Beremend Nagyközség Önkormányzat Képviselőtestületének 7/2015. (V.29.) önkormányzati rendelete

az önkormányzati vagyonról és a vagyongazdálkodás rendjéről

Hatályos: 2015. 06. 01

Beremend Nagyközség Önkormányzat Képviselőtestülete a Magyarország Alaptörvénye 32. cikk (1) bekezdés a) pontjában, a Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX. törvény 109. § (4) bekezdésében és a nemzeti vagyonról szóló 2011. évi CXCVI. törvény 3. § 6. pontja, az 5. § (4) bekezdésében, a 2013. január 1. napján hatályba lépő 11. § (16) bekezdésében, a 13. § (1) bekezdésében, a 18. § (1) bekezdésében foglalt rendelkezések, az államháztartásról szóló 2011. évi CXCV. törvény 97. § (2) bekezdésében szereplő rendelkezéseire figyelemmel, valamint a helyi önkormányzatok és szerveik, a köztársasági megbízottak, valamint az egyes centrális alárendeltségű szervek feladat- és hatásköreiről szóló 1991. évi XX. törvény 138. § (1) bekezdés j) pontjában kapott felhatalmazás alapján az alábbi rendeletet alkotja.



I. Fejezet

Általános rendelkezések


1. A rendelet hatálya


1. §      (1) A rendelet hatálya Beremend Nagyközség Önkormányzata (továbbiakban: Önkormányzat) tulajdonában lévő, és tulajdonába kerülő

  1. ingatlan és ingó vagyonra, valamint vagyoni értékű jogokra (továbbiakban: ingatlan és ingó vagyon) továbbá
  2. tagsági jogot megtestesítő értékpapírokra, közhasznú társaságban és gazdasági társaságban az Önkormányzatot megillető egyéb társasági részesedésekre.

(2) E rendelet hatálya nem terjed ki

a)    az Önkormányzat közbeszerzésről szóló törvény hatálya alá tartozó közbeszerzéseire,

b)    az Önkormányzat tulajdonában lévő közterületek tulajdonjogot nem érintő hasznosítására, amelyeket külön önkormányzati rendelet szabályoz.

c)    az önkormányzati tulajdonú lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletére és elidegenítésére, melyet külön önkormányzati rendelet szabályoz.


2. Önkormányzati vagyon


2. §      (1) Az Önkormányzat vagyona a tulajdonából és az Önkormányzatot megillető vagyoni értékű jogokból áll.

(2) Az önkormányzat vagyona (továbbiakban: vagyon)      

a)    törzsvagyonból és

b)    üzleti vagyonból áll.

(3) Az önkormányzat törzsvagyona forgalomképtelen vagy korlátozottan forgalomképes vagyon.


3. Törzsvagyon


3. §      (1) A forgalomképtelen vagyontárgyak felsorolását a rendelet 1. melléklete tartalmazza.

(2) Beremend Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű nemzeti vagyont nem határoz meg.

(3) Az ingatlan forgalomképtelensége megszűnik, amennyiben a külön jogszabály alapján lefolytatott telekrendezési eljárásban megváltozik az ingatlan jellege, vagy a telekrendezési határozat végrehajtása érdekében a tulajdonosok megállapodnak.


4. §      Korlátozottan forgalomképes vagyontárgyak felsorolását a rendelet 2. melléklete tartalmazza.


5. §      (1) A törzsvagyon körébe tartozó vagyontárgyak a képviselő-testület minősített többséggel hozott egyedi döntésével sorolhatók át az üzleti vagyon körébe, amennyiben a vagyontárgy rendeltetése vagy jogi helyzete megváltozik.

            (2) Korlátozottan forgalomképes vagyont elidegeníteni vagy rendeltetésétől eltérő célra hasznosítani a képviselő-testület minősített többségű döntése alapján csak akkor lehet, ha az önkormányzati feladat ellátásához már nem szükséges vagy a feladat ellátása más módon is biztosítható, és a vagyontárgy értékesítése, más célú hasznosítása nem veszélyezteti az önkormányzat kötelező feladatainak ellátását.


4. Üzleti vagyon


6. §      Üzleti vagyon mindaz a vagyontárgy, amely nem tartozik a törzsvagyon körébe. Az üzleti vagyontárgyak felsorolását a rendelet 3. melléklete tartalmazza.


5. Az önkormányzati vagyon feletti tulajdonosi jogok

 gyakorlásának közös szabályai


7. §      (1) A tulajdonosi jogokat az Önkormányzat Képviselő-testülete, vagy átruházott hatáskörben a polgármester gyakorolja.

            (2) A tulajdonosi jogok gyakorlója az Önkormányzat vagyontárgyait e rendelet keretei között bízhatja másra, adhatja át üzemeltetésre.

            (3) A képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert, hogy

  1. a tulajdonosi jog gyakorlója döntései alapján a szerződéseket megkösse,
  2. ellenőrizze a szerződésben foglaltak teljesítését és indokolt esetben megtegye azokat a jognyilatkozatokat, amelyek szerződés felbontására vagy megszüntetésére irányulnak, vagy érvényesítse az önkormányzat igényeit, ideértve bírósági eljárás megindítását is
  3. önállóan elutasítson olyan szerződési ajánlatokat, amelyek elfogadása jogszabályi rendelkezéssel, vagy önkormányzati határozatban előírtakkal ellentétes lenne,
  4. közműszolgáltatók részére közművezetékek elhelyezése céljára vezetékjogot, vagy szolgalmi jogot, vagy használati jogot önkormányzati ingatlanokon olyan mértékig biztosítson, amelyek az érintett ingatlanok rendeltetés szerinti felhasználását nem befolyásolják,
  5. vezeték-, szolgalmi- és használati jogot biztosító szerződéseket az önkormányzat, mint jogosult javára 2 millió forint értékhatárig önállóan megkössön,
  6. mezőgazdasági rendeltetési földterületeket hasznosítson, a képviselő-testület által megállapított haszonbér alkalmazása mellett,
  7. a nem üzleti célú közösségi szabadidős szálláshelyek (Beremend, Kiss Ernő u. 2., Szabadság tér 6.)
  8.  igénybevételét engedélyezze a szálláshelyek házirendje alapján.

(4) A közterületek hasznosítása külön rendelet szabályai alapján történik.



II. Fejezet

Az önkormányzati vagyonnal való gazdálkodás


6. Általános szabályok


8. §      (1) Az önkormányzati vagyon gazdálkodásának célja az Önkormányzat kötelező és önként vállal feladatai hatékony és eredményes ellátása.

            (2) Az önkormányzati vagyonnal való gazdálkodás alatt érteni kell a hasznosítást, a tulajdonjog átruházását, a vagyonkezelésbe adást, valamint a haszonélvezeti jog alapítását.

            (3) Hasznosítás alatt az egyes vagyontárgyak használata, bérbe, használatra, haszonbérbe vagy haszonkölcsönbe, üzemeltetésbe adása, biztosítékul adása, valamint megterhelése értendő.


9. §      (1) Az Önkormányzat követeléseiről való lemondás jogát jogszabály eltérő rendelkezése hiányában

  1. legfeljebb 100.000 Ft nagyságú követelés esetén a polgármester gyakorolja,
  2. 100.000 Ft feletti érték esetén a Képviselő-testület gyakorolja.

            (2) A követelésről csak akkor lehet lemondani, ha

a)    az nem veszélyezteti az önkormányzat likviditását,

b)    a követelés érvényesítése érdekében indított eljárás során a követelés összegét meghaladó költségekkel jár,

c)    a követelés érvényesítése, behajtása bizonyítottan a követelés összegét meghaladó költségekkel jár,

d)    felszámolási eljárás során a felszámoló által írásban adott nyilatkozat alapján a követelés várhatóan nem térül meg,

f)     bíróság bevonásával történő behajtás során a követelésről való lemondásról egyezség született.

            (3)  A mindenkori költségvetési törvényben meghatározott kisösszegű követelések tekintetében lemondani (a követelést törölni) csak azokról az értékhatár alatti vevői követelésekről lehet, melyek különösen készletértékesítésből, szolgáltatásnyújtásból, közterület-foglalási díj és térítési díjhátralékokból származik.

            (4) Kisösszegű követelések behajtását előírni nem kell, de követelés törlése előtt legalább három alkalommal dokumentáltan meg kell kísérelni a bevétel beszedését.

            (5) A rendelkezés hatálya kiterjed az önkormányzat valamennyi önállóan működő, valamint önállóan működő és gazdálkodó intézményére is.


7. Önkormányzati vagyon hasznosítása


10. §    (1) A képviselő-testület a 25 millió forint értékhatár alatti önkormányzati tulajdonú vagyon hasznosításának jogát átengedheti.

(2) A 25 millió forintos értékhatárt meghaladó értékű önkormányzati vagyontárgy hasznosításának átengedése csak a nemzeti vagyonról szóló törvényben előírt versenyeztetés alapján lehetséges.

(3) A versenytárgyalás lefolytatása a Pénzügyi Bizottság hatáskörében tartozik.

(4) Az (1) és (2) bekezdésben meghatározott döntés kizárólag az Nvtv. törvényben meghatározott feltételekkel, minősített többséggel elfogadott döntéssel lehetséges.

