Súr Község Önkormányzata Képviselő-testület

1/2014. (I. 29.) önkormányzati rendelete a háztartási szennyvíz begyűjtéséről szóló 14/2013. (XII. 18.) önkormányzati rendelet módosításáról

Hatályos: 2014. 01. 31

Súr Község Önkormányzata Képviselő-testületének
1/2014. (I. 29.) önkormányzati rendelete
a háztartási szennyvíz begyűjtéséről szóló 14/2013.  (XII. 18.)  önkormányzati rendelet módosításáról



Súr Község Önkormányzat Képviselő-testülete a vízgazdálkodásról szóló 1995. évi LVII. törvény 45. § (6) bekezdésben kapott felhatalmazás alapján, a vízgazdálkodásról szóló 1995. évi LVII. törvény 44/C. § (1) bekezdésben meghatározott feladatkörében eljárva a következőket rendeli el:


1. § A háztartási szennyvíz begyűjtéséről szóló  14/2013. (XII. 18.) önkormányzati rendelet (a továbbiakban:Rendelet) 6 §-a a következő (3) bekezdéssel egészül ki:

„(3) A (2)  bekezdésben meghatározott díj 2014. december 31-ig alkalmazható.


2. § A Rendelet 7 §-a helyébe a következő rendelkezés lép:

„7. § (1) A gazdálkodó szervezet ingatlantulajdonos a közszolgáltató felhívására a közhiteles nyilvántartás szerinti nevét, székhelyének, telephelyének címét, adószámát, a természetes személy ingatlantulajdonos a személyes adatai közül a családi és utónevét, lakóhelyének, tartózkodási és értesítési helyének címét megadja.

(2) Az (1) bekezdésben meghatározott adatokat a közszolgáltató tartja nyilván. A nyilvántartás vezetésének célja a közszolgáltatási tevékenység ellátásával kapcsolatos e rendeletben és a vízgazdálkodásról szóló törvényben előírt kötelezettségek teljesítésének vagy megsértésének a megállapítása, ellenőrzése. A nyilvántartásban szereplő adatokat törvényben meghatározott személyek ismerhetik meg. Ha az ingatlantulajdonos megváltozik, a változást követő napon az (1) bekezdésben meghatározott adatait törölni kell.”



3. § Ez a rendelet kihirdetését követő napon lép hatályba.





                        Sógorka Miklós                                dr. Cserhalmi Antal

                        polgármester                                          jegyző





A rendeletet 2014. január hó 30.  napján kihirdettem.





                                                        dr. Cserhalmi Antal

                                                                 jegyző