Nagysáp község képviselő testületének 9/2017 (VII.6..) önkormányzati rendelete

Nagysáp Község Önkormányzat Képviselő-testületének 9/2017 (VII.6) számú önkormányzati rendelete a közösségi együttélés alapvető szabályairól és ezek elmulasztásának jogkövetkezményeiről szóló 12/2015. (V.28.) önkormányzati rendelet módosításának

Hatályos: 2017. 07. 06

Nagysáp Község Önkormányzat Képviselő-testülete a Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX. törvény 143. §-a (4) bekezdésének d) pontjában kapott felhatalmazás alapján, a Magyarország Alaptörvénye 32. cikk (1) bekezdés a) pontjában meghatározott feladatkörében eljárva a következőket rendeli el:


  1. § a közösségi együttélés alapvető szabályairól és ezek elmulasztásának jogkövetkezményeiről szóló 12/2015. (V.28.) önkormányzati rendelet (Továbbaikban: R.) 6.§ (1) bekezdése a) pontja helyébe az alábbi rendelkezés lép:


„a) ingatlantulajdonosi kötelezettségeit, valamint az ingatlanán belüli, ingatlan előtti, melletti tisztántartási kötelezettségeit nem teljesíti, csapadékvíz-elvezető árok, áteresz külön anyagbeszerzést nem igénylő karbantartását, tisztítását nem végzi el, a szükséges kaszálást, nem látja el, növényültetés szabályait nem tartja be „


2. § Jelen rendelet 2017 július 6-án lép hatályba.


Balogh Miklós                                                                       Dr. Tarnóczy Tünde

polgármester                                                                                      jegyző


Z á r a d é k :

A rendelet kihirdetése 2017. július 6-án megtörtént.


Dr. Tarnóczy Tünde

Jegyző



Indoklás:

A rendelet módosítására a közterületek és ingatlanok tisztán tartásáról szóló 17/2013.(X.31.) önkormányzati rendelet módosítása miatt volt szükség.