(5) Az ingyenes hasznosításról nyilvántartást kell vezetni.


11. §    A korlátozottan forgalomképes vagyontárgyat csak hitelfelvétel és pályázat benyújtása, valamint egyedi kérelem alapján szolgalmi jog bejegyzése céljából lehet megterhelni.


8. Az önkormányzati vagyon tulajdonjogának átruházása


12. §    (1) Korlátozottan forgalomképes vagyontárgy tulajdonjogának átruházása esetén a képviselő-testület minősített többséggel dönt a vagyontárgy forgalomképesség nyilvánításáról és a rendelet 3. mellékletbe történő átvezetéséről.

            (2) Forgalomképes vagyontárgyak esetén a képviselő-testület minősített többséggel dönt az értékesítésre kerülő vagyontárgyak köréről, az értékesítés módjáról és a szerződés lényeges elemeiről.

            (3) A 25 millió forintos értékhatár fölötti önkormányzati vagyontárgyat elidegeníteni csak Nvtv. 13. § -15. §-ban meghatározott módon lehetséges. 

            (4) A versenytárgyalás lefolytatása a Pénzügyi Bizottság hatáskörébe tartozik.


13. §    A 25 millió forintos értékhatár alatti önkormányzati vagyontárgy elidegenítése az alábbi szabályok szerint, vagy e rendelet 7. § (3) g) pontja alapján történhet:

a)    A nyílt és feltételhez nem kötött értékesítési eljárás során a legmagasabb összegű ajánlatot tevő részére történik az értékesítés. A vagyontárgy értékesítéséről szóló pályázati felhívást 15 napon keresztül a helyben szokásos módon közzé kell tenni, valamint legalább egy alkalommal a helyi médiában meg kell hirdetni.

b)    A pályázati felhívás közzétételétől a képviselő-testület eltekinthet, ha a vagyontárgy elidegenítése államháztartási körbe tartozó szervezet, egyház, vagy más társadalmi szervezet részére történik – közérdekű célból – valamint ha az elidegenítés más önkormányzat részére történik feladat- és hatáskör átszállása kapcsán, közérdekű feladat ellátása céljából.

c)    Független értékbecslővel értékelést kell végeztetni a vagyontárgyra, és az így megállapított áron történhet a vagyontárgy értékesítése.

d)    Ha az értékbecslő által megállapított ár nem érhető el, új értékelést kell készíteni.


9. Önkormányzati vagyonra haszonélvezeti jog alapítása


14. §    (1) Az önkormányzati vagyonon haszonélvezeti jog kizárólag törvényben meghatározott személyek részére alapítható, és kizárólag általuk gyakorolható.

            (2) A haszonélvezeti jog alapítása a képviselő-testület hatásköre.



III. Fejezet

Önkormányzati vagyon kezelésének szabályai


10. Vagyonkezelői jog alapítása


15. §    (1) A képviselő-testület a helyi önkormányzat tulajdonában lévő korlátozottan forgalomképes és üzleti vagyonát a Mötv. 109. § (1) bekezdése és a Nvtv. 11. §-a, valamint e rendelet keretei között, önkormányzati közfeladat ellátása érdekében ingyenesen, vagy ellenérték fejében vagyonkezelésbe adhatja.

(2) A vagyonkezelő jog ingyenes átadásához a Képviselő-testület minősített többségű döntése szükséges.

(3) A vagyonkezelői szerződés megkötéséről szóló döntés joga és szerződés tartalmának meghatározása kizárólagosan a Képviselő-testület hatásköre.


16. §    (1) A vagyonkezelésbe adást megelőzően meg kell határozni azt az önkormányzati közfeladatot, feladatkört, melynek ellátása hatékonyabban látható el a vagyonkezelő által.

(2) A vagyonkezelésbe adás az önkormányzati feladatellátás feltételeinek hatékony biztosítása, amely a Mötv. 109. § (3) bekezdésében meghatározott célból történhet.

(3) Az önkormányzat vagyonának kezelője a Nvtv. 11. § (1) bekezdésének megfelelő szervezete lehet.

(4) A vagyonkezelő szerv a szerződéssel reá ruházott jogok gyakorlását saját szervezete útján vagy – az önkormányzattal kötött szerződéssel összhangban – más, a Nvtv. 11. § (11) bekezdése c) pontjának megfelelő szereplők közreműködésével látja el, azonban az általa alkalmazott harmadik személy (alvállalkozó) eljárásáért úgy felel, mintha maga járt volna el és azokat a jogosultnak be kell jelentenie.


11. Vagyonkezelői jog gyakorlása


17. §    A vagyonkezelőt – ha jogszabály eltérően nem rendelkezik – megilletik a tulajdonos jogai, és terhelik a tulajdonos kötelezettségei azzal, hogy a vagyont nem idegenítheti el, továbbá nem terhelheti meg, és a vagyonkezelői jogot harmadik személyre nem ruházhatja át.

18. §    A vagyonkezelő köteles:

  1. viselni a vagyonhoz kapcsolódó terheket,
  2. teljesíteni a jogszabályban, illetve a vagyonkezelési szerződésben előírt, az önkormányzati vagyonra vonatkozó nyilvántartási, adatszolgáltatási és elszámolási kötelezettséget,
  3. a vagyonkezelésbe vett vagyon után elszámolt és a bevételekben megtérülő értékcsökkenés összegének felhasználásáról évente elszámolni,
  4. gondoskodni a vagyon értékének megőrzéséről, állagának megóvásáról, üzemképes állapotának fenntartásáról, a szükséges felújítási munkák elvégzéséről,
  5. tűrni az Önkormányzatnak a vagyonkezelésre vonatkozó ellenőrzéseit illetve közreműködni az ilyen ellenőrzésekben,
  6. teljesíteni a vagyonkezelési szerződésben vállalt, illetve jogszabály alapján fennálló egyéb kötelezettségeket.


19. §    (1) A vagyonkezelési szerződésben rögzíteni kell az érintett vagyonelem esetleges védettségét, rendeltetését és a vagyonkezelő ehhez kapcsolódó kötelezettségeit.

(2) A vagyonkezelő a vagyonkezelési szerződése lejártánál hosszabb kötelezettséget a vagyonkezelésébe adott vagyonra nem vállalhat.


12. Vagyonkezelői jog ellenértéke


20. §    (1) az Önkormányzat vagyonkezelői jogot a (3) bekezdésben foglalt kivétellel kizárólag ellenérték fejében alapíthat.

(2) A vagyonkezelői jog ellenértékének megállapítása során figyelembe kell venni különösen az adott vagyon rendeltetését, az önkormányzati feladat jellegét, a működtetés költségeit, a vagyon értékét, műszaki állapotát, a vagyonhoz kapcsolódó valamint az abból következő kötelezettségeket, illetve jogszabály vagy megállapodás által előírt az Önkormányzatot terhelő más kötelezettséget.

            (3) A vagyonkezelői jog ingyenesen alapítható, ha a Mötv. 109. § (1) bekezdésében, valamint e paragrafus (2) bekezdésében foglalt körülmények figyelembe vételével megállapítható, hogy a vagyon kezeléséhez kapcsolódó feladat ellátása hosszútávon csak veszteségesen biztosítható.


13. Vagyonkezelés ellenőrzése


21. §    (1) Önkormányzati vagyon kezelőjét az őt megillető jogok gyakorlásának szabályszerűségét, célszerűségét a tulajdonosi gyakorló ellenőrzi.

            (2) Az ellenőrzés célja a jogszerűtlen, szerződésellenes, vagy a tulajdonosi érdeket sértő joggyakorlás, az önkormányzati érdeket sértő gazdálkodás, az e körbe sorolható intézkedések feltárása és a jogszerű állapot helyreállítása a vagyonnyilvántartás hitelességének, teljességének és helyességének biztosítása.


22. §    (1) A tulajdonosi ellenőrzést végző személy jogosult:

  1. az ellenőrzött helyiségeibe, ingatlanaiba belépni,
  2. az ellenőrzés tárgyához kacsolódó iratokat és más dokumentumokba, elektronikus adathordozón tárolt adatokba betekinteni, azokról másolatokat, kivonatot, illetve tanúsítványt készíteni,
  3. az ellenőrzött vezetőjétől és bármely alkalmazottjától írásban vagy szóban felvilágosítást, tájékoztatást kérni.

            (2) Az ellenőrzött szerv vezetője, illetve dolgozója jogosult:

  1. az ellenőrzési cselekményeknél jelen lenni,
  2. az ellenőrzés megállapításait megismerni, a jelentés-tervezetre észrevételt tenni.

           

(3) Az ellenőrzött szerv vezetője, illetve dolgozója köteles:

  1. az ellenőrzés végrehajtását elősegíteni, abban együttműködni,
  2. az ellenőrzést végző részére szóban vagy írásban kért tájékoztatást, felvilágosítást, nyilatkozatot megadni, a dokumentációkba a betekintést biztosítani,
  3. az ellenőrzés zavartalan elvégzéséhez szükséges egyéb feltételeket megteremteni.

