094

267906

12111

50

Közút

"F"

3.

9/

/

/

129000

0

129000

121491

50

Közút

"U"

2.

9/

/

/

112000

33600

78400

12111

55

Közterület

"F"

6.

64/

/

/

1331000

0

1331000

121491

55

Közterület

"U"

2.

64/

/

/

56903

34137

22766

121491

55

Közterület

"U"

2.

64/

/

/

1532400

873468

658932

121491

55

Közterület

"Y"

3.

64/

/

/

1532000

597480

934520

12111

56

Közterület

"F"

4.

66/

/

/

3426000

0

3426000

121491

56

Közterület

"U"

2.

66/

/

/

804525

466228

338297

121491

56

Közterület

"U"

2.

66/

/

/

2673681

772848

1900833

121491

56

Közterület

"U"

2.

66/

/

/

1261055

110715

1150340

121491

56

Közterület

"P"

7.

66/

/

/

1605334

152634

1452700

12111

68

Túra állomás

"F"

6.

66/

1/

/

1000

0

1000

12111

57

Közút

"F"

3.

106/

/

/

422000

0

422000

121491

57

Közút

"U"

2.

106/

/

/

350000

105006

244994

12121

53

Emlékmű

"F"

4.

126/

/

/

1000

0

1000

121491

53

Emlékmű

"P"

2.

126/

/

/

43000

12900

30100

12111

1

Önkormányzati

út

"F"

3.

03/

1/

/

58000

0

58000

121491

1

Önkormányzati

út

"U"

2.

03/

1/

/

5767000

746852

5020148

12111

2

Önkormányzati

út

"F"

3.

03/

2/

/

30000

0

30000

121491

2

Önkormányzati

út

"U"

2.

03/

2/

/

171000

51300

119700

12111

3

Önkormányzati

út

"F"

3.

06/

/

/

114000

0

114000

121491

3

Önkormányzati

út

"U"

2.

06/

/

/

610000

183000

427000

12111

4

Önkormányzati

út

"F"

3.

07/

/

/

22000

0

22000

121491

4

Önkormányzati

út

"U"

2.

07/

/

/

118000

35400

82600

12111

5

Önkormányzati

út

"F"

3.

08/

/

/

314000

0

314000

121491

5

Önkormányzati

út

"U"

2.

08/

/

/

980000

293994

686006

12111

6

Önkormányzati

út

"F"

3.

09/

/

/

40000

0

40000

121491

6

Önkormányzati

út

"U"

2.

09/

/

/

210000

63000

147000

Tésenfa

Eszköz analitika

2. sz.

melléklet

Ingatlanvagyon

2012.12.havi záróállapot szerint

Forgalomképesség:
Főkönyv Sorsz

KORLÁTOZOTTAN
Megnevezés

FORGALOMKÉPES


Helyr.szám


Bruttó


ÉCS


Nettó

12122

61

Óvoda

"F"

2.

33/

/

/

115000

0

115000

121312

61

Óvoda

"N"

3.

33/

/

/

591125

260945

330180

121312

61

Óvoda

"N"

4.

33/

/

/

330167

175806

154361

12122

52

Községháza

"F"

2.

38/

/

/

1330000

0

1330000

121312

52

Községháza

"N"

3.

38/

/

/

17106208

1732171

15374037

12122

62

Orvosi rendelő

"F"

2.

85/

/

/

57000

0

57000

121312

62

Orvosi rendelő

"N"

3.

85/

/

/

1474370

310665

1163705

12122

63

Lakóház, udvar

és

ga

"F"

2.

90/

/

/

46500

0

46500

1219312

63

Lakóház, udvar

és

ga

"E"

3.

90/

/

/

69783

69783

0

12122

64

Lakóház, udvar

"F"

2.

110/

/

/

21000

0

21000

12122

65

Lakóház, udvar

és

ga

"F"

2.

128/

5/

/

22500

0

22500

12122

54

Tűzoltóság

"F"

2.

148/

/

/

21000

0

21000

121312

54

Tűzoltóság

"N"

3.

148/

/

/

1144900

246073

898827

12122

66

Általános Iskola

"F"

2.

183/

/

/

67500

0

67500

121312

66

Általános Iskola

"N"

3.

183/

/

/

2930275

894841

2035434

121492

66

Általános Iskola

"O"

4.

