Leányvár Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2/2024. (III. 20.) önkormányzati rendelete

Leányvár Község Önkormányzata vagyonáról, a vagyonnal való rendelkezés szabályairól

Hatályos: 2024. 03. 22- 2024. 05. 22

Leányvár Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2/2024. (III. 20.) önkormányzati rendelete

Leányvár Község Önkormányzata vagyonáról, a vagyonnal való rendelkezés szabályairól

2024.03.22.

Leányvár Község Önkormányzata Képviselő-testülete Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX. törvény 109. § (4) bekezdésében, a 143. § (4) bekezdés i) és j) pontjaiban, a nemzeti vagyonról szóló 2011. évi CXCVI. törvény 3. § (1) bekezdés 6. pontjával, és 5. § (2) bekezdés b)-c) pontjaiban, 11. § (16) bekezdésében, 13. § (1) bekezdésében és az államháztartásról szóló 2011. évi CXCV. törvény 97. § (2) bekezdésében kapott felhatalmazás alapján, az Alaptörvény 32. cikk (1) bekezdés e) pontjában meghatározott feladatkörében a következőket rendeli el:

1. A rendelet hatálya

1. § A rendelet hatálya Leányvár Község Önkormányzata (a továbbiakban: önkormányzat) tulajdonában levő, illetve tulajdonába kerülő alábbi vagyonelemekre terjed ki:

a) ingatlanra,

b) ingó vagyonra,

c) az önkormányzatot megillető vagyoni értékű jogokra, immateriális javakra,

d) önkormányzatot jogszabály vagy szerződés alapján megillető vagyonra és követelésre.

2. § Külön önkormányzati rendelet szabályozza:

a) közterületek használatát,

b) önkormányzati támogatások odaítélését.

2. Az önkormányzati vagyon

3. § (1) Az önkormányzat nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű nemzeti vagyona:

a) a Leányvári ravatalozó, kápolna (leányvári 222. hrsz.),

b) a Falumúzeum, Tájház (leányvári 366 hrsz),

c) a Tűzoltószertár (leányvári 501 hrsz.),

d) a I.-II. világháború hősi emlékműve (leányvári 566/1. hrsz.),

e) a Kápolna, Kálvária szobrok (Kápolna domb 179/1. hrsz.).

(2) Az önkormányzat forgalomképtelen törzsvagyonának felsorolását e rendelet 1. melléklete tartalmazza.

(3) Az önkormányzat tulajdonában álló vagyonelemek közül korlátozottan forgalomképes törzsvagyon a rendelet 2. mellékletében meghatározott vagyonelemek.

(4) Az önkormányzat tulajdonában álló vagyonelemek közül üzleti vagyon a rendelet 3. mellékletében meghatározott vagyonelemek.

3. Önkormányzati vagyon hasznosítása, értékesítése

4. § (1) Az önkormányzat kizárólagos tulajdonában álló nemzeti vagyonon vagyonkezelői jog, jogszabályon alapuló használati jog vagy szolgalom létesítéséről a képviselő-testület minősített többségű határozattal dönt.

(2) A korlátozottan forgalomképes nemzeti vagyon tulajdonjogának átruházása és hasznosítása – az 5. §-ban foglalt kivétellel – a képviselő-testület kizárólagos hatáskörébe tartozik.

5. § Az önkormányzat és az önkormányzat által alapított költségvetési szervek alapfeladatainak sérelme, veszélyeztetése nélkül a polgármester legfeljebb 1 éves időtartamra bérbe vagy használatba adhatja az önkormányzati tulajdonú korlátozottan forgalomképes ingatlanokat – beleértve a költségvetési szerv használatában lévő ingatlant is - vagy annak egy meghatározott részét.

6. § A képviselő-testület a korlátozottan forgalomképes vagyontárgyak tulajdonjogának átruházása, illetve hasznosítása során a vagyontárgyak értékhatárától függetlenül dönthet arról, hogy a tulajdonjog átruházása, illetve hasznosítása a 7-9. §-okban meghatározott versenyeztetés keretében történik-e, de a nettó 20 millió forint értékhatárt elérő és meghaladó korlátozottan forgalomképes nemzeti vagyontárgy tulajdonjogát átruházni, illetve hasznosítani csak versenyeztetés útján lehet.

7. § A versenyeztetés a képviselő-testület döntése alapján lehet nyílt pályázati eljárás, vagy zártkörű versenyeztetési eljárás, az összességében legelőnyösebb ajánlatot tevő részére, a szolgáltatás és ellenszolgáltatás értékarányosságával lehet.

