Lábatlan Város Önkormányzat Képviselő-testületének 12/2017(V.31.) önkormányzati rendelete

Lábatlan Város Önkormányzata 12/2017. (V.31.) rendelete Lábatlan Város tulajdonában álló nemzeti vagyonról szóló 4/2013. (III.27.) rendelet módosításáról

Hatályos: 2018. 02. 08- 2018. 02. 08

Lábatlan Város Önkormányzat Képviselő-testületének 12/2017(V.31.) önkormányzati rendelete

Lábatlan Város Önkormányzata 12/2017. (V.31.) rendelete Lábatlan Város tulajdonában álló nemzeti vagyonról szóló 4/2013. (III.27.) rendelet módosításáról 1

2018.02.08.

Lábatlan Város Önkormányzata a nemzeti vagyonról szóló 2011. évi CXCVI. törvény 3. § (1) bekezdés 6. pontjában, valamint az 5. § (2) bekezdés c) pontjában, a 11. § (16) bekezdésében, a 13. § (1) bekezdésében; Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX. törvény 143. § (4) bekezdésében, a 107. §-ában;

az államháztartásról szóló 2011. évi CXCV. törvény 97. § (2) bekezdésében foglalt felhatalmazás alapján, Magyarország Alaptörvénye 32. cikk (1) bekezdés e) pontjában meghatározott feladatkörében eljárva a következőket rendeli el:

1. Általános rendelkezések

1. § (1) A rendelet hatálya alá tartozó vagyon működtetésének feladatát – ha jogszabály vagy a képviselő-testület döntése alapján kötött szerződés másként nem rendelkezik – Lábatlan Város Polgármesteri Hivatala látja el.

(2) Az (1) bekezdés szerinti feladatellátás során a hasznok szedéséből származó bevételek az önkormányzatot illetik meg.

2. § A képviselő-testület az alább felsorolt tulajdonosi jogok és kötelezettségek tulajdonosi joggyakorlására a polgármestert hatalmazza fel:

a) a képviselő-testület által szövegszerűen elfogadott szerződések aláírására

b) a képviselő-testület szerződéskötésről szóló döntése alapján, amennyiben a testület a szerződést nem szövegszerűen fogadta el, az önkormányzati határozat keretei között a szerződés szövegének megállapítása, elfogadása, a szerződés aláírása

c) az önkormányzat vagyonának, továbbá jogos érdekeinek védelme céljából szerződés felbontására, vagy megszűntetésére irányuló jognyilatkozatok megtétele, az önkormányzat igényeinek érvényesítését célzó jognyilatkozatok kiadása

d) az önkormányzati igények érvényesítése, az önkormányzat jogvédelme érdekében közigazgatási peres vagy nemperes eljárás megindítása

e) településrendezési tervben közút, vagy egyéb közterület rendeltetési célú ingatlanok tulajdonjogának ellenérték nélküli megszerzését tartalmazó szerződések megkötése

f) közművezetékek elhelyezése céljára vezetékjogot, szolgalmi jogot, vagy közérdekű használati jogot biztosító szerződések megkötése, feltéve, hogy e jogok biztosítása nem eredményez változást, vagy korlátozást az érintett ingatlanok településrendezési terv szerinti felhasználhatóságában

g) az önkormányzat, mint jogosult javára vezeték-, szolgalmi- és használati jogot biztosító szerződések megkötése nettó 3 millió forint értékhatárig

h) A gazdálkodás során képződő ideiglenesen szabad pénzeszközök állam által kibocsátott értékpapírba történő befektetése, a befektetés megszüntetése 100 millió forint erejéig

3. § A polgármester a költségvetés féléves és éves beszámolójának tárgyalásakor beszámol a képviselő-testületnek a rendelet 2. § szerinti felhatalmazáson alapuló tevékenységéről.

4. § A rendelet hatálya alá tartozó vagyonra vonatkozó döntési javaslatot a Pénzügyi Fejlesztési Bizottság véleményének előzetes kikérése mellett a polgármester terjeszti a képviselő-testület elé.

2. A törzsvagyonra vonatkozó rendelkezések

5. § Az önkormányzat forgalomképtelen törzsvagyona körébe tartoznak a rendelet 1. mellékletében felsorolt kizárólagos önkormányzati tulajdonban lévő vagyonelemek.

6. § (1) A forgalomképtelennek nem minősülő, a rendelet szerint korlátozottan forgalomképes vagyonelemek a rendelet 2. mellékletében vannak felsorolva.

(2) A korlátozottan forgalomképes vagyonelemek hasznosítása rendeltetésük sérelmét nem eredményezheti, elidegenítésükre e rendelet keretei között akkor van lehetőség, ha a vagyonelem a közfeladat ellátásához feleslegessé válik vagy megszűnik a közfeladat ellátásának kötelezettsége, amelyre tekintettel jogszabály vagy a tulajdonosi joggyakorló a vagyonelem korlátozott forgalomképességét megállapította.

(3) a (2) bekezdésben foglalt tényállás megállapítása a képviselő-testület kizárólagos hatáskörébe tartozik.

7. § A törzsvagyon körébe tartozó vagyonelemek használói kötelesek a tőlük elvárható gondossággal eljárni a használat, illetve üzemeltetés során, e kötelezettség teljesítéséért a használó intézmények, illetve gazdasági társaságok vezetői felelnek.

3. A vagyonkezelés szabályai

8. § (1) A rendelet 3. melléklete tartalmazza azokat a vagyonelemeket, amelyekre önkormányzati közfeladat ellátásához kapcsolódóan vagyonkezelői jog létesíthető és kijelöli a vagyonkezelőket.

(2) A vagyonkezelői jog átengedése a nemzeti vagyonról szóló 2011. évi CXCVI. törvény 3. § (1) bekezdés 19. pontjában meghatározott vagyonkezelők részére ingyenesen történik.

(3) A vagyonkezelők kötelesek az önkormányzat törzsvagyona körébe tartozó ingatlanok állagmegőrzéséről, felújításáról, korszerűsítéséről folyamatosan gondoskodni, e feladata kapcsán a képviselő-testület éves költségvetésében dönt a tárgyévi feladatokról és azok megvalósításának forrásairól.

(4) A vagyonkezelők kötelesek a tőlük elvárható gondossággal eljárni a kezelt vagyon működtetése során, e kötelezettség teljesítéséért a vagyonkezelő szervezetek vezetői felelnek.

(5) A vagyonkezelő tulajdonosi ellenőrzése a képviselő-testület által elfogadott éves ellenőrzési terv szerint vagy esetileg elrendelt ellenőrzéssel valósul meg.

4. A hasznosítás szabályai

9. § (1) A mindenkori éves költségvetési törvényben meghatározottnál alacsonyabb értékhatárt a vagyonhasznosítás versenyeztetésére vonatkozóan az önkormányzat nem határoz meg.

(2) A versenyeztetés pályázati feltételeit a képviselő-testület határozattal állapítja meg.

(3) Az (1) bekezdésben foglalt értékhatárt nem meghaladó vagyonelem hasznosítását, versenyeztetni nem kell, azonban a hasznosítási lehetőséget nyilvánosan közzé kell tenni az önkormányzat weblapján és a Hírmondóban.

(4) A 10 millió forint bruttó nyilvántartási értékhatárt meghaladó értékű ingatlannál értékbecslést kell készíteni.

10. § (1) Beépítésre és művelésre alkalmas földterületek haszonbérbe adása vagy bérbeadása esetén a rendezési tervben foglaltakat figyelembe kell venni. A haszonbérbe adás határozott időre történhet. A haszonbérbe adható ingatlanok éves bérleti díját művelési áganként belterületre és külterületekre bontva a Pénzügyi és Fejlesztési Bizottság minden év első ülésén határozza meg.

(2) Az ingatlan és ingó vagyon bérbeadás útján történő hasznosításának feltétele az, hogy a bérlet – kivétel az egészségügyi létesítmények egészségügyi feladatok ellátására történő bérbeadása – idején felmerülő és a bérbe adót terhelő karbantartási, fenntartási és egyéb költségek a bérleti díjban megtérüljenek. A bérletre vonatkozó díjakat az (1) pontban foglaltak szerint határozza meg a Pénzügyi Fejlesztési Bizottság.

5. A vagyon átruházásának szabályai

11. § (1) Az üzleti vagyon körébe tartozó vagyontárgyakat a kataszteri nyilvántartás tartalmazza.

(2) A rendelet hatálya alá tartozó vagyonelemeket a képviselő-testület határozattal jelöli ki értékesítésre vagy cserére az alábbi tartalommal:

a) vagyonelem megnevezése, ingatlan esetén helyrajzi számának megjelölése

b) forgalmi értékének megjelölése

c) az átruházás módja

d) pályázat esetén a pályázati feltételek meghatározása

e) árverés esetén az érverésre bocsátás szándékának kinyilvánítása

f) csere esetén a csere célja, csereügylet keretében átruházandó és megszerzendő vagyontárgyak megjelölése, forgalmi értéke

12. § (1) A mindenkori éves költségvetési törvényben meghatározottnál alacsonyabb értékhatárt a versenyeztetés tekintetében a helyi önkormányzat tulajdonában álló nemzeti vagyon átruházása esetén az önkormányzat nem határoz meg.

