Doboz Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testülete 1/2021. (II.26..) önkormányzati rendelete

az önkormányzat 2021. évi költségvetéséről

Hatályos: 2022. 05. 03

Doboz Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testülete 1/2021. (II.26..) önkormányzati rendelete

az önkormányzat 2021. évi költségvetéséről

2022.05.03.

1.§ A költségvetés bevételei és kiadásai

(1) 1 A Képviselő-testület az Önkormányzat 2021. évi költségvetését: állapítja meg. Az Önkormányzat 2021. évi költségvetésének főösszege 1.262.635.887 Ft. A költségvetési egyenleg összege 403.660.679 Ft és a Finanszírozási kiadás összege 21.710.258 Ft, ez összesen 425.370.937 Ft, melynek finanszírozása az előző évi költségvetési maradvány 407.660.679 Ft összegéből, az államháztartáson belüli megelőlegezés 17.710.258 Ft összegéből történik.
állapítja meg.Az Önkormányzat 2021. évi költségvetésének főösszege 1.288.488.518 Ft. A költségvetési egyenleg összege 403.660.679 Ft és a Finanszírozási kiadás összege 21.710.258 Ft, ez összesen 425.370.937 Ft, melynek finanszírozása az előző évi költségvetési maradvány 407.660.679 Ft összegéből, az államháztartáson belüli megelőlegezés 17.710.258 Ft összegéből történik.2
(2) Az (1) bekezdésben megállapított költségvetési bevételek forrásonkénti, a költségvetési kiadások jogcímenkénti megoszlását önkormányzati szinten, továbbá a finanszírozási bevételeket és kiadásokat a rendelet 1.1. melléklete alapján határozza meg a képviselő-testület.
(3) A bevételek és kiadások előirányzat-csoportok, kiemelt előirányzatok és azon belül kötelező feladatok, önként vállalt feladatok, államigazgatási feladatok szerinti bontásban az 1.2., 1.3., 1.4. mellékletek szerint állapítja meg.
(4) A működési és felhalmozási bevételek és kiadások előirányzatai mérlegszerű bemutatását önkormányzati szinten a 2.1. és a 2.2. melléklet részletezi.
(5) A kötelező feladatok ellátásához szükséges 30.892.300 Ft összegű fedezet, illetve az előző évi államháztartási megelőlegezés 17.710.258 Ft összegű visszafizetésének forrása az előző évi működési költségvetési maradvány, mely összesen 48.602.558 Ft.
(6) A felhalmozási feladatok ellátáshoz szükséges 264.492.000 Ft összegű fedezet forrása az előző évi felhalmozási költségvetési maradvány 264.492.000 Ft összegben.

2. § A Képviselő-testület az önkormányzat 2021. évi költségvetését részletesen a következők szerint állapítja meg

(1) Az Önkormányzat adósságot keletkeztető ügyletekből és kezességvállalásokból fennálló kötelezettségeit a 3. melléklet részletezi.
(2) Az Önkormányzat saját bevételeinek részletezését az adósságot keletkeztető ügyletből származó tárgyévi fizetési kötelezettség megállapításához a 4. melléklet tartalmazza.
(3) Az Önkormányzat 2021. évi adósságot keletkeztető fejlesztési céljait az 5. melléklet részletezi.
(4) Az Önkormányzat költségvetésében szereplő beruházások kiadásainak beruházásonkénti részletezését a 6. melléklet szerint határozza meg.
(5) Az önkormányzat költségvetésében szereplő felújítások kiadásait felújításonként a 7. melléklet szerint részletezi.
(6) Az EU-s támogatással megvalósuló programokat és projekteket, valamint az önkormányzaton kívül megvalósuló projektekhez való hozzájárulást a 8. melléklet szerint hagyja jóvá.
(7) A 2. § (1) bekezdésében megállapított bevételek és kiadások önkormányzati, polgármesteri hivatali, továbbá költségvetési szervenkénti (Dobozi Mesekert Óvoda és Konyha, Dobozi Közösségi Ház és Könyvtár, Dobozi Gondozási Központ) megoszlását, és az éves (tervezett) létszám előirányzatot és a közfoglalkoztatottak létszámát költségvetési szervenként, feladatonként és azon belül kötelező feladatok, önként vállalt feladatok, államigazgatási feladatok szerinti bontásban a 9.1., 9.2., 9.3, 9.4, 9.5., valamint a 11. mellékletek szerint határozza meg.
(8) Az Önkormányzat a kiadások között 0 Ft általános, 0 Ft céltartalékot állapít meg.
(9) Az Önkormányzat a Civil szervezetek támogatására 3.000.000 Ft-ot állapít meg.
(10) A Képviselő-testület a köztisztviselői illetményalapot 2021. évre 38.650 Ft-ban állapítja meg.

