Páty Község Önkormányzata Képviselő-testülete

11/2013.(IV.25.) önkormányzati rendelete Páty Község Önkormányzat vagyonáról , a vagyongazdálkodás szabályairól

Hatályos: 2021. 01. 18- 2023. 03. 24

Páty Község Önkormányzata Képviselő-testületének 11/2013.(IV.25.) önkormányzati rendelete Páty Község Önkormányzat vagyonáról , a vagyongazdálkodás szabályairól

2021.01.18.

Páty Község Önkormányzat Képviselő-testülete a nemzeti vagyonról szóló 2011. évi CXCVI. törvény 3. § 6. pontjában, 6. § (5) bekezdésében, 11. § (16) bekezdésében, 13. § (1) bekezdésében, 18. § (1) bekezdésében, 18. § (1) bekezdésében, Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX. törvény 107. §-ában, 109. § (4) bekezdésében, az államháztartásról szóló 2011. évi CXCV. törvény 97. § (2) bekezdésében foglalt felhatalmazás alapján, az Alaptörvény 32. Cikk (2) bekezdésében meghatározott feladatkörében eljárva a következőket rendeli el:

I. Fejezet

Általános rendelkezések

1. A rendelet tárgyi hatálya

1. § (1) E rendelet hatálya Páty Község Önkormányzata (a továbbiakban: önkormányzat) tulajdonában lévő, illetve tulajdonába kerülő ingatlanokkal és ingó vagyontárgyakkal, valamint vagyoni értékű jogokkal (a továbbiakban: önkormányzati vagyon) való gazdálkodásra terjed ki.

(2) E rendelet hatálya a Pátyi Polgármesteri Hivatal (a továbbiakban: polgármesteri hivatal) és az önkormányzat által alapított költségvetési szerv (a továbbiakban: intézmény) költségvetési gazdálkodási rendjét nem érinti.

(3) A rendelet hatálya nem terjed ki a lakások és a nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletére.

2. A rendelet személyi hatálya

2. § A rendelet hatálya kiterjed

a.) az önkormányzatra,
b.) az önkormányzati vagyon kezelőire, hasznosítóira, használóira,
c.) az önkormányzat szerveire.

3. Értelmező rendelkezések

3. § E rendelet alkalmazásában

1. vagyon
a.) a könyvviteli mérlegben kimutatandó vagyon és
b.) az államháztartás szervezetei beszámolási és könyvvezetési kötelezettségének sajátosságairól szóló 249/2000. (XII.24.) Korm. rendelet 44/A. § (3) bekezdésében felsoroltak.
2. Forgalmi érték: a vagyontárgy ára, amely független felek között, normális piaci körülmények mellett általában elérhető lenne.
3. Ingó vagyontárgy: Az ingatlannak és portfólió vagyonnak nem minősülő dolog.
4. Portfolió vagyon: Társasági tagsági jogot megtestesítő tartós részesedések (részvények, üzletrészek), egyéb értékpapírok.
5. Vagyoni értékű jog: A tulajdonjogon kívüli dolgokra vonatkozó jogok (korlátolt dologi jogok); polgári jogi értelemben minden olyan jog, amely pénzben kifejezhető vagyoni értékkel bír és önálló forgalom tárgya lehet.
6. Vagyonkezelő: Az a szervezet, amelyet az önkormányzat a tulajdonosi jogok teljes vagy részleges gyakorlásával megbíz.
II. Fejezet

Az önkormányzati vagyon

1. Az önkormányzati vagyon csoportosítása

4. § Az önkormányzati vagyon

a.) törzsvagyonból, ezen belül
aa.) forgalomképtelen törzsvagyonból és
ab.) korlátozottan forgalomképes törzsvagyonból, valamint
b.) forgalomképes üzleti vagyonból áll.

5. § (1) A forgalomképtelennek besorolt önkormányzati vagyon

- nem idegeníthető el,
- nem terhelhető meg (kivéve a vagyonkezelői jogot és a jogszabályon alapuló használati vagy szolgalmi jogot),
- alapítványba és vállalkozásba nem vihető,
- nem köthető le, nem lehet követelés biztosítéka, tartozás fedezete, végrehajtás sem vezethető rá, és azon
- dologi jog vagy osztott tulajdon nem létesíthető.
(2) A forgalomképtelen törzsvagyon törvény alapján fennálló szerződéskötési kötelezettség alapján megterhelhető használati jog (közérdekű szolgalmi jog) alapítása céljából.
(3) A forgalomképtelen besorolást kapott vagyontárgyra e rendelet hatályba lépése után az (1)-(2) bekezdésben foglaltakkal ellentétes tartalmú szerződés semmis.
(4) A forgalomképtelen törzsvagyonba tartozó vagyonelemek felsorolását a 1. melléklet tartalmazza.
(5) A törzsvagyon körébe tartozó vagyonelemek használói kötelesek a tőlük elvárható gondossággal eljárni a használat, illetve üzemeltetés során, e kötelezettség teljesítéséért a használó intézmények, illetve gazdasági társaságok vezetői felelnek.

6. § (1) A korlátozottan forgalomképes vagyon felett törvényben vagy e rendeletben meghatározott feltételek szerint lehet rendelkezni.

(2) A forgalomképtelennek, továbbá nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű nemzeti vagyonnak nem minősülő, a rendelet szerint korlátozottan forgalomképes vagyonelemek a rendelet 2. mellékletében vannak felsorolva.

(3) A korlátozottan forgalomképes vagyonelemek hasznosítása rendeltetésük sérelmét nem eredményezheti, elidegenítésükre e rendelet keretei között akkor van lehetőség, ha a vagyonelem a közfeladat ellátásához feleslegessé válik vagy megszűnik a közfeladat ellátásának kötelezettsége, amelyre tekintettel jogszabály vagy a tulajdonosi joggyakorló a vagyonelem korlátozott forgalomképességét megállapította.

(4) A (3) bekezdésben foglalt tényállás megállapítása a Képviselő-testület kizárólagos hatáskörébe tartozik.

7. § (1) Az önkormányzat üzleti vagyonát jelenti mindazon vagyon, amely nem tartozik az önkormányzat törzsvagyonába.

(2) A forgalomképesnek besorolt önkormányzati vagyontárgy és vagyonrész elidegenítése, megterhelése, vállalkozásba, gazdasági társaságba vitele, valamint egyéb hasznosítása, azaz a tulajdonosi jogok gyakorlása az e rendeletben meghatározottak szerint történik.

(3) A forgalomképes vagyonelemek felsorolását a 3. melléklet tartalmazza.

2. A tulajdonosi jogok gyakorlása

8. § (1) A rendelet hatálya alá tartozó vagyon tulajdonosi joggyakorlója Páty Község Képviselő-testülete (a továbbiakban: Képviselő-testület). A Képviselő-testület egyes jogosítványait – átruházott hatáskörben – e rendelet szabályai szerint a polgármester útján gyakorolja. A Képviselő-testület bármely ügyben magához vonhatja a döntési jogkört.

(2) A rendelet hatálya alá tartozó vagyon működtetésének feladatát – ha jogszabály vagy a Képviselő-testület döntése alapján kötött szerződés másként nem rendelkezik – a polgármesteri hivatal, az önkormányzat intézményei, társulásai és gazdasági társaságai, valamint üzemeltetési, közszolgáltatási, illetve koncessziós szerződések útján látja el.

(3) A (2) bekezdés szerinti feladatellátás során a hasznok szedéséből származó bevételek az önkormányzatot illetik meg.

3. A polgármester feladat- és hatáskörei

9. § (1) A rendelet hatálya alá tartozó vagyonra vonatkozó ügyekben a Képviselő-testületet Páty Község Polgármestere képviseli. A vagyongazdálkodási és vagyonhasznosítási ügyekben az önkormányzat a jognyilatkozatait a polgármester útján teszi meg.

(2) A közvetlen önkormányzati tulajdonrésszel működő gazdasági társaságokban a tulajdonosi képviseletet a polgármester látja el.

III. Fejezet

Vagyonkezelés szabályai

1. vagyongazdálkodás és vagyonhasznosítás elvei

10. § (1) Az önkormányzat teljes vagyonának kezelésére, hasznosítására, gyarapítására vonatkozó közép- és hosszú távú célkitűzéseket az önkormányzat közép- és hosszú távú vagyongazdálkodási terve tartalmazza.

(2) A költségvetési rendelet tartalmazza az önkormányzat teljes vagyonának kezelésére, hasznosítására, értékesítésére, gyarapítására vonatkozó aktuális célkitűzéseket.

2. Forgalomképtelen törzsvagyon feletti tulajdonosi jogok gyakorlása

11. § A forgalomképtelen vagyon tulajdonjogot nem érintő hasznosításáról kizárólag a Képviselő-testület dönthet.

3. A korlátozottan forgalomképes vagyon feletti tulajdonosi jog gyakorlása

12. § A korlátozottan forgalomképes törzsvagyont elidegeníteni, használati jogát átruházni, gazdasági társaságba, vagy alapítványba bevinni, vagy egyéb módon hasznosítani kizárólag a Képviselő-testület döntésével lehet.

4. Az üzleti vagyon feletti tulajdonosi jogok gyakorlása

13. § Forgalomképes vagyontárgy elidegenítéséről és egyéb úton történő hasznosításáról kizárólag a Képviselő-testület dönthet.

5. Tulajdonjog átruházás

14. § (1)1 Forgalomképes vagyon tulajdonjogát átruházni 2021. évben 25,0 millió forint egyedi bruttó forgalmi érték felett csak versenyeztetés útján, az összességében legelőnyösebb ajánlatot tevő részére, a szolgáltatás és ellenszolgáltatás értékarányosságával lehet.

(2) Önkormányzati vagyon tulajdonjogát átruházni

a) természetes személy vagy

b) törvényben meghatározott átlátható szervezet részére lehet.

(3) Nem lehet értékesíteni az önkormányzat forgalomképtelen törzsvagyonának körébe sorolt vagyont.

(4) Az egyes korlátozottan forgalomképes törzsvagyont a forgalomképességre vonatkozó korlátok figyelembevételével lehet értékesíteni.

6. Ingyenes vagyonátruházás

15. § Önkormányzati vagyon tulajdonjogát ingyenesen átruházni csak törvényben meghatározott esetben lehet. E szabályokat nem kell alkalmazni a pénzvagyonra, valamint a fizetési követelésekre.

7. A vagyon megterhelése

16. § (1) A forgalomképtelen törzsvagyon kizárólag:

a) vagyonkezelői joggal

b) jogszabályon alapuló használati joggal vagy szolgalommal terhelhető meg.

(2) Az önkormányzat korlátozottan forgalomképes törzsvagyonának megterhelhetőségét a törvény alapján korlátozottan forgalomképesnek minősített vagyon esetében törvények határozzák meg.

(3) Az önkormányzat e rendelet alapján korlátozottan forgalomképesnek minősített vagyonára az (1) bekezdésében meghatározottakat kell alkalmazni.

(4) Az önkormányzat forgalomképes üzleti vagyonát meg lehet terhelni, az erről való döntés – értékhatár nélkül – a Képviselő-testület joga.

8. A vagyon vállalkozásba vitele

17. § (1) Az önkormányzat forgalomképtelen törzsvagyonát nem lehet vállalkozásba vinni.

(2) Az önkormányzat korlátozottan forgalomképes törzsvagyona vállalkozásba vitelének szabályait a törvény alapján korlátozottan forgalomképesnek minősített vagyon esetében törvények határozzák meg.