8. § (1) A nyílt pályázati eljárás – a képviselő-testület egyszerű szótöbbséggel hozott határozatával elfogadott – pályázati felhívás közzétételével indul, melynek tartalmaznia kell legalább az alábbiakat:

a) a kiíró megnevezését,

b) a kiíró székhelyét,

c) a pályázati eljárás tárgyát,

d) a pályázati eljárás célját,

e) az elbírálásra kerülő tartalmi elemeket,

f) a pályázat elbírálása során alkalmazott bírálati szempontokat,

g) a pályázaton való részvétel feltételeit,

h) az ajánlati kötöttség időtartamát,

i) a pályázati ajánlat benyújtásának helyét,

j) a pályázati ajánlat benyújtásának módját,

k) a pályázat beadásának határidejét,

l) a kiíró azon jogának fenntartását, hogy a pályázatot indokolás nélkül eredménytelennek nyilvánítsa és

m) a pályázat elbírálásának határidejét.

(2) A pályázati felhívást a polgármester az elfogadását követő 5 napon belül, legalább 10 napon keresztül közzéteszi az önkormányzat honlapján és az önkormányzat hirdetőtábláján.

(3) A pályázati felhívás elfogadásával egyidejűleg a képviselő-testület esetileg dönthet a pályázati felhívás megyei napilapban történő meghirdetéséről is.

(4) A pályázati eljárás lefolytatását követően – a pályázati felhívásban meghatározott ajánlati kötöttség időtartamát figyelembe véve – a polgármester a pályázat nyertesével az önkormányzat nevében megállapodást vagy szerződést köt.

9. § (1) Zártkörű versenyeztetési eljárás akkor folytatható le, ha:

a) a pályázat tárgyául szolgáló önkormányzati vagyon jellege, jelentősége, valamint annak leghatékonyabb hasznosításával kapcsolatos feladatok megoldása előre meghatározott ajánlattevők, befektetők, vagy társasági partnerek részvételét teszi szükségessé,

b) az önkormányzati érdekek, különösen a közszolgáltatás ellátása, vagy az üzleti titok megóvása azt indokolttá teszi,

c) a kiírásban foglaltak teljesítésére csak meghatározott ajánlattevők képesek.

(2) A lehetséges pályázók, ajánlattevők személyéről a képviselő-testület dönt.

10. § (1) Az önkormányzat üzleti vagyonába tartozó ingatlan tulajdonjogának átruházása, illetve hasznosítása a képviselő-testület hatáskörébe tartozik.

(2) A nettó 10 millió forint értékhatár feletti üzleti vagyon tulajdonjogát átruházni és hasznosítani csak versenyeztetés útján lehet. A versenyeztetés során a 7-8 §-okban meghatározott szabályokat kell alkalmazni.

11. § (1) Önkormányzati vagyon ingyenes vagy kedvezményes használatáról a képviselő-testület minősített többséggel hozott határozattal dönt.

(2) Önkormányzati vagyon tulajdonjogát, illetve bármilyen jogcímen történő használatát kedvezményesen kizárólag az alábbi célokra lehet:

a) az önkormányzat által alapított költségvetési szervnek,

b) meghatározott céllal más önkormányzatnak, önkormányzati társulásnak,

c) közfeladat vagy közszolgáltatás ellátására,

d) közérdeket szolgáló oktatási, egészségügyi, szociális, vallási, sport célra, az e célokat megvalósító személynek, egyesületnek, egyéb szervezetnek,

e) természeti katasztrófa sújtotta közösségek vagy természetes személyek megsegítésére.

(3) Önkormányzati vagyon kedvezményes használatba adása esetén sem lehet kevesebb az ellenszolgáltatás értéke a vagyontárgy piaci értékének 95 %-ánál.

(4) A 3. § (3)-(4) bekezdésben meghatározott vagyonelem hasznosítása esetén a nettó 2 millió forint becsültértéket meghaladó vagyonelemek hasznosítása, értékesítése esetén értékbecslés megrendelése kötelező.

12. § (1) A polgármester a nettó 700.000,- Ft vételárat el nem érő ingó vagyontárgyat az önkormányzat nevében saját hatáskörében megvásárolhatja. A vásárlány tényéről a polgármester a képviselő-testületet a soron következő testületi ülésen tájékoztatni köteles.

(2) Az önkormányzat tulajdonában lévő ingóság tulajdonjogának ingyenes átruházásáról 500 ezer forintig - egyedi kérelem alapján - a polgármester, 500 ezer forint felett a képviselő-testület dönt.

4. Önkormányzati ingatlanon vagyonkezelői jog létesítése

13. § (1) Az önkormányzat vagyonelemei közül a Leányvár 363, 365 helyrajzi számú kivett általános iskola, valamint a Leányvár 366 helyrajzi számú kivett lakóház, udvar megnevezésű ingatlanokra jogszabályon alapuló, a köznevelési feladatok ellátásának időtartamára vagyonkezelői jog létesíthető.

