Sándorfalva Város Önkormányzata Képviselő-testületének 19/2009. (IX. 24.) önkormányzati rendelete

a sportról

Hatályos: 2009. 09. 24

Sándorfalva Város Önkormányzata Képviselő-testületének 19/2009. (IX. 24.) önkormányzati rendelete

a sportról

2009.09.24.

Sándorfalva Város Önkormányzat Képviselő-testülete a sportot értékhordozó közösségi tevékenységnek, az egészségvédelem alapvető eszközének, a szabadidő eltöltése hasznos módjának, valamint a fiatalok erkölcsi és fizikai nevelésének, személyiségfejlődése fontos összetevőjének tekinti, ezért a helyi önkormányzatokról szóló 1990. évi LXV. törvény 16. § (1) bekezdésében foglalt felhatalmazás alapján, és a sportról szóló 2004. évi I. törvény (továbbiakban: Sporttörvény) 55. § (1) bekezdésében foglaltakra tekintettel, Sándorfalva Város Önkormányzata sportkoncepciójának megvalósításához szükséges feltételrendszer biztosítása, valamit a sporttal kapcsolatos önkormányzati feladatok megvalósítása érdekében a következő rendeletet alkotja:

A rendelet hatálya

1. § A rendelet hatálya kiterjed

a) a helyi sporttevékenység megvalósításában részt vevő sándorfalvi alapítású és székhelyű magán –és jogi személyekre, sportszervezetekre, helyi civil szervezetekre, amatőr sportkörökre,

b) az önkormányzat tulajdonában lévő sportlétesítményekre, és azok üzemeltetőire,

c) az Önkormányzat közigazgatási területén lévő közoktatási intézményekre, és azok működtetőire, fenntartóira

d) az önkormányzati támogatásban részesülő, vagy az Önkormányzattal a sport és egészségmegőrzés területén együttműködő sportszervezetekre, gazdasági társaságokra,

e) az Önkormányzatra és intézményeire, szerveire,

f) az Önkormányzat által ellátott sporttal kapcsolatos feladatokra, valamint az ezek támogatására rendelt pénzeszközök felhasználására.

Az Önkormányzat sporttal kapcsolatos feladatai

2. § Az Önkormányzat a vonatkozó jogszabályi rendelkezésekre tekintettel feladatának tekinti:

a) meghatározni Sándorfalva Város Önkormányzat Sportfejlesztési Koncepcióját, és gondoskodni annak végrehajtásáról,

b) a sporttevékenység ellátásához szükséges intézményi háttér és infrastruktúra megteremtésének elősegítését,

c) a tulajdonában lévő sportlétesítmények fenntartását és működtetését, többfunkciós használatának biztosítását, lehetőség szerinti fejlesztését,

d) a sporttal foglalkozó helyi sportszervezetekkel, sportszövetségekkel való együttműködést, azok tevékenységének támogatását,

e) a tulajdonában álló sportlétesítményekben az iskolai sporttevékenység gyakorlásának biztosítását,

f) a szabadidős, a gyermek-, ifjúsági sport, a nők, a családok, a hátrányos helyzetű társadalmi csoportok és fogyatékkal élők sportjának támogatását, sportrendezvényeinek lebonyolításában való közreműködést,

g) a sport népszerűsítésében, az egészséges életmóddal kapcsolatos felvilágosító tevékenység szervezésében való közreműködést,

h) kiemelten támogatja az utánpótlás-nevelést,

i) részt vesz a belföldi és nemzetközi sportkapcsolatokban, a testvértelepüléseivel való sportkapcsolatok kiépítésével segítséget nyújt a külföldi sportrendezvényeken való részvételre,

j) éves költségvetési rendeletében meghatározza a sportfeladatokra fordítható pénzügyi kereteket.

Az önkormányzati sportfeladatok ellátásának rendje

3. § (1) Sándorfalva Város sportjával kapcsolatos feladatokat és hatásköröket az Önkormányzat és szervei gyakorolják a Szervezeti és Működési Szabályzatában és e rendeletben meghatározottak szerint.

(2) Az Önkormányzat a tulajdonában álló sportlétesítmények fenntartásáról és üzemeltetéséről saját szervezeti keretben, illetőleg feladatellátási és üzemeltetési megállapodás alapján a kizárólagos tulajdonában álló gazdasági társaság útján gondoskodik.