(3) Az önkormányzat e rendelet alapján korlátozottan forgalomképesnek minősített vagyonát nem lehet vállalkozásba vinni.

(4) Az önkormányzat forgalomképes üzleti vagyona vállalkozásba vihető.

(5) A vállalkozásba vitelre, a gazdasági társaságban való részvételre törvényben meghatározottak szerint kerülhet sor.

(6) Az önkormányzat forgalomképes üzleti vagyona feletti (5) bekezdésben meghatározott rendelkezési jogot – értékhatár nélkül – a Képviselő-testület gyakorolja.

9. vagyonkezelési jog létesítése és átengedése

18. § (1) Vagyonkezelői jogot létesíteni kizárólag a törvényben meghatározott vagyonkezelők részére, önkormányzati közfeladat ellátásához kapcsolódva lehet akkor, ha az biztosítja a feladatellátás feltételeit, javítja hatékonyságát, biztosítja a vagyon állagának és értékének megőrzését, védelmét, illetve a vagyon értékét növeli.

(2) A vagyonkezelő jog létrejöhet vagyonkezelési szerződéssel vagy kijelöléssel.

(3) Vagyonkezelési szerződés értékhatárra tekintet nélkül versenyeztetés nélkül köthető.

(4) Az önkormányzat a vagyonkezelési szerződés megkötésekor, az ott részletezett feltételek meghatározásával dönt arról, hogy a vagyonkezelőnek

a.) elengedi vagy
b.) nem engedi el
a törvényben meghatározott és az önkormányzattal szemben fennálló kötelezettségét.
(5) Az önkormányzat korlátozottan forgalomképes törzsvagyonának körébe sorolt vagyon vagyonkezelési jogát a forgalomképesség korlátozásának tartalmát meghatározó feltételek figyelembe vételével lehet átengedni.
(6) A Képviselő-testület dönt a vagyon vagyonkezelési jogának ellenérték fejében történő átengedéséről.
(7) A vagyonkezelési jog értékének meghatározása piaci értéken történik.
(8) A vagyonkezelési szerződés a vagyonkezelés ellenértékeként
a) pénzösszeget vagy
b) pénzben kifejezett értékű tevékenységet vagy más ellenszolgáltatást ír elő.

19. § A vagyonkezelő, mint a vagyonkezelési jog jogosultja, köteles a vagyonkezelési jog gyakorlása során betartani a következőket:

a) a vagyonkezelésbe vett vagyont a rendes gazdálkodás szabályainak megfelelőn, elvárható gondossággal birtokolni, használni és a vagyon hasznait szedni, a vagyont rendeltetésszerűen használni,

b) a vagyont fenyegető veszélyről és a bekövetkező kárról értesíteni az önkormányzatot,

c) a Magyarország helyi önkormányzatairól szóló törvény 109. § (7) bekezdésében meghatározott kötelezettségeknek eleget tenni,

d) a vagyonkezelési szerződésben meghatározottakat és az e rendeletben előírt kötelezettségeket teljesíteni,

e) tűrni a vagyonkezeléssel kapcsolatos ellenőrzéseket és köteles az ellenőrzésekben közreműködni, az előírt beszámolást teljesíteni.

20. § (1) Vagyonkezelői jogot ingyenesen átengedni a következő vagyonkezelőknek lehet:

a) költségvetési szervnek vagy önkormányzati intézménynek,

b) önkormányzati társulásnak,

c) az önkormányzat részvételével működő gazdasági társaságnak.

(2) Az önkormányzat az (1) bekezdésben megjelölt vagyonkezelők részére a vagyont ingyenesen törvényben meghatározott közfeladatok ellátására adhatja kezelésbe, így különösen köznevelési, szociális, közüzemi feladatok ellátására.

(3) A vagyonkezelői jog létesítéséért a nemzeti vagyonról szóló 2011. évi CXCVI. törvény 3. § (1) bekezdés 19. b) pontjának ba), bc) és be) alpontjaiban nevesített vagyonkezelők kötelesek a vagyonkezelői szerződés időtartama alatt évente ellenértéket fizetni, melynek mértéke nem lehet kevesebb a tárgyévi költségvetés vagy üzleti terv szerinti, a közfeladat ellátásával kapcsolatos, önkormányzati támogatás nélkül számított saját bevételének 1 %-a.

21. § (1) A vagyonkezelés ellenőrzése az alábbi módon történik:

a) törvényben meghatározottak szerint belső ellenőrzés keretében,

b) a vagyonkezelők éves beszámoltatásával, melynek keretében elkészítik az általuk kezelt vagyonra vonatkozó vagyonkimutatást és ismertetik a vagyongazdálkodási terv adott időszakra vonatkozó teljesülését,

c) a pénzügyi bizottság által végzett eseti ellenőrzéssel.

(2) A vagyonkezelés ellenőrzése során ellenőrizni kell, hogy a vagyonkezelő

a) megőrizte-e a vagyontárgy értékét,

b) gondoskodik-e az állag megóvásáról, a jó karbantartásról,

c) az egyéb vállalt kötelezettségét teljesíti-e.

(3) Az (1) bekezdés a) pontja szerinti ellenőrzéseket az önkormányzat éves ellenőrzési tervében szerepeltetni kell.

10. A haszonélvezeti és használati jog

22. § (1) Önkormányzati üzleti vagyon tekintetében haszonélvezeti és használati jogot (a továbbiakban: haszonélvezeti jog) biztosítani versenyeztetés nélkül lehet.

(2) Nem lehet az önkormányzat forgalomképtelen törzsvagyonának körébe sorolt vagyonra haszonélvezeti jogot alapítani – kivéve a jogszabályon alapuló használati jogot vagy szolgalmat.

(3) Az önkormányzat korlátozottan forgalomképes törzsvagyonának körébe sorolt vagyonra vonatkozóan haszonélvezeti jogot a forgalomképesség korlátozásának tartalmát meghatározó feltételek figyelembevételével lehet alapítani.

11. Bérleti hasznosítás

23. § (1) A Képviselő-testület külön határozatban állapítja meg az egyes ingatlanok hasznosítására vonatkozó bérleti és használati díjakat.

(2) A polgármester dönt értékhatár nélkül a bérbeadásról, ha a bérleti szerződésben meghatározott bérleti időszak az 1 évet nem haladja meg (ideiglenes hasznosítás).

(3) Az önkormányzati vagyon használati, hasznosítási jogának ingyenes átengedése – az átengedés időtartamától függetlenül – értékhatár nélkül a Képviselő-testület joga.

(4) Az önkormányzati vagyon ingyenesen közfeladat ellátása céljából adható használatba, a közfeladat ellátásához szükséges mértékben.

12. Az önkormányzat kizárólagos gazdasági tevékenységei

24. § Az önkormányzat a kizárólagos gazdasági tevékenységei gyakorlásának jogát törvényi rendelkezések alapján engedheti át.

IV. Fejezet

Az önkormányzati vagyon gyarapítása

1. Ellenérték nélkül kapott, felajánlott vagyon

25. § (1) Az önkormányzat számára más személy vagy szerv által ellenérték nélkül juttatott (a továbbiakba: térítés nélkül kapott) vagyon elfogadásáról kizárólag a Képviselő-testület dönt.

(2) A térítés nélkül kapott vagy felajánlott vagyon elfogadásának feltétele, hogy

a) az önkormányzat tudja teljesíteni az elfogadott vagyonnal kapcsolatos kötelezettségeket,

b) az a) pont szerinti kötelezettség teljesítése likviditási problémát ne okozzon és ne zavarja az önkormányzati feladatok ellátását.

2. Elővásárlási jog

26. § (1) Az elővásárlási jog gyakorlásáról a vagyontárgy forgalmi értékétől függően kizárólag a Képviselő-testület jogosult dönteni.

(2) Az önkormányzat az elővásárlási jog gyakorlása útján megszerzett

a) lakás célú ingatlanokat a jelen rendelet szabályai szerint értékesíti, vagy más rendeletben meghatározott feltételek szerint bérlakás céljára hasznosítja,

b) kereskedelmi és ipari hasznosítású ingatlanokat értékesítés vagy bérbeadás útján vagy egyéb módon hasznosítja,

c) a termőföldeket a mindenkor hatályos szabályozási terv szerinti területfejlesztési cél megvalósítása érdekében értékesíti, vagy haszonbérlet útján hasznosítja.

3. Forgalomképes vagyontárgy megszerzése

27. § (1) A vagyongyarapításról a Képviselő-testület dönt. A döntésről szóló határozatnak tartalmaznia kell a következőket:

a) a vagyonelem megnevezése, ingatlan esetén helyrajzi számának megjelölése,

b) vételárának/értékének megjelölése,

c) a szerzés módja,

d) az önkormányzat által vállalt fizetési feltételek,

e) az önkormányzat ajánlati kötöttségének időtartama.

(2) Ingatlantulajdon megszerzése esetén a döntés előkészítése során vizsgálni kell és az előterjesztésben be kell mutatni, hogy az ingatlan megszerzése milyen önkormányzati célok megvalósításához és milyen feltételek mellett alkalmas, fel kell tárni a továbbhasznosítási lehetőségeit, illetve a várható üzemeltetési költségek körét és nagyságát.

V. Fejezet

Eljárási szabályok

1. A forgalmi érték megállapítása

28. § (1) Az önkormányzati vagyon elidegenítése vagy hasznosítása kérelemre vagy hivatalból indulhat.

(2) Az önkormányzati vagyon körébe tartozó vagyontárgy értékesítésére, megterhelésére irányuló döntést megelőzően meg kell határozni az adott vagyontárgy forgalmi értékét.

(3) A forgalmi érték megállapításának módja:

a) ingatlanok esetében független ingatlanforgalmi értékbecslő által meghatározott érték a döntést megelőző 6 hónapnál nem régebbi forgalmi értékbecslés alapján,

b) ingóság esetén a vagyontárggyal azonos, vagy a hozzá legközelebb álló, kereskedelemben kapható dolog ára,

c) a tőzsdei forgalomban szereplő értékpapírok esetében az aktuális tőzsdei ár,

d) a tőzsdei forgalomban nem szereplő, hitelviszonyt megtestesítő értékpapírok esetében a befektetési szolgáltatók által közzétett, a másodlagos piaci forgalomban kialakult ár,

e) egyéb társasági részesedés esetén 6 hónapnál nem régebbi üzleti értékelés alapján.

(4) E rendelet alkalmazásában a forgalmi érték ÁFA nélkül értendő.

29. § (1) Ha a szerződés tárgya több vagyontárgy (vagyontömeg), a rendelet értékhatárra – és ez alapján a tulajdonosi jog gyakorlójának meghatározására – vonatkozó rendelkezéseinek alkalmazásakor a vagyontárgyak együttes értéke az irányadó.

(2) Együttes értékesítésnek kell tekinteni:

a) a több gazdasági társaságban meglévő önkormányzati részesedések egy szerződés keretében történő értékesítését, vagy egy pályázat keretén belüli értékesítésre történő felajánlását,

b) ha a vagyontömeg elidegenítése, illetve hasznosítása csak egyetlen természetes, illetve jogi személy, jogi személyiséggel nem rendelkező társaság, vagy egyéni vállalkozó részére történik.

2. Versenyeztetési (pályázati) eljárás

30. § (1) Az önkormányzati vagyon hasznosítására vonatkozó versenyeztetési eljárásban a pályázati kiírás feltételeit a Képviselő-testület határozza meg.

