Mohács Város Önkormányzata Képviselő-testületének 25/2012.(X.29.) önkormányzati rendelete

az önkormányzat vagyonáról és vagyongazdálkodásának szabályairól

Hatályos: 2015. 02. 16- 2015. 04. 27

(Egységes szerkezetben a módosításáról szóló 3/2015.(II.16.), 10/2014.(X.6.), 8/2014.(VII.29.), 16/2013.(X.28.),

4/2013.(III.11.), 2/2013.(II.5.)ör-el)


Mohács Város Képviselő-testülete az Alaptörvény 32. cikk (1) bekezdés e) pontjában, valamint a nemzeti vagyonról szóló 2011. évi CXCVI. törvény (a továbbiakban: vagyontörvény) 18.§-ának (1) bekezdésében kapott felhatalmazás alapján, a helyi önkormányzatokról szóló 1990. évi LXV. törvény 1.§-ának (6) bekezdés b) pontjában és Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX. törvény 107.§-ában, továbbá 143.§-ának (4) bekezdés i) pontjában meghatározott feladatkörében eljárva a következőket rendeli el:


I. Fejezet

Általános rendelkezések

A rendelet célja


1.§ E rendelet célja a város fejlődésének elősegítése, a jelenleg is hasznosított, illetve hasznosítatlan ingatlanok hasznosítása, az önkormányzati tulajdonnal és a vagyoni értékű jogokkal való rendelkezés szabályozása annak érdekében, hogy az önkormányzat a törvény által kötelezően előírt és önként vállalt feladatait minél magasabb szinten teljesíthesse, a vagyontörvényben megfogalmazottakra figyelemmel.


A rendelet célja


2.§ (1) E rendelet hatálya Mohács Város Önkormányzata (továbbiakban: Önkormányzat) tulajdonában álló, illetve tulajdonába kerülő ingatlan és ingó vagyontárgyakra, vagyoni értékű jogokra, az önkormányzatot megillető társasági részesedésekre, az önkormányzati követelésekre terjed ki.

(2) A rendelet hatálya a végrehajtás vonatkozásában kiterjed:

- a képviselő-testületre és annak szerveire: a polgármesterre, a testület bizottságaira, a településrészi önkormányzata és a polgármesteri hivatalra;

      - az Önkormányzat intézményeire, valamint

-az Önkormányzat saját alapítású többségi tulajdonú gazdasági társaságaira az általuk kezelt és üzemeltetett önkormányzati vagyon tekintetében.


II. Fejezet

Az önkormányzati vagyon fogalomkörébe tartozó egyes vagyontípusok


3.§ Az Önkormányzat vagyona forgalomképesség szempontjából törzsvagyonból és üzleti vagyonból áll.


A törzsvagyon


4.§ (1) Az Önkormányzat törzsvagyona az Önkormányzat tulajdonában álló nemzeti vagyon külön része, amely közvetlenül szolgálja a kötelező önkormányzati feladatkör ellátását, vagy hatáskör gyakorlását.


(2) A törzsvagyonba tartozó vagyonelemek:

a)a Vagyontörvény 5.§-ának (3) bekezdésében megjelölt vagyonelemek, melyeket a Vagyontörvény kizárólagos önkormányzati tulajdonban álló vagyonnak minősít,

b)amelyeket törvény vagy e rendelet nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű nemzeti vagyonelemnek minősít,

c)amelyeket törvény vagy e rendelet korlátozottan forgalomképes vagyonelemnek minősít.

5.§ (1) Az Önkormányzat kizárólagos tulajdonában álló nemzeti vagyon, mely a forgalomképtelen törzsvagyon részét képezi:

  1. a helyi közutak és műtárgyaik,
  2. az Önkormányzat tulajdonában álló terek, parkok,

c)az Önkormányzat tulajdonában álló vizek, közcélú vízi létesítmények, ide nem értve a vízi közműveket.

(2) Az Önkormányzat kizárólagos tulajdonában álló nemzeti vagyonhoz tartozó ingatlanok tételes felsorolását e rendelet 1. melléklete tartalmazza; az ingó vagyontárgyakat a polgármesteri hivatal, az Önkormányzat intézményei és az Önkormányzat saját alapítású többségi tulajdonú gazdasági társaságai nyilvántartásai tartalmazzák az általuk használt vagyontárgyak vonatkozásában.

(3) Az Önkormányzat kizárólagos tulajdonában álló nemzeti vagyon – a Vagyontörvény 6.§-ának (2) és (3) bekezdésében és a 14.§-ának (1) bekezdésében foglalt kivétellel – nem idegeníthető el, vagyonkezelői jog, jogszabályon alapuló, továbbá az ingatlanra közérdekből külön jogszabályban feljogosított szervek javára alapított használati jog, vezetékjog, vagy ugyanezen okból alapított szolgalom, továbbá a helyi önkormányzat javára alapított szolgalom kivételével nem terhelhető meg, biztosítékul nem adható, azon osztott tulajdon nem létesíthető.

6.§ (1) Az Önkormányzat által nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű nemzeti vagyonnak minősített vagyonelemek:

  1. e rendelet 2. mellékletében felsorolt (helyileg védett) ingatlanok,
  2. köztéri műalkotások,
  3. levéltári anyagok,
  4. tervtárak terv- és iratanyagai,
  5. helyi jelentőségű természetvédelmi területek,
  6. védelmi és közjóléti elsődleges rendeltetésű erdő.

(2) Az Önkormányzat által e rendeletben nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű nemzeti vagyonként meghatározott vagyonelem elidegenítési és – vagyonkezelői jog, jogszabályon alapuló, továbbá az ingatlanra közérdekből külön jogszabályban feljogosított szervek javára alapított használati jog, vezetékjog, vagy ugyanezen okokból alapított szolgalom, továbbá a helyi önkormányzat javára alapított vezetékjog kivételével – terhelési tilalom, valamint osztott tulajdon létesítésének tilalma alatt áll, biztosítékul nem adható a Vagyontörvényben meghatározott kivételekkel.

6.§ (1) Korlátozottan forgalomképes törzsvagyon:

  1. az Önkormányzat tulajdonában álló közmű,

b)az Önkormányzat tulajdonában álló, az önkormányzat képviselő-testülete és szervei, továbbá az Önkormányzat által fenntartott, közfeladatot ellátó intézmény, költségvetési szerv elhelyezését, valamint azok feladatának ellátását szolgáló épület, épületrész,

c)az Önkormányzat többségi tulajdonában álló, közszolgáltatási tevékenységet vagy parkolási szolgáltatást ellátó gazdasági társaságban fennálló, önkormányzati tulajdonban lévő társasági részesedés,

  1. a városnak adományozott kitüntetések, a testvérvárosi okiratok,
  2. e rendelet 3. melléklet I. pontjában felsorolt ingatlanok.

(2) A korlátozottan forgalomképes nemzeti vagyon önkormányzati hitelfelvétel és kötvénykibocsátás esetén annak fedezetéül nem szolgálhat, és kizárólag az állam, másik helyi önkormányzat vagy önkormányzati társulás részére idegeníthető el.

(3) A c) pont szerinti gazdasági társaságban fennálló önkormányzati tulajdonban álló társasági részesedés, vagy annak egy része a (2) bekezdésen kívül állam, helyi önkormányzat, vagy önkormányzati társulás, együtt vagy külön-külön 100%-os tulajdonában álló gazdasági társaság részére nem pénzbeli vagyoni hozzájárulásként rendelkezésre bocsátható vagy – ezen társaság részére – más jogcímen történő átruházás útján elidegeníthető.

(4) Az Önkormányzat többségi tulajdonában álló, közszolgáltatási tevékenységet ellátó gazdasági társaságok felsorolását és az önkormányzati részesedés mértékét e rendelet 4. melléklete tartalmazza.


Az Önkormányzat üzleti vagyona


7.§ (1) Az Önkormányzat üzleti vagyona mindaz a forgalomképes vagyonelem, amely nem tartozik e rendelet 4-6.§-ának hatálya alá (ingatlan, ingó, pénzvagyon, immateriális javak, részvények, üzletrészek).

(2) A forgalomképes vagyonelemmel vállalkozás is folytatható, mely vállalkozási tevékenység az Önkormányzat kötelező feladatainak ellátását nem veszélyeztetheti.

(3) Az Önkormányzat csak olyan vállalkozásban vehet részt, amelyben felelőssége nem haladja meg vagyoni hozzájárulásának mértékét.

(4) A forgalomképes vagyoncsoporthoz tartozó ingatlanok tételes felsorolását e rendelet 5. melléklete tartalmazza.


III. Fejezet

A tulajdonosi jogok gyakorlása


8.§ (1) Az Önkormányzatot – törvényben meghatározott eltérésekkel – megilletik mindazok a jogok és terhelik mindazok a kötelezettségek, amelyek a tulajdonost megilletik, illetve terhelik.

(2) A tulajdonosi jogokat a képviselő-testület gyakorolja.

(3) Az Önkormányzat kizárólagos tulajdonában álló nemzeti vagyon birtoklása, használata, hasznai szedésének joga, fenntartása, üzemeltetése, létesítése, fejlesztése, valamint felújítása a Vagyontörvényben, illetve víziközművek tekintetében a víziközmű szolgáltatókról szóló 2011. évi CCIX. törvényben (Vksztv.) szabályozott módon engedhető át másnak.

(4) A Képviselő-testület az Önkormányzat tulajdonában lévő nemzeti vagyonra a Vagyontörvény rendelkezései szerint az önkormányzati közfeladat átadásához kapcsolódva vagyonkezelői jogot létesíthet.


Az Önkormányzat tulajdonában lévő nemzeti vagyon kezelése, hasznosítása


9.§ Az Önkormányzat tulajdonában lévő nemzeti vagyon kezelése, hasznosítása történhet:

a) közfeladat ellátásához kapcsolódó vagyonkezelői jog alapításával a Vagyontörvény és Magyarország helyi önkormányzatairól szóló törvény, illetve víziközmű esetén a Vksztv. rendelkezései szerint;

b) haszonélvezeti jog alapításával a Vagyontörvény rendelkezései szerint;

c) a hasznosításra vonatkozó szerződéssel a Vagyontörvény rendelkezései szerint. 


A közfeladat átadásához kapcsolódó vagyonkezelői jog alapítása


10.§ (1) A képviselő-testület az Önkormányzat tulajdonában lévő nemzeti vagyonra a Vagyontörvény, illetve víziközmű esetén a Vksztv. rendelkezései szerint az önkormányzati közfeladat átadásához kapcsolódva vagyonkezelői jogot létesíthet.

(2) A vagyonkezelői jog – a Vagyontörvényben meghatározott kivétellel – vagyonkezelési szerződéssel jön létre. A vagyonkezelési szerződést a képviselő-testület döntése alapján, az Önkormányzat képviseletében a polgármester írja alá.

(3) Az Önkormányzat tulajdonában álló nemzeti vagyon tekintetében vagyonkezelési szerződés – a Vagyontörvényben meghatározott kivétellel és korlátozással -:

  1. önkormányzati társulással,
  2. költségvetési szervvel vagy önkormányzati intézménnyel,
  3. köztestülettel,

d)az állam, a helyi önkormányzat, az önkormányzati társulás, a költségvetési szerv vagy az önkormányzati intézmény együtt vagy külön-külön 100%-os tulajdonában álló gazdálkodó szervezettel,

e)a d) pont szerinti gazdálkodó szervezet 100%-os tulajdonában álló gazdálkodó szervezettel köthető.

(4) A vagyonkezelési szerződés versenyeztetés nélkül köthető.

(5) Vagyonkezelői jog önkormányzati lakóépületre és vegyes rendeltetésű épületre, társasházban lévő önkormányzati lakásra és nem lakás céljára szolgáló helyiségre ingyenesen csak kizárólagos önkormányzati tulajdonú gazdasági társasággal, vagy ezen gazdasági társaság kizárólagos tulajdonában lévő gazdasági társaságával létesíthető.

(6) A képviselő-testület – a polgármester javaslata alapján – dönt a vagyonkezelői jog ellenértékéről, illetőleg a vagonkezelői jog ingyenes átengedéséről. A vagyonkezelői jog ellenértékének meghatározásához - szükség szerint - az érték meghatározására jogosultsággal rendelkező szakértőtől szakvélemény kérhető.

(7) A vagyonkezelőt – ha jogszabály vagy a vagyonkezelési szerződés másként nem rendelkezik – megilletik a tulajdonos jogai, és terhelik a tulajdonos kötelezettségei – ideértve a számvitelről szóló törvény szerinti könyvvezetési és beszámoló készítési kötelezettséget is – azzal, hogy:

a)a vagyont nem idegenítheti el, valamint – jogszabályon alapuló, továbbá az ingatlanra közérdekből külön jogszabályban feljogosított szervek javára alapított használati jog, vezetékjog vagy ugyanezen okokból alapított szolgalom, továbbá helyi önkormányzat javára alapított vezetékjog kivételével - nem terhelheti meg,

  1. a vagyont biztosítékul nem adhatja,
  2. a vagyonon osztott tulajdont nem létesíthet,

d)a vagyonkezelői jogot harmadik személyre a Vagyontörvény 11.§-ának (9) bekezdésében meghatározott kivétellel nem ruházhatja át, és nem terhelheti meg, valamint

e)polgári jogi igényt megalapító, polgári jogi igényt eldöntő tulajdonosi hozzájárulást, a vagyonkezelésben lévő nemzeti vagyonra vonatkozóan hatósági és bírósági eljárásban sem adhat, kivéve a jogszabályon alapuló, továbbá az ingatlanra közérdekből külön jogszabályban feljogosított szervek javára alapított használati joghoz, vezetékjoghoz vagy ugyanezen okokból alapított szolgalomhoz, továbbá helyi önkormányzat javára alapított vezetékjoghoz történő hozzájárulást.

(8) A vagyonkezelő köteles:

  1. viselni a vagyonhoz kapcsolódó terheket,

b)teljesíteni az önkormányzati vagyonnal kapcsolatos nyilvántartási és adatszolgáltatási kötelezettséget,

c)a vagyonkezelésébe vett vagyon után elszámolt és a bevételekben megtérülő értékcsökkenés összegének felhasználásáról évente elszámolni,

d)teljesíteni a vagyonkezelési szerződésben vállalt, illetve jogszabály alapján fennálló egyéb kötelezettségeket.

(9) A vagyonkezelő a vagyonkezelési szerződés alapján gyakorolja a tulajdonost a polgári jogi kapcsolatokban megillető jogokat és teljesíti a tulajdonos ilyen kötelezettségeit

(10) A vagyonkezelői jog ugyanazon vagyontárgyra – meghatározott hányadok szerint több vagyonkezelőt is megillethet. Ilyen esetben a vagyontárgy birtoklásának, használatának szabályait, az egyes vagyonkezelőket megillető jogokat és kötelezettségeket a vagyonkezelési szerződéseknek részletesen és egymástól egyértelműen elkülönítve kell tartalmazniuk.

(11) A vagyonkezelő köteles gondoskodni az önkormányzati vagyon értékének megőrzéséről, állagának megóvásáról, üzemképes állapotának fenntartásáról.

(12) A vagyonkezelő a vagyonkezelése alatt álló önkormányzati vagyonnal rendeltetésszerűen, az általában elvárható gondossággal köteles gazdálkodni. A kötelezettsége megszegésével okozott kárért az Önkormányzatnak a polgári jog általános szabályai szerint tartozik felelősséggel.

(13) A vagyonkezelési szerződést írásba kell foglalni.

(14) A vagyonkezelési szerződésnek a törvény által előírtakon, valamint az általános szerződési tartalmi kellékeken kívül – figyelembe véve az adott vagyontárgy sajátos jellegét, valamint az ahhoz kapcsolódó önkormányzati közfeladatot – tartalmaznia kell különösen az alábbiakat:

a) a vagyonkezelő által kötelezően ellátandó önkormányzati közfeladatot és ellátható egyéb tevékenységeket,

       b) a vagyonkezeléssel érintett vagyoni kör pontos megjelölését,

c) a vagyonkezelő által a feladatai ellátásához alvállalkozók, illetőleg közreműködők igénybevételére, és ezzel összhangban a vagyonkezelésbe adott vagyon birtoklására, használatára vonatkozó korlátozó rendelkezéseket,

d) a közfeladat ellátása érdekében a vagyonkezelésbe adott eszközöknek az Önkormányzat számviteli nyilvántartási adataival megegyező tételes jegyzékét értékével együtt, azon belül a kötelező önkormányzati feladathoz kapcsolódó vagyon megjelölését,

e) a vagyonkezelésbe adott vagyonnal való gazdálkodásra vonatkozó rendelkezéseket, és a vagyonnal való vállalkozás feltételeit,

       f) a vagyonkezelői jog megszerzésének ellenértékét, illetve az ingyenesség tényét,

g) a vagyonkezelésbe vett vagyon tekintetében az önkormányzati vagyonnal kapcsolatos nyilvántartási és adatszolgáltatási kötelezettségek teljesítésének módját és formáját,

h) az Önkormányzat költségvetését megillető – a vagyonkezelésébe adott vagyon kezeléséből származó - befizetések teljesítésére, a vagyonkezelésbe adott vagyonnal történő elszámolásra vonatkozó rendelkezéseket,

i) a szerződés teljesítésének biztosítására vonatkozó rendelkezéseket, mellékkötelezettségeket és egyéb biztosítékokat,

j) a vagyonkezelésbe adott vagyonnal való mérhetően eredményes gazdálkodásra vonatkozó előírásokat,

k) az elszámolási kötelezettség tartalmát, ideértve a vagyonnal való folyamatos, valamint a vagyonkezelői jog megszűnése következtében fennálló elszámolást, továbbá az államháztartásról szóló törvényben meghatározott, az Önkormányzat költségvetését megillető bevételek, illetve a költségek és a ráfordítások elkülönítésének módját,

l) ingatlan esetében a környezet károsítást kizáró nyilatkozatot, amelynek értelmében a vagyonkezelő felel a károsodástól mentes környezeti állapot megőrzéséért,

      m) a vagyonkezelési szerződés időtartamát,

n) a szerződés megszűnése esetén a felek által teljesítendő szolgáltatásokat, beleértve az ilyenkor szükséges elszámolást is,

o) amennyiben jogszabály a vagyonkezelési szerződés hatálybalépését valamely szerv vagy személy hozzájárulásához köti, a szerződés mellékleteként az adott nyilatkozatot.

(15) Amennyiben a vagyonkezelői jog megszerzésének és gyakorlásának ellenértéke meghatározott pénzösszeg, azt a vagyonkezelési szerződésben foglaltaknak megfelelően egy összegben vagy meghatározott rendszerességgel kell megfizetni.

(16) Az ellenértékként végzett tevékenység hónapokban vagy években meghatározott időtartamra eső, pénzben kifejezett értékét a vagyonkezelési szerződésnek tartalmaznia kell. Ellenértékként végzett tevékenységnek minősül különösen: a vagyonkezelésbe vett vagyontárgyak értékcsökkenését meghaladóan végzett, azok értékét növelő felújítás, beruházás, továbbá az üzemeltetési költségek körében nem tartozó állagvédelem.

(17) A (16) bekezdés szerint elvégzett tevékenység értékét a vagyonkezelőnek bizonylatokkal – így különösen előzetes tételes költségvetéssel és számlákkal – kell igazolnia, és arról a vagyonkezelési szerződésben meghatározott módon és gyakorisággal, de legalább évente a képviselő-testület részére be kell számolnia. A polgármester – a polgármesteri hivatal közreműködésével – köteles a beruházás helyszínén az elvégzett munkákat ellenőrizni.

(18) Amennyiben a vagyonkezelői jog megszerzésének, illetve gyakorlásának ellenértéke részben vagy egészben a vagyonkezelésbe vett vagyontárgyon végzett (16) bekezdés szerinti tevékenység, a vagyonkezelési szerződésben rögzíteni kell, hogy az Önkormányzat az e tevékenységgel összefüggő általános forgalmi adó fizetési kötelezettségét áthárítja a vagyonkezelőre.

(19) A vagyonkezelésben lévő önkormányzati vagyon bérbeadására e rendelet szabályait azzal az eltéréssel kell alkalmazni, hogy a bérbeadással kapcsolatos jogokat (pl.: a pályázati eljárás kiírása, lebonyolítása, eredményének megállapítása, a bérleti szerződés megkötése stb.) a vagyonkezelő gyakorolja.

(20) A vagyonkezelőt, a vagyonkataszter hiteles vezetése érdekében – e rendelet szabályai szerint - adatszolgáltatási kötelezettség terheli az Önkormányzat felé.