(2) Az (1) pontban foglalt értékhatárt nem meghaladó értékű vagyonelem esetén, ha jogszabály másként nem rendelkezik, a képviselő-testület döntése szerint egyedi kérelem esetén a képviselő-testületnek az értékesítésről szóló határozata alapján, vagy nyilvános meghirdetés szerint a legjobb vételi ajánlatot adó részére, vagy árverés útján értékesíthető.

(3) Az (1) pontban foglalt értékhatárt nem meghaladó értékű vagyonelem esetén településrendezési terv végrehajtását célzó, nem önálló ingatlanként nyilvántartott földrészlet értékesítése, vagy cseréje esetén árverés vagy nyilvános meghirdetés nélkül kell a szerződést megkötni, a forgalmi érték, vagy a számviteli nyilvántartás szerinti érték megjelölésével.

13. § Tulajdonközösség megszüntetése érdekében kötendő önkormányzati tulajdonú ingatlan tulajdoni hányadrészének tulajdonostárs általi megváltása esetén a forgalmi érték megjelölésével kell a szerződést megkötni.

6. A vagyonszerzés szabályai

14. § (1) Önkormányzati vagyon gyarapításáról a polgármesternek a Pénzügyi Fejlesztési Bizottság állásfoglalásával ellátott javaslata alapján a képviselő-testület dönt.

(2) A vagyongyarapításról a képviselő-testület határozattal dönt, az alábbi tartalommal:

a) a vagyonelem megnevezése, ingatlan esetén helyrajzi számának megjelölése

b) forgalmi érték megjelölése

c) szerzés módja

d) az önkormányzat által vállalt fizetési feltételek

e) az önkormányzat ajánlati kötöttségének időtartama

f) a fedezet (forrás) biztosításának megjelölése

(2) Ingatlantulajdon megszerzése esetén a döntés előkészítése során vizsgálni kell, hogy az ingatlan megszerzése milyen önkormányzati célok megvalósításához és milyen feltételek (ráfordítás) mellett alkalmas, fel kell tárni a továbbhasznosítási lehetőségeit, illetve a várható üzemeltetési költségek körét és nagyságát is.

(3) Az önkormányzati tulajdonszerzést megelőzően a vagyontárgyról forgalmi értékbecslést kell készíttetni.

15. § Az önkormányzat törvény által előírt vagy önként vállalt feladata ellátásához ingatlant bérelhet, albérletbe vehet, vagy használatba, egyéb módon hasznosításra átvehet, erről a képviselő-testület a polgármester javaslata és a Pénzügyi Fejlesztési Bizottság állásfoglalása alapján hoz döntést.

7. Az önkormányzat követeléseiről való lemondás

16. § (1) Az önkormányzat követeléseiről a következő esetekben lehet lemondani:

a) csődegyezségi megállapodásban

b) bíróság bevonásával történő behajtás során bírói egyezség keretében

c) felszámolási eljárás során, ha a felszámoló által írásban adott nyilatkozat alapján a követelés várhatóan nem térül meg

d) a követelés behajtása bizonyítottan a követelés összegét meghaladó költségekkel jár

e) ha a követeléssel érintett szervezet vagy személy nem érhető el, nem fellelhető és ez a tény bizonyított.

f) ha a követelés az önkormányzat többségi tulajdonában álló gazdasági társasággal szemben áll fenn, különösen, ha az a cég felszámolásával járna együtt.

(2) Ha a követelés elengedés értéke nettó 400.000 Ft alatt van, a döntés meghozatalára a polgármester, az ezt meghaladó összeg esetén a képviselő-testület jogosult.

(3) A követelésről való lemondás magában foglalja az egész követelésről való lemondást, valamint a követelés egy részéről való lemondást. Teljes mértékben vagy részben el lehet tekinteni a késedelmi kamatok megfizetésétől is.

(4) Az önkormányzat megállapodhat a kötelezettel a követelés behajtása és beszedhetősége érdekében arról, hogy a követelés alapjául szolgáló jogviszony szerinti szolgáltatás helyett egyéb az önkormányzat számára hasznosuló szolgáltatást teljesítsen az önkormányzat felé.

Köthető részletfizetési vagy a követelés beszedését, teljesülését biztosító más polgári jogi szerződés is.

8. Záró rendelkezések

17. § E rendelet mellékletei:

1. melléklet: A forgalomképtelen törzsvagyonba tartozó vagyonelemek

2. melléklet: A rendelet szerint korlátozottan forgalomképes vagyonelemek

3. melléklet: A vagyonkezelésbe adható vagyonelemek

18. § (1) Ez a rendelet a kihirdetése napját követő napon lép hatályba.