(2) A Képviselő-testület a vagyon hasznosítására két vagy több fordulós pályázatot is kiírhat. A kiíró a pályázat első fordulójában a résztvevők pénzügyi-gazdasági, illetve műszaki, szakmai alkalmasságát méri fel. A kiíró az első forduló objektív alkalmassági mutatói alapján meghatározza a második fordulóban résztvevő ajánlattevők körét. A második fordulóban részletes ajánlattételre kerül sor.

(3) Az önkormányzati vagyon hasznosítására vonatkozó pályázati kiírás előkészítéséről a polgármester gondoskodik.

(4) A pályázat meghirdetése minden esetben az önkormányzat honlapján, indokolt esetben helyi vagy megyei lapban, vagy országos jellegű napilapban történő megjelentetéssel történik.

(5) Az ajánlatok benyújtására vonatkozó időpontot a pályázati felhívásban úgy kell meghatározni, hogy a felhívás közzététele és az ajánlatok benyújtására vonatkozó időpontok között legalább 8 nap legyen.

(6) A kiíró a pályázati felhívás visszavonását az ajánlatok benyújtására meghatározott időpontig teheti meg. A felhívás visszavonását a pályázat meghirdetésével azonos módon kell közzétenni, ebben az esetben a pályázati kiírás dokumentációs díja visszajár.

(7) Ingatlan hasznosítására vagy értékesítésére kiírt pályázat kétszeri eredménytelensége esetén az ingatlan ajánlatkérési felhívás keretében is hasznosítható vagy értékesíthető. Az ajánlatot az ajánlott vételár vagy bérleti díj, a gyakorolni kívánt tevékenységi kör és bérleti időszak megjelölésével lehet benyújtani

31. § (1) A pályázati kiírás tartalmazza különösen:

a) az ingatlan vagy ingóság címét, fellelhetőségét, helyrajzi számát, alapterületének nagyságát, műszaki jellemzőit, tulajdonosi jogosultságot, esetenként az ajánlott funkciót, tevékenységi, illetve üzletkört,

b) a minimális ellenszolgáltatás értékét,

c) bérleti díj esetén a várható inflációs ráta érvényesíthetőségét,

d) a bérleti, a használati jog időtartamát,

e) a pályázati ajánlat benyújtásának helyét és idejét,

f) az összességében legelőnyösebb ajánlat elbírálásának szempontjait,

g) a pályázati tárgyalás (licittárgyalás) lehetőségét, helyét, idejét,

h) a pályázati kiírás dokumentációs díjazás ellenében történő átvétel lehetőségét,

i) a pályázathoz csatolandó iratokat, igazolásokat,

j) a hiánypótlás lehetőségének biztosítását, vagy kizárását,

k) az indokolás nélküli eredménytelenné nyilvánítás jogának fenntartását,

l) egyéb kikötéseket, feltételeket.

(2) Az (1) bekezdés rendelkezéseit – a b) pont kivételével – az ajánlatkérésre is alkalmazni kell.

3. A pályázati munkacsoport

32. § (1) A versenyeztetési eljárások lefolytatásában pályázati munkacsoport működik közre, melyet a pályázat kiírását megelőzően kell létrehozni.

(2) A pályázati munkacsoport minimum 3 főből áll, melynek tagjait a polgármester jelöli ki.

(3) A pályázati munkacsoport működésével kapcsolatos adminisztratív teendőket az ügyintézésért felelős polgármesteri hivatali munkatárs látja el.

(4) A pályázati munkacsoport feladati:

a) a munkacsoport tagjai a kiíró számára javaslatot tehetnek, véleményt nyilváníthatnak a pályázati kiírás tartalmára vonatkozóan,

b) elvégzi a pályázatok bontását,

c) ellenőrzi a pályázatok kiírásnak való megfelelőségét,

d) értékeli a pályázatokat,

e) a kiíró számára javaslatot tesz a pályázat eredményének megállapítására vonatkozóan,

f) ellenőrzi a pályázattal összefüggő dokumentumok kezelését, különös tekintettel az átláthatóság és nyomon követhetőség szabályaira.

(5) A pályázati munkacsoport a (6) bekezdés a) pontjának kivételével feladat- és hatáskörét ülésein gyakorolja. Az ülés akkor határozatképes, ha azon a munkacsoport tagjainak többsége jelen van, a döntéshozatal egyszerű szavazattöbbséggel történik. Az ülésről minden esetben jegyzőkönyvet kell készíteni.

4. A pályázatok felbontása és értékelése

33. § (1) A beérkezett pályázatokat a pályázati munkacsoport egyidejűleg bontja fel, a bontásnál a munkacsoport tagjainak határozatképes létszámban jelen kell lennie.

(2) A bontás minden esetben nyilvános, annál a pályázók vagy képviselőik jelen lehetnek. A bontásról jegyzőkönyvet kell készíteni.

(3) A pályázati munkacsoport az értékelés során megállapítja a beérkezett pályázat érvényességét vagy érvénytelenségét, javaslatot tesz a pályázat nyertesének kihirdetésére, több érvényes és egyenértékű pályázat esetén javaslatot tehet licittárgyalás lefolytatására.

(4) A pályázatok, ajánlatok értékeléséről azok felbontását követő 15 napon belül a döntésre jogosult számára jegyzőkönyv készül.

(5) A munkacsoport véleményét figyelembe véve a pályázat, ajánlati felhívás elbírálásáról – a kiíró eltérő döntésének hiányában – az arra jogosult 15 napon belül köteles dönteni.

5. A licittárgyalás lefolytatásának szabályai

34. § (1) Amennyiben a pályázat kiírója licittárgyalás mellett dönt, a tárgyalást a pályázati munkacsoport folytatja le. A licittárgyalást minden esetben az önkormányzat ügyvédje vezeti le.

(2) A licittárgyaláson részt vehetnek a pályázók, illetve képviselőik.

(3) A licit megkezdése előtt a jelenlévőknek igazolniuk kell, hogy a licittárgyaláson milyen minőségben vesznek részt.

(4) A licit elején a levezető személy ismerteti a licittárgyalás lefolytatására vonatkozó szabályokat.

(5) A licitemelés mértékét az induló licitösszeg 1 és 10 %-a közötti összegben a licitet levezető határozza meg.

(6) A pályázat nyertese az, aki a legnagyobb licitösszeget tartja. Amennyiben licitálással nem állapítható meg a pályázat nyertesének a személye, úgy sorsolással döntenek a nyertes kiválasztásáról. A sorsolás módját a levezető személy határozza meg. Nem választható olyan sorsolási módszer, amely ellen valamennyi pályázó tiltakozik.

(7) A licittárgyalásról jegyzőkönyvet kell készíteni.

6. A szerződéskötés és a vételár megfizetése

35. § (1) A pályázat eredményéről a pályázókat, ajánlattevőket az elbírálását követő 8 napon belül írásban értesíteni kell. A bírálat eredményének kézhezvételét követő 30 napon belül a nyertes pályázóval (elő)szerződést kell kötni.

(2) Az ingatlan értékesítése során – a bérlakások eladása kivételével – a forgalmi értékbecslés és szerződésszerkesztés költségei a vevőt terhelik.

(3) A szerződésekről a jegyző nyilvántartást vezet.

(4) Amennyiben a szerződés az (1) bekezdésben rögzített határidőn belül nem jött létre, úgy a határidő lejártát követően új eljárás lefolytatása szükséges.

36. § (1) A vagyontárgyak elidegenítése során a vételárat elsősorban a szerződés aláírásával egyidejűleg, pénzben kell megfizetni. Amennyiben a vételár egy részének vagy egészének megfizetése nem a szerződéskötéssel egyidejűleg, hanem később történik, úgy a tulajdonjogot a vételár teljes kiegyenlítéséig fenn kell tartani, egyidejűleg elállási jogot kell kikötni arra az esetre, ha a vételár megfizetésére határidőben nem kerül sor.

(2) Részletfizetési kedvezményről vagy fizetési haladékról a Képviselő-testület jogosult dönteni.

VI. Fejezet

Az önkormányzati vagyon nyilvántartása

1. Az önkormányzati vagyon számbavétele

37. § (1) Az önkormányzat vagyonát a polgármesteri hivatal és a vagyonkezelők tartják nyilván a számviteli jogszabályok előírásainak megfelelőn.

(2) Az önkormányzat tulajdonában lévő ingatlan vagyon és annak változásai a jogszabályban meghatározott ingatlan vagyon kataszterben kerül nyilvántartásra.

(3) A kataszter elkészítéséről, folyamatos vezetéséről, továbbá az önkormányzat tulajdonába kerülő ingatlanok tulajdonjogának az ingatlan-nyilvántartásba történő bejegyeztetéséről, illetve a kataszterben való átvezetéséről a jegyző gondoskodik.

(4) Ha az önkormányzat vagyona új vagyontárggyal gyarapszik, a szerzéssel egyidejűleg vagy a szerzést követő képviselő-testületi ülésen dönteni kell a vagyontárgy minősítéséről.

2. A vagyonleltár és annak tartalma

38. § (1) A vagyonleltárban szerepeltetni kell az önkormányzati vagyont terhelő kötelezettségeket is.

(2) A vagyonleltár az önkormányzati vagyont e rendelet II. fejezete 4. § szerinti bontásban tartalmazza.

(3) A forgalomképes vagyontárgyak minősítését a vagyongazdálkodási irányelvek keretében kell elvégezni, illetve évenként felülvizsgálni.

(4) A vagyonleltár az egyes vagyoncsoportokon belül:

a) az ingatlanokat és a vagyoni értékű jogokat tételesen,

b) az ingó vagyontárgyakat vagyonkezelőnként összesített mérleg szerinti értékben,

c) a portfólió vagyont tételesen és értéken veszi számba.

(5) A vagyonleltárt az éves költségvetési beszámolóhoz kell mellékelni.

VII. Fejezet

Záró rendelkezések

39. § (1) Ez a rendelet 2013. május 1-jén lép hatályba, rendelkezéseit azonban a folyamatban lévő ügyekben is alkalmazni kell.

(2) E rendelet hatályba lépésével egyidejűleg hatályát veszti a Páty Község Önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól szóló 11/2006. (III. 30.) önkormányzati rendelet, továbbá a 35/2008. (XII. 01.), 36/2008. (XII. 08.), 11/2009. (V. 29.), 14/2009. (VII. 23.), 17/2009. (X. 08.), 20/2009. (XII. 11.), 11/2010. (IV. 09.) és 5/2011. (IV. 04.) önkormányzati rendeletek.

(3) A rendelet kihirdetéséről a jegyző a helyben szokásos módon gondoskodik.

1. melléklet a 11/2013. (IV. 25.) önkormányzati rendelethez a 11/2013. (IV. 25.) önkormányzati rendelethez

Forgalomképtelen törzsvagyonba tartozó vagyonelemek

sorszám

Helyrajzi szám

Ingatlan megnevezése

Utca

Házszám

Ter (Ha)

Ter (m2)

Tulajdonjog

Vagyon jellege

Forgalomképesség

1.

2/ 1/ /

KOSSUTH L.U.

KOSSUTH LAJOS

1,00

6166,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

2.

2/ 2/ /

KOSSUTH L.U.

KOSSUTH LAJOS

0,00

4940,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

3.

13/ 2/ /

Kossuth u.94.Pincehegyre felve

KOSSUTH LAJOS

94

0,00

803,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

4.

56/ / /

KOSSUTH U.ÁROK

KOSSUTH LAJOS

0,00

852,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

5.

132/ / /

CSATORNA/KOSSUTH U.12-14.KÖZÖT

KOSSUTH LAJOS

0,00

395,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

6.