(21) A vagyonkezelő, a vagyonkezelési szerződés időtartama alatt haladéktalanul köteles tájékoztatni az Önkormányzatot: 

a) ha ellene csőd- vagy felszámolási eljárás, helyi önkormányzatnál adósságrendezési eljárás indult,

b) ha végelszámolási eljárás kezdeményezésére, vagy a jogutód nélküli megszüntetésre irányuló bírósági vagy hatósági intézkedésre került sor,

c) ha 3 hónapnál régebbi köztartozása van, és annak megfizetésére nem kapott halasztást,

d) mindazokról a változásokról, amelyekkel kapcsolatos tájékoztatási kötelezettséget jogszabály, vagy a vagyonkezelési szerződés előírja.

(22) A vagyonkezelőt megillető jogok gyakorlását, annak szabályszerűségét, célszerűségét az államháztartásról szóló törvényben foglaltak figyelembevételével a polgármester – a polgármesteri hivatal közreműködésével – ellenőrzi.

(23) A tulajdonosi ellenőrzés célja az önkormányzati vagyonnal való gazdálkodás vizsgálata, ennek keretében különösen: az önkormányzati vagyonnyilvántartás hitelességének, teljességének és helyességének biztosítása, továbbá a jogszerűtlen, szerződésellenes, vagy a tulajdonos érdekeit sértő, illetve az Önkormányzatot hátrányosan érintő vagyongazdálkodási intézkedések feltárása és a jogszerű állapot helyreállítása.

(24) A polgármester, illetve a polgármesteri hivatal a tulajdonosi ellenőrzés keretében jogosult:

a) az ellenőrzött szerv önkormányzati tulajdonba tartozó, vagyonkezelésében álló ingatlan területére belépni,

b) az ellenőrzés tárgyához kapcsolódó iratokba és más dokumentumokba, elektronikus adathordozón tárolt adatokba – a külön jogszabályokban meghatározott adat- és titokvédelmi előírások betartásával – betekinteni, azokról másolatot, kivonatot, illetve tanúsítvány készíttetni,

c)az ellenőrzött vagyonkezelő vezetőjétől és bármely alkalmazottjától írásban vagy szóban felvilágosítást, információt kérni.

(25) A polgármester, illetve a polgármesteri hivatal a tulajdonosi ellenőrzés során köteles:

  1. jogait úgy gyakorolni, hogy az ellenőrzött vagyonkezelő tevékenységét és rendeltetésszerű működését a lehető legkisebb mértékben zavarja.
  2. tevékenységének megkezdéséről az ellenőrzött vagyonkezelő vezetőjét az ellenőrzés megkezdése előtt legalább 15 nappal tájékoztatni,

c)megállapításait tárgyszerűen, a valóságnak megfelelően ellenőrzési jelentésbe foglalni és a jelentéstervezetet, valamint a végleges jelentést az ellenőrzött vagyonkezelő vezetőjének megküldeni.

(26) Az ellenőrzött vagyonkezelő, illetve képviselője jogosult:

  1. az ellenőrzési cselekményeknél jelen lenni,
  2. az ellenőrzés megállapításait megismerni, a jelentéstervezetre észrevételt tenni.

(27) Az ellenőrzött vagyonkezelő, illetve képviselője köteles:

  1. az ellenőrzés végrehajtását elősegíteni, abban együttműködni,
  2. az ellenőrzés végző részére szóban vagy írásban a kért tájékoztatást, felvilágosítást, nyilatkozatot megadni, a dokumentációkba a betekintést biztosítani,
  3. az ellenőrzést végző kérésére a rendelkezésre bocsátott dokumentáció (iratok, okmányok, adatok) teljességéről nyilatkozni,
  4. az ellenőrzés zavartalan elvégzéséhez szükséges egyéb feltételeket megteremteni,
  5. az ellenőrzés megállapításai, javaslatai alapján tett intézkedéseiről az Önkormányzatot tájékoztatni.

(28) A polgármester az adott évben elvégzett tulajdonosi ellenőrzések legfontosabb megállapításairól, összefoglaló jelentésben – a tárgyévet követő év március 31-ig – tájékoztatja a képviselő-testületet.

(29) A vagyonkezelési szerződést törvény erejénél fogva megszűnik a Vagyontörvény 11.§-ának (4) bekezdésében foglalt esetben.

(30) Az Önkormányzat a határozatlan idejű, illetve határozott idejű vagyonkezelési szerződést rendkívüli felmondással megszüntetheti, ha

  1. a vagyonkezelő a számára jogszabályban előírt kötelezettségét megsérti, vagy a vagyonkezelési szerződésben előírt kötelezettségét súlyosan megszegi,
  2. a vagyonkezelő a vele szemben a vagyonkezelési szerződés megkötését megelőzően megindult csőd- vagy felszámolási eljárásról az Önkormányzatot nem tájékoztatta, vagy a vagyonkezelővel szemben a vagyonkezelési szerződés hatályának időtartama alatt cső- vagy felszámolási eljárás indul;
  3. a vagyonkezelő adó-, illeték-, vám- vagy társadalombiztosítási járulék tartozása több mint hat hónapja lejárt, és ennek megfizetésére halasztást nem kapott.


A korlátozottan forgalomképes önkormányzati tulajdonban álló nemzeti vagyon feletti tulajdonosi jogok gyakorlása


11.§ A korlátozottan forgalomképes önkormányzati tulajdonban álló nemzeti vagyon tulajdonjog változással nem járó hasznosítására, vagyonkezelői jog és haszonélvezeti jog alapítására vonatkozó szerződés a Vagyontörvényben, illetve víziközmű esetén a Vksztv.-ben meghatározott feltételekkel, korlátozásokkal és szervezetekkel köthető. A hasznosítás esetén az önkormányzati rendeletek vonatkozó előírásait alkalmazni kell.

12. § (1) A korlátozottan forgalomképes önkormányzati tulajdonban álló nemzeti vagyon használati jogát azok a szervezetek (költségvetési szervek, intézmények stb.) gyakorolják, amelyek az adott vagyonelemmel e rendelet hatálybalépésekor közfeladat ellátását teljesítik, továbbá amely szervezettel a képviselő-testület a vagyonelem vonatkozásában hasznosításra, vagyonkezelésre vagy haszonélvezeti jog alapítására szerződést köt.

(2) A szervezet köteles a rábízott vagyonnal felelős módon, rendeltetésszerűen gazdálkodni. A rábízott vagyon a szervezet alapító okiratában meghatározott alaptevékenysége ellátását szolgálja. A szervezet vezetője felelős a feladatai ellátásához a szervezet vagyonkezelésébe, használatába adott vagyon rendeltetésszerű igénybevételéért, a költségvetési szerv vagyongazdálkodásában a szakmai hatékonyság, gazdaságosság követelményeinek érvényesítéséért, tervezési, beszámolási, adatszolgáltatási kötelezettségének teljesítéséért, a vagyongazdálkodás vezetői és folyamatba épített ellenőrzésének megszervezéséért és működéséért.

(3) A tulajdonjog változással nem járó hasznosítás esetén a szervezet – az alapító okirat szerinti tevékenysége keretében, az alapfeladatai ellátásának sérelme nélkül – a rábízott vagyont határozott idejű bérbeadás útján hasznosíthatja. A szervezet vezetője a vagyonelem bérbeadására legfeljebb 1 évre szerződést köthet. Az eseti vagy alkalmi jellegű bérbeadás kivételével a bérleti szerződések egy példányát - a megkötéstől számított 30 napon belül – nyilvántartás céljából az ingatlan tulajdonosának meg kell küldeni. Az 1 éven túli szerződéskötéshez, vagy bármilyen tulajdonjogi korlátozáshoz a képviselő-testület előzetes hozzájárulása szükséges.

(4) Önkormányzati költségvetési szerv és intézmény a használatában lévő ingó, valamint pénzvagyont – alapfeladataik sérelme nélkül – gazdasági társaságba kizárólag a képviselő-testület előzetes engedélyével vihet be. Önkormányzati költségvetési szerv csak olyan gazdasági társaságban vehet részt, amelyben többségi irányítást biztosító befolyással rendelkezik. Költségvetési szerv alapítványt nem alapíthat, ahhoz nem csatlakozhat, társadalmi szervezetet (egyesület, szövetség stb.) csak a tevékenység szerinti illetékes képviselő-testületi bizottság előzetes engedélyével hozhat létre, és a Pénzügyi Jogi és Ellenőrzési Tulajdonosi Bizottság előzetes engedélyével támogathat.

(5) Önkormányzati költségvetési szerv és intézmény feleslegessé váló befektetett eszközök értékesítését vagy selejtezését 500.000 Ft egyedi könyv szerinti bruttó értékhatár felett a polgármesternek, a 3.000.000 Ft-ot elérő vagy a feletti értékesítést a Pénzügyi, Jogi és Ellenőrzési Bizottság előzetes hozzájárulásával végezheti.

13.§ (1) A korlátozottan forgalomképes törzsvagyoni minősítés a 6.§ (1) bekezdés a)-c) pontja szerinti nemzeti vagyon tekintetében addig áll fenn, amíg az adott vagyontárgy közvetlenül önkormányzati feladat és hatáskör ellátását vagy a közhatalom gyakorlását szolgálja. A korlátozottan forgalomképes önkormányzati tulajdonban álló nemzeti vagyont csak akkor lehet értékesíteni, ha a korlátozottan forgalomképes törzsvagyoni minősítése megszűnt.

(2) A korlátozottan forgalomképes önkormányzati tulajdonban álló nemzeti vagyon körébe tartozó ingatlanok gazdasági társaságba, önkormányzati társulásba történő beviteléről, feladatátadással térítésmentes használatba adásáról, vagyonkezelésbe adásáról, azon haszonélvezeti jog alapításáról, értékesítéstől függetlenül bármilyen megterheléséről, elővásárlási jog gyakorlásáról bruttó 500.000 Ft értékhatár felett a képviselő-testület dönt.

(3) A (2) bekezdésben szereplő ingatlanok tekintetében, az ott fel nem sorolt egyéb tulajdonosi és társtulajdonosi nyilatkozatokról, elővásárlási jog gyakorlásáról bruttó 500 000 Ft értékhatárig, építési engedélyhez hozzájárulásról, társasház-alapításról, telekalakításról, (megosztásról, összevonásról), telekhatár-rendezésről, telki szolgalom, vezetékjog alapításáról a polgármester dönt.

(4) A térítésmentes használatra átvett állami, más helyi önkormányzati, alapítványi stb. tulajdonban lévő vagyontárgy használatára és hasznosítására, ha az átvételről szóló megállapodás másként nem rendelkezik, e rendelet szabályait értelemszerűen kell alkalmazni. A feladatátadásra vagy átvételre vonatkozó megállapodásban minden esetben rögzíteni kell az ingatlannal kapcsolatos ráfordítás tulajdonjogi rendezését a polgári törvénykönyvről szóló törvény vagy az ágazati törvények alapján.


Az Önkormányzat üzleti vagyonának kezelése, hasznosítása, a tulajdonosi jogok gyakorlása


14.§ (1) Az Önkormányzat üzleti vagyona hasznosítható, elidegeníthető, bérbe-, használatba-, koncesszióba adható, gazdasági társaságba bevihető, megterhelhető, biztosítékul adható a Vagyontörvényben és e rendeletben meghatározott feltételekkel, korlátozásokkal.

(2) Az önkormányzati üzleti vagyon hasznosítása forgalmi értéken, szükség esetén forgalmi értékbecslés alapján az e rendeletben meghatározott pályáztatás útján történik.

(3) Az önkormányzati üzleti vagyon körébe tartozó vagyonelem szerzéséről, elidegenítéséről, megterheléséről és gazdasági társaságba történő beviteléről, illetve bármely más tulajdonjog változásával járó hasznosításáról, az önkormányzati alapítású gazdasági társaságok hitelfelvételi kérelmével kapcsolatos hozzájárulásról:

- nettó 50 millió Ft egyedi forgalmi értékhatárig a polgármester,

- nettó 50 millió Ft feletti egyedi forgalmi értékhatártól a képviselő-testület dönt.

Hitelfelvételi kérelem esetén a gazdasági társaságok meglévő hitelállományát kell figyelembe venni.

(4) A költségvetési rendelet végrehajtása körében az önkormányzati üzleti vagyon elidegenítése és vagyon szerzése a polgármester feladata. A polgármester köteles a szerződés aláírása után negyedévente a (3) bekezdésben szereplő értékhatárnak megfelelő döntésre jogosult szervet a szerződéssel együtt tájékoztatni.

(5) A képviselő-testület az önkormányzati üzleti vagyon tulajdonjog változásával nem járó, egyéb módon történő hasznosítását a polgármesterre ruházza át. Egy éven túl történő bérbeadás, használatba adás esetén a pályáztatási eljárás kötelező.

(6) Amennyiben azt városrendezési érdek vagy egyéb körülmények indokolják, a polgármester kérheti a képviselő-testület vagy az illetékes bizottság döntését.

(7) Kizárólag a képviselő-testület gyakorolja az önkormányzati alapítású gazdasági társaságok esetében a társaság legfőbb szervének (a közgyűlésnek, taggyűlésnek, ill. egyszemélyes gazdasági társaság esetén a tulajdonosnak) az alábbi jogait:

  1. az Alapító Okirat (társasági szerződés) megállapítása, módosítása;
  2. az alaptőke felemelése, leszállítása;
  3. tag kizárása;
  4. az ügyvezetők megválasztása, visszahívása;
  5. a felügyelő bizottság tagjainak, valamint a könyvvizsgáló személyének megválasztása, visszahívása;
  6. a társaság megszűnésének, átalakulásának, egyesülésének, beolvadásának és szétválásának elhatározása, valamint más gazdaság alapításáról, ill. működő társaságba tagként való belépéséről történő döntés;
  7. csőd- és felszámolási eljárás indítása;
  8. üzletrész elidegenítése, bevonása.

(8) A többségi tulajdonú önkormányzati tulajdonú gazdasági társaságokban a tagsági jogokat a polgármester gyakorolja.

(9) A (7)-(8) bekezdésben nem szabályozott tulajdonosi jogokat a polgármester gyakorolja.

(10) A képviselő-testület a polgármesterre ruházza át a (7). bekezdésben foglaltak kivételével a gazdasági társaságokban meglévő önkormányzati tulajdonú tőkerészesedéshez kapcsolódó tagsági jogok gyakorlását, valamint a jogszabály által biztosított vagy szerződésben kikötött tulajdonosi részjogosítványok gyakorlását: - az elővásárlási jogra vonatkozó nyilatkozat és hatósági eljárásokban megkívánt tulajdonosi hozzájárulás megadását.

(11) Az önkormányzati tulajdonú lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek hasznosítására a lakások és helyiségek bérletére, valamint az elidegenítésükre vonatkozó egyes szabályokról szóló törvény, valamint az önkormányzat tulajdonában álló lakások és helyiségek bérletéről szóló önkormányzati rendelet szabályai irányadók. Az önkormányzati tulajdonú lakások elidegenítésére a lakások és helyiségek bérletére, valamint az elidegenítésükre vonatkozó egyes szabályokról szóló törvény, valamint az önkormányzat tulajdonában álló lakások elidegenítésének feltételeiről szóló önkormányzati rendelet szabályai irányadók.

(12) A képviselő-testület dönt a vagyongazdálkodási koncepció elfogadásáról, aktualizálásáról.

(13) Koncesszió köteles tevékenység folytatására koncessziós pályázatot a képviselő-testület írhat ki. A pályázatot a képviselő-testület bírálja el.

(14) Az önkormányzati alapítású gazdasági társaságok pénzügyi ellenőrzését – a gazdasági társaságokról szóló törvény rendelkezéseinek megfelelően – a gazdasági társaság-vezető tisztségviselőjének beszámoltatásával a képviselő-testület végzi.

(15) A polgármester negyedévente beszámol a képviselő-testületnek az önkormányzati vagyon hasznosítására saját hatáskörben megkötött szerződésekről, felsorolva az egyes jogügyletek lényeges tartalmát.

(16) A polgármester gondoskodik a vagyonhasznosítással kapcsolatos döntéseinek végrehajtásáról és ellenőrzi azt.

(17) Az önkormányzati üzleti vagyon feletti rendelkezési jogot önkormányzati rendeletben és törvényben nem szabályozott esetben a polgármester gyakorolja.


IV. Fejezet

Pályáztatási kötelezettség


15.§ (1) Az önkormányzati üzleti vagyonba tartozó ingatlan hasznosítására nettó 50.000.000 Ft várható hasznosítási ellenérték felett pályázatot kell kiírni.

(2) A polgármester által kiírt pályázat elbírálásában a Gazdasági és Településfejlesztési, valamint a Pénzügyi, Jogi és Ellenőrzési Bizottság elnöke részt vesz.

(3) A pályáztatástól a képviselő-testület eltekinthet, amennyiben azt jogszabály nem tiltja.


A pályázati hirdetményre és a pályázati kiírásra vonatkozó szabályok


16.§ (1) A pályázati hirdetményt a város honlapján (www.mohacs.hu) és az Önkormányzat hivatalos lapjában meg kell jelentetni (továbbiakban: közzététel). A közzététel időpontjának az Önkormányzat hivatalos lapjában való megjelentetése tekintendő.

(2) A pályázati hirdetménynek tartalmaznia kell:

  • az ingatlan címét, helyrajzi számát, nagyságát,
  • a kikiáltási bérleti díj, használati díj összegét, a kikiáltási vételárat, egyéb hasznosítás esetén az elvárt ellenszolgáltatás összegét,
  • a részletes pályázati kiírás átvételének és a pályázatra vonatkozó információkérés helyét,
  • a pályázatok beadásának határidejét.

(3) A pályázati kiírásnak tartalmaznia kell:

  • az ingatlan címét és helyrajzi számát,
  • területének nagyságát,
  • műszaki jellemzőit és egyéb jellemzőit,
  • a tulajdonos nevét és címét,
  • szükség szerint a felhasználási célt, illetve tevékenységi kört,
  • utalást az inflációkövető díj meghatározására,
  • a pályázati biztosíték esetén annak letételének idejét, módját, visszafizetésének eseteit és módját,
  • a hasznosítás formáját (bérlet, tulajdonjog, stb.)

-a minimálisan elvárt bérleti díj, használati díj összegét, a vételárat, egyéb hasznosítás esetén az elvárt ellenszolgáltatás összegét,

  • a használó által a rendeltetésszerű használat érdekében elvégzendő munka értékét, amely a használót terheli,
  • a hasznosítás időtartamát,
  • a jogviszony megszűnésekor a helyreállítási kötelezettség mértékét (eredeti állapot helyreállítása),
  • azt a körülményt, hogy a pályázat nyilvános, azon részt vehet bármely természetes személy és a Vagyontörvényben meghatározott átlátható szervezet,
  • esetleges hatósági előírások, jogok, kötelezettségek, korlátozások megtartására történő utalást,
  • a bírálati szempontokat és a pályázat elbírálásánál alkalmazott elveket (pl.: minden további paraméter azonossága esetén a pályázat nyertese az, aki a bírálati szempontok szerinti összességében legkedvezőbb ajánlatot teszi),
  • a pályázati ajánlat benyújtásának módjára vonatkozó szabályokat, így különösen azt, hogy a pályázatokat írásban, mennyi példányban kell benyújtani, továbbá a pályázatnak tartalmaznia kell: a pályázó nevét, címét, jelenlegi tevékenységét, a tervezett tevékenység megnevezését, a felhasználás célját, nyilatkozatot a feltételek elfogadására,
  • a pályázati ajánlat benyújtásának helyét és idejét,
  • a pályázati kötöttség tartamát,
  • az alternatív ajánlat befogadhatóságának lehetőségét és kezelésének módját,
  • a pályázatra vonatkozó kérdések felvetésének, az esetleges további információszerzés helyének megjelölését,
  • a részletes pályázati kiírás rendelkezésre bocsátásának költségét, a költségviselést és visszafizetésének eseteit és módját,
  • a pályázati tárgyalás helyét, idejét,
  • az eredményhirdetés határidejét és módját,
  • a pályázat eredménytelenné nyilvánítása jogának fenntartását.

(4) A pályázati kiírás tartalmát úgy kell meghatározni, hogy annak alapján a pályázók egyenlő eséllyel tehessenek ajánlatot. A kiíró valamennyi pályázónak köteles a pályázók egyikének biztosított információt, adatot és egyéb szolgáltatást biztosítani. A pályázati kiírásnak értelemszerű változtatással a (2) bekezdésben foglaltakat kell tartalmaznia.

(5) A kiíró a pályázati ajánlattételi határidőt nem határozathatja meg, a pályázati hirdetmény közzétételétől számított 10 napnál rövidebb időtartamban.

