Sarkadkeresztúr Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2/2023. (III. 2.) önkormányzati rendelete

Sarkadkeresztúr Község Önkormányzata 6/2022. (V.31) önkormányzati rendelet módosításáról

Hatályos: 2023. 04. 01- 2023. 04. 01

Sarkadkeresztúr Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2/2023. (III. 2.) önkormányzati rendelete

Sarkadkeresztúr Község Önkormányzata 6/2022. (V.31) önkormányzati rendelet módosításáról

2023.04.01.

Sarkadkeresztúr Község Önkormányzatának Képviselő- testülete Magyarország Alaptörvényének 32. cikke (1) bekezdés a) pontjában rögzített jogkörében eljárva - figyelemmel a gyermekek védelméről és a gyámügyi igazgatásról szóló 1997.évi XXXI. törvény 29. (1) bekezdésében, valamint a szociális igazgatásról és szociális ellátásokról szóló 1993. évi III. tv. 92. (1) és a 115. (1) bekezdéseire a fenntartásban lévő Konyha, - és ezen belül óvodai étkeztetés, szociális étkeztetés valamint a felnőtt, munkahelyi vendéglátás élelmezési nyersanyagnormáiról és a fizetendő étkezési térítési díjakról, az alábbi rendeletet alkotja:

1. § A rendelet 2. §. az alábbiak szerint módosul:

1. A Képviselő – testület az óvodai étkeztetés élelmezési nyersanyagnormáját, valamint a fizetendő térítési díjat az 1. melléklet szerint állapítja meg.

2. A Képviselő – testület az óvodai étkeztetés egy élelmezési napra jutó rezsi költségét az 1. melléklet szerint állapítja meg.

2. § A rendelet 3. §. az alábbiak szerint módosul:

1. A Képviselő – testület az iskolai étkeztetés élelmezési nyersanyagnormáját, valamint a fizetendő térítési díjat az 1. melléklet szerint állapítja meg.

2. A Képviselő – testület az iskolai étkeztetés egy élelmezési napra jutó rezsi költségét az 1. melléklet szerint állapítja meg.

3. § A rendelet 4. §. az alábbiak szerint módosul:

1. A Képviselő – testület a felnőtt és szociális étkeztetés élelmezési nyersanyagnormáját, valamint a fizetendő térítési díjat az 1. melléklet szerint állapítja meg.

2. A Képviselő – testület a felnőtt és szociális étkeztetés egy élelmezési napra jutó rezsi költségét az 1. melléklet szerint állapítja meg.

4. § A rendelet 6. §. az alábbiak szerint módosul:

1. A Képviselő – testület az Önkormányzat és Intézményeinek munkavállalói, valamint Sarkadkeresztúr Község közigazgatási területén élők részére az ebéd után fizetendő térítési díjat az 1. melléklet szerint állapítja meg.

2. A Képviselő – testület az Önkormányzat és Intézményeinek munkavállalói, valamint Sarkadkeresztúr Község közigazgatási területén élők részére az egy napra jutó rezsi költséget az 1. melléklet szerint állapítja meg.

5. § A rendelet 7. §. az alábbiak szerint módosul: a Képviselő – testület a külső (vendég) étkezés térítési díját – nyersanyag norma és rezsi költség - egyedi ár képzés alapján állapítja meg.

6. § Ezen rendelet 2023. április 1.napjával lép hatályba.

7. § A rendelet hatályba lépésével egyidejűleg a 6/2022. (VI.31.) számú önkormányzati rendelet hatályát veszti.

8. § Ez a rendelet 2023. április 1-jén lép hatályba.