Tác Önkormányzat Képviselő-testületének 7/2014. (V.15.) önkormányzati rendelete

Tác Község Önkormányzata Képviselő-testületének 7/2014. (V.15.) számú önkormányati rendelete Tác Község közigazgatási területén a közterületek azon részének kijelöléséről, ahol az életvitelszerűen megvalósuló közterületi tartózkodás jogellenesnek minősül

Hatályos: 2014. 05. 16- 2018. 10. 02

~~Tác Község Önkormányzatának Képviselő-testület az Alaptörvény 32. Cikk (2) bekezdésében foglalt feladatkörében eljárva, a szabálysértésekről, a szabálysértési eljárásról és a szabálysértési nyilvántartási rendszerről szóló 2012. évi II. törvény 250. § (4) bekezdésében kapott és a szabálysértésekről, a szabálysértési eljárásról és a szabálysértési nyilvántartási rendszerről szóló 2012. évi II. törvény 179/A. § (2)-(3) bekezdésében foglalt felhatalmazás alapján eljárva a következőket rendeli el.

~~1. § (1) A rendelet hatálya Tác Község közigazgatási területén lévő közterületek 1. mellékletben meghatározott részére terjed ki. (2) A rendelet vonatkozásában közterület alatt a szabálysértésekről, a szabálysértési eljárásról és a szabálysértési nyilvántartási rendszerről szóló törvény szerinti közterületet kell érteni.

~~2. § Tác Község Önkormányzatának Képviselő-testület a közrend, a közbiztonság, a közegészség és a kulturális értékek védelme érdekében a Tác Község közigazgatási területén lévő közterületek e rendelet 1. mellékletében meghatározott részeit jelöli ki olyan területként, ahol az életvitelszerűen megvalósuló közterületi tartózkodás - a szabálysértésekről, a szabálysértési eljárásról és a szabálysértési nyilvántartási rendszerről szóló törvény szerint - jogellenes cselekménynek minősül.

~~3. § E rendelet a kihirdetését követő napon lép hatályba.

~~Horváth István Kmetz Norbert polgármester jegyző Záradék: A rendelet kihirdetése megtörtént. Tác, 2014. május 15. Kmetz Norbert jegyző

Mellékletek