(2) A vagyonkezelői jog létesítése ingyenesen történik.

(3) A vagyonkezelőt megilletik a vagyonkezelésbe vett ingatlannal kapcsolatban a tulajdonos jogai, terhelik a tulajdonos kötelezettségei, valamint

a) a vagyont nem idegenítheti el, nem terhelheti meg,

b) a vagyont biztosítékul nem adhatja,

c) a vagyonon osztott tulajdont nem létesíthet,

d) a vagyonkezelői jogot harmadik személyre nem ruházhatja át és nem terhelheti meg, valamint

e) polgári jogi igényt megalapító, polgári jogi igényt eldöntő tulajdonosi hozzájárulást a vagyonkezelésében lévő vagyonra vonatkozóan hatósági és bíróság eljárásban sem adhat, kivéve a jogszabályon alapuló, továbbá az ingatlanra közérdekből külön jogszabályban feljogosított szervek javára alapított használati joghoz, vezetékjoghoz vagy ugyanezen okokból alapított szolgalomhoz, továbbá a helyi önkormányzat javára alapított vezetékjoghoz történő hozzájárulás.

(4) A vagyonkezelés ellenőrzése érdekében vagyonkezelő köteles évente egy alkalommal írásban, de a képviselő-testület kérésére soron kívül írásos tájékoztatást adni az önkormányzati vagyon működtetéséről, a vagyon értékében bekövetkezett változásokról.

(5) A polgármester a vagyonkezelésbe adott önkormányzati ingatlan használatát a helyszínen ellenőrizheti.

5. Tulajdonosi joggyakorlás

14. § (1) Önkormányzati tulajdonú ingatlanokkal kapcsolatos tulajdonosi hozzájárulás megadásáról a polgármester dönt; gyakorolja továbbá a hatósági eljárásokban a tulajdonost megillető jogokat.

(2) Ingó vagyontárgyak esetében, értékhatártól függetlenül a tulajdonosi jogokat a polgármester gyakorolja.

(3) Az(1)-(2) bekezdés alapján kiadott tulajdonosi hozzájárulásokról a polgármester a képviselő-testületet fél évente tájékoztatja.

6. Önkormányzat részére történő felajánlás

15. § (1) A felajánlott vagyon elfogadásának feltétele, hogy

a) az elfogadott vagyonnal kapcsolatos kötelezettségek az önkormányzat részéről teljesíthetőek,

b) a kötelezettség teljesítése likviditási gondot nem okoz és

c) az önkormányzat feladatainak ellátását nem veszélyezteti.

(2) A felajánlott vagyontárgy elfogadása esetén a vagyontárgyat terhelő esetleges költségeket az önkormányzat költségvetéséből kell fedezni.

7. Szabad pénzeszközzel való gazdálkodás

16. § (1) Az önkormányzat az ideiglenesen szabad pénzeszközeiből értékpapírt vásárolhat, továbbá betétként elhelyezheti.

(2) Felhatalmazást kap a polgármester 20 millió forintot meg nem haladó értékpapír forgalom, vagy betét elhelyezés lebonyolítására azzal a megkötéssel, hogy arról a képviselő-testületet a soron következő képviselő-testületi ülésen tájékoztatja.

8. A követelésekről való lemondás

17. § (1) Követelésről – részben vagy egészben – csak akkor lehet lemondani, ha:

a) az nem veszélyezteti az önkormányzat likviditását,

b) ha a követelés érvényesítése érdekében indított eljárás során a követelés részben vagy egészben nem behajtható, a követelés jövőbeli behajtása sem lehetséges,

c) ha a követelés érvényesítése, behajtása bizonyíthatóan a követelés összegét meghaladó költségekkel járna,

d) bírósági eljárás során peren kívüli egyezség történt,

e) felszámolási eljárás során a felszámoló írásbeli nyilatkozata alapján a követelés várhatóan nem térül meg,

f) csődeljárás során, ha csődegyezségi megállapodás megkötésére került sor,

g) ha a követeléssel érintett szerv vagy személy bizonyítottan nem elérhető, nem lelhető fel.

(2) Az önkormányzat követeléseiről történő lemondás joga:

a) az adósok, vevők és egyéb követelések vonatkozásában az 1 millió forint értékű, illetve az 1 millió forint feletti követelés esetén a képviselő-testület hatásköre,

b) az adósok, vevők és egyéb követelések vonatkozásában 1 millió forint alatti követelés esetén a polgármester hatásköre,

c) értékhatár nélkül a munkavállalókkal szembeni különféle követelésről történő lemondás a polgármester hatásköre.

(3) A polgármester a (2) bekezdés b-c) pontjában hozott döntéseiről a soron következő ülésen tájékoztatja a képviselő-testületet.

