Bélapátfalva Város Önkormányzat Képviselő-testületének 10/2013. (VII. 12.) önkormányzati rendelete

az Önkormányzat vagyongazdálkodásáról

Hatályos: 2021. 07. 23- 2023. 08. 22

Bélapátfalva Város Önkormányzat Képviselő-testületének 10/2013. (VII. 12.) önkormányzati rendelete

az Önkormányzat vagyongazdálkodásáról

Bélapátfalva Város Önkormányzat Képviselő-testülete a nemzeti vagyonról szóló 2011. évi CXCVI. törvény 5. § (2) bekezdés b) és c) pontjában, 11. § (16) bekezdésében, 13. § (1) bekezdésében, az államháztartásról szóló 2011. évi CXCV. törvény 97. § (2) bekezdésében kapott felhatalmazás alapján, az Alaptörvény 32. cikk (1) bekezdés a) és e) pontjában meghatározott feladatkörében eljárva, Bélapátfalva Város Önkormányzata Képviselő-testületének a Szervezeti és Működési Szabályzatáról szóló 7/2011. (IV. 15.) önkormányzati rendelete 1. Melléklete I. fejezet 6. pontjában biztosított véleményezési jogkörében eljáró Pénzügyi és Gazdasági Bizottság véleményének és Bélapátfalva Város Önkormányzata Képviselő-testületének a Szervezeti és Működési Szabályzatáról szóló 7/2011. (IV. 15.) önkormányzati rendelete 1. Melléklete III. fejezet 3. pontjában biztosított véleményezési jogkörében eljáró Ügyrendi Bizottság véleményének kikérésével a következőket rendeli el:

1. § (1) A rendelet hatálya kiterjed Bélapátfalva Város Önkormányzat (továbbiakban: önkormányzat) tulajdonában lévő és tulajdonába kerülő

  • a) ingatlanokra,
  • b) ingó vagyontárgyakra,
  • c) vagyoni értékű jogokra,
  • d) értékpapírokra,
  • e) társasági részesedésekre.

(2) A rendeletet a lakások és a nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletére és elidegenítésére kizárólag az erről szóló önkormányzati rendeletekben nem szabályozott kérdésekben kell alkalmazni.

(3) Nem terjed ki a rendelet hatálya a közterületek tulajdonjogot nem érintő hasznosítására.

2. § (1) A rendelet hatálya alá tartozó vagyon tulajdonosi joggyakorlója Bélapátfalva Város Önkormányzat Képviselő-testülete.

(2) A rendelet hatálya alá tartozó vagyon működtetésének feladatát – ha jogszabály vagy a képviselő-testület döntése alapján kötött szerződés másként nem rendelkezik - a Bélapátfalvai Közös Önkormányzati Hivatal látja el.

(3) A (2) bekezdés szerinti feladatellátás során a hasznok szedéséből származó bevételek az önkormányzatot illetik meg.

3. § (1) A Képviselő-testület kizárólagosan jogosult a 100.000,- Ft egyedi összeghatárt meghaladó, polgári jogi jogviszonyból származó követelés elengedésére, az egy évet meghaladó időtartamú részletfizetés vagy fizetési halasztás engedélyezésére és ehhez kapcsolódóan a kamat, illetve költség címén fennálló követelések elengedésére.

(2) A képviselő-testület az alább felsorolt tulajdonosi jogok és kötelezettségek tulajdonosi joggyakorlására a polgármestert hatalmazza fel:

  • a) a képviselő-testület által szövegszerűen elfogadott szerződések aláírása,
  • b) a képviselő-testület szerződéskötésről szóló döntése alapján, amennyiben a testület a szerződést nem szövegszerűen fogadta el, az önkormányzati határozat keretei között a szerződés szövegének megállapítása, elfogadása, a szerződés aláírása,
  • c) ellenőrzi a szerződésben foglaltak teljesítését és indokolt esetben megteszi azokat a jognyilatkozatokat, amelyek szerződés felbontására vagy megszüntetésére irányulnak,
  • d) az önkormányzati igények érvényesítése, az önkormányzat jogvédelme érdekében közigazgatási, peres, vagy nemperes eljárás megindítása,
  • e) önállóan elutasíthat olyan szerződési ajánlatokat, amelyek elfogadása jogszabályi rendelkezéssel, vagy önkormányzati határozatban előírtakkal ellentétes lenne,
  • f) közműszolgáltatók részére közművezetékek elhelyezése céljára vezetékjogot, szolgalmi jogot vagy használati jogot önkormányzati ingatlanokon olyan mértékig biztosíthat, amelyek az érintett ingatlanok rendeltetés szerinti felhasználását nem befolyásolják,
  • g) az önkormányzat, mint jogosult javára vezeték-, szolgalmi- és használati jogot biztosító szerződések megkötése,
  • h) a 100.000,- Ft egyedi összeghatárt nem meghaladó, polgári jogi jogviszonyból származó követelés elengedésére, az egy év időtartamon belüli részletfizetés vagy fizetési halasztás engedélyezésére és ehhez kapcsolódóan a kamat és költség címén fennálló követelések elengedésére,
  • i) ingó vagyontárgy elidegenítésére nettó 100.000,- Ft egyedi értékhatárig,
  • j) ingatlan, ingatlanrész bérbeadásáról legfeljebb egy év időtartamra,
  • k) forgalomképes ingatlan vagyontárgy megszerzésére 4 millió Ft egyedi összeghatárig.

4. § Az önkormányzat követeléseiről csak akkor lehet lemondani, ha

  • a) az nem veszélyezteti az önkormányzat likviditását,
  • b) a követelés érvényesítése érdekében indított eljárás során a követelést részben vagy egészben nem lehet behajtani, és az eljárás előreláthatóan a későbbiekben sem vezetne eredményre,
  • c) a követelés érvényesítése, behajtása bizonyítottan a követelés összegét meghaladó költségekkel jár,
  • d) a bíróság bevonásával történő behajtás során a követelésről való lemondásról bírói egyezség történt,
  • e) a felszámolási eljárás vagy a csődeljárás során a követelést részben vagy egészben nagy valószínűséggel pénzügyileg nem lehet realizálni, vagy a csődeljárás során csődegyezségi megállapodást kötöttek.

5. § (1) A forgalomképtelen törzsvagyon körébe tartozó vagyontárgyak körét a kizárólagos önkormányzati tulajdonban lévő, nemzeti vagyonról szóló 2011. évi CXCVI. törvényben (továbbiakban: Nvtv.) meghatározott vagyontárgyak alkotják, melyek jegyzékét a rendelet 1. melléklete tartalmazza.

(2) Az önkormányzat az önkormányzati vagyonból nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű nemzeti vagyonná vagyonelemet nem minősít.

6. § (1) A rendelet szerint korlátozottan forgalomképes vagyonelemeket a 2. melléklet tartalmazza.

(2) A korlátozottan forgalomképes vagyonelemek hasznosítása rendeltetésük sérelmét nem eredményezheti, elidegenítésükre e rendelet keretei között akkor van lehetőség, ha a vagyonelem a közfeladat ellátásához feleslegessé válik, vagy megszűnik a közfeladat ellátásának kötelezettsége, amelyre tekintettel a jogszabály vagy a tulajdonosi joggyakorló a vagyonelem korlátozott forgalomképességét megállapította.

(3) A (2) bekezdésben foglalt tényállás megállapítása a képviselő-testület kizárólagos hatáskörébe tartozik.

7. § (1) Az önkormányzat üzleti vagyona mindaz a vagyon, amely nem tartozik az 5-6. §-ok szerinti törzsvagyonba. Az üzleti vagyon felsorolását a rendelet 3. melléklete tartalmazza.

8. § (1) Önkormányzati vagyon megszerzése esetén az Önkormányzatnak a tulajdonba vétellel egyidejűleg döntenie kell a vagyontárgy forgalomképesség szerinti besorolásáról.

(2) Jogutód nélkül megszűnő költségvetési szervek, önkormányzati gazdasági társaságok esetén az önkormányzat tulajdonába kerülő vagyontárgyakat – jogutód nélküli megszűnés napjával egyidejűleg – minősíteni kell, meghatározva azt, hogy a vagyontárgy – annak rendeltetése alapján – az önkormányzat forgalomképtelen törzsvagyonába, korlátozottan forgalomképes vagyonába, vagy üzleti vagyoni körébe kerül besorolásra.