(2) Hatályát veszti

1. az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól szóló 11/2012.(IV.25.) önkormányzati rendelet
2. az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól szóló 11/2012.(IV.25.) önkormányzati rendelet módosításáról szóló 23/2012.(X.31.) önkormányzati rendelet.
1.melléklet a Lábatlan Város tulajdonában álló nemzeti vagyonról szóló 4/2013. (III.27.) rendelethez
Forgalomképesség: FORGALOMKÉPTELEN
Főkönyv Sorsz Megnevezés Helyr.szám Könyv.érték ÉCS Nettó
---------- ----- ---------------------------- ---------------- ------------- ------------- -------------
1211111 846 árok "F" 2. 8/ / / 34000 0 34000
1211111 832 Csatorna "F" 2. 19/ / / 173000 0 173000
12114911 647 NÉVTELEN UT "U" 2. 20/ / / 138000 57970 80030
1211111 746 árok "F" 2. 33/ / / 42000 0 42000
1211111 992 10-es Főút felületi "F" 7. 34/ / / 4800000 0 4800000
12114911 992 10-es Főút felületi "U" 2. 34/ / / 8334000 4750387 3583613
12114911 992 10-es Főút felületi "K" 5. 34/ / 0 0 0
12114911 992 10-es Főút felületi "K" 5. 34/ / 0 0 0
12114911 992 10-es Főút felületi "P" 13. 34/ / / 1154498 588786 565712
1211111 66 Beépitetlen terület "F" 2. 55/ / / 1467000 0 1467000
12114911 649 NÉVTELEN UT "U" 2. 66/ / / 270000 113400 156600
12114911 947 Beépitetlen terület "V" 6. 71/ 19/ / 1453375 274390 1178985
12112211 951 Piszkei lakótelepi p "F" 4. 73/ 19 0 0 0
12114911 951 Piszkei lakótelepi p "P" 9. 73/ 19/ / 17319240 3170129 14149111
1211111 833 árok "F" 2. 74/ / / 25000 0 25000
1211111 672 Ut "F" 7. 75/ / / 98000 0 98000
12114911 672 Ut "U" 2. 75/ / / 8644000 3630480 5013520
12114911 673 Ut "U" 2. 77/ 2/ / 170000 71400 98600
1211111 805 Közterület "F" 2. 81/ 1/ / 970000 0 970000
1211111 695 JÁRDA "F" 4. 93/ / / 6000 0 6000
12114911 695 JÁRDA "U" 2. 93/ / / 0 0 0
12114911 695 JÁRDA "U" 2. 93/ / / 425000 178510 246490
12112211 674 Ut "F" 5. 94/ 0 0 0
12114911 674 Ut "U" 2. 94/ / / 416000 224676 191324
1211111 694 JÁRDA "F" 4. 107/ / / 44000 0 44000
12114911 694 JÁRDA "U" 2. 107/ / / 0 0 0
12114911 694 JÁRDA "U" 2. 107/ / / 4102000 1722850 2379150
12112211 850 PISZKEI PATAK "F" 5. 109/ 0 0 0
12114911 850 PISZKEI PATAK "V" 2. 109/ 0 0 0
1211111 1185 árok "F" 2. 110/ / / 15360 0 15360
12114911 1185 árok "K" 7. 110/ / / 0 0 0
12114911 1185 árok "K" 7. 110/ / / 0 0 0
12114911 675 Ut "U" 2. 114/ / / 2000 840 1160
1211111 693 JÁRDA "F" 4. 117/ 1/ / 21000 0 21000
12114911 693 JÁRDA "U" 2. 117/ 1/ / 0 0 0
12114911 693 JÁRDA "U" 2. 117/ 1/ / 1575000 661510 913490
1211111 692 JÁRDA "F" 4. 117/ 3/ / 10000 0 10000
12114911 692 JÁRDA "U" 2. 117/ 3/ / 0 0 0
12114911 692 JÁRDA "U" 2. 117/ 3/ / 764000 320880 443120
12112211 948 Névtelen ut "F" 4. 118/ 1 0 0 0
12114911 948 Névtelen ut "U" 2. 118/ 1/ / 107000 44940 62060
12114911 676 Ut "U" 2. 132/ / / 5000 2100 2900
1211111 691 JÁRDA "F" 9. 137/ / / 222000 0 222000
12114911 691 JÁRDA "U" 2. 137/ / / 0 0 0
12114911 691 JÁRDA "U" 2. 137/ / / 14385000 7251752 7133248
12114911 691 JÁRDA "K" 6. 137/ / 0 0 0
12114911 691 JÁRDA "K" 6. 137/ / 0 0 0
12114911 644 NÉVTELEN UT "U" 2. 138/ / / 42000 17650 24350
1211111 834 árok "F" 2. 150/ / / 13000 0 13000
1211111 807 Közterület "F" 2. 157/ / / 1000 0 1000
12114911 677 Ut "U" 2. 158/ / / 90000 37810 52190
1211111 808 Közterület "F" 2. 164/ / / 44000 0 44000
1211111 809 Közterület "F" 2. 174/ / / 270000 0 270000
12114911 809 Közterület "U" 5. 174/ / / 0 0 0
12114911 809 Közterület "U" 5. 174/ / / 10332973 972432 9360541
12114911 643 NÉVTELEN UT "U" 2. 194/ / / 53000 22260 30740
1211111 690 JÁRDA "F" 4. 195/ / / 67000 0 67000
12114911 690 JÁRDA "U" 2. 195/ / / 0 0 0
12114911 690 JÁRDA "U" 2. 195/ / / 4905000 2060110 2844890
1211111 810 Közterület "F" 2. 199/ / / 17000 0 17000
1211111 835 árok "F" 2. 211/ 1/ / 0 0 0
121924911 835 árok "K" 3. 211/ 1/ / 85000 85000 0
12114911 835 árok "K" 3. 211/ 1/ / 0 0 0
12112211 968 Közpark "F" 5. 217/ 4 0 0 0
12114111 968 Közpark "Z" 2. 217/ 4/ / 1391000 0 1391000
1211111 689 JÁRDA "F" 4. 227/ / / 18000 0 18000
12114911 689 JÁRDA "U" 2. 227/ / / 0 0 0
12114911 689 JÁRDA "U" 2. 227/ / / 1028000 431750 596250
1211111 522 II.sz-ú Ravatalozó "F" 15. 231/ / / 10512000 0 10512000
12114911 522 II.sz-ú Ravatalozó "T" 2. 231/ / / 15583828 6880639 8703189
1211111 703 UT "F" 6. 236/ 3/ / 51000 0 51000
12114911 703 UT "U" 2. 236/ 3/ / 6833000 3674862 3158138
1211111 608 UT "F" 7. 250/ / / 80000 0 80000
12114911 608 UT "U" 2. 250/ / / 7110000 2986200 4123800
1211111 646 KÁLVÁRIA UTCA "F" 3. 268/ / / 111000 0 111000
12114911 646 KÁLVÁRIA UTCA "U" 2. 268/ / / 17934160 6661657 11272503
1211111 854 SZIKLAY PATAK "F" 3. 299/ / / 0 0 0
12114911 854 SZIKLAY PATAK "V" 2. 299/ / / 10587000 4526595 6060405
12114911 854 SZIKLAY PATAK "U" 6. 299/ / / 0 0 0
12114911 854 SZIKLAY PATAK "U" 6. 299/ / / 4173500 176659 3996841
1211111 697 JÁRDA "F" 4. 300/ / / 91000 0 91000
12114911 697 JÁRDA "U" 2. 300/ / / 0 0 0
12114911 697 JÁRDA "U" 2. 300/ / / 10626000 3986988 6639012
12114911 697 JÁRDA "P" 9. 300/ / / 316776 10806 305970
12114911 705 A .J. Napközi "U" 18. 325/ 2/ / 2326250 430520 1895730
12114911 60 Egészségház "P" 15. 329/ 2/ / 83760 30359 53401
1211111 1173 Beépítetlen terület "F" 2. 342/ 4/ / 264000 0 264000
1211111 1174 Beépítetlen terület "F" 2. 344/ 1/ / 816000 0 816000
12114911 1165 Beépítetlen terület "P" 6. 354/ 2/ / 86231 19248 66983
12112211 1156 Beépítetlen terület "F" 2. 364/ 1/ / 447822 0 447822
12112211 909 Beépitetlen terület "F" 2. 371/ / / 1060178 0 1060178
12114911 909 Beépitetlen terület "P" 6. 371/ / / 8265666 3427475 4838191
12114911 909 Március 15 tér bal o "P" 17. 371/ / / 3583140 887211 2695929
12114911 909 Március 15 tér bal o "P" 20. 371/ / / 887500 55293 832207
12114911 498 Polg.Hiv.parkoló ( J "U" 2. 372/ 1/ / 0 0 0
12114911 498 Polg.Hiv.parkoló ( J "U" 2. 372/ 1/ / 2477000 1412708 1064292
12112211 740 Játszótér "F" 4. 372/ 2 0 0 0
12114411 502 Március 15 tér, emlé "P" 3. 373/ / / 2046000 506164 1539836
12113211 998 Közösségi ház és udv "N" 3. 375/ 3/ / 143034156 31091565 111942591
1211111 819 Ut "F" 3. 375/ 7/ / 67000 0 67000
12114911 819 Ut "U" 2. 375/ 7/ / 421000 176810 244190
1211111 607 UT "F" 7. 396/ / / 161000 0 161000
12114911 607 UT "U" 2. 396/ / / 14188000 6000960 8187040
1211111 688 JÁRDA "F" 4. 397/ / / 60000 0 60000
12114911 688 JÁRDA "U" 2. 397/ / / 0 0 0
12114911 688 JÁRDA "U" 2. 397/ / / 4613000 1908905 2704095