183/

/

/

90878

45435

45443

————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————


Bruttó

ÉCS

Nettó

Összesen (16 darab): (Forgalomképesség: KORL.F.KÉPES)

25418206

3735719

21682487

————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

Tésenfa

Eszköz analitika

3. sz.

melléklet

Ingatlanvagyon

2012.12.havi záróállapot szerint

Forgalomképesség: FORGALOMKÉPES
Főkönyv Sorsz Megnevezés Helyr.szám Bruttó ÉCS Nettó

12123

51

Beépítetlen terület

"F"

2.

10/

/

/

574000

0

574000

12123

67

Beépítetlen terület

"F"

2.

73/

/

/

197000

0

197000

12123

58

Beépítetlen terület

"F"

2.

107/

/

/

24000

0

24000

121313

64

Lakóház, udvar

"E"

3.

110/

/

/

1457667

622116

835551

1219313

65

Lakóház, udvar és ga

"E"

3.

128/

5/

/

73917

73917

0

12123

59

Beépítetlen terület

"F"

2.

142/

/

/

194000

0

194000

12123

60

Beépítetlen terület

"F"

2.

144/

/

/

176000

0

176000

12113

13

Szántó

"F"

2.

029/

3/

/

246000

0

246000

12113

44

Szántó

"F"

2.

087/

10/

/

11000

0

11000

12113

46

Szántó

"F"

2.

087/

12/

/

15000

0

15000

12112

69

Vendéglő

"F"

2.

129/

/

/

100000

0

100000

121322

69

Vendéglő

"D"

3.

129/

/

/

1400000

0

1400000

————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————


Bruttó

ÉCS

Nettó

Összesen (12 darab): (Forgalomképesség: FORGALOMKÉPES)

4468584

696033

3772551

————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

12111

7

Önkormányzati

út

"F"

3.

011/

1/

/

31000

0

31000

121491

7

Önkormányzati

út

"U"

2.

011/

1/

/

190000

57000

133000

12111

8

Önkormányzati

út

"F"

3.

011/

2/

/

41000

0

41000

121491

8

Önkormányzati

út

"U"

2.

011/

2/

/

216000

64800

151200

12111

9

Önkormányzati

út

"F"

3.

012/

/

/

318000

0

318000

121491

9

Önkormányzati

út

"U"

2.

012/

/

/

1378000

413400

964600

12111

10

Önkormányzati

út

"F"

3.

027/

1/

/

13000

0

13000

121491

10

Önkormányzati

út

"U"

2.

027/

1/

/

66000

19800

46200

12111

11

árok

"F"

4.

027/

3/

/

5000

0

5000

121491

11

árok

"V"

2.

027/

3/

/

84000

25194

58806

12111

12

Önkormányzati

út

"F"

3.

028/

/

/

210000

0

210000

121491

12

Önkormányzati

út

"U"

2.

028/

/

/

910000

273000

637000

12111

14

Töltés

"F"

2.

029/

6/

/

221000

0

221000

121491

14

Töltés

"V"

4.

029/

6/

/

7938000

2381394

5556606

12111

15

Önkormányzati

út

"F"

3.

030/

/

/

10000

0

10000

121491

15

Önkormányzati

út

"U"

2.

030/

/

/

46000

13800

32200

12111

16

Önkormányzati

út

"F"

3.

031/

/

/

93000

0

93000

121491

16

Önkormányzati

út

"U"

2.

031/

/

/

486000

145800

340200

12111

17

Önkormányzati

út

"F"

3.

032/

12/

/

26000

0

26000

121491

17

Önkormányzati

út

"U"

2.

032/

12/

/

138000

41406

96594

12111

18

Töltés

"F"

2.

032/

42/

/

202000

0

202000

121491

18

Töltés

"V"

4.

032/

42/

/

7272000

2181600

5090400

12111

19

Önkormányzati

út

"F"

3.

034/

/

/

54000

0

54000

121491

19

Önkormányzati

út

"U"

2.

034/

/

/

295000

88500

206500

12111

20

árok

"F"

4.

035/

/

/

218000

0

218000

121491

20

árok

"V"

2.

035/

/

/

2932000

879606

2052394

12111

21

Önkormányzati

út

"F"

3.

037/

/

/

28000

0

28000

121491

21

Önkormányzati

út

"U"

2.

037/

/

/

177000

53094

123906

12111

22

Önkormányzati

út

"F"

3.

038/

/

/

360000

0

360000

121491

22

Önkormányzati

út

"U"

2.

038/

/

/

1181000

354294

826706

12111

23

Önkormányzati

út

"F"

3.