(6) Amennyiben a kiíró előírja, hogy a pályázó egynél több példányban köteles az ajánlatát benyújtani, a pályázó köteles egyértelműen meghatározni és megjelölni az eredeti példányt. Ha a több példányban benyújtott ajánlatok példányai között eltérés van, a kiíró az eredeti megjelöléssel ellátott példányt tekinti irányadónak.

(7) A kiíró az ajánlatok tartalmát a pályázat lezárásáig titkosan kezeli, tartalmukról felvilágosítást sem harmadik személyeknek, sem a pályázaton résztvevőknek nem ad.


A pályázati biztosíték


17.§ (1) A pályázaton való részvételt a kiíró biztosíték adásához is kötheti, melyet a kiíró által a pályázati kiírásban meghatározott időpontig és módon kell a kiíró rendelkezésére bocsátani. A biztosíték összegét a kiíró határozza meg, és közzéteszi a pályázati kiírásban.

(2) A biztosítékot a pályázati hirdetmény visszavonása, az ajánlatok érvénytelenségének megállapítása, valamint a pályázatok elbírálása után – e rendeletben meghatározott kivételtől eltekintve – vissza kell adni.

(3) Nem jár vissza a biztosíték, ha a pályázati kiírás szerint az a megkötött szerződést biztosító mellékkötelezettséggé alakul át, továbbá akkor sem, ha a pályázó az ajánlati kötöttség időtartama alatt ajánlatát visszavonta, vagy a szerződés megkötése neki felróható vagy az ő érdekkörében felmerült más okból hiúsult meg.


A pályázat visszavonása, kizárás a pályázatból


18.§ (1) A kiíró a pályázatot az ajánlatok benyújtására megjelölt időpontig visszavonhatja. Ezt a döntését köteles a pályázati hirdetmény közzétételére vonatkozó szabályok szerint meghirdetni.

(2) A pályázatnak a kiíró általi visszavonása esetén – ha a részletes pályázati kiírás rendelkezésre bocsátása ellenérték fejében történt – a kiíró a kiírás visszaszolgáltatása ellenében köteles a pályázónak az ellenértéket visszafizetni.

(3) A részletes pályázati kiírásban közölt feltételek nem teljesítése, vagy nem megfelelő teljesítése, továbbá az adatszolgáltatási, vagy a pályázót az eljárási rend alapján terhelő egyéb kötelezettség súlyos megszegése a pályázatból történő kizárást vonja maga után.

(4) A pályázó a benyújtásra nyitva álló határidő lejártáig bármikor visszavonhatja vagy módosíthatja ajánlatát.

(5) A pályázó nem igényelhet térítést a kiírótól az ajánlata kidolgozásáért, és a pályázat benyújtásával kapcsolatosan más jogcímen sem terjeszthet elő követelést.


A pályázati ajánlat


19.§ (1) A pályázatra benyújtott ajánlatnak tartalmaznia kell a pályázó részletes nyilatkozatát különösen:

  1. a részletes pályázati kiírásban foglalt feltételekre vonatkozóan,
  2. a pályázatban megjelölt vagyon hasznosításának a pályázati kiírásban megjelölt módjáról,
  3. a vételár vagy az ellenszolgáltatás összegéről, a fizetési feltételek vállalásáról.

(2) Ha a pályázati kiírás biztosítékadási kötelezettséget ír elő, akkor az ajánlat csak akkor érvényes, ha a pályázó igazolja, hogy a kiírásban megjelölt összegű biztosítékot a kiírásban megjelölt módon és időben a kiíró vagy az általa megjelölt személy rendelkezésére bocsátotta.

(3) Az ajánlatot – ha a kiíró másképpen nem rendelkezik – zártan kell benyújtani, és fel kell tüntetni az adott pályázatra utaló jelzést.

(4) A pályázó – a kiíró felhívására – köteles igazolni a szerződés teljesítésére való pénzügyi, gazdasági és műszaki alkalmasságát. Az erre vonatkozó igazolásokat az ajánlathoz csatolni kell.

(5) Az ajánlat zárt borítékban a pályázati hirdetményben megjelölt helyen és időpontig nyújtható be a kiíróhoz.


Ajánlati kötöttség


20.§ (1) A pályázó az ajánlatához a pályázati kiírásban meghatározott időpontig kötve van.

(2) A pályázó ajánlati kötöttsége akkor kezdődik, amikor az ajánlatok benyújtására nyitva álló határidő lejárt.

(3) A pályázó az ajánlati kötöttség ideje alatt ajánlatát akkor módosíthatja, ha a kiíró a pályázót – határidő tűzésével – módosításra hívja fel.


A pályázati ajánlatok beérkezése, felbontása, ismertetése



21.§ (1) A pályázatok beérkezése során az átvevő az átvétel pontos időpontját rávezeti a pályázatot tartalmazó zárt borítékra, és egyúttal igazolja az átvétel tényét.

(2) Az ajánlatokat tartalmazó zárt borítékokat pályázati határidő lejártának időpontjában kell felbontani.

(3) Az ajánlatok felbontásánál a kiíró képviselője, a pályázók, illetve meghatalmazottjaik lehetnek jelen. A pályázó meghatalmazottja köteles közokirattal, vagy teljes bizonyító erejű magánokirattal igazolni képviseleti jogosultságát és annak mértékét.

(4) Az ajánlatok nyilvános felbontásakor ismertetni kell a pályázók nevét, székhelyét (lakóhelyét), az ajánlatok lényeges tartalmát, azon adatok kivételével, melyek nyilvánosságra hozatalát a pályázó megtiltotta. A pályázati kiírásban megadott bírálati szempontokra tett ajánlati elemek nyilvánosságra hozatalát a pályázó nem tilthatja meg.

(5) Az ajánlatok felbontásáról, ismertetéséről, az érvénytelen ajánlatokról és a kizárt pályázókról a kiírónak jegyzőkönyvet kell készítenie.

(6) A kiíró képviselője az ajánlatok felbontása után felvilágosítást kérhet a pályázótól annak érdekében, hogy a pályázatok értékelése, összehasonlítása jobban elvégezhető legyen. A kérdést és az érintett pályázó által arra adott választ írásban kell rögzíteni. Ez nem eredményezheti a bírálati szempontokra adott ajánlat elemek, vállalások, lényeges állítások megváltoztatását, kizárólag az értelmezést szolgálhatja.


A pályázat elbírálása


22.§ (1) A pályázaton benyújtott ajánlatokat a kiíró értékeli és bírálja el.

(2) Az ajánlatok felbontását követően meg kell állapítani azt, hogy melyek az érvénytelen ajánlatok.

(3) Érvénytelen az ajánlat, ha:

  1. olyan pályázó nyújtotta be, aki nem jogosult részt venni a pályázaton;
  2. az ajánlatot a pályázati kiírásban meghatározott, illetve a szabályszerűen meghosszabbított határidő után nyújtották be;

c)az ajánlat nem felel meg a pályázati kiírásban, a jogszabályban, valamint e rendeletben foglaltaknak;

  1. biztosítékadási kötelezettség esetén a biztosítékot a pályázó nem bocsátotta, vagy nem a pályázati kiírásban foglaltaknak megfelelően bocsátotta a kiíró rendelkezésére;
  2. amely az ajánlati ellenértéket nem egyértelműen határozza meg, vagy más ajánlatához, vagy valamely feltételhez köti;
  3. olyan pályázó nyújtotta be, akinek az Önkormányzattal szemben lejárt tartozása van, továbbá aki az Önkormányzattal vagy annak költségvetési szervével szerződésben vállalt kötelezettségét nem teljesítette.

(4) Érvényes az ajánlat, amely mindenben megfelel – azaz mind formai, mind pedig tartalmi követelményeit tekintve – a pályázati kiírásnak.

(5) Ha a pályázati kiírás másként nem rendelkezik, az ajánlatokat 30 napon belül e rendelet hatásköri rendelkezései szerinti személynek, szervezetnek kell elbírálnia.

(6) A pályázat értékelésében, elbírálásában részt vevő személy nem lehet az ajánlatot benyújtó pályázónak:

  1. a polgári törvénykönyvről szóló törvényben meghatározott közeli hozzátartozója,
  2. munkajogviszony alapján közvetlen felettese vagy beosztottja,
  3. szerződéses jogviszony keretében foglalkoztatottja,
  4. ha a pályázó jogi személy vagy jogi személyiséggel nem rendelkező szervezet, annak tulajdonosa, résztulajdonosa, vezető beosztású alkalmazottja.

(7) A (6) bekezdésben foglaltakat kell alkalmazni akkor is, ha a pályázat értékelésében és elbírálásában résztvevőtől bármely oknál fogva nem várható el az ügy elfogulatlan megítélése.

(8) A pályázat értékelésében, elbírálásában részt vevő köteles haladéktalanul bejelenteni, ha vele szemben bármely a (6)-(7) bekezdésben körülírt összeférhetetlenségi ok áll fenn.

(9) Összeférhetetlenségi ügyben a kiíró dönt.

(10) A pályázat elbírálásakor az elbírálásra jogosult köteles dönteni arról, hogy a pályázat eredményes volt-e vagy nem.

(11) Eredménytelen a pályázat, ha:

  1. a pályázati határidő lejártáig egyetlen ajánlat sem érkezett;
  2. a beérkezett ajánlatok egyike sem felelt meg a pályázati kiírás követelményeinek, vagy a pályázatra vonatkozó jogszabályi előírásnak;
  3. a kiíró valamely pályázónak a pályázat tisztaságához fűződő, vagy a többi pályázó érdekeit egyébként súlyosan sértő cselekménye miatt a pályázat érvénytelenítése mellett döntött;
  4. a kiíró élt azon jogával, hogy új pályázat kiírását rendelje el.

(12) Ha az ajánlatok értékelése és elbírálása során bizonyos kérdés tisztázása szükséges, az elbíráló a pályázótól felvilágosítást kérhet. A kért adat, kérdésre adott válasz a benyújtott ajánlat módosítását nem eredményezheti.

(13) A kiíró az ajánlatokat kizárólag ez elbírálásra használhatja fel. Más célú felhasználás esetén a pályázóval külön meg kell állapodnia.

(14) A kiíró a pályázatok elbírálást követően valamennyi érvényes ajánlatot tett pályázót ajánlata módosítására hívhatja fel akkor, ha a pályázatok azonos, vagy közel azonos tartalmúak, továbbá akkor, ha ettől kedvezőbb eredmény várható. A kiíró ezt követően dönt az ajánlatok végső sorrendjéről.

(15) Ha a pályázatok értékelése és elbírálása során az elbírálásra jogosult az állapítja meg, hogy a pályázati kiírásban meghatározott bírálati szempontok szerint több azonos tartalmú érvényes pályázat került benyújtásra, licittárgyalás tartása mellett dönthet.

(16) A licittárgyalás helyéről, időpontjáról, szabályairól az elbírálásra jogosult által meghatározott pályázókat a kiíró igazolható módon értesíti.

(17) A licittárgyaláson a kiíró képviselője, a pályázó vagy közokiratba, illetve teljes bizonyító erejű magánokiratba foglalt meghatalmazással a pályázó képviselője vehet részt.

(18) A licittárgyalás eredményéről a kiíró tájékoztatja az elbírálásra jogosultat, aki a licittárgyalás megtartásától számított 30 napon belül, de legfeljebb a soron következő ülésén dönt az ajánlatok végső sorrendjéről.


A pályázat eredményének közzététele, szerződéskötés


23.§ (1) A kiíró az ajánlatok elbírálására vonatkozó végső döntését a pályázati kiírásban meghatározott időpontban és módon kihirdeti.

(2) Szerződés kizárólag azzal a pályázóval köthető, akinek ajánlatát az elbírálásra jogosult nyertes ajánlatnak minősítette.

(3) A nyertes pályázót az eredmény kihirdetését követő 10 napig szerződéskötési kötelezettség terheli. Ha a szerződés a nyertes pályázó hibájából, illetve az érdekkörében felmerülő okból nem jön létre, a kiíró a második legjobb ajánlatot tevő pályázóval kötheti meg a szerződést, amennyiben az elbírálásra jogosult a döntés meghozatalakor erről rendelkezett.


V. Fejezet

Az Önkormányzat tulajdonában álló nemzeti vagyon ingyenes használatba adása


24.§ (1) Az Önkormányzat tulajdonában álló nemzeti vagyon használatának jogát az önkormányzat ingyenesen átadhatja képviselő-testületi határozat alapján természetes személynek és a Vagyontörvényben meghatározott átlátható szervezetnek, amennyiben a vagyonelem ingyenes használatba adása közfeladat ellátása céljából történik. Az önkormányzat köteles a használóval írásbeli megállapodást kötni. A megállapodásnak tartalmaznia kell a használat idejét, terjedelmét, valamint a használattal járó költségek viselését.


VI. Fejezet

Az önkormányzati követelésekről való lemondás és a követelések elengedése


25.§ (1) Az Önkormányzat a polgári jogviszonyokból származó behajthatatlan követeléseiről lemondhat. Behajthatatlan követelések a következők lehetnek:

  1. amelyre az adós ellen vezetett végrehajtás során nincs fedezet;
  2. felszámolási eljárás során, ha a felszámoló által írásban adott nyilatkozat alapján a követelés várhatóan nem térül meg;
  3. amelyre a felszámolás, az adósságrendezési eljárás befejezésekor a vagyonfelosztási javaslat szerinti értékben átvett eszköz nem nyújt fedezetet;
  4. a mindenkori költségvetési törvényben meghatározott kis összegű követelések tekintetében,

da) amelyet eredményesen nem lehet érvényesíteni, illetve amelynél a végrehajtással kapcsolatos költségek nincsenek arányban a követelés várhatóan behajtható összegével (pl. a végrehajtás veszteséget eredményez vagy növeli a veszteséget), továbbá

db) amelynél az adós nem lelhető fel, mert a megadott címen nem található és felkutatása igazoltan nem járt eredménnyel;

  1. amelyet bíróság előtt érvényesíteni nem lehet;

f)amely a hatályos jogszabályok alapján elévült.

(2) Az önkormányzati követelésekről a következő esetekben lehet lemondani:

  1. csődegyezségi megállapodásban;
  2. bírói egyezség keretében;
  3. ha a követelés bizonyítottan csak veszteséggel vagy aránytalanul nagy költségráfordítással érvényesíthető;
  4. a városban működő gazdálkodó szervezet tartozása esetében, alaposan mérlegelve a gazdálkodó szervezet működésének a város gazdasági életében kifejtett közvetlen és közvetett várospolitikai hatásait, (pl. a foglalkoztatottságra, a helyi adóbevételekre, a városfejlesztési célokra, a stratégiai fejlesztési lehetőségekre, stb.) feltéve, hogy a követelésekről lemondás nem ellentétes a vonatkozó magyar és uniós előírásokkal;
  5. magánszemély tartozása esetében, ha a követelés érvényesítése a kötelezett életvitelét bizonyítottan és számottevően ellehetetlenítené, mely során különösen kiskorú gyermeke fedél vagy lakás nélkül maradna, illetve a kötelezett tartási kötelezettsége körébe tartozó hozzátartozója tartását nem tudná biztosítani;

f)az önkormányzat képviselő-testülete a helyi önkormányzatokról szóló törvény és más jogszabályok által megfogalmazott közérdekű cél esetén, ha a lemondás a közérdekű cél megvalósítását szolgálja és nem ellentétes az államháztartásról szóló törvény rendelkezéseivel.

(3) A követelések elengedésére jogosultak eljárásuk során alaposan mérlegelik a kötelezett (adós) pénzügyi helyzetét, személyi körülményeit, az Önkormányzattal, önkormányzati intézménnyel fenntartott üzleti és egyéb kapcsolatait, tartós kapcsolat esetén a megállapodások, kötelezettségek betartásával kapcsolatos magatartását, teljesítési készségét és képességét, az elengedés esetleges előnyeit, hátrányait. Az adósság jellegével és a kötelezett (adós) helyzetével összefüggően az alapos döntéshez szükséges minden iratot be kell szerezni. (Így különösen: jövedelemigazolásokat, az üggyel kapcsolatos szerződéseket, számlákat, pénzügyi mérlegeket, más hatóságok, szervek határozatait, ítéleteit, döntéseit, tulajdoni lapokat, együtt élő személyek megállapítását, ellátásra szoruló közös háztartásban elő hozzátartozók megállapítását, stb.). A rendelkezésre álló dokumentumok alapján, alapos mérlegelés után lehet a követelésről lemondás (a tartozás elengedés) kérdésében dönteni.

(4) A polgármester és a vagyonkezelők közül az Önkormányzat költségvetési szerveinek vezetői 20.000 Ft erejéig mondhatnak le az Önkormányzatot, illetve intézményüket illető követelésről.

(5) A követelés elengedésére 500.000 Ft-ig a Pénzügyi, Jogi és Ellenőrzési Bizottság jogosult.

(6) A képviselő-testület mondhat le a követelésről (engedheti el a tartozást) 500.000 Ft-ot meghaladó összeg esetén.

(7) Minden követelésről való lemondásra jogosult a követelésről részben vagy egészben mondhat le. Teljes mértékben vagy részben el lehet tekinteni a késedelmi kamatok megfizetésétől is.

(8) Minden követelésről való lemondás elbírálására és döntésére jogosult megállapodhat a kötelezettel (az adóssal) a követelés behajtása és beszedhetősége érdekében értéket képező és az Önkormányzat számára hasznosuló szolgáltatás teljesítésében. Köthető részletfizetési vagy a követelés beszedését, teljesülését biztosító más polgári jogi szerződés is (így különösen beszámítási megállapodás, tartozás-átvállalás, kezesi szerződés, zálogjogi szerződés, stb.).


VII. Fejezet

Egyes jogügyletek megkötése esetén irányadó rendelkezések


26.§ Beépített ingatlan bérbeadása esetén a bérleti szerződés feltételeit úgy kell megállapítani, hogy a jogügylet eredményeképpen a bérlő által végzett és a bérbeadó által elismert beruházások költségeit legfeljebb 10 évig lehet elismerni.

27.§ Amennyiben az Önkormányzat olyan gazdasági társaságot alapít, melynek tevékenysége az Önkormányzat kötelező feladata körébe tartozik, az Önkormányzat tulajdoni aránya 51%-nál kevesebb nem lehet.

28.§ Az Önkormányzat nem lehet tagja betéti társaságnak.


VII. Fejezet

Záró rendelkezések


29.§ A képviselő-testület dönt a vagyongazdálkodás stratégiai kérdéseiről és felülvizsgálja azt.

30.§ E rendelet alkalmazása során az ellenérték fogalma az alábbiak szerint értendő:

  • tulajdon-átruházás esetén a tulajdonszerző által adott ellenérték, de legalább a forgalmi érték;

-vagyonelem határozott idejű használatba adása esetén a szerződés fennállása alatt fizetendő ellenérték kumulált összege;

  • határozatlan idejű hasznosítás esetén az első 10 évi ellenérték.

31.§ (1) Az Önkormányzat vagyonáról – eszközökről és azok állományában bekövetkezett változásokról – vagyonkimutatásban kell a zárszámadás során beszámolni.

(2) A vagyonkimutatás részletezését az államháztartás szervezetei beszámolási és könyvvezetési kötelezettségének sajátosságairól szóló kormányrendelet szerinti tartalommal kell elkészíteni.

(3) A vagyonkimutatásban részletezett eszközök és források leltározását legalább két évente végre kell hajtani. A vagyonkataszter és a számviteli nyilvántartások egyezőségét biztosítani kell.

(4) A törzsvagyont a többi vagyontárgytól elkülönítve kell nyilvántartani.

32.§ Az Európai Unió jogának való megfelelés

E rendelet a belső piaci szolgáltatásokról szóló, az Európai Parlament és a Tanács 2006/123/EK irányelvnek való megfelelést szolgálja.

33.§ (1) Ez a rendelet a kihirdetése napján lép hatályba.

(2) E rendelet hatálybalépésével egyidejűleg hatályát veszti az önkormányzat vagyonáról és vagyongazdálkodásáról szóló 19/1993.(XII.13.) ör.