150/ 2/ /

KÖZTERÜLET/MÉLYÁROK U.4-2.ELŐT

MéLYáROK

0,00

52,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

7.

161/ / /

BACSÓ BÉLA U.

BACSó BéLA

0,00

7953,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

8.

177/ 2/ /

FÜZES PATAK

FÜZESPATAK

0,00

640,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

9.

182/ 3/ /

KOSSUTH-RÁKÓCZI U.KÖZÖTTI CSAT

***

0,00

245,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

10.

250/ / /

SÉTÁLÓ U.BEÉP.TERÜLET

KINCSEM KÖZ

0,00

2449,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

11.

330/ 1/ /

Iskola u.

ISKOLA

0,00

3341,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

12.

357/ / /

VÍZFOLYÁS

***

0,00

993,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

13.

400/ / /

VÍZFOLYÁS/RÁKÓCZI U.100.-NÁL P

***

0,00

2816,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

14.

489/ 2/ /

ÁROK,ZÖLDTERÜLET/RÁKÓCZI U.PÁR

RáKóCZI FERENC

0,00

2957,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

15.

489/ 6/ /

KOSSUTH L.U.

KOSSUTH LAJOS

2,00

3882,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

16.

517/ 5/ /

KÖZTERÜLET/RÁKÓCZI ÚTON,TÖKI Ú

RáKóCZI FERENC

0,00

701,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

17.

610/ / /

RÁKÓCZI U.

RáKóCZI FERENC

2,00

4495,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

18.

619/ 2/ /

KÖZTERÜLET/NÉVTELEN ÚT/

NéVTELEN

0,00

720,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

19.

626/ / /

TÖKI U.

TÖKI

0,00

3645,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

20.*

631/ / /

SPORTTELEP

RáKóCZI FERENC

63/A

1,00

4400,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen helyi döntés alapján

21.

633/ / /

VÍZFOLYÁS/SPORTPÁLYA MELLETI P

***

0,00

2750,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

22.

641/ 1/ /

Kivett közút

***

0,00

2935,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

23.

666/ / /

ERKEL U.KÖZÖTTI ÁTJÁRÓ ÚT

ERKEL FERENC

0,00

710,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

24.

667/ / /

ERKEL U.

ERKEL FERENC

0,00

1205,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

25.

670/ / /

ERKEL U.

ERKEL FERENC

0,00

7040,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

26.

675/ / /

BOCSKAI U.

BOCSKAI ISTVáN

0,00

2020,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

27.

676/ 20/ /

BEM U.

BEM

0,00

1944,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

28.

691/ 16/ /

ADY ENDRE UTCA KÖZTERÜLET

ADY ENDRE

0,00

3136,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

29.

691/ 76/ /

SZIKLAI S.U.

SZIKLAI SáNDOR

0,00

3136,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

30.

691/ 77/ /

CSERESZNYÉS U.

CSERESZNYéS

0,00

3197,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

31.

691/108/ /

ŐSZ U.

őSZ

0,00

1772,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

32.

691/109/ /

KÖZTERÜLET/DEÁK U./

DEáK

0,00

671,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

33.

691/110/ /

ERDŐ U.

ERDő

0,00

1766,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

34.

691/115/ /

Kivett út

***

0,00

1524,00

tulajdoni hányad: 1/2

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

35.

691/135/ /

Kivett út

***

0,00

224,00

tulajdoni hányad: 1/2

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

36.

691/138/ /

Kivett út

***

0,00

224,00

tulajdoni hányad: 1/2

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

37.

691/141/ /

Kivett út

***

0,00

220,00

tulajdoni hányad: 1/2

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

38.

691/151/ /

Kivett út

***

0,00

391,00

tulajdoni hányad: 1/2

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

39.

691/153/ /

Kivett beép.terület

***

0,00

1847,00

tulajdoni hányad: 1/2

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

40.

691/155/ /

Kivett út

***

0,00

376,00

tulajdoni hányad: 1/2

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

41.

694/ / /

DÓZSA GY.U.

DóZSA GYÖRGY

0,00

4793,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

42.

695/ / /

ÁRPÁD U.

áRPáD

0,00

7456,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

43.

711/ / /

ADY ENDRE UTCA

ADY ENDRE

0,00

3374,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

44.

736/ / /

ZRÍNYI U.

ZRíNYI

0,00

3446,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

45.

758/ / /

SZIKLAI SÁNDOR U.

SZIKLAI SáNDOR

0,00

2776,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

46.

775/ / /

ARANY J.U.

ARANY JáNOS

0,00

3819,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

47.

776/ / /

JÓZSEF A.U.

JóZSEF ATTILA

1,00

3682,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

48.

788/ / /

ADY ENDRE U.

ADY ENDRE

0,00

2275,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

49.

790/ 3/ /

KÖZTERÜLET/PETŐFI-ADY SARKÁNÁL

PETőFI SáNDOR

0,00

149,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

50.

804/ / /

ZRÍNYI U.

ZRíNYI

0,00

2396,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

51.

825/ / /

ARANY J.U.

ARANY JáNOS

0,00

2586,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

52.

830/ 1/ /

HUNYADI U.

HUNYADI JáNOS

0,00

2112,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

53.

849/ 3/ /

PETŐFI S.U.

PETőFI SáNDOR

1,00

325,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

54.

856/ / /

HUNYADI U.

HUNYADI JáNOS

0,00

2158,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

55.

871/ / /

ARANY J.U.

ARANY JáNOS

0,00

1985,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

56.

882/ 1/ /

TELKI ÚT /KÖZTERÜLET/

TELKI

0,00

1667,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

57.

882/ 2/ /

TELKI U.

TELKI

0,00

1806,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

58.

882/ 3/ /

BEÉPÍTETLEN TERÜLET/TELKI ÚT-F

TELKI

0,00

2555,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

59.

883/ / /

MUNKÁS TÉR

MUNKáS TéR

0,00

2733,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

60.

885/ / /

PETŐFI U.

PETőFI SáNDOR

1,00

8130,00

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

61.

886/ / /

BOCSKAI U.

BOCSKAI ISTVáN

0,00

2970,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

62.

887/ 4/ /

VÁRADY U.

VáRADY JóZSEF

0,00

889,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

63.

920/ / /

ÁRPÁD U.

áRPáD

0,00

4039,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

64.

948/ / /

SZÉCHENYI TÉR/DÍSZ TÉR/

SZéCHENYI TéR

0,00

3172,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

65.

949/ / /

SZÉCHENYI UTCA

SZéCHENYI ISTVáN

3,00

784,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

66.

953/ 35/ /

KÖZTERÜLET/RÁKÓCZI U.11.ABC EL

RáKóCZI FERENC

0,00

2321,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

67.

975/ 1/ /

MOCSAI GYULA

MOCSAI GYULA

0,00

2928,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

68.

975/ 2/ /

KOVÁCS I.

KOVáCS IMRE

0,00

3050,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

69.

1001/ 2/ /

KÖZTERÜLET/MOCSAI U.ZÖLDTERÜLE

MOCSAI GYULA

0,00

1356,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

70.

1008/ / /

JÓKAI U.

JóKAI KÖZ

0,00

800,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

71.

1021/ 34/ /

VIHAR U.

VIHAR

0,00

1594,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

72.

1023/ 3/ /

LIGET KÖZ /ÚT/

LIGET

0,00

340,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

73.

1027/ 1/ /

LIGET U.

LIGET

0,00

243,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

74.

1027/ 2/ /

LIGET U.

LIGET

0,00

5936,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

75.

1034/ 3/ /

DOBOGÓ U.

CSERFA

0,00

787,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

76.

1038/ 2/ /

Kivett közterület

GUYON R.

0,00

688,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

77.

1039/ 2/ /

GUYON R,U.ÚT

GUYON R.

0,00

211,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

78.

1039/ 4/ /

DOBOGÓ U.

DOBOGó

0,00

247,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

79.

1040/ 2/ /

GUYON R.U.RÉSZE

GUYON R.

0,00

359,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

80.

1040/ 5/ /

DOGOGÓ U./KÖZÚT/

DOBOGó

0,00

436,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

81.

1042/ 5/ /

GUYON U.

GUYON R.

0,00

187,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

82.

1042/ 7/ /

GUYON R.U.

GUYON R.

0,00

152,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

83.

1043/ 2/ /

ÚT GUYON R.U.RÉSZE

GUYON R.

0,00

365,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

84.

1043/ 5/ /

DOBOGÓ U.RÉSZE

DOBOGó

0,00

414,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

85.

1052/ 2/ /

Dobogó kivett u.

DOBOGó

0,00

296,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

86.

1055/ 3/ /

DOBOGÓ U.RÉSZE

DOBOGó

0,00

141,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

87.

1056/ 3/ /

DOBOGÓ U.RÉSZE

DOBOGó

0,00

157,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

88.

1059/ 6/ /

DOBOGÓ U.RÉSZE

DOBOGó

0,00

261,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

89.

1064/ 7/ /

DOBOGÓ U.RÉSZE

DOBOGó

0,00

386,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

90.

1064/ 9/ /

RÉT KÖZ

RéT KÖZ

0,00

1371,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

91.

1067/ 6/ /

DOBOGÓ U.

DOBOGó

0,00

128,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

92.

1069/ 8/ /

BEÉPÍTETLEN TERÜLET

DOBOGó

0,00

165,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

93.

1077/ / /

Pesthegyi u.

PESTIHEGY

0,00

1654,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

94.

1078/ / /

PESTHEGYI U.

PESTIHEGY

0,00

1654,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

95.

1083/ 2/ /

DOBOGÓ U.

DOBOGó

0,00

363,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

96.

1084/ 3/ /

PESTIHEGYI ÚT

PESTIHEGY

0,00

258,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

97.

1087/ / /

PINTÉRHEGYI U.

PINTéRHEGYI

0,00

1896,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

98.

1100/ 8/ /

DOBOGÓ U.

DOBOGó

0,00

245,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

99.

1106/ 3/ /

DOBOGÓ U.RÉSZE

DOBOGó

0,00

262,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

100.

1108/ / /

BÁNYA U.

BáNYA

0,00

555,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

101.

1117/ / /

FAZEKAS M.U./KÖZTERÜLET/

FAZEKAS MIHáLY

0,00

589,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

102.

1118/ / /

SOMOGYI BÉLA U.JÁRDA RÉSZE

SOMOGYI BéLA

0,00

6479,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

103.

1119/ 1/ /

SOMOGYI B.U.

SOMOGYI BéLA

1,00

5787,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

104.

1169/ / /

KOSSUTH L.U.

KOSSUTH LAJOS

0,00

440,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

105.

1174/ / /

KOSSUTH L.U.

KOSSUTH LAJOS

0,00

1142,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

106.

1204/ / /

BÁNYA U.

BáNYA

0,00

370,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

107.

1262/1

1131,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

108.

1262/2

90,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

109.

1281/ / /

BURGONDIA U.

BURGONDIA

0,00

410,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

110.

1291/ / /

BURGONDIA

BURGONDIA

0,00

536,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

111.

1300/ / /

Burgondia u.

BURGONDIA

0,00

793,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

112.

1301/ / /

BURGONDIA U.

BURGONDIA

0,00

683,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

113.

1317/ 2/ /

BURGONDIA U.

BURGONDIA

0,00

220,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

114.

1317/ 3/ /

BURGONDIA-KOSSUTH U.SARKA BEÉP

KOSSUTH LAJOS

0,00

165,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

115.

1329/ / /

MÉLYÁROK

MéLYáROK

0,00

9816,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

116.