3. § A költségvetés végrehajtásának szabályai

(1) Az önkormányzati szintű költségvetés végrehajtásáért a polgármester, a könyvvezetéssel kapcsolatos feladatok ellátásáért a jegyző a felelős.
(2) Az Önkormányzat gazdálkodásának biztonságáért a Képviselő-testület, a gazdálkodás szabályszerűségéért a polgármester felelős.
(3) A költségvetési hiány csökkentése érdekében évközben folyamatosan figyelemmel kell kísérni a kiadások csökkentésének és a bevételek növelésének lehetőségeit.
(4) Kiegészítő támogatás igényléséről a működőképességet veszélyeztető helyzet esetén gondoskodik, külön képviselő-testületi döntés alapján.
(5) A finanszírozási bevételekkel és kiadásokkal kapcsolatos hatásköröket a Képviselő-testület és a polgármester a Doboz Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testülete és Szervei Szervezeti és Működési Szabályzata szerint gyakorolja.
(6) A költségvetési szerveik feladatainak változását a Képviselő-testület engedélyezi az alapító okirat egyidejű módosításával.
(7) A költségvetési szerveknél szakmai programok indításához, feladatmutatót érintő fejlesztéshez a Képviselő-testület előzetes hozzájárulása szükséges. A döntést megelőzően vizsgálni kell annak rövid és hosszabb távú költségvetési hatását.
(8) Amennyiben a (7) bekezdésben jelentkező feladatváltozást az intézményvezető a költségvetési rendelet előirányzatain belül biztosítani tudja, illetve további évekre a feladatváltozás bizonyíthatóan nem jár kiadási többlettel, akkor is köteles azt előzetesen a polgármesternek bejelenteni, aki a fenntartó nevében azt engedélyezi.
(9) A központi állami támogatások megalapozó feladatmutatók évközi változásáról azok csökkenése, valamint növekedése esetén a költségvetési szerv vezetője köteles 30 napon belül az igénylésért felelős ügyintéző részére adatot szolgáltatni.
(10) A költségvetési szervek vezetői felelősek a feladatmutatóhoz kötött állami központi támogatások igénylését megalapozó mutatószámok (létszám, stb.) valóságtartalmáért az elszámoláshoz szükséges dokumentumok helyességéért, valamint kötelesek a támogatás alapját képező nyilvántartásokat naprakészen vezetni.

4. § Az előirányzatok módosítása

(1) A költségvetési szerv a költségvetése kiemelt előirányzatain belüli rovatok között átcsoportosítást hajthat végre.
(2) A Képviselő-testület az előirányzat-módosítást, előirányzat-átcsoportosítást – az első negyedév kivételével – negyedévenként, a döntése szerinti időpontban, de legkésőbb az éves költségvetési beszámoló elkészítésének határidejéig, december 31-ei hatállyal módosítja a költségvetési rendeletét. Ha év közben az Országgyűlés a hozzájárulások, támogatások előirányzatait zárolja, azokat csökkenti, törli, az intézkedés kihirdetését követően haladéktalanul a Képviselő-testület elé kell terjeszteni a költségvetési rendelet módosítását.
(3) Amennyiben az önkormányzat év közben a költségvetési rendelet készítésekor nem ismert többletbevételhez jut, vagy bevételei a tervezettől elmaradnak, arról a polgármester a Képviselő-testületet tájékoztatja.
(4) A Képviselő-testület által jóváhagyott kiemelt előirányzatokat valamennyi költségvetési szerv köteles betartani. Az előirányzat túllépés fegyelmi felelősséget von maga után.