            (4) A tulajdonosi ellenőrzés nyomán a tulajdonosi joggyakorló kezdeményezheti az ingatlan-nyilvántartási, vagyon-nyilvántartási állapot rendezését vagy más intézkedés megtételét.

            (5) A vagyonkezelő ellenőrzésével kapcsolatos a tulajdonosi jogokat a Képviselő-testület gyakorolja.



IV. Fejezet

Záró rendelkezések


23. §    (1) E rendelet június 1. napján lép hatályba.

(2) Hatályát veszti Beremend Nagyközség Önkormányzat Képviselőtestületének az önkormányzat gazdálkodásának rendjéről szóló 6/2012. (III. 30.) rendelete.

(3) Ez a rendelet a 2006/129/EK irányelvnek való megfelelést szolgálja.






                   Theisz Ferenc                                                                        Zátrok Anna

                    polgármester                                                                      helyettes jegyző



Kihirdetve: 2015. május 29-én



                                                                                                                 Zátrok Anna

                                                                                                              helyettes jegyző

1. számú melléklet


Az önkormányzati vagyon

törzsvagyon tárgyai


Forgalomképtelen vagyontárgyak


Helyrajzi

szám

Megnevezés

Település

Utca + házszám

Terület (m2)

06

Külterületi közút

Beremend

KÜLTERÜLET

2806

011

Saját használatú út

Beremend

KÜLTERÜLET

5980

012

Közút

Beremend

KÜLTERÜLET

679

013

Árok

Beremend

KÜLTERÜLET

8919

015

Közút

Beremend

KÜLTERÜLET

296

017

Közút

Beremend

KÜLTERÜLET

5096

019/ 1

Közút

Beremend

KÜLTERÜLET

5096

019/ 2

Közút

Beremend

KÜLTERÜLET

2271

020/ 17

Közút

Beremend

KÜLTERÜLET

17302

022

Közút

Beremend

KÜLTERÜLET

49847

025

Közút

Beremend

KÜLTERÜLET

6103

029/ 17

Közút

Beremend

KÜLTERÜLET

1574

036

Közút

Beremend

KÜLTERÜLET

243

042

Közút

Beremend

KÜLTERÜLET

456

047/ 13

Közút

Beremend

KÜLTERÜLET

2923

048

Temető

Beremend

KÜLTERÜLET

8142

051

Temető

Beremend

KÜLTERÜLET

619

053

árok

Beremend

KÜLTERÜLET

1702

054

Közterület

Beremend

KÜLTERÜLET

325

072/ 3

Közút

Beremend

KÜLTERÜLET

6752

075

Közút

Beremend

KÜLTERÜLET

4950

078

Közút

Beremend

KÜLTERÜLET

812

090

Temető

Beremend

KÜLTERÜLET

3066

096

Közút

Beremend

KÜLTERÜLET

7121

0106/ 3

árok

Beremend

KÜLTERÜLET

1682

0109

Közút

Beremend

KÜLTERÜLET

615

0110

Közút

Beremend

KÜLTERÜLET

16596

0125

Közút

Beremend

KÜLTERÜLET

4601

0136

Közút

Beremend

KÜLTERÜLET

4045

0138/ 2

Közút

Beremend

KÜLTERÜLET

12546

0142

Közút

Beremend

KÜLTERÜLET

3431

0146/ 5

Közút

Beremend

KÜLTERÜLET

862

0148

Közút

Beremend

KÜLTERÜLET

16939

0151

Közút

Beremend

KÜLTERÜLET

6474

0170

Közút

Beremend

KÜLTERÜLET

5244

0172

Közút

Beremend

KÜLTERÜLET

2081

0177

Közút

Beremend

KÜLTERÜLET

3810

0178

Közút

Beremend

KÜLTERÜLET

3169

0180

Közút

Beremend

KÜLTERÜLET

2247

0181

Közút

Beremend

KÜLTERÜLET

3568

0184/ 7

Közút

Beremend

KÜLTERÜLET

2822

0185

Közút

Beremend

KÜLTERÜLET

1942

0186

Közút

Beremend

KÜLTERÜLET

2506

0188

Közút

Beremend

KÜLTERÜLET

1878

0189

Közút

Beremend

KÜLTERÜLET

1376

0191/ 7

Ipari terület

Beremend

KÜLTERÜLET

1204

0195

árok

Beremend

KÜLTERÜLET

9441

0201

árok

Beremend

KÜLTERÜLET

636

0213

árok

Beremend

KÜLTERÜLET

4456

0215

Közút

Beremend

KÜLTERÜLET

34369

0217/ 1

Közút

Beremend

KÜLTERÜLET

832

0217/ 2

Közút

Beremend

KÜLTERÜLET

8336

0218/ 13

árok

Beremend

KÜLTERÜLET

2934

0219

árok

Beremend

KÜLTERÜLET

989

0221/ 1

Közút

Beremend

KÜLTERÜLET

1987

0221/ 2

Közút

Beremend

KÜLTERÜLET

89

0221/ 3

Közút

Beremend

KÜLTERÜLET

236

0222

árok

Beremend

KÜLTERÜLET

3235

0224

árok

Beremend

KÜLTERÜLET

2096

0226/ 1

Közút

Beremend

KÜLTERÜLET

1910

0226/ 2

Közút

Beremend

KÜLTERÜLET

26

0230

Közút

Beremend

KÜLTERÜLET

2549

0231/ 16

Közút

Beremend

KÜLTERÜLET

2622

0236/ 1

Közút

Beremend

KÜLTERÜLET

1891

0236/ 2

Közút

Beremend

KÜLTERÜLET

54

0234

Közút

Beremend

KÜLTERÜLET

1785

0238

árok

Beremend

KÜLTERÜLET

1701

0239

árok

Beremend

KÜLTERÜLET

9690

0240/ 17

Közút

Beremend

KÜLTERÜLET

1225

0240/ 32

árok

Beremend

KÜLTERÜLET

9949

0241

Közút

Beremend

KÜLTERÜLET

3270

0245

Közút

Beremend

KÜLTERÜLET

3162

0250

Közút

Beremend

KÜLTERÜLET

10945

0263/ 10

árok

Beremend

KÜLTERÜLET

2257

0264

árok

Beremend

KÜLTERÜLET

280

0266

árok

Beremend

KÜLTERÜLET

2176

0269

árok

Beremend

KÜLTERÜLET

368

0270

árok

Beremend

KÜLTERÜLET

12418

0272/ 34

Közút

Beremend

KÜLTERÜLET

2357

0272/ 6

Közút

Beremend

KÜLTERÜLET

4713

0273

árok

Beremend

KÜLTERÜLET

1111

21

Járda

Beremend

KOSSUTH UTCA

88

22

Közút (kiépítetlen)

Beremend

KOSSUTH UTCA

1466

24

árok

Beremend

nincs

1067

30

árok

Beremend

nincs

917

31

Árok

Beremend

nincs

945

33

árok

Beremend

nincs

1382

41

Közút (kiépítetlen)

Beremend

KOSSUTH UTCA

2979

42

Járda

Beremend

KOSSUTH UTCA

7405

52

Közterület

Beremend

nincs

325

68

Árok

Beremend

nincs

2304

84/ 20

Közpark

Beremend

JÓZSEF ATTILA UTCA

23334

97

Közút

Beremend

JÓKAI MÓR UTCA

1904

98

Közterület

Beremend

JÓKAI MÓR UTCA

557

111

Közterület

Beremend

BAJCSY-ZS. UTCA

4855

112

Közterület

Beremend

JÓZSEF ATTILA UTCA

6812

113

Közterület

Beremend

SPORT UTCA

6381

146

Közterület

Beremend

IFJÚSÁG UTCA

8173

147/ 1

Közterület

Beremend

IFJÚSÁG UTCA

33

147/ 4

Közpark

Beremend

BARTA L. TÉR

179

184/ 1

Járda

Beremend

HEGYALJA UTCA

34

184/ 2

Közterület

Beremend

HEGYALJA UTCA

7781

186

Járda

Beremend

HEGYALJA UTCA

1455

190

Közút

Beremend

HEGYALJA UTCA

697

222

Közterület

Beremend

HEGYALJA UTCA

1723

223

Közterület

Beremend

RÁKÓCZI UTCA

1070

240/ 2

Közterület

Beremend

BARTA L. TÉR

705

240/ 11

Közterület

Beremend

BARTA L. TÉR

2638

241

Közterület

Beremend

BARTA L. TÉR

290

242/ 1

Közterület

Beremend

BARTA L. TÉR

1898

243

Közterület

Beremend

nincs

767

253

Közút

Beremend

BARTA L. TÉR

278

257

Közút

Beremend

KÜLTERÜLET

1049

258

Közterület

Beremend

nincs

210

262

Közút

Beremend

KÜLTERÜLET

408

268

Közterület

Beremend

RÁKÓCZI UTCA

197

271

Közút

Beremend

KÜLTERÜLET

3828

285/ 2

Közterület

Beremend

RÁKÓCZI UTCA

9832

285/ 3

Kossuth park

Beremend

KOSSUTH

4008

300

Saját használatú út

Beremend

RÁKÓCZI UTCA

148

333/ 1

Gyalogút

Beremend

RÁKÓCZI UTCA

18

336/ 1

Gyalogút

Beremend

RÁKÓCZI UTCA

69

340/ 4

Gyalogút

Beremend

RÁKÓCZI UTCA

196

340/ 6

Kerékpárút

Beremend

KOSSUTH UTCA

174

358/ 2

Kerékpárút

Beremend

HEGYALJA UTCA

682

365

Közpark

Beremend

SZABADSÁG TÉR

579

366

Közpark (emlékmű)