1211111 794 Járda "F" 3. 425/ / / 41000 0 41000
12114911 794 Járda "U" 2. 425/ / / 0 0 0
12114911 794 Járda "U" 2. 425/ / / 4188000 1543158 2644842
12114911 794 Járda "U" 2. 425/ / / 0 0 0
1211111 1000 József Attila utca "F" 4. 426/ / / 633000 0 633000
12114911 1000 József Attila utca "U" 2. 426/ / / 39541000 16607220 22933780
1211111 811 Közterület "F" 2. 428/ / / 295000 0 295000
1211111 605 UT "F" 3. 442/ / / 44000 0 44000
12114911 605 UT "U" 2. 442/ / / 5046000 2119320 2926680
1211111 698 JÁRDA "F" 7. 443/ / / 15000 0 15000
12114911 698 JÁRDA "U" 2. 443/ / / 0 0 0
12114911 698 JÁRDA "U" 2. 443/ / / 1411000 592620 818380
1211111 699 JÁRDA "F" 7. 444/ / / 8000 0 8000
12114911 699 JÁRDA "U" 2. 444/ / / 0 0 0
12114911 699 JÁRDA "U" 2. 444/ / / 465000 195300 269700
1211111 1001 Árok "F" 2. 450/ / / 52000 0 52000
1211111 620 UT "F" 6. 460/ / / 866000 0 866000
12114911 620 UT "U" 2. 460/ / / 3706000 2223588 1482412
1211111 700 Járda (buszvárok) "F" 7. 484/ / / 58000 0 58000
12114911 700 Járda (buszvárok) "P" 4. 484/ / / 2007688 1018913 988775
1211111 823 Ut "F" 3. 485/ 10/ / 25000 0 25000
12114911 823 Ut "U" 2. 485/ 10/ / 54000 22670 31330
12112211 739 Játszótér "F" 4. 485/ 11 0 0 0
1211111 738 Tér "F" 3. 485/ 15/ / 1982000 0 1982000
1211111 755 Ut "F" 3. 501/ / / 67000 0 67000
12114911 755 Ut "U" 2. 501/ / / 240000 100800 139200
1211111 817 árok "F" 2. 502/ / / 124000 0 124000
12114911 678 Ut "U" 2. 532/ / / 72000 30240 41760
12114911 642 UT "U" 2. 556/ / / 123000 51660 71340
12114911 619 GYÜRÜS UT "U" 2. 562/ / / 248000 104160 143840
12114911 679 Ut "U" 2. 598/ / / 30000 12600 17400
12114911 680 Ut "U" 2. 608/ / / 56000 23510 32490
1211111 812 Közterület "F" 2. 635/ / / 30000 0 30000
1211111 616 ADY ENDRE UTCA "F" 3. 641/ / / 334000 0 334000
12114911 616 ADY ENDRE UTCA "U" 2. 641/ / / 38689000 16249380 22439620
12114911 681 Ut "U" 2. 644/ / / 5000 2100 2900
1211111 878 UT "F" 3. 656/ / / 90000 0 90000
12114911 878 UT "U" 2. 656/ / / 8372000 3516240 4855760
12114911 650 UT "U" 2. 689/ / / 151000 63420 87580
1211111 752 Ut "F" 3. 703/ 1/ / 152000 0 152000
12114911 752 Ut "U" 2. 703/ 1/ / 599000 251570 347430
1211111 822 Közterület "F" 2. 703/ 2/ / 18000 0 18000
1211111 839 Vizelvezető Árok. "F" 2. 703/ 3/ / 0 0 0
12114911 839 Vizelvezető Árok. "K" 3. 703/ 3/ / 18272374 2064583 16207791
12114911 839 Vizelvezető Árok. "K" 3. 703/ 3/ / 0 0 0
12114911 629 UT "U" 2. 737/ / / 56000 23510 32490
12114911 640 UT "U" 2. 759/ / / 158000 66370 91630
1211111 813 Közterület "F" 2. 780/ / / 86000 0 86000
12114911 651 UT "U" 2. 781/ / / 290000 121800 168200
12114911 612 UT "U" 2. 798/ / / 187000 78540 108460
12114911 603 UT "U" 2. 810/ / / 139000 58380 80620
1211111 491 Utca "F" 4. 818/ / / 358000 0 358000
12114911 491 Utca "U" 2. 818/ / / 3696000 1552320 2143680
1211111 836 árok "F" 2. 821/ / / 47000 0 47000
1211111 814 Közterület "F" 2. 865/ / / 200000 0 200000
12114911 641 UT "U" 2. 892/ / / 600000 252000 348000
12112211 638 Raktár szénkéreg "F" 14. 947/ 0 0 0
121924911 638 Raktár szénkéreg "U" 2. 947/ / / 38000 38000 0
12114911 621 KAMBEREK UT "U" 2. 988/ / / 3637000 988037 2648963
12114911 621 KAMBEREK UT "P" 6. 988/ / / 456672 136591 320081
1211111 492 Ut "F" 6. 1022/ / / 2100000 0 2100000
12114911 492 Ut "U" 2. 1022/ / / 840000 352810 487190
1211111 815 Közterület "F" 2. 1036/ / / 390000 0 390000
1211111 497 UT "F" 7. 1040/ / / 2544000 0 2544000
12114911 497 UT "U" 2. 1040/ / / 99040585 39428309 59612276
12114911 497 UT "U" 11. 1040/ / / 653250 40431 612819
12114911 497 UT "U" 11. 1040/ / / 125000 7788 117212
12114911 618 UT "U" 2. 1044/ / / 120000 50400 69600
1211111 837 árok "F" 2. 1047/ / / 3000 0 3000
12114911 639 NÉVTELEN UT "U" 2. 1091/ / / 342000 143640 198360
1211111 1002 Saját használatú út "F" 4. 1154/ / / 88000 0 88000
12114911 1002 Saját használatú út "U" 2. 1154/ / / 176000 73920 102080
12114911 635 NÉVTELEN UT "U" 2. 1155/ / / 612000 257040 354960
1211111 500 KERT "F" 2. 1199/ / / 1000 0 1000
12114911 631 NÉVTELEN UT "U" 2. 1207/ / / 214000 89880 124120
1211111 749 Ut "F" 3. 1232/ 3/ / 396000 0 396000
12114911 749 Ut "U" 2. 1232/ 3/ / 1059000 444790 614210
12114911 652 UT "U" 2. 1264/ / / 180000 75600 104400
1211111 611 UT "F" 3. 1266/ / / 254000 0 254000
12114911 611 UT "U" 2. 1266/ / / 19992000 8396630 11595370
1211111 610 UT "F" 5. 1267/ / / 343000 0 343000
12114911 610 UT "U" 2. 1267/ / / 30362000 12752050 17609950
1211111 494 UT "F" 5. 1302/ / / 2313000 0 2313000
12114911 494 UT "U" 2. 1302/ / / 33069000 13888980 19180020
1211111 495 UTCA "F" 6. 1331/ / / 1977000 0 1977000
12114911 495 UTCA "U" 2. 1331/ / / 81286000 34140130 47145870
12114911 495 UTCA "U" 2. 1331/ / / 0 0 0
1211111 633 NÉVTELEN UT "F" 7. 1333/ / / 944 0 944
12114911 633 NÉVTELEN UT "U" 2. 1333/ / / 270000 104600 165400
1211111 754 Ut "F" 3. 1352/ 3/ / 49000 0 49000
12114911 754 Ut "U" 2. 1352/ 3/ / 3754000 1576670 2177330
12114911 653 UT "U" 2. 1358/ / / 84000 35270 48730
1211111 645 BAJCSY ZSILINSZKI UT "F" 3. 1368/ / / 373265 0 373265
12114911 645 BAJCSY ZSILINSZKI UT "U" 2. 1368/ / / 43005000 18062090 24942910
1211111 744 árok "F" 2. 1370/ / / 110000 0 110000
12114911 654 UT "U" 2. 1371/ / / 198000 83160 114840
1211111 821 Közterület "F" 2. 1374/ / / 31000 0 31000
1211111 743 árok "F" 2. 1376/ / / 388000 0 388000
12114911 655 UT "U" 2. 1390/ / / 36000 15110 20890
1211111 687 JÁRDA "F" 5. 1431/ 1/ / 2312000 0 2312000
12114911 687 JÁRDA "U" 2. 1431/ 1/ / 24093513 7419047 16674466
12114911 687 JÁRDA "U" 2. 1431/ 1/ / 0 0 0
12114911 687 JÁRDA "P" 6. 1431/ 1/ / 999288 461284 538004
1211111 1184 Járda "F" 3. 1431/ 3/ / 608000 0 608000
12114911 1184 Járda "P" 13. 1431/ 3/ / 499500 141354 358146
1211111 828 árok "F" 2. 1431/ 5/ / 17000 0 17000
1211111 496 UTCA "F" 6. 1470/ / / 985000 0 985000
12114911 496 UTCA "U" 2. 1470/ / / 4426585 1407914 3018671
12114911 496 UTCA "U" 2. 1470/ / / 0 0 0
12114911 496 UTCA "U" 2. 1470/ / / 1583538 2466 1581072
12114911 656 UT "U" 2. 1475/ / / 30000 12600 17400
1211111 630 NÉVTELEN "F" 7. 1485/ / / 114000 0 114000
12114911 630 NÉVTELEN "U" 2. 1485/ / / 12390417 4931277 7459140
1211111 615 BARTÓK BÉLA UT "F" 3. 1520/ / / 476000 0 476000
12114911 615 BARTÓK BÉLA UT "U" 2. 1520/ / / 58545315 24191348 34353967
1211111 1168 Közterület "F" 2. 1532/ / / 1000 0 1000
12114911 1168 Közterület "U" 3. 1532/ / / 0 0 0