9. Záró rendelkezések

18. §1

19. § Ez a rendelet a kihirdetését követő napon lép hatályba.

1. melléklet a 2/2024. (III. 20.) önkormányzati rendelethez

Forgalomképtelen törzsvagyon

Ssz.

Hrsz

Megnevezés

Ingatlanjelleg

m2

1.

278/ 2/

Közút

21120 HELYI UTAK ÉS UTCÁK

125

2.

430/ 8/

Belvízcsatorna

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

204

3.

430/ 9/

Közút

21120 HELYI UTAK ÉS UTCÁK

1542

4.

441/ 2/

Belvízcsatorna

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

342

5.

499/ 10/

Belvízcsatorna

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

212

6.

609/ /

Árok

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

157

7.

653/ /

Belvízcsatorna

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

6409

8.

773/ /

Belvízcsatorna

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

626

9.

784/ /

Belvízcsatorna

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

1313

10.

222//

Temető

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

10193

11.

223/ /

Közút

21120 HELYI UTAK ÉS UTCÁK

9673

12.

101/ /

Közút

21120 HELYI UTAK ÉS UTCÁK

842

13.

529/ /

Közút

21120 HELYI UTAK ÉS UTCÁK

741

14.

339/ 2/

Közút

21120 HELYI UTAK ÉS UTCÁK

522

15.

066/2/

Út

21125 KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

2255

16.

658/ /

Árok

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

5918

17.

084/ /

Vízfolyás

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

1651

18.

1032/ /

Közút

21120 HELYI UTAK ÉS UTCÁK

8138

19.

567/ 1/

Közterület

21120 HELYI UTAK ÉS UTCÁK

4596

20.

45/ 8/

Közterület

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

983

21.

05/ /

Vízfolyás

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

1438

22.

856/ 2/

Vízfolyás

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

586

23.

550/ /

Vízfolyás

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

183

24.

316/ 1/

KÁLVÁRIA ÚT

21120 HELYI UTAK ÉS UTCÁK

8767

25.

07/ 2/

Saját használatú út

21128 MAGÁNUTAK (PL. GAZDASÁGI VAGY ERDEI UTAK)

2220

26.

442/ 1/

Vízfolyás

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

447

27.

015/ /

Saját használatú út

21128 MAGÁNUTAK (PL. GAZDASÁGI VAGY ERDEI UTAK)

2295

28.

021/ 3/

Saját használatú út

21128 MAGÁNUTAK (PL. GAZDASÁGI VAGY ERDEI UTAK)

10855

29.

030/ /

Saját használatú út

21128 MAGÁNUTAK (PL. GAZDASÁGI VAGY ERDEI UTAK)

901

30.

09/ 1/

Árok

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

2225

31.

010/ /

Árok

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

2841

32.

013/ /

Árok

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

2862

33.

024/ /

Árok

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

6434

34.

429/ 1/

Millenniumi Park, Játszótér

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

3136

35.

602/ 6/

Iparterületi út

21120 HELYI UTAK ÉS UTCÁK

4636

36.

602/ 4/

Vízfolyás

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

1310

37.

867/ 2/

Közterület

21120 HELYI UTAK ÉS UTCÁK

230

38.

032/ /

Saját használatú út

21125 KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

1544

39.

654/ /

Vízfolyás

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

1237

40.

221/ 1/

Közút

21124 BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

4183

41.

241/ 2/

Kálvária dombi út

21120 HELYI UTAK ÉS UTCÁK

2466

42.

113/2/

Közút

21123 BELTERÜLETI GYÜJTŐUTAK

6099

43.

148/ 7/

Út

21100 UTAK

9996

44.

1123/ /

út

21120 HELYI UTAK ÉS UTCÁK

5963

45.

501/ /

Tűzoltószertár

12742 TŰZOLTÓSZERTÁR

68

46.

23

Bécsi úti járda 2-48. házszám

21127 GYALOGUTAK ÉS JÁRDÁK

2553

47.

480/27

Kivett beépítetlen terület Leányvár, Várdomb utca

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

2293

48.

480/28

Kivett vízfolyás Leányvár, Várdomb utca telekalakítás után

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

5780

49.

316/3

Kálvária utca kivett közterület - belterület

21120 HELYI UTAK ÉS UTCÁK

3108

50.

45/1

Kivett beépítetlen terület

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

459

51.

46

Kivett közterület (Vasút utca)

21120 HELYI UTAK ÉS UTCÁK

3569

52.

61

Kivett közút Vasút utca

21128 MAGÁNUTAK (PL. GAZDASÁGI VAGY ERDEI UTAK)

72

53.

07/1

Kivett önkormányzati út Vaskapu pusztán

21128 MAGÁNUTAK (PL. GAZDASÁGI VAGY ERDEI UTAK)

460

54.

