Lábatlan Város Önkormányzata Képviselő-testületének 4/2013. (III. 27.) önkormányzati rendelete

Lábatlan Város tulajdonában álló nemzeti vagyonról

Hatályos: 2024. 05. 03

Lábatlan Város Önkormányzata Képviselő-testületének 4/2013. (III. 27.) önkormányzati rendelete

Lábatlan Város tulajdonában álló nemzeti vagyonról

2024.05.03.

Lábatlan Város Önkormányzata a nemzeti vagyonról szóló 2011. évi CXCVI. törvény 3. § (1) bekezdés 6. pontjában, valamint az 5. § (2) bekezdés c) pontjában, a 11. § (16) bekezdésében, a 13. § (1) bekezdésében; Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX. törvény 143. § (4) bekezdésében, a 107. §-ában; az államháztartásról szóló 2011. évi CXCV. törvény 97. § (2) bekezdésében foglalt felhatalmazás alapján, Magyarország Alaptörvénye 32. cikk (1) bekezdés e) pontjában meghatározott feladatkörében eljárva a következőket rendeli el:

1. Általános rendelkezések

1. § (1) A rendelet hatálya alá tartozó vagyon működtetésének feladatát – ha jogszabály vagy a képviselő-testület döntése alapján kötött szerződés másként nem rendelkezik – Lábatlan Város Polgármesteri Hivatala látja el.

(2) Az (1) bekezdés szerinti feladatellátás során a hasznok szedéséből származó bevételek az önkormányzatot illetik meg.

2. § A képviselő-testület az alább felsorolt tulajdonosi jogok és kötelezettségek tulajdonosi joggyakorlására a polgármestert hatalmazza fel:

a) a képviselő-testület által szövegszerűen elfogadott szerződések aláírására

b) a képviselő-testület szerződéskötésről szóló döntése alapján, amennyiben a testület a szerződést nem szövegszerűen fogadta el, az önkormányzati határozat keretei között a szerződés szövegének megállapítása, elfogadása, a szerződés aláírása

c) az önkormányzat vagyonának, továbbá jogos érdekeinek védelme céljából szerződés felbontására, vagy megszűntetésére irányuló jognyilatkozatok megtétele, az önkormányzat igényeinek érvényesítését célzó jognyilatkozatok kiadása

d) az önkormányzati igények érvényesítése, az önkormányzat jogvédelme érdekében közigazgatási peres vagy nemperes eljárás megindítása

e) településrendezési tervben közút, vagy egyéb közterület rendeltetési célú ingatlanok tulajdonjogának ellenérték nélküli megszerzését tartalmazó szerződések megkötése

f) közművezetékek elhelyezése céljára vezetékjogot, szolgalmi jogot, vagy közérdekű használati jogot biztosító szerződések megkötése, feltéve, hogy e jogok biztosítása nem eredményez változást, vagy korlátozást az érintett ingatlanok településrendezési terv szerinti felhasználhatóságában

g) az önkormányzat, mint jogosult javára vezeték-, szolgalmi- és használati jogot biztosító szerződések megkötése nettó 3 millió forint értékhatárig

h) A gazdálkodás során képződő ideiglenesen szabad pénzeszközök állam által kibocsátott értékpapírba történő befektetése, a befektetés megszüntetése 100 millió forint erejéig

3. §1

4. §2 A rendelet hatálya alá tartozó vagyonra vonatkozó döntési javaslatot a Pénzügyi és Közbeszerzési Bizottság véleményének előzetes kikérése mellett a polgármester terjeszti a képviselő-testület elé.

2. A törzsvagyonra vonatkozó rendelkezések

5. § Az önkormányzat forgalomképtelen törzsvagyona körébe tartoznak a rendelet 1. mellékletében felsorolt kizárólagos önkormányzati tulajdonban lévő vagyonelemek.

6. § (1) A forgalomképtelennek nem minősülő, a rendelet szerint korlátozottan forgalomképes vagyonelemek a rendelet 2. mellékletében vannak felsorolva.

(2) A korlátozottan forgalomképes vagyonelemek hasznosítása rendeltetésük sérelmét nem eredményezheti, elidegenítésükre e rendelet keretei között akkor van lehetőség, ha a vagyonelem a közfeladat ellátásához feleslegessé válik vagy megszűnik a közfeladat ellátásának kötelezettsége, amelyre tekintettel jogszabály vagy a tulajdonosi joggyakorló a vagyonelem korlátozott forgalomképességét megállapította.

(3) a (2) bekezdésben foglalt tényállás megállapítása a képviselő-testület kizárólagos hatáskörébe tartozik.

7. § A törzsvagyon körébe tartozó vagyonelemek használói kötelesek a tőlük elvárható gondossággal eljárni a használat, illetve üzemeltetés során, e kötelezettség teljesítéséért a használó intézmények, illetve gazdasági társaságok vezetői felelnek.

3. A vagyonkezelés szabályai

8. § (1)3

(2) A vagyonkezelői jog átengedése a nemzeti vagyonról szóló 2011. évi CXCVI. törvény 3. § (1) bekezdés 19. pontjában meghatározott vagyonkezelők részére ingyenesen történik.

(3) A vagyonkezelők kötelesek az önkormányzat törzsvagyona körébe tartozó ingatlanok állagmegőrzéséről, felújításáról, korszerűsítéséről folyamatosan gondoskodni, e feladata kapcsán a képviselő-testület éves költségvetésében dönt a tárgyévi feladatokról és azok megvalósításának forrásairól.

(4) A vagyonkezelők kötelesek a tőlük elvárható gondossággal eljárni a kezelt vagyon működtetése során, e kötelezettség teljesítéséért a vagyonkezelő szervezetek vezetői felelnek.

(5) A vagyonkezelő tulajdonosi ellenőrzése a képviselő-testület által elfogadott éves ellenőrzési terv szerint vagy esetileg elrendelt ellenőrzéssel valósul meg.

4. A hasznosítás szabályai

9. § (1) A mindenkori éves költségvetési törvényben meghatározottnál alacsonyabb értékhatárt a vagyonhasznosítás versenyeztetésére vonatkozóan az önkormányzat nem határoz meg.

(2) A versenyeztetés pályázati feltételeit a képviselő-testület határozattal állapítja meg.

(3) Az (1) bekezdésben foglalt értékhatárt nem meghaladó vagyonelem hasznosítását, versenyeztetni nem kell, azonban a hasznosítási lehetőséget nyilvánosan közzé kell tenni az önkormányzat weblapján és a Hírmondóban.

(4) A 10 millió forint bruttó nyilvántartási értékhatárt meghaladó értékű ingatlannál értékbecslést kell készíteni.

10. § (1)4 Beépítésre és művelésre alkalmas földterületek haszonbérbe adása vagy bérbeadása esetén a rendezési tervben foglaltakat figyelembe kell venni. A haszonbérbe adás határozott időre történhet. A haszonbérbe adható ingatlanok éves bérleti díját művelési áganként belterületre és külterületekre bontva a Pénzügyi és Közbeszerzési Bizottság minden év első ülésén határozza meg.

(2)5 Az ingatlan és ingó vagyon bérbeadás útján történő hasznosításának feltétele az, hogy a bérlet – kivétel az egészségügyi létesítmények egészségügyi feladatok ellátására történő bérbeadása – idején felmerülő és a bérbe adót terhelő karbantartási, fenntartási és egyéb költségek a bérleti díjban megtérüljenek. A bérletre vonatkozó díjakat az (1) pontban foglaltak szerint határozza meg a Pénzügyi és Közbeszerzési Bizottság.