Beremend

SZABADSÁG TÉR

333

367

Járda

Beremend

SZABADSÁG TÉR

294

370

Közterület

Beremend

SZABADSÁG TÉR

792

373/ 1

Közút

Beremend

TÁNCSICS M. UTCA

1111

368/ 1

Járda

Beremend

SZABADSÁG TÉR

500

368/ 2

Közút

Beremend

SZABADSÁG TÉR

1400

368/ 3

Közút

Beremend

SZABADSÁG TÉR

3818

397

Közút

Beremend

TÁNCSICS M. UTCA

3342

404/ 1

árok

Beremend

ALKOTMÁNY UTCA

185

404/ 2

árok

Beremend

ALKOTMÁNY UTCA

127

405/ 13

árok

Beremend

gyár utca

257

413/ 4

Közút

Beremend

GYÁR UTCA

78

413/ 41

Közút

Beremend

GYÁR UTCA

118

414

Közút

Beremend

GYÁR UTCA

719

420

Közút

Beremend

GYÁR UTCA

740

439/ 2

Beépítetlen terület

Beremend

KISS ERNŐ UTCA

348

447

Közút

Beremend

KISS ERNŐ UTCA

7493

448/ 2

Strandfürdő és közpark

Beremend

KISS ERNŐ UTCA

48732

452

Közterület

Beremend

VÉCSEY UTCA

5582

453

Közpark

Beremend

nincs

471

465/ 2

Közút

Beremend

SZABADSÁG TÉR

548

466/ 1

Közút

Beremend

ADY ENDRE UTCA

7966

484/ 4

Közút

Beremend

SZABADSÁG TÉR

236

512

Közút

Beremend

VÉCSEY UTCA

2834

533/ 11

Közút

Beremend

GESZTENYE FASOR

490

533/ 24

Közút

Beremend

OBERSOWSZKY TÉR

2006

514

Közpark

Beremend

nincs

634

527/ 2

Közút

Beremend

DÓZSA GYÖRGY UTCA

1545

534

Közterület

Beremend

GORKIJ FASOR

3377

541/ 21

Zöldterület

Beremend

DÓZSA GYÖRGY UTCA

906

546

Közterület

Beremend

ALKOTMÁNY UTCA

5782

547

Közterület

Beremend

ALKOTMÁNY UTCA

1279

551

Közterület

Beremend

DÓZSA GYÖRGY UTCA

5333

573/ 2

Közút

Beremend

DÓZSA GYÖRGY UTCA

624

574/ 9

Közterület

Beremend

DÓZSA GYÖRGY UTCA

15987

574/ 10

Közút

Beremend

DÓZSA GYÖRGY UTCA

1165

574/ 17

Közút

Beremend

DÓZSA GYÖRGY UTCA

72

587/ 10

Közút

Beremend

PETŐFI UTCA

656

587/ 13

Közút

Beremend

PETŐFI UTCA

2147

606/ 1

Kiépítetlen út

Beremend

PETŐFI UTCA

1535

632

Közút

Beremend

BATTHÁNY UTCA

210

633

Közterület

Beremend

BATTHÁNY UTCA

2247

644

Közpark

Beremend

BATTHYÁNY UTCA

1624

680

Járda

Beremend

PETŐFI UTCA

3792

682

Járda

Beremend

PETŐFI UTCA

3040

683

Járda

Beremend

SZABADSÁG TÉR

45

685

Járda

Beremend

SZABADSÁG TÉR

692

688

Egészségház

Beremend

SZABADSÁG TÉR 5

4132

689/ 2

szennyvízcsatorna

Beremend

nincs

289

719

Saját használatú út

Beremend

nincs

568

726

Saját út

Beremend

KOSSUTH UTCA

1239

748

Közterület

Beremend

DAMJANICH

3327

749

Járda

Beremend

KOSSUTH UTCA

7598

786

árok

Beremend

nincs

776

801

Közút

Beremend

KOSSUTH UTCA

1501

820/ 2

Közút

Beremend

KOSSUTH UTCA

134

830

Beremendi-csatorna

Beremend

nincs

11351

869

Közterület

Beremend

nincs

245

876

Közterület

Beremend

nincs

245

883

Közterület

Beremend

nincs

245

890/ 2

Zöldterület

Beremend

SPORT UTCA

203

897

Közterület

Beremend

nincs

274

904/ 4

Zöldterület

Beremend

SPORT UTCA

996

905

Közút

Beremend

SPORT UTCA

416

1003

Közút

Beremend

nincs

2686

2360

árok

Beremend

ZÁRTKERT

557

2372

Közút

Beremend

ZÁRTKERT

660


2. számú melléklet


Az önkormányzati vagyon

törzsvagyon tárgyai


Korlátozottan forgalomképes vagyontárgyak


Helyrajzi

szám

Megnevezés

Település

Utca + házszám

Terület (m2)

08

Kútház

Beremend

KÜLTERÜLET

613

09

Kútház

Beremend

KÜLTERÜLET

601

010

Kútház

Beremend

KÜLTERÜLET

804

0146/ 2

Víztorony

Beremend

KÜLTERÜLET

4820

0149/ 5

Szemétlerakó telep (I-es számú)

Beremend

KÜLTERÜLET

15834

0179/ 21

Szemétlerakó telep

Beremend

KÜLTERÜLET

20625

187/ 13

Beépítetlen terület

Beremend

SPORT UTCA

2536

244/ 1

Beépítetlen terület

Beremend

nincs

21

244/ 10

Beépítetlen terület

Beremend

nincs

21

244/ 11

Beépítetlen terület

Beremend

nincs

21

244/ 14

Beépítetlen terület

Beremend

nincs

21

244/ 6

Beépítetlen terület

Beremend

nincs

21

283

Bölcsőde

Beremend

nincs

1163

285/ 4

Általános iskola

Beremend

SZABADSÁG TÉR 11

14129

318

Lakótelek

Beremend

KOSSUTH UTCA 62

5993

320

Vízmű telep

Beremend

RÁKÓCZI UTCA

2557

331

Fogorvosi rendelő, lakás

Beremend

KOSSUTH UTCA 38

1491

396

Mendele-ház

Beremend

KISS ERNŐ UTCA 9

162

448/ 1

Strandfürdő

Beremend

KISS ERNŐ UTCA

3839

450

Beépítetlen terület

Beremend

ADY ENDRE UTCA

3314

468/ 1

Szolgáltató

Beremend

SZABADSÁG TÉR 6

1108

468/ 3

Beépítetlen terület

Beremend

SZABADSÁG TÉR

50

471

Napközi konyha

Beremend

PETŐFI UTCA 7

1649

485/ 2

Közút

Beremend

SZABADSÁG TÉR

108

485/ 4

Lakóház, udvar, gazdasági épület

Beremend

ADY ENDRE UTCA 28/A

950

485/ 5

Lakóház, udvar, gazdasági épület

Beremend

ADY ENDRE UTCA 28/C

936

537

Nyugdíjasház

Beremend

GORKIJ FASOR 1-5

7826

541/ 7

Lakótelek

Beremend

ALKOTMÁNY UTCA

2208

643

Ravatalozó

Beremend

BATTHYÁNY UTCA

1342

687/ 1

Beépítetlen terület

Beremend

PETŐFI UTCA

2608

687/ 2

Beépítetlen terület

Beremend

PETŐFI UTCA

338

687/ 3

Beépítetlen terület

Beremend

PETŐFI UTCA

1950

689/ 4

Beépítetlen telek

Beremend

SZABADSÁG TÉR

107

689/ 6

Beépítetlen terület

Beremend

SZABADSÁG TÉR

16794

690

Polgármesteri Hivatal

Beremend

SZABADSÁG TÉR 1

15483

710

óvoda

Beremend

KOSSUTH UTCA 37

5054

718

Beépítetlen terület

Beremend

KOSSUTH UTCA

105

720

Beépítetlen terület

Beremend

nincs

787

721

Beépítetlen terület

Beremend

nincs

1649

723

Szennyvíztisztító telep

Beremend

KOSSUTH UTCA

8030

84/ 21

Közterület

Beremend

JÓZSEF ATTILA UTCA

26

84/ 22

Közterület

Beremend

JÓZSEF ATTILA UTCA

50

84/ 23

Közterület

Beremend

JÓZSEF ATTILA UTCA

50

903

Sportkör kútház

Beremend

SPORT UTCA 1

528

904/ 1

Sporttelep

Beremend

SPORT UTCA 1

36540

2007

Park

Beremend

TÁNCSICS M. UTCA

1488


3. számú melléklet

Az önkormányzati vagyon

üzleti vagyontárgyai


Helyrajzi

szám

Megnevezés

Település

Utca + házszám

Terület (m2)

