Komló Város Önkormányzata Képviselő-testületének 27/2020. (IX. 25.) önkormányzati rendelete

AZ ÖNKORMÁNYZAT VAGYONÁRÓL ÉS A VAGYONTÁRGYAK FELETTI RENDELKEZÉSI JOG GYAKORLÁSÁNAK SZABÁLYAIRÓL SZÓLÓ 20/2007. (X.18.) SZÁMÚ RENDELET MÓDOSÍTÁSÁRÓL

Hatályos: 2020. 09. 26- 2020. 09. 26


KOMLÓ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK
27/2020. (IX.25.) önkormányzati
R E N D E L E T E



AZ ÖNKORMÁNYZAT VAGYONÁRÓL ÉS A VAGYONTÁRGYAK FELETTI RENDELKEZÉSI JOG GYAKORLÁSÁNAK SZABÁLYAIRÓL SZÓLÓ 20/2007. (X.18.) SZÁMÚ RENDELET MÓDOSÍTÁSÁRÓL


Komló Város Önkormányzat Képviselő-testülete az Alaptörvény 32. cikk (2) bekezdésében meghatározott eredeti jogalkotói hatáskörében, az Alaptörvény 32. cikk (1) a) pontjában meghatározott feladatkörében eljárva a következőket rendeli el:


1. §


A Rendelet 8. § (2) bekezdése helyébe a következő rendelkezés lép:

„(2) A tulajdonosi jogokat az e rendeletben, valamint a szervezeti és működési szabályzatban foglaltak szerint az önkormányzat képviselő-testülete, illetve átruházott hatáskörben a Pénzügyi, ellenőrzési, gazdasági bizottság, a Jogi, ügyrendi és közbeszerzési bizottság, valamint a polgármester gyakorolja. Az átruházott tulajdonosi jogokat e rendelet, továbbá a szervezeti és működési szabályzat határozza meg. A polgármester gondoskodik a vagyontárgyak hasznosítására irányuló megállapodások, szerződések megkötéséről, valamint a tulajdonosi pozícióból eredő jognyilatkozatok kiadásáról.”


2. §


A Rendelet a következő, 25/A. §-al egészül ki:


A 6. § (2) bek. b) pont 1., 6. és 7. alpontjaiban meghatározott vagyontárgyak tulajdonjogot nem érintő hasznosítása a polgármester hatáskörébe tartozik.


3. §


Ez az önkormányzati rendelet a kihirdetését követő napon lép hatályba.



Komló, 2020. szeptember 24.




            dr. Vaskó Ernő                                                                         Polics József

         címzetes főjegyző                                                                      polgármester