  1. számú melléklet


FORGALOMKÉPTELEN TÖRZSVAGYON

Önkormányzat kizárólagos tulajdonában álló nemzeti vagyonhoz tartozó ingatlanok



HRSZ

Megnevezés

Cím

Terület

9/2

Közút föld

Nincs utca neve 

1054

12

Közút

Nincs utca neve  

348

14/2

Közút

Nincs utca neve 

2998

17/1

Közút föld

Nincs utca neve 

588

19

Közút föld

Nincs utca neve 

40

23/1

Járda

Kossuth Lajos

67

23/6

Mohácsi Jenő utca

Mohácsi Jenő 

5159

91/3

Járda

Pécsi út

112

91/4

Járda

Pécsi út

171

95/4

Pécsi köz

Pécsi köz

1505

013

Közút

Nincs utca neve 

1.6643

014

Közút

Nincs utca neve 

1412

016

Közút

Nincs utca neve 

635

021/7

Földút

Nincs utca neve  

1641

022

Közút

Nincs utca neve 

368

023

Közút

Nincs utca neve 

595

025

Árok

Nincs utca neve 

1.4510

027

Földút

Nincs utca neve 

1350

028

Árok

Nincs utca neve 

7183

030

Közút

Nincs utca neve 

5380

031

Árok

Nincs utca neve 

4447

033

Közút

Nincs utca neve 

3574

034/2

Földút

Nincs utca neve 

2120

035

Közút

Nincs utca neve 

3423

037

Árok

Nincs utca neve 

689

042

Földút

Nincs utca neve 

2574

044

Árok

Nincs utca neve 

1.1502

047

Földút

Nincs utca neve 

1.1487

049

Földút

Nincs utca neve 

2495

051/2

Földút

Nincs utca neve 

2017

054/1

Földút

Nincs utca neve 

644

056

Közút

Nincs utca neve 

468

058/3

Közút

Nincs utca neve 

1.0215

059

Közút

Nincs utca neve 

884

061/2

Földút

Nincs utca neve 

280

061/3

Földút

Nincs utca neve 

502

079/1

Közút

Nincs utca neve 

5869

079/2

Közút

Nincs utca neve 

226

079/3

Közút

Nincs utca neve 

920

080/1

Földút

Nincs utca neve 

2339

080/2

Földút

Nincs utca neve 

1654

082/3

Földút

Nincs utca neve 

3548

082/5

Földút

Nincs utca neve 

1680

088/1

Közút

Nincs utca neve 

2.4552

088/2

Közút

Nincs utca neve 

259

088/3

Közút

Nincs utca neve 

1.4032

089/7

Földút

Nincs utca neve 

2733

089/24

Közút

Nincs utca neve 

5500

089/36

Lakópark út-11, út-12

Nincs utca neve 

8056

089/39

Lakópark út-41

Nincs utca neve 

1384

089/40

Szent Erzsébet utca

Szent Erzsébet utca

8252

089/43

Lakópark járda J-1

Nincs utca neve 

352

089/46

Lakópark átvezető út

Nincs utca neve 

2.4127

089/49

Lakópark járda J-2

Nincs utca neve 

366

089/50

Játszótér

Csodaszarvas tér

6244

089/53

Lakópark járda J-3

Nincs utca neve 

328

089/55

Géza fejedelem utca

Géza fejedelem utca

2946

089/58

Lakópark járda J-4

Nincs utca neve 

309

089/59

Szent László utca

Szent László utca

6575

089/62

Magor utca

Magor utca

1350

089/64

Hunor utca

Hunor utca

1872

089/66

Nimród utca

Nimród utca

1611

089/68

Árpád fejedelem utca

Árpád fejedelem utca

2131

089/75

Lakópark út út-21

Nincs utca neve 

1869

089/77

Lakópark út út-14

Nincs utca neve 

5576

089/79

Lakópark út út-23

Nincs utca neve 

3689

089/81

Lakópark út út-22

Nincs utca neve 

1905

089/84

Lakópark út út-20

Nincs utca neve 

1610

089/87

Lakópark út út-19

Nincs utca neve 

1868

089/89

Lakópark út út-15

Nincs utca neve 

5196

089/90

Lakópark út út-16

Nincs utca neve 

1350

089/93

Lakópark út út-17

Nincs utca neve 

1350

089/94

Lakópark út út-18

Nincs utca neve 

1350

090/1

Közút

Nincs utca neve 

2410

090/2

Közút

Nincs utca neve 

73

090/3

Közút

Nincs utca neve 

2319

092

Földút

Nincs utca neve 

4409

094/1

Árok

Nincs utca neve 

784

094/2

Árok

Nincs utca neve 

21

096

Földút

Nincs utca neve 

5268

113/32

Hársfa utca

Hársfa utca

6607

113/45

Út

Nincs utca neve 

225

116/13

Járda

Liszt Ferenc utca

77

116/14

Közterület

Hársfa utca

1689

118/1

Közterület

Radnóti Miklós lakótelep

1.1975

131/1

Mező utca

Mező utca

1317

134/26

Közút

Nincs utca neve 

3.7849

138/34

Kertész utca

Kertész utca

6268

147/5

Bégrét utca

Bégrét utca

3149

147/6

Közterület

Bégrét

49

148

Bégrét utca

Bégrét utca

380

149/11

Út

Temető

201

150

Bég patak

Nincs utca neve 

1079

152

Közút föld

Nincs utca neve 

723

154

Közút

Nincs utca neve 

3189

155/2

Lőtér

Nincs utca neve 

1.2317

155/3

Közút

Nincs utca neve 

2309

155/8

Közforgalom elől el nem zárt magánút

Nincs utca neve 

1962

158

Közterület

Nincs utca neve 

308

159

Járda

Nincs utca neve 

288

161/3

Eszéki út

Eszéki országút

531

161/4

Eszéki út

Eszéki országút

110

164

Gyepmesteri telep

Névtelen utca 4.

2296

167

Közterület

Névtelen utca

4903

168

Árok

Nincs utca neve 

1392

182/2

Árok

Nincs utca neve 

330

187/11

Bégpatak mellett - Baross környékén

Baross utca

508

216

Temető utca

Temető utca

1013

217/2

Temető utca

Temető utca

2213

222

Béke utca

Béke utca

3454

224/1

Közterület tér

Nincs utca neve 

1423

224/28

Közterület

Nincs utca neve 

77

225/5

Hősök parkja

Nincs utca neve 

4184

225/6

Közterület

Nincs utca neve 

472

225/13

Eszéki út

Eszéki út

125

226/13

Fűzfa utcai járda

Fűzfa utca

249

263

Árok utca

Árok utca

4935

300

Fűzfa utca

Fűzfa utca

4946

317/1

Közterület – köz

Kossuth Lajos utca

123

348

Árok

Nincs utca neve 

203

368

II. Lajos utca

II. Lajos utca

6903

378/1

Közterület köz

II. Lajos utca

165

385/1

Köztér

Nincs utca neve 

585

391

Árok

Nincs utca neve 

940

405

Tomori köz

Nincs utca neve 

214

412

Köz

Nincs utca neve 

276

419

Tomori köz

Nincs utca neve 

304

423

Tomori köz

Nincs utca neve 

54

427

Tomori köz

Nincs utca neve 

202

439

Közterület

Tomori utca

5791

442

Tomori köz

Belterület

152

449

Tomori köz

Tomori utca 

201

471

Bakács köz

Bakács utca

251

477

Bakács köz

Bakács utca

163

489

Kazinczy Ferenc utca

Kazinczy Ferenc utca

1323

506

Gólya utca

Gólya utca

4701

510

Trafóház – udvar (köz)

Nincs utca neve 

238

515

Bajcsy-Zsilinszky E. utca

Bajcsy-Zsilinszky E. utca

143

527

Bajcsy-Zsilinszky E. köz

Bajcsy-Zsilinszky E. utca

166

531

Bajcsy-Zsilinszky E. köz

Bajcsy-Zsilinszky E. utca

140

560

Kórház utca

Kórház

5386

561

Köz

Szepessy tér

785

567

Gólya utcai köz

Gólya utca

176

573

Gólya utcai köz

Gólya utca

241

582

Szepessy tér

Szepessy tér

9542

583

Közterület

Szepessy tér

2.5146

584

Petőfi szobor tere a Bíróságnál

Kossuth Lajos utca

426

591

Szepessy tér (Kórház előtt)

Szepessy tér

2470

593

Ady E. utca (Kossuth-Bajcsy-Zs. között)

Ady E. utca

7917

597

Köz

Ady E. utca

209

609

Köz

Bajcsy-Zsilinszky E. utca

130

615

Köz

Bajcsy-Zsilinszky E. utca

127

625

Köz

Bajcsy-Zsilinszky E. utca

128

630

Köz

Bajcsy-Zsilinszky E. utca

154

634/2

Köz

Bajcsy-Zsilinszky E. utca

247

651

Köz

Budai Nagy Antal utca

169

655

Köz

Budai Nagy Antal utca

98

666

Budai Nagy Antal utca

Budai Nagy Antal utca

2966

670/8

20 lakásos lakóépület + udvar + gazdasági épület

Budai Nagy Antal utca 14.