10/A. §6 Az önkormányzat tulajdonában álló online és offline hirdetési felületek hirdetési díjait a Pénzügyi és Közbeszerzési Bizottság határozza meg.

5. A vagyon átruházásának szabályai

11. § (1) Az üzleti vagyon körébe tartozó vagyontárgyakat a kataszteri nyilvántartás tartalmazza.

(2) A rendelet hatálya alá tartozó vagyonelemeket a képviselő-testület határozattal jelöli ki értékesítésre vagy cserére az alábbi tartalommal:

a) vagyonelem megnevezése, ingatlan esetén helyrajzi számának megjelölése

b) forgalmi értékének megjelölése

c) az átruházás módja

d) pályázat esetén a pályázati feltételek meghatározása

e) árverés esetén az érverésre bocsátás szándékának kinyilvánítása

f) csere esetén a csere célja, csereügylet keretében átruházandó és megszerzendő vagyontárgyak megjelölése, forgalmi értéke

12. § (1) A mindenkori éves költségvetési törvényben meghatározottnál alacsonyabb értékhatárt a versenyeztetés tekintetében a helyi önkormányzat tulajdonában álló nemzeti vagyon átruházása esetén az önkormányzat nem határoz meg.

(2) Az (1) pontban foglalt értékhatárt nem meghaladó értékű vagyonelem esetén, ha jogszabály másként nem rendelkezik, a képviselő-testület döntése szerint egyedi kérelem esetén a képviselő-testületnek az értékesítésről szóló határozata alapján, vagy nyilvános meghirdetés szerint a legjobb vételi ajánlatot adó részére, vagy árverés útján értékesíthető.

(3) Az (1) pontban foglalt értékhatárt nem meghaladó értékű vagyonelem esetén településrendezési terv végrehajtását célzó, nem önálló ingatlanként nyilvántartott földrészlet értékesítése, vagy cseréje esetén árverés vagy nyilvános meghirdetés nélkül kell a szerződést megkötni, a forgalmi érték, vagy a számviteli nyilvántartás szerinti érték megjelölésével.

13. § Tulajdonközösség megszüntetése érdekében kötendő önkormányzati tulajdonú ingatlan tulajdoni hányadrészének tulajdonostárs általi megváltása esetén a forgalmi érték megjelölésével kell a szerződést megkötni.

6. A vagyonszerzés szabályai

14. § (1)7 Önkormányzati vagyon gyarapításáról a polgármesternek a Pénzügyi és Közbeszerzési Bizottság állásfoglalásával ellátott javaslata alapján a képviselő-testület dönt.

(2) A vagyongyarapításról a képviselő-testület határozattal dönt, az alábbi tartalommal:

a) a vagyonelem megnevezése, ingatlan esetén helyrajzi számának megjelölése

b) forgalmi érték megjelölése

c) szerzés módja

d) az önkormányzat által vállalt fizetési feltételek

e) az önkormányzat ajánlati kötöttségének időtartama

f) a fedezet (forrás) biztosításának megjelölése

(2) Ingatlantulajdon megszerzése esetén a döntés előkészítése során vizsgálni kell, hogy az ingatlan megszerzése milyen önkormányzati célok megvalósításához és milyen feltételek (ráfordítás) mellett alkalmas, fel kell tárni a továbbhasznosítási lehetőségeit, illetve a várható üzemeltetési költségek körét és nagyságát is.

(3) Az önkormányzati tulajdonszerzést megelőzően a vagyontárgyról forgalmi értékbecslést kell készíttetni.

15. §8 Az önkormányzat törvény által előírt vagy önként vállalt feladata ellátásához ingatlant bérelhet, albérletbe vehet, vagy használatba, egyéb módon hasznosításra átvehet, erről a képviselő-testület a polgármester javaslata és a Pénzügyi és Közbeszerzési Bizottság állásfoglalása alapján hoz döntést.

7. Az önkormányzat követeléseiről való lemondás

16. § (1) Az Önkormányzat követeléseiről a következő esetekben lehet lemondani:

a) csődegyezségi megállapodásban

b) bíróság bevonásával történő behajtás során bírói egyezség keretében

c) felszámolási eljárás során, ha a felszámoló által írásban adott nyilatkozat alapján a követelés várhatóan nem térül meg

d) a követelés behajtása bizonyítottan a követelés összegét meghaladó költségekkel jár

e) ha a követeléssel érintett szervezet vagy személy nem érhető el, nem fellelhető és ez a tény bizonyított

f) ha a követelés az önkormányzat többségi tulajdonában álló gazdasági társasággal szemben áll fenn, különösen, ha az a cég felszámolásával járna együtt.

(2) Ha a követelés elengedés értéke nettó 400.000 Ft alatt van, a döntés meghozatalára a polgármester, az ezt meghaladó összeg esetén a képviselő-testület jogosult.

(3) A követelésről való lemondás magában foglalja az egész követelésről való lemondást, valamint a követelés egy részéről való lemondást. Teljes mértékben vagy részben el lehet tekinteni a késedelmi kamatok megfizetésétől is.

(4) Az önkormányzat megállapodhat a kötelezettel a követelés behajtása és beszedhetősége érdekében arról, hogy a követelés alapjául szolgáló jogviszony szerinti szolgáltatás helyett egyéb az önkormányzat számára hasznosuló szolgáltatást teljesítsen az önkormányzat felé. Köthető részletfizetési vagy a követelés beszedését, teljesülését biztosító más polgári jogi szerződés is.

8. Záró rendelkezések

17. § E rendelet mellékletei:

1. 1. melléklet: A forgalomképtelen törzsvagyonba tartozó vagyonelemek

2. 2. melléklet: A rendelet szerint korlátozottan forgalomképes vagyonelemek

18. § (1) Ez a rendelet a kihirdetése napját követő napon lép hatályba.

(2) Hatályát veszti

1. az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól szóló 11/2012.(IV.25.) önkormányzati rendelet

2. az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól szóló 11/2012.(IV.25.) önkormányzati rendelet módosításáról szóló 23/2012.(X.31.) önkormányzati rendelet.

1. melléklet9

Forgalomképtelen

A

B

C

D

E

F

G

H

I

1

I11. Az ingatlan forgalomképessége

Helyrajzi szám

Megnevezés

I31. Könyv szerinti bruttó érték - érték (eFt)

Naplósorszám

Utcanév

Adatfelfektetés időpontja

Ingatlanjelleg

Jogi rendezettség

2

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1866///

Szent István park (beép.ter.)

3698,507

55

2451 Lábatlan, DóZSA GYÖRGY ÚT

1990.09.30

00003 - ZÖLDTERÜLET

RENDEZETT

3

FORGALOMKÉPTELEN HELYI DÖNTÉS ALAPJÁN

55///

Beépitetlen terület

1467

66

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.09.30

00005 - TERMŐFÖLD

RENDEZETT

4

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1967///

Beépítetlen terület

2986,551

122

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.09.30

00005 - TERMŐFÖLD

RENDEZETT

5

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

818///

Utca

4054

491

2451 Lábatlan, HáRSFA

1990.09.30

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

6

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1022///

Ut

2940

492

2451 Lábatlan, őRHEGYI ÚT

1990.09.30

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

7

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

2166///

UT

32987

493

2451 Lábatlan, SáGVáRI ENDRE

1990.09.30

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

8

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1302///

UT

47303,096

494

2451 Lábatlan, SOMOGYI BÉLA

1990.09.30

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

9

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1331///

UTCA

83263

495

2451 Lábatlan, RóZSA FERENC UTCA

1990.09.30

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

10

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1470///

UTCA

6995,123

496

2451 Lábatlan, HONVÉD

1990.09.30

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

11

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1040///

UT

102362,835

497

2451 Lábatlan, ROZáLIA

1990.09.30

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

12

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

372/1//

Polg.Hiv.parkoló ( József A.út.)