1330/ / /

KÖZTERÜLET/MÉLYÁROK U.MELLETTI

MéLYáROK

0,00

742,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

117.

1349/ / /

MÉLYÁROK U.

MéLYáROK

0,00

540,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

118.

1360/ / /

MÉLYÁROK

MéLYáROK

0,00

187,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

119.

1376/ / /

MÉLYÁROK U.

MéLYáROK

0,00

895,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

120.

1379/ / /

MÉLYÁROK BEÉP.TER.1396 HRSZ-RŐ

MéLYáROK

0,00

465,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

121.

1383/ / /

MÉLYÁROK

MéLYáROK

0,00

110,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

122.

1396/ / /

MÉLYÁROK U.

MéLYáROK

0,00

1010,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

123.

1399/ / /

MÁLTA MELLETT FÖLDTERÜLET

***

1,00

2778,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

124.

1400/ / /

MÁLTA MÖGÖTTI Út Sárcsúszda u.

***

0,00

1011,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

125.

1469/ / /

PRÉSHÁZ/légoltalmi pince/

PINCEHEGY

0,00

414,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen helyi döntés alapján

126.

1470/ / /

PRÉSHÁZ/légoltalmi pince/

PINCEHEGY

0,00

165,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

egyéb vagyon

Forgalomképtelen törvény alapján

127.

1542/ 1/ /

PINCEHEGY /ERDŐ,GYEP,ZÖLDTERÜL

PINCEHEGY

2,00

9298,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

128.

1542/ 2/ /

PINCEHEGY

PINCEHEGY

3,00

642,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

129.

1651/ / /

BUSZFORDULÓ/MÓRICZ ZS.U.MELLET

***

0,00

2561,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

130.

1652/ / /

MÓRICZ ZS.U.

MóRICZ ZSIGMOND

0,00

1536,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

131.

1669/ / /

MÁJUS 1.U.

MáJUS 1.

0,00

1548,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

132.

1684/ / /

TULIPÁN U.

TULIPáN

0,00

1548,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

133.

1692/ / /

NÉVTELEN U.

NéVTELEN

0,00

3288,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

134.

1694/ 2/ /

MÓRICZ ZS.U.

MóRICZ ZSIGMOND

0,00

7000,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

135.

1710/ / /

MÁJUS 1.U

MáJUS 1.

0,00

1536,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

136.

1725/ / /

TULIPÁN U.

TULIPáN

0,00

1536,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

137.

1735/ 2/ /

TULIPÁN U.

TULIPáN

0,00

79,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

138.

1794/ / /

VÖRÖSMARTY U.RÉSZE

VÖRÖSMARTY

0,00

3407,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

139.

1806/ / /

TÖKI U.

TÖKI

0,00

1272,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

140.

1807/ 1/ /

VÖRÖSMARTY U.

VÖRÖSMARTY

0,00

2346,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

141.

1822/ / /

BÁNYA U.

BáNYA

0,00

464,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

142.

1835/ / /

FAZEKAS M.U.

FAZEKAS MIHáLY

0,00

2842,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

143.

1848/ 2/ /

ÚT/RÁKÓCZI-MÓRICZ KÖZÖTT/

MóRICZ ZSIGMOND

0,00

483,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

144.

1848/ 7/ /

KÖZTERÜLET

MóRICZ ZSIGMOND

0,00

931,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

145.

1864/ / /

ORGONA U.

ORGONA

0,00

3073,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

146.

1865/ / /

ARANY J.U.

ARANY JáNOS

0,00

3708,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

147.

1875/ / /

JÁTSZÓTÉR/ARANY-BARTÓK KÖZÖTT/

BARTóK BéLA

0,00

2375,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

148.

1885/ / /

KODÁLY Z.U.KÖZTERÜLET

KODáLY ZOLTáN

0,00

2379,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

149.

1894/ / /

BARTÓK BÉLA U.

BARTóK BéLA

0,00

3244,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

150.

1936/ / /

IBOLYA U.

IBOLYA

0,00

5776,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

151.

1974/ / /

ORGONA U.

ORGONA

0,00

6910,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

152.

2002/ / /

KÖRTÉS U.

KÖRTéS

0,00

4969,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

153.

2003/ / /

PINTÉRHEGYI U.RÉSZE

PINTéRHEGYI

0,00

1126,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

154.

2037/ / /

KÖNYÖK U.

KÖKéNY

0,00

4418,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

155.

2062/ / /

RÉT U.

RéT

0,00

1719,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

156.

2063/ / /

HEGYALJA U.RÉSZE

HEGYALJA

0,00

7716,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

157.

2086/ / /

FAZEKAS U.

FAZEKAS MIHáLY

1,00

4801,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

158.

2093/ / /

TELKI

TELKI

0,00

2630,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

159.

2094/ / /

TELKI U.

TELKI

0,00

9939,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

160.

2096/ 3/ /

CBA mögötti út Füzespatak u.me

FÜZESPATAK

0,00

2128,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

161.

2096/ 6/ /

CBA mögötti köz

***

0,00

442,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen helyi döntés alapján

162.

2096/ 7/ /

Füzespatak u.-árok CBA mellte

FÜZESPATAK

0,00

8810,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

163.

2099/ 1/ /

VÍZMOSÁS

VÍZFOLYÁS

0,00

2528,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

164.

2115/ / /

KÖZÚT/GYÁRTELEP ÉS FÜZESPATAK

GYáRTELEP

0,00

210,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

165.

2125/ / /

GYÁRTELEP U.

GYáRTELEP

0,00

6132,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

166.

2151/ / /

GYOPÁR U.ÉS MAROS U.

GYOPáR

0,00

8027,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

167.

2170/ / /

FÜZESPATAK U.

FÜZESPATAK

0,00

6003,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

168.

2175/ / /

FÜZESPATAK U.

FÜZESPATAK

0,00

3904,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

169.

2176/ / /

FÜZESPÖATAK U.

FÜZESPATAK

0,00

3075,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

170.

2178/ / /

BOGLÁRKA U.

BOGLáRKA

0,00

1924,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

171.

2191/ / /

VÖRÖSMARTY U.

VÖRÖSMARTY

0,00

2736,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

172.

2216/ / /

TÖKI U.

TÖKI

0,00

2280,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

173.

2301/ / /

Szántó

ZSáMBéKI KANYAR

0,00

2165,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

174.

2312/ / /

HARMAT U.

HARMAT

0,00

705,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

175.

2313/ / /

Zsámbéki kanyar Móricz Zs.utta

ZSáMBéKI KANYAR

0,00

2878,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

176.

2327/ / /

ÁRNYAS U.

áRNYAS

0,00

789,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

177.

2339/ / /

MÓRICZ ZS.U.

MóRICZ ZSIGMOND

0,00

6654,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

178.

2360/ / /

HARMAT U.

HARMAT

0,00

802,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

179.

2391/ / /

Május 1.u.

***

0,00

6552,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

180.

2392/ / /

HORTHY KÖZ

HORTHY KÖZ

0,00

811,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

181.

2400/ / /

MÁLYVA U.

MáLYVA

0,00

850,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

182.

2421/ / /

FORRÁSI TÉR

FORRáS

0,00

1175,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

183.

2422/ / /

FORRÁSI TÉR ZÖLDTERÜLET

FORRáS

0,00

4000,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

184.

2423/ / /

FORRÁSI TÉR

FORRáS

0,00

1179,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

185.

2430/ / /

TAVASZ U.

TAVASZ

0,00

946,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

186.

2452/ / /

TULIPÁN U.

TULIPáN

0,00

5950,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

187.

2456/ / /

SZÁZSZORSZÉP U.

SZáZSZORSZéP

0,00

785,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

188.

2480/ / /

TŐZIKE U.

TőZIKE

0,00

725,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

189.

2503/ / /

BOGLÁRKA U.

BOGLáRKA

0,00

717,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

190.

2508/ / /

LILIOM U.

LILIOM

0,00

664,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

191.

2527/ / /

Vola utca Jenei dűló területén

VIOLA

0,00

1283,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

192.

2552/ / /

Viola utca Jenei dűlőben

VIOLA

0,00

3932,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

193.

2602/ / /

ORGONA U.

ORGONA

0,00

1253,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

194.

2607/ / /

JENEI DÜLŐBE ÚT/ORGONA U.-BÓL

***

0,00

1122,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

195.

2612/ / /

JENEI DÜLŐ ÚT /ORGONA U.VAL PÁ

***

0,00

1724,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

196.

2620/ / /

JENŐI DŰLŐ ÚT/2607 HRSZ FOLYTA

***

0,00

2189,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

197.

2701/3

kivett út

***

0,00

924,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

forgalomképtelen

198.

2701/4

kivett út

***

0,00

561,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

forgalomképtelen

199.

3029/ 4/ /

KÖZTERÜLET/ERDŐALJA U.ELEJE FE

ERDőALJA

0,00

203,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

200.

3030/ / /

ERDŐALJA U.

ERDőALJA

0,00

369,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

201.

3037/ / /

GALAGONYA

GALAGONYA

0,00

1702,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

202.

3045/ / /

KÖKÉNY U.

KÖKéNY

0,00

520,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

203.

3049/ / /

KÖKÉNY U.

KÖKéNY

0,00

758,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

204.

3050/ / /

KÖKÉNY U.

KÖKéNY

0,00

1997,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

205.

3066/ / /

RÓZSA U.

RóZSA

0,00

1015,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

206.

3090/ / /

FÜRJ U.

FÜRJ

0,00

420,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

207.

3107/ / /

RÓZSA U.

RóZSA

0,00

36,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

208.

3114/ / /

NEFELEJCS U.

NEFELEJCS

0,00

757,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

209.

3139/ / /

MÉZESHEGYI LEJTŐRŐL NYÍLÓ KÖZ

MéZESHEGYI LEJTő

0,00

206,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

210.

3146/ / /

MÉZESHEGYI LEJTŐ

MéZESHEGYI LEJTő

0,00

1748,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

211.

3150/ 9/ /

ERDŐALJA U.

ERDőALJA

0,00

163,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

212.

3165/ / /

VADDISZNÓ U.ÉS VADRÓZSA

VADDISZNÓ ÉS VADRÓZSA

0,00

1903,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

213.

3178/ / /

ERDŐALJA U.

ERDőALJA

0,00

9842,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

214.

3209/ / /

TÜNDÉR U.

TÜNDéR

0,00

2207,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

215.

3244/ / /

ŐZIKE U.

őZIKE

0,00

2430,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

216.

3251/ / /

MÓKUS U.

MóKUS

0,00

888,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

217.

3281/ / /

AKÁCFA U.

AKáCFA

0,00

1359,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

218.

3288/ / /

AKÁCFA U.

AKáCFA

0,00

1052,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

219.

3289/ / /

VIRÁGVÖLGY

VIRáGVÖLGY

0,00

7898,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

220.

3328/ / /

KÖZÚT/MÉZESHEGYEN VIRÁGVÖLGY-C

***

0,00

2590,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

221.

3330/ / /

SZEGFŐ

SZEGFű

0,00

983,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

222.

3335/ / /

VIOLA U.

VIOLA

0,00

441,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

223.

3342/ / /

KANKALIN U.

KANKALIN

0,00

1499,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

224.

3344/ / /

SZEGFŰ U.

SZEGFű

0,00

281,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

225.

3355/ / /

VADDISZNÓ U.

VADDISZNó

0,00

501,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

226.

3356/ / /

BORZ U.

BORZ

0,00

496,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

227.