(3) Az Önkormányzat tulajdonában álló sportlétesítmények felsorolását jelen rendelet 1. sz. Függeléke tartalmazza.

A sportfeladatok finanszírozása

4. § (1) A Képviselő-testület az Önkormányzat sporttal kapcsolatos kötelező és önként vállalt feladatai támogatására szolgáló összeget az éves költségvetési rendeletében állapítja meg.

(2) Az Önkormányzat az iskolai testnevelés és diáksport finanszírozását a közoktatási intézmények fenntartói költségvetésén keresztül biztosítja.

(3) A szabadidősportot önkormányzati sportrendezvények szervezésével, és az egyéb szervezésű sportrendezvények eseti támogatásával segíti.

5. § (1) A Képviselő-testület a sándorfalvi székhelyű sportszervezetek keretében folyó sporttevékenység működési támogatására a költségvetési rendeletben céljelleggel, meghatározott pénzösszeget különít el.

(2) A sportszervezetek az Önkormányzat éves költségvetési rendeletének elfogadását megelőzően a tárgyév január 31. napjáig nyújthatják be működési támogatási igényüket az adott évre tervezett szakmai és pénzügyi terv bemutatásával, előzetes költségtervezettel.

(3) Az egyes sportszervezetek támogatásának összegéről, és a támogatási szerződés megkötéséről a Képviselő-testület dönt. A támogatási szerződés tervezet jelen rendelet 2. sz. Függeléke tartalmazza.

(4) A Képviselő-testület a támogatások odaítélésénél a következő szempontokat veszi figyelembe:

a) csak a sándorfalvi székhelyű sportszervezet részesülhet működési támogatásban,

b) a sportszervezet céljainak a települési sportpolitika célkitűzéseivel való összhangja,

c) a sportág közkedveltsége,

d) településen belüli tradíciói,

e) eredményessége,

f) az utánpótlásbázis megléte és nagysága,

g) technikai feltételek megléte és minősége.

(5) A támogatási szerződés megkötésének együttes feltétele:

a) a bíróság által a sportszervezet hatályos adatairól kiállított, 30 napnál nem régebbi kivonat eredeti példányának benyújtása,

b) a sportszervezet alapszabályában, illetőleg alapító okiratában szereplő célok megfelelnek a város sportkoncepciójában meghatározott céloknak, a támogatás cél-és feladatrendszerének,

c) amennyiben valamely hatósági engedély szükséges, azzal rendelkezik,

d) a sportszervezet képviselőjének írásbeli nyilatkozata arra vonatkozóan, hogy a sportszervezetnek 60 napon túli lejárt köztartozása (adók, járulékok) nincs, és

e) a sportszervezet az előző évi támogatási összeg felhasználásáról a tárgyévet követő év január 20. napjáig pénzügyi beszámolóját, valamint a sportszakmai és pénzügyi tevékenységéről szóló tájékoztatóját benyújtotta, és a Képviselő-testület azt elfogadta.

(6) Nem adható támogatás, illetőleg az Önkormányzat a már megkötött támogatási szerződéstől eláll, amennyiben a sportegyesület:

a) előző évi támogatását nem a megjelölt célra használta fel,

b) a támogatás igénylésekor valótlan vagy hamis adatot szolgáltatott,

c) működését a bíróság felfüggesztette, ellene csőd-, vagy felszámolási eljárás van folyamatban, vagy

d) elhatározta jogutód nélküli megszűnését, vagy megszűnését a bíróság jogerősen elrendelte,

e) elszámolását nem nyújtja be, vagy a Képviselő-testület azt nem hagyja jóvá.

(7) A támogatás folyósítását fel kell függeszteni, ha a sportszervezet 60 napon túli, lejárt köztarozással rendelkezik, annak megfizetéséig. Amennyiben a sportszervezet 60 napon belül nem tesz eleget a fizetési kötelezettségének, az Önkormányzat a támogatási szerződéstől eláll.

(8) A támogatási szerződéstől történő elállás esetén, a szerződés a megkötésének időpontjára visszaható hatállyal megszűnik, és a támogatott sportszervezet a már folyósított támogatást 30 napon belül köteles visszafizetni.

(9) A sportszervetek a céljellegű támogatásról kötelesek elszámolást adni a támogatási szerződésben rögzítetteknek megfelelően. Az Önkormányzat jogosult és köteles a felhasználást és az elszámolást ellenőrizni.