12114911 1168 Közterület "U" 3. 1532/ / / 36500 11505 24995
1211111 1169 Közterület "F" 2. 1534/ / / 1000 0 1000
12114911 1169 Közterület "U" 3. 1534/ / / 72150 22758 49392
1211111 657 UT "F" 7. 1535/ / / 79000 0 79000
12114911 657 UT "U" 2. 1535/ / / 6980000 2931600 4048400
1211111 882 Közterület "F" 2. 1541/ 9/ / 2702000 0 2702000
12114911 882 Közterület "U" 6. 1541/ 9/ / 0 0 0
12114911 882 Közterület "U" 6. 1541/ 9/ / 3903625 1298463 2605162
1211111 623 ZALKA TELEPI UT "F" 3. 1542/ / / 52000 0 52000
12114911 623 ZALKA TELEPI UT "U" 2. 1542/ / / 7907800 3165318 4742482
1211111 877 KÖZTERÜLET "F" 2. 1543/ 11/ / 1731000 0 1731000
12114911 877 KÖZTERÜLET, 56-os em "U" 10. 1543/ 11/ / 0 0 0
12114911 877 KÖZTERÜLET, 56-os em "U" 10. 1543/ 11/ / 5969013 2030123 3938890
12114911 877 KÖZTERÜLET "P" 4. 1543/ 11/ / 2874600 1224218 1650382
12114911 877 KÖZTERÜLET, 56-os em "P" 15. 1543/ 11/ / 18005913 3295814 14710099
1211111 1178 Út "F" 4. 1544/ / / 0 0 0
12114911 1178 Út "U" 2. 1544/ / / 8228765 2490270 5738495
1211111 876 KÖZTERÜLET "F" 2. 1545/ 11/ / 1115000 0 1115000
12114911 876 KÖZTERÜLET "P" 5. 1545/ 11/ / 556875 101930 454945
1211111 658 LAKÓTELEPI BETON—T "F" 6. 1546/ / / 16000 0 16000
12114911 658 LAKÓTELEPI BETON—T "U" 2. 1546/ / / 1074900 329343 745557
1211111 875 KÖZTERÜLET "F" 2. 1547/ 3/ / 156000 0 156000
12114911 659 Lakótelepi Betonút(Z "U" 2. 1548/ / / 33068111 13067703 20000408
1211111 659 Lakótelepi Betonút(Z "F" 5. 1548/ 1/ / 224790 0 224790
12112211 874 JÁTSZÓTÉR ZALKA TELE "F" 4. 1549/ 0 0 0
12114911 874 JÁTSZÓTÉR ZALKA TELE "P" 6. 1549/ / / 3000000 1175178 1824822
1211111 742 árok "F" 2. 1571/ / / 41000 0 41000
1211111 753 Ifjuság utca "F" 5. 1572/ 2/ / 104000 0 104000
12114911 753 Ifjuság utca "U" 2. 1572/ 2/ / 8200000 3444000 4756000
1211111 741 árok "F" 2. 1573/ / / 16000 0 16000
12114911 632 NÉVTELEN UT "U" 2. 1574/ / / 39000 16380 22620
1211111 750 Bécsi úti betonjárda "F" 5. 1594/ / / 245000 0 245000
12114911 750 Bécsi úti betonjárda "U" 2. 1594/ / / 0 0 0
121924911 750 Bécsi úti betonjárda "U" 2. 1594/ / / 314000 314000 0
1211111 751 árok "F" 2. 1598/ / / 38000 0 38000
1211111 844 árok "F" 2. 1603/ / / 70000 0 70000
1211111 990 Iker autobuszváró (V "F" 2. 1607/ / / 871000 0 871000
12114911 990 Iker autobuszváró (V "U" 10. 1607/ / / 87066000 36567720 50498280
12114911 990 Iker autobuszváró (V "P" 3. 1607/ / 2628000 1118343 1509657
1211111 696 JÁRDA "F" 4. 1608/ / / 162000 0 162000
12114911 696 JÁRDA "U" 2. 1608/ / / 0 0 0
12114911 696 JÁRDA "U" 2. 1608/ / / 9123000 3831660 5291340
1211111 626 ZRINYI TP UT "F" 3. 1610/ / / 254000 0 254000
12114911 626 ZRINYI TP UT "U" 2. 1610/ / / 29473000 12378650 17094350
1211111 1220 Udvar "F" 2. 1612/ 14/ / 12541400 0 12541400
12114911 1220 Udvar "P" 3. 1612/ 14/ / 134400 32944 101456
1211111 843 árok "F" 2. 1615/ / / 12000 0 12000
12114911 625 HENDRIK KÖZI UT "U" 2. 1699/ / / 100000 42000 58000
12114911 637 NÉVTELEN UT "U" 2. 1726/ / / 367000 154140 212860
1211111 879 KÖZUT "F" 3. 1760/ / / 172000 0 172000
12114911 879 KÖZUT "U" 2. 1760/ / / 526000 220910 305090
12114911 636 NÉVTELEN UT "U" 2. 1765/ / / 84000 35270 48730
1211111 858 UT "F" 3. 1774/ 1/ / 12000 0 12000
12114911 858 UT "U" 2. 1774/ 1/ / 546000 229330 316670
12114911 624 NÉVTELEN UT "U" 2. 1780/ / / 228000 95760 132240
12114911 622 UT "U" 2. 1784/ / / 303000 127250 175750
1211111 818 Ut "F" 3. 1785/ / / 230000 0 230000
12114911 818 Ut "U" 2. 1785/ / / 770000 323390 446610
12114911 628 NÉVTELEN UT "U" 2. 1795/ / / 122000 51240 70760
1211111 842 árok "F" 2. 1796/ / / 15000 0 15000
12114911 604 UT "U" 2. 1821/ / / 438000 183960 254040
12112211 853 FUCHS PATAK "F" 3. 1830/ 0 0 0
12114911 853 FUCHS PATAK "V" 2. 1830/ 0 0 0
12114911 686 CEMENTGYÁRI UT "U" 2. 1835/ 2/ / 498000 209170 288830
1211111 685 JÁRDA "F" 5. 1835/ 3/ / 21000 0 21000
12114911 685 JÁRDA "U" 2. 1835/ 3/ / 0 0 0
12114911 685 JÁRDA "U" 2. 1835/ 3/ / 3205000 1346100 1858900
1211111 820 Ut "F" 3. 1835/ 4/ / 34000 0 34000
1211111 1114 Járda "F" 2. 1835/ 5/ / 20000 0 20000
12114911 1114 Járda "U" 3. 1835/ 5/ / 0 0 0
12114911 1114 Járda "U" 3. 1835/ 5/ / 2418000 1015560 1402440
1211111 826 Ut "F" 3. 1835/ 6/ / 63000 0 63000
1211111 825 Ut "F" 3. 1835/ 7/ / 23000 0 23000
1211111 824 Ut "F" 3. 1835/ 8/ / 95000 0 95000
1211111 606 UT "F" 5. 1856/ / / 0 0 0
12114911 606 UT "U" 2. 1856/ / / 31600 13272 18328
1211111 55 Beépitetlen terület "F" 2. 1866/ / / 804600 0 804600
12114911 55 Szent István park ( "P" 11. 1866/ / / 2893907 825366 2068541
1211111 841 Közterület "F" 2. 1867/ / / 48000 0 48000
1211111 660 UT "F" 7. 1868/ / / 28000 0 28000
12114911 660 UT "U" 2. 1868/ / / 2457000 1031940 1425060
1211111 1203 árok "F" 2. 1875/ 2/ / 27930 0 27930
1211111 816 Közterület "F" 2. 1876/ / / 98000 0 98000
1211111 499 UT, Zöldterület "F" 11. 1888/ / / 1110000 0 1110000
12114911 499 UT, Zöldterület "U" 2. 1888/ / / 4488000 1884970 2603030
12114911 499 UT, Zöldterület "U" 2. 1888/ / / 2967000 1246140 1720860
1211111 600 Ut "F" 3. 1902/ / / 544000 0 544000
12114911 600 Ut "U" 2. 1902/ / / 63075000 26491500 36583500
1211111 725 Ut "F" 8. 1914/ 1/ / 317700 0 317700
12114911 725 Ut "U" 2. 1914/ 1/ / 2004900 952308 1052592
12114911 725 Ut "U" 2. 1914/ 1/ / 0 0 0
1211111 1261 árok "F" 2. 1914/ 3/ / 3466600 0 3466600
12114911 1261 árok "U" 3. 1914/ 3/ / 12509040 2339910 10169130
12114911 1261 árok "U" 3. 1914/ 3/ / 0 0 0
12114911 1261 árok "K" 10. 1914/ 3/ / 9690150 603709 9086441
12114911 1261 árok "K" 10. 1914/ 3/ / 555000 34577 520423
12114911 1261 árok "P" 8. 1914/ 3/ / 207525 12929 194596
1211111 519 I.sz-ú Ravatalozó "F" 11. 1948/ 2/ / 225000 0 225000
12114911 519 I.sz-ú Ravatalozó "T" 2. 1948/ 2/ / 10830000 5124133 5705867
12114911 724 Ut "U" 2. 1949/ / / 319000 133980 185020
1211111 122 Beépítetlen terület "F" 2. 1967/ / / 1930551 0 1930551
12114411 122 Beépítetlen terület "P" 5. 1967/ / / 1056000 300916 755084
1211111 661 Ut "F" 4. 1982/ / / 349200 0 349200
12114911 661 Ut "U" 2. 1982/ / / 2430000 649749 1780251
12114911 661 Ut "U" 2. 1982/ / / 0 0 0
1211111 599 Ut "F" 6. 1998/ / / 592500 0 592500
12114911 599 Ut "U" 2. 1998/ / / 8659645 706055 7953590
12114911 599 Ut "U" 2. 1998/ / / 0 0 0
1211111 798 Közterület "F" 2. 2014/ / / 24000 0 24000
1211111 838 ÁROK "F" 2. 2015/ / / 25000 0 25000
12114911 662 Ut "U" 2. 2018/ / / 63000 26450 36550
