Bőny Község Önkormányzata Képviselő-testületének 3/2019 (V.28.) önkormányzati rendelete

az önkormányzat 2018. évi költségvetésének végrehajtásáról

Hatályos: 2019. 05. 29

Bőny Község Önkormányzata Képviselő-testülete az államháztartásról szóló 2011. évi CXCV. törvény 91. § (1) bekezdésében meghatározott feladatkörében eljárva, a Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX. törvény 120. § (1) a) pontjában biztosított véleményezési jogkörében eljáró Pénzügyi Bizottsága véleményének kikérésével a következőket rendeli el:


  1. §

Bőny Község Önkormányzatának képviselő-testülete a 2018. évi költségvetés végrehajtásáról szóló beszámolót

                                                        483.576.347 Ft bevétellel

                                                        327.789.340 Ft kiadással


 az 1-13. számú melléklet szerinti címrend figyelembevételével jóváhagyja.


2. §

A képviselő–testület önállóan gazdálkodó költségvetési szerve:

  • polgármesteri hivatal

külön címet alkot.


3.§

A képviselő-testület az Önkormányzat, a Bőnyi Polgármesteri Hivatal és a Bőnyi Szivárvány Óvoda és Mini Bölcsőde összevont bevételeit és kiadásait az 1. és 1.1. mellékletek szerinti részletezettségben állapítja meg.


4.§.

A Képviselő-testület az Önkormányzat, a Bőnyi Polgármesteri Hivatal és a Bőnyi Szivárvány Óvoda és Mini Bölcsőde összevont működési és felhalmozási költségvetési mérlegét a 2. és 3. sz. mellékletek szerinti részletezettségben állapítja meg.


5.§.

A Képviselő-testület az Önkormányzat, a Bőnyi Polgármesteri Hivatal és a Bőnyi Szivárvány Óvoda és Mini Bölcsőde a beruházási és felújítási kiadásainak teljesítését, valamint annak célonkénti részletezését a 4. és 5., melléklet szerinti részletezettségben állapítja meg.


6.§.

A Képviselő – az Önkormányzat előirányzat felhasználási ütemtervét a 6. melléklet szerinti részletezettséggel állapítja meg.


7.§.

A Képviselő - testület a 2018. évben céljelleggel juttatott támogatásokat a 7. melléklet szerinti részletezettséggel állapítja meg.


8.§.

A Képviselő-testület az Önkormányzat, a Bőnyi Polgármesteri Hivatal és a Bőnyi Szivárvány Óvoda és Mini Bölcsőde bevételeit és kiadásait kötelező, önként vállalt és államigazgatási feladatok szerinti bontásban a 8., 8.1, 8.2.  melléklet szerinti részletezettséggel állapítja meg.


9.§.

A Képviselő-testület az Önkormányzat által nyújtott közvetett támogatásokat a 9. melléklet szerinti részletezettséggel állapítja meg.


10. §.

A Képviselő-testület az Önkormányzat, a Bőnyi Polgármesteri Hivatal és a Bőnyi Szivárvány Óvoda és Mini Bölcsőde engedélyezett létszámkeretét a 10. melléklet szerinti részletezettséggel állapítja meg.


11.§

A Képviselő-testület az Önkormányzat likviditási tervét a 11. melléklet szerint állapítja meg.



12.§.

(1) A Képviselő-testület az Önkormányzat összevont eredmény kimutatását a 12. melléklet szerinti részletezettséggel állapítja meg.

(2) A Képviselő-testület az Önkormányzat összevont maradvány kimutatását a 13. melléklet szerinti részletezettséggel állapítja meg.


13.§.

A Képviselő-testület az Önkormányzat 2018. évi vagyonkimutatását a 14. melléklet szerint állapítja meg.


14.§.

Jelen rendelet a kihirdetés napját követő napon lép hatályba, egyidejűleg az önkormányzat 2017. évi költségvetésének végrehajtásáról szóló 5/2018 (V.30.) önkormányzati rendelet hatályát veszti.

Mellékletek