(10) A valótlan vagy hamis adatokat közlő, illetőleg ilyen nyilatkozatot tevő sportszervezetet a Képviselő-testület két évre kizárja a sport célú támogatásokra kiírt pályázati eljárásból.

6. § A Képviselő-testület sport ügyekért felelős bizottsága az egyes sportszervezetek támogatási kérelmét előzetesen véleményezni köteles.

7. §

Sportrendezvények szervezése

(1) Sándorfalva Város közigazgatási területén a Sporttörvény vonatkozó előírásai szerint lehet sportrendezvényt szervezni.
(2) Az Önkormányzat tulajdonában lévő sportlétesítményekben szervezett sportrendezvény a tulajdonos, illetőleg a létesítmény üzemeltetőjének, kezelőjének írásbeli hozzájárulásával tartható meg.
(3) A közút, illetőleg a közterület kezelőjének hozzájárulása, illetve engedélye szükséges a sportlétesítményen kívül, közterületen tartandó sportrendezvény szervezéséhez.
(4) A (2) és (3) bekezdés szerinti engedélyeztetési kötelezettség alól mentesül az Önkormányzat és annak intézményei, szervei, valamint az Önkormányzat kizárólagos, illetőleg többségi tulajdonában lévő gazdasági társaság szervezésében megvalósuló sportrendezvény.

Záró rendelkezések

8. § (1) Jelen rendelet kihirdetésének napján lép hatályba, ezzel egyidejűleg hatályát veszti a sportról szóló 21/2004. (XI. 18.) Ör. rendelet.

(2) E rendeletben nem szabályozott kérdésekben a Sporttörvény rendelkezései az irányadóak.

(3) Jelen rendelet a belső piaci szolgáltatásokról szóló, az Európai Parlament és a Tanács 2006/123/EK irányelvnek való megfelelést szolgálja.

1. függelék

19/2009. (IX. 24.) Ör. rendelet 1. sz. Függeléke

Hrsz.

Cím

Megnevezés (tullap szerint)

Tényleges funkció

816/3

Homok dűlő

kivett beépítetlen terület

műfüves pálya

857/1

Alkotmány krt.

kivett sporttelep

volt sportpálya füves és sportöltöző

855

Homok dűlő 3

kivett strandfürdő

strandfürdő

1994/2..

Kis krt. 1.

kivett beépítetlen terület

játszótér

2466

Széchenyi u. 24.

kivett lakóház udvar

Széchenyi Udvar

0384/6

2 kivett szabadidőpark és 3 kivett tó

Orchideás Tavak Szabadidőpark

816/2

Homok dűlő

kivett beépítetlen terület

leendő szabadidőpark

162

Alkotmány krt. 15-17.

kivett általános iskola

iskola: tornaterem, aszfaltos kézilabdapálya

2423/2

Szabadság tér 6.

kivett általános iskola

iskola: játszótér, sportolásra alkalmas udvar

7/2

Alkotmány krt. 12

kivett pártház

iskola (pártház) kis játszótér, sportolásra alkalmas hely plébániához tartozik

1994/5

Kis krt. 1.

kivett óvoda

óvodai játszótér

161

Iskola u. 1.

kivett általános iskola

óvodai játszótér

1756

Kölcsey u. 45.

kivett óvoda

óvodai játszótér

1935/1

Rákóczi u. 2.

kivett óvoda

óvodai játszótér

1995/18

kivett vízmű

glóbusz környéke (kialakítandó)

0359/1

erdő

Erdei tanösvény

0350/1 0351 0352 0355 0387

Pályázat

erdő, Községi Mintatér kivett saját haszn. út nádas, erdő kivett sjaát haszn. út kivett saját haszn. út

Sétány az Orchideás Tavakhoz

Pályázat

Turistaút az Orchideás Tavakhoz (kék túra útvonalához csatlakozik)

Kék túra útvonala

2. függelék

TÁMOGATÁSI SZERZŐDÉS
(tervezet)
amely létrejött egyrészről Sándorfalva Város Önkormányzata – Sándorfalva, Szabadság tér 1. –, mint Támogató (továbbiakban: Támogató), képviseletében eljáró polgármester, másrészről
(székhelye: …………., bírósági nyilvántartásba vételi száma: ………….., adószáma: ………….., képviseli ………………), mint Kedvezményezett (a továbbiakban: Kedvezményezett) – a továbbiakban együttesen: Szerződő Felek – között a mai napon, az alábbi feltételek mellett.