113/1

Kivett közút

21120 HELYI UTAK ÉS UTCÁK

149

55.

602/1

Kivett közút

21120 HELYI UTAK ÉS UTCÁK

1460

56.

401

Kivett közút, árok

21120 HELYI UTAK ÉS UTCÁK

1923

57.

04/9

Kivett önkormányzati út

21120 HELYI UTAK ÉS UTCÁK

1349

58.

082/1

Kivett vízfolyás

21534 NYÍLT VÍZELVEZETŐ ÁROK, CSATORNÁK

2137

59.

429/3

Kivett árok

21534 NYÍLT VÍZELVEZETŐ ÁROK, CSATORNÁK

484

60.

316/2

Kivett udvar

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

194

61.

906

Kivett udvar

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

234

62.

656

Kivett beépítetlen terület

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

6603

63.

1125

Kivett közút

21120 HELYI UTAK ÉS UTCÁK

6442

2. melléklet a 2/2024. (III. 20.) önkormányzati rendelethez

Korlátozottan forgalomképes törzsvagyon

Ssz.

Hrsz

Megnevezés

Ingatlanjelleg

m2

Forgalomképesség

1.

363/ /

Általános iskola

12633 ÁLTALÁNOS ISKOLA

2100

Korlátozottan forgalomképes

2.

366/ /

Általános iskola kisiskola

12633 ÁLTALÁNOS ISKOLA

747

Korlátozottan forgalomképes

3.

362/ /

Polgármesteri Hivatal

12201 POLGÁRMESTERI HIVATALOK, KÖRJEGYZŐSÉGEK ÉPÜLETEI

791

Korlátozottan forgalomképes

4.

365/ /

Általános iskola kisiskola

12633 ÁLTALÁNOS ISKOLA

989

Korlátozottan forgalomképes

5.

566/ 2/

Közterület

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

21

Korlátozottan forgalomképes

6.

566/1/

Sporttelep

24110 SPORTPÁLYÁK

4612

Korlátozottan forgalomképes

7.

321/ /

Körzeti orvosi rendelő

12645 HÁZIORVOSI RENDELŐ

1031

Korlátozottan forgalomképes

8.

433/ /

Beloiannisz utca

21120 HELYI UTAK ÉS UTCÁK

2661

Korlátozottan forgalomképes

9.

420

Közút

21120 HELYI UTAK ÉS UTCÁK

1464

Korlátozottan forgalomképes

10.

319/ /

Művelődési ház

12610 SZÓRAKOZTATÁSRA, KÖZMŰVELŐDÉSRE HASZNÁLT ÉPÜLETEK

665

Korlátozottan forgalomképes

11.

054/ /

Árok

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

14050

Korlátozottan forgalomképes

12.

342/1

Óvoda épülete, udvara

12632 ÓVODA

2211

Korlátozottan forgalomképes

13.

342/2

Óvoda kert feletti kivett magánút, kert

21128 MAGÁNUTAK (PL. GAZDASÁGI VAGY ERDEI UTAK)

170

Korlátozottan forgalomképes

3. melléklet a 2/2024. (III. 20.) önkormányzati rendelethez

Üzleti vagyon

Ssz.

Hrsz

Megnevezés

Ingatlanjelleg

m2

Forgalomképesség

1.

47/ 1/

Termőföld

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

1162

Üzleti vagyon - forgalomképes

2.

150/ /

Belterület termőföld

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

971

Üzleti vagyon - forgalomképes

3.

154/ /

Belterület termőföld

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

1410

Üzleti vagyon - forgalomképes

4.

155/ /

Belterület termőföld

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

1633

Üzleti vagyon - forgalomképes

5.

156/ /

Belterület termőföld

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

593

Üzleti vagyon - forgalomképes

6.

161/ /

Belterület termőföld

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

2590

Üzleti vagyon - forgalomképes

7.

211/ 2/

Belterület termőföld

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

1255

Üzleti vagyon - forgalomképes

8.

234/ /

Belterület termőföld

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

1111

Üzleti vagyon - forgalomképes

9.

247/ /

Belterület termőföld

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

405

Üzleti vagyon - forgalomképes

10.

253/ /

Belterület termőföld

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

455

Üzleti vagyon - forgalomképes

11.

254/ /

Belterület termőföld

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

485

Üzleti vagyon - forgalomképes

12.

255/ /

Belterület termőföld

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

253

Üzleti vagyon - forgalomképes

13.

256/ /

Belterület termőföld

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

258

Üzleti vagyon - forgalomképes

14.

258/ /

Belterület termőföld

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

532

Üzleti vagyon - forgalomképes

15.

261/ 1/

Belterület termőföld

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

454

Üzleti vagyon - forgalomképes

16.