039/

/

/

354000

0

354000

121491

23

Önkormányzati

út

"U"

2.

039/

/

/

1201000

360306

840694

12111

24

Önkormányzati

út

"F"

3.

040/

13/

/

242000

0

242000

121491

24

Önkormányzati

út

"U"

2.

040/

13/

/

722000

216606

505394

12111

25

Önkormányzati

út

"F"

3.

042/

/

/

44000

0

44000

121491

25

Önkormányzati

út

"U"

2.

042/

/

/

236000

70806

165194

12111

26

Önkormányzati

út

"F"

3.

044/

/

/

20000

0

20000

121491

26

Önkormányzati

út

"U"

2.

044/

/

/

184000

55194

128806

12111

27

Önkormányzati

út

"F"

3.

047/

1/

/

34000

0

34000

121491

27

Önkormányzati

út

"U"

2.

047/

1/

/

171000

51300

119700

12111

28

árok

"F"

4.

048/

/

/

57000

0

57000

121491

28

árok

"V"

2.

048/

/

/

756000

226800

529200

12111

29

árok

"F"

4.

049/

2/

/

5000

0

5000

121491

29

árok

"V"

2.

049/

2/

/

65000

19506

45494

12111

30

Önkormányzati

út

"F"

3.

052/

/

/

82000

0

82000

121491

30

Önkormányzati

út

"U"

2.

052/

/

/

413000

123900

289100

12111

31

Önkormányzati

út

"F"

3.

053/

5/

/

30000

0

30000

121491

31

Önkormányzati

út

"U"

2.

053/

5/

/

210000

63000

147000

12111

32

Önkormányzati

út

"F"

3.

053/

23/

/

178000

0

178000

121491

32

Önkormányzati

út

"U"

2.

053/

23/

/

722000

216606

505394

12111

33

Önkormányzati

út

"F"

3.

053/

36/

/

21000

0

21000

121491

33

Önkormányzati

út

"U"

2.

053/

36/

/

112000

33600

78400

12111

34

Önkormányzati

út

"F"

3.

055/

24/

/

284000

0

284000

121491

34

Önkormányzati

út

"U"

2.

055/

24/

/

971000

291300

679700

12111

35

Önkormányzati

út

"F"

3.

055/

43/

/

51000

0

51000

121491

35

Önkormányzati

út

"U"

2.

055/

43/

/

269000

80700

188300

12111

36

Önkormányzati

út

"F"

3.

055/

44/

/

240000

0

240000

121491

36

Önkormányzati

út

"U"

2.

055/

44/

/

984000

295206

688794

12111

37

Önkormányzati

út

"F"

3.

060/

6/

/

22000

0

22000

121491

37

Önkormányzati

út

"U"

2.

060/

6/

/

118000

35400

82600

12111

38

Önkormányzati

út

"F"

3.

061/

2/

/

67000

0

67000

121491

38

Önkormányzati

út

"U"

2.

061/

2/

/

341000

102300

238700

12111

39

Önkormányzati

út

"F"

3.

062/

1/

/

35000

0

35000

121491

39

Önkormányzati

út

"U"

2.

062/

1/

/

184000

55194

128806

12111

40

Önkormányzati

út

"F"

3.

062/

2/

/

79000

0

79000

121491

40

Önkormányzati

út

"U"

2.

062/

2/

/

420000

126000

294000

12111

41

Önkormányzati

út

"F"

3.

062/

3/

/

38000

0

38000

121491

41

Önkormányzati

út

"U"

2.

062/

3/

/

210000

63000

147000

12111

42

Önkormányzati

út

"F"

3.

063/

9/

/

37000

0

37000

121491

42

Önkormányzati

út

"U"

2.

063/

9/

/

197000

59100

137900

12111

43

Víztároló

"F"

4.

087/

9/

/

5000

0

5000

121491

43

Víztároló

"V"

2.

087/

9/

/

170000

51000

119000

12111

45

Közút

"F"

3.

087/

11/

/

6000

0

6000

121491

45

Közút

"U"

2.

087/

11/

/

33000

9906

23094

————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

Bruttó
ÉCS
Nettó
Összesen (106 darab): (Forgalomképesség: F.KÉPTELEN) 64203898 14801814 49402084
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
Tésenfa Eszköz analitika - ÖSSZESÍTÉSE
2012.12.havi záróállapot szerint
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

BruttóÉCSNettó
Eszköz ÖSSZESEN (134 darab): 94090688 19233566 74857122
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————