Harta Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testületének 12/2018. (IX.24.) önkormányzati rendelete

Harta Nagyközség Önkormányzata Szervezeti és Működési Szabályzatáról szóló 8/2015.(II.27.) önkormányzati rendelet módosításáról

Hatályos: 2018. 09. 25- 2018. 09. 25

Harta Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 12/2018.(IX.24.) önkormányzati rendelete Harta Nagyközség Önkormányzata Szervezeti és Működési Szabályzatáról szóló 8/2015. (II.27.) önkormányzati rendelet módosításáról


Harta Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete az Alaptörvény 32. cikk (2) bekezdésében meghatározott eredeti jogalkotói hatáskörében, az Alaptörvény 32. cikk (1) bekezdés d) pontjában meghatározott feladatkörében eljárva, a Képviselő-testület Pénzügyi-gazdasági, Településfejlesztési és Ügyrendi Bizottsága véleményének kikérésével a következőket rendeli el:


1.§ Harta Nagyközség Önkormányzata Szervezeti és Működési Szabályzatáról szóló 8/2015. (II.27.) (a továbbiakban: R.) önkormányzati rendelet 20.§ (1) bekezdése helyébe az alábbi rendelkezés lép:


A képviselő-testület ülésére szóló meghívást a polgármester küldi elektronikus úton vagy papíralapon úgy, hogy azt a meghívottak az ülés előtt legalább 5 nappal előbb megkapják.”


2.§ Ez a rendelet a kihirdetését követő napon lép hatályba.



             Dollenstein László s.k.                                              Dr. Fodor-Rácz Szilvia s.k.

                  polgármester                                                                      jegyző



Kihirdetve: Harta, 2018. szeptember 24.

                                                                                                Dr. Fodor-Rácz Szilvia s.k.

                                                                                                            jegyző