Zákányszék Község Önkormányzata Képviselő-testületének 20/2013.(X.31.) Ör. rendelete

a pénzbeli és természetben nyújtott szociális ellátásokról, a személyes gondoskodást nyújtó alap- és szakellátásokról, térítési díjakról szóló 17/2011. (XI.25.) Ör. rendelete módosításáról

Hatályos: 2013. 11. 01- 2013. 11. 01

Zákányszék Község Önkormányzata Képviselő-testülete a gyermekek védelméről és a gyámügyi igazgatásról szóló 1997. évi XXXI. törvény 29. § (1) bekezdésében foglalt felhatalmazás alapján, valamint Magyarország Alaptörvénye 32. cikk (1) bekezdése a) pontjában meghatározott feladatkörében eljárva a pénzbeli és természetben nyújtott szociális ellátásokról, a személyes gondoskodást nyújtó alap- és szakellátásokról, térítési díjakról szóló 17/2011. (XI.25.) Ör. rendeletét a következők szerint módosítja:


1.§


A pénzbeli és természetben nyújtott szociális ellátásokról, a személyes gondoskodást nyújtó alap- és szakellátásokról, térítési díjakról szóló 17/2011. (XI.25.) Ör. rendelet (a továbbiakban: Rendelet) 13.§-a helyébe az alábbi rendelkezés lép:


„13.§.


Bölcsődei ellátás, óvodai és iskolai gyermekétkeztetés


(1) Zákányszék Község Önkormányzata aZákányszéki Manó-kert Óvoda és Bölcsőde intézményében, és a i Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola épületében a Zákányszéki Manó-kert Óvoda és Bölcsőde intézménye által biztosítja.


(2) Az önkormányzat által fenntartott Bölcsődében nyújtott gondozási díj összege nulla forint.


(3) Az ellátás iránti kérelmet a kérelmező az (1) bekezdésben felsorolt intézmények vezetőjénél nyújthatja be.


(4) A gyermekétkeztetés intézményi térítési díjait ezen rendelet 7. melléklete tartalmazza.”


2.§


Ez a rendelet a kihirdetését követő napon lép hatályba, és a hatálybalépést követő napon hatályát veszti.