9. § (1) A Képviselő-testület – ha jogszabály eltérően nem rendelkezik – indokolt esetben dönthet a vagyontárgy forgalomképességének megváltoztatásáról, átminősítéséről. A döntést az átsorolandó vagyontárgy értékétől függetlenül a Képviselő-testület hozza meg.

10. § (1) Önkormányzati vagyont értékesíteni nettó 10 millió Ft értékhatártól csak versenyeztetés útján, az összességében legelőnyösebb ajánlatot tevő részére, a szolgáltatás és ellenszolgáltatás értékarányosságával lehet, az Nvtv-ben meghatározottak szerint. A versenyeztetést a rendelet I. függelékét képező szabályzat alapján kell lebonyolítani.

(2) A nettó 10 millió Ft értékhatár alatti vagyon értékesítése a képviselő-testület döntése szerint pályázati eljárás mellőzésével is történhet.

(3) Az önkormányzati vagyon elidegenítésére tett javaslatot csak forgalmi értékbecsléssel megalapozva lehet előterjeszteni a képviselő-testület felé.

(4) Amennyiben az ingatlan piaci értéken történő értékesítése az értékbecslő által megállapított áron nem lehetséges, a Képviselő-testület a megállapított árhoz képest legfeljebb 10 %-kal alacsonyabb áron az ingatlant értékesítheti.

(5) Az önkormányzat vagyonát ingyenesen átruházni az Nvtv-ben meghatározottak szerint lehet.

(6) Az önkormányzat pénz-és értékpapírvagyonával a költségvetése és a szervezeti és működési szabályzatában meghatározottak szerint gazdálkodik.

11. § (1) Az önkormányzat vagyonáról a Nvtv-ben és a Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX. törvényben meghatározott előírásoknak megfelelő számviteli és kataszteri nyilvántartásokat kell vezetni.

(2) A kataszter elkészítéséről, folyamatos vezetéséről, továbbá az önkormányzat tulajdonába kerülő ingatlanok tulajdonjogának az ingatlan-nyilvántartásba történő bejegyzéséről, a kataszterben való átvezetéséről a jegyző gondoskodik.

(3) A vagyont, annak értékét és változásait a Bélapátfalvai Közös Önkormányzati Hivatal tartja nyilván a számviteli előírásoknak megfelelően. Az érték nyilvántartásától el lehet tekinteni, ha az adott vagyontárgy értéke természeténél, jellegénél fogva nem állapítható meg. A nyilvántartásnak tartalmaznia kell a vagyon elsődleges rendeltetése szerinti közfeladat megjelölését is.

(4) A nyilvántartási adatok – a minősített adat védelméről szóló törvény szerinti minősített adat kivételével – nyilvánosak.

12. § (1) Bélapátfalva Város Önkormányzat Képviselő-testületének jelen 10/2013. (VII. 12.) önkormányzati rendelete 2013. augusztus 1-jén lép hatályba.

(2) Hatályát veszti az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól szóló 12/2003. (VI. 16.) önkormányzati rendelete és az azt módosító 13/2005. (VIII. 31.), 5/2006 (II. 14.), 14/2007. (IV. 24.), 1/2008. (II. 12.) és a 13/2012. (XI. 05.) önkormányzati rendeletek.

1. melléklet [1]

Forgalomképtelen törzsvagyon


Sorsz.

Hrsz.

Terület m2

Ingatlan neve

Címe

1.

½

2408

Vasúti park

2.

23

4994

Közút

Táncsics M.-

3.

39

878

Közút

Damjanich

4.

47

4592

Közút

Marx. K.

5.

76

2062

Közút

6.

88

7989

Közút

Bocskai

7.

97

3268

Közút

Rózsa F.

8.

118

1121

Közút

Rákóczi F.

9.

185

1957

Közút

Liszt F.

10.

189

359

Közút

11.

209

4313

Közút

Vörösmarty M.

12.

222

535

Út

Föld út

13.

227

1017

Út

14.

228

1017

Út

15.

240/1

503

Ravatalozó

Apátság út

16.

241

13076

Közút

Apátság

17.

243/2

1406

Árok

18.

281

1922

Közút

Rózsa F.

19.

307

3039

Belvízelvez. csat.

Nagyszoros patak

20.

