Páty Község Önkormányzata Képviselő-testülete

11/2013.(IV.25.) önkormányzati rendelete Páty Község Önkormányzat vagyonáról , a vagyongazdálkodás szabályairól

Hatályos: 2023. 03. 25

Páty Község Önkormányzata Képviselő-testületének 11/2013.(IV.25.) önkormányzati rendelete Páty Község Önkormányzat vagyonáról , a vagyongazdálkodás szabályairól

2023.03.25.

Páty Község Önkormányzat Képviselő-testülete a nemzeti vagyonról szóló 2011. évi CXCVI. törvény 3. § 6. pontjában, 6. § (5) bekezdésében, 11. § (16) bekezdésében, 13. § (1) bekezdésében, 18. § (1) bekezdésében, 18. § (1) bekezdésében, Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX. törvény 107. §-ában, 109. § (4) bekezdésében, az államháztartásról szóló 2011. évi CXCV. törvény 97. § (2) bekezdésében foglalt felhatalmazás alapján, az Alaptörvény 32. Cikk (2) bekezdésében meghatározott feladatkörében eljárva a következőket rendeli el:

I. Fejezet

Általános rendelkezések

1. A rendelet tárgyi hatálya

1. § (1) E rendelet hatálya Páty Község Önkormányzata (a továbbiakban: önkormányzat) tulajdonában lévő, illetve tulajdonába kerülő ingatlanokkal és ingó vagyontárgyakkal, valamint vagyoni értékű jogokkal (a továbbiakban: önkormányzati vagyon) való gazdálkodásra terjed ki.

(2) E rendelet hatálya a Pátyi Polgármesteri Hivatal (a továbbiakban: polgármesteri hivatal) és az önkormányzat által alapított költségvetési szerv (a továbbiakban: intézmény) költségvetési gazdálkodási rendjét nem érinti.

(3) A rendelet hatálya nem terjed ki a lakások és a nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletére.

2. A rendelet személyi hatálya

2. § A rendelet hatálya kiterjed

a.) az önkormányzatra,
b.) az önkormányzati vagyon kezelőire, hasznosítóira, használóira,
c.) az önkormányzat szerveire.

3. Értelmező rendelkezések

3. § E rendelet alkalmazásában

1. vagyon
a.) a könyvviteli mérlegben kimutatandó vagyon és
b.) az államháztartás szervezetei beszámolási és könyvvezetési kötelezettségének sajátosságairól szóló 249/2000. (XII.24.) Korm. rendelet 44/A. § (3) bekezdésében felsoroltak.
2. Forgalmi érték: a vagyontárgy ára, amely független felek között, normális piaci körülmények mellett általában elérhető lenne.
3. Ingó vagyontárgy: Az ingatlannak és portfólió vagyonnak nem minősülő dolog.
4. Portfolió vagyon: Társasági tagsági jogot megtestesítő tartós részesedések (részvények, üzletrészek), egyéb értékpapírok.
5. Vagyoni értékű jog: A tulajdonjogon kívüli dolgokra vonatkozó jogok (korlátolt dologi jogok); polgári jogi értelemben minden olyan jog, amely pénzben kifejezhető vagyoni értékkel bír és önálló forgalom tárgya lehet.
6. Vagyonkezelő: Az a szervezet, amelyet az önkormányzat a tulajdonosi jogok teljes vagy részleges gyakorlásával megbíz.
II. Fejezet

Az önkormányzati vagyon

1. Az önkormányzati vagyon csoportosítása

4. § Az önkormányzati vagyon

a.) törzsvagyonból, ezen belül
aa.) forgalomképtelen törzsvagyonból és
ab.) korlátozottan forgalomképes törzsvagyonból, valamint
b.) forgalomképes üzleti vagyonból áll.