5. § A gazdálkodás szabályai

(1) A költségvetési szervek rendeletben meghatározott bevételi és kiadási előirányzatai felett az intézmények vezetői előirányzat-felhasználási jogkörrel rendelkeznek.
(2) Valamennyi költségvetési szerv vezetője köteles belső szabályzatban rögzíteni a működéshez, gazdálkodáshoz kapcsolódóan a gazdálkodás vitelét meghatározó szabályokat, a mindenkor érvényes központi szabályozás figyelembevételével, illetve a szükséges módosításokat végrehajtani. A szabályozásbeli hiányosságért, a felelősség a mindenkori intézményvezetőt terheli.

6. § A költségvetés végrehajtásának ellenőrzése

(1) Az önkormányzati költségvetési szervek ellenőrzése a belső kontrollrendszer keretében valósul meg, melynek létrehozásáért, működtetésért és továbbfejlesztéséért az önkormányzat esetében a jegyző, az intézmények esetében az intézményvezető felelős.
(2) Az Önkormányzat a belső ellenőrzés kialakításáról a külső szakemberrel kötött megállapodás útján gondoskodik. A megfelelő működtetésről és a függetlenség biztosításáról a jegyző köteles gondoskodni.

7. § Mellékletek

E rendelet mellékletei:
1.1. melléklet: Doboz Nagyközség Önkormányzata 2021. évi költségvetésének összevont mérlege
1.2. melléklet: Doboz Nagyközség Önkormányzata 2021. évi költségvetés kötelező feladatainak mérleg
1.3. melléklet: Doboz Nagyközség Önkormányzata 2021. évi költségvetés önként vállalt feladatainak mérlege
1.4. melléklet: Doboz Nagyközség Önkormányzata 2021. évi költségvetés államigazgatási feladatainak mérlege
2.1. melléklet: Működési célú bevételek és kiadások mérlege (Önkormányzati szinten)
2.2. melléklet: Felhalmozási célú bevételek és kiadások mérlege (Önkormányzati szinten)
3. melléklet: Doboz Nagyközség Önkormányzata adósságot keletkeztető ügyletekből és kezességvállalásokból fennálló kötelezettségei
4. melléklet: Doboz Nagyközség Önkormányzata saját bevételeinek részletezése az adósságot keletkeztető ügyletből származó tárgyévi fizetési kötelezettség megállapításához
5. melléklet: Doboz Nagyközség Önkormányzata 2021. évi adósságot keletkeztető fejlesztési céljai
6. melléklet: Beruházási (felhalmozási) kiadások előirányzata beruházásonként
7. melléklet: Felújítási kiadások előirányzata felújításonként
8. melléklet: Európai uniós támogatással megvalósuló projektek bevételei, kiadásai, hozzájárulások
9.1. melléklet: Önkormányzat összes bevétel, kiadás
9.1.1. melléklet: Önkormányzat kötelező feladatok bevételei, kiadása
9.1.2. melléklet: Önkormányzat önként vállalt feladatok bevételei, kiadása
9.1.3. melléklet: Önkormányzat Államigazgatási feladatok bevételei, kiadása
9.2. melléklet: Dobozi Polgármesteri Hivatal összes bevétel, kiadás
9.2.1. melléklet: Dobozi Polgármesteri Hivatal kötelező feladatok bevételei, kiadása
9.2.2. melléklet: Dobozi Polgármesteri Hivatal önként vállalt feladatok bevételei, kiadása
9.2.3. melléklet: Dobozi Polgármesteri Hivatal államigazgatási feladatok bevételei, kiadásai
9.3. melléklet: Dobozi Mesekert Óvoda és Konyha összes bevételei, kiadása
9.3.1. melléklet: Dobozi Mesekert Óvoda és Konyha kötelező feladatok bevételei, kiadásai
9.3.2. melléklet: Dobozi Mesekert Óvoda és Konyha önként vállalt feladatok bevételei, kiadásai
9.3.3. melléklet: Dobozi Mesekert Óvoda és Konyha államigazgatási feladatok bevételei, kiadásai
9.4. melléklet: Dobozi Közösségi Ház és Könyvtár összes bevétel, kiadás
9.4.1. melléklet: Dobozi Közösségi Ház és Könyvtár kötelező feladatok bevételei, kiadásai
9.4.2. melléklet: Dobozi Közösségi Ház és Könyvtár önként vállalt feladatok bevételei, kiadásai
9.4.3. melléklet: Dobozi Közösségi Ház és Könyvtár államigazgatási feladatok bevételei, kiadásai
9.5. melléklet: Dobozi Gondozási Központ összes bevétel, kiadás
9.5.1. melléklet: Dobozi Gondozási Központ kötelező feladatok bevételei, kiadásai
9.5.2. melléklet: Dobozi Gondozási Központ önként vállalat feladatok bevételei, kiadásai
9.5.3. melléklet: Dobozi Gondozási Központ államigazgatási feladatok bevételei, kiadásai
10.1. melléklet: Adatszolgáltatás az elismert tartozásállományról (Doboz Nagyközség Önkormányzata)
10.2. melléklet: Adatszolgáltatás az elismert tartozásállományról (Dobozi Polgármesteri Hivatal)
10.3. melléklet: Adatszolgáltatás az elismert tartozásállományról (Dobozi Mesekert Óvoda és Konyha)
10.4. melléklet: Adatszolgáltatás az elismert tartozásállományról (Dobozi Gondozási Központ)
10.5. melléklet: Adatszolgáltatás az elismert tartozásállományról (Dobozi Közösségi Ház és Könyvtár)
11. melléklet: Az Önkormányzat és Intézményei által 2021. évben foglalkoztatottak létszámáról