3123

679/2

Véradó utca

Véradó utca

1458

679/10

Szent Ferenc tér

Szent Ferenc tér

206

679/13

Beépítetlen terület

Ady E. utca

1695

680/15

Tavasz utca

Tavasz utca

927

684

József Attila utca

József Attila utca

2531

703

Diófa utca

Diófa utca

2468

729

Járda

Kossuth Lajos utca

5106

731

Járda

Kossuth Lajos utca

7242

732/2

Járda

Budapesti országút

805

741/3

Kivett strandfürdő

Felszabadulás utca

2303

746/5

Dunaparti sétány

Nincs utca neve 

5622

747/2

Járda

Felszabadulás utca

848

754

Köz

Rózsa utca

117

760

Köz

Rózsa utca

232

777

Köz

Ady E. utca

158

785

Köz

Ady E. utca

165

794

Köz

Bajcsy-Zsilinszky E. utca

158

804/1

Köz

Bajcsy-Zsilinszky E. utca

9742

804/2

Kóló tér

Kóló tér

3181

816

Köz

Bajcsy-Zsilinszky E. utca

90

825

Köz

Bajcsy-Zsilinszky E. utca

737

827

Köz

Bajcsy-Zsilinszky E. utca

184

847

Vadász utca

Vadász utca

1993

856

Vadász utca

Vadász utca

464

864

Vadász utca

Vadász utca

207

869

Vadász utca

Vadász utca

159

875

Vadász köz

Vadász utca

166

895

Köz

Vörösmarty M. utca

229

899

Köz

Vörösmarty M. utca

169

905

Köz

Vörösmarty M. utca

168

907

Bartók köz

Bartók Béla utca

81

916

Bartók köz

Bartók Béla utca

203

925

Bartók köz

Bartók Béla utca

369

930

Bartók köz

Bartók Béla utca

163

949

Bakács utca

Bakács utca

80

956

Bakács utca

Bakács utca

5839

987

Táncsics M. köz

Táncsics M. utca

85

989

Táncsics M. köz

Táncsics M. utca

90

998

Kazinczy F. utca

Kazinczy F. utca

1188

0101

Földút

Nincs utca neve 

1874

0102

Közút

Nincs utca neve 

2519

0104

Közút

Nincs utca neve 

1370

0106

Földút

Nincs utca neve 

1967

0107

Közút

Nincs utca neve 

3967

0109

Közút

Nincs utca neve 

1496

0111/1

Bégrét

Nincs utca neve 

5480

0111/2

Kerékpárút

Nincs utca neve 

1.0025

0113

Közút

Nincs utca neve 

1864

0115

Bégrét

Nincs utca neve 

2469

0117

Földút

Nincs utca neve 

6593

0118

Közút

Nincs utca neve 

2539

0119/69

Közút

Nincs utca neve 

2542

0120

Földút

Nincs utca neve 

8690

0122

Földút

Nincs utca neve 

1636

0124

Közút

Nincs utca neve 

7736

0126

Közút

Nincs utca neve 

4902

0129

Közút

Nincs utca neve 

4673

0134/26

Közút

Nincs utca neve 

3.7849

0135

Közút

Nincs utca neve 

763

0136

Út

Nincs utca neve 

1.7782

0137/8

Út

Nincs utca neve 

724

0138/1

Út

Nincs utca neve 

1257

0138/2

Út

Nincs utca neve 

63

0140

Közút

Nincs utca neve 

504

0142

Közút

Nincs utca neve 

2915

0144

Közút

Nincs utca neve 

10946

0147

Közút

Nincs utca neve 

4151

0152

Közút

Nincs utca neve 

2.2274

0156

Árok

Nincs utca neve 

324

0160

Földút

Nincs utca neve 

2905

0161

Vasúti átjáró

Nincs utca neve 

100

0171

Közút

Nincs utca neve 

2.0608

0172/1

Rendezvénytér parkoló 1

Bükös-szurdok

2327

0172/2

Rendezvénytér parkoló 2

Bükös-szurdok

464

0172/3

Rendezvénytér parkoló 3

Bükös-szurdok

777

0180

Jenyei csatorna

Nincs utca neve 

1104

0185

Jenyei csatorna

Nincs utca neve 

5409

0189

Közút

Nincs utca neve 

9372

0193

Közút

Nincs utca neve 

2445

0194/2

Árok

Nincs utca neve 

186

0195

Árok

Nincs utca neve 

402

0197

Közút

Nincs utca neve 

264

0199

Közút

Nincs utca neve 

632

0201

Árok

Nincs utca neve 

684

0204

Közút

Nincs utca neve 

1.3272

0208/3

Közút

Nincs utca neve 

370

0209

Árok

Nincs utca neve 

1060

0214

Közút

Nincs utca neve 

7392

0217

Közút

Nincs utca neve 

2118

0222

Közút

Nincs utca neve 

2464

0226

Földút

Nincs utca neve 

6656

0232

Földút

Nincs utca neve 

1410

0233

Földút

Nincs utca neve 

3225

0238

Földút

Nincs utca neve 

5936

0243

Földút

Nincs utca neve 

790

0247

Közút

Nincs utca neve 

1410

0249

Közút

Nincs utca neve 

7530

0251

Földút

Nincs utca neve 

1210

0252

Közút

Nincs utca neve 

875

0253

Földút

Nincs utca neve 

1312

0254/4

Földút

Nincs utca neve 

176

0255

Közút

Nincs utca neve 

1044

0256

Vízmosás

Nincs utca neve 

2650

0262

Földút

Nincs utca neve 

1458

0266

Földút

Nincs utca neve 

2437

0267

Árok

Nincs utca neve 

1248

0273

Közút

Nincs utca neve 

4045

0274/8

Közút

Nincs utca neve 

2367

0274/49

Földút

Nincs utca neve 

434

0275

Közút

Nincs utca neve 

1999

0277

Közút

Nincs utca neve 

2266

0278

Közút

Nincs utca neve 

1718

0295

Földút

Nincs utca neve 

660

0297

Földút szigeti árterület

Nincs utca neve 

9874

0303

Földút

Nincs utca neve 

2791

0310

Árok

Nincs utca neve 

3568

0322

Földút

Nincs utca neve 

2.3010

0330

Földút

Nincs utca neve 

1.2325

0332

Földút

Nincs utca neve 

1166

0335

Földút

Nincs utca neve 

3950

0346

Árok

Nincs utca neve 

415

0349

Földút

Nincs utca neve 

222

0350

Árok

Nincs utca neve  

6091

0359

Földút

Nincs utca neve 

3664

0360

Sziget

Nincs utca neve 

360

0369

Földút

Nincs utca neve 

1151

0373

Sziget

Nincs utca neve 

432

0375

Porond

Nincs utca neve 

1217

0378

Porond

Nincs utca neve 

8958

0381

Porond

Nincs utca neve 

2153

0386

Porond

Nincs utca neve 

2352

0389

Porond

Nincs utca neve 

912

0391

Porond

Nincs utca neve 

6260

0393

Földút

Nincs utca neve 

808

0397

Széles dűlő

Nincs utca neve 

6.3080

0400

Földút

Nincs utca neve 

1086

0401

Kanda

Nincs utca neve 

6679

0402

Kanda

Nincs utca neve 

2941

0404/3

Csata csatorna

Nincs utca neve 

1105

0406

Széles dűlő

Nincs utca neve 

2.3494

0409/12

Sziget

Nincs utca neve 

456

0409/13

Közút

Nincs utca neve 

756

0409/15

Sziget

Nincs utca neve 

928

0410

Földút Sziget, Simity foknál

Nincs utca neve 

1373

0411

Sziget

Nincs utca neve 

1.5622

0412

Papkert

Nincs utca neve 

5784

0415

Papkert

Nincs utca neve 

1768

0416

Földút Újmohácstól északra

Nincs utca neve 

1373

0417

Papkert

Nincs utca neve 

2557

0418

Gát utca

Gát utca

1528

0422

Belvízcsatorna

Nincs utca neve 

803

0423

Papkert

Nincs utca neve 

8758

0425

Papkert

Nincs utca neve 

731

0427

Papkert

Nincs utca neve 

2397

0429/1

Árok Sziget

Nincs utca neve 

1.0065

0429/2

Papkert

Nincs utca neve 

1.0065

0431

Földút

Nincs utca neve 

8150

0435/1

Belvízcsatorna

Nincs utca neve 

2547

0437

Papkert

Nincs utca neve 

1120

0445/2

Papkert

Nincs utca neve 

2.0939

0449/1

Papkert

Nincs utca neve 

2.2164

0451

Papkert

Nincs utca neve 

7831

0452

Csata csatorna

Nincs utca neve 

2.1450

0455

Papkert

Nincs utca neve 

1.9923

0456

Földút

Nincs utca neve 

1825

0457

Papkert

Nincs utca neve 

4497

0463

Papkert

Nincs utca neve 

790

0464

Papkert

Nincs utca neve 

2231

0467

Földút

Nincs utca neve 

2.2789

0469

Papkert

Nincs utca neve 

5156

0473

Papkert

Nincs utca neve 

340

0477

Földút

Nincs utca neve 

9704

0479

Papkert

Nincs utca neve 

1.6487

0481

Belvízcsatorna

Nincs utca neve 

2.8772

0483

Földút

Nincs utca neve 

5171

0485

Papkert

Nincs utca neve 

1.8858

0491

Papkert

Nincs utca neve 

882

0492/5

Papkert

Nincs utca neve 

521

0493

Papkert

Nincs utca neve 

805

0497

Papkert

Nincs utca neve 

991

0499

Belvízcsatorna

Nincs utca neve 

1.5657

0501

Árok

Nincs utca neve 

616

0505

Papkert

Nincs utca neve 

4510

0506

Árok

Nincs utca neve 

1893

0508

Földút

Nincs utca neve 

2896

0509/11

Földút

Nincs utca neve 

772

0510

Földút

Nincs utca neve 

2.3249

0513

Földút

Nincs utca neve 

3917

0523

Földút

Nincs utca neve 

6.8011

0544

Földút

Nincs utca neve 

6183

0546

Belvízcsatorna

Nincs utca neve 

1.3555

0548

Földút

Nincs utca neve 

1.3883

0551

Belvízcsatorna

Nincs utca neve 

648

0551/2

Felső Bácskai Hulladéktároló részesedés

0328343  Nincs utca neve 


0552

Felsőlög

Nincs utca neve 

4.9567

0554

Felsőlög

Nincs utca neve 

2688

0555

Belvízcsatorna

Nincs utca neve 

2.5305

0559

Felsőlög

Nincs utca neve 

3511

0564

Árok

Nincs utca neve 

3.1445

0565

Felsőlög

Nincs utca neve 

1617

0566

Árok

Nincs utca neve 

1.5711

0576

Felsőlög

Nincs utca neve 

5208

0577

Belvízcsatorna

Nincs utca neve 

1.0392

0580

Belvízcsatorna

Nincs utca neve 

4213

0581

Felsőlög

Nincs utca neve 

801

0583

Felsőlög

Nincs utca neve 

3713

0584

Felsőlög

Nincs utca neve 

1.4451

0586

Felsőlög

Nincs utca neve 

4874

0587

Felsőlög

Nincs utca neve 

4303

0591

Felsőlög

Nincs utca neve 

4255

0594

Belvízcsatorna

Nincs utca neve 

341

0598/1

Felsőlög

Nincs utca neve 

2.1681

0598/2

Földút

Nincs utca neve 

7200

0600

Felsőlög

Nincs utca neve 

1981

0603

Felsőlög

Nincs utca neve 

3802

0607

Felsőlög

Nincs utca neve 

1.1409

0609

Földút

Nincs utca neve 

4762

0613/1

Árok

Nincs utca neve 

1877

0613/2

Felsőlög

Nincs utca neve 

1682

0614/1

Földút

Nincs utca neve 

3365

0614/2

Árok

Nincs utca neve 

218

0614/3

Árok

Nincs utca neve 

168

0616/1

Felsőlög

Nincs utca neve 

186

0616/2

Árok

Nincs utca neve 

6472

0618

Felsőlög

Nincs utca neve 

3309

0619/15

Árok Riha

Nincs utca neve 

308

0620

Felsőlög

Nincs utca neve 

2238

0621/1

Felsőlög

Nincs utca neve 

1.2557

0621/2

Árok

Nincs utca neve 

198

0622/2

Árok

Nincs utca neve 

1.5178

0626/10

Árok

Nincs utca neve 

691

0627

Felsőlög

Nincs utca neve 

2.5598

0631

Felsőlög

Nincs utca neve 

2.5998

0632

Felsőlög

Nincs utca neve 

1.1845

0633/4

Árok

Nincs utca neve 

1562

0633/8

Árok

Nincs utca neve 

2949

0633/9

Földút

Nincs utca neve 

2924

0634/2

Árok

Nincs utca neve 

7142

0634/3

Árok

Nincs utca neve 

5775

0637

Felsőlög

Nincs utca neve 

3766

0639

Felsőlög

Nincs utca neve 

222

0640

Sárosi bekötőút

Nincs utca neve 

2.1087

0641

Felsőlög

Nincs utca neve 

2731

0643

Belvízcsatorna

Nincs utca neve 

1519

0645/8

Árok

Nincs utca neve 

3199

0650/1

Felsőlög

Nincs utca neve 

4335

0650/2

Árok

Nincs utca neve 

47

0651/2

Árok

Nincs utca neve 

4038

0653

Belvízcsatorna

Nincs utca neve 

1728

0655

Felsőlög

Nincs utca neve 

2572

0656

Felsőlög

Nincs utca neve 

3288

0658

Felsőlög

Nincs utca neve 

1.0102

0662

Felsőlög

Nincs utca neve 

2715

0664

Felsőlög

Nincs utca neve 

1849

0666

Felsőlög

Nincs utca neve 

7731

0668

Felsőlög

Nincs utca neve 

7758

0672

Felsőlög

Nincs utca neve 

4404

0673/21

Árok

Nincs utca neve 

2458

0673/22

Árok

Nincs utca neve 

2642

0673/23

Árok

Nincs utca neve 

417

0673/25

Árok

Nincs utca neve 

1863

0673/26

Földút

Nincs utca neve 

687

0674/9

Árok

Nincs utca neve 

618

0675/1

Földút

Nincs utca neve 

1050

0675/2

Árok

Nincs utca neve 

26

0676/25

Árok

Nincs utca neve 

2348

0676/27

Árok

Nincs utca neve 

5980

0676/29

Árok

Felsőlög

171

0676/30

Árok

Nincs utca neve 

6685

0676/32

Árok

Nincs utca neve 

4728

0676/43

Árok

Nincs utca neve 

255

0676/44

Árok

Nincs utca neve 

1121

0676/47

Árok

Nincs utca neve 

3220

0676/54

Árok

Nincs utca neve 

814

0676/56

Árok

Nincs utca neve 

468

0676/58

Árok

Nincs utca neve 

182

0676/59

Árok

Nincs utca neve 

293

0676/61

Földút

Nincs utca neve 

3563

0677/1

Felsőlög

Nincs utca neve 

3924

0679

Felsőlög

Nincs utca neve 

1470

0680/1

Felsőlög

Nincs utca neve 

5472

0680/2

Árok

Felsőlög

28

0682

Felsőlög

Nincs utca neve 

1711

0685

Felsőlög

Nincs utca neve 

1379

0687

Felsőlög

Nincs utca neve 

2088

0688

Felsőlög

Nincs utca neve 

2879

0690

Közút

Felsőlög 

682

0694

Földút

Felsőlög

1280

0697

Földút

Nincs utca neve 

5490

0699

Földút

Felsőlög

1728

0701

Földút

Nincs utca neve 

7052

0703/1

Árok

Nincs utca neve 

1147

0703/2

Árok

Nincs utca neve 

49

0703/3

Árok

Nincs utca neve 

16

0703/5

Földút

Nincs utca neve 

1197

0705/4

Árok

Nincs utca neve 

1319

0705/6

Árok

Nincs utca neve 

1529

0706/1

Árok

Felsőlög

2748

0706/2

Közút

Felsőlög

2732

0708

Földút

Felsőlög

2752

0710

Földút

Felsőlög

3349

0712

Földút

Felsőlög

2755

0713

Földút

Felsőlög

649

0714/3

Földút

Nincs utca neve 

5750

0714/4

Árok

Nincs utca neve 

5861

0717

Földút

Nincs utca neve 

653

0718

Földút

Nincs utca neve 

654

0719

Földút

Nincs utca neve 

655

1011

Köz

Táncsics M. utca

108

1029

Táncsics M. utca

Táncsics M. utca

7087

1060

Kazinczy F. utca

Kazinczy F. utca

472

1075

Perényi utca

Perényi utca

5283

1086/1

Eötvös utca

Eötvös utca

446

1091

Eötvös utca

Eötvös utca

1356

1110

Kazinczy F. utca

Kazinczy F. utca

1685

1122/2

Perényi utca

Perényi utca

359

1128

Perényi utca

Perényi utca

204

1137

Köz

Bartók Béla utca

88

1157

Köz

Vörösmarty M. utca

204

1162/2

Köz

Vörösmarty M. utca

118

1164/1

Perényi tömbbelső

Perényi tömb

3652

1168

Vörösmarty M. utca

Vörösmarty M. utca

6840

1191

Eötvös utca

Eötvös utca

2470

1221

Kazinczy F. utca

Kazinczy F. utca

2720

1232

Köz

Vörösmarty M. utca

142

1239

Óvoda utca

Óvoda utca

265

1248

Bárány utca

Bárány utca

652

1254

Köz

Bárány utca

65

1274

Köz

Korsós utca

133

1285

Köz

Korsós utca

212

1311

Közterület

Nincs utca neve 

273

1322

Út

Nincs utca neve 

290

1332

Bérkocsi utca

Bérkocsi utca

1013

1351

Szerb utca

Szerb utca

371

1376

Ponty utca

Ponty utca

408

1386

Fecske utca

Fecske utca

327

1393

Síp utca

Síp utca

664

1395

Korsós utca

Korsós utca

3919

1396

Bartók Béla utca

Bartók B. utca

6016

1397

Vörösmarty M. utca

Vörösmarty M. utca

1012

1407

Ady E. utca

Ady E. utca

3831

1417

Köz

Bartók B. utca

37

1422

Köz

Rózsa utca

105

1428

Köz

Rózsa utca

198

1435

Rózsa utca

Rózsa utca

4655

1445

Köz

Rózsa utca

77

1456/5

Járda

Felsődunasor

1755

1465

Út

Szentháromság utca

99

1471/4

Közterület

Szentháromság utca

1714

1471/5

Fürdő utca

Fürdő utca

287

1518

Iparos ház

Kisfaludy utca 2.

354

1520

Kisfaludy K. utca

Kisfaludy utca

2380

1544

Szent Mihály tér

Szent Mihály tér

2404

1547/2

Járda

Nincs utca neve 

65

1558

Mészáros utca

Mészáros utca

857

1566/1

Szabadság utca

Szabadság utca

6727

1566/2

Járda

Szabadság utca

2653

1566/3

Járda

Szabadság utca

2393

1566/4

Szabadság utca

Szabadság utca

1805

1566/5

Járda

Szabadság utca

805

1566/6

Járda

Szabadság utca

791

1568/2

Promenad (Gyalog és kerékpárút)

Dózsa Gy. utca

4959

1568/3

Járda

Dózsa Gy. utca

2977

1575/9

Közterület

Nincs utca neve 

1.8545

1575/15

Szent Imre utca

Szent Imre utca

2069

1575/36

Deák tér

Deák tér

7819

1575/40

Játszótér

Bensheim tér

2315

1575/41

Volán Pályaudvar zöldterület

Deák tér

3630

1601

Petőfi utca

Petőfi utca

1245

1633

Szent Imre utca

Szent Imre utca

7327

1655

Kölcsey F. utca

Kölcsey F. utca

1229

1674

Kölcsey F. utca

Kölcsey F. utca

901

1702

Rókus utca

Rókus utca

7233

1715

Petőfi utca

Petőfi utca

731

1731

Mátyás utca

Mátyás utca

829

1752

Tompa M. utca

Tompa M. utca

1.4167

1793/5

Köz

Baross utca

105

1793/9

Dobozy M. utca

Dobozi M. utca

1326

1793/18

Mátyás utca

Mátyás utca

2894

1793/31

Járda

Nincs utca neve 

186

1793/50

Kodály Zoltán utca

Kodály Z. utca

8407

1793/63

Köz

Kodály Z. utca

105

1793/65

Dobozy M. utca

Dobozi M. utca

1862

1793/66

Földút Dobozy M. - Dankó P. utca

Nincs utca neve 

82

1793/106

Kodály Z. utca szervizút

Kodály Z. utca

4783

1825

Köz

Kodály Z. utca

36

1834

Dankó P. utca

Dankó P. utca

3441

1851

Járda

Dankó P. utca

89

1896

Vágóhíd utca

Vágóhíd utca

3878

1951/1

Munkás utca

Munkás utca

9441

1951/4

Bégpatak

Nincs utca neve 

3760

3037

Garay utca

Garay utca

797

2060/3

Rákóczi utca

Rákóczi utca

4390

2061

Drágffy J. utca

Drágffy J. utca

6431

2064/24

Vásárhelyi P. utca

Vásárhelyi P. utca

2551

2064/44

Köz

Vásárhelyi P. utca

383

2064/57

Földút

Nincs utca neve 

276

2064/66

Köz

Vásárhelyi P. utca

120

2064/67

Köz

Vásárhelyi P. utca

100

2064/76

Köz

Vásárhelyi P. utca

272

2064/89

Köz

Vásárhelyi P. utca

101

2064/90

Váráshelyi P. szervizút

Vásárhelyi P. utca

409

2064/92

Játszótér

Vásárhelyi P. utca

411

2136

Garay utca

Garay utca

2137

2152

Március 15. utca

Március 15. utca

1459

2176

Szűk utca

Szűk utca

916

2189/3

Baross udvar

Baross udvar

4531

2191/4

Járda

Baross udvar

97

2191/6

Út

Baross udvar

272

2224

Sarok utca

Sarok utca

870

2225/1

Baross utca

Baross utca

1.9866

2226

Rákóczi F. utca

Rákóczi F. utca

4531

2234

Szent István utca

Szent István utca

1196

2240

Belvízcsatorna

Nincs utca neve 

321

2263

Köz

Arany J. utca

279

2273

Arany János utca

Arany J. utca

4832

2276

Színház utca

Színház utca

1381

2278/4

Városház utca

Városház utca

2619

2278/5

Széchenyi tér

Széchenyi tér

1.6608

2299

Lánc utca

Lánc utca

262

2320

Gőzhajó utca

Gőzhajó utca

7170

2342/3

Átjáró (Jókai tömb)

Nincs utca neve

42

2355

Kígyó utca

Kígyó utca

883

2388/3

Szent János utca

Szent János utca

4708

2388/66

Millenniumi emlékmű

Szent János utca

2914

2388/7

Szent János utca

Szent János utca

2786

2388/8

Járda

Szent János utca

455

2392

Tímár utca

Tímár utca

729

2406/1

Alsó-Dunasor utca

Alsó-Dunasor utca

1254

2407

Gőzhajó utca

Gőzhajó utca

4212

2417/4

Gőzhajó köz

Gőzhajó utca

71

2437/1

Duna utca

Duna utca

1853

2437/3

Duna utca

Duna utca

660

2451/2

Szabadság-tér

Szabadság tér

3022

2463

Batthyány L. utca

Batthyány L. utca

168

2473

Játszótér

Bocskai I. utca

533

2483

Köz

Kálvin J. utca

262

2484

Kálvin J. utca

Kálvin J. utca

5178

2501

Batthyány L. utca

Batthyány L. utca

648

2502

Hunyadi J. utca

Hunyadi J. utca

3387

2549

Bocskai I. utca

Bocskai I. utca

2902

2561

Batthyány L. utca

Batthyány L. utca

467

2573

Molnár F. utca

Molnár F. utca

2115

2602

Halász utca

Halász utca

1918

2624

Drágffy J. utca

Drágffy J. utca

8465

2631

Zrínyi M. utca

Zrínyi M. utca

5333

2643

Járda

Drágffy J. utca

265

2662/2

Járda

Jókai M. utca

2267

2662/3

Járda

Jókai M. utca

144

2662/4

Járda

Jókai M. utca

110

2662/5

Járda

Jókai M. utca

213

2662/6

Járda

Jókai M. utca

120

2662/7

Járda

Jókai M. utca

120

2662/8

Járda

Jókai M. utca

182

2662/9

Járda

Jókai M. utca

82

2662/10

Járda

Jókai M. utca

288

2662/11

Parkoló, járda

Jókai M. utca

3095

2662/12

Járda

Jókai M. utca

68

2662/13

Járda

Jókai M. utca

117

2670/4

Farkas utca

Farkas utca

5946

2682

Rét utca

Rét utca

493

2712/1

Árpád utca

Árpád utca

3696

2712/2

Török utca

Török utca

276

2739

Rét utca

Rét utca

704

2755

Török utca

Török utca

4157

2767

Rét utca

Rét utca

702

2800/1

Bem utca

Bem utca

4826

2870/4

Farkas utca

Farkas utca

5946

3015/1

Duna-parti sétány

Nincs utca neve 

3307

3015/2

Duna-parti sétány

Nincs utca neve

1864

3017

Rét utca

Rét utca

1619

3020

Zrínyi utca

Zrínyi utca 

5468

3101

Liget utca

Liget utca

3502

3126

Bégpatak utca

Bégpatak utca

2657

3151

Fáskert utca

Fáskert utca

3856

3174

Gyümölcs utca

Gyümölcs utca

2388

3196/2

Szélső utca

Szélső utca

5164

3197

Virág utca

Virág utca

1803

3198

Mező utca

Mező utca

4756

3199

Virág utca

Virág utca

1457

3216

Gyümölcs utca

Gyümölcs utca

1685

3233

Fáskert utca

Fáskert utca

2631

3250

Bégpatak utca

Bégpatak utca

1676

3264

Liszt F. utca

Liszt F. utca

2.5196

3265/17

Trafóház

Liszt F. utca

30

3274

Horváth K. szemben

Nincs utca neve 

1187

3275/5

Beykoz park

Szélső utca

1.1735

3278/1

Bégpatak

Nincs utca neve 

7324

3286/27

Trafóház

Nincs utca neve 

30

3286/41

Közterület

Nincs utca neve 

2.9346

3286/42

Ete J. utca

Ete J. utca

5.9023

3286/43

Közterület

Brodarics tér

0,8244

3286/47

Mezőgazdasági terület

Nincs utca neve 

7244

3286/51

Liszt F. utca

Liszt F. utca 

5.8945

3286/54

Liszt F. utca

Liszt F. utca

1.0835

3286/55

Liszt F. utca

Liszt F. utca

7405

3286/56

Beépített terület

Nincs utca neve 

7070

3291/1

Körtvélyes utca

Körtvélyes utca

1440

3291/13

Földvár utca

Földvár utca

2399

3291/22

Járda

Altinum utca

280

3291/36

Körtvélyes utca

Körtvélyes utca

2024

3291/61

Altinum utca

Altinum utca

1885

3291/84

Földvár utca

Földvár utca

3451

3299

Földút

Nincs utca neve 

1309

3306

Földút

Nincs utca neve 

821

3366/1

Újváros parkoló

Újváros

7701

3366/5

Parkoló, Újvárosi pálya

Pécsi út

7154

3397/2

Kerékpárút

Pécsi út

944

3398

Járda

Újváros

292

3400/1

Pándy K. Otthon bevezető útja

Újváros

695

3401/5

Pándy K. Otthon bevezető járda

Újváros

471

3403/109

Út

Újváros

784

3405

Ipari feltáró út

Újváros

1565

3408/229

Közterület

Hóvirág utca

7347

3408/230

Hóvirág utca

Hóvirág utca

2472

3410/7

Szent Flórián utca

Szent Flórián utca

3294

3412/2

Tűzoltóság

Liszt F. utca 28.

1.4596

3415/20

Virág utca belső

Virág utca

3232

3419

Virág utca

Virág utca

1730

3429

Virág utca

Virág utca

684

3439

Gyümölcs utca

Gyümölcs utca

1521

3440/9

Park utcai garázssor

Kresz park

574

3440/50

Zöldterület

Kresz park

1.6515

3440/51

Park utcai garázssor útja

Nincs utca neve 

120

3441

Út

Liszt F. utca

1847

3442/5

Zöldterület

Park utca

2553

3442/6

Zöldterület

Nincs utca neve 

1147

3445/1

Zöldterület

Park utca

4567

3446

Út

Park utca

2073

3449

Park utca

Park utca

4750

3480

Liget utca

Liget utca

4743

3481

Liliom utca

Liliom utca

3383

3496

Nefelejcs utca

Nefelejcs utca

2693

3507

Jázmin utca

Jázmin utca

1367

3519/1

Út

Sport utca

668

3525

Orgona utca

Orgona utca

2861

3532

Köz

Nincs utca neve 

147

3561/1

Pécsi út

Pécsi út

7493

3561/2

Járda

Pécsi út

1080

3590

Kanizsai D. utca

Kanizsai D. utca

3706

3603

Borza utca

Borza utca

3192

3604

Dárda utca

Dárda utca

1450

3641

Dárda utca

Dárda utca

743

3656

Kinizsi P. utca

Kinizsi P. utca

4606

3657

Borza utca

Borza utca

779

3675

Csele utca

Csele utca

1206

3695/1

3695/2

Út

Út

Nincs utca neve

Nincs utca neve

1383

150

3696

Út

Nincs utca neve 

1495

3705/3

Kerékpárút

Budapesti országút

1646

3709/11

Közút

Nincs utca neve 

2305

3720

Határkikötő útja

Nincs utca neve 

1546

3747/17

Mofa lakótelep útja

Mofa lakótelep

6653

3747/41

Út

Budapesti országút

1573

3748/6

Út

Cselepatak utca

1741

3752

Árok

Nincs utca neve 

575

3756/2

Földút

Nincs utca neve 

487

3757

Cselepatak utca

Cselepatak utca

1214

3758/6

Földút

Nincs utca neve 

493

3760

Cselepart I. üdülőterület

Nincs utca neve 

2325

3765/3

Cseleparti üdülő zöldterület

Nincs utca neve 

1.7927

3804

Cselepart II. üdülőterület

Nincs utca neve  

525

3817

Cselepart II. üdülőterület

Nincs utca neve 

542

3833

Cselepart II. üdülőterület

Nincs utca neve 

674

3853

Cselepart II. üdülőterület

Nincs utca neve 

604

3863

Cselepart II. üdülőterület

Nincs utca neve 

1723

3912

Vasúti töltés

Nincs utca neve 

8301

3933/1

Vasúti töltés csatlakozás

Nincs utca neve 

266

3933/10

Vasúti töltés csatlakozás

Nincs utca neve 

268

3938/1

Bevezető út a DRV-hez

Nincs utca neve 

1256

3940

Vasúti töltés

Nincs utca neve 

8595

3942

Földút

Nincs utca neve 

310

3950

Emlékmű – II. Lajos

Nincs utca neve 

376

3953/2

Földút

Nincs utca neve 

1362

3953/23

Cselepart I. üdülőterület

Nincs utca neve 

663

3953/46

Cselepart I. üdülőterület

Nincs utca neve 

670

3953/53

Cselepart I. üdülőterület

Nincs utca neve  

980

3964

Cselepatak utca

Cselepatak utca

5231

3984

Belvízcsatorna

Nincs utca neve 

1566

3986/5

Kerékpárút – Szőlőhegy

Nincs utca neve 

1230

3986/7

Kerékpárút – Szőlőhegy

Nincs utca neve 

1002

3987/3

Kerékpárút – Szőlőhegy

Nincs utca neve 

5254

3989/3

Járda

Bári út

181

3989/6

Kerékpárút – Szőlőhegy

Nincs utca neve 

594

4132/12

Ipari feltáró út

Nincs utca neve 

7674

4032/16

Út

Nincs utca neve 

1037

4032/30

Északi Ipari Park kiszolgáló út

Budapesti országút

1750

4037/1

Bevezető út

Budapesti országút

2937

4085/4

Út

Nincs utca neve

1300

4094/5

Kivett közút (Porond)

Nincs utca neve 

3409

4214

Földút

Nincs utca neve 

886

4227

Gát utca

Gát utca

8388

4238

Iskola u.