I. A szerződés tárgya

1) Jelen szerződés tárgya vissza nem térítendő támogatás nyújtása a Kedvezményezett fenntartásának és működésének a költségeihez.
2) A Szerződő Felek megállapodnak abban, hogy a Támogató Sándorfalva Város Önkormányzatának ……... évi költségvetéséről szóló ……. Ör. rendelete és …………. Kt. számú határozata alapján – egyszeri, vissza nem térítendő –támogatást nyújt a Kedvezményezett részére, amely kizárólag az alábbi jogcímekre használható fel:
…………………………………………………………………………………………………
(továbbiakban: projekt).
3) A Kedvezményezett a támogatást elfogadja, és saját felelősségére vállalja a projekt végrehajtását. Jelen szerződés aláírásával nyilatkozik arról, hogy a támogatás jelen szerződésben, illetve a vonatkozó jogszabályokban meghatározott feltételeit megismerte és elfogadja.

II. A támogatás felhasználhatóságának időtartama és a megvalósítás helyszíne

1) A projekt megvalósításának tervezett kezdőnapja ………..., a projekt befejezésének tervezett napja …………………….
2) A Kedvezményezett köteles legkésőbb ……………………. napjáig a Pénzügyi beszámolót benyújtani a Támogató részére.
3) A projekt megvalósultnak és lezártnak akkor tekinthető, ha a szerződésben megjelölt és támogatott feladat, cél a szerződésben foglaltaknak megfelelően teljesült, és a Pénzügyi beszámolót a Kedvezményezett benyújtotta és azt a Támogató elfogadta.

III. A támogatás forrása, összege

1) A Támogató vállalja, hogy a projekt összköltségének finanszírozásához ……….. Ft, azaz ………………….. forint vissza nem térítendő támogatást nyújt.
2) Amennyiben a projekt megvalósítása során, az elszámoláskor bemutatott, elfogadott tényleges költségek meghaladják a tervezett költségeket, Kedvezményezett – ebben az esetben is – kizárólag a jelen szerződésben foglalt támogatási összegre jogosult.
3) Amennyiben a támogatás kiszámításának alapjául szolgáló projekt összköltsége a tervezetthez képest csökken, a támogatás összegét a költség csökkenésének arányában csökkenteni kell.

IV. A támogatás folyósítása

1.) A Kedvezményezett részére a támogatására ………részletben kerül, utólagos elszámolási kötelezettség mellett. A támogatás első részletének a kiutalására a jelen támogatási szerződés mindkét fél általi aláírását követő 15 napon belül kerül sor a Kedvezményezett jelen szerződésben megjelölt bankszámlájára, ha nem áll fönn más kizáró feltétel.
2) A támogatás folyósításának feltétele, hogy a támogatási szerződés hatályba lépésekor a Kedvezményezettnek nincs lejárt köztartozása, nem áll megszűnés hatálya alatt. Amennyiben az előző esetek bármelyike fennáll, akkor az utalás felfüggesztésre kerül.
3) A támogatási összeget a Kedvezményezett a számviteli jogszabályoknak megfelelően használhatja fel, igazodva a projekt költségvetéséhez, illetve a kérelmében meghatározott költségekhez.
4) A Kedvezményezett pénzforgalmának lebonyolítására kizárólag az alábbi pénzforgalmi jellegű bankszámlája(i) áll(nak) rendelkezésre:
Bank neve Bankszámlaszám
A támogatási összeg folyósítása a fent elsőként megjelölt bankszámlára történik.

V. Pénzügyi elszámolás

1) A Kedvezményezett köteles legkésőbb ………... napjáig Pénzügyi beszámolót benyújtani a Támogató részére.
2) A Pénzügyi beszámoló a projekt megvalósítását tanúsító, bizonylatokkal alátámasztott, elszámolást tartalmazó dokumentum (számlaösszesítő).