8. § Ez a rendelet a kihirdetése napján lép hatályba, rendelkezései 2021. január 1. napjától kell alkalmazni

3. melléklet

Doboz Nagyközség Önkormányzata adósságot keletkeztető ügyletekből és kezességvállalásokból fennálló kötelezettségei

4. melléklet

Doboz Nagyközség Önkormányzata saját bevételeinek részletezése az adósságot keletkeztető ügyletből származó tárgyévi fizetési kötelezettség megállapításához

5. melléklet

Doboz Nagyközség Önkormányzata 2021. évi adósságot keletkeztető fejlesztési céljai

8. melléklet

Európai uniós támogatással megvalósuló projektek bevételei, kiadásai, hozzájárulások

9.1.3. melléklet

Önkormányzat Államigazgatási feladatok bevételei, kiadása

9.2.1. melléklet

Dobozi Polgármesteri Hivatal kötelező feladatok bevételei, kiadása

9.2.2. melléklet

Dobozi Polgármesteri Hivatal önként vállalt feladatok bevételei, kiadása

9.3.3. melléklet

Dobozi Mesekert Óvoda és Konyha államigazgatási feladatok bevételei, kiadásai

9.5.2. melléklet

Dobozi Gondozási Központ önként vállalat feladatok bevételei, kiadásai

9.5.3. melléklet

Dobozi Gondozási Központ államigazgatási feladatok bevételei, kiadásai

11. melléklet

Az Önkormányzat és Intézményei által 2021. évben foglalkoztatottak létszámáról
1

A (1) bekezdés a Doboz Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 3/2022. (IV. 28.) önkormányzati rendelete 1. §-ával megállapított szöveg.

2

A szöveg a Doboz Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 7/2021. (XII. 1.) önkormányzati rendelete 1. §-ával megállapított szöveg.