Nincs utca neve 

383

4283

Földút

Nincs utca neve 

383

4305

Sziget utca

Sziget utca

7267

4346

Radnóti Miklós utca

Radnóti Miklós utca

6409

4422

Iskola utca

Iskola utca

5256

4424

Belvízcsatorna

Nincs utca neve 

558

4425

Föld

Nincs utca neve 

536

4429

Föld

Nincs utca neve 

714

4439

Simon-csatorna

Nincs utca neve 

2937

4441

Földút

Nincs utca neve 

757

4445

Földút

Nincs utca neve 

1728

4448

Árok

Nincs utca neve 

1560

4458

Horváth S. utca

Horváth S. utca

5128

4459

Horváth S. utca

Horváth S. utca

1.7332

4493

Úttörő utca

Úttörő utca

5683

4506

Iskola utca

Iskola utca

1.2142

4510

Földút

Nincs utca neve 

291

4511

Árok

Nincs utca neve 

1027

4526

Pataksor

Pataksor utca

1.1232

4527

Árok

Nincs utca neve 

3696

4550

Földút

Nincs utca neve 

199

4556/2

Földút

Nincs utca neve 

25

4564

II. Rákóczi F. utca

II. Rákóczi F. utca

3622

4701

Hársfasor

Hársfasor utca

5216

4714

Földút

Hársfasor utca

402

4742

Földút

Sárhát

1353

4760

Ifjúság utca

Ifjúság utca

4841

4801

Földút

Ifjúság utca

1670

4828

Földút

Honvéd utca

340

4870

Aprósor utca

Aprósor utca

3443

4876

Földút

Sárhát

140

4888

Földút

Sárhát

569

4889

Honvéd utca

Honvéd utca

1.5836

4903

Földút

Honvéd utca

256

4909

Közút

Nincs utca neve 

376

4916

Földút

Sárhát

551

4920

Földút

Honvéd utca

1838

4945

Közút

Nincs utca neve 

572

4946

Ifjúság utca

Ifjúság utca

7897

4962

Közút

Nincs utca neve 

433

4967

Közút

Nincs utca neve 

476

4987/2

Közút

Nincs utca neve 

747

4993

Ipoly köz

Nincs utca neve 

1315

4998

Közút

Nincs utca neve 

540

4999

Sárhát Kultúrház alatti zöldterület

Nincs utca neve 

6712

5008

Közút (Sárhát)

Nincs utca neve 

606

5009/1

Közterület

Sárhát

1.2318

5506

Közút

Nincs utca neve 

589

5507

Út

Nincs utca neve 

9097

5514

Út

Nincs utca neve 

1979

5515

Út

Nincs utca neve 

2563

7001/1

Földút

Nincs utca neve 

1003

7037/3

Út

Nincs utca neve 

411

7037/10

Út

Nincs utca neve 

1012

7046/9

Út

Nincs utca neve 

2624

7046/32

Földút

Nincs utca neve 

604

7046/53

Üdülőterületi út

Nincs utca neve 

2690

7046/60

Üdülőterületi út

Nincs utca neve 

611

7046/67

Üdülőterületi út

Nincs utca neve 

496

7046/84

Üdülőterületi út

Nincs utca neve 

840

7046/101

Üdülőterületi út

Nincs utca neve 

372

7057

Üdülőterületi út

Nincs utca neve 

2122

7075

Üdülőterületi út

Nincs utca neve 

229

7078/2

Üdülőterületi út

Nincs utca neve 

125

7081

Üdülőterületi út

Nincs utca neve 

182

7082/4

Üdülőterületi út

Nincs utca neve 

778

7090/5

Üdülőterületi út

Nincs utca neve 

258

7100

Üdülőterületi út

Nincs utca neve 

520

7107

Üdülőterületi út

Nincs utca neve 

564

7114

Üdülőterületi út

Nincs utca neve 

1113

7126/4

Üdülőterületi út

Nincs utca neve 

157

7137

Üdülőterületi út

Nincs utca neve 

239

7147/11

Üdülőterületi út

Nincs utca neve 

959

7159

Üdülőterületi út

Nincs utca neve 

2615

7194/1

Üdülőterületi út

Nincs utca neve 

453

7255/1

Földút Szőlőhegy üdülőterület felett

Nincs utca neve 

733

7255/2

Üdülőterületi út

Nincs utca neve 

1845

7293/2

Földút szőlőhegy 56-osra csatlakozik

Nincs utca neve 

826

7370

Árok, belvízcsatorna

Nincs utca neve 

568

7537/2

Sombereki útnál

Nincs utca neve 

918

7537/7

Földút Szőlőhegy

Nincs utca neve 

924

7619

Sombereki útnál

Nincs utca neve 

311

7653

Sombereki útnál

Nincs utca neve 

534

7681/1

Sombereki útról

Nincs utca neve 

1959

7681/2

7681/1 út folytatása (Csencsevár)

Nincs utca neve 

3793

7701/9

Földút Szőlőhegy, zártkert

Nincs utca neve 

152

7702

Szőlőhegy 56-os útról

Nincs utca neve 

1150

7706/1

Földút

Nincs utca neve 

737

7706/2

Földút

Nincs utca neve 

56

7713/3

Földút Szőlőhegy

Nincs utca neve 

266

7719

Csencsevár utca

Nincs utca neve 

962

7725

Csencsevár utca

Nincs utca neve 

388

7734/1

Földút

Nincs utca neve 

1164

7734/2

Szőlőhegy földút

Nincs utca neve 

189

7736/1

Szőlőhegy földút

Nincs utca neve 

490

7736/2

Szőlőhegy földút

Nincs utca neve 

214

7737

Szőlőhegy földút

Nincs utca neve 

172

7740/1

Út

Nincs utca neve 

248

7793/1

Szőlőhegy 56-os útról

Nincs utca neve 

864

7793/2

Szőlőhegy földút

Nincs utca neve 

178

7808/1

Szőlőhegy 56-os útról

Nincs utca neve 

821

7808/2

Szőlőhegy földút

Nincs utca neve 

248

7828/1

Szőlőhegy földút 56-os útról

Nincs utca neve 

1206

7828/2

Szőlőhegy földút

Nincs utca neve 

1437

7845

Szőlőhegy földút

Nincs utca neve 

292

7850

Szőlőhegy földút

Nincs utca neve 

800

7872/1

Szőlőhegyi út 56-os útról

Nincs utca neve 

838

7872/2

Szőlőhegy földút

Nincs utca neve 

369

7884

Szőlőhegy földút

 SZENT JÁNOS 

111

7884/1

Szőlőhegyi út 56-os útról

Nincs utca neve 

933

7884/2

Szőlőhegy földút

Nincs utca neve 

111

7893/1

Földút

Nincs utca neve 

686

7893/2

Földút

Nincs utca neve 

88

7898

Földút

Nincs utca neve 

56

7908/1

Közút föld

Szőlőskert utca

1903

7908/2

Földút

Nincs utca neve 

2533

7931/1

Földút

Rózsadomb utca

1244

7931/2

Földút

Nincs utca neve 

584

7956

Közút

Kis utca

441

7965

Kis u.

Kis utca

442

7980/1

Szőlő utca

Szőlő utca

377

7980/2

Előhegy utca

Előhegy utca

780

7992

Előhegy utca csatlakozása

Nincs utca neve 

222

7999/4

Csencsevár utca csatlakozása

Nincs utca neve 

810

8011

Szentkút melletti út

Nincs utca neve 

1336

8028/5

Földterület Szőlőhegy

Nincs utca neve 

431

8051

Csencsevár utca vége

Csencsevár utca

2212

8052

Földút Szőlőhegy

Nincs utca neve 

1878

8054/1

Földút Szőlőhegy, Gesztenyés

Nincs utca neve 

1312

8054/2

Földút Szőlőhegy, Gesztenyés

Nincs utca neve 

2892

8054/4

Gesztenyés út

Nincs utca neve 

1316

8065/3

Földút Szőlőhegy

Nincs utca neve 

318

8083

Földút szőlőhegy

Nincs utca neve 

3010

8085/2

Földút Szőlőhegy

Nincs utca neve 

308

8085/6

Földút Szőlőhegy

Nincs utca neve 

413

8085/11

Földút Szőlőhegy

Nincs utca neve 

423

8085/14

Földút Szőlőhegy

Nincs utca neve 

238

8085/22

Földút Szőlőhegy

Nincs utca neve 

204

8141/5

Földút Szőlőhegy

Nincs utca neve 

193

8144/1

Földút Szőlőhegy

Nincs utca neve 

189

8192

Csencsevár utca

Nincs utca neve 

1602

8219/2

Földút Szőlőhegy

Nincs utca neve 

280

8247

Földút Görcsöny felé

Nincs utca neve 

1353

8291/2

Földút Szőlőhegy

Nincs utca neve 

276

8293

Földút Görcsöny felé

Nincs utca neve 

2580

8377

Földút Szőlőhegy

Nincs utca neve 

1870

8382

Földút Görcsöny felé

Nincs utca neve 

837

8396

Árok

Nincs utca neve 

670

8397/1

Közterület

Csencsevár utca

7317

8397/2

Közút (Szentkút szurdok)

Nincs utca neve 

4817

8432/1

Földút

Nincs utca neve 

290

8432/2

Földút

Nincs utca neve 

1836

8474

Jenyei hegy

Nincs utca neve 

620

8483

Jenyei hegy

Nincs utca neve 

535

8492

Jenyei hegy

Nincs utca neve 

228

8518/1

Földút

Nincs utca neve 

621

8518/2

Heréb szurdok

Nincs utca neve 

1979

8540

Út a Közúttal szemben

Nincs utca neve 

621

8546

Út a Közúttal szemben

Nincs utca neve 

553

8552

Hivatali szurdok

Nincs utca neve 

9786

8571

Út a régi szabari útról

Nincs utca neve 

584

8598

Rendezvénytér, színpad, parkoló

Nincs utca neve 

1245

8654

Út a régi szabari útról

Nincs utca neve 

608

8675

Út a régi szabari útról

Nincs utca neve 

387

8680

Közút

Nincs utca neve 

401

8710

Közút

Nincs utca neve 

3539

8753

Közút

Nincs utca neve 

884

8799

Földút

Nincs utca neve 

405

8827

Földút

Nincs utca neve 

691

8841

Földút

Nincs utca neve 

391

8848

Földút

Nincs utca neve 

937

8863/29

Földút

Nincs utca neve 

3049

8863/31

Földút

Nincs utca neve 

893

8868

Földút Szőlőhegy

Nincs utca neve 

197

8871/3

Földút Szőlőhegy

Nincs utca neve 

179

8876

Földút

Nincs utca neve 

1045

8881

Földút

Nincs utca neve 

2577

8882

Földút

Nincs utca neve 

756

8892

Földút

Nincs utca neve 

152

8913

Földút

Nincs utca neve 

869

8914

Földút

Nincs utca neve 

315

8964

Földút

Nincs utca neve 

235

8969

Földút

Nincs utca neve 

1284

8970

Földút

Nincs utca neve 

465

8981/3

Földút Szőlőhegy

Nincs utca neve 

602

8992

Földút

Nincs utca neve 

2014

8994

Földút Szőlőhegy

Nincs utca neve 

122

9017

Földút Szőlőhegy

Nincs utca neve 

276

9020

Földút

Nincs utca neve 

1060

9021/10

Földút Szőlőhegy

Nincs utca neve 

276

9027

Földút Szőlőhegy

Nincs utca neve 

584

9058

Földút

Nincs utca neve 

1060

9071

Földút

Nincs utca neve 

3809

9124

Földút

Nincs utca neve 

389

9130/2

Közút

Nincs utca neve 

606

9138

Közút

Nincs utca neve 

88

9149

Földút

Nincs utca neve 

1390

9160

Földút

Nincs utca neve 

1954

9165

Út a vizes kutakhoz

Nincs utca neve 

1226

9183

Kőbánya

Nincs utca neve 

608

9184

Kőbánya

Nincs utca neve 

759

9193

Kőbánya

Nincs utca neve 

990

9201

Kőbánya

Nincs utca neve 

828

9202

Kőbánya

Nincs utca neve 

594

9205

Földút Szőlőhegy

Nincs utca neve 

719

9313/5

Földút

Nincs utca neve 

608

9401/1

Kőbánya

Nincs utca neve 

154

9401/2

Kőbánya

Nincs utca neve 

2684

9549

Út a szabari útról

Nincs utca neve 

428

9577

Út a szabari útról

Nincs utca neve 

572

9580

Út a szabari útról

Nincs utca neve 

182

9606

Földút

Nincs utca neve 

769

9649

Földút

Nincs utca neve 

219

9671

Lánycsóki földútról

Nincs utca neve 

1399

9672

9671-ről út (lánycsóki földút)

Nincs utca neve 

786

9719

Földút

Nincs utca neve 

793

9750

Földút

Nincs utca neve 

375

9791

Földút

Nincs utca neve 

3371

10026

Földút

Nincs utca neve 

1310

10067

Közterület

Rákóczi utca

2954

10068

Földút

Nincs utca neve 

1.3306

10069

Földút

Nincs utca neve 

197

10076

Árok

Nincs utca neve 

1729

10080

Földút

Nincs utca neve 

1112

10101

Földút

Nincs utca neve 

1173

10102

Földút

Nincs utca neve 

1419

10104

Földút

Nincs utca neve 

269

10111

Árok

Nincs utca neve 

1822

10112

Kismohácsi útra csatlakozó út

Nincs utca neve 

130

10118

Földút

Nincs utca neve 

606

10119

Árok

Nincs utca neve 

515

10131/1

Kismohácsi út

Nincs utca neve 

687

10131/2

Földút

Nincs utca neve 

740

10132

Belvízcsatorna

Nincs utca neve 

4050

10141/1

Sirály utca

Sirály utca

6362

10141/23

Káposztáskert utca

Káposztáskert utca

3130

10141/27

Közút

Nincs utca neve 

867

10175/2

Garay utca

Garay utca

3728

10175/23

Káposztáskert utca

Káposztáskert utca

3188

10175/35

Járda

Jókai M. utca

550

10176/1

Garay utca

Garay utca

787

10220/13

Makói utca

Makói utca

3262

10226

Földút

Nincs utca neve 

861

10235

Földút

Nincs utca neve 

1648

10240

Földút

Nincs utca neve 

142

10247

Földút

Nincs utca neve 

152

10255

Földút

Nincs utca neve 

234

10299

Földút

Nincs utca neve 

472

10300

Földút

Nincs utca neve 

768

10316

Földút

Nincs utca neve 

485

10346

Földút

Nincs utca neve 

185

10361

Földút

Nincs utca neve 

168

10512

Kölkedi utca

Nincs utca neve 

746

10523

Farkas utca

Farkas utca

2404

10528

Farkas u. köz

Farkas utca

259

10533

Földút, belterületi határ

Nincs utca neve 

486

10538

Földút (Farkas u. alatt)

Nincs utca neve 

229

10541/1

Rét u. vége

Rét utca

852

10541/2

Földút

Nincs utca neve 

524

10542

Rét u. vége

Rét utca

942

10568

Farkas utca

Farkas utca

231

10573

Kert utca

Kert utca

167

10583

Földút

Nincs utca neve 

62

10633

Földút

Nincs utca neve 

1687

106550

Földút

Nincs utca neve 

2271

10810

Földút

Nincs utca neve 

913

10841

Sárosi bekötőút

Nincs utca neve 

8497

10842

Földút

Nincs utca neve 

564

10929

Földút

Nincs utca neve 

713

10953

Földút

Nincs utca neve 

2150

10972

Földút

Nincs utca neve 

1105

10984

Földút Szőlőhegy

Nincs utca neve 

201

10999

Földút

Nincs utca neve 

735

11000

Árok

Nincs utca neve 

4084

11007

Földút

Nincs utca neve 

1.3515

11019

Földút

Nincs utca neve 

576

11043/1

Földút

Nincs utca neve 

346

11043/4

Földút

Nincs utca neve 

1905

11043/5

Földút

Nincs utca neve 

1010

11066/1

Árok

Nincs utca neve 

311

11066/2

Árok

Nincs utca neve 

120

11208

Földút Papkert

Nincs utca neve 

1332

11218

Belvízcsatorna

Nincs utca neve 

616

11231

Földút

Nincs utca neve 

643

11235

Földút

Nincs utca neve 

1743

11250

Földút

Nincs utca neve 

1621

11254

Földút

Nincs utca neve 

940

11261

Árok

Nincs utca neve 

1842

11263

Földút

Nincs utca neve 

1708

11264

Földút

Nincs utca neve 

660

11267

Árok

Nincs utca neve 

2296

11269

Földút

Nincs utca neve 

724

11293

Belvízcsatorna

Nincs utca neve 

1692

11295

Földút

Papkert

1652

11311

Földút

Papkert

9231

11316

Földút

Nincs utca neve 

339

11322

Földút

Papkert

277

11332

Földút

Nincs utca neve 

458

11366

Földút

Nincs utca neve 

1151

11369

Földút

Nincs utca neve 

363

11376

Földút

Nincs utca neve  

1550

11379

Földút

Nincs utca neve 

1030

11381

Földút

Nincs utca neve 

203

11382

Földút

Nincs utca neve 

2458

11388

Árok

Nincs utca neve 

424

11389

Földút

Nincs utca neve 

336

11413

Közút

Papkert

1192

11423

Földút

Papkert

1196

11429

Földút

Nincs utca neve 

1234

11463

Földút

Nincs utca neve 

1469

11483

Árok

Nincs utca neve 

140

11486

Földút

Nincs utca neve 

1850

11491/2

Árok

Nincs utca neve 

1009

11494/2

Földút

Nincs utca neve 

939

11536/1

Földút

Nincs utca neve 

7332

11537

Földút

Nincs utca neve 

555

11538

Árok

Nincs utca neve 

1642

11580

Árok

Nincs utca neve 

2881

11590

Földút

Nincs utca neve 

1745

11606

Közút (DRV Északi kúttelephez)

Nincs utca neve 

2178

11817

Földút

Nincs utca neve 

1933

11838

Földút

Nincs utca neve 

953

11956

Földút

Nincs utca neve 

4381

11986

Földút sziget

Nincs utca neve 

1260

12001

Földút

Nincs utca neve 

593

12007

Csatorna

Nincs utca neve 

2677

12052

Földút

Nincs utca neve 

2457

12090

Földút

Nincs utca neve 

524

12093

Földút

Nincs utca neve 

3164

12207/1

Földút

Nincs utca neve 

2426

12218

Földút

Nincs utca neve 

2348

12227

Földút

Nincs utca neve 

2408

12231

Földút

Nincs utca neve 

1052

12234

Földút

Nincs utca neve 

1683

12310/1

Földút Sziget Sárhát mellett

Nincs utca neve 

803

12322

Földút

Nincs utca neve 

1526

12323

Földút

Nincs utca neve 

874

12336

Földút

Nincs utca neve 

1076

12337

Földút

Nincs utca neve 

891

12357

Földút

Nincs utca neve 

414

12400

Közút

Budapesti országút

142

12503

Földút

Nincs utca neve 

527

12504/2

Földút Sziget Sárhát mellett

Nincs utca neve 

942

12510/2

Földút Sziget Sárhát mellett

Nincs utca neve 

384

12539

Földút

Nincs utca neve 

2097

12540/1

Árok Sziget Sárhát mellett

Nincs utca neve 

1166

12556/1

Földút

Nincs utca neve 

444

12556/2

Földút Sárháton

Nincs utca neve 

429

12567

Földút Sziget Sárhát mellett

Nincs utca neve 

455

12716

Árok

Nincs utca neve 

3160







  1. számú melléket


Önkormányzat által nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű

nemzeti vagyonnak minősített helyileg védett ingatlanok



HVÉ védettségű építmények


HRSZ

Megnevezés

Cím

Terület

2279

Városháza „A” épülete

Széchenyi tér 1.


2278/3

Városháza „B” épülete

Széchenyi tér 3.


1544

Nepomuki Szent János szobra

Kisfaludy utca


385/1

Szent Flórián szobra

II. Lajos utca


2278/5

Széchenyi téri zászlótartók (4 db)

Széchenyi tér


1172/4

Társasház, üzlet

Szabadság utca 20.



HVÉr védettségű építményrész


HRSZ

Megnevezés

Cím

Terület

2413

 Társasház

Gőzhajó utca 11-13.



HT védettségű területek


HRSZ

Megnevezés

Cím

Terület

8613

Bükös-szurdok közvetlen környezete

Bükös-szurdok






  1. számú melléklet



KORLÁTOZOTTAN FORGALOMKÉPES TÖRZSVAGYON


HRSZ

Megnevezés

Cím

Terület

96

BMÖ. Radnóti Miklós Szakközépiskolája

Kossuth L. utca 71.

5200

010/1

Szennyvíztisztító

Nincs utca neve 

1.4416

352

Volt Kossuth Óvoda

Kossuth L. utca 58.