308/2

76

Belvízelvezető árok

Bajcsy út

21.

308/3

94

Közút

Bajcsy-Zs.

22.

309/1

638

Belvízelvezető árok

Bajcsy út

23.

314

4364

Közút

Bajcsy-Zs.

24.

319/2

4272

Közút

Rákóczi F.

25.

376

5280

Közút

Mártírok

26.

400

7098

Közterület

Mártírok

27.

411

263

Közút

Mártirok

28.

420

1151

Közút

Mártirok

29.

438

2495

Közút

Felszabadulás

30.

441

2717

Zöldterület, közkert

Mártírok-Felszabadulás közötti

31.

465

2603

Nagyszoros patak

32.

466

1362

Zöldterület, közkert

Bartók-IV. Béla között

33.

472

209

Közterület

Bartók-Mártírok közöt.átjáró

34.

476/4

5303

Közút

Bartók B.

35.

515

3426

Közút

Hársas

36.

516/4

383

Út

37.

524

1159

Közút

Dózsa Gy.

38.

532/4

1276

Kivett helyi közút

39.

532/5

506

Kivett helyi közút

40.

532/6

1228

Kivett helyi közút

41.

532/8

2530

Kivett helyi közút

42.

532/9

733

Kivett helyi közút

43.

543

2148

Közút

Széchenyi I.

44.

552

3209

Közút

Kossuth L.

45.

561/1

321

Vízelvezető árok

46.

583

8111

Nagyszoros patak-híd

47.

608

2837

Közút

Ady E.

48.

618/1

2115

Kivett közút

49.

618/3

498

Kivett közút

50.

622

2939

Nagyszoros patak

51.

629/1

2739

Kivett helyi közút

52.

629/3

660

Kivett helyi közút

53.

631/3

2759

Kivett közút

54.

631/4

959

Kivett közút

55.

631/6

1878

Kivett közút

56.

634

361

Közút

Arany J.

57.

649

5429

Közút

58.

650

957

Közút

Arany - Jókai összek.

59.

687

6460

Közút

Jókai

60.

697

1805

Közút

Jókai –Móricz összek.

61.

705/41

4566

Közút

Móricz Zs.

62.

705/67

1441

Közút

Füves

63.

705/74

446

Közterület

Móricz Zs.

64.

705/75

167

Közterület

65.

705/76

1036

Közterület

66.

719/2

1039

Közterület

Május 1. út

67.

719/4

1544

Közterület és buszváró

68.

719/6

468

Közterület

69.

726

770

Út

70.

727

402

Közút

71.

735

2195

Zöldterület, közkert

72.

737

6650

Közút

Szabadság

73.

794

1354

Közpark

IV. Béla út templom

74.

800

719

Közpark

IV. Béla út Polg. Hiv.

75.

840/1

16512

Közterület

József A. – Szabadság

76.

852

3209

Közút

József A.

77.

865

2114

Közút

Vasút

78.

883

2255

Közút

Vasút

79.

917

899

Közpark

IV. Béla út

80.

931

1590

Közút

Béke

81.

937/1

1967

Közterület

Béke út lakótelep

82.

938

573

Közút

Béke

83.

939/1

4879

Közterület

Béke

84.

947

2474

Közút

Petőfi S.

85.

967

2436

Közút

Sport

86.

974

1488

Közút

Alkotmány

87.

986

1436

Közút

Sport

88.

1000

1296

Közút

Gyár út

89.

1001/4

1936

Közút

Gyár út

90.

1001/4

Buszváró

gyári porta után

91.

1001/14

987

Közút

Gyár út

92.

1003

1503

Vízfolyás Recska patak

93.

1006/2

1722

Közpark

IV. Béla út Polg. Hiv.

94.

1006/3

18

Kivett közút

95.

1006/4

12425

Kivett közút

96.

1006/6

10798

Kivett Közút

97.

1007

6053

Közpark

IV. Béla út

98.

1017/8

6284

Út

99.

1023

786

Közút

100.

1112

3227

Külterületi út

Tókörnyéke

101.

1140

2834

Út

102.

1150

357

Árok

103.

1152

1404

Külterületi út

Zártkert

104.

1226

2060

Külterületi út

Tókörnyéke

105.

1239

4847

Külterületi út

Tókörnyéke

106.

