PÜSPÖKLADÁNY VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 1/2018. (I.20.) önkormányzati rendelete

a településfejlesztéssel, településrendezéssel és településkép védelemmel összefüggő partnerségi egyeztetés szabályairól szóló 6/2017. (III. 30.) önkormányzati rendelet módosításáról

Hatályos: 2018. 01. 21- 2018. 01. 21

Püspökladány Város Önkormányzata Képviselő-testülete az Alaptörvény 32. cikk (2) bekezdésében meghatározott eredeti jogalkotói hatáskörében, a Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX. törvény 13. § (1) bekezdés 1. pontjában, valamint a településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 314/2012. (XI. 8.) Korm. rendelet 29. § és 29/A. §-aiban meghatározott feladatkörében eljárva a következőket rendeli el:


1. §


A településfejlesztéssel, településrendezéssel és településkép védelemmel összefüggő partnerségi egyeztetés szabályairól szóló 6/2017. (III. 30.) önkormányzati rendelet 4. § (4)-(5) bekezdése helyébe a következő rendelkezés lép:


„(4) Az állami főépítészi eljárásban és a tárgyalásos eljárásban - amennyiben a partnerek részéről nem érkezik észrevétel, javaslat - a partnerségi egyeztetést lezáró döntést a települési főépítész hozza meg. Ebben az esetben képviselő-testületi döntésre nincs szükség.


(5) A Képviselő-testület - a (4) bekezdésben foglalt esetekben a települési főépítész - döntése feltöltésre kerül a honlapra.”


2. §


Ez a rendelet a kihirdetését követő napon lép hatályba és a hatálybalépését követő napon hatályát veszti.




D o m b i  Imréné                            K e s e r ű  László
   polgármester                                          jegyző