5. § (1) A forgalomképtelennek besorolt önkormányzati vagyon

- nem idegeníthető el,
- nem terhelhető meg (kivéve a vagyonkezelői jogot és a jogszabályon alapuló használati vagy szolgalmi jogot),
- alapítványba és vállalkozásba nem vihető,
- nem köthető le, nem lehet követelés biztosítéka, tartozás fedezete, végrehajtás sem vezethető rá, és azon
- dologi jog vagy osztott tulajdon nem létesíthető.
(2) A forgalomképtelen törzsvagyon törvény alapján fennálló szerződéskötési kötelezettség alapján megterhelhető használati jog (közérdekű szolgalmi jog) alapítása céljából.
(3) A forgalomképtelen besorolást kapott vagyontárgyra e rendelet hatályba lépése után az (1)-(2) bekezdésben foglaltakkal ellentétes tartalmú szerződés semmis.
(4) A forgalomképtelen törzsvagyonba tartozó vagyonelemek felsorolását a 1. melléklet tartalmazza.
(5) A törzsvagyon körébe tartozó vagyonelemek használói kötelesek a tőlük elvárható gondossággal eljárni a használat, illetve üzemeltetés során, e kötelezettség teljesítéséért a használó intézmények, illetve gazdasági társaságok vezetői felelnek.

6. § (1) A korlátozottan forgalomképes vagyon felett törvényben vagy e rendeletben meghatározott feltételek szerint lehet rendelkezni.

(2) A forgalomképtelennek, továbbá nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű nemzeti vagyonnak nem minősülő, a rendelet szerint korlátozottan forgalomképes vagyonelemek a rendelet 2. mellékletében vannak felsorolva.

(3) A korlátozottan forgalomképes vagyonelemek hasznosítása rendeltetésük sérelmét nem eredményezheti, elidegenítésükre e rendelet keretei között akkor van lehetőség, ha a vagyonelem a közfeladat ellátásához feleslegessé válik vagy megszűnik a közfeladat ellátásának kötelezettsége, amelyre tekintettel jogszabály vagy a tulajdonosi joggyakorló a vagyonelem korlátozott forgalomképességét megállapította.

(4) A (3) bekezdésben foglalt tényállás megállapítása a Képviselő-testület kizárólagos hatáskörébe tartozik.

7. § (1) Az önkormányzat üzleti vagyonát jelenti mindazon vagyon, amely nem tartozik az önkormányzat törzsvagyonába.

(2) A forgalomképesnek besorolt önkormányzati vagyontárgy és vagyonrész elidegenítése, megterhelése, vállalkozásba, gazdasági társaságba vitele, valamint egyéb hasznosítása, azaz a tulajdonosi jogok gyakorlása az e rendeletben meghatározottak szerint történik.

(3) A forgalomképes vagyonelemek felsorolását a 3. melléklet tartalmazza.

2. A tulajdonosi jogok gyakorlása

8. § (1) A rendelet hatálya alá tartozó vagyon tulajdonosi joggyakorlója Páty Község Képviselő-testülete (a továbbiakban: Képviselő-testület). A Képviselő-testület egyes jogosítványait – átruházott hatáskörben – e rendelet szabályai szerint a polgármester útján gyakorolja. A Képviselő-testület bármely ügyben magához vonhatja a döntési jogkört.

(2) A rendelet hatálya alá tartozó vagyon működtetésének feladatát – ha jogszabály vagy a Képviselő-testület döntése alapján kötött szerződés másként nem rendelkezik – a polgármesteri hivatal, az önkormányzat intézményei, társulásai és gazdasági társaságai, valamint üzemeltetési, közszolgáltatási, illetve koncessziós szerződések útján látja el.

(3) A (2) bekezdés szerinti feladatellátás során a hasznok szedéséből származó bevételek az önkormányzatot illetik meg.

3. A polgármester feladat- és hatáskörei

9. § (1) A rendelet hatálya alá tartozó vagyonra vonatkozó ügyekben a Képviselő-testületet Páty Község Polgármestere képviseli. A vagyongazdálkodási és vagyonhasznosítási ügyekben az önkormányzat a jognyilatkozatait a polgármester útján teszi meg.

(2) A közvetlen önkormányzati tulajdonrésszel működő gazdasági társaságokban a tulajdonosi képviseletet a polgármester látja el.

III. Fejezet

Vagyonkezelés szabályai

1. vagyongazdálkodás és vagyonhasznosítás elvei

10. § (1) Az önkormányzat teljes vagyonának kezelésére, hasznosítására, gyarapítására vonatkozó közép- és hosszú távú célkitűzéseket az önkormányzat közép- és hosszú távú vagyongazdálkodási terve tartalmazza.