1256

455

Külterületi út

Tókörnyéke

107.

1274

1170

Külterületi út

Tókörnyéke

108.

1303

532

Út

109.

1315

1688

Árok

110.

1316

1578

Út

111.

1402

1698

Út

112.

1412/1

4151

Út

113.

1430/1

1873

Út

114.

1430/2

953

Út

115.

1455

2090

Út

116.

1485

1833

Út

117.

1486

3139

Út

118.

1497

1293

Út

119.

06

70

Út

120.

09

1901

Köves út

121.

016/1

3202

Ipari út

Szennyvíztelepi út

122.

028

1674

Vízműipari út

Recska rét

123.

031

1235

Vízműipari út

Recska rét

124.

034

23424

Vízműipari út

BÉLKŐ hátánál

125.

036

1727

Külterületi út

126.

039

417

Út

127.

040

248

Út

128.

050

1003

Út

129.

061

2072

Út

130.

065

273

Út

131.

074

289

Út

132.

076

503

Út

133.

077

1222

Út

134.

080

853

Út

135.

082

737

Út

136.

084

1168

Út

137.

096

1979

Út

138.

098/5

1794

Út

139.

0104

2434

Mocsaly patak

140.

0131/4

294

Út

141.

0147/1

17833

Gyári tó

142.

0157

5503

Út

143.

0182

16489

Út

Apátsághoz

144.

0184

1455

Út

145.

0186

451

Út

146.

0203/2

939

Ipari út

Apátság

147.

0224

1891

Út

148.

0226/7

434

Út

149.

0226/8

1912

Út

150.

0226/9

6738

Út

Móricz Zs. út

2. melléklet [2]

Korlátozottan forgalomképes vagyon


Sorsz.

Hrsz.

Terület

Ingatlan neve

Címe

Közművek

1.

524

Szennyvízcsatorna

Dózsa Gy. u.

2.

08

1568

Védő terület (átemelő)

3.

014

192

Vízmű (ipari víz kút)

Recska rét

4.

015

170

Vízmű (ipari víz kút)

5.

017

12174

Szennyvíztisztító telep, szennyvíztisztító csatorna

6.

019

262

Vízműipari kút

Recska rét

7.

030

1507

Vízműipari kút 500m3 tár.

Recska rét

8.

035

10169

Víztározó 4000 m3

9.

0187/2

182

Szivattyútelep

10.

0202

817

Ipari víz kút

BÉLKŐ hátánál

Önkormányzati költségvetési szervek használatában lévő vagyon

11.

41

4068

Óvoda

Táncsics M. u. 4.

12.

63/1

1379

Bölcsőde

Marx K. út 8.

13.

111/2

3144

Idősek Napközi Otthona

IV. Béla út 29.

14.

113

738

Konyha

IV. Béla út 35.

15.

116/2

345

Lakóház, udvar

Rákóczi u. 2.

16.

320/3

1319

Gyermekjóléti és Szociális Intézmény

Apátság út 2/A.

17.

320/4

7190

Általános Iskola

Apátság u. 2.

18.

323

1758

Gárdony Géza Művelődési Ház és Könyvtár

IV. Béla út 47.

19.

796

3216

Kivett lakóház, udvar, tanácsház, tűzoltóság

IV. Béla út 74.

20.

833/2

1231

Gesztenyés kiállítóház

IV. Béla út 38.

21.

834

649

Pártház (KÖH – Pénzügyi és vagyongazd. csop.)

IV. Béla út 36.

22.

835

1412

Járási Hivatal

IV. Béla út 34.

23.

837

765

Közös Önkormányzati Hivatal

József A. u. 19.

24.

966/2

21361

Sporttelep

Sport u.

25.

1001/21

755

Kivett út

IV Béla út 3.

26.

1001/22

2828

Egészségház telephely

IV. Béla út 3.

27.

1001/23

1936

Kivett telephely (Tűzoltóság)

IV. Béla út 3.

28.

1001/27

69760

Telephely

IV. Béla út 3.

29.

1005/1

6660

Tekecsarnok, Kondi Klub

IV. Béla út

30.

052/2

29384

Szeméttelep

31.

0225/2

6212

Szeméttelep régi, dögkút

3. melléklet [3]

Üzleti vagyonba tartozó forgalomképes vagyontárgy

Hrsz.