VI. A szerződéskötéshez szükséges nyilatkozatok és a bejelentéssel kapcsolatos kötelezettségek

1) Jelen Támogatási Szerződés megkötésének feltétele Kedvezményezett írásbeli nyilatkozata arról, hogy az állami, a székhely, valamint a projekt megvalósítási helye szerinti önkormányzati adóhatóság, vámhatóság, illetékhivatal (továbbiakban együtt: adóhatóság), illetőleg az illetékes társadalombiztosítási szerv felé lejárt köztartozása nincs, vagy arra az illetékes adóhatóság fizetési könnyítést engedélyezett.
2) A Kedvezményezettnek általános tájékoztatási kötelezettsége van a Támogató felé a projekttel kapcsolatos valamennyi lényeges ténnyel, körülménnyel kapcsolatban.
3) A Kedvezményezett köteles a Támogatónak haladéktalanul írásban bejelenteni:
- amennyiben a projekt megvalósítása bármely okból tartós akadályba ütközik vagy meghiúsul,
- a kérelemben, illetve a szerződéskötéskor közölt bármilyen adatban, illetve a Támogatási Szerződést befolyásoló körülményben beálló változásról haladéktalanul, de legkésőbb 5 napon belül értesíti a Támogatót,
- haladéktalanul, de legkésőbb 3 napon belül köteles bejelenteni bankszámlájának változását, valamint további új bankszámlák nyitását. Egyidejűleg köteles haladéktalanul átadni a Támogató részére a bankszámlára (bankszámlákra) vonatkozó azonnali beszedési megbízáshoz szükséges Felhatalmazó levél számlavezető bank által visszaigazolt eredeti vagy közjegyző által hitelesített másolati példányát is.
4) Kedvezményezett felelőssége tudatában kijelenti illetve kötelezettséget vállal arra, hogy:

a) 60 napon túl meg nem fizetett köztartozása nincs,

b) az államháztartás alrendszereiből folyósított támogatásból eredő lejárt és ki nem egyenlített tartozása nincs,

c) a jelen szerződésben megnevezett projekt megvalósításához szükséges hatósági engedélyekkel rendelkezik.

5) A Kedvezményezett hozzájárul ahhoz, hogy a nevét, megnevezését, a támogatás tárgyát, összegét valamint a projekt megvalósításának helyét a Támogató nyilvánosságra hozza.

VII. A támogatás folyósításának felfüggesztése

1) A Támogató jogosult a támogatás folyósításának legfeljebb 60 napig tartó felfüggesztésére, ha a Kedvezményezett nem tesz eleget a jelen szerződésben meghatározott kötelezettségeinek. Amennyiben a Kedvezményezett a fenti határidőn belül sem tesz eleget a szerződésben előírt kötelezettségének, a Támogató eláll a szerződéstől.
2) Amennyiben a Kedvezményezett 60 napon túl meg nem fizetett, lejárt köztartozással rendelkezik, a köztartozás megfizetéséig a támogatás folyósítását fel kell függeszteni.
3) A Támogatót a felfüggesztés elrendeléséből adódóan kártérítési, kártalanítási vagy késedelmi kamatfizetési kötelezettség nem terheli.

VIII. A szerződésszegés és jogkövetkezményei

1) Kedvezményezett tudomásul veszi, hogy szerződésszegésnek minősül az alábbi esetek bármelyike:

a) Kedvezményezettnek a kérelemhez csatolt, továbbá a jelen szerződéshez benyújtott bármely nyilatkozata valótlannak bizonyul, vagy e nyilatkozatainak bármelyikét visszavonja, illetőleg írásbeli bejelentési kötelezettségét nem, vagy 30 napon túli késedelemmel teljesíti,

b) hitelt érdemlően bebizonyosodik, hogy Kedvezményezett a támogatás igényléséhez valótlan, hamis adatokat szolgáltatott, vagy a kérelem során valótlan nyilatkozatot tett, illetőleg akár a jelen szerződés megkötésekor, akár az elszámolások során hamis adatokat szolgáltat vagy valótlan nyilatkozatot tesz,

c) a Kedvezményezett a támogatást részben vagy egészben nem rendeltetésszerűen használja fel,

d) a Kedvezményezett elhatározza jogutód nélküli megszűnését, vagy megszűnését jogerősen elrendelik.

2) A fenti szerződésszegési esetekben a Támogató a jelen szerződéstől eláll, és a támogatást egyidejűleg visszavonja. Ebben az esetben a jelen szerződés a megkötése időpontjára visszamenő hatállyal megszűnik, a Kedvezményezett a már folyósított támogatást az elállás időpontjában érvényes jegybanki alapkamat kétszeresének megfelelő, a folyósítás időpontjától a támogatás összegének tényleges visszafizetése idejéig felszámított kamattal növelve az elállás időpontjától számított 30 napon belül köteles visszafizetni a Támogató által megjelölt bankszámlára.
3) A Kedvezményezett szerződésszegése esetére tudomásul veszi, hogy legfeljebb 2 évre kizárható a Támogató által biztosított támogatási lehetőségekből.