0128/ 2

Kivett

Beremend

KÜLTERÜLET

1316

0128/ 2

Kivett

Beremend

IDAMAJOR ISKOLA

1316

0128/ 3

Kivett

Beremend

KÜLTERÜLET

119

0128/ 3

Kivett

Beremend

IDAMAJOR BOLT

119

0149/ 2

Szántó

Beremend

KÜLTERÜLET

2170

0149/ 2

Szántó

Beremend

KÜLTERÜLET

2170

0149/ 54

Erdő

Beremend

KÜLTERÜLET

2487

0149/ 54

Erdő

Beremend

KÜLTERÜLET

2487

0149/ 55

Termőföld

Beremend

KÜLTERÜLET

745

0149/ 55

Termőföld

Beremend

KÜLTERÜLET

745

0149/ 56

Termőföld

Beremend

KÜLTERÜLET

1394

0149/ 56

Termőföld

Beremend

KÜLTERÜLET

1394

0149/ 57

Termőföld

Beremend

KÜLTERÜLET

221

0149/ 57

Termőföld

Beremend

KÜLTERÜLET

221

0149/ 58

Termőföld

Beremend

KÜLTERÜLET

2926

0149/ 58

Termőföld

Beremend

KÜLTERÜLET

2926

0149/ 59

Termőföld

Beremend

KÜLTERÜLET

87994

0149/ 59

Termőföld

Beremend

KÜLTERÜLET

87994

0149/ 6

Szántó

Beremend

KÜLTERÜLET

8725

0149/ 6

Szántó

Beremend

KÜLTERÜLET

8725

0149/ 61

Szántó

Beremend

KÜLTERÜLET

24512

0149/ 61

Szántó

Beremend

KÜLTERÜLET

24512

0150

Erdő

Beremend

KÜLTERÜLET

11566

0152/ 17

Erdő

Beremend

KÜLTERÜLET

3527

0152/ 17

Erdő

Beremend

KÜLTERÜLET

3527

0179/ 17

Termőföld

Beremend

KÜLTERÜLET

5667

0179/ 17

Termőföld

Beremend

KÜLTERÜLET

5667

0179/ 18

Szántó

Beremend

KÜLTERÜLET

2125

0179/ 18

Szántó

Beremend

KÜLTERÜLET

2125

0179/ 19

Szántóföld

Beremend

KÜLTERÜLET

3470

0179/ 19

Szántóföld

Beremend

KÜLTERÜLET

3470

0179/ 20

Termőföld

Beremend

KÜLTERÜLET

5312

0179/ 20

Termőföld

Beremend

KÜLTERÜLET

5312

0182/ 12

Szántó

Beremend

KÜLTERÜLET

1815

0182/ 12

Szántó

Beremend

KÜLTERÜLET

1815

0182/ 17

Termőföld

Beremend

KÜLTERÜLET

6094

0182/ 17

Termőföld

Beremend

KÜLTERÜLET

6094

0182/ 18

Termőföld

Beremend

KÜLTERÜLET

6550

0182/ 18

Termőföld

Beremend

KÜLTERÜLET

6550

0182/ 21

Termőföld

Beremend

KÜLTERÜLET

3449

0182/ 21

Termőföld

Beremend

KÜLTERÜLET

3449

0182/ 25

Termőföld

Beremend

KÜLTERÜLET

6213

0182/ 25

Termőföld

Beremend

KÜLTERÜLET

6213

0182/ 3

Termőföld

Beremend

KÜLTERÜLET

2404

0182/ 3

Termőföld

Beremend

KÜLTERÜLET

2404

0182/ 4

Termőföld

Beremend

KÜLTERÜLET

4046

0182/ 4

Termőföld

Beremend

KÜLTERÜLET

4046

0182/ 8

Termőföld

Beremend

KÜLTERÜLET

5797

0182/ 8

Termőföld

Beremend

KÜLTERÜLET

5797

0182/ 9

Termőföld

Beremend

KÜLTERÜLET

3655

0182/ 9

Termőföld

Beremend

KÜLTERÜLET

3655

0182/16

Szántó

Beremend

KÜLTERÜLET

6031

0182/23

Szántó

Beremend

KÜLTERÜLET

1141

0182/27

Szántó

Beremend

KÜLTERÜLET

6024

0182/28

Szántó

Beremend

KÜLTERÜLET

5593

0182/29

Szántó

Beremend

KÜLTERÜLET

3453

0182/30

Szántó

Beremend

KÜLTERÜLET

2927

0182/31

Szántó

Beremend

KÜLTERÜLET

2869

0182/5

Lakóház udvar

Beremend

KÜLTERÜLET Sipos tanya

4493

0182/6

Szántó

Beremend

KÜLTERÜLET

4227

0184/ 6

Erdő

Beremend

KÜLTERÜLET

6016

0184/ 6

Erdő

Beremend

KÜLTERÜLET

6016

0191/ 2

Gyep

Beremend

KÜLTERÜLET

1114

0191/ 2

Gyep

Beremend

KÜLTERÜLET

1114

0191/ 4

Gyep

Beremend

KÜLTERÜLET

2046

0191/ 5

Gyep

Beremend

KÜLTERÜLET

2551

0191/ 5

Gyep

Beremend

KÜLTERÜLET

2551

0191/ 9

Üzemi terület

Beremend

KÜLTERÜLET

6514

0191/9

Gyep

Beremend

KÜLTERÜLET

1705

020/ 3

Gyep

Beremend

KÜLTERÜLET

529

020/ 3

Gyep

Beremend

KÜLTERÜLET

529

0220/ 2

Termőföld

Beremend

KÜLTERÜLET

3544

0220/ 2

Termőföld

Beremend

KÜLTERÜLET

3544

0223/ 4

Termőföld

Beremend

KÜLTERÜLET

7070

0223/ 4

Termőföld

Beremend

KÜLTERÜLET

7070

0223/ 7

Termőföld

Beremend

KÜLTERÜLET

4252

0223/ 7

Termőföld

Beremend

KÜLTERÜLET

4252

0223/ 8

Termőföld

Beremend

KÜLTERÜLET

20502

0223/ 8

Termőföld

Beremend

KÜLTERÜLET

20502

0225/ 10

Termőföld

Beremend

KÜLTERÜLET

696

0225/ 10

Termőföld

Beremend

KÜLTERÜLET

696

0227/ 2

Termőföld

Beremend

KÜLTERÜLET

36

0227/ 2

Termőföld

Beremend

KÜLTERÜLET

36

0228/ 1

Gyep

Beremend

KÜLTERÜLET

4780

0228/ 1

Gyep

Beremend

KÜLTERÜLET

4780

0228/ 2

Gyep

Beremend

KÜLTERÜLET

32

0228/ 2

Gyep

Beremend

KÜLTERÜLET

32

0229

Parkoló

Beremend

BATTHÁNY UTCA

3051

023/ 1

Erdő

Beremend

KÜLTERÜLET

3620

023/ 1

Erdő

Beremend

KÜLTERÜLET

3620

0231/ 2

Szántó

Beremend

KÜLTERÜLET

4443

0231/ 2

Szántó

Beremend

KÜLTERÜLET

4443

0231/ 21

Gyep

Beremend

KÜLTERÜLET

265

0231/ 21

Gyep

Beremend

KÜLTERÜLET

265

0231/ 6

Szántó

Beremend

KÜLTERÜLET

2449

0231/ 6

Szántó

Beremend

KÜLTERÜLET

2449

0233/ 3

Gyep

Beremend

KÜLTERÜLET

19702

0233/ 3

Gyep

Beremend

KÜLTERÜLET

19702

0235/ 2

Termőföld

Beremend

KÜLTERÜLET

1642

0235/ 2

Termőföld

Beremend

KÜLTERÜLET

1642

0258/ 1

Szántó

Beremend

KÜLTERÜLET

40283

0258/ 1

Szántó

Beremend

KÜLTERÜLET

40283

039/ 1

Gyep

Beremend

KÜLTERÜLET

472

039/ 1

Gyep

Beremend

KÜLTERÜLET

472

039/ 2

Gyep

Beremend

KÜLTERÜLET

290

039/ 2

Gyep

Beremend

KÜLTERÜLET

290

041/ 4

Külterület

Beremend

KÜLTERÜLET

7249

041/ 4

Külterület

Beremend

KÜLTERÜLET

7249

044/ 1

Termőföld

Beremend

KÜLTERÜLET

498

044/ 1

Termőföld

Beremend

KÜLTERÜLET

498

07/4

Gyep

Beremend

KÜLTERÜLET

18885

072/ 2

Erdő

Beremend

KÜLTERÜLET

1764

072/ 2

Erdő

Beremend

KÜLTERÜLET

1764

072/ 34

Szántó

Beremend

KÜLTERÜLET

802

072/ 34

Szántó

Beremend

KÜLTERÜLET

802

074

Szántó

Beremend

KÜLTERÜLET

16476

37

Beépítetlen terület

Beremend

nincs

5210

37

kert

Beremend

nincs

5210

71

Erdő

Beremend

nincs

19030

71

Erdő

Beremend

nincs

19030

74

Szántó

Beremend

nincs

16476

84/ 5/A/ 35

Szolgálati lakás

Beremend

JÓZSEF ATTILA UTCA 2/C


84/ 5/A/ 35

Szolgálati lakás

Beremend

JÓZSEF ATTILA UTCA 2/C


84/ 23

Beépítetlen terület

Beremend

JÓZSEF ATTILA UTCA

50

84/ 22

Beépítetlen terület

Beremend

JÓZSEF ATTILA UTCA

50

84/ 21

Beépítetlen terület

Beremend

JÓZSEF ATTILA UTCA

26

150

Erdő

Beremend

KÜLTERÜLET

11566

183

Orvosi rendelő és udvar (II-es)