(2) A költségvetési rendelet tartalmazza az önkormányzat teljes vagyonának kezelésére, hasznosítására, értékesítésére, gyarapítására vonatkozó aktuális célkitűzéseket.

2. Forgalomképtelen törzsvagyon feletti tulajdonosi jogok gyakorlása

11. § A forgalomképtelen vagyon tulajdonjogot nem érintő hasznosításáról kizárólag a Képviselő-testület dönthet.

3. A korlátozottan forgalomképes vagyon feletti tulajdonosi jog gyakorlása

12. § A korlátozottan forgalomképes törzsvagyont elidegeníteni, használati jogát átruházni, gazdasági társaságba, vagy alapítványba bevinni, vagy egyéb módon hasznosítani kizárólag a Képviselő-testület döntésével lehet.

4. Az üzleti vagyon feletti tulajdonosi jogok gyakorlása

13. § Forgalomképes vagyontárgy elidegenítéséről és egyéb úton történő hasznosításáról kizárólag a Képviselő-testület dönthet.

5. Tulajdonjog átruházás

14. § (1)1 Forgalomképes vagyon tulajdonjogát átruházni 25 millió forint egyedi bruttó forgalmi érték felett csak versenyeztetés útján, az összességében legelőnyösebb ajánlatot tevő részére, a szolgáltatás és ellenszolgáltatás értékarányosságával lehet.

(2) Önkormányzati vagyon tulajdonjogát átruházni

a) természetes személy vagy

b) törvényben meghatározott átlátható szervezet részére lehet.

(3) Nem lehet értékesíteni az önkormányzat forgalomképtelen törzsvagyonának körébe sorolt vagyont.

(4) Az egyes korlátozottan forgalomképes törzsvagyont a forgalomképességre vonatkozó korlátok figyelembevételével lehet értékesíteni.

6. Ingyenes vagyonátruházás

15. § Önkormányzati vagyon tulajdonjogát ingyenesen átruházni csak törvényben meghatározott esetben lehet. E szabályokat nem kell alkalmazni a pénzvagyonra, valamint a fizetési követelésekre.

7. A vagyon megterhelése

16. § (1) A forgalomképtelen törzsvagyon kizárólag:

a) vagyonkezelői joggal

b) jogszabályon alapuló használati joggal vagy szolgalommal terhelhető meg.

(2) Az önkormányzat korlátozottan forgalomképes törzsvagyonának megterhelhetőségét a törvény alapján korlátozottan forgalomképesnek minősített vagyon esetében törvények határozzák meg.

(3) Az önkormányzat e rendelet alapján korlátozottan forgalomképesnek minősített vagyonára az (1) bekezdésében meghatározottakat kell alkalmazni.

(4) Az önkormányzat forgalomképes üzleti vagyonát meg lehet terhelni, az erről való döntés – értékhatár nélkül – a Képviselő-testület joga.

8. A vagyon vállalkozásba vitele

17. § (1) Az önkormányzat forgalomképtelen törzsvagyonát nem lehet vállalkozásba vinni.

(2) Az önkormányzat korlátozottan forgalomképes törzsvagyona vállalkozásba vitelének szabályait a törvény alapján korlátozottan forgalomképesnek minősített vagyon esetében törvények határozzák meg.

(3) Az önkormányzat e rendelet alapján korlátozottan forgalomképesnek minősített vagyonát nem lehet vállalkozásba vinni.

(4) Az önkormányzat forgalomképes üzleti vagyona vállalkozásba vihető.

(5) A vállalkozásba vitelre, a gazdasági társaságban való részvételre törvényben meghatározottak szerint kerülhet sor.

(6) Az önkormányzat forgalomképes üzleti vagyona feletti (5) bekezdésben meghatározott rendelkezési jogot – értékhatár nélkül – a Képviselő-testület gyakorolja.

9. vagyonkezelési jog létesítése és átengedése

18. § (1) Vagyonkezelői jogot létesíteni kizárólag a törvényben meghatározott vagyonkezelők részére, önkormányzati közfeladat ellátásához kapcsolódva lehet akkor, ha az biztosítja a feladatellátás feltételeit, javítja hatékonyságát, biztosítja a vagyon állagának és értékének megőrzését, védelmét, illetve a vagyon értékét növeli.