956

385

Egyesített Szociális Intézmény

Gólya utca 15.

3579

385/2

Egyesített Szociális Intézmény

Gólya utca 15.

3577

453

II.sz. Gyermekélelmezési konyha

Dózsa Gy. utca 30.

957

562

Kisfaludy Károly Gimnázium

Szepessy tér 6.

5933

578

Egyesített Szociális Intézmény

Gólya utca 38.

672

580/1

Egyesített Szociális Intézmény

Gólya utca 42.

4989

588

Kórház

Kossuth L. u. 64.

992

592

Kórház

Szepessy tér 7.

2.2045

679/14

Véradó állomás

Véradó u. 1.

2317

1082

Nyugdíjas ház

Vörösmarty utca 1.

1337

1083/2

Lakóház, udvar, gazdasági ép.

Vörösmarty u. 1/B.

127

1093

Óvoda

Eötvös utca 26.

1847

1107

Schneider Lajos Alapfokú Művészetokt. Int.

Vörösmarty utca 5.

4543

1199

Családsegítő és Védőnői Szolgálat

Eötvös utca 6.

816

1201

Mohácsi Jenő Könyvtár

Eötvös utca 2.

451

1575/26

Bölcsőde

Dózsa Gy. utca 9.

1986

1575/39

Kollégium

Szent István u. 16.

4326

1612

Óvoda

Rókus utca 28.

1886

2168

Közösségi Központ

Jókai M. u. 32.

769

2274

Általános Iskola

Széchenyi tér 17.

8931

2292/1

Piac

Nincs utca neve 

4390

3286/18

Általános Iskola

Brodarics tér 2.

1.1287

3286/20

Óvoda

Brodarics tér 1.

5974

3400/3

Pándy Kálmán Otthon – lakóotthonok

Újváros 10.

1.0080

3400/4

Pándy Kálmán Otthon – konyha

Újváros 10.

7196

3408/223

Petőfi Sándor Kollégium

Liliom utca 50.

8026

3442/3

Óvoda

Park utca 11.

3541

3447

Általános Iskola

Park utca 1.

1.1112

3678

Vásártér

Nincs utca neve 

1.0251

3679

Vásártér

Nincs utca neve 

1.5405

3741/16

Szemétlerakó telep

Nincs utca neve 

16.0696

3989/11

Óvoda

Bári út 3.

1567

4427

Általános Iskola

Iskola utca 2.

1.1176

4444

Ifjúsági Ház

Horváth S. utca 27/B

1875

4469

Orvosi rendelő

Horváth S. utca 30.

1140

4473

Óvoda

Iskola utca 4.

2010

4528

Imaház

Horváth S. utca

4360

4997

Művelődési Ház

Horváth S. utca 31.

3587

10522

Telek kölkedi utca elején

Kölkedi utca

326





  1. számú melléklet


FORGALOMKÉPES VAGYONCSOPORTHOZ TARTOZÓ INGATLANOK


HRSZ

Megnevezés

Cím

Terület

1/5

Lakás

Budapesti ou. 25.

819

1/6

Lakás

Budapesti ou. 27

1804

5

Kivett udvar

Nincs utca neve 

1038

08/3

Marhalegelő Nagypartos

Nincs utca neve 

38.4984

76/1

Lakóház, udvar, gazdasági épület (Társasház)

Kossuth L. utca 103.

2299

77/1

Lakóház, udvar, gazdasági épület

Kossuth L. utca 101.

2260

80

Lakóház, udvar, gazdasági épület

Kossuth L. utca 93.

823

85/3

Lakóház, udvar, gazdasági épület

Kossuth L. utca 83/A

1791

86/4

Lakás

Kinizsi P. utca 8.

1314

87/2

Lakás

Kossuth L. u. 79.

1415

015/20

Szántó

Nincs utca neve 

1.2417

015/29

Szántó

Nincs utca neve 

8.8507

020/8

Szántó

Nincs utca neve 

205

020/13

Szántó

Nincs utca neve 

119

026/8

Szántó

0211111  Nincs utca neve 

1.6946

032/11

Szántó

Nincs utca neve 

1.2124

032/14

Szántó

Nincs utca neve 

1.0000

034/18

Szántó

Nincs utca neve 

3492

034/19

Szántó

Nincs utca neve 

3497

034/34

Szántó

Nincs utca neve 

4073

038/1

Gyep

Nincs utca neve 

1.9655

038/3

Szántó

Nincs utca neve 

1.2300

038/4

Szántó

Nincs utca neve 

6822

038/5

Szántó

Nincs utca neve 

3398

038/7

Szántó

Nincs utca neve 

1.1309

038/9

Szántó

Nincs utca neve 

2.5458

054/2

kivett saját használatú út

Nincs utca neve 

352

058/10

Szántó

Nincs utca neve 

2391

063/2

Szántó

Nincs utca neve 

2.4017

079/9

Szántó

Nincs utca neve 

1.2643

081/2

Szántó

Nincs utca neve 

1.9140

085/1

Szántó

Nincs utca neve 

1190

085/4

Szántó

Nincs utca neve 

7.1620

085/7

Telek

Nincs utca neve 

1.1614

089/3

Szántó

Nincs utca neve 

1.5954

089/4

Szántó

Nincs utca neve 

6334

089/9

Szántó

Nincs utca neve 

2.6745

089/13

Szántó

Nincs utca neve 

10.6114

089/25

Szántó

Nincs utca neve 

2.0173

089/26

Szántó

Nincs utca neve 

3.9113

089/27

Szántó

Nincs utca neve 

4201

089/31

Szántó

Nincs utca neve 

1150

089/32

Szántó

Nincs utca neve 

1278

089/52

Szántó

Nincs utca neve 

4512

089/157

Szántó

Nincs utca neve 

1450

089/158

Szántó

Nincs utca neve 

1635

089/159

Szántó

Nincs utca neve 

1799

089/160

Szántó

Nincs utca neve 

2271

089/166

Szántó

Nincs utca neve 

980

089/167

Szántó

Nincs utca neve 

2263

089/168

Szántó

Nincs utca neve 

1365

089/169

Szántó

Nincs utca neve 

1632

089/170

Szántó

Nincs utca neve 

1861

089/176

Szántó

Nincs utca neve 

1122

089/177

Szántó

Nincs utca neve 

1251

089/178

Szántó

Nincs utca neve 

1761

089/181

Szántó

Nincs utca neve 

1634

089/183

Szántó

Nincs utca neve 

740

089/189

Szántó

Nincs utca neve 

880

089/190

Szántó

Nincs utca neve 

880

089/191

Szántó

Nincs utca neve 

880

089/192

Szántó

Nincs utca neve 

880

089/193

Szántó

Nincs utca neve 

881

089/194

Szántó

Nincs utca neve 

879

089/195

Szántó

Nincs utca neve 

880

089/196

Szántó

Nincs utca neve 

1173

089/197

Szántó

Nincs utca neve 

1013

089/198

Szántó

Nincs utca neve 

902

089/199

Telek visszavettük

Nincs utca neve 

902

089/213

Szántó

Nincs utca neve 

912

089/214

Szántó

Nincs utca neve 

762

089/226

Szántó

Nincs utca neve 

760

089/259

Szántó

Nincs utca neve 

1056

089/260

Szántó

Nincs utca neve 

858

089/261

Szántó

Nincs utca neve 

814

089/262

Szántó

Nincs utca neve 

836

089/263

Szántó

Nincs utca neve 

836

089/264

Szántó

Nincs utca neve 

836

089/265

Szántó

Nincs utca neve 

836

089/266

Szántó

Nincs utca neve 

968

089/269

Szántó

Nincs utca neve 

880

089/270

Szántó

Nincs utca neve 

880

089/271

Szántó

Nincs utca neve 

880

089/272

Szántó

Nincs utca neve 

880

089/273

Szántó

Nincs utca neve 

880

089/274

Szántó

Nincs utca neve 

880

089/275

Szántó

Nincs utca neve 

880

089/276

Szántó

Nincs utca neve 

880

089/277

Szántó

Nincs utca neve 

880

089/278

Szántó

Nincs utca neve 

881

089/279

Szántó

Nincs utca neve 

1012

089/280

Szántó

Nincs utca neve 

903

089/282

Szántó

Nincs utca neve 

888

089/283

Szántó

Nincs utca neve 

830

089/284

Szántó

Nincs utca neve 

897

089/285

Szántó

Nincs utca neve 

884

089/286

Szántó

Nincs utca neve 

825

089/287

Szántó

Nincs utca neve 

827

089/288

Szántó

Nincs utca neve 

827

089/289

Szántó

Nincs utca neve 

827

089/290

Szántó

Nincs utca neve 

827

089/291

Szántó

Nincs utca neve 

827

089/292

Szántó

Nincs utca neve 

828

089/293

Szántó

Nincs utca neve 

827

089/294

Szántó

Nincs utca neve 

827

089/295

Szántó

Nincs utca neve 

1056

089/296

Szántó

Nincs utca neve 

880

089/402

Szántó

Nincs utca neve 

1056

089/403

Szántó

Nincs utca neve 

880

089/404

Szántó

Nincs utca neve 

880

089/405

Szántó

Nincs utca neve 

880

089/406

Szántó

Nincs utca neve 

880

089/407

Szántó

Nincs utca neve 

880

089/408

Szántó

Nincs utca neve 

1056

089/424

Szántó

Nincs utca neve 

833

089/425

Szántó

Nincs utca neve 

834

089/426

Szántó

Nincs utca neve 

834

089/427

Szántó

Nincs utca neve 

827

089/428

Szántó

Nincs utca neve 

820

089/429

Szántó

Nincs utca neve 

817

089/430

Szántó

Nincs utca neve 

817

089/431

Szántó

Nincs utca neve 

817

089/432

Szántó

Nincs utca neve 

817

089/433

Szántó

Nincs utca neve 

1032

093/5

Szántó

Nincs utca neve 

2.8703

093/7

Gyep (legelő)

Nincs utca neve 

933

103/3

Lakás

Kossuth L. utca 57.

1579

105/1

Nemzetiségek háza

Kossuth L. utca 51.

677

108/4

Lakás

Kossuth L. utca 47.

1831

113/20

Beépítetlen terület

Belterület

27

116/3

Lakóház, udvar, gazdasági épület

Kossuth L. utca 35.

804

116/8

Lakás

Liszt Ferenc utca 2.

1000

118/3

Lakóház

Radnóti M. lakótelep 3.

306

118/7

Iroda

Radnóti M. lakótelep 24.

506

118/8

Lakóház

Radnóti M. lakótelep 22/B.

506

118/12

Lakás

Radnóti M. lakótelep 1.


118/18

Lakás

Radnóti M. lakótelep 14/A.

506

118/19

Lakóház

Radnóti M. lakótelep 11-12.

506

131

Lakóház, udvar, gazdasági épület

0214483 Petőfi S. utca 1.

495

151

Beépítetlen terület

Belterület

3815

174

Lakóház

0217899 Kölked, Móricz Zs. utca 20.

1564

174/1

Beépítetlen terület

Belterület

1079

187/12

Beépítetlen terület

Belterület

5909

187/13

Beépítetlen terület

Belterület

1524

190

Lakóház, udvar, gazdasági épület

Tompa M. utca 86.

819

223/4

Ravatalozó

Eszéki út 27/A

621

228

Lakás

0214650 József A. utca 5.

284

339

Lakóház, udvar, gazdasági épület

Dózsa Gy. utca 50.

691

369

Üzlet

Dózsa Gy. utca 40.

427

376

Lakás

II. Lajos utca 14.

1167

442

Termőföld

0210940  Nincs utca neve 

2413

462

Lakás

Dózsa Gy. utca 12.

1008

528

Udvar

Bajcsy-Zsilinszky E. utca 90.

338

534

Lakóház, udvar

Bajcsy-Zsilinszky E. utca 84.

222

536/1

Udvar

Bajcsy-Zsilinszky E. utca 76.

486

559

Sporttelep

Kórház utca 11.

1097

563/3

Beépítetlen terület

Belterület

344

563/4

Sporttelep

Nincs utca neve 

2.3456

579/1

Lakás

Gólya utca 40.

430

679/12

679/13

Orvosi rendelő

Beépítetlen terület

Véradó utca 1.

Nincs utca neve

1211

1017

736/2

Beépítetlen terület

Belterület

91

741/4

Strandfürdő

Indóház utca 1.

3221

746/3

Két támfal közötti zöldterület

Nincs utca neve 

5418

746/7

Csónakház

Felsődunasor 14/A.

546

817/2

Lakóház, udvar, gazdasági épület

Bajcsy-Zsilinszky E. utca 67.

179

0119/54

Szántó

Nincs utca neve 

1198

0123/6

Szántó

Nincs utca neve 

7.5624

0125/4

Erdő

Nincs utca neve 

4960

0125/10

Szántó

Nincs utca neve 

9122

0125/18

Szántó

Nincs utca neve 

1.7419

0127/8

Szántó

Nincs utca neve 

9.7724

0127/9

Termőföld

Nincs utca neve 

11.5472

0127/11

Szántó

Nincs utca neve 

10.1896

0127/17

Szántó

Nincs utca neve 

2.8653

0127/21

Szántó

Nincs utca neve 

4.2973

0127/22

Szántó

Nincs utca neve 

3.9793

0127/25

Szántó

Nincs utca neve 

1.9929

0127/28

Szántó

Nincs utca neve 

1237

0127/30

Szántó

Nincs utca neve 

3904

0127/31

Szántó

Nincs utca neve 

2062

0127/39

Tesco melletti terület

Nincs utca neve 

1.6022

0127/43

Tesco melletti terület 2.

Nincs utca neve 

2.3653

0131/29

Szántó

Nincs utca neve 

3292

0131/30

Szántó

Nincs utca neve 

1.4982

0131/34

Szántó

Nincs utca neve 

3490

0134/9

Szántó

Nincs utca neve 

1.3195

0134/20

Szántó

Nincs utca neve 

5.1746

0134/25

Termőföld

Nincs utca neve 

2519

0134/27

Termőföld

Nincs utca neve 

1603

0134/28

Beépítetlen terület

Nincs utca neve 

2.7502

0134/29

Beépítetlen terület

Nincs utca neve 

5000

0134/32

Szántó

Nincs utca neve

9978

0134/33

Beépítetlen terület

Nincs utca neve

3.5000

0134/34

Szántó

Nincs utca neve

7.2430

0137/4

Termőföld

Középmező

7363

0137/7

Szántó

Nincs utca neve 

2020

0139/15

Szántó

Nincs utca neve 

1.8188

0139/16

Szántó

Nincs utca neve 

3754

0139/17

Szántó

Nincs utca neve 

1676

0139/26

Szántó

Nincs utca neve 

2490

0139/28

Inkubátorház

Ipari út

6886

0139/32

Inkubátorház melletti terület

Középmező

3000

0139/33

Inkubátorház melletti terület

Középmező

11.5725

0141

Vásártér

Nincs utca neve 

2631

0145/16

Szántó

Nincs utca neve 

3477

0145/19

Szántó

Nincs utca neve 

6.1562

0151/3

Szántó

Nincs utca neve 

7.2059

0153/9

Szántó

Nincs utca neve 

7.9504

0153/14

Szántó

Nincs utca neve

3.3942

0153/15

Beépítetlen terület

Nincs utca neve

24.9981

0153/16

a)Ipartelep, b)Szántó

Nincs utca neve

16.2811

0169/1

Szántó

Nincs utca neve 

4166

0169/2

Szántó

Nincs utca neve 

4168

0169/3

Szántó

Nincs utca neve 

4168

0169/4

Szántó

Nincs utca neve 

4170

0169/15

Szántó

Nincs utca neve 

4177

0169/20

Szántó

Nincs utca neve 

4166

0169/25

Szántó

Nincs utca neve 

4166

0169/26

Szántó

Nincs utca neve 

4166

0174

Tangazdaság

Nincs utca neve 

1.1539

0178

Erdő, szántó

Nincs utca neve 

1.3205

0224/7

Termőföld

Nincs utca neve 

656

0227/24

Gyep

Nincs utca neve 

1904

0227/41

Szántó

Nincs utca neve 

3479

0227/42

Szántó, gyep

Nincs utca neve 

7291

0298

Erdő, mocsár

Nincs utca neve 

15.0850

0326/2

Erdő, gyep

Nincs utca neve 

4.0114

0336/4

Árterület, erdő, mező, gyep

Nincs utca neve 

14.0329

0420/2

Szeméttelep

Nincs utca neve 

2745

0420/7

Szántó

Nincs utca neve 

56

0420/9

Szántó

Nincs utca neve 

3041

0433/15

Szántó

Nincs utca neve 

1.0000

0433/16

Szántó

Nincs utca neve 

2.0142

0433/17

Szántó

Nincs utca neve 

351

0578/3

Gyep

Nincs utca neve 

1460

0592/20

Szántó

Nincs utca neve 

1934

0592/21

Szántó

Nincs utca neve 

1932

0626/2

Ordas-i tanya

Ordas dűlő 34

1104

1078/15

Lakás

Szabadság utca 28.

2515

1081/1

Lakás

Szabadság utca 26.

1464

1146

Lakás

Vörösmarty utca 51.

432

1169/1

Lakás

Vörösmarty utca 2.

1210

1170/2

Irodaház, üzletek

Szabadság utca 24.

758

1186/1

Lakás

Eötvös utca 11.

1456

1197

Lakóház, udvar, gazdasági épület

Eötvös utca 10.

837

1270

Lakóház, udvar

Korsós utca

54

1295

Gondozási központ

Korsós utca 27.

841

1336

Üdülőépület, udvar

0221528 Harkány, Fürdő utca  146.

584

1358

Lakás

Szentháromság utca 37.

785

1446

Iroda

Felsődunasor 23.

1720

1525

Kanizsai Dorottya Múzeum

Kisfaludy K. utca 9.

1895

1553

Lakóház, udvar, gazdasági épület

Szentháromság utca 6.

875

1560/6

Duna Irodaház

Szabadság utca 4-6.

3150

1575/4

1575/37

Középiskola

Kossuth Filmszínház

Szent István u. 18.

Deák tér 3.

8357

1982

1579

Erdő, gazdasági épület (zártkert)

0221023 Hegyszentmárton

5692

1708

Gazdasági épület, udvar

0223162  Nincs utca neve 

2169

1791

Lakás

Rákóczi utca 32

606

1793/53

Beépítetlen terület

Kodály Z. utca

817

1793/75

Beépített terület

Kodály Z. utca 65.

311

1793/76

Beépített terület

Kodály Z. utca 63.

307

1793/82

Beépített terület

Kodály Z. utca 51/B.

305

1793/89

Lakás

Kodály Z. utca 43.

1000

1793/108

Gazdasági épület

Kodály Z. utca 51.

109

1813

Lakóház, udvar, gazdasági épület

Dankó P. utca 8.

418

1817

Lakóház, udvar gazdasági épület

Dankó P. utca 16.

294

1830

Építési telek

Dankó P. utca 40.

358

1840/1

Lakás

Dakó P. utca 3.

183

1846

Lakóház, udvar, gazdasági épület

Munkás utca 34.

688

1876/3

Beépítetlen terület

Belterület

127

1951/12

Termőföld

Nincs utca neve 

1.0270

1951/14

Rákóczi utca

Rákóczi utca

721

1951/15

Telek

Rákóczi utca

735

1951/16

Telek

Rákóczi utca

735

1951/17

Telek

Rákóczi utca

730

1951/18

Telek

Rákóczi utca

730

1951/20

Telek

Nincs utca neve 

744

1951/21

Telek

Nincs utca neve 

721

1951/22

Telek

Nincs utca neve 

721

1951/23

Telek

Nincs utca neve 

721

1951/25

Szántó

Nincs utca neve 

2.5413

1951/26

Termőföld

Névtelen utca

1.0001

1951/27

Szántó

Nincs utca neve 

1.6265

1951/29

Telek

Nincs utca neve 

3467

1951/30

Szántó

Nincs utca neve 

1.1256

2074

Lakás

Drágffy J. utca 72.

889

2095

Raktár

Baross utca 25.

1418

2172

Lakás

Szűk utca 5.

916

2229

Lakás

Szabadság utca 19.

1074

2284

Lakóház, udvar, gazdasági épület

Szabadság utca 13.

586

2287/5

Raktár

Városház utca 1/A.

1990

2288

Lakás

Városház utca 3.

630

2314/1

Udvar

Belterület

15

2358/14

Udvar

Belterület

34

2480

Lakóház, udvar, gazdasági épület

Kálvin utca 15.