Beremend

HEGYALJA UTCA 18

676

187/ 13

Beépítetlen terület

Beremend

SPORT UTCA

2536

229

Parkoló

Beremend

BATTHÁNY UTCA

3051

244/ 1

Beépítetlen terület

Beremend

nincs

21

244/ 6

Beépítetlen terület

Beremend

nincs

21

244/ 10

Beépítetlen terület

Beremend

nincs

21

244/ 11

Beépítetlen terület

Beremend

nincs

21

244/ 14

Beépítetlen terület

Beremend

nincs

21

253

Gyep

Beremend

nincs

18658

253

Gyep

Beremend

nincs

18658

318

Lakótelek

Beremend

KOSSUTH UTCA 62

5993

413/ 1

Beépítetlen terület

Beremend

nincs

262

413/ 2

Beépítetlen terület

Beremend

nincs

254

413/ 3

Beépítetlen terület

Beremend

nincs

183

413/ 5

Kert

Beremend

GYÁR UTCA

406

413/ 6

Beépítetlen terület

Beremend

nincs

436

413/ 7

Beépítetlen terület

Beremend

GYÁR UTCA

493

413/ 8

Kert

Beremend

GYÁR UTCA

392

413/ 9

Kert

Beremend

GYÁR UTCA

420

413/ 10

Kert

Beremend

GYÁR UTCA

444

413/ 11

Kert

Beremend

GYÁR UTCA

396

413/ 12

Kert

Beremend

GYÁR UTCA

379

413/ 13

Kert

Beremend

GYÁR UTCA

278

413/ 14

Kert

Beremend

GYÁR UTCA

550

413/ 15

Kert

Beremend

GYÁR UTCA

432

413/ 16

Kert

Beremend

GYÁR UTCA

398

413/ 17

Kert

Beremend

GYÁR UTCA

396

413/ 18

Kert

Beremend

GYÁR UTCA

410

413/ 19

Kert

Beremend

GYÁR UTCA

397

413/ 20

Kert

Beremend

GYÁR UTCA

402

413/ 21

Beépítetlen terület

Beremend

nincs

73

413/ 22

Beépítetlen terület

Beremend

nincs

68

413/ 23

Garázsépület

Beremend

nincs

68

413/ 24

Beépítetlen terület

Beremend

nincs

79

413/ 25

Beépítetlen terület

Beremend

nincs

67

413/ 26

Garázsépület

Beremend

nincs

69

413/ 27

Beépítetlen terület

Beremend

nincs

145

413/ 28

Beépítetlen terület

Beremend

nincs

72

413/ 29

Beépítetlen terület

Beremend

nincs

72

413/ 30

Garázsépület

Beremend

nincs

75

413/ 31

Beépítetlen terület

Beremend

nincs

69

413/ 32

Beépítetlen terület

Beremend

nincs

65

413/ 33

Beépítetlen terület

Beremend

nincs

73

413/ 34

Garázsépület

Beremend

nincs

77

413/ 35

Garázsépület

Beremend

nincs

75

413/ 36

Beépítetlen terület

Beremend

nincs

72

413/ 37

Garázsépület

Beremend

nincs

70

413/ 38

Beépítetlen terület

Beremend

nincs

103

413/ 39

Beépítetlen terület

Beremend

nincs

162

413/ 40

Beépítetlen terület

Beremend

nincs

185

448 / 1

Strandfürdő

Beremend

KISS ERNŐ UTCA

3839

450

Beépítetlen terület

Beremend

ADY ENDRE UTCA

3314

485/ 2

Közút

Beremend

SZABADSÁG TÉR

108

485/ 4

Lakóház, udvar, gazdasági épület

Beremend

ADY ENDRE UTCA 28/A

950

485/ 5

Lakóház, udvar, gazdasági épület

Beremend

ADY ENDRE UTCA 28/C

936

533/ 20

Beépítetlen terület

Beremend

nincs

1417

533/ 20

Beépítetlen terület

Beremend

nincs

1417

533/ 21

Beépítetlen terület

Beremend

nincs

1471

533/ 21

Beépítetlen terület

Beremend

nincs

1471

533/ 22

Beépítetlen terület

Beremend

nincs

1440

533/ 22

Beépítetlen terület

Beremend

nincs

1440

533/ 23

Beépítetlen terület

Beremend

nincs

1453

533/ 23

Beépítetlen terület

Beremend

nincs

1453

541/ 11

Lakótelek

Beremend

DÓZSA GYÖRGY UTCA

1872

541/ 14

Lakótelek

Beremend

DÓZSA GYÖRGY UTCA

1874

541/ 15

Lakótelek

Beremend

DÓZSA GYÖRGY UTCA

2010

541/ 15

Lakótelek

Beremend

DÓZSA GYÖRGY UTCA

2010

541/ 4

Beépítetlen terület

Beremend

SZABADSÁG TÉR

2236

541/ 4

Beépítetlen terület

Beremend

SZABADSÁG TÉR

2236

541/ 7

Lakótelek

Beremend

ALKOTMÁNY UTCA

2208

574/ 15

Gyep (legelő)

Beremend

DÓZSA GYÖRGY UTCA

10871

574/ 15

Gyep (legelő)

Beremend

DÓZSA GYÖRGY UTCA

10871

574/ 19

Beépítetlen terület

Beremend

DÓZSA GYÖRGY UTCA

72

574/ 19

Beépítetlen terület

Beremend

DÓZSA GYÖRGY UTCA

72

574/ 21

Beépítetlen terület

Beremend

DÓZSA GYÖRGY UTCA

72

574/ 21

Beépítetlen terület

Beremend

DÓZSA GYÖRGY UTCA

72

574/ 23

Beépítetlen terület

Beremend

DÓZSA GYÖRGY UTCA

644

574/ 23

Beépítetlen terület

Beremend

DÓZSA GYÖRGY UTCA

644

574/ 25

Beépítetlen terület

Beremend

DÓZSA GYÖRGY UTCA

608

574/ 25

Beépítetlen terület

Beremend

DÓZSA GYÖRGY UTCA

608

574/ 26

Beépítetlen terület

Beremend

DÓZSA GYÖRGY UTCA

140

574/ 26

Beépítetlen terület

Beremend

DÓZSA GYÖRGY UTCA

140

587/ 17

Beépítetlen terület

Beremend

PETŐFI UTCA

1040

587/ 17

Beépítetlen terület

Beremend

PETŐFI UTCA

1040

587/ 24

Beépítetlen földterület

Beremend

PETŐFI UTCA

829

587/ 24

Beépítetlen földterület

Beremend

PETŐFI UTCA

829

606/ 2

Beépítetlen terület

Beremend

PETŐFI UTCA

2184

606/ 2

Beépítetlen terület

Beremend

PETŐFI UTCA

2184

606/ 4

Beépítetlen terület

Beremend

PETŐFI UTCA

16

606/ 4

Beépítetlen terület

Beremend

PETŐFI UTCA

16

607/ 6

Beépítetlen terület

Beremend

PETŐFI UTCA

2480

607/ 6

Beépítetlen terület

Beremend

PETŐFI UTCA

2480

627

Beépítetlen terület

Beremend

nincs

19

627

Beépítetlen terület

Beremend

PETŐFI-BATTHYÁNY UTCA

19

665

Lakóház, udvar, gazdasági épület

Beremend

PETŐFI UTCA 28

6056

665

Lakóház, udvar, gazdasági épület

Beremend

PETŐFI UTCA 28

6056

687/ 1

Beépítetlen terület

Beremend

PETŐFI UTCA

2608

687/ 2

Beépítetlen terület

Beremend

PETŐFI UTCA

338

687/ 3

Beépítetlen terület

Beremend

PETŐFI UTCA

1950

689/ 4

Beépítetlen telek

Beremend

SZABADSÁG TÉR

107

689/ 6

Beépítetlen terület

Beremend

SZABADSÁG TÉR

16794

701/ 2

Beépítetlen terület

Beremend

KOSSUTH UTCA

4293

701/ 2

Beépítetlen terület

Beremend

KOSSUTH UTCA

4293

718

Beépítetlen terület

Beremend

KOSSUTH UTCA

105

720

Beépítetlen terület

Beremend

nincs

787

721

Beépítetlen terület

Beremend

nincs

1649

1005

Lakóház, udvar, gazdasági épület

Beremend

PÜSPÖKBÓLY

2616

1005

Lakóház, udvar, gazdasági épület

Beremend

PÜSPÖKBÓLY

2616

2007

Park

Beremend

TÁNCSICS M. UTCA

1488



3. számú melléklet

Az önkormányzati vagyon

üzleti vagyontárgyai


Helyrajzi

szám

Megnevezés

Település

Utca + házszám

Terület (m2)