(2) A vagyonkezelő jog létrejöhet vagyonkezelési szerződéssel vagy kijelöléssel.

(3) Vagyonkezelési szerződés értékhatárra tekintet nélkül versenyeztetés nélkül köthető.

(4) Az önkormányzat a vagyonkezelési szerződés megkötésekor, az ott részletezett feltételek meghatározásával dönt arról, hogy a vagyonkezelőnek

a.) elengedi vagy
b.) nem engedi el
a törvényben meghatározott és az önkormányzattal szemben fennálló kötelezettségét.
(5) Az önkormányzat korlátozottan forgalomképes törzsvagyonának körébe sorolt vagyon vagyonkezelési jogát a forgalomképesség korlátozásának tartalmát meghatározó feltételek figyelembe vételével lehet átengedni.
(6) A Képviselő-testület dönt a vagyon vagyonkezelési jogának ellenérték fejében történő átengedéséről.
(7) A vagyonkezelési jog értékének meghatározása piaci értéken történik.
(8) A vagyonkezelési szerződés a vagyonkezelés ellenértékeként
a) pénzösszeget vagy
b) pénzben kifejezett értékű tevékenységet vagy más ellenszolgáltatást ír elő.

19. § A vagyonkezelő, mint a vagyonkezelési jog jogosultja, köteles a vagyonkezelési jog gyakorlása során betartani a következőket:

a) a vagyonkezelésbe vett vagyont a rendes gazdálkodás szabályainak megfelelőn, elvárható gondossággal birtokolni, használni és a vagyon hasznait szedni, a vagyont rendeltetésszerűen használni,

b) a vagyont fenyegető veszélyről és a bekövetkező kárról értesíteni az önkormányzatot,

c) a Magyarország helyi önkormányzatairól szóló törvény 109. § (7) bekezdésében meghatározott kötelezettségeknek eleget tenni,

d) a vagyonkezelési szerződésben meghatározottakat és az e rendeletben előírt kötelezettségeket teljesíteni,

e) tűrni a vagyonkezeléssel kapcsolatos ellenőrzéseket és köteles az ellenőrzésekben közreműködni, az előírt beszámolást teljesíteni.

20. § (1) Vagyonkezelői jogot ingyenesen átengedni a következő vagyonkezelőknek lehet:

a) költségvetési szervnek vagy önkormányzati intézménynek,

b) önkormányzati társulásnak,

c) az önkormányzat részvételével működő gazdasági társaságnak.

(2) Az önkormányzat az (1) bekezdésben megjelölt vagyonkezelők részére a vagyont ingyenesen törvényben meghatározott közfeladatok ellátására adhatja kezelésbe, így különösen köznevelési, szociális, közüzemi feladatok ellátására.

(3) A vagyonkezelői jog létesítéséért a nemzeti vagyonról szóló 2011. évi CXCVI. törvény 3. § (1) bekezdés 19. b) pontjának ba), bc) és be) alpontjaiban nevesített vagyonkezelők kötelesek a vagyonkezelői szerződés időtartama alatt évente ellenértéket fizetni, melynek mértéke nem lehet kevesebb a tárgyévi költségvetés vagy üzleti terv szerinti, a közfeladat ellátásával kapcsolatos, önkormányzati támogatás nélkül számított saját bevételének 1 %-a.

21. § (1) A vagyonkezelés ellenőrzése az alábbi módon történik:

a) törvényben meghatározottak szerint belső ellenőrzés keretében,

b) a vagyonkezelők éves beszámoltatásával, melynek keretében elkészítik az általuk kezelt vagyonra vonatkozó vagyonkimutatást és ismertetik a vagyongazdálkodási terv adott időszakra vonatkozó teljesülését,

c) a pénzügyi bizottság által végzett eseti ellenőrzéssel.

(2) A vagyonkezelés ellenőrzése során ellenőrizni kell, hogy a vagyonkezelő

a) megőrizte-e a vagyontárgy értékét,

b) gondoskodik-e az állag megóvásáról, a jó karbantartásról,

c) az egyéb vállalt kötelezettségét teljesíti-e.

