Szaporca Önkormányzat képviselő-testületének 8/2013.(XII.17.) önkormányzati rendelete

az önkormányzat vagyonáról és a vagyon gazdálkodás szabályairól

Hatályos: 2013. 12. 18

Szaporca Önkormányzat képviselő-testületének 8/2013.(XII.17.) önkormányzati rendelete

az önkormányzat vagyonáról és a vagyon gazdálkodás szabályairól

2013.12.18.

Szaporca Község Önkormányzata Képviselő-testülete a Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX. törvény (továbbiakban: Mötv.) 109. § (4) bekezdésében, a nemzeti vagyonról szóló 2011. évi CXCVI. törvény (a továbbiakban: Nvtv.) 18. § (1) bekezdésében kapott felhatalmazás alapján, az Alaptörvény 32. cikk (1) bekezdés a) és e) pontjában meghatározott feladatkörében eljárva a következőket rendeli el:

A rendelet hatálya

1. § A rendelet hatálya kiterjed

a) Szaporca Község Önkormányzatára (a továbbiakban: önkormányzat),

b) az önkormányzati vagyonkezelőire, hasznosítóira, használóira.

Az önkormányzat vagyona

2. § (1) Az önkormányzat vagyona a tulajdonából és a helyi önkormányzatot megillető vagyoni értékű jogokból áll, amelyek az önkormányzati feladatok és célok ellátását szolgálják.

(2) Az önkormányzat vagyona (továbbiakban: vagyon) törzsvagyonból és üzleti vagyonból áll. Az önkormányzat törzsvagyona forgalomképtelen vagy korlátozottan forgalomképes vagyon.

Az önkormányzat törzsvagyona

3. § (1) A törzsvagyon közvetlenül a kötelező önkormányzati feladatkör ellátását, vagy hatáskör gyakorlását szolgálja.

(2) A törzsvagyont a többi vagyontárgytól elkülönítve kell nyilvántartani.

(3) Az önkormányzat forgalomképtelen törzsvagyona

a) kizárólagos tulajdonban álló vagyonból, és

b) nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű vagyonból áll.

(4) Az önkormányzat kizárólagos tulajdonát képező nemzeti vagyonba tartoznak

a) helyi közutak és műtárgyaik,

b) az önkormányzat tulajdonában álló terek, parkok,

c) az önkormányzat tulajdonában álló – törvény rendelkezése alapján részére átadott – vizek, közcélú vízi létesítmények, ide nem értve a vízi közműveket.

(5) Az önkormányzat forgalomképtelen törzsvagyonából nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű nemzeti vagyonnak egy vagyonelemet sem minősít.

(6) Az önkormányzat forgalomképtelen törzsvagyona – a nemzeti vagyonról szóló törvény 6. § (2)-(3) bekezdésében és a 14. § (1) bekezdésben foglalt kivétellel - nem idegeníthető el, vagyonkezelői jog, jogszabályon alapuló használati jog vagy szolgalom kivételével nem terhelhető, azon dologi jog vagy osztott tulajdon nem létesíthető.

(7) Az önkormányzat forgalomképtelen vagyonát a rendelet 1. sz. melléklete tartalmazza.

4. § (1) Korlátozottan forgalomképes törzsvagyon körébe tartoznak:

a) közművek és közmű jellegű létesítmények,

b) szociális, kulturális, oktatási, sport és egyéb intézmények, létesítmények,

c) középületek, műemlék vagy műemlék jellegű épületek,

d) védett természeti területek, erdők,

e) továbbá azon vagyonelemek, mely felett a rendelkezési jog gyakorlását jogszabály feltételhez köti.

(2) A korlátozottan forgalomképes vagyontárgyak akkor idegeníthetők el, ha kihasználtságuk vagy fenntartásuk magas költsége miatt rendkívüli megterhelést jelentenének az önkormányzat számára.

(3) A korlátozottan forgalomképes vagyontárgyakra a tulajdonjog megtartása mellett vagyonkezelői jog, használati jog, szolgalom létesíthető.

(4) A korlátozottan forgalomképes vagyontárgyait a rendelet 2. sz. melléklete tartalmazza.