0128/ 2

Kivett

Beremend

KÜLTERÜLET

1316

0128/ 2

Kivett

Beremend

IDAMAJOR ISKOLA

1316

0128/ 3

Kivett

Beremend

KÜLTERÜLET

119

0128/ 3

Kivett

Beremend

IDAMAJOR BOLT

119

0149/ 2

Szántó

Beremend

KÜLTERÜLET

2170

0149/ 2

Szántó

Beremend

KÜLTERÜLET

2170

0149/ 54

Erdő

Beremend

KÜLTERÜLET

2487

0149/ 54

Erdő

Beremend

KÜLTERÜLET

2487

0149/ 55

Termőföld

Beremend

KÜLTERÜLET

745

0149/ 55

Termőföld

Beremend

KÜLTERÜLET

745

0149/ 56

Termőföld

Beremend

KÜLTERÜLET

1394

0149/ 56

Termőföld

Beremend

KÜLTERÜLET

1394

0149/ 57

Termőföld

Beremend

KÜLTERÜLET

221

0149/ 57

Termőföld

Beremend

KÜLTERÜLET

221

0149/ 58

Termőföld

Beremend

KÜLTERÜLET

2926

0149/ 58

Termőföld

Beremend

KÜLTERÜLET

2926

0149/ 59

Termőföld

Beremend

KÜLTERÜLET

87994

0149/ 59

Termőföld

Beremend

KÜLTERÜLET

87994

0149/ 6

Szántó

Beremend

KÜLTERÜLET

8725

0149/ 6

Szántó

Beremend

KÜLTERÜLET

8725

0149/ 61

Szántó

Beremend

KÜLTERÜLET

24512

0149/ 61

Szántó

Beremend

KÜLTERÜLET

24512

0150

Erdő

Beremend

KÜLTERÜLET

11566

0152/ 17

Erdő

Beremend

KÜLTERÜLET

3527

0152/ 17

Erdő

Beremend

KÜLTERÜLET

3527

0179/ 17

Termőföld

Beremend

KÜLTERÜLET

5667

0179/ 17

Termőföld

Beremend

KÜLTERÜLET

5667

0179/ 18

Szántó

Beremend

KÜLTERÜLET

2125

0179/ 18

Szántó

Beremend

KÜLTERÜLET

2125

0179/ 19

Szántóföld

Beremend

KÜLTERÜLET

3470

0179/ 19

Szántóföld

Beremend

KÜLTERÜLET

3470

0179/ 20

Termőföld

Beremend

KÜLTERÜLET

5312

0179/ 20

Termőföld

Beremend

KÜLTERÜLET

5312

0182/ 12

Szántó

Beremend

KÜLTERÜLET

1815

0182/ 12

Szántó

Beremend

KÜLTERÜLET

1815

0182/ 17

Termőföld

Beremend

KÜLTERÜLET

6094

0182/ 17

Termőföld

Beremend

KÜLTERÜLET

6094

0182/ 18

Termőföld

Beremend

KÜLTERÜLET

6550

0182/ 18

Termőföld

Beremend

KÜLTERÜLET

6550

0182/ 21

Termőföld

Beremend

KÜLTERÜLET

3449

0182/ 21

Termőföld

Beremend

KÜLTERÜLET

3449

0182/ 25

Termőföld

Beremend

KÜLTERÜLET

6213

0182/ 25

Termőföld

Beremend

KÜLTERÜLET

6213

0182/ 3

Termőföld

Beremend

KÜLTERÜLET

2404

0182/ 3

Termőföld

Beremend

KÜLTERÜLET

2404

0182/ 4

Termőföld

Beremend

KÜLTERÜLET

4046

0182/ 4

Termőföld

Beremend

KÜLTERÜLET

4046

0182/ 8

Termőföld

Beremend

KÜLTERÜLET

5797

0182/ 8

Termőföld

Beremend

KÜLTERÜLET

5797

0182/ 9

Termőföld

Beremend

KÜLTERÜLET

3655

0182/ 9

Termőföld

Beremend

KÜLTERÜLET

3655

0182/16

Szántó

Beremend

KÜLTERÜLET

6031

0182/23

Szántó

Beremend

KÜLTERÜLET

1141

0182/27

Szántó

Beremend

KÜLTERÜLET

6024

0182/28

Szántó

Beremend

KÜLTERÜLET

5593

0182/29

Szántó

Beremend

KÜLTERÜLET

3453

0182/30

Szántó

Beremend

KÜLTERÜLET

2927

0182/31

Szántó

Beremend

KÜLTERÜLET

2869

0182/5

Lakóház udvar

Beremend

KÜLTERÜLET Sipos tanya

4493

0182/6

Szántó

Beremend

KÜLTERÜLET

4227

0184/ 6

Erdő

Beremend

KÜLTERÜLET

6016

0184/ 6

Erdő

Beremend

KÜLTERÜLET

6016

0191/ 2

Gyep

Beremend

KÜLTERÜLET

1114

0191/ 2

Gyep

Beremend

KÜLTERÜLET

1114

0191/ 4

Gyep

Beremend

KÜLTERÜLET

2046

0191/ 5

Gyep

Beremend

KÜLTERÜLET

2551

0191/ 5

Gyep

Beremend

KÜLTERÜLET

2551

0191/ 9

Üzemi terület

Beremend

KÜLTERÜLET

6514

0191/9

Gyep

Beremend

KÜLTERÜLET

1705

020/ 3

Gyep

Beremend

KÜLTERÜLET

529

020/ 3

Gyep

Beremend

KÜLTERÜLET

529

0220/ 2

Termőföld

Beremend

KÜLTERÜLET

3544

0220/ 2

Termőföld

Beremend

KÜLTERÜLET

3544

0223/ 4

Termőföld

Beremend

KÜLTERÜLET

7070

0223/ 4

Termőföld

Beremend

KÜLTERÜLET

7070

0223/ 7

Termőföld

Beremend

KÜLTERÜLET

4252

0223/ 7

Termőföld

Beremend

KÜLTERÜLET

4252

0223/ 8

Termőföld

Beremend

KÜLTERÜLET

20502

0223/ 8

Termőföld

Beremend

KÜLTERÜLET

20502

0225/ 10

Termőföld

Beremend

KÜLTERÜLET

696

0225/ 10

Termőföld

Beremend

KÜLTERÜLET

696

0227/ 2

Termőföld

Beremend

KÜLTERÜLET

36

0227/ 2

Termőföld

Beremend

KÜLTERÜLET

36

0228/ 1

Gyep

Beremend

KÜLTERÜLET

4780

0228/ 1

Gyep

Beremend

KÜLTERÜLET

4780

0228/ 2

Gyep

Beremend

KÜLTERÜLET

32

0228/ 2

Gyep

Beremend

KÜLTERÜLET

32

0229

Parkoló

Beremend

BATTHÁNY UTCA

3051

023/ 1

Erdő

Beremend

KÜLTERÜLET

3620

023/ 1

Erdő

Beremend

KÜLTERÜLET

3620

0231/ 2

Szántó

Beremend

KÜLTERÜLET

4443

0231/ 2

Szántó

Beremend

KÜLTERÜLET

4443

0231/ 21

Gyep

Beremend

KÜLTERÜLET

265

0231/ 21

Gyep

Beremend

KÜLTERÜLET

265

0231/ 6

Szántó

Beremend

KÜLTERÜLET

2449

0231/ 6

Szántó

Beremend

KÜLTERÜLET

2449

0233/ 3

Gyep

Beremend

KÜLTERÜLET

19702

0233/ 3

Gyep

Beremend

KÜLTERÜLET

19702

0235/ 2

Termőföld

Beremend

KÜLTERÜLET

1642

0235/ 2

Termőföld

Beremend

KÜLTERÜLET

1642

0258/ 1

Szántó

Beremend

KÜLTERÜLET

40283

0258/ 1

Szántó

Beremend

KÜLTERÜLET

40283

039/ 1

Gyep

Beremend

KÜLTERÜLET

472

039/ 1

Gyep

Beremend

KÜLTERÜLET

472

039/ 2

Gyep

Beremend

KÜLTERÜLET

290

039/ 2

Gyep

Beremend

KÜLTERÜLET

290

041/ 4

Külterület

Beremend

KÜLTERÜLET

7249

041/ 4

Külterület

Beremend

KÜLTERÜLET

7249

044/ 1

Termőföld

Beremend

KÜLTERÜLET

498

044/ 1

Termőföld

Beremend

KÜLTERÜLET

498

07/4

Gyep

Beremend

KÜLTERÜLET

18885

072/ 2

Erdő

Beremend

KÜLTERÜLET

1764

072/ 2

Erdő

Beremend

KÜLTERÜLET

1764

072/ 34

Szántó

Beremend

KÜLTERÜLET

802

072/ 34

Szántó

Beremend

KÜLTERÜLET

802

074

Szántó

Beremend

KÜLTERÜLET

16476

37

Beépítetlen terület

Beremend

nincs

5210

37

kert

Beremend

nincs

5210

71

Erdő

Beremend

nincs

19030

71

Erdő

Beremend

nincs

19030

74

Szántó

Beremend

nincs

16476

84/ 5/A/ 35

Szolgálati lakás

Beremend

JÓZSEF ATTILA UTCA 2/C


84/ 5/A/ 35

Szolgálati lakás

Beremend

JÓZSEF ATTILA UTCA 2/C


84/ 23

Beépítetlen terület

Beremend

JÓZSEF ATTILA UTCA

50

84/ 22

Beépítetlen terület

Beremend

JÓZSEF ATTILA UTCA

50

84/ 21

Beépítetlen terület

Beremend

JÓZSEF ATTILA UTCA

26

150

Erdő

Beremend

KÜLTERÜLET

11566

183

Orvosi rendelő és udvar (II-es)