5045

498

2451 Lábatlan, JóZSEF ATTILA

1990.09.30

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RÉSZBEN RENDEZETLEN

13

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1888///

UT, Zöldterület

8565

499

2451 Lábatlan, TOMPA MIHÁLY

1990.09.30

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

14

FORGALOMKÉPTELEN HELYI DÖNTÉS ALAPJÁN

1199///

KERT

1

500

2451 Lábatlan, RóZSA FERENC UTCA

1990.09.30

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

15

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

373///

Március 15 tér, emlékmű

2081,603

502

2451 Lábatlan, JóZSEF ATTILA

1990.09.30

00003 - ZÖLDTERÜLET

RENDEZETT

16

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

2299///

AUTÓBUSZVÁRÓ

2255

506

2451 Lábatlan, DóZSA GYÖRGY ÚT

1990.09.30

12743 - BUSZMEGÁLLÓK

RENDEZETT

17

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1948/2//

I.sz-ú Ravatalozó

11905

519

2451 Lábatlan, DóZSA GYÖRGY ÚT

1990.09.30

00004 - TEMETŐ

RENDEZETT

18

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

2197///

Közpark

2977,722

520

2451 Lábatlan, SáGVáRI ENDRE

1990.09.30

00003 - ZÖLDTERÜLET

RENDEZETT

19

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

231///

II.sz-ú Ravatalozó

26095,828

522

2451 Lábatlan, RáKóCZI FERENC

1990.09.30

00004 - TEMETŐ

RENDEZETT

20

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

0100///

Ut

386

528

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.09.30

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

RENDEZETT

21

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

098///

Ut

960

529

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.09.30

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

RENDEZETT

22

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

096///

Ut

540

530

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.09.30

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

RENDEZETT

23

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

089///

Ut

480

531

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.09.30

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

RENDEZETT

24

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

088///

Ut

360

532

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.09.30

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

RENDEZETT

25

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

084///

Ut

1080

533

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.09.30

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

RENDEZETT

26

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

082///

Ut

240

534

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.09.30

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

RENDEZETT

27

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

077/1//

Ut

780

536

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.09.30

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

RENDEZETT

28

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

076///

Ut

120

537

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.09.30

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

RENDEZETT

29

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

072///

Ut

900

538

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.09.30

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

RENDEZETT

30

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

063///

Ut

660

539

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.09.30

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

RENDEZETT

31

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

061///

Ut

120

540

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.09.30

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

RENDEZETT

32

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

059///

Ut

240

541

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.09.30

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

RENDEZETT

33

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

055///

Ut

900

542

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.09.30

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

RENDEZETT

34

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

048///

Ut

360

543

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.09.30

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

RENDEZETT

35

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

045///

Ut

540

544

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.09.30

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

RENDEZETT

36

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

039///

Ut

360

545

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.09.30

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

RENDEZETT

37

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

036///

Ut

240

546

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.09.30

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

RENDEZETT

38

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

035///

Ut

240

547

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.09.30

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

RENDEZETT

39

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

033///

Ut

157

548

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.09.30

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

RENDEZETT

40

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

027///

Ut

1080

549

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.09.30

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

RENDEZETT

41

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

023/34//

Ut

180

550

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.09.30

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

RENDEZETT

42

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

022/3//

Ut

60

551

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.09.30

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

RENDEZETT

43

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

022/2//

Ut

12

552

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.09.30

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

RENDEZETT

44

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

0179///

Ut

540

553

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.09.30

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

RENDEZETT

45

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

0176///

Ut

204

554

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.09.30

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

RENDEZETT

46

47

48

49

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

0165///

Ut

1080

558

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.09.30

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

RENDEZETT

50

51

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

0154/2//

Ut

78

560

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.09.30

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

RENDEZETT

52

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

0154/1//

Ut

127

561

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.09.30

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

RENDEZETT

53

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

0151/2//

Ut

420

562

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.09.30

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

RENDEZETT

54

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

0151/1//

Ut

540

563

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.09.30

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

RENDEZETT

55

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

0149///

Ut

240

564

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.09.30

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

RENDEZETT

56

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

0143///

Ut

240

565

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.09.30

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

RENDEZETT

57

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

0139///

Ut

1680

566

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.09.30

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

RENDEZETT

58

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

0137///

Ut

540

567

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.09.30

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

RENDEZETT

59

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

0135/2//

Ut

300

568

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.09.30

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

RENDEZETT

60

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

0131/2//

Ut

2940

569

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.09.30

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

RENDEZETT

61

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

0105///

Ut

780

570

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.09.30

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

RENDEZETT

62

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

0103///

Ut

240

571

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.09.30

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

RENDEZETT

63

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

0101///

Ut

240

572

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.09.30

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

RENDEZETT

64

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

022/1//

Ut

33

573

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.09.30

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

RENDEZETT

65

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

0202///

Ut

186

574

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.09.30

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

RENDEZETT

66

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

0196///

Ut

360

575

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.09.30

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

RENDEZETT

67

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

0217///

Ut

180

576

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.09.30

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

RENDEZETT

68

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

0213///

Ut

420

577

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.09.30

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

RENDEZETT

69

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

0212///

Ut

900

578

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.09.30

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

RENDEZETT

70

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

0209///

Ut

312

579

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.09.30

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

RENDEZETT

71

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

0207///

Ut

780

580

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.09.30

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

RENDEZETT

72

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

0198///

Ut

264

581

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.09.30

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

RENDEZETT

73

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

0193///

Ut

360

582

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.09.30

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

RENDEZETT

74

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

0191///

Ut

900

583

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.09.30

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

RENDEZETT

75

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

0189///

Ut

249693

584

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.09.30

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

RENDEZETT

76

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

0188///

Ut

120

585

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.09.30

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

RENDEZETT

77

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

0183///

Ut

84

586

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.09.30

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

RENDEZETT

78

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

0181///

Ut

198

587

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.09.30

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

RENDEZETT

79

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1998///

Ut

9252,145

599

2451 Lábatlan, MUNKáCSY MIHáLY

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

80

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1902///

Ut

63619

600

2451 Lábatlan, ZSEBEHáZI

1990.09.30

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

81

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

2277///

Ut

19395

601

2451 Lábatlan, TEMPLOMALJA

1990.09.30

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

82

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

2212///

UT

8559

602

2451 Lábatlan, FÜRST SáNDOR

1990.09.30

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

83

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

810///

UT

139

603

2451 Lábatlan, PISZKEI

1990.09.30

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

84

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1821///

UT

438

604

2451 Lábatlan, SZABADSáG

1990.09.30

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

85

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

442///

UT

5090

605

2451 Lábatlan, HUNYADI JáNOS

1990.09.30

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

86

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1856///

UT

31,6

606

2451 Lábatlan, KERTALJA

1990.09.30

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RÉSZBEN RENDEZETLEN

87

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

396///

UT

14349

607

2451 Lábatlan, BALASSI LÉPCSŐ

1990.09.30

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

88

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

250///

UT

7190

608

2451 Lábatlan, JóKAI MóR

1990.09.30

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

89

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1267///

UT

30705

610

2451 Lábatlan, KOSSUTH LAJOS

1990.09.30

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

90

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1266///

UT

20246

611

2451 Lábatlan, PETőFI SáNDOR

1990.09.30

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

91

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

798///

UT

187

612

2451 Lábatlan, MANDULáS

1990.09.30

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

92

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

2196///

UT

75

613

2451 Lábatlan, SZÜK

1990.09.30

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

93

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

2052///

UT

664,5

614

2451 Lábatlan, SZÜK

1990.09.30

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

94

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1520///

BARTÓK BÉLA UT

59021,315