Üzleti vagyon

5. § (1) Az önkormányzat üzleti vagyona, mindaz a vagyon, amely nem tartozik az önkormányzat törzsvagyonába. Az önkormányzat vállalkozási tevékenysége a kötelező feladatainak ellátását nem veszélyeztetheti.

(2) Forgalomképes ingatlanokat a 3. számú melléklet tartalmazza

Vagyonkimutatás, a vagyon nyilvántartása

6. § (1) A vagyont annak értékét és változásait a tulajdonosi joggyakorló nyilvántartja. Az érték nyilvántartásáról el lehet tekinteni, ha az adott vagyontárgy értéke természeténél, jellegénél fogva nem állapítható meg. A nyilvántartásnak tartalmaznia kell a vagyon elsődleges rendeltetése szerinti közfeladat megjelölését is. A nyilvántartási adatok – a minősített adat védelméről szóló törvény szerinti minősített adat kivételével –nyilvánosak.

(2) Az önkormányzat tulajdonában lévő ingatlanvagyont és annak változásait az önkormányzatok tulajdonában lévő ingatlan nyilvántartási és adatszolgáltatási rendjéről szóló 147/1992.(XI.06.) Korm. rendelet szerint kataszterben kell nyilvántartani.

(3) A képviselő-testület részére a zárszámadáshoz csatolt – az Áht. 91. § (2) bekezdés c) pontjában meghatározott – vagyonkimutatás az önkormányzat és intézményei saját vagyonának adatait mutatja be.

Az önkormányzati vagyon kezelése

7. § (1) A vagyongazdálkodás során az önkormányzatot megilletik mindazok a jogok és terhelik mindazok a kötelezettségek, amelyek a tulajdonost megilletik, illetőleg terhelik. A tulajdonost megillető jogok gyakorlásáról és a kötelezettségek teljesítéséről a képviselőtestület rendelkezik.

(2) A vagyongazdálkodás során a vagyontárgyak hasznosítása nem veszélyeztetheti az önkormányzat kötelező feladatainak ellátását. Az önkormányzat csak olyan gazdálkodó szervezetben vehet részt, amelyben felelőssége nem haladja meg vagyoni hozzájárulásának mértékét.

(3) Nem önkormányzati feladat megoldását célzó vállalkozásban csak az önkormányzati feladatok ellátása során nélkülözhető vagyonnal lehet részt venni.

Az önkormányzati vagyon hasznosítása

8. § (1) Önkormányzati vagyon hasznosítására vonatkozó szerződés kizárólag csak természetes személlyel vagy átlátható szervezettel köthető. Önkormányzati vagyont ingyenesen kizárólag közfeladat ellátása céljából adható használatba, a közfeladat ellátásához szükséges mértékben.

(2) Önkormányzati vagyont hasznosítani, a hasznosítás jogát átengedni a legelőnyösebb ajánlatot tevő részére, a szolgáltatás és ellenszolgáltatás értékarányosságával lehet. Ez a rendelkezés nem vonatkozik arra az esetre, ha a hasznosítás az államháztartási körbe tartozó szervezet, illetve jogszabályban előírt állami, önkormányzati feladatot ellátó gazdálkodó szervezet javára történik.

(3) Az önkormányzati vagyon tulajdonjogát átruházni természetes személy vagy a nemzeti vagyonról szóló törvényben meghatározott, átlátható szervezet részére lehet. 1.000.000,- Ft értékhatár felett, csak versenyeztetés útján, összességében a legelőnyösebb ajánlatot tevő részére, a szolgáltatás és ellenszolgáltatás értékarányosságával lehet.

Az önkormányzat kizárólagos gazdasági tevékenységei

9. § (1) Az önkormányzat kizárólagos gazdasági tevékenységei a következők:

a) a helyi közutak és műtárgyaik létrehozása és működtetése,

b) a törzsvagyon részét képező helyi közművek létrehozása és működtetése,

c) a törzsvagyon részét képező terek, parkok felszíne alatt építmény létrehozása és

működtetése,
d) a helyi önkormányzat kizárólagos tulajdonában – külön törvény rendelkezése alapján részére átadott – vizek, közcélú vízi létesítmények működtetése.
(2) Az önkormányzat a kizárólagos gazdasági tevékenységei gyakorlásának időleges jogát az Nvtv. 12. § (7)-(12) bekezdésében meghatározattak kivételével kizárólag koncesszió útján, külön törvényben szabályozott módon engedheti át.

