1/2017(II.12.)

Sarkad Város Önkormányzata Képviselő-testületének és szerveinek Szervezeti és Működési Szabályzatáról szóló 19/2014. (X.30.) számú önkormányzati rendelet módosításáról

Hatályos: 2017. 02. 12- 2017. 02. 12

Sarkad Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX. törvény 53. § (1) bekezdésében kapott felhatalmazás alapján, az Alaptörvény 32. cikk (2) bekezdésében meghatározott eredeti jogalkotói hatáskörében, az Alaptörvény 32. cikk (1) bekezdés a) pontjában meghatározott feladatkörében eljárva az alábbi rendeletet alkotja:

1. §


Sarkad Város Önkormányzata Képviselő-testületének és szerveinek Szervezeti és Működési Szabályzatáról szóló 19/2014. (X.30.) önkormányzati rendelet (továbbiakban: R.) 32. §-ának (2) bekezdése az alábbiak szerint módosul:


„…

(2) A polgármestert a Képviselő-testület tagjai közül megválasztott társadalmi megbízatású alpolgármester helyettesíti. A polgármester és a képviselő-testület tagjai közül megválasztott alpolgármester együttes akadályoztatása esetén a polgármester közszolgálati jogviszonyához kapcsolódó dokumentumok aláírására a nem a képviselő-testület tagjai közül megválasztott alpolgármester jogosult.”

2. §


E rendelet a kihirdetése napján lép hatályba és az azt követő napon hatályát veszti.

dr. Mokán István  s. k.                                                                      dr. Pintér Magdolna s. k.

       polgármester                                                                              jegyző