615

2451 Lábatlan, BARTóK BÉLA

1990.09.30

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

95

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

641///

ADY ENDRE UTCA

65590

616

2451 Lábatlan, ADY ENDRE

1990.09.30

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

96

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

2504///

PAPRÉT UTCA

37934,25

617

2451 Lábatlan, PAPRÉT

1990.09.30

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

97

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1044///

UT

120

618

2451 Lábatlan, PAPRÉT

1990.09.30

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

98

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

562///

GYÜRÜS UT

248

619

2451 Lábatlan, GYÜRÜS UTCA

1990.09.30

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

99

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

460///

UT

16084,409

620

2451 Lábatlan, DAMJANICH

1990.09.30

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

100

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

988///

KAMBEREK UT

4093,672

621

2451 Lábatlan, KAMBEREK

1990.09.30

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

101

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1784///

UT

303

622

2451 Lábatlan, KAMBEREK

1990.09.30

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

102

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1542///

ZALKA TELEPI UT

7959,8

623

2451 Lábatlan, ZALKA MáTÉ LAKóTELEP

1990.09.30

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

103

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1780///

NÉVTELEN UT

228

624

2451 Lábatlan, KAMBEREK

1990.09.30

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

104

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1699///

HENDRIK KÖZI UT

100

625

2451 Lábatlan, HENDRIK KÖZI ÚT

1990.09.30

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

105

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1610///

ZRINYI TP UT

29727

626

2451 Lábatlan, ZRINYI TP

1990.09.30

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

106

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1795///

NÉVTELEN UT

122

628

2451 Lábatlan, ZRINYI TP

1990.09.30

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

107

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

737///

UT

56

629

2451 Lábatlan, ZRINYI TP

1990.09.30

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

108

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1485///

NÉVTELEN

12504,417

630

2451 Lábatlan, ZALKA MáTÉ LAKóTELEP

1990.09.30

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

109

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1207///

NÉVTELEN UT

214

631

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.09.30

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

110

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1574///

NÉVTELEN UT

39

632

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.09.30

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

111

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1333///

NÉVTELEN UT

270,944

633

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.09.30

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

112

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1155///

NÉVTELEN UT

612

635

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.09.30

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

113

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1765///

NÉVTELEN UT

84

636

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.09.30

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

114

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1726///

NÉVTELEN UT

367

637

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.09.30

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

115

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

947///

Raktár szénkéreg

38

638

2451 Lábatlan, ÖREGHEGYI 17

1990.09.30

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

116

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1091///

NÉVTELEN UT

342

639

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.09.30

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

117

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

759///

UT

158

640

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.09.30

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

118

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

892///

UT

600

641

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.09.30

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

119

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

556///

UT

123

642

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.09.30

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

120

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

194///

NÉVTELEN UT

53

643

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.09.30

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

121

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

138///

NÉVTELEN UT

42

644

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.09.30

21128 - MAGÁNUTAK (PL. GAZDASÁGI VAGY ERDEI UTAK)

RENDEZETT

122

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1368///

BAJCSY ZSILINSZKI UTCA

43378,265

645

2451 Lábatlan, BAJCSY ZSILINSZKI

1990.09.30

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

123

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

268///

KÁLVÁRIA UTCA

18045,16

646

2451 Lábatlan, KáLVáRIA

1990.09.30

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

124

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

20///

NÉVTELEN UT

40,878

647

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.09.30

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

125

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

66///

NÉVTELEN UT

270

649

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.09.30

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

126

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

689///

UT

151

650

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.09.30

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

127

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

781///

UT

290

651

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.09.30

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

128

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1264///

UT

180

652

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.09.30

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

129

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1358///

UT

84

653

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.09.30

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

130

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1371///

UT

198

654

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.09.30

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

131

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1390///

UT

36

655

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.09.30

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

132

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1475///

UT

30

656

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.09.30

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

133

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1535///

UT

7059

657

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.09.30

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

134

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1546///

LAKÓTELEPI BETONÚT (Zalka M.ltp.)

1090,9

658

2451 Lábatlan, KÖZTERÜLET

1990.09.30

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

135

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1548/1//

Lakótelepi Betonút(Zalka M.ltp.)

33292,901

659

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.09.30

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

136

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1868///

UT

2485

660

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.09.30

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

137

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1982///

Ut

2779,2

661

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.09.30

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

138

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

2018///

Ut

63

662

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.09.30

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

139

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

2021///

Ut

300

663

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.09.30

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

140

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

2150///

Ut

144

664

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.09.30

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

141

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

2228///

Ut

39

665

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.09.30

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

142

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

2233///

Ut

72

666

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.09.30

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

143

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

2297///

Ut

96

667

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.09.30

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

144

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

2314///

Ut

2265,2

668

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.09.30

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

145

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

2384///

Ut

243

669

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.09.30

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

146

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

2506///

Ut

252

670

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.09.30

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

147

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

2538///

Ut

240

671

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.09.30

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

148

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

75///

Ut

8742

672

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.09.30

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

149

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

77/2//

Ut

170

673

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.09.30

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

150

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

94///

Ut

416

674

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.09.30

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

151

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

114///

Ut

2

675

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.09.30

21128 - MAGÁNUTAK (PL. GAZDASÁGI VAGY ERDEI UTAK)

RENDEZETT

152

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

132///

Ut

5

676

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.09.30

21128 - MAGÁNUTAK (PL. GAZDASÁGI VAGY ERDEI UTAK)

RENDEZETT

153

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

158///

Ut

90

677

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.09.30

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

154

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

532///

Ut

72

678

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.09.30

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

155

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

598///

Ut

30

679

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.09.30

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

156

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

608///

Ut

56

680

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.09.30

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

157

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

644///

Ut

5

681

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.09.30

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

158

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1835/3//

JÁRDA

3226

685

2451 Lábatlan, SALLAI IMRE

1990.09.30

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

159

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1835/2//

CEMENTGYÁRI UT

498

686

2451 Lábatlan, CEMENTGYáRI ÚT

1990.09.30

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

160

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1431/1//

JÁRDA

27404,801

687

2451 Lábatlan, DóZSA GYÖRGY ÚT

1990.09.30

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

161

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

397///

JÁRDA

4673

688

2451 Lábatlan, RáKóCZI FERENC

1990.09.30

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

162

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

227///

JÁRDA

1046

689

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.09.30

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

163

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

195///

JÁRDA

4972

690

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.09.30

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

164

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

137///

JÁRDA

14607

691

2451 Lábatlan, RáKóCZI FERENC

1990.09.30

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

165

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

117/3//

JÁRDA

774

692

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.09.30

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

166

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

117/1//

JÁRDA

1596

693

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.09.30

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

167

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

107///

JÁRDA

4146

694

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.09.30

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

168

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

93///

JÁRDA

431

695

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.09.30

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

169

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1608///

JÁRDA

9285

696

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.09.30

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

170

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

300///

JÁRDA

11033,776

697

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.09.30

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

171

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

443///

JÁRDA

6149,883

698

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.09.30

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

172

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

444///

JÁRDA

5336,883

699

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.09.30

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

173

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

484///

Járda (buszvárok)