A vagyon tulajdonjogának átruházása

10. § (1) Az önkormányzati vagyont értékesíteni természetes személy, vagy a Nvtv.-ben meghatározott átlátható szervezet részére a Nvtv.-ben meghatározott módon lehet.

(2) Nem lehet értékesíteni az önkormányzat forgalomképtelen és korlátozottan forgalomképtelen törzsvagyonának körébe sorolt vagyont.

(3) Az önkormányzati tulajdonban lévő ingatlan értékesítése esetén – a Nvtv.-ben foglalt kivétellel – az államot minden más jogosultat megelőző elővásárlási jog illeti meg. Az elővásárlási jog gyakorlására külön törvényben meghatározott szerv – amennyiben törvény a nyilatkozattételi határidőre vonatkozóan eltérően nem rendelkezik – az átruházás valamennyi lényeges elemét tartalmazó ajánlat vagy az elővásárlási jog jogosultjával szemben még hatályba nem lépett a vagyon értékesítésére irányuló szerződés részére történő kézbesítéstől számított 30 napon belül nyilatkozik, hogy kíván-e élni az elővásárlási joggal az állam nevében.

Az önkormányzati vagyon ingyenes átruházása, követelés elengedése

11. § (1) Önkormányzati vagyon tulajdonjogát ingyenesen átruházni csak törvényben meghatározott esetekben és módon – a nemzeti vagyonról szóló törvény 13-14. §–ban foglaltakra figyelemmel - lehet.

(2) Az önkormányzat és szerve csak törvényben meghatározott módon és esetben, valamint az alábbi esetekben mondhat le részben vagy egészben követeléséről:

a) csődegyezségi megállapodásban,

b) bírói egyezség keretében,

c) felszámolási eljárás során, ha a felszámoló által írásban adott nyilatkozat alapján az várhatóan nem térül meg,

d) a végrehajtás során nem, vagy csak részben térül meg,

e) ha a követelés igazoltan csak veszteséggel (aránytalan költségráfordítással) érvényesíthető,

f) kötelezettje nem lelhető fel, s ez dokumentumokkal hitelt érdemlően bizonyított.

A felajánlott vagyon elfogadása

12. § (1) Ha a vagyonról az önkormányzat javára lemondtak, ezt a lemondásban megnevezett vagyonkezelő, vagy az önkormányzat költségvetési szerve elfogadhatja, feltéve, hogy képes az azzal járó kötelezettségek teljesítésére.

(2) Az önkormányzat részére felajánlott vagyon elfogadásához szükség van a képviselő-testület jóváhagyására.

Tulajdonosi jogok gyakorlása

13. § (1) A tulajdonosi jogokat az e rendeletben foglaltak szerint a képviselő-testület, illetve e rendeletben meghatározottak szerint és átruházott hatáskörben a polgármester gyakorolja. A képviselő-testület képviseletében, a polgármester jár el.

(2) Az önkormányzat gazdasági társaságban történő részvételéről, illetve a gazdasági társaságban történő vagyoni hozzájárulás elidegenítéséről a képviselő-testület dönt.

(3) Ingatlan tulajdonjogának megszerzése, illetve önkormányzati tulajdonban lévő ingatlan értékesítése a képviselő-testület hatáskörébe tartozik.

(4) Az önkormányzat tulajdonában lévő ingatlanok szolgalmi és vezeték joggal, valamint használati joggal való megterheléséről, valamint ezzel összefüggő tulajdonosi hozzájárulás megadásáról, amennyiben ezen jogokkal történő megterheléséért fizetendő kártalanítása összege

a) 200 ezer forintot meghaladja a képviselő-testület,

b) 200 ezer forintot nem haladja meg, a polgármester dönt.

(5) Kivételesen, ellenszolgáltatás/kártalanítás nélkül lehet szolgalmi/vezetékjogot alapítani olyan közművezeték létesítése céljából, amelynek során a szolgáltató kötelező önkormányzati feladatot valósít meg.

(6) Az önkormányzat vagyonával kapcsolatos tulajdonosi jognyilatkozatok közül

a) építési ügyekben –közművekkel való ellátás területén – a tulajdonosi hozzájárulás

megadására,
b) az önkormányzat javára bejegyzett elidegenítési és terhelési tilalom, továbbá visszavásárlási jog törléséhez hozzájárulás megtételére a polgármester jogosult.

