Törökbálint Önkormányzat Képviselő-testületének 7/2016. (III.21.) önkormányzati rendelete

az államháztartáson kívüli forrás átadásáról és átvételéről, valamint a civil szervezetek támogatásának rendjéről szóló 3/2016. (II. 22.) önkormányzati rendelet módosításáról

Hatályos: 2016. 03. 22- 2016. 03. 21

Törökbálint Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX. törvény 41. § (9) bekezdésében kapott felhatalmazás alapján, az Alaptörvény 32. cikk (1) bekezdés a) pontjában meghatározott feladatkörében eljárva a következőket rendeli el:


1. §


Az államháztartáson kívüli forrás átadásáról és átvételéről, valamint a civil szervezetek támogatásának rendjéről szóló 3/2016. (II. 22.) önkormányzati rendelet (a továbbiakban: R.) 7. § (2) bekezdés c) – d) pontja helyébe a következő rendelkezés lép:


Pályázat útján támogatásban részesíthető (…)


„c) Törökbálinton székhellyel rendelkezik vagy olyan országos vagy regionális szervezet, amely Törökbálint területén önálló szervezeti egységgel rendelkezik, amennyiben alapító okirat szerinti tevékenységét részben vagy egészben Törökbálint területén végzi, vagy

d) Törökbálinton székhellyel vagy önálló szervezeti egységgel nem rendelkezik, alapító okirat szerinti tevékenységét azonban részben vagy egészben Törökbálint területén végzi, feltéve, hogy (…)”


2. §


Ez a rendelet a kihirdetését követő napon lép hatályba, rendelkezéseit a folyamatban lévő pályázati eljárásban is alkalmazni kell.