2065,688

700

2451 Lábatlan, PISZKEI LAKóTELEP

1990.09.30

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

174

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

236/3//

UT

6884

703

2451 Lábatlan, DóZSA GYÖRGY ÚT

1990.09.30

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

175

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

2414///

árok

126

711

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.09.30

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

176

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

2381///

árok

5

712

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.09.30

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

177

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

2380///

árok

41

713

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.09.30

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

178

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

2376///

árok

8

714

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.09.30

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

179

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

2375///

árok

7

715

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.09.30

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

180

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

2373///

árok

8

716

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.09.30

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

181

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

2358///

árok

2

717

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.09.30

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

182

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

2357///

árok

51

718

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.09.30

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

183

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

2298///

árok

46

720

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.09.30

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

184

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

2294///

árok

8

721

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.09.30

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

185

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

2093/9//

árok

81

722

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.09.30

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

186

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

2093/8//

árok

41

723

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.09.30

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

187

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1949///

Ut

319

724

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.09.30

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

188

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1914/1//

Ut

2322,6

725

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.09.30

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

189

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

2359///

árok

11

726

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.09.30

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

190

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

2093/11//

Diszkert

215

736

2451 Lábatlan, DóZSA GYÖRGY ÚT

1990.09.30

00003 - ZÖLDTERÜLET

RENDEZETT

191

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

485/15//

Tér

1982

738

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.09.30

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

192

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

485/11//

Játszótér

382

739

2451 Lábatlan, PISZKEI LAKóTELEP

1990.09.30

00003 - ZÖLDTERÜLET

RENDEZETT

193

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

372/2//

Játszótér

338

740

2451 Lábatlan, JóZSEF ATTILA

1990.09.30

00003 - ZÖLDTERÜLET

RENDEZETT

194

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1573///

árok

16

741

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.09.30

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

195

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1571///

árok

41

742

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.09.30

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

196

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1376///

árok

388

743

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.09.30

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

197

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1370///

árok

110

744

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.09.30

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

198

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1232/3//

Ut

1455

749

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.09.30

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

199

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1594///

Bécsi úti betonjárda

559

750

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.09.30

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

200

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1598///

árok

38

751

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.09.30

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

201

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

703/1//

Ut

751

752

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.09.30

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

202

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1572/2//

Ifjuság utca

8304

753

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.09.30

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

203

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1352/3//

Ut

3803

754

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.09.30

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

204

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

501///

Ut

307

755

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.09.30

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

205

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

3449///

Csatorna

10

781

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.09.30

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

206

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

041///

árok

168

782

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.09.30

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

207

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

046/4//

Csatorna

6

783

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.09.30

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

208

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

0158///

Csatorna

25

784

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.09.30

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

209

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

0148///

Csatorna

84

786

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.09.30

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

210

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

0147///

Csatorna

6

787

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.09.30

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

211

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

0146///

árok

26

788

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.09.30

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

212

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

0144///

Csatorna

21

789

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.09.30

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

213

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

425///

Járda

4229

794

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.09.30

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

214

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

2014///

Közterület

24

798

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.09.30

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

215

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

2051///

Közterület

75

799

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.09.30

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

216

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

2049///

Közterület

129

800

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.09.30

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

217

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

2105///

Közterület

39

801

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.09.30

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

218

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

2290///

Közterület

3

802

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.09.30

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

219

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

2520///

Közterület

140

804

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.09.30

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

220

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

81/1//

Közterület

970

805

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.09.30

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

221

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

157///

Közterület

1

807

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.09.30

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

222

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

164///

Közterület

44

808

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.09.30

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

223

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

174///

Közterület

10602,973

809

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.09.30

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

224

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

199///

Közterület

17

810

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.09.30

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

225

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

428///

Közterület

295

811

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.09.30

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

226

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

635///

Közterület

30

812

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.09.30

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

227

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

780///

Közterület

86

813

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.09.30

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

228

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

865///

Közterület

200

814

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.09.30

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

229

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1036///

Közterület

390

815

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.09.30

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

230

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1876///

Közterület

98

816

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.09.30

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

231

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

502///

árok

124

817

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.09.30

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

232

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1785///

Ut

1000

818

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.09.30

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

233

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

375/7//

Ut

488

819

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.09.30

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

234

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1374///

Közterület

31

821

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.09.30

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

235

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

703/2//

Közterület

18

822

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.09.30

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

236

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

485/10//

Ut

79

823

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.09.30

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

237

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1835/8//

Ut

95

824

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.09.30

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

238

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1431/5//

árok

17

828

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.09.30

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

239

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

094///

árok

59

830

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.09.30

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

240

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

092///

árok

74

831

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.09.30

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

241

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

19///

Helyi közút

1196,122

832

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.09.30

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

242

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

74///

árok

25

833

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.09.30

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

243

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

150///

árok

13

834

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.09.30

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

244

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

211/1//

árok

85

835

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.09.30

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

245

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

821///

árok

47

836

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.09.30

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

246

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1047///

árok

3

837

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.09.30

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

247

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

2015///

ÁROK

25

838

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.09.30

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

248

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

703/3//

Vizelvezető Árok.