IX. A Szerződés megszűnése és hatálya

1) A Szerződő Felek a jelen szerződés jellegére tekintettel a felmondás jogát kizárják.
2) A Támogató elállhat a szerződéstől, amennyiben a projekt meghiúsulását, vagy tartós akadályoztatását előidéző körülmény fenyeget vagy következett be
3) A Kedvezményezett elállhat a szerződéstől, amennyiben annak teljesítésére, a szerződéskötést követően, neki fel nem róható okból beállott körülmény folytán nem képes. Ilyen esetben, köteles a támogatás felvett összegét, a jegybanki alapkamattal növelt összeggel, az elállást követő 30 napon belül visszafizetni.
4) Jelen Támogatási Szerződés a Szerződő Felek által történő aláírásával érvényesen létrejön és hatályba lép.

X. Szerződést biztosító mellékkötelezettségek

1) Azonnali beszedési megbízás

a) A Kedvezményezett jelen szerződés hatálya alatt valamennyi bankszámlájára vonatkozóan felhatalmazza a Támogatót arra, hogy amennyiben a szerződés alapján fennálló bármely kötelezettségét nem teljesíti, akkor bankszámláját azonnali beszedési megbízással a nem teljesítés időpontjáig kifizetett támogatás és annak kamatai összegével megterhelje.

b) Kedvezményezett tudomásul veszi, hogy az elállási nyilatkozat kézbesítése és az azonnali beszedési megbízás alapján bankszámlájának a megterhelése egyidejűleg történik.

c) A támogatás csak akkor folyósítható, ha a Kedvezményezett a számlavezető bankja által érkeztetett felhatalmazó levelet a Támogatóhoz eljuttatta.

XI. Egyéb rendelkezések

1) A Kedvezményezett képviseletében aláíró személy kijelenti és aláírási címpéldányával igazolja, hogy a jelen szerződés bevezető részében feltüntetettek szerint jogosult a Kedvezményezett képviseletére, továbbá ennek alapján jelen Támogatási Szerződés megkötésére és aláírására. Aláíró képviselő kijelenti továbbá, hogy a testületi szervei részéről a jelen szerződés megkötéséhez szükséges felhatalmazásokkal rendelkezik.
2) Kedvezményezett kijelenti, hogy – a Személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény előírásainak megfelelően – a kérelemben feltüntetett felelős személy, illetve a projekt megvalósításában résztvevő személyek, személyes adataiknak a Támogató által történő kezeléséhez kifejezetten hozzájárultak. Ennek alapján Kedvezményezett szavatol azért, hogy ezen személyes adatok fentieknek megfelelő kezelése az érintettek hozzájárulásával történik.
3) Kedvezményezett kifejezett hozzájárulását adja ahhoz, hogy a kérelemben közölt, a személyes adat fogalma alá nem tartozó közérdekű és közérdekből nyilvános adatokat a Támogató közérdekű adatként tartsa nyilván és kezelje.
4) A jelen szerződéssel kapcsolatban felmerülő esetleges jogviták rendezésére a Szerződő felek a Szegedi Városi Bíróság illetékességét kötik ki.
A Felek jelen Támogatási szerződést, mint akaratukkal mindenben megegyezőt jóváhagyólag írják alá azzal, hogy az itt nem szabályozott kérdések tekintetében a Polgári Törvénykönyvről szóló 1959. évi IV. törvény, Sándorfalva Város ……. évi költségvetéséről szóló ……………Ör. rendelete hatályos vonatkozó rendelkezéseit tekintik az irányadónak.
Jelen szerződés 3 db eredeti példányban készült.
Sándorfalva, ………………..

………… …………

………… …………

Kedvezményezett

Sándorfalva Város Önkormányzata
Támogató

képviseletében:

Képviseletében
polgármester

P.H.

P.H.

Ellenjegyezte:
P.H. jegyző
Kapják:

1. Kedvezményezett

2. Pénzügyi, Gazdasági Iroda

3. Irattár