Beremend

HEGYALJA UTCA 18

676

187/ 13

Beépítetlen terület

Beremend

SPORT UTCA

2536

229

Parkoló

Beremend

BATTHÁNY UTCA

3051

244/ 1

Beépítetlen terület

Beremend

nincs

21

244/ 6

Beépítetlen terület

Beremend

nincs

21

244/ 10

Beépítetlen terület

Beremend

nincs

21

244/ 11

Beépítetlen terület

Beremend

nincs

21

244/ 14

Beépítetlen terület

Beremend

nincs

21

253

Gyep

Beremend

nincs

18658

253

Gyep

Beremend

nincs

18658

318

Lakótelek

Beremend

KOSSUTH UTCA 62

5993

413/ 1

Beépítetlen terület

Beremend

nincs

262

413/ 2

Beépítetlen terület

Beremend

nincs

254

413/ 3

Beépítetlen terület

Beremend

nincs

183

413/ 5

Kert

Beremend

GYÁR UTCA

406

413/ 6

Beépítetlen terület

Beremend

nincs

436

413/ 7

Beépítetlen terület

Beremend

GYÁR UTCA

493

413/ 8

Kert

Beremend

GYÁR UTCA

392

413/ 9

Kert

Beremend

GYÁR UTCA

420

413/ 10

Kert

Beremend

GYÁR UTCA

444

413/ 11

Kert

Beremend

GYÁR UTCA

396

413/ 12

Kert

Beremend

GYÁR UTCA

379

413/ 13

Kert

Beremend

GYÁR UTCA

278

413/ 14

Kert

Beremend

GYÁR UTCA

550

413/ 15

Kert

Beremend

GYÁR UTCA

432

413/ 16

Kert

Beremend

GYÁR UTCA

398

413/ 17

Kert

Beremend

GYÁR UTCA

396

413/ 18

Kert

Beremend

GYÁR UTCA

410

413/ 19

Kert

Beremend

GYÁR UTCA

397

413/ 20

Kert

Beremend

GYÁR UTCA

402

413/ 21

Beépítetlen terület

Beremend

nincs

73

413/ 22

Beépítetlen terület

Beremend

nincs

68

413/ 23

Garázsépület

Beremend

nincs

68

413/ 24

Beépítetlen terület

Beremend

nincs

79

413/ 25

Beépítetlen terület

Beremend

nincs

67

413/ 26

Garázsépület

Beremend

nincs

69

413/ 27

Beépítetlen terület

Beremend

nincs

145

413/ 28

Beépítetlen terület

Beremend

nincs

72

413/ 29

Beépítetlen terület

Beremend

nincs

72

413/ 30

Garázsépület

Beremend

nincs

75

413/ 31

Beépítetlen terület

Beremend

nincs

69

413/ 32

Beépítetlen terület

Beremend

nincs

65

413/ 33

Beépítetlen terület

Beremend

nincs

73

413/ 34

Garázsépület

Beremend

nincs

77

413/ 35

Garázsépület

Beremend

nincs

75

413/ 36

Beépítetlen terület

Beremend

nincs

72

413/ 37

Garázsépület

Beremend

nincs

70

413/ 38

Beépítetlen terület

Beremend

nincs

103

413/ 39

Beépítetlen terület

Beremend

nincs

162

413/ 40

Beépítetlen terület

Beremend

nincs

185

448 / 1

Strandfürdő

Beremend

KISS ERNŐ UTCA

3839

450

Beépítetlen terület

Beremend

ADY ENDRE UTCA

3314

485/ 2

Közút

Beremend

SZABADSÁG TÉR

108

485/ 4

Lakóház, udvar, gazdasági épület

Beremend

ADY ENDRE UTCA 28/A

950

485/ 5

Lakóház, udvar, gazdasági épület

Beremend

ADY ENDRE UTCA 28/C

936

533/ 20

Beépítetlen terület

Beremend

nincs

1417

533/ 20

Beépítetlen terület

Beremend

nincs

1417

533/ 21

Beépítetlen terület

Beremend

nincs

1471

533/ 21

Beépítetlen terület

Beremend

nincs

1471

533/ 22

Beépítetlen terület

Beremend

nincs

1440

533/ 22

Beépítetlen terület

Beremend

nincs

1440

533/ 23

Beépítetlen terület

Beremend

nincs

1453

533/ 23

Beépítetlen terület

Beremend

nincs

1453

541/ 11

Lakótelek

Beremend

DÓZSA GYÖRGY UTCA

1872

541/ 14

Lakótelek

Beremend

DÓZSA GYÖRGY UTCA

1874

541/ 15

Lakótelek

Beremend

DÓZSA GYÖRGY UTCA

2010

541/ 15

Lakótelek

Beremend

DÓZSA GYÖRGY UTCA

2010

541/ 4

Beépítetlen terület

Beremend

SZABADSÁG TÉR

2236

541/ 4

Beépítetlen terület

Beremend

SZABADSÁG TÉR

2236

541/ 7

Lakótelek

Beremend

ALKOTMÁNY UTCA

2208

574/ 15

Gyep (legelő)

Beremend

DÓZSA GYÖRGY UTCA

10871

574/ 15

Gyep (legelő)

Beremend

DÓZSA GYÖRGY UTCA

10871

574/ 19

Beépítetlen terület

Beremend

DÓZSA GYÖRGY UTCA

72

574/ 19

Beépítetlen terület

Beremend

DÓZSA GYÖRGY UTCA

72

574/ 21

Beépítetlen terület

Beremend

DÓZSA GYÖRGY UTCA

72

574/ 21

Beépítetlen terület

Beremend

DÓZSA GYÖRGY UTCA

72

574/ 23

Beépítetlen terület

Beremend

DÓZSA GYÖRGY UTCA

644

574/ 23

Beépítetlen terület

Beremend

DÓZSA GYÖRGY UTCA

644

574/ 25

Beépítetlen terület

Beremend

DÓZSA GYÖRGY UTCA

608

574/ 25

Beépítetlen terület

Beremend

DÓZSA GYÖRGY UTCA

608

574/ 26

Beépítetlen terület

Beremend

DÓZSA GYÖRGY UTCA

140

574/ 26

Beépítetlen terület

Beremend

DÓZSA GYÖRGY UTCA

140

587/ 17

Beépítetlen terület

Beremend

PETŐFI UTCA

1040

587/ 17

Beépítetlen terület

Beremend

PETŐFI UTCA

1040

587/ 24

Beépítetlen földterület

Beremend

PETŐFI UTCA

829

587/ 24

Beépítetlen földterület

Beremend

PETŐFI UTCA

829

606/ 2

Beépítetlen terület

Beremend

PETŐFI UTCA

2184

606/ 2

Beépítetlen terület

Beremend

PETŐFI UTCA

2184

606/ 4

Beépítetlen terület

Beremend

PETŐFI UTCA

16

606/ 4

Beépítetlen terület

Beremend

PETŐFI UTCA

16

607/ 6

Beépítetlen terület

Beremend

PETŐFI UTCA

2480

607/ 6

Beépítetlen terület

Beremend

PETŐFI UTCA

2480

627

Beépítetlen terület

Beremend

nincs

19

627

Beépítetlen terület

Beremend

PETŐFI-BATTHYÁNY UTCA

19

665

Lakóház, udvar, gazdasági épület

Beremend

PETŐFI UTCA 28

6056

665

Lakóház, udvar, gazdasági épület

Beremend

PETŐFI UTCA 28

6056

687/ 1

Beépítetlen terület

Beremend

PETŐFI UTCA

2608

687/ 2

Beépítetlen terület

Beremend

PETŐFI UTCA

338

687/ 3

Beépítetlen terület

Beremend

PETŐFI UTCA

1950

689/ 4

Beépítetlen telek

Beremend

SZABADSÁG TÉR

107

689/ 6

Beépítetlen terület

Beremend

SZABADSÁG TÉR

16794

701/ 2

Beépítetlen terület

Beremend

KOSSUTH UTCA

4293

701/ 2

Beépítetlen terület

Beremend

KOSSUTH UTCA

4293

718

Beépítetlen terület

Beremend

KOSSUTH UTCA

105

720

Beépítetlen terület

Beremend

nincs

787

721

Beépítetlen terület

Beremend

nincs

1649

1005

Lakóház, udvar, gazdasági épület

Beremend

PÜSPÖKBÓLY

2616

1005

Lakóház, udvar, gazdasági épület

Beremend

PÜSPÖKBÓLY

2616

2007

Park

Beremend

TÁNCSICS M. UTCA

1488