12114911 663 Ut "U" 2. 2021/ / / 300000 125990 174010
1211111 800 Közterület "F" 2. 2049/ / / 129000 0 129000
1211111 799 Közterület "F" 2. 2051/ / / 75000 0 75000
12114911 614 UT "U" 2. 2052/ / / 664500 183022 481478
1211111 1207 Közterület "F" 2. 2093/ 1/ / 1980 0 1980
1211111 1208 Közterület "F" 2. 2093/ 2/ / 7000 0 7000
1211111 1209 Közterület "F" 2. 2093/ 3/ / 5060 0 5060
1211111 991 Sallai út felületi z "F" 5. 2093/ 4/ / 300000 0 300000
12114911 991 Sallai út felületi z "U" 2. 2093/ 4/ / 6852000 3905625 2946375
1211111 723 árok "F" 2. 2093/ 8/ / 41000 0 41000
1211111 722 árok "F" 2. 2093/ 9/ / 81000 0 81000
12112211 736 Diszkert "F" 5. 2093/ 11 0 0 0
12114911 736 Diszkert "P" 7. 2093/ 11/ / 156000 45089 110911
1211111 801 Közterület "F" 2. 2105/ / / 39000 0 39000
1211111 664 Ut "F" 3. 2150/ / / 31000 0 31000
12114911 664 Ut "U" 2. 2150/ / / 113000 47450 65550
1211111 493 UT "F" 4. 2166/ / / 3427000 0 3427000
12114911 493 UT "U" 2. 2166/ / / 29404000 12349690 17054310
12114911 493 UT "U" 2. 2166/ / / 0 0 0
12114911 493 UT "P" 7. 2166/ / / 156000 45089 110911
121924911 613 UT "U" 2. 2196/ / / 75000 75000 0
12114111 520 Közpark "Z" 2. 2197/ / / 1124000 0 1124000
12114911 520 Közpark "P" 7. 2197/ / / 1734922 454211 1280711
12114911 520 Közpark "P" 8. 2197/ / / 118800 31102 87698
1211111 602 UT "F" 3. 2212/ / / 73000 0 73000
12114911 602 UT "U" 2. 2212/ / / 8486000 3564120 4921880
12114911 665 Ut "U" 2. 2228/ / / 39000 16380 22620
12114911 666 Ut "U" 2. 2233/ / / 72000 30240 41760
1211111 601 Ut "F" 3. 2277/ / / 185000 0 185000
12114911 601 Ut "U" 2. 2277/ / / 19210000 8068190 11141810
1211111 802 Közterület "F" 2. 2290/ / / 3000 0 3000
1211111 721 árok "F" 2. 2294/ / / 8000 0 8000
12114911 667 Ut "U" 2. 2297/ / / 96000 40320 55680
1211111 720 árok "F" 2. 2298/ / / 46000 0 46000
1211111 506 AUTÓBUSZVÁRÓ "F" 3. 2299/ / / 1008000 0 1008000
12114911 506 AUTÓBUSZVÁRÓ "P" 2. 2299/ / / 467000 307046 159954
12114911 506 AUTÓBUSZVÁRÓ "P" 9. 2299/ / / 780000 199923 580077
1211111 668 Ut "F" 7. 2314/ / / 18000 0 18000
12114911 668 Ut "U" 2. 2314/ / / 2247200 676452 1570748
1211111 718 árok "F" 2. 2357/ / / 51000 0 51000
1211111 717 árok "F" 2. 2358/ / / 2000 0 2000
1211111 726 árok "F" 2. 2359/ / / 11000 0 11000
1211111 716 árok "F" 2. 2373/ / / 8000 0 8000
1211111 715 árok "F" 2. 2375/ / / 7000 0 7000
1211111 714 árok "F" 2. 2376/ / / 8000 0 8000
1211111 713 árok "F" 2. 2380/ / / 41000 0 41000
1211111 712 árok "F" 2. 2381/ / / 5000 0 5000
12114911 669 Ut "U" 2. 2384/ / / 243000 102060 140940
1211111 711 árok "F" 5. 2414/ / / 126000 0 126000
1211111 617 PAPRÉT UTCA "F" 7. 2504/ / / 342000 0 342000
12114911 617 PAPRÉT UTCA "U" 2. 2504/ / / 36242250 13920307 22321943
1211111 848 ÁROK "F" 2. 2505/ / / 47000 0 47000
12114911 670 Ut "U" 2. 2506/ / / 252000 105850 146150
12112211 1016 Vízfolyás "F" 3. 2507/ 0 0 0
12114911 1016 Vízfolyás "V" 2. 2507/ 0 0 0
1211111 804 Közterület "F" 2. 2520/ / / 140000 0 140000
12114911 671 Ut "U" 2. 2538/ / / 240000 100800 139200
1211111 847 ÁROK "F" 2. 2546/ / / 17000 0 17000
12112211 1020 Vízfolyás "F" 3. 2632/ 0 0 0
12114911 1020 Vízfolyás "V" 2. 2632/ 0 0 0
1211111 860 ÁROK "F" 2. 3046/ / / 54000 0 54000
1211111 781 Csatorna "F" 2. 3449/ / / 10000 0 10000
1211111 849 ÁROK "F" 2. 3456/ / / 24000 0 24000
12112211 573 Ut "F" 4. 022/ 1 0 0 0
12114911 573 Ut "U" 2. 022/ 1/ / 33000 13870 19130
12114911 552 Ut "U" 2. 022/ 2/ / 12000 5050 6950
12112211 551 Ut "F" 4. 022/ 3 0 0 0
12114911 551 Ut "U" 2. 022/ 3/ / 60000 25210 34790
12112211 550 Ut "F" 4. 023/ 34 0 0 0
12114911 550 Ut "U" 2. 023/ 34/ / 180000 75600 104400
12114911 549 Ut "U" 2. 027/ / / 1080000 453610 626390
12112211 852 LÁBATLAN PATAK "F" 3. 031/ 0 0 0
12114911 852 LÁBATLAN PATAK "V" 2. 031/ 0 0 0
12114911 548 Ut "U" 2. 033/ / / 157000 65930 91070
12114911 547 Ut "U" 2. 035/ / / 240000 100800 139200
12112211 1214 Közút "F" 2. 035/ 2/ / 20850 0 20850
12114911 1214 Közút "U" 3. 035/ 2/ / 0 0 0
12114911 1214 Közút "U" 3. 035/ 2/ / 0 0 0
12114911 546 Ut "U" 2. 036/ / / 240000 100800 139200
12114911 545 Ut "U" 2. 039/ / / 360000 151200 208800
1211111 782 árok "F" 2. 041/ / / 168000 0 168000
1211111 1273 árok "F" 2. 042/ 13/ / 42000 0 42000
1211111 862 ÁROK "F" 2. 043/ / / 68000 0 68000
12114911 544 Ut "U" 2. 045/ / / 540000 226800 313200
1211111 783 Csatorna "F" 2. 046/ 4/ / 6000 0 6000
12112211 851 PISZKEI PATAK "F" 3. 047/ 0 0 0
12114911 851 PISZKEI PATAK "V" 2. 047/ 0 0 0
12114911 543 Ut "U" 2. 048/ / / 360000 151200 208800
12114911 542 Ut "U" 2. 055/ / / 900000 378000 522000
12114911 541 Ut "U" 2. 059/ / / 240000 100800 139200
12114911 540 Ut "U" 2. 061/ / / 120000 50400 69600
1211111 861 ÁROK "F" 2. 062/ / / 21000 0 21000
12114911 539 Ut "U" 2. 063/ / / 660000 277200 382800
12112211 1025 Vízfolyás "F" 3. 065/ 0 0 0
12114911 1025 Vízfolyás "V" 2. 065/ 0 0 0
1211111 1213 Vízfolyás "F" 2. 071/ / / 0 0 0
12114911 1213 Vízfolyás "V" 3. 071/ / / 0 0 0
12114911 538 Ut "U" 2. 072/ / / 900000 378000 522000
1211111 1167 Vízfolyás "F" 2. 075/ 53/ / 0 0 0
12114911 1167 Vízfolyás "V" 3. 075/ 53/ / 0 0 0
1211111 1282 Kivett Közút "F" 4. 075/ 57/ / 146850 0 146850
12114911 1282 Kivett Közút "U" 2. 075/ 57/ / 73425 2204 71221
12114911 537 Ut "U" 2. 076/ / / 120000 50400 69600
12114911 536 Ut "U" 2. 077/ 1/ / 780000 327600 452400
1211111 1212 Közút "F" 2. 077/ 2/ / 941050 0 941050
12114911 1212 Közút "U" 3. 077/ 2/ / 786950 199384 587566
12114911 1212 Közút "U" 3. 077/ 2/ / 0 0 0
12114911 534 Ut "U" 2. 082/ / / 240000 100800 139200
12114911 533 Ut "U" 2. 084/ / / 1080000 453610 626390
12114911 532 Ut "U" 2. 088/ / / 360000 151200 208800
12114911 531 Ut "U" 2. 089/ / / 480000 201610 278390
1211111 831 árok "F" 2. 092/ / / 74000 0 74000
1211111 830 árok "F" 2. 094/ / / 59000 0 59000
12114911 530 Ut "U" 2. 096/ / / 540000 226800 313200
12114911 529 Ut "U" 2. 098/ / / 960000 403190 556810
1211111 528 Ut "F" 4. 0100/ / / 105000 0 105000
12114911 528 Ut "U" 2. 0100/ / / 281000 118030 162970
12114911 572 Ut "U" 2. 0101/ / / 240000 100800 139200
12114911 571 Ut "U" 2. 0103/ / / 240000 100800 139200
12114911 570 Ut "U" 2. 0105/ / / 780000 327600 452400
1211111 863 ÁROK "F" 2. 0106/ / / 65000 0 65000
1211111 985 Szemét telep (közös "F" 3. 0120/ 7/ / 1000 0 1000
12114911 569 Ut "U" 2. 0131/ 2/ / 2940000 1234800 1705200
12114911 568 Ut "U" 2. 0135/ 2/ / 300000 125990 174010