14. § Az önkormányzati ingó vagyon elidegenítéséről, hasznosításáról a képviselő-testület dönt.

Az önkormányzati vagyon forgalmi értékének meghatározása

15. § Az önkormányzati vagyon körébe tartozó vagyontárgy értékesítésére, apportálására és megterhelésére irányuló döntést megelőzően – kivéve az ingatlan bérbeadás útján történő hasznosítása esetét – az adott vagyontárgy forgalmi (piaci) értékét az alábbiak szerint kell meghatározni:

a) ingatlan vagyon esetén forgalmi értékbecslés alapján,

b) ingó vagyon esetén értékbecslés alapján.

Záró rendelkezések

16. § Jelen rendelet alkalmazásakor az értelmező rendelkezések tekintetében az Nvtv. 3. §-ában foglaltak az irányadók.

(2) Ez a rendelet a kihirdetését követő napon lép hatályba.

(3) E rendelet hatályba lépésével egyidejűleg, hatályát veszti, az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól szóló 6/2003.(III.20.)

1-3. melléklet

2012.12.havi záró állapot szerint
Forgalomképesség: FORGALOMKÉPES
Főkönyv Sorsz Megnevezés Helyr.szám Bruttó ÉCS Nettó

12123

68

Lakóház,

udvar

és

ga

"F"

2.

90/

/

/

58125

0

58125

12123

69

Lakóház,

udvar

"F"

2.

110/

/

/

26250

0

26250

121313

69

Lakóház,

udvar

"E"

3.

110/

/

/

1822083

777648

1044435

1219313

70

Lakóház,

udvar

és

ga

"E"

3.

128/

5/

/

92396

92396

0

12123

72

Kiállítóház és

udvar

"F"

2.

277/

/

/

200000

0

200000

121313

72

Kiállítóház és

udvar

"E"

4.

277/

/

/

6896000

609546

6286454

12123

2

Lakóház, udvar

és ga

"F"

2.

303/

/

/

1153000

0

1153000

121313

2

Lakóház, udvar

és ga

"E"

3.

303/

/

/

1657160

326429

1330731

121493

2

Lakóház, udvar

és ga

"D"

12.

303/

/

/

362475

3476

358999

12113

63

Szántó

"F"

2.

601/

/

/

56000

0

56000

121423

64

Erdő

"F"

2.

633/

2/

/

52000

0

52000

121423

21

Erdő

"F"

2.

0145/

/

/

331000

0

331000

12113

22

Mocsár

"F"

2.

0146/

/

/

341000

0

341000

12113

27

Mocsár

"F"

2.

0157/

/

/

160000

0

160000

12113

29

Mocsár

"F"

2.

0161/

/

/

28000

0

28000

12113

74

Tó, töltés

"F"

2.

0187/

1/

/

570000

0

570000

121423

62

Erdő

"F"

2.

0244/

/

/

2000

0

2000

————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————


Bruttó

ÉCS

Nettó

Összesen (17 darab): (Forgalomképesség: FORGALOMKÉPES)

13807489

1809495

11997994

————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

2. számú melléklet a 8/2013.(XII.17.) önkormányzati rendelethez

2012.12.havi záró állapot szerint

Forgalomképesség: KORLÁTOZOTTAN FORGALOMKÉPES

Főkönyv Sorsz Megnevezés Helyr.szám Bruttó ÉCS Nettó

12122

66

óvoda

"F"

2.

33/

/

/

143750

0

143750

121312

66

óvoda

"N"

3.

33/

/

/

412708

195657

217051

121312

66

óvoda

"N"

4.

33/

/

/

738906

350291

388615

12122

67

Orvosi

rendelő

"F"

2.

85/

/

/

71250

0

71250

121312

67

Orvosi

rendelő

"N"

3.

85/

/

/

1842963

388335

1454628

1219312

68

Lakóház, udvar

és

ga

"E"

3.

90/

/

/

87229

87229

0

12112

70

Lakóház, udvar

és

ga

"F"

2.

128/

5/

/

28125

0

28125

12122

71

Általános Iskola

"F"

2.