3405/ / /

CSALOGÁNY

CSALOGáNY

0,00

860,00

tulajdoni hányad: 673/860

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

228.

3421/ / /

CSERFA U.

CSERFA

0,00

834,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

229.

3431/ / /

TÖLGYFA U.

TÖLGYFA

0,00

897,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

230.

3447/ / /

SEREGÉLY U.

SEREGéLY

0,00

1178,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

231.

3467/ / /

FECSKE U.

FECSKE

0,00

1417,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

232.

3479/ / /

MÉZESHEGY ÁROK

MéZESHEGYI LEJTő

0,00

795,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

233.

3505/ 2/ /

KUCKÓHEGYI U.

KUCKóHEGYI

0,00

6875,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

234.

3551/ / /

KÖKÉNY

KÖKéNY

0,00

2670,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

235.

3575/ / /

FAGYÖNGY U.

FAGYÖNGY

0,00

788,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

236.

3616/ / /

GYÖNGYVIRÁG U.

GYÖNGYVIRáG

0,00

3549,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

237.

3628/ 3/ /

GYÖNGYVIRÁG ÚT SZÉLESÍTÉS

GYÖNGYVIRáG

0,00

50,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

238.

3635/ 3/ /

GYÖNGYVIRÁG U.SZÉLESÍTÉS

GYÖNGYVIRáG

0,00

48,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

239.

3647/ 4/ /

GYÖNGYVIRÁG U.SZÉLESÍTÉS

GYÖNGYVIRáG

0,00

51,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

240.

3649/ 3/ /

GYÖNGYVIRÁG U.SZÉLESÍTÉS

GYÖNGYVIRáG

0,00

52,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

241.

3652/ 2/ /

Kivett út

GYÖNGYVIRáG

0,00

56,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

242.

3660/ 2/ /

PINTÉRHEGYI U.

PINTéRHEGYI

0,00

585,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

243.

3678/ / /

BÁNYA U.

BáNYA

0,00

814,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

244.

3703/ / /

VADVIRÁG U.

VADVIRáG

0,00

2510,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

245.

3704/ / /

PINTÉRHEGYI U.

PINTéRHEGYI

0,00

1599,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

246.

3710/ / /

HAJNALKA U.

HAJNALKA U.

0,00

2703,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

247.

3718/ / /

KÖKÉNY U.

KÖKéNY

0,00

271,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

248.

3747/ / /

BÁNYA U.

BáNYA

0,00

1636,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

249.

3811/ 2/ /

PIPACS U.

PIPACS

0,00

465,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

250.

3905/ / /

NAGYHEGY KÖZÚT

NAGYHEGY

0,00

2450,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

251.

3907/ / /

NAGYHEGY KÖZÚT /VERDUNG SZÁNTÓ

NAGYHEGY

0,00

937,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

252.

3925/ / /

NAGYHEGY KÖZÚT

NAGYHEGY

0,00

385,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

253.

3939/ / /

NAGYHEGY KÖZÚT

NAGYHEGY

0,00

1658,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

254.

4001/ / /

NAGYHEGY KÖZÚT

NAGYHEGY

0,00

2162,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

255.

4214/ / /

KÖZÚT/NAGYHEGY LÁBÁNÁL ÉP.ANYA

NAGYHEGY

0,00

297,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

256.

4215/ / /

SAJÁT HASZNÁLATÚ ÚT/NAGYHEGY L

NAGYHEGY

0,00

1107,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

257.

4218/ / /

NAGYHEGY ÉP.ANYAG KER.LEVŐ TER

NAGYHEGY

0,00

1636,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

258.

4220/ / /

KÖZÚT/NAGYHEGY-VERDUNG SZÁNTÓ

NAGYHEGY

1,00

1916,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

259.

07/ 19/ /

Kivett saját használatú út

HATáR

0,00

274,00

tulajdoni hányad: 1104/4384

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

260.

010/ / /

ERDŐ,ÚT/TSZ MELLETTI TERÜLET/

***

1,00

2529,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

261.

012/ / /

KÖZÚT/TÖKI VÖRÖSMARTY VÉGÉNÉL

***

0,00

9203,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

262.

014/ / /

ÁROK/TSZ ÉS VÖRÖSMARTY KÖZÖTTI

***

0,00

4065,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

263.

016/ / /

ÁROK/FORRÁSI TÉRNÉL/

***

1,00

5504,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

264.

019/ / /

KÖZÚT/TELKI HATÁRÁNÁL LEVŐ/

***

0,00

8787,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

265.

026/ / /

KÖZÚT/TELKI HATÁRÁNÁL/

***

0,00

2419,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

266.

037/ / /

KOPESZHEGYEN LEVŐ ÚT

KOPASZHEGYEN

0,00

3143,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

267.

076/ / /

BÁNYA U,

BáNYA

0,00

1308,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

268.

086/ / /

KUCKÓHEGYI ÚT

KUCKóHEGYI

0,00

1913,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

269.

089/ 1/ /

Mézeshegy-Pintérhegy medence

***

0,00

1225,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

270.

091/ / /

KÖZÚT/FŐKÚTNÁL LEVŐ ÚT/

***

0,00

1018,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

271.

093/ / /

KÖZÚT/MÁTÉ KAZALJÁNÁL LEVŐ ÚT/

***

0,00

5169,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

272.

095/ / /

ÚT/FŐKÚTNÁL LEVŐ ÚT/

***

0,00

2254,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

273.

096/ / /

KÖZÚT/TORBÁGYI HAT.FŐKÚTNÁL/

***

0,00

2241,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

274.

099/ / /

FENYVES U.

FENYVES

0,00

2266,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

275.

0102/ / /

KÖZÚT/LÖVÖLDÖZŐNÉL LEVŐ ÚT/

***

0,00

2309,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

276.

0104/ / /

ÚT/MÉLYÁROK VÉGÉTŐL A FENYVESH

***

1,00

1807,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

277.

0106/ / /

CSILLA U.

CSILLA

0,00

5727,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

278.

0109/ 11/ /

MA2 saját használatú út Nagyhe

NAGYHEGY

0,00

4590,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

279.

0109/ 19/ /

Ma2 Nagyhegy kivett saját hasz

NAGYHEGY

0,00

1584,00

tulajdoni hányad: 1584/8813

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

280.

0109/ 37/ /

Ma2 Nagyhegy Kivett saját hasz

NAGYHEGY

0109

0,00

2016,00

tulajdoni hányad: 2016/8038

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

281.

0110/ / /

KÖZÚT/PINCEHEGY BELSŐ SARKÁNÁL

***

0,00

1304,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

282.

0112/ / /

KÖZÚT/TORBÁGYI ÚTTAL PÁRHUZAMO

***

0,00

4826,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

283.

0114/ / /

KÖZÚT/GILÁNNAL SZEMBEN TORBÁGY

***

0,00

471,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

284.

0116/ / /

Saját használatú út

***

1,00

5762,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

285.

0118/ 2/ /

ÁROK/VERDUNG SZÁNTÓNÁL LEVŐ ÁR

***

0,00

1690,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

286.

0122/ / /

VÍZFOLYÁS

VÍZFOLYÁS

2,00

5564,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

287.

0124/ / /

VÍZFOLYÁS

VÍZFOLYÁS

1,00

300,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

288.

0134/ 62/ /

KÖZÚT/NAGYHEGY TETEJÉN/

***

0,00

1344,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

289.

0141/ 1/ /

KÖZTERÜLET/AUTÓPÁLYA MELLETT,T

***

0,00

279,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

290.

0141/ 2/ /

KÖZTERÜLET/AUTÓPÁLYA MELLETT/

***

0,00

813,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

291.

0145/ 5/ /

SZENNYVÍZTISZTÍTÓ TELEP FÖLDTE

TORBáGYI

0,00

5282,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

292.

0153/ / /

KÖZÚT/REF.TEMETŐ MELLETT/

***

0,00

1644,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

293.

0164/ 1/ /

KÖZÚT/SASFÉSZEK-TÓ MELLETT TOR

***

0,00

102,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

294.

0164/ 2/ /

KÖZÚT/BIATORBÁGYI HATÁRON FUTÓ

***

0,00

3505,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

295.

0166/ / /

KÖZÚT/SASFÉSZEK-TÓ MELLETT TOR

***

0,00

1090,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

296.

0169/ / /

KÖZÚT/SZABADFÖLDEK ALATT TORBÁ

***

0,00

2281,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

297.

0171/ / /

KÖZÚT/SZABADFÖLDEK SZÉLÉNÉL TO

***

0,00

432,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

298.

0182/ / /

KÖZÚT/KÖLCSEY U.ÉS FOLYTATÁSA/

KÖLCSEY

0,00

6060,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

299.

0186/ / /

KÖZÚT/BIAI HAT.DÜLŐNÉL/

***

0,00

5128,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

300.

0194/ 2/ /

KÖZÚT/HERCEGHALMI HATÁRNÁL LEV

***

1,00

2821,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

301.

0201/ 1/ /

KÖZTERÜLET/KÖZÚT/SZÁRAZ RÉT MEL

***

0,00

1756,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

302. **

4221/2

BEÉPÍTETLEN TERÜLET/NAGYHEGY

0,00

1232,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

303. **

4221/3

BEÉPÍTETLEN TERÜLET/NAGYHEGY

0,00

304,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Forgalomképtelen törvény alapján

2. melléklet a 11/2013. (IV. 25.) önkormányzati rendelethez

Korlátozottan forgalomképes vagyonelemek

1.

121/ / /

BEÉPÍTETLEN TERÜLET/PINCEHEGY

***

0,00

5943,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Korlátozottan forgalomképes a helyi döntés alapján

2.

305/ / /

BEÉPÍTETLEN TERÜLET/KOSSUTH U.

KOSSUTH LAJOS

0,00

1137,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Korlátozottan forgalomképes a helyi döntés alapján

3.

310

Művelődési ház

kossuth Lajos

77.

0,00

1630,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

kolátozottan forgalomképes

4.

327/1

Iskola u. Általános Iskola

Iskola

16

0,00

3585,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Korlátozottan forgalomképes

5.

327/ 2/ /

ÓVODA ISKOLA UTCAI

ISKOLA

18.

0,00

975,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Korlátozottan forgalomképes

6.

327/3

Kossuth u. 81/ volt Iparcikkbolt

Kossuth Lajos

81

0,00

475,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Korlátozottan forgalomképes a helyi döntés alapján

7.

329

Polgármesteri Hivatal

Kossuth Lajos

83

0,00

1005,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

korlátozottan forgalomképes

8.

330/ 2/ /

TRAFIK/ISKOLA U.RÁKÓCZI U.SARK

ISKOLA

0,00

12,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Korlátozottan forgalomképes a helyi döntés alapján

9.

629/ / /

VÍZMŰTELEP/KÖZTERÜLET RÁKÓCZI

RáKóCZI FERENC

1,00

4113,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Korlátozottan forgalomképes a helyi döntés alapján

10.

668

Kastély épülete

Rákóczi Ferenc

37

0,00

676,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

korlátozottan forgalomképes

11.

887/ 2/ /

BOCSKAI I.ÁLT.ISKOLA

BOCSKAI ISTVáN

9

1,00

2087,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Korlátozottan forgalomképes a helyi döntés alapján

12.

906/1

Pátylgató Óvoda

Rákóczi Ferenc

19

0,00

2248,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

korlátozottan forgalomképes

13.

912/ / /

EGÉSZSÉGHÁZ

áRPáD

14.

0,00

1255,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Korlátozottan forgalomképes a helyi döntés alapján

14.