3

Az 1.1. melléklet a Doboz Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 7/2021. (XII. 1.) önkormányzati rendelete 2. § (1) bekezdésével megállapított szöveg. Az 1.1. melléklet a Doboz Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 3/2022. (IV. 28.) önkormányzati rendelete 2. § (1) bekezdésével megállapított szöveg.

4

Az 1.2. melléklet a Doboz Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 7/2021. (XII. 1.) önkormányzati rendelete 2. § (2) bekezdésével megállapított szöveg. Az 1.2. melléklet a Doboz Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 3/2022. (IV. 28.) önkormányzati rendelete 2. § (2) bekezdésével megállapított szöveg.

5

Az 1.3. melléklet a Doboz Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 7/2021. (XII. 1.) önkormányzati rendelete 2. § (3) bekezdésével megállapított szöveg. Az 1.3. melléklet a Doboz Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 3/2022. (IV. 28.) önkormányzati rendelete 2. § (3) bekezdésével megállapított szöveg.

6

Az 1.4. melléklet a Doboz Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 7/2021. (XII. 1.) önkormányzati rendelete 2. § (4) bekezdésével megállapított szöveg. Az 1.4. melléklet a Doboz Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 3/2022. (IV. 28.) önkormányzati rendelete 2. § (4) bekezdésével megállapított szöveg.

7

A 2.1. melléklet a Doboz Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 7/2021. (XII. 1.) önkormányzati rendelete 2. § (5) bekezdésével megállapított szöveg. A 2.1. melléklet a Doboz Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 3/2022. (IV. 28.) önkormányzati rendelete 2. § (5) bekezdésével megállapított szöveg.

8

A 2.2. melléklet a Doboz Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 7/2021. (XII. 1.) önkormányzati rendelete 2. § (6) bekezdésével megállapított szöveg. A 2.2. melléklet a Doboz Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 3/2022. (IV. 28.) önkormányzati rendelete 2. § (6) bekezdésével megállapított szöveg.

9

A 6. melléklet a Doboz Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 3/2022. (IV. 28.) önkormányzati rendelete 2. § (7) bekezdésével megállapított szöveg.

10

A 7. melléklet a Doboz Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 3/2022. (IV. 28.) önkormányzati rendelete 2. § (8) bekezdésével megállapított szöveg.

11

A 9.1. melléklet a Doboz Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 7/2021. (XII. 1.) önkormányzati rendelete 2. § (7) bekezdésével megállapított szöveg. A 9.1. melléklet a Doboz Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 3/2022. (IV. 28.) önkormányzati rendelete 2. § (9) bekezdésével megállapított szöveg.

12

A 9.1.1. melléklet a Doboz Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 7/2021. (XII. 1.) önkormányzati rendelete 2. § (8) bekezdésével megállapított szöveg. A 9.1.1. melléklet a Doboz Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 3/2022. (IV. 28.) önkormányzati rendelete 2. § (10) bekezdésével megállapított szöveg.

13

A 9.1.2. melléklet a Doboz Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 7/2021. (XII. 1.) önkormányzati rendelete 2. § (9) bekezdésével megállapított szöveg. A 9.1.2. melléklet a Doboz Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 3/2022. (IV. 28.) önkormányzati rendelete 2. § (11) bekezdésével megállapított szöveg.

14

A 9.2. melléklet a Doboz Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 7/2021. (XII. 1.) önkormányzati rendelete 2. § (10) bekezdésével megállapított szöveg. A 9.2. melléklet a Doboz Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 3/2022. (IV. 28.) önkormányzati rendelete 2. § (12) bekezdésével megállapított szöveg.

15

A 9.2.3. melléklet a Doboz Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 7/2021. (XII. 1.) önkormányzati rendelete 2. § (11) bekezdésével megállapított szöveg. A 9.2.3. melléklet a Doboz Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 3/2022. (IV. 28.) önkormányzati rendelete 2. § (13) bekezdésével megállapított szöveg.