183/

/

/

84375

0

84375

121312

71

Általános Iskola

"E"

15.

183/

/

/

64094

7056

57038

121312

71

Általános Iskola

"N"

3.

183/

/

/

15403851

2136100

13267751

121492

71

Általános Iskola

"O"

4.

183/

/

/

113597

58798

54799

12122

73

beépítetlen telek

"F"

2.

259/

/

/

275000

0

275000

121492

73

beépítetlen telek

"O"

4.

259/

/

/

3998625

871891

3126734

121492

73

beépítetlen telek

"P"

6.

259/

/

/

1041250

62476

978774

121312

1

Filmszínház/Művelődé

"N"

3.

271/

/

/

5685365

1057365

4628000

————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————


Bruttó

ÉCS

Nettó

Összesen (15 darab): (Forgalomképesség: KORL.F.KÉPES)

29991088

5215198

24775890

————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

1. számú melléklet a 8/2013.(XII.17.) önkormányzati rendelethez

2012.12.havi záró állapot szerint

Forgalomképesség: FORGALOMKÉPTELEN

Főkönyv Sorsz Megnevezés Helyr.szám Bruttó ÉCS Nettó

12121

1

Filmszínház/Művelődé

"F"

2.

271/

/

/

405000

0

405000

12111

3

Közterület

"F"

5.

323/

/

/

1458000

0

1458000

121491

3

Közterület

"U"

2.

323/

/

/

1022000

306600

715400

121491

3

Közterület

"U"

2.

323/

/

/

2937000

881106

2055894

12111

4

Közút

"F"

3.

324/

/

/

96000

0

96000

121491

0

"U"

1.

324/

/

/

0

0

0

121491

4

Közút

"U"

2.

324/

/

/

131000

39306

91694

12111

5

Közterület

"F"

9.

325/

/

/

1404000

0

1404000

121491

5

Közterület

"Z"

3.

325/

/

/

2411901

68448

2343453

121491

5

Közterület

"U"

2.

325/

/

/

11472500

3426172

8046328

121491

5

Közterület

"U"

2.

325/

/

/

1794000

538206

1255794

121491

5

Közterület

"P"

14.

325/

/

/

153588

96760

56828

12111

6

Közterület

"F"

2.

359/

/

/

96000

0

96000

12111

7

Közút

"F"

3.

361/

/

/

281000

0

281000

121491

7

Közút

"U"

2.

361/

/

/

350000

105006

244994

12111

8

Temető és ravatalozó

"F"

4.

364/

/

/

1008000

0

1008000

121491

8

Temető és ravatalozó

"T"

2.

364/

/

/

790091

402942

387149

121491

8

Temető és ravatalozó

"P"

7.

364/

/

/

4675749

699235

3976514

12111

9

Közút

"F"

3.

365/

/

/

123000

0

123000

121491

9

Közút

"U"

2.

365/

/

/

162000

48600

113400

12111

10

Járda

"F"

4.

398/

/

/

510000

0

510000

121491

10

Járda

"U"

2.

398/

/

/

0

0

0

121491

10

Járda

"U"

2.

398/

/

/

1110000

332994

777006

12111

11

Közút

"F"

6.

399/

/

/

1638000

0

1638000

121491

11

Közút

"U"

2.

399/

/

/

8862666

4159519

4703147

121491

11

Közút

"P"

10.

399/

/

/

240000

136800

103200

12111

12

Járda

"F"

4.

400/

/

/

471000

0

471000

121491

12

Járda

"U"

2.

400/

/

/

0

0

0

121491

12

Járda

"U"

2.

400/

/

/

2559903

726613

1833290

12111

65

Önkormányzati út

"F"

3.

662/

/

/

258000

0

258000

121491

65

Önkormányzati út

"U"

2.

662/

/

/

312000

93600

218400

12111

13

Önkormányzati út

"F"

2.

0132/

/

/

34000

0

34000

121491

13

Önkormányzati

út

"U"

4.

0132/

/

/

190000

57000

133000

12111

14

Önkormányzati

út

"F"

3.

0133/

/

/

173000

0

173000

121491

14

Önkormányzati

út

"U"

2.

0133/

/

/

709000

212700

496300

12111

15

Önkormányzati

út

"F"

3.