263/ /

Belterület termőföld

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

456

Üzleti vagyon - forgalomképes

17.

307/ /

Belterület termőföld

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

209

Üzleti vagyon - forgalomképes

18.

483/ /

Belterület termőföld

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

201

Üzleti vagyon - forgalomképes

19.

486/ /

Belterület termőföld

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

201

Üzleti vagyon - forgalomképes

20.

487/ /

Belterület termőföld

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

201

Üzleti vagyon - forgalomképes

21.

490/ /

Belterület termőföld

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

201

Üzleti vagyon - forgalomképes

22.

491/ /

Belterület termőföld

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

201

Üzleti vagyon - forgalomképes

23.

665/ /

Belterület termőföld

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

133

Üzleti vagyon - forgalomképes

24.

669/ /

Belterület termőföld

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

129

Üzleti vagyon - forgalomképes

25.

671/ /

Belterület termőföld

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

209

Üzleti vagyon - forgalomképes

26.

672/ /

Belterület termőföld

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

241

Üzleti vagyon - forgalomképes

27.

676/ /

Belterület termőföld

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

230

Üzleti vagyon - forgalomképes

28.

678/ /

Belterület termőföld

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

241

Üzleti vagyon - forgalomképes

29.

680/ /

Belterület termőföld

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

255

Üzleti vagyon - forgalomképes

30.

682/ /

Belterület termőföld

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

247

Üzleti vagyon - forgalomképes

31.

685/ /

Belterület termőföld

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

263

Üzleti vagyon - forgalomképes

32.

686/ /

Belterület termőföld

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

291

Üzleti vagyon - forgalomképes

33.

688/ /

Belterület termőföld

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

299

Üzleti vagyon - forgalomképes

34.

689/ /

Belterület termőföld

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

295

Üzleti vagyon - forgalomképes

35.

693/ /

Belterület termőföld

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

151

Üzleti vagyon - forgalomképes

36.

695/ /

Belterület termőföld

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

342

Üzleti vagyon - forgalomképes

37.

699/ /

Belterület termőföld

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

180

Üzleti vagyon - forgalomképes

38.

701/ /

Belterület termőföld

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

334

Üzleti vagyon - forgalomképes

39.

704/ /

Belterület termőföld

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

363

Üzleti vagyon - forgalomképes

40.

706/ /

Belterület termőföld

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

424

Üzleti vagyon - forgalomképes

41.

707/ /

Belterület termőföld

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

414

Üzleti vagyon - forgalomképes

42.

716/ /

Belterület termőföld

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

486

Üzleti vagyon - forgalomképes

43.

718/ /

Belterület termőföld

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

241

Üzleti vagyon - forgalomképes

44.

719/ /

Belterület termőföld

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

263

Üzleti vagyon - forgalomképes

45.

720/ /

Belterület termőföld

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

263

Üzleti vagyon - forgalomképes

46.

721/ /

Belterület termőföld

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

439

Üzleti vagyon - forgalomképes

47.

726/ /

Belterület termőföld

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

489

Üzleti vagyon - forgalomképes

48.

729/ /

Belterület termőföld

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

543

Üzleti vagyon - forgalomképes

49.

735/ /

Belterület termőföld

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

338

Üzleti vagyon - forgalomképes

50.

738/ /

Belterület termőföld

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

284

Üzleti vagyon - forgalomképes

51.

743/ /

Belterület termőföld

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

338

Üzleti vagyon - forgalomképes

52.

745/ /

Belterület termőföld

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

637

Üzleti vagyon - forgalomképes

53.

751/ /

Belterület termőföld

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

1007

Üzleti vagyon - forgalomképes

54.

755/ /

Belterület termőföld

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

3273

Üzleti vagyon - forgalomképes

55.

758/ /

Belterület termőföld

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

820

Üzleti vagyon - forgalomképes

56.

759/ /

Belterület termőföld

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

424

Üzleti vagyon - forgalomképes

57.

760/ /

Belterület termőföld

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

424

Üzleti vagyon - forgalomképes

58.

763/ /

Belterület termőföld

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

2611

Üzleti vagyon - forgalomképes

59.

771/ /

Belterület termőföld

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

1133

Üzleti vagyon - forgalomképes

60.

795/ /

Belterület termőföld

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

1248

Üzleti vagyon - forgalomképes

61.

798/ /

Belterület termőföld

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

737

Üzleti vagyon - forgalomképes

62.

799/ /

Belterület termőföld

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

504

Üzleti vagyon - forgalomképes

63.

800/ /

Belterület termőföld

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

507

Üzleti vagyon - forgalomképes

64.

801/ /

Belterület termőföld

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

511

Üzleti vagyon - forgalomképes

65.