922/ / /

RÁKÓCZI U.ÓVODA

RáKóCZI FERENC

17

0,00

1618,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Korlátozottan forgalomképes a helyi döntés alapján

15.

951

Faluház

RáKóCZI FERENC

13

0,00

2726,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

korlátozottan forgalomképes

16.

952

kivett lakóház, udvar

RáKóCZI FERENC

13

0,00

396,00

tulajdoni hányad: 6/10

törzsvagyon része

korlátozottan forgalomképes

17.

953/ 5/ /

ÖNKORMÁNYZATI BÉRLAKÁS

RáKóCZI FERENC

11

0,00

40,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Korlátozottan forgalomképes a helyi döntés alapján

18.

953/ 6/ /

ÖNKORM.BÉRLAKÁS RÁKÓCZI U.11.

RáKóCZI FERENC

0,00

193,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Korlátozottan forgalomképes a helyi döntés alapján

19.

953/ 13/ /

RÁKÓCZI U.11.ÖNKORM.BÉRLAKÁS

RáKóCZI FERENC

0,00

120,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Korlátozottan forgalomképes a helyi döntés alapján

20.

953/ 14/ /

ÖNKORM.BÉRLAKÁS RÁKÓCZI U.11./

RáKóCZI FERENC

11

0,00

120,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Korlátozottan forgalomképes a helyi döntés alapján

21.

953/ 16/ /

ÖNKORMÁNYZATI BÉRLAKÁS

RáKóCZI FERENC

11

0,00

120,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Korlátozottan forgalomképes a helyi döntés alapján

22.

953/ 20/ /

BEÉPÍTETLEN TERÜLET/RÁKÓCZI U.

RáKóCZI FERENC

0,00

1368,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Korlátozottan forgalomképes a helyi döntés alapján

23.

953/ 21/ /

BEÉPÍTETLEN TERÜLET/RÁKÓCZI U.

RáKóCZI FERENC

0,00

790,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Korlátozottan forgalomképes a helyi döntés alapján

24.

953/ 30/ /

ÜZLET/RÁKÓCZI U.11.ÁLLATELEDEL

RáKóCZI FERENC

0,00

30,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Korlátozottan forgalomképes a helyi döntés alapján

25.

953/ 31/ /

ÜZLET HELYSÉG ALATTI FÖLDTERÜL

RáKóCZI FERENC

11

0,00

43,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Korlátozottan forgalomképes a helyi döntés alapján

26.

953/ 33/ /

ÖNKORM.BÉRLAKÁS

RáKóCZI FERENC

11.

0,00

532,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Korlátozottan forgalomképes a helyi döntés alapján

27.

1021/ 42/ /

VIHAR U.BEÉPÍTETLEN TERÜLET

VIHAR

0,00

418,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Korlátozottan forgalomképes a helyi döntés alapján

28.

1021/ 43/ /

VIHAR U.BEÉPÍTETLEN TERÜLET

VIHAR

0,00

313,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

részben a törzsvagyon része

Korlátozottan forgalomképes a helyi döntés alapján

29.

1021/ 44/ /

VIHAR U.BEÉPÍTETLEN TERÜLET

VIHAR

0,00

303,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

részben a törzsvagyon része

Korlátozottan forgalomképes a helyi döntés alapján

30.

1021/ 46/ /

VIHAR U.BEÉPÍTETLEN TERÜLET

VIHAR

0,00

577,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

részben a törzsvagyon része

Korlátozottan forgalomképes a helyi döntés alapján

31.

1119/ 2/ /

TRANSZFORMÁTORHÁZ

SOMOGYI BéLA

0,00

12,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Korlátozottan forgalomképes a helyi döntés alapján

32.

1252/ 2/ /

PRÉSHÁZ

PINCEHEGY

0,00

30,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Korlátozottan forgalomképes a helyi döntés alapján

33.

1317/ 1/ /

BEÉPÍTETLEN TELEK /BURGONDIA 1

BURGONDIA

0,00

180,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Korlátozottan forgalomképes a helyi döntés alapján

34.

1344/ / /

MÉLYÁROK ÉS BÁNYA U.SARKÁNÁL L

MéLYáROK

0,00

1114,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Korlátozottan forgalomképes a helyi döntés alapján

35.

1358/ / /

MÉLYÁROK BEÉPÍTETLEN TER.1360.

MéLYáROK

0,00

153,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Korlátozottan forgalomképes a helyi döntés alapján

36.

1369/ 1/ /

BEÉPÍTETLEN TELEK /MÉLYÁROK/

MéLYáROK

0,00

136,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Korlátozottan forgalomképes a helyi döntés alapján

37.

1377/ / /

MÉLYÁROK BEÉPÍTETLEN TERÜLET/1

MéLYáROK

0,00

295,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Korlátozottan forgalomképes a helyi döntés alapján

38.

1387/ / /

MÉYÁROK BEÉPÍTETLEN TERÜLET/13

MéLYáROK

0,00

430,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Korlátozottan forgalomképes a helyi döntés alapján

39.

1394/ / /

MÉLYÁROK BEÉPÍTETLEN TERÜLET 1

MéLYáROK

0,00

50,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Korlátozottan forgalomképes a helyi döntés alapján

40.

1644/ 10/ /

PINCEHEGY ZÖLDTERÜLETE

PINCEHEGY

2,00

920,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Korlátozottan forgalomképes a helyi döntés alapján

41.

1644/ 14/ /

PINCEHEGY /SZENNYVÍZÁTEMELŐ GÉ

PINCEHEGY

1,00

3201,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Korlátozottan forgalomképes a helyi döntés alapján

42.

1644/ 15/ /

PRÉSHÁZ

PINCEHEGY

0,00

48,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Korlátozottan forgalomképes a helyi döntés alapján

43.

1644/ 16/ /

PINCEHEGY ZÖLDTERÜLETE

PINCEHEGY

0,00

8748,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Korlátozottan forgalomképes a helyi döntés alapján

44.

1693/ / /

KÖZTERÜLET/MÓRICZ-ZSÁMBÉKI U.K

***

0,00

3260,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Korlátozottan forgalomképes a helyi döntés alapján

45.

1804/ / /

VÍZMŰ MÖGÖTTI ERDŐ TERÜLET

VÖRÖSMARTY

0,00

4887,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Korlátozottan forgalomképes a helyi döntés alapján

46.

1847/ 2/ /

ÁROKPART/TORBÁGYI ÚT MELLETT/

***

0,00

1543,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Korlátozottan forgalomképes a helyi döntés alapján

47.

1848/ 1/ /

kivett lakóház, udvar

***

0,00

786,00

magántulajdonban

48.

1848/ 4/ /

ZÖLDTERÜLET/MÓRICZ U.MELLETT/

MóRICZ ZSIGMOND

0,00

1973,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Korlátozottan forgalomképes a helyi döntés alapján

49.

1848/ 5/ /

ZÖLDTERÜLET/MÓRICZ ZS.U.MELLET

MóRICZ ZSIGMOND

0,00

3763,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Korlátozottan forgalomképes a helyi döntés alapján

50.

2008/ 4/ /

kivett lakózáz, udvar

FAZEKAS MIHáLY

0,00

972,00

magántulajdonban

51.

2095/ / /

ZÖLDTERÜLET/TELKI U.-FÜZESPATA

TELKI

2,00

1472,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Korlátozottan forgalomképes a helyi döntés alapján

52.

3003/ 6/ /

BÁNYA ÚTI VIZTÁROLÓ MEDENCÉK

BáNYA

0,00

1692,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Korlátozottan forgalomképes a helyi döntés alapján

53.

3029/ 2/ /

KÖZTERÜLET/ERDŐALJA U.ELEJE FE

ERDőALJA

0,00

234,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Korlátozottan forgalomképes a helyi döntés alapján

54.

3349/ / /

KERT/MÉZESHEGY/

***

0,00

831,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Korlátozottan forgalomképes a helyi döntés alapján

55.

3480/ / /

GYEP/FECSKE U.VÉGÉNÉL/

FECSKE

0,00

369,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Korlátozottan forgalomképes a helyi döntés alapján

56.

070/ / /

GYEP/LEGELŐ/FAZEKAS M.U.ÉS VAD

***

0,00

3744,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Korlátozottan forgalomképes a helyi döntés alapján

57.

0111/ / /

SZÁNTÓ/PINCEHEGY BELSŐ SARKÁNÁ

***

0,00

3485,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Korlátozottan forgalomképes a helyi döntés alapján

58.

0126/ 2/ /

GYEP/GYÖNGYVIRÁGOSNÁL/

***

0,00

5043,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Korlátozottan forgalomképes a helyi döntés alapján

59.

0126/ 3/ /

GYEP/LEGELŐ/GYÖNGYVIRÁGOSNÁL

***

0,00

2539,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Korlátozottan forgalomképes a helyi döntés alapján

60.

0131/ / /

ÁROK/VERDUNG VÉGÉNÉL/

***

0,00

958,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Korlátozottan forgalomképes a helyi döntés alapján

61.

0145/ 2/ /

SZENNYVÍZTISZTÍTÓ TERÜLETE

RáKóCZI FERENC

0,00

0,00

a földrészlet nem önkormányzati tulajdonú, de az önkormányzatnak épülete van rajta

törzsvagyon része

Korlátozottan forgalomképes a helyi döntés alapján

62.

0145/5

5282,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Korlátozottan forgalomképes a helyi döntés alapján

63.

0195/ / /

ÁROK/AUTÓPÁLYA H.HALOM VÉGÉTŐL

***

0,00

2568,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

törzsvagyon része

Korlátozottan forgalomképes a helyi döntés alapján

3. melléklet a 11/2013. (IV. 25.) önkormányzati rendelethez

Forgalomképes vagyonba tartozó vagyonelemek

sorszám

Helyrajzi szám

Ingatlan megnevezése

Utca

Házszám

Ter (Ha)

Ter (m2)

Tulajdonjog

Vagyon jellege

Forgalomképesség

1.

17/ 1/ /

KOSSUTH L.U.92.4.LAKÁSOS TÁRSA

KOSSUTH LAJOS

92

0,00

1094,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

üzleti vagyon

Forgalomképes

2.

17/1/A/2

társasház különlap

Kossuth Lajos

92

67,00

3.

17/1/A/3

társasház különlap

Kossuth Lajos

92

55,00

4.

17/1/A/4

társasház különlap

Kossuth Lajos

92

57,00

5.

17/ 2/ /

Kossuth u.92. sz. ingatlan mög

KOSSUTH LAJOS

92

0,00

1463,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

üzleti vagyon

Forgalomképes

6.

65/ / /

Kossuth u.92 mögött patakon tú

KOSSUTH LAJOS

92

0,00

2061,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

üzleti vagyon

Forgalomképes

7.

107/ / /

Kossuth l.u.36.

KOSSUTH LAJOS

36.

0,00

114,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

üzleti vagyon

Forgalomképes

8.

108/ / /

Kossuth L.u.36.

KOSSUTH LAJOS

36

0,00

580,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

üzleti vagyon

Forgalomképes

9.

109/ / /

Kossuth L.u.36. kert

KOSSUTH LAJOS

36

0,00

3730,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

üzleti vagyon

Forgalomképes

10.

288/ / /

Rákóczi u.katolikus parókia

RáKóCZI FERENC

46

0,00

1079,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

üzleti vagyon

Forgalomképes

11.

328/ / /

Kossuth L.u.79.sz./volt rend.k

KOSSUTH LAJOS

79

0,00

910,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

üzleti vagyon

Forgalomképes

12.

