Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének 20/2016. (IX.23.) önkormányzati rendelete

EGYES ELAVULT SZABÁLYOZÁST TARTALMAZÓ ÖNKORMÁNYZATI RENDELETEK módosításáról

Hatályos: 2016. 09. 24- 2016. 09. 24

KOMLÓ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK

20/2016. (IX.23.)

 ö n k o r m á n y z a t i  r e n d e l e t e


EGYES ELAVULT SZABÁLYOZÁST TARTALMAZÓ ÖNKORMÁNYZATI RENDELETEK

módosításáról


Komló Város Önkormányzat Képviselő-testülete az Alaptörvény. 32. cikk (1) bekezdés a) pontjában meghatározott feladatkörében eljárva, a Jogalkotásról szóló 2010. évi CXXX. törvény 8. § (1) bekezdésében kapott felhatalmazás alapján a következőket rendeli el:


  1. §

Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének a közterület-elnevezés rendjéről szóló 13/2013. (IV.24.) önkormányzati rendelete 4. § (5) bekezdésében és 11. § (8) bekezdésében a „polgármesteri hivatal” szövegrész helyébe a „Komlói Közös Önkormányzati Hivatal” szöveg lép.

  1. §

Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének a Komlói Közös Önkormányzati Hivatalban foglalkoztatott közszolgálati tisztviselők jogviszonyának egyes kérdéseiről szóló 22/2014. (XII.5.) önkormányzati rendelete 5. § (2) bekezdése helyébe a következő rendelkezés lép:

„(2) Az (1) bekezdésben meghatározott juttatások mértékét, feltételeit, az elbírálás és elszámolás rendjét, valamint a visszatérítés szabályait a jegyző a költségvetés keretei között az egységes közszolgálati szabályzatban állapítja meg.”


  1. §
  1. Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének Komló város címerének és zászlajának alkotásáról és használatáról szóló 19/1991. (IX.5.) önkormányzati rendelete 4. § (3) bekezdése helyébe a következő rendelkezés lép:

„(3) A kiadott engedélyekről és azok érvényességi időtartamáról a Komlói Közös Önkormányzati Hivatal titkársági irodája nyilvántartást vezet.


  1. Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének Komló város címerének és zászlajának alkotásáról és használatáról szóló 19/1991. (IX.5.) önkormányzati rendelete 6. § (4) bekezdésében a „Magyar Köztársaság” szövegrész helyébe a „Magyarország” szöveg lép.


  1. §

Ez a rendelet a kihirdetését követő napon lép hatályba.


Komló, 2016. szeptember 22.







          dr. Vaskó Ernő                                                                          Polics József

              címzetes főjegyző                                                                        polgármester