804/ /

Belterület termőföld

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

1507

Üzleti vagyon - forgalomképes

66.

808/ /

Belterület termőföld

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

780

Üzleti vagyon - forgalomképes

67.

809/ /

Belterület termőföld

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

780

Üzleti vagyon - forgalomképes

68.

811/ /

Belterület termőföld

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

1669

Üzleti vagyon - forgalomképes

69.

812/ /

Belterület termőföld

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

712

Üzleti vagyon - forgalomképes

70.

815/ /

Belterület termőföld

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

1259

Üzleti vagyon - forgalomképes

71.

817/ /

Belterület termőföld

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

1532

Üzleti vagyon - forgalomképes

72.

825/ 2/

Belterület termőföld

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

1669

Üzleti vagyon - forgalomképes

73.

826/ /

Belterület termőföld

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

1644

Üzleti vagyon - forgalomképes

74.

829/ /

Belterület termőföld

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

527

Üzleti vagyon - forgalomképes

75.

841/ /

Belterület termőföld

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

320

Üzleti vagyon - forgalomképes

76.

852/ 1/

Belterület termőföld

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

316

Üzleti vagyon - forgalomképes

77.

855/ /

Belterület termőföld

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

358

Üzleti vagyon - forgalomképes

78.

874/ /

Belterület termőföld

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

1296

Üzleti vagyon - forgalomképes

79.

875/ /

Belterület termőföld

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

693

Üzleti vagyon - forgalomképes

80.

877/ /

Belterület termőföld

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

336

Üzleti vagyon - forgalomképes

81.

879/ /

Belterület termőföld

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

339

Üzleti vagyon - forgalomképes

82.

903/ /

Belterület termőföld

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

155

Üzleti vagyon - forgalomképes

83.

904/ /

Belterület termőföld

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

101

Üzleti vagyon - forgalomképes

84.

905/ /

Belterület termőföld

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

101

Üzleti vagyon - forgalomképes

85.

746/ /

Belterület termőföld

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

370

Üzleti vagyon - forgalomképes

86.

2034/ 1/

Külterület

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

1000

Üzleti vagyon - forgalomképes

87.

2034/ 2/

Külterület

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

939

Üzleti vagyon - forgalomképes

88.

2036/ /

Külterület

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

317

Üzleti vagyon - forgalomképes

89.

2037/ /

Külterület

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

608

Üzleti vagyon - forgalomképes

90.

2040/ /

Külterület

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

1280

Üzleti vagyon - forgalomképes

91.

029/ 1/

Külterület

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

1306

Üzleti vagyon - forgalomképes

92.

029/ 2/

Külterület

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

7927

Üzleti vagyon - forgalomképes

93.

029/ 3/

Külterület

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

1644

Üzleti vagyon - forgalomképes

94.

029/ 4/

Külterület

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

745

Üzleti vagyon - forgalomképes

95.

029/ 6/

Külterület

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

1262

Üzleti vagyon - forgalomképes

96.

031/ 1/

Külterület

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

2799

Üzleti vagyon - forgalomképes

97.

031/ 2/

Külterület

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

860

Üzleti vagyon - forgalomképes

98.

031/ 3/

Külterület

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

755

Üzleti vagyon - forgalomképes

99.

031/ 4/

Külterület

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

370

Üzleti vagyon - forgalomképes

100.

031/ 5/

Külterület

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

406

Üzleti vagyon - forgalomképes

101.

031/ 6/

Külterület

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

964

Üzleti vagyon - forgalomképes

102.

031/ 7/

Külterület

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

439

Üzleti vagyon - forgalomképes

103.

031/ 8/

Külterület

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

1115

Üzleti vagyon - forgalomképes

104.

031/ 10/

Külterület

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

1870

Üzleti vagyon - forgalomképes

105.

031/ 11/

Külterület

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

2003

Üzleti vagyon - forgalomképes

106.

031/ 12/

Külterület

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

795

Üzleti vagyon - forgalomképes

107.

031/ 13/

Külterület

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

370

Üzleti vagyon - forgalomképes

108.

031/ 14/

Külterület

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

406

Üzleti vagyon - forgalomképes

109.

031/ 15/

Külterület

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

745

Üzleti vagyon - forgalomképes

110.

031/ 16/

Külterület

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

1482

Üzleti vagyon - forgalomképes

111.

031/ 18/

Külterület

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

845

Üzleti vagyon - forgalomképes

112.

064/ 4/

Külterület

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

7546

Üzleti vagyon - forgalomképes

113.

064/ 6/

Külterület

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

3402

Üzleti vagyon - forgalomképes

114.

064/ 7/

Külterület

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

5960

Üzleti vagyon - forgalomképes

115.

067/ 5/

Külterület

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

547

Üzleti vagyon - forgalomképes

116.