340/ / /

KOSSUTH L.U.99./VOLT GYÓGYSZ.É

KOSSUTH LAJOS

99.

0,00

1061,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

üzleti vagyon

Forgalomképes

13.

370/ / /

Volt posta épülete

RáKóCZI FERENC

74

0,00

1791,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

üzleti vagyon

Forgalomképes

14.

385/ / /

Kivett lakóház, udvar gazdaság

RáKóCZI FERENC

86.

0,00

1604,00

tulajdoni hányad: 5/20

üzleti vagyon

Forgalomképes

15.

397/ 1/ /

Kivett beépítetlen terület

RáKóCZI FERENC

0,00

1606,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

üzleti vagyon

Forgalomképes

16.

397/ 2/ /

Beépítetlen terület

RáKóCZI FERENC

0,00

2523,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

üzleti vagyon

Forgalomképes

17.

631

kivett sporttelep, épület

RáKóCZI FERENC

1,00

4400,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

üzleti vagyon

Forgalomképes

18.

661/ 2/ /

Kakas vendéglő hátsó része

ERKEL FERENC

0,00

676,00

tulajdoni hányad: 352/676

üzleti vagyon

Forgalomképes

19.

669/ 3/ /

Kastély mögötti terület

ERKEL FERENC

0,00

331,00

tulajdoni hányad: 2/3

üzleti vagyon

Forgalomképes

20.

671/ 1/ /

Tsz területén major

***

0,00

229,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

üzleti vagyon

Forgalomképes

21.

671/ 5/ /

"Tsz területén major"

***

0,00

152,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

üzleti vagyon

Forgalomképes

22.

691/ 69/ /

2071 PÁTY DÓZSA GY.U.8/B./BÉRL

DóZSA GYÖRGY

8/B

0,00

561,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

üzleti vagyon

Forgalomképes

23.

691/ 71/ /

2071 PÁTY DÓZSA GY.U.8/A./BÉRL

DóZSA GYÖRGY

8/A

0,00

561,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

üzleti vagyon

Forgalomképes

24.

887/ 8/ /

Magtár

VáRADY JóZSEF

0,00

936,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

üzleti vagyon

Forgalomképes

25.

887/ 9/ /

Kivett beépítetlen terület

VáRADY JóZSEF

0,00

110,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

üzleti vagyon

Forgalomképes

26.

907/ / /

Templom

áRPáD

0,00

638,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

üzleti vagyon

Forgalomképes

27.

915/ / /

Árpád u.20. önk.ingatlan

áRPáD

20

0,00

1266,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

üzleti vagyon

Forgalomképes

28.

951/ / /

FALUHÁZ/RÁKÓCZI U.13/TUL.LAP R

RáKóCZI FERENC

13

0,00

2726,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

üzleti vagyon

Forgalomképes

29.

0109/ 16/ /

Ma2 Nagyhegy szántó

NAGYHEGY

0,00

9945,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

üzleti vagyon

Forgalomképes

30.

0109/ 17/ /

Ma2 Nagyhegy szántó

NAGYHEGY

0,00

9557,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

üzleti vagyon

Forgalomképes

31.

0109/ 44/ /

Ma2 Nagyhegy szántó

NAGYHEGY

2,00

9113,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

üzleti vagyon

Forgalomképes

32.

0157/ 4/ /

Malomi dűlő Páty külterület zá

MALOMI DűLő

10,00

3028,00

tulajdoni hányad: 16000/103028

üzleti vagyon

Forgalomképes

33.

0185/ 34/ /

Szántó

***

13,00

6612,00

tulajdoni hányad:58932/146967

üzleti vagyon

Forgalomképes

34.

1021/ 48/ /

Vihar u.köz beépítetlen terüle

VIHAR

0,00

612,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

üzleti vagyon

Forgalomképes

35.

1047/ 2/ /

BEÉPÍTETLEN TERÜLET guyon r.u.

GUYON R.

0,00

965,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

üzleti vagyon

Forgalomképes

36.

1064/ 8/ /

BEÉPÍTETLEN TERÜLET/DOBOGÓ-RÉT

DOBOGó

0,00

784,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

üzleti vagyon

Forgalomképes

37.

1328/ / /

Szabadság tér1 2 lakásos épüle

SZABADSáG TéR

1

0,00

982,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

üzleti vagyon

Forgalomképes

38.

1560/ / /

PRÉSHÁZ

PINCEHEGY

0,00

20,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

üzleti vagyon

Forgalomképes

39.

1561/ / /

PRÉSHÁZ

PINCEHEGY

0,00

32,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

üzleti vagyon

Forgalomképes

40.

1564/ / /

PRÉSHÁZ

PINCEHEGY

0,00

36,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

üzleti vagyon

Forgalomképes

41.

1571/ / /

PRÉSHÁZ

PINCEHEGY

0,00

122,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

üzleti vagyon

Forgalomképes

42.

1605/ / /

PRÉSHÁZ

PINCEHEGY

0,00

54,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

üzleti vagyon

Forgalomképes

43.

1609/ / /

PRÉSHÁZ

PINCEHEGY

0,00

15,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

üzleti vagyon

Forgalomképes

44.

1644/ 11/ /

PRÉSHÁZ

PINCEHEGY

0,00

70,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

üzleti vagyon

Forgalomképes

45.

1844/ 3/ /

KÖZTERÜLET/TORBÁGYI ÚT MELLETT

***

0,00

1063,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

üzleti vagyon

Forgalomképes

46.

2140/ / /

ÜRES TELEK/GYOPÁR-FÜZESPATAK U

GYOPáR

0,00

1212,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

üzleti vagyon

Forgalomképes

47.

2701/ 3/ /

Szántó Nagyhegyen

NAGYHEGY

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

48.

2701/ 4 / /

Szántó Nagyhegyen

NAGYHEGY

1,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

49.

3029/ 3/ /

KERT/ERDŐALJA U.ELEJE FENYVES

ERDőALJA

0,00

531,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

üzleti vagyon

Forgalomképes

50.

3136/ / /

KERT/MÉZESHEGYI LEJTŐ/

MéZESHEGYI LEJTő

0,00

490,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

üzleti vagyon

Forgalomképes

51.

3287/ / /

ZÖLDTERÜLET/AKÁCFA U.MELLETT/

AKáCFA

0,00

3263,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

üzleti vagyon

Forgalomképes

52.

3341/ / /

KERT/KANKALIN-VIOLA U.KÖZÖTT/

KANKALIN

0,00

815,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

üzleti vagyon

Forgalomképes

53.

3348/ / /

Mézeshegy kert

MéZESHEGYI LEJTő

3348

0,00

987,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

üzleti vagyon

Forgalomképes

54.

3352/ / /

Mézeshegy zártkert

MéZESHEGYI LEJTő

3352

0,00

958,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

üzleti vagyon

Forgalomképes

55.

3673/ / /

BÁNYA U.VADVIRÁG SARKÁN LAVŐ T

BáNYA

0,00

792,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

üzleti vagyon

Forgalomképes

56.

3901/ / /

Nagyhegy szántó

***

1,00

9721,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

üzleti vagyon

Forgalomképes

57.

3910/ / /

SZÁNTÓ/NAGYHEGY/

NAGYHEGY

0,00

1953,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

üzleti vagyon

Forgalomképes

58.

3914/ / /

KERT/NAGYHEGY/

NAGYHEGY

0,00

683,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

üzleti vagyon

Forgalomképes

59.

3915/ / /

KERT/NAGYHEGY/

NAGYHEGY

0,00

885,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

üzleti vagyon

Forgalomképes

60.

3917/ / /

KERT/NAGYHEGY/

NAGYHEGY

0,00

820,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

üzleti vagyon

Forgalomképes

61.

3926/ / /

KERT/NAGYHEGY/

NAGYHEGY

0,00

1320,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

üzleti vagyon

Forgalomképes

62.

3933/ / /

SZÁNTÓ/NAGYHEGY/

NAGYHEGY

0,00

2164,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

üzleti vagyon

Forgalomképes

63.

3935/ / /

KERT/NAGYHEGY/

NAGYHEGY

0,00

1399,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

üzleti vagyon

Forgalomképes

64.

3948/ / /

SZÁNTÓ/NAGYHEGY/

NAGYHEGY

0,00

2101,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

üzleti vagyon

Forgalomképes

65.

3952/ / /

SZÁNTÓ/NAGYHEGY/

NAGYHEGY

0,00

4406,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

üzleti vagyon

Forgalomképes

66.

3955/ / /

GYEP,LEGELŐ/NAGYHEGY/

NAGYHEGY

0,00

1543,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

üzleti vagyon

Forgalomképes

67.

3959/ / /

KERT/NAGYHEGY/

NAGYHEGY

0,00

709,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

üzleti vagyon

Forgalomképes

68.

4015/ / /

SZÁNTÓ/NAGYHEGY/

NAGYHEGY

0,00

1906,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

üzleti vagyon

Forgalomképes

69.

4020/ / /

KERT/NAGYHEGY/

NAGYHEGY

0,00

1439,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

üzleti vagyon

Forgalomképes

70.

4073/ / /

KERT/NAGYHEGY/

NAGYHEGY

0,00

468,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

üzleti vagyon

Forgalomképes

71. *

4221/ / /

BEÉPÍTETLEN TERÜLET/NAGYHEGYNÉ

NAGYHEGY

0,00

7122,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

üzleti vagyon

Forgalomképes

72.

4604/ / /

Sasfészek tó

SASFéSZEK

4,00

2000,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

üzleti vagyon

Forgalomképes

73

4605

kivett

SASFéSZEK

8984,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

üzleti vagyon

Forgalomképes

74

4609

kivett

SASFéSZEK

1.00

4245.00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

üzleti vagyon

Forgalomképes

75

4614

kivett

SASFéSZEK

2.00

0437.00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

üzleti vagyon

Forgalomképes

76

4615

kivett

SASFéSZEK

0,00

759,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

üzleti vagyon

Forgalomképes

77

4617

kivett

SASFéSZEK

0,00

1494,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

üzleti vagyon

Forgalomképes

78

07/ 22/ /

Szántó

HATáR

0,00

6007,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

üzleti vagyon

Forgalomképes

79

07/ 23/ /

Szántó

HATáR

0,00

6106,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

üzleti vagyon

Forgalomképes

80

07/ 24/ /

Szántó

HATáR

0,00

6334,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

üzleti vagyon

Forgalomképes

81

022/ 10/ /

Szántó

***

0,00

2768,00

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

üzleti vagyon

Forgalomképes

82

3921

Gyümölcsös

0,00

1913

tulajdoni hányad: 1/2

üzleti vagyon

Forgalomképes

83

3093

A: gyümölcsös és gazdasági épület; B: szőlő és gazdasági épület

0,00

A: 533; B: 1161

tulajdoni hányad: 719/1694

üzleti vagyon

Forgalomképes

84

2569

Kivett beépítetlen terület

0,00

750

tulajdoni hányad: 220/750

üzleti vagyon

Forgalomképes

85

2582

Kivett beépítetlen terület

0,00

900

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

üzleti vagyon

Forgalomképes

86

999

Kivett pince, udvar

0,00

336

tulajdoni hányad: 1/2

üzleti vagyon

Forgalomképes

87

4221/1

Kivett beépítetlen terület

0,00

6228

a földrészlet kizárólag önkormányzat tulajdonában

üzleti vagyon

Forgalomképes

1

Módosította a 2/2021(I.18.) polgármesteri rendelet. Hatályos 2021 január 19-től.