12114911 567 Ut "U" 2. 0137/ / / 540000 226800 313200
12114911 566 Ut "U" 2. 0139/ / / 1680000 705600 974400
12114911 565 Ut "U" 2. 0143/ / / 240000 100800 139200
1211111 789 Csatorna "F" 2. 0144/ / / 21000 0 21000
1211111 788 árok "F" 2. 0146/ / / 26000 0 26000
1211111 787 Csatorna "F" 2. 0147/ / / 6000 0 6000
1211111 786 Csatorna "F" 2. 0148/ / / 84000 0 84000
12114911 564 Ut "U" 2. 0149/ / / 240000 100800 139200
12114911 563 Ut "U" 2. 0151/ 1/ / 540000 226800 313200
12114911 562 Ut "U" 2. 0151/ 2/ / 420000 176400 243600
1211111 561 Ut "F" 6. 0154/ 1/ / 28000 0 28000
12114911 561 Ut "U" 2. 0154/ 1/ / 99000 41580 57420
12114911 560 Ut "U" 2. 0154/ 2/ / 78000 32760 45240
12114911 1272 út "U" 3. 0157/ 2/ / 335000 41902 293098
1211111 784 Csatorna "F" 2. 0158/ / / 25000 0 25000
12114911 559 Ut "U" 2. 0163/ / / 420000 176400 243600
12114911 558 Ut "U" 2. 0165/ / / 1080000 453610 626390
12114911 557 Ut "U" 2. 0167/ / / 204000 85690 118310
12114911 556 Ut "U" 2. 0169/ / / 180000 75600 104400
12114911 555 Ut "U" 2. 0174/ / / 240000 100800 139200
12114911 554 Ut "U" 2. 0176/ / / 204000 85690 118310
12114911 553 Ut "U" 2. 0179/ / / 540000 226800 313200
12114911 587 Ut "U" 2. 0181/ / / 198000 83160 114840
1211111 1274 árok "F" 2. 0182/ 11/ / 158000 0 158000
12114911 586 Ut "U" 2. 0183/ / / 84000 35270 48730
12114911 585 Ut "U" 2. 0188/ / / 120000 50400 69600
1211111 584 Ut "F" 4. 0189/ / / 2793000 0 2793000
12114911 584 Ut "U" 2. 0189/ / / 246900000 103698010 143201990
12114911 583 Ut "U" 2. 0191/ / / 900000 378000 522000
12114911 582 Ut "U" 2. 0193/ / / 360000 151200 208800
12114911 575 Ut "U" 2. 0196/ / / 360000 151200 208800
12114911 581 Ut "U" 2. 0198/ / / 264000 110880 153120
12114911 574 Ut "U" 2. 0202/ / / 186000 78110 107890
12114911 580 Ut "U" 2. 0207/ / / 780000 327600 452400
12114911 579 Ut "U" 2. 0209/ / / 312000 131040 180960
12112211 1026 Vízfolyás "F" 3. 0211/ 0 0 0
12114911 1026 Vízfolyás "V" 2. 0211/ 0 0 0
12114911 578 Ut "U" 2. 0212/ / / 900000 378000 522000
12114911 577 Ut "U" 2. 0213/ / / 420000 176400 243600
12114911 576 Ut "U" 2. 0217/ / / 180000 75600 104400
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
Könyv.érték ÉCS Nettó
---------- ----- ---------------------------- ---------------- ------------- ------------- -------------
Összesen (498 darab): (Forgalomképesség: F.KÉPTELEN) 1715158874 615254874 1099904000
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
2. melléklet a Lábatlan Város tulajdonában álló nemzeti vagyonról szóló 4/2013. (III.27.) rendelethez
Forgalomképesség: KORLÁTOZOTTAN FORGALOMKÉPES
Főkönyv Sorsz Megnevezés Helyr.szám Könyv.érték ÉCS Nettó
---------- ----- ---------------------------- ---------------- ------------- ------------- -------------
121112 937 Szennyviztisztito te "F" 2. 28/ 4 2891699 0 2891699
1211332 937 Szennyviztisztito te "R" 13. 28/ 4/ / 12752245 5355946 7396299
1218332 937 Szennyviztisztito te "R" 14. 28/ 4/ / 0 0 0
1218492 937 Szennyviztisztito te "K" 19. 28/ 4/ 0 0 0
1218492 937 Szennyviztisztito te "K" 19. 28/ 4/ 0 0 0
1211492 937 Szennyviztisztito te "P" 16. 28/ 4/ / 400477879 244990040 155487839
121112 947 Beépitetlen terület "F" 2. 71/ 19/ / 450000 0 450000
121112 952 Vizelvezető Árok "F" 2. 73/ 12/ / 2000 0 2000
1211492 952 Vizelvezető Árok "K" 7. 73/ 12/ / 93000 53006 39994
1211492 952 Vizelvezető Árok "K" 7. 73/ 12/ / 0 0 0
1211412 951 Piszkei lakótelepi p "Z" 2. 73/ 19/ / 79070000 0 79070000
1211412 951 Piszkei lakótelepi p "Z" 7. 73/ 19/ / 0 0 0
121112 866 GÁZFOGADÓ ÁLLOMÁS "F" 2. 77/ 9/ / 45000 0 45000
121112 1076 Lakóház, udvar, gazd "F" 2. 165/ 3/ / 204000 0 204000
1211312 1076 Lakóház, udvar, gazd "E" 3. 165/ 3/ / 1634000 473854 1160146
1211492 1076 Lakóház, udvar, gazd "P" 9. 165/ 3/ / 162000 70462 91538
1211212 527 7 db szociális bérla "F" 2. 165/ 4/ / 1335000 0 1335000
1211312 527 7 db szociális bérla "E" 5. 165/ 4/ / 50221000 15398816 34822184
1211492 527 7 db szociális bérla "P" 4. 165/ 4/ / 260000 121283 138717
121112 1079 Beépítetlen terület "F" 2. 221/ / / 1477000 0 1477000
121112 933 Beépitetlen terület "F" 6. 228/ / / 1145000 0 1145000
1211412 933 Beépitetlen terület "Z" 2. 228/ / / 321000 0 321000
1211442 933 Beépitetlen terület "P" 3. 228/ / / 8047000 1507970 6539030
121112 803 Általános Iskola A "F" 2. 301/ / / 31311588 0 31311588
1211332 803 Általános Iskola A "N" 4. 301/ / / 584452838 84567998 499884840
1211332 803 Általános Iskola A "N" 5. 301/ / / 0 0 0
1211492 803 Általános Iskola A "P" 6. 301/ / 1242000 703736 538264
1211492 803 Általános Iskola A "P" 17. 301/ / / 4140000 843539 3296461
1211492 803 Általános Iskola A "P" 21. 301/ / / 500000 96785 403215
1211492 803 Általános Iskola A "P" 24. 301/ / / 300000 55599 244401
121112 1115 Katolikus templom dí "F" 3. 319/ / / 3000 0 3000
1211442 1115 Katolikus templom dí "P" 2. 319/ / / 2644000 459877 2184123
1211212 1194 Lakóház,udvar "F" 3. 323/ / / 6200000 0 6200000
121112 705 A .J. Napközi "F" 2. 325/ 2/ / 1305000 0 1305000
1211492 705 A .J. Napközi "U" 18. 325/ 2/ / 0 0 0
1211332 705 A .J. Napközi "N" 6. 325/ 2/ / 7674000 1436473 6237527
1211492 705 A .J. Napközi "P" 13. 325/ 2/ / 300000 109786 190214
1211222 1155 Beépítetlen terület "F" 2. 329/ 1/ / 632930 0 632930
1211222 60 Egészségház "F" 2. 329/ 2/ / 1984628 0 1984628
1211332 60 Egészségház "N" 11. 329/ 2/ / 145473736 48753430 96720306
1211212 1073 Beépítetlen terület "F" 2. 336/ 1/ / 273312 0 273312
1211312 1073 Rákóczi F. u. 138-14 "E" 7. 336/ 1/ / 101161531 23646862 77514669
1211492 1073 Rákóczi F. u. 138-14 "P" 18. 336/ 1/ / 0 0 0
1211492 1073 Rákóczi F. u. 138-14 "P" 20. 336/ 1/ / 1275200 431620 843580
1211492 1073 Rákóczi F. u. 138-14 "P" 67. 336/ 1/ / 2344975 821250 1523725
121112 1074 Saját használatú út "F" 2. 336/ 2/ / 122761 0 122761
1211492 1074 Saját használatú út "U" 3. 336/ 2/ / 0 0 0
121112 1075 Beépítetlen terület "F" 2. 336/ 3/ / 114939 0 114939
121112 1077 Lakóház udvar gazdas "F" 2. 369/ / / 1201000 0 1201000
1211412 909 Március 15 tér bal o "Z" 12. 371/ / / 0 0 0
1211412 909 Március 15 tér bal o "Z" 14. 371/ / / 0 0 0
121112 498 Polg.Hiv.parkoló ( J "F" 9. 372/ 1/ / 2568000 0 2568000
1211412 740 Játszótér "Z" 2. 372/ 2/ / 338000 0 338000
1211412 502 Március 15 tér, emlé "Z" 16. 373/ / / 0 0 0
1211412 502 Március 15 tér, emlé "Z" 19. 373/ / / 35603 0 35603
121112 501 POLGÁRMESTERI HIVATA "F" 4. 375/ 2/ / 383000 0 383000