067/ 7/

Külterület

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

1960

Üzleti vagyon - forgalomképes

117.

067/ 8/

Külterület

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

888

Üzleti vagyon - forgalomképes

118.

067/ 12/

Külterület

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

1133

Üzleti vagyon - forgalomképes

119.

067/ 13/

Külterület

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

1061

Üzleti vagyon - forgalomképes

120.

067/ 14/

Külterület

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

2223

Üzleti vagyon - forgalomképes

121.

067/ 18/

Külterület

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

3104

Üzleti vagyon - forgalomképes

122.

067/ 6/

Külterület

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

2043

Üzleti vagyon - forgalomképes

123.

067/ 2/

Külterület

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

2338

Üzleti vagyon - forgalomképes

124.

16/ 1/

Belterulet

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

752

Üzleti vagyon - forgalomképes

125.

031/ 17/

Külterület

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

3338

Üzleti vagyon - forgalomképes

126.

261/ 3/

Béepítetlen belterület

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

182

Üzleti vagyon - forgalomképes

127.

272/ 1/

Béepítetlen belterület

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

259

Üzleti vagyon - forgalomképes

128.

278/ 1/

Beépítetlen belterület

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

202

Üzleti vagyon - forgalomképes

129.

1128//

Kert

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

1036

Üzleti vagyon - forgalomképes

130.

727/ /

Belterület termőföld

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

504

Üzleti vagyon - forgalomképes

131.

823/ /

Belterület termőföld

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

1708

Üzleti vagyon - forgalomképes

132.

067/ 10/

Külterület szántó

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

1183

Üzleti vagyon - forgalomképes

133.

067/ 15/

Külterület szántó

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

2464

Üzleti vagyon - forgalomképes

134.

148/ 3/

Beépítetlen terület

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

2138

Üzleti vagyon - forgalomképes

135.

148/ 4/

Legelő

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

38241

Üzleti vagyon - forgalomképes

136.

221/ 2/

Beépítetlen belterület

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

1018

Üzleti vagyon - forgalomképes

137.

1001

Kivett közút

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

645

Üzleti vagyon - forgalomképes

138.

112/ /

Belterület

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

450

Üzleti vagyon - forgalomképes

139.

267/ 2/

Földterület

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

1018

Üzleti vagyon - forgalomképes

140.

251/ 1/

Földterület

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

408

Üzleti vagyon - forgalomképes

141.

248/ 1/

Önkormányzat

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

777

Üzleti vagyon - forgalomképes

142.

249/ 1/

Önkormányzat beépítetlen terület

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

195

Üzleti vagyon - forgalomképes

143.

250/ 1/

Beépítetlen terület

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

227

Üzleti vagyon - forgalomképes

144.

252/ 1/

Beépítetlen terület

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

520

Üzleti vagyon - forgalomképes

145.

179/ 1/

Beépítetlen terület

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

9626

Üzleti vagyon - forgalomképes

146.

190/ 1/

Beépítetlen terület

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

10546

Üzleti vagyon - forgalomképes

147.

803/ /

Belterületi kivett beépítetlen terület

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

1496

Üzleti vagyon - forgalomképes

148.

566// /1

Közpark

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

4612

Üzleti vagyon - forgalomképes

149.

566/ / /2

Közpark

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

21

Üzleti vagyon - forgalomképes

150.

114/ 7/

művelés alá nem tartozó beépítetlen földterület

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

1002

Üzleti vagyon - forgalomképes

151.

114/ 10/

művelés alá nem tartozó beépítetlen földterület

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

11968

Üzleti vagyon - forgalomképes

152.

400

Faház épülete

12000 NEM LAKÓÉPÜLETEK

0

Üzleti vagyon - forgalomképes

153.

1126

Temető mögötti terület

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

1550

Üzleti vagyon - forgalomképes

154.

1127

Kivett beépítetlen terület

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

1535

Üzleti vagyon - forgalomképes

155.

1129

Kivett beépítetlen terület

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

529

Üzleti vagyon - forgalomképes

156.

1130

Kivett beépítetlen terület

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

1561

Üzleti vagyon - forgalomképes

157.

807

Kivett beépítetlen terület

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

1525

Üzleti vagyon - forgalomképes

158.

813

Kivett beépítetlen terület

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

709

Üzleti vagyon - forgalomképes

159.

723

Kivett beépítetlen terület

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

482

Üzleti vagyon - forgalomképes

160.

705

Kivett beépítetlen terület

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

741

Üzleti vagyon - forgalomképes

161.

067/21

Külterület szántó

00005 TERMŐFÖLD

2852

Üzleti vagyon - forgalomképes

1

A 18. § a 2010. évi CXXX. törvény 12. § (2) bekezdése alapján hatályát vesztette.