Terület

Ingatlan neve

Címe

1

67/1

504

Beépítetlen terület

2

67/2

685

Beépítetlen terület

Bocskai u.

3

100

2321

Beépítetlen terület

IV. Béla út 21.

4

114

857

Lakás

IV. Béla út 45.

5

260/6

515

Beépítetlen terület

Apátság u.

6

296

718

Telek

Bükkszentmárton, Rákóczi út 58.

7

315

1329

Lakóház udvar

Bajcsy u. 25.

8

357

1786

Beépítetlen terület

Mártírok út

9

370

718

Lakóház, udvar

Mártírok u. 17.

10

371

1236

Beépítetlen terület

Mártírok u 15/a

11

373/1

595

Lakóház, udvar

Mártírok u 7/1

12

374

1372

Lakás

Mártírok u. 15.

13

377/2

407

Lakóház, udvar

Bajcsy u. 16.

14

379

1057

Beépítetlen terület

Bajcsy-Zs. u. 10.

15

398

1351

Lakóház, udvar

Mártírok u. 7.

16

405

735

Beépítetlen terület

Mártírok út

17

407

212

Beépítetlen terület

Mártírok út

18

421

533

Lakóház, udvar

Mártírok u. 14.

19

422

282

Beépítetlen terület

Mártírok út

20

423

327

Lakóház, udvar

Akácfa u. 8.

21

424/2

158

Beépítetlen terület

Mártírok út

22

425

369

Lakóház, udvar

Mártírok u 8

23

432

251

Beépítetlen terület

Felszabadulás u. 33.

24

435

310

Beépítetlen terület

Felszabadulás u.

25

436

273

Beépítetlen terület

Felszabadulás u.

26

437

557

Beépítetlen terület

Felszabadulás u.

27

439

247

Beépítetlen terület

Felszabadulás u. 3

28

443/1

358

Beépítetlen terület

Felszabadulás u.

29

450

463

Beépítetlen terület

Felszabadulás u.

30

451

579

Telek

Felszabadulás u. 1.

31

452

1261

Lakóház, udvar

Akácfa u. 21.

32

455/2

566

Beépítetlen terület

Akácfa u. 18/A

33

464

707

Beépítetlen terület

Felszabadulás u. 12.

34

476/2

193

Beépítetlen terület

Bartók B. u.

35

477

1015

Beépítetlen terület

Bartók Béla u 42

36

525/1

163

Beépítetlen terület

Dózsa Gy. u.

37

535/1

5472

Vásártér

IV. Béla u.

38

535/3

4440

Vásártér

IV. Béla u.

39

602

2550

Lakóház, udvar

Ady u. 9.

40

603/1

2421

Beépítetlen terület

Ady u. 9.

41

630

311

Volt temetkezési váll.

42

633/1

Beépítetlen terület (Kecső lépcső)

43

705/1

3510

Beépítetlen terület

Móricz Zs. u.

44

705/22

726

Beépítetlen terület

Móricz Zs. u.

45

705/55

884

Beépítetlen terület

Móricz Zs. u.

46

705/56

884

Beépítetlen terület

Móricz Zs. u.

47

705/58

884

Beépítetlen terület

Móricz Zs. u.

48

705/60

884

Beépítetlen terület

Móricz Zs. u.

49

705/61

1135

Beépítetlen terület

Móricz Zs. u.

50

705/62

1135

Beépítetlen terület

Móricz Zs. u.

51

705/63

1135

Beépítetlen terület

Móricz Zs. u.

52

705/64

1135

Beépítetlen terület

Móricz Zs. u.

53

705/65

1135

Beépítetlen terület

Móricz Zs. u.

54

705/66

1135

Beépítetlen terület

Móricz Zs. u.

55

709

10468

Szántó

Május 1. u.

56

711/3

325

Beépítetlen terület

Május 1. u.

57

712/1

1598

Beépítetlen terület

Május 1. u.

58

713/2

3053

Beépítetlen terület

Május 1. u.

59

713/3

1147

Beépítetlen terület

Május 1. u.

60

715/1

9569

Beépítetlen terület

Május 1. u.

61

717

6471

Raktár

Május 1. u.