394

2500/2

Udvar

Batthyány utca

297

2762/4

Lakóház, udvar gazdasági épület

Török utca 39.

271

3014/4

Beépítetlen terület

Belterület

138

3014/5

Beépítetlen terület

Batthyány utca

49

3014/7

Beépítetlen terület

Nincs utca neve 

19

3014/9

Beépítetlen terület

Zrínyi utca

207

3014/10

Beépítetlen terület

Nincs utca neve 

212

3014/11

Beépítetlen terület

Nincs utca neve 

42

3014/12

Beépítetlen terület

Nincs utca neve 

123

3014/13

Beépítetlen terület

Nincs utca neve 

57

3265/1

Lakás

Horváth K. utca 2.

622

3265/2

Lakás

Horváth K. utca 4.

622

3265/3

Garázs

Horváth K. utca 6.

622

3265/4

Lakás

Horváth K. utca 8.


3265/6

Lakás

Horváth K. utca 12.

622

3265/7

Lakás

Horváth K. utca 1.

572

3265/11

Lakás

Ete János utca 5.


3265/12

Lakás

Ete János utca 7/B 1/7.

324

3265/13

Lakás

Ete János utca 9.


3265/16

Lakóház

Horváth K. utca 18.

622

3275/3

Beépítetlen terület

Szélső utca

1789

3277/3

Beépítetlen terület

Nincs utca neve 

8725

3286/4

Lakás

Brand E. utca 2/A.


3286/7

Lakás

Brand E. utca 1/A.


3286/13

Lakás

Brand E. utca 6.


3286/21

Lakás

Ete J. utca 8.

455

3286/22

Lakás

Horváth K. utca 13/A.

455

3286/23

Lakás

Ete János utca 10.

1000

3286/25

Trafóház

Nincs utca neve 

42

3286/26

Trafóház

Nincs utca neve 

38

3286/28

Trafóház

Nincs utca neve 

46

3286/29

Trafóház

Nincs utca neve 

8

3286/32

Lakás

Brand E. utca 5/B 3/11.


3286/33

Lakás

Brand E. utca 4/B


3292

Szántó

Nincs utca neve 

1.1601

3293

Telek

Nincs utca neve 

7266

3298/2

Szántó

Nincs utca neve 

2525

3305/1

Beépítetlen terület

Nincs utca neve 

4917

3305/2

Beépítetlen terület

Nincs utca neve 

3744

3307

Építési terület

Nincs utca neve 

2034

3308/1

Beépítetlen terület

Nincs utca neve 

5753

3308/2

Beépítetlen terület

Nincs utca neve 

5758

3309

Beépítetlen terület

Nincs utca neve 

1.0504

3310

Beépítetlen terület

Nincs utca neve 

8784

3311

Beépítetlen terület

Nincs utca neve 

5714

3312

Beépítetlen terület

Nincs utca neve 

489

3313

Beépítetlen terület

Nincs utca neve 

2967

3342/1

Építési telek

Nincs utca neve 

2349

3343/1

Beépítetlen terület

Nincs utca neve 

2878

3343/2

Beépítetlen terület

Nincs utca neve 

2877

3366/3

Sportpálya Újváros

Nincs utca neve 

5.3406

3366/4

Szántó

Nincs utca neve 

1.1062

3366/6

Újvárosi sportpálya klub épület

Újváros

138

3401/3

Beépítetlen terület

Nincs utca neve 

5000

3402/1

Lakóház, udvar

Újváros 6/A

1115

3402/2

Lakás

Újváros 8.

1030

3403/70

Udvar

Újváros

36

3403/76

Udvar

Újváros

36

3403/89

Beépítetlen terület

Nincs utca neve 

36

3403/90

Beépítetlen terület

Nincs utca neve 

36

3403/91

Beépítetlen terület

Nincs utca neve 

36

3403/92

Beépítetlen terület

Nincs utca neve 

36

3403/93

Beépítetlen terület

Nincs utca neve 

36

3403/94

Beépítetlen terület

Nincs utca neve 

36

3403/95

Beépítetlen terület

Nincs utca neve 

36

3403/96

Beépítetlen terület

Nincs utca neve 

36

3403/97

Beépítetlen terület

Nincs utca neve 

36

3403/98

Beépítetlen terület

Nincs utca neve 

36

3403/99

Beépítetlen terület

Nincs utca neve 

36

3403/107

Beépítetlen terület

Nincs utca neve 

2671

3403/110

Lakóház, udvar

Újváros 8.

639

3403/111

Lakás

Újváros 7.

640

3403/112

Lakás

Újváros 4.

634

3403/113

Lakás

Újváros 3.

651

3403/114

Lakás

Újváros 5.

653

3403/116

Lakás

Újváros 2.

604

3403/117

Lakás

Újváros 1.

1027

3403/118

Lakás

Újváros 11.

703

3403/119

Lakóház, udvar

Nincs utca neve 

4.6296

3404/2

Szántó

Nincs utca neve 

3664

3404/4

Beépítetlen terület

Nincs utca neve 

1608

3404/5

Beépítetlen terület

Nincs utca neve 

719

3404/6

Középmező utcai telek

Középmező

439

3408/31

Beépítetlen terület

Nincs utca neve 

1361

3408/106

Beépítetlen terület

Nincs utca neve 

210

3408/148

Udvar

Újváros

36

3408/235

Sportcsarnok

Sport utca

5.7131

3408/236

Sportcsarnok melletti terület

Sport utca

2.2577

3408/237

Sportcsarnok melletti terület

Sport utca

5508

3410/1

Beépítetlen terület

Szent Flórián utca

1238

3412/1

Beépítetlen terület

Nincs utca neve 

1216

3414/3

Beépítetlen terület

Nincs utca neve 

2699

3442/2

Irodaház

Liszt F. utca 10.

1772

3445/4

Lakás

Park utca 5/B.

534

3450/1

Lakás

Liszt F. utca 6-8.

1546

3562/4

Gazdasági épület, udvar

Nincs utca neve 

4731

3602/1

Beépítetlen terület

Borza utca

1138

3602/2

Beépítetlen terület

Borza utca

435

3706

Lakóház, udvar, gazdasági épület

Budapesti országút 8.

431

3707/1

Telephely

Nincs utca neve 

3408

3707/2

Udvar

Nincs utca neve 

383

3716/2

Telephely

Nincs utca neve 

4148

3716/3

Telephely

Nincs utca neve 

280

3719

Telephely

Nincs utca neve 

2139

3721

Telephely „kikötő szárazföldi terület”

Nincs utca neve 

3685

3725/2

Telephely „kikötő szárazföldi terület”

Nincs utca neve 

1.9146

3736/1

Duna-parti melletti terület

Nincs utca neve 

480

3736/2

Duna-parti terület

Nincs utca neve 

693

3736/3

Duna-parti telek

Nincs utca neve 

208

3736/5

Beépítetlen terület

Nincs utca neve 

63

3736/7

Duna melletti terület

Nincs utca neve 

233

3740

Lakóház

Nincs utca neve 

505

3747/4/A/5

Lakás

Budapesti országút 12.


3747/26

Lakás

Mofa lakótelep 9/A.

815

3902/2

Telek

Nincs utca neve 

61

3905/3

Beépítetlen terület

Nincs utca neve 

930

3905/10

Beépítetlen terület

Nincs utca neve 

292

3914/2

Kerékpárút (Bár felé)

Nincs utca neve 

209

3939/20

Beépítetlen terület

Nincs utca neve 

5345

3945

Telek

Nincs utca neve 

755

3946

Beépítetlen terület

Nincs utca neve 

1090

3948

Telek

Nincs utca neve 

609

3977

Lakás

Cselepatak utca 1.

581

3989/9

Telephely

Nincs utca neve 

140

4032/10

Gázfogadó

Nincs utca neve 

183

4032/17

Beépítetlen terület

Nincs utca neve 

384

4032/22

Északi ipartelep

Nincs utca neve 

5903

4132/24

Északi iparterület

Nincs utca neve 

1340

4032/28

Északi Ipari Park

Budapesti országút

2190

4032/29

Északi Ipari Park

Budapesti országút

4596

4032/31

Északi Ipari Park

Budapesti országút

842

4032/33

Északi Ipari Park

Budapesti országút

1202

4032/36

Beépítetlen terület

Budapesti országút

1609

4039/3

Termőföld

Nincs utca neve 

1.2135

4039/4

Beépítetlen terület

Nincs utca neve 

2865

4039/9

Beépítetlen terület

Nincs utca neve 

1118

4093/1

4094/4

Gazdasági épület, udvar

Gazdasági épület, udvar

Nincs utca neve

 Nincs utca neve

7544

1012

4098

Udvar

Sárhát

9.0412

4100

Gazdasági épület, udvar

Nincs utca neve 

581

4102

Gazdasági épület Horgásztanya Matróz csárdával szemben

Nincs utca neve 

1615

4105

Gazdasági épület

Nincs utca neve 

1702

4284

Beépítetlen terület

Nincs utca neve 

2103

4291

Beépítetlen terület

Nincs utca neve 

1814

4292

Beépítetlen terület

Nincs utca neve 

1908

4293

Beépítetlen terület

Nincs utca neve 

1883

4294

Beépítetlen terület

Nincs utca neve 

1832

4295

Beépítetlen terület

Nincs utca neve 

1832

4296

Beépítetlen terület

Nincs utca neve 

1832

4297

Beépítetlen terület

Nincs utca neve 

1832

4298

Beépített terület

Nincs utca neve 

1832

4299

Beépítetlen terület

Nincs utca neve 

1832

4300

Beépítetlen terület

Nincs utca neve 

1832

4301

Beépítetlen terület

Nincs utca neve 

1833

4302

Beépítetlen terület

Nincs utca neve 

1832

4303

Beépítetlen terület

Nincs utca neve 

1832

4304

Beépítetlen terület

Nincs utca neve 

1990

4306

Beépítetlen terület

Újmohács

1830

4307

Beépítetlen terület

Újmohács

1830

4308

Beépítetlen terület

Újmohács

1830

4309

Beépítetlen terület

Újmohács

1832

4310

Beépítetlen terület

Újmohács

1832

4311

Beépítetlen terület

Újmohács

1832

4312

Beépítetlen terület

Nincs utca neve 

1832

4313

Beépítetlen terület

Sziget (Újmohács)   15

1832

4314

Beépítetlen terület

Sziget (Újmohács)  13

1933

4315

Beépítetlen terület

Sziget (Újmohács) 11

1933

4316

Beépítetlen terület

Sziget (Újmohács) 9.

1965

4317

Beépítetlen terület

Sziget (Újmohács) 7.

1928

4318

Beépítetlen terület

Sziget (Újmohács) 5.

1896

4319

Beépítetlen terület

Sziget (Újmohács) 3.

1758

4320

Beépítetlen terület

Sziget (Újmohács) 1.

1848

4337

Beépítetlen terület

Újmohács

1736

4338

Beépítetlen terület

Újmohács

1758

4339

Beépítetlen terület

Újmohács

1773

4340

Beépítetlen terület

Újmohács

1784

4341

Beépítetlen terület

Újmohács

1798

4342

Beépítetlen terület

Újmohács

1769

4343

Beépítetlen terület

Újmohács

1824

4344

Beépítetlen terület

Újmohács

1826

4347

Telek

Újmohács, Radnóti M. utca

2093

4348

Telek

Újmohács, Radnóti M. utca

2119

4349

Telek

Újmohács, Radnóti M. utca

2068

4350

Telek

Újmohács, Radnóti M. utca

2038

4351

Telek

Újmohács, Radnóti M. utca

2056

4352

Beépítetlen terület

Nincs utca neve 

1999

4353

Beépítetlen terület

Nincs utca neve 

1966

4354

Beépítetlen terület

Nincs utca neve 

1931

4382

Telek

Újmohács, Radnóti M. utca

1828

4398

Beépítetlen terület

Újmohács, Gát utca 30.

1933

4426

Beépítetlen terület

Nincs utca neve 

1659

4438

Lakóház, udvar, gazdasági épület

Újmohács, Horváth S. utca

618

4440

Beépítetlen terület

Nincs utca neve 

7585

4442/3

Szántó

Nincs utca neve 

1.1969

4507

Újmohács öltöző sportpálya

Újmohács, Iskola utca

6966

4508

Újmohácsi Sporttelep

Újmohács, Iskola utca

1.2076

4509

Újmohácsi sportpálya melletti terület

Újmohács, Iskola utca

9624

4512

Újmohácsi Sportpálya melletti terület

Újmohács, Iskola utca

9477

4535/1

Beépítetlen terület

Nincs utca neve 

325

4535/4

Beépítetlen terület

Nincs utca neve 

1286

4549

Beépítetlen terület

Nincs utca neve 

149

4713

Beépítetlen terület

Nincs utca neve 

267

4763

Beépítetlen terület

Sárhát, Ifjúság utca 3.

1744

4811

Kert

Sárhát, Ifjúság utca

1591

4825

Beépítetlen terület

Sárhát, Honvéd utca 54.

1708

4846

Beépítetlen terület

Sárhát, Honvéd utca 14.

1407

4847

Lakóház

Sárhát, Honvéd utca 14.

2025

4877

Lakóház, udvar gazdasági épület

Sárhát

1701

4884

Lakás

Sárhát, Honvéd utca 4.

1951

4919

Sportpálya

Sárhát

1.4682

4930

Beépítetlen terület

Sárhát, Ifjúság utca 39.

1407

4947

Lakóház, udvar, gazdasági ép.

Sárhát, Ifjúság utca 34.

1904

4987/4

Sárhát volt iskola

Nincs utca neve 

3926

4994

Beépítetlen terület

Sárhát, Ifjúság utca 32.

1453

4995

Beépítetlen terület

Sárhát, Ifjúság utca 30.

1950

4996

Kert

Sárhát, Ifjúság utca 28.

2098

5503

Ipari park – kisparcellás

Nincs utca neve 

990

5508

Ipari park – kisparcellás

Nincs utca neve 

2974

5509

Ipari park – kisparcellás

Nincs utca neve 

3011

5510

Ipari park – kisparcellás

Nincs utca neve 

2896

5511

Ipari park – kisparcellás

Nincs utca neve 

2898

5512

Ipari park – kisparcellás

Nincs utca neve 

1305

5513

Ipari park – kisparcellás

Nincs utca neve 

1309

5516

Ipari park – kisparcellás

Nincs utca neve 

1743

5517

Ipari park – kisparcellás

Nincs utca neve 

1640

5518

Ipari park – kisparcellás

Nincs utca neve 

1559

5519

Ipari park – kisparcellás

Nincs utca neve 

1542

5520

Ipari park – kisparcellás

Nincs utca neve 

1521

5521

Ipari park – kisparcellás

Nincs utca neve 

1747

5522

Ipari park – kisparcellás

Nincs utca neve 

900

5523

Ipari park – kisparcellás

Nincs utca neve 

900

5524

Ipari park – kisparcellás

Nincs utca neve 

1695

5525

Ipari park – kisparcellás

Nincs utca neve 

2702

5527

Ipari park – kisparcellás

Nincs utca neve 

1160

5528

Ipari park – kisparcellás

Nincs utca neve 

1159

5529

Ipari park – kisparcellás

Nincs utca neve 

1159

5530

Ipari park – kisparcellás

Nincs utca neve 

1160

5531

Ipari park – kisparcellás

Nincs utca neve 

1159

5532

Ipari park – kisparcellás

Nincs utca neve 

1159

5533

Ipari park – kisparcellás

Nincs utca neve 

1160

5534

Ipari park – kisparcellás

Nincs utca neve 

1159

5535

Ipari park – kisparcellás

Nincs utca neve 

1159

5536

Ipari park – kisparcellás

Nincs utca neve 

1160

5537

Ipari park – kisparcellás

Nincs utca neve 

1128

7703/5

Beépítetlen terület

Nincs utca neve 

3575

7704

Beépítetlen terület

Nincs utca neve 

5161

7739

Beépítetlen terület

Nincs utca neve 

2024

7791/1

Telek

Nincs utca neve 

470

7829/1

Beépítetlen terület

Nincs utca neve 

2050

7887

Beépítetlen terület

Nincs utca neve 

1238

7897

Beépítetlen terület

Nincs utca neve 

1357

7899

Beépítetlen terület

Nincs utca neve 

941

7900

Telek

Nincs utca neve 

1111

7901

Beépítetlen terület

Nincs utca neve 

953

7902

Beépítetlen terület

Nincs utca neve 

956

7904

Gazdasági épület, udvar

Nincs utca neve 

1896

7905/1

Beépítetlen terület

Nincs utca neve 

1171

7906/1

Építési terület

Nincs utca neve 

2106

7907/1

Építési terület

Nincs utca neve 

6100

8055/1

Gazdasági épület, udvar

Nincs utca neve 

2546

8524/3

Beépítetlen terület

Nincs utca neve 

1213

8697

Gyep (legelő)

Nincs utca neve 

612

8863/30

Városi pince

Nincs utca neve 

7359

8958/2

Gazdasági épület és udvar

Nincs utca neve 

169

8958/3

Gazdasági épület és udvar

Nincs utca neve 

169

9405

Szántó

Nincs utca neve 

3032

10011

Beépítetlen terület

Munkás utca

1898

10018

Szántó

Nincs utca neve 

1163

10019

Telek

Nincs utca neve 

3425

10025

Telek

Munkás utca 33.

639

10027

Lakóház

Munkás utca 31.

908

10034

Beépítetlen terület

Nincs utca neve 

982

10036/3

Beépítetlen terület

Budapesti országút

1533

10040

Beépítetlen terület

Nincs utca neve 

556

10060

Lakóház, udvar, gazdasági épület

Munkás utca 7.

180

10072

Telek

Rákóczi utca

4259

10073

Beépítetlen terület

Kismohácsi utca

2180

10074

Beépítetlen terület

Rákóczi utca

1955

10077/1

Építési terület

Kismohácsi utca

893

10081

Telek

Rákóczi utca

616

10082

Beépítetlen terület

Kismohácsi utca

327

10083

Beépítetlen terület

Kismohácsi utca

4393

10083/6

Telek

Kismohácsi utca

732

10084/2

Beépítetlen terület

Kismohácsi utca

1104

10086

Lakóház, udvar, gazdasági épület

Nincs utca neve 

296

10096

Építési terület

Kismohácsi utca

694

10107

Beépítetlen terület

Nincs utca neve 

969

10108

Beépítetlen terület

Nincs utca neve 

1681

10115/2

Beépítetlen terület

Kismohácsi utca

6478

10117

Szántó

Nincs utca neve 

6064

10123/3

Szántó

Kismohácsi utca

3517

10125

Szántó

Kismohácsi utca

5755

10133/14

Lakás

Zrínyi utca 77.

2813

10141/26

Lakóház, udvar, gazdasági épület

Sirály utca 31.

4523

10141/30

Lakóház, udvar, gazdasági épület

Káposztáskert utca 18-32.

3988

10220/2

Beépítetlen terület

Nincs utca neve 

740

10220/20

Kert

Makói utca 5.

743

10234/4

Szántó

Nincs utca neve 

2664

10241

Szántó

Nincs utca neve 

527

10243

Szántó

Nincs utca neve 

424

10244

Szántó

Nincs utca neve 

525

10245

Szántó

Nincs utca neve 

540

10246

Szántó

Nincs utca neve 

150

10259/1

Lakóház udvar

Káposztáskert utca 21.

1410

10259/2

Lakás, udvar

Káposztáskert utca 19.

1452

10268

Szántó

Nincs utca neve 

4705

10276

Kert

Nincs utca neve 

777

10339

Kert

Nincs utca neve 

189

10511

Beépítetlen terület

Nincs utca neve 

29

10567/1

Lakóház, udvar

Farkas utca 7.

247

10569

Lakás

Farkas utca 3.

127

10571

Beépítetlen terület

Nincs utca neve 

385

10578

Lakóház, udvar, gazdasági épület

Kert utca 6.

540

10579

Beépítetlen terület

Kert utca

237

10581

Udvar

Nincs utca neve 

108

10595

Beépítetlen terület

Nincs utca neve 

600

10631

Kert

Nincs utca neve 

79

10632

Kert

Nincs utca neve 

200

10975

Lakóház, udvar

Paprét 25.

1575

11221

Gyep (rét)

Nincs utca neve 

567

11245

Kert

Nincs utca neve 

18

11305

Szántó

Nincs utca neve 

2996

11529

Kert

Nincs utca neve 

196

11917/1

Erdő

Nincs utca neve 

131

11917/3

Kert

Nincs utca neve 

152

11960

Gyümölcsös és szántó

Nincs utca neve 

2716

11996

Gyümölcsös és gazdasági épület

Nincs utca neve 

1368