Pinnye Község Önkormányzata Képviselő-testületének 4/2005. (V. 9.) önkormányzati rendelete

A hulladékgazdálkodási tervről

Hatályos: 2005. 05. 09

Pinnye Község Önkormányzata Képviselő-testületének 4/2005. (V. 9.) önkormányzati rendelete

A hulladékgazdálkodási tervről

2005.05.09.

Pinnye Község Önkormányzatának Képviselő-testülete a hulladékgazdálkodásról szóló 2000. évi XLIII. törvény (Hgt.) 35. § -ában kapott felhatalmazása alapján az alábbi rendeletet alkotja.

1. § (1) A rendeletet Pinnye község közigazgatási területén kell alkalmazni.

(2) A rendeletet alkalmazni kell minden ingatlantulajdonosra, birtokosra, használóra, (a továbbiakban Tulajdonos) függetlenül attól, hogy az természetes vagy jogi személy, jogi személyiséggel nem rendelkező gazdasági társaság.

(3) A rendelet tárgyi hatálya kiterjed a Tulajdonos(ok) ingatlanán keletkező települési szilárd hulladékkal, települési folyékony hulladékkal, Mert hulladékkal, biológiailag lebontható hulladékkal, nem települési hulladékkal, veszélyes hulladékkal összefüggő tevékenységekre.

2. § (1) Pinnye Község Önkormányzata a hulladékgazdálkodási feladatainak ellátása érdekében együttműködik a régió települési és területi önkormányzataival, tagja a Sopron Térségi Hulladékgazdálkodási Önkormányzati Társulásnak.

(2) Pinnye Község Önkormányzata Pinnye Község Hulladékgazdálkodási Tervét az 1. sz. melléklet szerinti tartalommal elfogadja.

3. § (1) E rendelet kihirdetése napján lép hatályba.

Pinnye, 2005. május 9.