1211332 501 POLGÁRMESTERI HIVATA "N" 2. 375/ 2/ / 55581980 2259827 53322153
1211492 501 POLGÁRMESTERI HIVATA "P" 3. 375/ 2/ / 2275000 955510 1319490
121112 998 Közösségi ház és udv "F" 2. 375/ 3/ / 6523220 0 6523220
121112 998 Közösségi ház és udv "F" 16. 375/ 3/ / 200000 0 200000
1211412 998 Közösségi ház és udv "Z" 19. 375/ 3/ / 20924487 0 20924487
1211442 998 Közösségi ház és udv "U" 21. 375/ 3/ / 0 0 0
1211442 998 Közösségi ház és udv "U" 21. 375/ 3/ / 0 0 0
1211442 998 Közösségi ház és udv "U" 21. 375/ 3/ / 2816500 589346 2227154
1211442 998 Közösségi ház és udv "P" 7. 375/ 3/ / 2700000 176244 2523756
1211442 998 Közösségi ház és udv "P" 23. 375/ 3/ / 6092680 1131531 4961149
1211442 998 Közösségi ház és udv "P" 25. 375/ 3/ / 734500 174773 559727
1211442 998 Közösségi ház és udv "P" 27. 375/ 3/ / 2697000 641738 2055262
1211492 998 Közösségi ház és udv "P" 31. 375/ 3/ / 1574000 50066 1523934
121112 1078 Közösségi ház és udv "F" 15. 375/ 5/ / 126900 0 126900
1211332 1078 Közösségi ház és udv "N" 20. 375/ 5/ / 12048100 3367677 8680423
1211492 620 UT "K" 8. 460/ / / 0 0 0
1211492 620 UT "K" 8. 460/ / / 11512409 4044636 7467773
1211412 739 Játszótér "Z" 2. 485/ 11/ / 382000 0 382000
121112 1186 Zengő Óvoda "F" 2. 486/ / / 748000 0 748000
1211332 1186 Zengő Óvoda "N" 3. 486/ / / 78867804 16684064 62183740
1211492 1186 Zengő Óvoda "P" 4. 486/ / / 300000 120024 179976
1211492 1186 Zengő Óvoda "P" 14. 486/ / / 1000000 416876 583124
1211492 1186 Zengő Óvoda "P" 18. 486/ / / 79188 22061 57127
1211492 1186 Zengő Óvoda "P" 19. 486/ / / 79188 22061 57127
1211492 1186 Zengő Óvoda "P" 23. 486/ / / 58800 15365 43435
1211492 1186 Zengő Óvoda "P" 25. 486/ / / 77406 20050 57356
1211492 1186 Zengő Óvoda "P" 26. 486/ / / 125130 32416 92714
1211492 1186 Zengő Óvoda "P" 32. 486/ / / 48000 10782 37218
1211492 1186 Zengő Óvoda "P" 33. 486/ / / 210000 47172 162828
1211492 1186 Zengő Óvoda "P" 37. 486/ / / 134000 26550 107450
1211492 1186 Zengő Óvoda "P" 42. 486/ / / 100000 6238 93762
121112 1279 Kivett vízmű "F" 4. 1198/ / / 192000 0 192000
1211332 1279 Kivett vízmű "R" 2. 1198/ / / 4772878 286374 4486504
1211492 1279 Kivett vízmű "P" 3. 1198/ / / 73991297 6580272 67411025
1211222 591 Idősek klubja "F" 2. 1400/ / / 305000 0 305000
1211332 591 Idősek klubja "N" 3. 1400/ / / 16173481 4601422 11572059
1211492 591 Idősek klubja "P" 4. 1400/ / / 179000 75190 103810
1211222 102 Beépítetlen terület "F" 2. 1407/ / / 79991 0 79991
1211412 1184 Járda "U" 5. 1431/ 3/ / 0 0 0
1211412 1184 Járda "U" 5. 1431/ 3/ / 0 0 0
121112 511 Kivett "F" 2. 1431/ 6/ / 94000 0 94000
121112 588 Mici Mackó Óvoda "F" 2. 1448/ / / 1185000 0 1185000
1211332 588 Mici Mackó Óvoda "N" 4. 1448/ / / 50672296 4774658 45897638
1211492 588 Mici Mackó Óvoda "P" 3. 1448/ / / 750000 315000 435000
1211492 588 Mici Mackó Óvoda "P" 19. 1448/ / / 200000 62524 137476
121112 910 Közterület "F" 2. 1484/ 1/ / 271000 0 271000
121112 1003 Közterület "F" 2. 1529/ / / 540000 0 540000
1211492 1003 Közterület "P" 5. 1529/ / / 950000 683998 266002
121112 33 KÖZTERÜLET "F" 2. 1536/ 1/ / 305000 0 305000
121112 1206 Közterület (Zalka M. "F" 2. 1540/ 2/ / 72860 0 72860
1211412 877 KÖZTERÜLET "Z" 6. 1543/ 11/ / 0 0 0
1211412 877 KÖZTERÜLET, 56-os em "Z" 8. 1543/ 11/ / 0 0 0
1211312 1133 Postahivatal (Zalka "E" 32. 1543/ 12/ / 69355629 15725670 53629959
1211332 1133 Postahivatal (Zalka "N" 3. 1543/ 12/ / 2930277 1604421 1325856
1211332 1133 Postahivatal (Zalka "N" 20. 1543/ 12/ / 19145052 4339312 14805740
1211412 874 JÁTSZÓTÉR ZALKA TELE "Z" 2. 1549/ / / 1346000 0 1346000
1211412 874 JÁTSZÓTÉR ZALKA TELE "Z" 8. 1549/ / / 0 0 0
1211332 1271 Kuckó Gyermekjóléti "N" 2. 1569/ 18/A/ 84147027 7260553 76886474
1211492 1271 Kuckó Gyermekjóléti "P" 3. 1569/ 18/A/ 0 0 0
1211492 1271 Kuckó Gyermekjóléti "P" 4. 1569/ 18/A/ 0 0 0
1211492 1271 Kuckó Gyermekjóléti "P" 5. 1569/ 18/A/ 0 0 0
1211492 1271 Kuckó Gyermekjóléti "P" 6. 1569/ 18/A/ 0 0 0
121112 1004 Közterület "F" 2. 1572/ 1/ / 805000 0 805000
121112 1005 Beépítetlen terület "F" 2. 1611/ 5/ / 477000 0 477000
121112 1008 Közterület "F" 2. 1777/ / / 63000 0 63000
121112 1009 Közterület "F" 2. 1802/ / / 336000 0 336000
121112 1010 Közterület "F" 2. 1806/ / / 217000 0 217000
1211412 55 Beépitetlen terület "Z" 4. 1866/ / / 0 0 0
121112 1045 I. sz. temető bővíté "F" 2. 1963/ 1/ / 141400 0 141400
121112 1047 I.sz. temető bővítés "F" 2. 1963/ 2/ / 120856 0 120856
121112 1048 I. sz. temető bővíté "F" 2. 1964/ / / 64600 0 64600
121112 1046 I.sz. temető bővítés "F" 2. 1965/ 1/ / 95600 0 95600
121112 1049 I. sz. temető bővíté "F" 2. 1965/ 2/ / 120400 0 120400
121112 1036 I. sz. temető bővíté "F" 2. 1966/ 1/ / 245000 0 245000
121112 1035 I.sz. temető bővítés "F" 2. 1966/ 2/ / 215000 0 215000
121112 737 Anyaggödör "F" 2. 2026/ / / 66000 0 66000
1211412 736 Diszkert "Z" 2. 2093/ 11/ / 59000 0 59000
121112 505 KÖNYVTÁR "F" 2. 2154/ / / 152000 0 152000
1211332 505 KÖNYVTÁR "N" 3. 2154/ / / 7523000 1927337 5595663
1211222 1195 Lakóház,udvar "F" 2. 2156/ / / 4716080 0 4716080
121112 1116 Református templom d "F" 3. 2285/ / / 0 0 0
1211442 1116 Református templom d "P" 2. 2285/ / / 1019000 99248 919752
121112 961 Arok "F" 2. 2348/ 1/ / 139000 0 139000
121112 963 árok "F" 2. 2348/ 3/ / 211000 0 211000
121112 1280 Kivett dögkút "F" 2. 3323/ 5/ / 132065 0 132065
1211492 1280 Kivett dögkút "P" 3. 3323/ 5/ / 300000 47290 252710
1211492 1280 Kivett dögkút "P" 4. 3323/ 5/ / 634250 99988 534262
121112 1281 Legelő "F" 2. 3323/ 6/ / 397235 0 397235
121112 197 Gyep(legelő) "F" 2. 3327/ 2/ / 11603623 0 11603623
121112 197 Gyep(legelő) "F" 6. 3327/ 2/ / 1875000 0 1875000
121112 1263 Szántó "F" 2. 3330/ 1/ / 1243100 0 1243100
121112 1264 Kert "F" 2. 3336/ 1/ / 243800 0 243800
121112 1270 Hulladéklerakó "F" 2. 3342/ 2/ / 100000 0 100000
121112 881 Szemétlerakó telep "F" 2. 0120/ 4/ / 1000 0 1000
121112 880 Szemétlerakó telep "F" 2. 0120/ 6/ / 1000 0 1000
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
Könyv.érték ÉCS Nettó
---------- ----- ---------------------------- ---------------- ------------- ------------- -------------
Összesen (151 darab): (Forgalomképesség: KORL.F.KÉPES) 2027560953 509196596 1518364357
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
1

A rendelet a 2010. évi CXXX. törvény 12/B. §-a alapján hatályát vesztette 2018. február 9. napjával.