0136/

14/

/

24000

0

24000

121491

15

Önkormányzati

út

"U"

2.

0136/

14/

/

131000

39306

91694

12111

16

Önkormányzati

út

"F"

3.

0137/

/

/

30000

0

30000

121491

16

Önkormányzati

út

"U"

2.

0137/

/

/

171000

51300

119700

12111

17

Önkormányzati

út

"F"

3.

0138/

1/

/

23000

0

23000

121491

17

Önkormányzati

út

"U"

2.

0138/

1/

/

139000

41700

97300

12111

18

Önkormányzati

út

"F"

3.

0139/

/

/

100000

0

100000

121491

18

Önkormányzati

út

"U"

2.

0139/

/

/

518000

155400

362600

12111

19

Önkormányzati

út

"F"

3.

0141/

/

/

3000

0

3000

121491

19

Önkormányzati

út

"U"

2.

0141/

/

/

20000

6000

14000

12111

20

Önkormányzati

út

"F"

3.

0143/

/

/

77000

0

77000

121491

20

Önkormányzati

út

"U"

2.

0143/

/

/

361000

108300

252700

12111

23

Önkormányzati

út

"F"

3.

0147/

/

/

279000

0

279000

121491

23

Önkormányzati

út

"U"

2.

0147/

/

/

879000

263700

615300

12111

24

Önkormányzati

út

"F"

3.

0152/

/

/

13000

0

13000

121491

24

Önkormányzati

út

"U"

2.

0152/

/

/

72000

21600

50400

12111

25

Önkormányzati

út

"F"

3.

0154/

/

/

24000

0

24000

121491

25

Önkormányzati

út

"U"

2.

0154/

/

/

144000

43200

100800

12111

26

Önkormányzati

út

"F"

3.

0155/

/

/

108000

0

108000

121491

26

Önkormányzati

út

"U"

2.

0155/

/

/

472000

130680

341320

12111

28

Önkormányzati

út

"F"

3.

0159/

/

/

28000

0

28000

121491

28

Önkormányzati

út

"U"

2.

0159/

/

/

177000

53094

123906

12111

30

Önkormányzati

út

"F"

3.

0162/

/

/

14000

0

14000

121491

30

Önkormányzati

út

"U"

2.

0162/

/

/

75000

22500

52500

12111

31

Önkormányzati

út

"F"

3.

0164/

/

/

6000

0

6000

121491

31

Önkormányzati

út

"U"

2.

0164/

/

/

20000

6000

14000

12111

32

Önkormányzati

út

"F"

3.

0165/

/

/

64000

0

64000

121491

32

Önkormányzati

út

"U"

2.

0165/

/

/

328000

98394

229606

12111

33

Önkormányzati

út

"F"

3.

0167/

/

/

50000

0

50000

121491

33

Önkormányzati

út

"U"

2.

0167/

/

/

315000

94500

220500

12111

34

Önkormányzati

út

"F"

3.

0168/

/

/

25000

0

25000

121491

34

Önkormányzati

út

"U"

2.

0168/

/

/

105000

31500

73500

121421

35

Erdő

"F"

2.

0170/

2/

/

6178000

0

6178000

12111

36

Önkormányzati

út

"F"

3.

0173/

/

/

56000

0

56000

121491

36

Önkormányzati

út

"U"

2.

0173/

/

/

335000

100500

234500

12111

37

árok

"F"

4.

0176/

/

/

7000

0

7000

121491

37

árok

"V"

2.

0176/

/

/

126000

37800

88200

12111

38

árok

"F"

4.

0179/

/

/

39000

0

39000

121491

38

árok

"V"

2.

0179/

/

/

746000

223800

522200

12111

39

Töltés

"F"

2.

0186/

/

/

456000

0

456000

121491

39

Töltés

"V"

5.

0186/

/

/

16416000

4924800

11491200

12111

40

Önkormányzati

út

"F"

3.

0188/

/

/

13000

0

13000

121491

40

Önkormányzati

út

"U"

2.

0188/

/

/

69000

20700

48300

12111

41

Önkormányzati

út

"F"

3.

0190/

1/

/

79000

0

79000

121491

41

Önkormányzati

út

"U"

2.

0190/

1/

/

348000

104394

243606

12111

42

Önkormányzati

út

"F"

3.