18272,374

839

2451 Lábatlan, JóZSEF ATTILA

1990.09.30

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

249

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1867///

Közterület

48

841

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.09.30

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

250

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1796///

árok

15

842

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.09.30

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

251

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1615///

árok

12

843

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.09.30

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

252

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1603///

árok

70

844

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.09.30

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

253

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

8///

árok

34

846

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.09.30

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

254

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

2546///

ÁROK

17

847

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.09.30

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

255

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

2505///

ÁROK

47

848

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.09.30

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

256

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

3456///

ÁROK

24

849

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.09.30

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

257

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

109///

PISZKEI PATAK

0

850

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.09.30

00002 - VIZEK, KÖZCÉLÚ VÍZILÉTESÍTMÉNYEK TERÜLETEI

RENDEZETT

258

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

047///

PISZKEI PATAK

0

851

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.09.30

00002 - VIZEK, KÖZCÉLÚ VÍZILÉTESÍTMÉNYEK TERÜLETEI

RENDEZETT

259

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

031///

LÁBATLAN PATAK

0

852

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.09.30

00002 - VIZEK, KÖZCÉLÚ VÍZILÉTESÍTMÉNYEK TERÜLETEI

RENDEZETT

260

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1830///

FUCHS PATAK

0

853

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.09.30

00002 - VIZEK, KÖZCÉLÚ VÍZILÉTESÍTMÉNYEK TERÜLETEI

RENDEZETT

261

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

299///

SZIKLAY PATAK

14760,5

854

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.09.30

00002 - VIZEK, KÖZCÉLÚ VÍZILÉTESÍTMÉNYEK TERÜLETEI

RENDEZETT

262

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1774/1//

UT

558

858

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1994.05.30

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

263

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

3046///

ÁROK

54

860

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.09.30

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

264

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

062///

ÁROK

21

861

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.09.30

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

265

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

043///

ÁROK

68

862

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.09.30

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

266

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

0106///

ÁROK

65

863

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.09.30

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

267

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1549///

JÁTSZÓTÉR

4346

874

2451 Lábatlan, ZALKA MáTÉ LAKóTELEP

1990.09.30

00003 - ZÖLDTERÜLET

RENDEZETT

268

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1547/3//

KÖZTERÜLET

156

875

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.09.30

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

269

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1545/11//

KÖZTERÜLET

1671,875

876

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.09.30

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

270

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1543/11//

KÖZTERÜLET, 56-os emlékpark

28580,526

877

2451 Lábatlan, ZALKA MáTÉ LAKóTELEP

1990.09.30

00003 - ZÖLDTERÜLET

RENDEZETT

271

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1760///

KÖZUT

698

879

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.09.30

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

272

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1541/9//

Közterület

6605,625

882

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1993.04.21

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

273

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

371///

Március 15 tér bal oldala

13796,484

909

2451 Lábatlan, JóZSEF ATTILA

1995.04.24

00003 - ZÖLDTERÜLET

RENDEZETT

274

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

73/19//

Piszkei lakótelepi park

97781,807

951

2451 Lábatlan, PISZKEI LAKóTELEP

1990.09.30

00003 - ZÖLDTERÜLET

RENDEZETLEN, TULAJDONBA BEKERÜLT

275

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

217/4//

Közpark

1391

968

2451 Lábatlan, RáKóCZI FERENC

1990.09.30

00003 - ZÖLDTERÜLET

RENDEZETT

276

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

0120/7//

Szemét telep (közös tulajd.NyergesÚjfalu)

1

985

2451 Nyergesújfalu, KÜLTERÜLET

1997.11.12

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

277

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1607///

Iker autobuszváró (Vasbetongyár)

90565

990

2451 Lábatlan, RáKóCZI FERENC

1992.01.01

12743 - BUSZMEGÁLLÓK

RENDEZETT

278

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

2093/4//

Sallai út felületi zárás

7152

991

2451 Lábatlan, SALLAI IMRE

21100 - UTAK

RENDEZETT

279

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

34///

10-es Főút felületi zárás.

14288,498

992

2451 Lábatlan, RáKóCZI FERENC

1998.01.01

21100 - UTAK

RENDEZETT

280

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

426///

József Attila utca

40174

1000

2451 Lábatlan, JóZSEF ATTILA

1990.01.01

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

281

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

450///

Árok

52

1001

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

282

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1154///

Saját használatú út

264

1002

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.01.01

21128 - MAGÁNUTAK (PL. GAZDASÁGI VAGY ERDEI UTAK)

RENDEZETT

283

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

2507///

Vízfolyás

0

1016

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.01.01

00002 - VIZEK, KÖZCÉLÚ VÍZILÉTESÍTMÉNYEK TERÜLETEI

RENDEZETT

284

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

2632///

Vízfolyás

0

1020

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.01.01

00002 - VIZEK, KÖZCÉLÚ VÍZILÉTESÍTMÉNYEK TERÜLETEI

RENDEZETT

285

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

065///

Vízfolyás

0

1025

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.01.01

00002 - VIZEK, KÖZCÉLÚ VÍZILÉTESÍTMÉNYEK TERÜLETEI

RENDEZETT

286

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

0211///

Vízfolyás

0

1026

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1990.01.01

00002 - VIZEK, KÖZCÉLÚ VÍZILÉTESÍTMÉNYEK TERÜLETEI

RENDEZETT

287

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

075/53//

Vízfolyás

0

1167

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

2006.01.26

00002 - VIZEK, KÖZCÉLÚ VÍZILÉTESÍTMÉNYEK TERÜLETEI

RENDEZETT

288

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1532///

Közterület

37,5

1168

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

2006.06.19

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

RENDEZETT

289

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1534///

Közterület

73,15

1169

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

2006.06.19

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

RENDEZETT

290

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

342/4//

Beépítetlen terület

264

1173

2451 Lábatlan, TELEPÜLéSKÖZPONTI ÚT

2006.07.20

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

291

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

344/1//

Beépítetlen terület

816

1174

2451 Lábatlan, TELEPÜLéSKÖZPONTI ÚT

2006.07.20

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

292

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1544///

Út

8228,765

1178

2451 Lábatlan, ZALKA MáTÉ LAKóTELEP

2002.02.09

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

RENDEZETT

293

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1431/3//

Járda

13210,642

1184

2451 Lábatlan, DóZSA GYÖRGY ÚT

1990.09.30

21000 - KÖZLEKEDÉSI INFRASTRUKTÚRA

RENDEZETT

294

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

110///

árok

15,36

1185

2451 Lábatlan, -

1990.01.01

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

295

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1875/2//

árok

27,93

1203

2451 Lábatlan, DóZSA GYÖRGY ÚT

1990.01.01

00002 - VIZEK, KÖZCÉLÚ VÍZILÉTESÍTMÉNYEK TERÜLETEI

RENDEZETT

296

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1540/2//

Közterület (Zalka M.ltp)

72,86

1206

2451 Lábatlan, ZALKA MáTÉ LAKóTELEP

1990.01.01

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

297

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

2093/1//

Közterület

1,98

1207

2451 Lábatlan, DóZSA GYÖRGY ÚT

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

298

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

2093/2//

Közterület

7

1208

2451 Lábatlan, DóZSA GYÖRGY ÚT

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

299

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

2093/3//

Közterület

5,06

1209

2451 Lábatlan, DóZSA GYÖRGY ÚT

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

300

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

077/2//

Közút

1728

1212

2451 Lábatlan, KÜLTERÜLET

1998.07.22

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

RENDEZETT

301

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

071///

Vízfolyás

0

1213

2451 Lábatlan, KÜLTERÜLET

1998.07.22

00002 - VIZEK, KÖZCÉLÚ VÍZILÉTESÍTMÉNYEK TERÜLETEI

RENDEZETT

302

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

035/2//

Közút

20,85

1214

2451 Lábatlan, KÜLTERÜLET

1998.07.22

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

RENDEZETT

303

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1914/3//

árok

26428,315

1261

2451 Lábatlan, GERECSE

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

304

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

0157/2//

út

335

1272

2451 Lábatlan, -

2012.10.16

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

RENDEZETT

305

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

042/13//

árok

42

1273

2451 Lábatlan, -

2012.11.29

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

306

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

0182/11//

árok

158

1274

2451 Lábatlan, -

2012.11.21

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

307

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

075/57//

Kivett Közút

220,275

1282

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

2016.01.01

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

RENDEZETT

308

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

32/1//

Papírgyár parkoló út

702,65

1284

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

RENDEZETT

309

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

656///

Kivett közút

8568

1291

RENDEZETT

310

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

345/1//

közút

30730,488

1294

2541 LÁBATLAN, RÁKÓCZI FERENC ÚT 148

2019.12.31

21100 - UTAK

RENDEZETT

2. melléklet10

Korlátozottan forgalomképes

I11. Az ingatlan forgalomképessége

Helyrajzi szám

Megnevezés

I31. Könyv szerinti bruttó érték - érték (eFt)

Utcanév

Naplósorszám

Adatfelfektetés időpontja

Ingatlanjelleg

Jogi rendezettség

KORLÁT. FORGALOMKÉPES A HELYI DÖNT.

