Baracs Község Önkormányzata Képviselő-testülete 14/2018.(IX.28.) önkormányzati rendelete

Baracs Község Önkormányzata Képviselő-testülete az önkormányzati tulajdonú utakon a járművek súly- és sebességkorlátozásáról, a behajtási engedélyek kiadásának rendjéről szóló 4/2018.(V.25.) önkormányzati rendelete módosításáról

Hatályos: 2018. 09. 28- 2018. 09. 28

Baracs Község Önkormányzata Képviselő-testülete az Alaptörvény 32. cikk (2) bekezdésében meghatározott eredeti jogalkatói hatáskörében, az Alaptörvény 32. cikk (1) bekezdés a.) pontjában meghatározott feladatkörében eljárva, Baracs Község Önkormányzata Képviselő-testülete az önkormányzati tulajdonú utakon a járművek súly- és sebességkorlátozásáról, a behajtási engedélyek kiadásának rendjéről szóló 4/2018.(V.25.) önkormányzati rendelete módosítására az alábbi rendeletet alkotja:


1.§ Baracs Község Önkormányzata Képviselő-testülete az önkormányzati tulajdonú utakon a járművek súly- és sebességkorlátozásáról, a behajtási engedélyek kiadásának rendjéről szóló 4/2018.(V.25.) önkormányzati rendelete (továbbiakban: Rendelet) 4.§ (2) bekezdése helyébe a következő rendelkezés lép:

„(2) A polgármester a behajtási engedély kiadásáról vagy elutasításáról 8 napon belül dönt, a kérelemnek a kérelmezett időpont előtt legalább a 9. napig meg kell érkeznie. Amennyiben a kérelem a kérelmezett időpont 9. napjáig nem érkezik be a kérelmet sürgősségi kérelemnek kell tekinteni. A sürgősségi kérelem eljárási díja 2000 Ft/behajtási engedély. A sürgősségi eljárási díj megfizetésének határidejéről a polgármester dönt a behajtási engedélyre kiadott határozatban.”


2.§ E rendelet a kihirdetés napját követő napon hatályba lép, az azt követő napon pedig hatályát veszti.

Baracs, 2018. szeptember 20.


Várai Róbert                                                              dr. Horváth Zsolt

                      polgármester                                                                   jegyző