16

A 9.3. melléklet a Doboz Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 7/2021. (XII. 1.) önkormányzati rendelete 2. § (12) bekezdésével megállapított szöveg. A 9.3. melléklet a Doboz Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 3/2022. (IV. 28.) önkormányzati rendelete 2. § (14) bekezdésével megállapított szöveg.

17

A 9.3.1. melléklet a Doboz Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 7/2021. (XII. 1.) önkormányzati rendelete 2. § (13) bekezdésével megállapított szöveg. A 9.3.1. melléklet a Doboz Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 3/2022. (IV. 28.) önkormányzati rendelete 2. § (15) bekezdésével megállapított szöveg.

18

A 9.3.2. melléklet a Doboz Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 7/2021. (XII. 1.) önkormányzati rendelete 2. § (14) bekezdésével megállapított szöveg.

19

A 9.4. melléklet a Doboz Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 7/2021. (XII. 1.) önkormányzati rendelete 2. § (15) bekezdésével megállapított szöveg. A 9.4. melléklet a Doboz Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 3/2022. (IV. 28.) önkormányzati rendelete 2. § (16) bekezdésével megállapított szöveg.

20

A 9.4.1. melléklet a Doboz Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 7/2021. (XII. 1.) önkormányzati rendelete 2. § (16) bekezdésével megállapított szöveg. A 9.4.1. melléklet a Doboz Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 3/2022. (IV. 28.) önkormányzati rendelete 2. § (17) bekezdésével megállapított szöveg.

21

A 9.4.2. melléklet a Doboz Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 7/2021. (XII. 1.) önkormányzati rendelete 2. § (17) bekezdésével megállapított szöveg.

22

A 9.4.3. melléklet a Doboz Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 7/2021. (XII. 1.) önkormányzati rendelete 2. § (18) bekezdésével megállapított szöveg.

23

A 9.5. melléklet a Doboz Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 7/2021. (XII. 1.) önkormányzati rendelete 2. § (19) bekezdésével megállapított szöveg. A 9.5. melléklet a Doboz Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 3/2022. (IV. 28.) önkormányzati rendelete 2. § (18) bekezdésével megállapított szöveg.

24

A 9.5.1. melléklet a Doboz Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 7/2021. (XII. 1.) önkormányzati rendelete 2. § (20) bekezdésével megállapított szöveg. A 9.5.1. melléklet a Doboz Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 3/2022. (IV. 28.) önkormányzati rendelete 2. § (19) bekezdésével megállapított szöveg.

25

A 10.1. melléklet a Doboz Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 7/2021. (XII. 1.) önkormányzati rendelete 2. § (21) bekezdésével megállapított szöveg. A 10.1. melléklet a Doboz Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 3/2022. (IV. 28.) önkormányzati rendelete 2. § (20) bekezdésével megállapított szöveg.

26

A 10.2. melléklet a Doboz Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 7/2021. (XII. 1.) önkormányzati rendelete 2. § (22) bekezdésével megállapított szöveg. A 10.2. melléklet a Doboz Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 3/2022. (IV. 28.) önkormányzati rendelete 2. § (21) bekezdésével megállapított szöveg.

27

A 10.3. melléklet a Doboz Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 7/2021. (XII. 1.) önkormányzati rendelete 2. § (23) bekezdésével megállapított szöveg. A 10.3. melléklet a Doboz Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 3/2022. (IV. 28.) önkormányzati rendelete 2. § (22) bekezdésével megállapított szöveg.

28

A 10.4. melléklet a Doboz Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 7/2021. (XII. 1.) önkormányzati rendelete 2. § (24) bekezdésével megállapított szöveg. A 10.4. melléklet a Doboz Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 3/2022. (IV. 28.) önkormányzati rendelete 2. § (23) bekezdésével megállapított szöveg.

29

A 10.5. melléklet a Doboz Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 7/2021. (XII. 1.) önkormányzati rendelete 2. § (25) bekezdésével megállapított szöveg. A 10.5. melléklet a Doboz Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 3/2022. (IV. 28.) önkormányzati rendelete 2. § (24) bekezdésével megállapított szöveg.