1536/1//

KÖZTERÜLET

305

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

33

1990.09.30

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

KORLÁT. FORGALOMKÉPES TÖRVÉNY A.

329/2//

Egészségház

148532,124

2451 Lábatlan, RáKóCZI FERENC 132

60

1990.09.30

12646 - JÁRÓBETEG-SZAKELLÁTÁS ÉPÜLETE

RENDEZETT

KORLÁT. FORGALOMKÉPES TÖRVÉNY A.

1407///

Beépítetlen terület

79,991

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

102

1990.09.30

00005 - TERMŐFÖLD

RENDEZETT

KORLÁT. FORGALOMKÉPES TÖRVÉNY A.

3327/2//

Gyep(legelő)

13478,623

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

197

1990.09.30

00005 - TERMŐFÖLD

RENDEZETT

KORLÁT. FORGALOMKÉPES TÖRVÉNY A.

375/2//

POLGÁRMESTERI HIVATAL

58239,98

2451 Lábatlan, JóZSEF ATTILA 60

501

1990.09.30

12201 - POLGÁRMESTERI HIVATALOK, KÖRJEGYZŐSÉGEK ÉPÜLETEI

RENDEZETT

KORLÁT. FORGALOMKÉPES TÖRVÉNY A.

2154///

KÖNYVTÁR

47474,814

2451 Lábatlan, SáGVáRI ENDRE 57

505

1990.09.30

12621 - KÖNYVTÁR ÉS RAKTÁRAI

RENDEZETT

KORLÁT. FORGALOMKÉPES A HELYI DÖNT.

1431/6//

Kivett

94

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

511

1990.09.30

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

KORLÁT. FORGALOMKÉPES TÖRVÉNY A.

165/4//

7 db szociális bérlakás

52814

2451 Lábatlan, RáKóCZI FERENC 87

527

1990.09.30

11221 - HÁROM ÉS ANNÁL TÖBB LAKÁSOS LAKÓÉPÜLETEK

RENDEZETT

KORLÁT. FORGALOMKÉPES TÖRVÉNY A.

1448///

Mici Mackó Óvoda

52920,408

2451 Lábatlan, SALLAI IMRE 33

588

1990.09.30

12632 - ÓVODA

RENDEZETT

KORLÁT. FORGALOMKÉPES TÖRVÉNY A.

1400///

Idősek klubja

37151,282

2451 Lábatlan, DóZSA GYÖRGY ÚT 19

591

1990.09.30

12647 - IDŐS VAGY MEGVÁLTOZOTT KÉPESSÉGŰ EMBEREK ELLÁTÁSÁRA SZOLGÁLÓ ÉPÜLETE

RENDEZETT

KORLÁT. FORGALOMKÉPES TÖRVÉNY A.

325/2//

A.J. Napközi

11605,25

2451 Lábatlan, RáKóCZI FERENC

705

1990.09.30

12633 - ÁLTALÁNOS ISKOLA

RENDEZETT

KORLÁT. FORGALOMKÉPES TÖRVÉNY A.

2026///

Anyaggödör

66

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

737

1990.09.30

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

KORLÁT. FORGALOMKÉPES TÖRVÉNY A.

301///

Általános Iskola Arany János

621946,426

2451 Lábatlan, RáKóCZI FERENC 108

803

1990.09.30

12633 - ÁLTALÁNOS ISKOLA

RENDEZETT

KORLÁT. FORGALOMKÉPES A HELYI DÖNT.

77/9//

GÁZFOGADÓ ÁLLOMÁS

45

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

866

1993.11.18

22211 - HELYI FELSZÍNI ÉS FÖLD ALATTI GÁZELLÁTÓ VEZETÉKEK

RENDEZETT

KORLÁT. FORGALOMKÉPES TÖRVÉNY A.

0120/6//

Szemétlerakó telep

1

2451 Nyergesújfalu, NÉVTELEN

880

1993.05.21

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

KORLÁT. FORGALOMKÉPES TÖRVÉNY A.

0120/4//

Szemétlerakó telep

1

2451 Nyergesújfalu, NÉVTELEN

881

1993.05.21

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

KORLÁT. FORGALOMKÉPES TÖRVÉNY A.

1484/1//

Közterület

271

2451 Lábatlan, ZALKA MáTÉ LAKóTELEP

910

1990.09.30

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETLEN, TULAJDONBA BEKERÜLT

KORLÁT. FORGALOMKÉPES A HELYI DÖNT.

228///

Milleniumi park

9513

2451 Lábatlan, RáKóCZI FERENC

933

1999.01.15

00003 - ZÖLDTERÜLET

RENDEZETT

KORLÁT. FORGALOMKÉPES TÖRVÉNY A.

28/4//

Szennyviztisztito telep

428849,971

2451 Lábatlan, DUNAPART

937

1995.03.29

22233 - SZENNYVÍZTISZTÍTÓ-TELEPEK (ÁLLOMÁSOK)

RENDEZETT

KORLÁT. FORGALOMKÉPES TÖRVÉNY A.

71/19//

Beépitetlen terület

1903,375

2451 Lábatlan, PISZKEI LAKóTELEP

947

1990.09.30

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

KORLÁT. FORGALOMKÉPES A HELYI DÖNT.

73/12//

Vizelvezető Árok

95

2451 Lábatlan, PISZKEI LAKóTELEP

952

1990.09.30

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

KORLÁT. FORGALOMKÉPES TÖRVÉNY A.

2348/1//

Arok

139

2451 Lábatlan, BUZáSHEGY ALATT

961

1990.09.30

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

KORLÁT. FORGALOMKÉPES TÖRVÉNY A.

2348/3//

árok

211

2451 Lábatlan, BUZáSHEGY ALATT

963

1990.09.30

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

KORLÁT. FORGALOMKÉPES A HELYI DÖNT.

375/5//

Közösségi ház, udva, közforgalom elől el nem zárt magánút és parkoló

396164,596

2451 Lábatlan, RáKóCZI FERENC 170

998

1999.04.15

12611 - MŰVELŐDÉSI OTTHON, HÁZ, SZABADIDŐ KÖZPONT, KÖZÖSSÉGI HÁZ, IFJÚSÁGI H

RENDEZETT

KORLÁT. FORGALOMKÉPES A HELYI DÖNT.

1529///

Közterület

4223

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1003

1990.01.01

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

KORLÁT. FORGALOMKÉPES TÖRVÉNY A.

1572/1//

Közterület

805

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1004

1990.01.01

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

KORLÁT. FORGALOMKÉPES A HELYI DÖNT.

1611/5//

Beépítetlen terület

477

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1005

1990.01.01

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

KORLÁT. FORGALOMKÉPES A HELYI DÖNT.

1777///

Közterület

63

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1008

1990.01.01

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

KORLÁT. FORGALOMKÉPES A HELYI DÖNT.

1802///

Közterület

336

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1009

1990.01.01

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

KORLÁT. FORGALOMKÉPES A HELYI DÖNT.

1806///

Közterület

217

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1010

1990.01.01

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

KORLÁT. FORGALOMKÉPES A HELYI DÖNT.