0191/

/

/

143000

0

143000

121491

42

Önkormányzati

út

"U"

2.

0191/

/

/

650000

195000

455000

12111

43

Önkormányzati

út

"F"

3.

0193/

/

/

134000

0

134000

121491

43

Önkormányzati

út

"U"

2.

0193/

/

/

656000

196800

459200

12111

44

Önkormányzati

út

"F"

3.

0195/

/

/

99000

0

99000

121491

44

Önkormányzati

út

"U"

2.

0195/

/

/

433000

129900

303100

12111

45

Önkormányzati

út

"F"

3.

0197/

/

/

31000

0

31000

121491

45

Önkormányzati

út

"U"

2.

0197/

/

/

177000

53094

123906

12111

46

Önkormányzati

út

"F"

3.

0199/

/

/

34000

0

34000

121491

46

Önkormányzati

út

"U"

2.

0199/

/

/

138000

41406

96594

12111

47

Önkormányzati

út

"F"

3.

0202/

/

/

28000

0

28000

121491

47

Önkormányzati

út

"U"

2.

0202/

/

/

157000

47094

109906

12111

48

Önkormányzati

út

"F"

3.

0204/

/

/

50000

0

50000

121491

48

Önkormányzati

út

"U"

2.

0204/

/

/

295000

88500

206500

12111

49

Önkormányzati

út

"F"

3.

0206/

/

/

161000

0

161000

121491

49

Önkormányzati

út

"U"

2.

0206/

/

/

845000

253506

591494

12111

50

Önkormányzati

út

"F"

3.

0208/

/

/

72000

0

72000

121491

50

Önkormányzati

út

"U"

2.

0208/

/

/

328000

98394

229606

12111

51

Önkormányzati

út,

sz

"F"

3.

0212/

/

/

521000

0

521000

121491

51

Önkormányzati

út,

sz

"U"

2.

0212/

/

/

1706000

511800

1194200

12111

52

Önkormányzati

út

"F"

3.

0214/

/

/

67000

0

67000

121491

52

Önkormányzati

út

"U"

2.

0214/

/

/

341000

102300

238700

12111

53

Önkormányzati

út

"F"

3.

0216/

/

/

31000

0

31000

121491

53

Önkormányzati

út

"U"

2.

0216/

/

/

171000

51300

119700

12111

54

Önkormányzati

út

"F"

3.

0219/

/

/

65000

0

65000

121491

54

Önkormányzati

út

"U"

2.

0219/

/

/

328000

98394

229606

12111

55

Önkormányzati

út

"F"

3.

0224/

1/

/

23000

0

23000

121491

55

Önkormányzati

út

"U"

2.

0224/

1/

/

112000

33600

78400

12111

56

Önkormányzati

út

"F"

3.

0226/

/

/

475000

0

475000

121491

56

Önkormányzati

út

"U"

2.

0226/

/

/

1575000

472506

1102494

12111

57

Önkormányzati

út

"F"

3.

0227/

/

/

260000

0

260000

121491

57

Önkormányzati

út

"U"

2.

0227/

/

/

952000

285600

666400

12111

58

Töltés

"F"

2.

0233/

/

/

258000

0

258000

121491

58

Töltés

"V"

5.

0233/

/

/

4140000

1242000

2898000

12111

59

Töltés

"F"

2.

0234/

/

/

41000

0

41000

121491

59

Töltés

"V"

5.

0234/

/

/

1476000

442800

1033200

12111

60

Önkormányzati

út

"F"

3.

0238/

/

/

184000

0

184000

121491

60

Önkormányzati

út

"U"

2.

0238/

/

/

840000

252006

587994

12111

61

árok

"F"

4.

0243/

/

/

11000

0

11000

121491

61

árok

"V"

2.

0243/

/

/

205000

61494

143506

————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

Bruttó

ÉCS

Nettó

Összesen (120 darab): (Forgalomképesség: F.KÉPTELEN) 95714398 23568269 72146129

————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

Szaporca Eszköz analitika - ÖSSZESÍTŐ

2012.12.havi záróállapot szerint

————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

EszközanalitikaBruttóÉCSNettó

Eszköz ÖSSZESEN (152 darab): 139512975 30592962 108920013

————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————