62

719/3

1458

Beépítetlen terület 1350/1440

Május 1. u.

63

721/1

973

Beépítetlen terület 36/576

Május 1. u.

64

791

709

Beépítetlen terület telek, közösségi tér

IV. Béla u.

65

791

Buszváró

Május 1. u.

66

813

813

Sétány

IV. Béla u. 52.

67

814

97

Sétány

IV. Béla u. 50.

68

820

41

Telek

IV. Béla út 44.

69

832/3

880

Beépítetlen terület

sétatér

70

833/2

1231

Gesztenyés kiállítóház

IV. Béla u. 38.

71

834

649

Pártok Háza /KHT/

IV Béla u. 36.

72

840/1/A

103

Lakótelep

Szabadság út

73

840/2

1708

Lakótelepi földterület

Szabadság u. 2.

74

840/2A/60

67

Lakás

Szabadság u 2

75

840/2A/65

34

Lakás

Szabadság u 2

76

840/4

1969

Lakótelepi fölterület

József A. u. 10.

77

840/4A/44

51

Lakás

József A. u. 10.

78

960/1

246

Beépítetlen terület

IV. Béla u.

79

960/2

1208

7/17 része beépített terület

IV Béla út

80

963

4436

Beépítetlen terület

IV. Béla u.

81

964

3336

Beépítetlen terület

sport

82

966/3.

3471

Beépítetlen terület

83

1001/2

299

Földterület

Gyár u. 9.

84

1001/3A/4

Lakás

Gyár út

85

1001/3A/5

Lakás

Gyár út

86

1017/73

1242

Kivett ipartelep

Ipari park

87

1017/75

1095

Kivett ipartelep

Ipari park

88

1022

17969

Beépítetlen terület

Petőfi u.

89

1024/1

12642

Gyep

Petőfi u.

90

1024/2

960

Gyep

Petőfi u.

91

1240/2

200

Kert

92

1241/2

400

Kert

93

1242/2

660

Kert

94

1260

186

Gyep

Tó környéke

95

05/4

1020

Szántó

96

05/21

240

Ajándékozás-átvett terület

97

05/26

231

Szántó

98

07

139

Legelő

99

011/45

1574

Legelő

100

011/56

347

Szántó

101

011/59

113

Szántó

102

011/82

935

Szántó 2/4

103

011/118

441

Szántó

104

011/126

235

Szántó

105

011/135

7562

Gyep rét

106

013/2

8154

Szántó

107

013/11

154

Szántó

108

018

10830

Legelő

109

020

4296

Legelő

110

022/6

33670

Szántó 4265/5868 arányban

111

0100

3049

Gyep, legelő

112

0103

5043

Ipartelep

113

0108/2

793

Ipari park

114

0108/3

7506

Ipari park

115

0108/4

44699

Ipari park

116

0110/5

17832

Ipartelep védő erdősáv

117

0126/1

4129

Erdő

118

0126/2

5021

Erdő

119

0126/3

19373

Erdő

120

0126/5

1833

Erdő

121

0126/6

6582

Erdő

122

0126/7

24533

Erdő

123

0147/2

637

Kivett épület, udvar

124

0155/3

66818

Homokbánya

125

0189/5

4369

Legelő

126

0189/13

16655

Legelő, vízmosás 690/16655

BÉLKŐ Nonprofit Közhasznú Területfejlesztési Kft. üzletrész 66,64 %

ÉRV Zrt. üzletrész 28 500

Heves Megyei Területfejlesztési Nonprofit Kft Üzletrésze 400 000

Bélapátfalvai Kulturális, Turisztikai és Média Nonprofit Kft. 3 000 000


[1] Az 1. melléklet a Bélapátfalva Város Önkormányzat Képviselő-testületének 8/2021. (VII. 22.) önkormányzati rendelete 1. § (1) bekezdésével megállapított szöveg.
[2] A 2. melléklet a Bélapátfalva Város Önkormányzat Képviselő-testületének 8/2021. (VII. 22.) önkormányzati rendelete 1. § (2) bekezdésével megállapított szöveg.
[3] A 3. melléklet a Bélapátfalva Város Önkormányzat Képviselő-testületének 8/2021. (VII. 22.) önkormányzati rendelete 1. § (3) bekezdésével megállapított szöveg.