1966/2//

I.sz. temető bővítése

215

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1035

2000.10.02

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

KORLÁT. FORGALOMKÉPES A HELYI DÖNT.

1966/1//

I. sz. temető bővítése

245

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1036

2000.10.19

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

KORLÁT. FORGALOMKÉPES A HELYI DÖNT.

1963/1//

I. sz. temető bővítése

141,4

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1045

2001.03.13

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

KORLÁT. FORGALOMKÉPES A HELYI DÖNT.

1965/1//

I.sz. temető bővítése

95,6

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1046

2001.03.13

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

KORLÁT. FORGALOMKÉPES A HELYI DÖNT.

1963/2//

I.sz. temető bővítése

120,856

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1047

2001.04.20

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

KORLÁT. FORGALOMKÉPES A HELYI DÖNT.

1964///

I. sz. temető bővítése

64,6

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1048

2001.03.20

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

KORLÁT. FORGALOMKÉPES A HELYI DÖNT.

1965/2//

I. sz. temető bővítése

120,4

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1049

2001.03.14

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

KORLÁT. FORGALOMKÉPES A HELYI DÖNT.

336/1//

Rákóczi F. u. 138-140. sz. Társasház

105055,018

2451 Lábatlan, RáKóCZI FERENC 138

1073

2002.02.28

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

KORLÁT. FORGALOMKÉPES A HELYI DÖNT.

336/2//

Saját használatú út

122,761

2451 Lábatlan, RáKóCZI FERENC

1074

2002.02.28

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

KORLÁT. FORGALOMKÉPES A HELYI DÖNT.

336/3//

Beépítetlen terület

114,939

2451 Lábatlan, RáKóCZI FERENC

1075

2002.02.28

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

KORLÁT. FORGALOMKÉPES A HELYI DÖNT.

165/3//

Lakóház, udvar, gazdasági épületek

2000

2451 Lábatlan, RáKóCZI FERENC 87

1076

2002.07.28

11210 - KÉTLAKÁSOS ÉPÜLETEK

RENDEZETT

KORLÁT. FORGALOMKÉPES A HELYI DÖNT.

221///

Beépítetlen terület

1477

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1079

1990.01.01

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

KORLÁT. FORGALOMKÉPES A HELYI DÖNT.

319///

Katolikus templom díszkivilágítás

2647

2451 Lábatlan, RáKóCZI FERENC

1115

2002.01.31

24200 - MÁSHOVÁ NEM SOROLT EGYÉB ÉPÍTMÉNYEK

RENDEZETT

KORLÁT. FORGALOMKÉPES A HELYI DÖNT.

2285///

Református templom díszkivilágítás

1019

2451 Lábatlan, RáKóCZI FERENC

1116

2002.01.31

24200 - MÁSHOVÁ NEM SOROLT EGYÉB ÉPÍTMÉNYEK

RENDEZETT

KORLÁT. FORGALOMKÉPES TÖRVÉNY A.

329/1//

Beépítetlen terület

632,93

2451 Lábatlan, RáKóCZI FERENC

1155

1990.09.30

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

KORLÁT. FORGALOMKÉPES TÖRVÉNY A.

486///

Zengő Óvoda

85055,036

2451 Lábatlan, PISZKEI LAKóTELEP 10

1186

1990.09.30

12632 - ÓVODA

RENDEZETT

KORLÁT. FORGALOMKÉPES TÖRVÉNY A.

323///

Lakóház,udvar

6200

2451 Lábatlan, RáKóCZI FERENC 124/A

1194

2007.12.12

11000 - LAKÓÉPÜLETEK

RENDEZETT

KORLÁT. FORGALOMKÉPES TÖRVÉNY A.

1612/14//

Udvar

12675,8

2451 Lábatlan, ZRINYI TP

1220

1998.09.30

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

KORLÁT. FORGALOMKÉPES TÖRVÉNY A.

1609/20//

Beépítetlen terület

2894,942

2451 Lábatlan, ZRINYI TP

1259

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

KORLÁT. FORGALOMKÉPES TÖRVÉNY A.

3336/1//

Kert

243,8

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1264

2010.02.05

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

KORLÁT. FORGALOMKÉPES TÖRVÉNY A.

3342/2//

Hulladéklerakó

100

2451 Lábatlan, RóZSA FERENC UTCA

1270

2010.09.01

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

KORLÁT. FORGALOMKÉPES TÖRVÉNY A.

1198///

Kivett vízmű

82152,446

2451 Lábatlan, SPORT UTCA

1279

2014.07.16

00002 - VIZEK, KÖZCÉLÚ VÍZILÉTESÍTMÉNYEK TERÜLETEI

RENDEZETT

KORLÁT. FORGALOMKÉPES A HELYI DÖNT.

3323/5//

Kivett dögkút

1066,315

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1280

2010.04.16

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

KORLÁT. FORGALOMKÉPES A HELYI DÖNT.

3323/6//

Legelő

397,235

2451 Lábatlan, NÉVTELEN

1281

2010.04.16

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

KORLÁT. FORGALOMKÉPES TÖRVÉNY A.

32/2//

Kivett közterület

6850,35

1285

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

1

A 3. §-át a Lábatlan Város Önkormányzata Képviselő-testületének 24/2021. (XI. 25.) önkormányzati rendelete 7. § a) pontja hatályon kívül helyezte.

2

A 4. § a Lábatlan Város Önkormányzata Képviselő-testületének 24/2021. (XI. 25.) önkormányzati rendelete 1. §-ával megállapított szöveg.

3

A 8. § (1) bekezdését a Lábatlan Város Önkormányzata Képviselő-testületének 24/2021. (XI. 25.) önkormányzati rendelete 7. § b) pontja hatályon kívül helyezte.

4

A 10. § (1) bekezdése a Lábatlan Város Önkormányzata Képviselő-testületének 24/2021. (XI. 25.) önkormányzati rendelete 2. §-ával megállapított szöveg.

5

A 10. § (2) bekezdése a Lábatlan Város Önkormányzata Képviselő-testületének 24/2021. (XI. 25.) önkormányzati rendelete 2. §-ával megállapított szöveg.

6

A 10/A. § a Lábatlan Város Önkormányzata Képviselő-testületének 24/2021. (XI. 25.) önkormányzati rendelete 3. §-ával megállapított szöveg.

7

A 14. § (1) bekezdése a Lábatlan Város Önkormányzata Képviselő-testületének 24/2021. (XI. 25.) önkormányzati rendelete 4. §-ával megállapított szöveg.

8

A 15. § a Lábatlan Város Önkormányzata Képviselő-testületének 24/2021. (XI. 25.) önkormányzati rendelete 5. §-ával megállapított szöveg.

9

Az 1. melléklet a Lábatlan Város Önkormányzata Képviselő-testületének 24/2021. (XI. 25.) önkormányzati rendelete 6. § (1) bekezdésével megállapított szöveg. Az 1. melléklet a Lábatlan Város Önkormányzata Képviselő-testületének 8/2023. (IV. 10.) önkormányzati rendelete 1. §-ával megállapított szöveg. Az 1. melléklet a Lábatlan Város Önkormányzata Képviselő-testületének 11/2024. (V. 2.) önkormányzati rendelete 1. §-ával megállapított szöveg.

10

A 2. melléklet a Lábatlan Város Önkormányzata Képviselő-testületének 24/2021. (XI. 25.) önkormányzati rendelete 6. § (2) bekezdésével megállapított szöveg.