Köröstarcsa Község Önkormányzat Képviselő-testülete 11/2021. (VI.11.) önkormányzati rendelete

a Köröstarcsa Község Önkormányzata Képviselő-testülete Szervezeti és Működési Szabályzatáról szóló rendelet módosításáról

Hatályos: 2021. 07. 01- 2021. 07. 02

Köröstarcsa Község Önkormányzat Képviselő-testülete 11/2021. (VI. 11.) önkormányzati rendelete

a Köröstarcsa Község Önkormányzata Képviselő-testülete Szervezeti és Működési Szabályzatáról szóló rendelet módosításáról

Köröstarcsa Község Önkormányzatának Képviselő-testülete a Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX. törvény 53. § (1) bekezdésében kapott felhatalmazás alapján, a Magyarország Alaptörvénye 32. cikk (1) bekezdés a) pontjában meghatározott feladatkörében eljárva, a katasztrófavédelemről és a hozzá kapcsolódó egyes törvények módosításáról szóló 2011. évi CXXVIII. törvény 46. § (4) bekezdése alapján a polgármester, mint a települési önkormányzat képviselő-testületének és bizottságainak feladat- és hatáskörében eljáró személy, az alábbi rendeletet alkotja:

1. § Köröstarcsa község képviselő testületének 15/2019 (XII.6..) önkormányzati rendelete 25. § 6. pontja helyébe a következő rendelkezés lép:

  • „6. A Képviselő-testület a pályázatok benyújtási határidőjének lejárta előtt ésszerű időn belül megvizsgálhatja a pályázat műszaki-szakmai tartalmát, annak minden lényeges pontjára tekintettel, arra észrevétel és módosítási javaslatot tehet. A pályázat beadási határidőjének lejárta előtt 7 nappal módosítási javaslat nem tehető.”

2. § Köröstarcsa község képviselő testületének 15/2019 (XII.6..) önkormányzati rendelete 25. §-a a következő 7. ponttal egészül ki:

  • „7. A pályázat műszaki-szakmai tartalmának vizsgálata történhet formális és informális ülésen, telekommunikációs eszközön és elektronikus úton is. A Képviselő-testület tagjai 1/4-ének kezdeményezésére képviselő-testületi ülést kell összehívni. A pályázat beadási határidőjének lejárta előtt 7 nappal képviselő-testületi ülés összehívása nem kezdeményezhető.”

3. § Ez a rendelet 2021. július 1-jén lép hatályba.