(3) Az (1) bekezdés a) pontja szerinti ellenőrzéseket az önkormányzat éves ellenőrzési tervében szerepeltetni kell.

10. A haszonélvezeti és használati jog

22. § (1) Önkormányzati üzleti vagyon tekintetében haszonélvezeti és használati jogot (a továbbiakban: haszonélvezeti jog) biztosítani versenyeztetés nélkül lehet.

(2) Nem lehet az önkormányzat forgalomképtelen törzsvagyonának körébe sorolt vagyonra haszonélvezeti jogot alapítani – kivéve a jogszabályon alapuló használati jogot vagy szolgalmat.

(3) Az önkormányzat korlátozottan forgalomképes törzsvagyonának körébe sorolt vagyonra vonatkozóan haszonélvezeti jogot a forgalomképesség korlátozásának tartalmát meghatározó feltételek figyelembevételével lehet alapítani.

11. Bérleti hasznosítás

23. § (1) A Képviselő-testület külön határozatban állapítja meg az egyes ingatlanok hasznosítására vonatkozó bérleti és használati díjakat.

(2) A polgármester dönt értékhatár nélkül a bérbeadásról, ha a bérleti szerződésben meghatározott bérleti időszak az 1 évet nem haladja meg (ideiglenes hasznosítás).

(3) Az önkormányzati vagyon használati, hasznosítási jogának ingyenes átengedése – az átengedés időtartamától függetlenül – értékhatár nélkül a Képviselő-testület joga.

(4) Az önkormányzati vagyon ingyenesen közfeladat ellátása céljából adható használatba, a közfeladat ellátásához szükséges mértékben.

12. Az önkormányzat kizárólagos gazdasági tevékenységei

24. § Az önkormányzat a kizárólagos gazdasági tevékenységei gyakorlásának jogát törvényi rendelkezések alapján engedheti át.

IV. Fejezet

Az önkormányzati vagyon gyarapítása

1. Ellenérték nélkül kapott, felajánlott vagyon

25. § (1) Az önkormányzat számára más személy vagy szerv által ellenérték nélkül juttatott (a továbbiakba: térítés nélkül kapott) vagyon elfogadásáról kizárólag a Képviselő-testület dönt.

(2) A térítés nélkül kapott vagy felajánlott vagyon elfogadásának feltétele, hogy

a) az önkormányzat tudja teljesíteni az elfogadott vagyonnal kapcsolatos kötelezettségeket,

b) az a) pont szerinti kötelezettség teljesítése likviditási problémát ne okozzon és ne zavarja az önkormányzati feladatok ellátását.

2. Elővásárlási jog

26. § (1) Az elővásárlási jog gyakorlásáról a vagyontárgy forgalmi értékétől függően kizárólag a Képviselő-testület jogosult dönteni.

(2) Az önkormányzat az elővásárlási jog gyakorlása útján megszerzett

a) lakás célú ingatlanokat a jelen rendelet szabályai szerint értékesíti, vagy más rendeletben meghatározott feltételek szerint bérlakás céljára hasznosítja,

b) kereskedelmi és ipari hasznosítású ingatlanokat értékesítés vagy bérbeadás útján vagy egyéb módon hasznosítja,

c) a termőföldeket a mindenkor hatályos szabályozási terv szerinti területfejlesztési cél megvalósítása érdekében értékesíti, vagy haszonbérlet útján hasznosítja.

3. Forgalomképes vagyontárgy megszerzése

27. § (1) A vagyongyarapításról a Képviselő-testület dönt. A döntésről szóló határozatnak tartalmaznia kell a következőket:

a) a vagyonelem megnevezése, ingatlan esetén helyrajzi számának megjelölése,

b) vételárának/értékének megjelölése,

c) a szerzés módja,

d) az önkormányzat által vállalt fizetési feltételek,

e) az önkormányzat ajánlati kötöttségének időtartama.

(2) Ingatlantulajdon megszerzése esetén a döntés előkészítése során vizsgálni kell és az előterjesztésben be kell mutatni, hogy az ingatlan megszerzése milyen önkormányzati célok megvalósításához és milyen feltételek mellett alkalmas, fel kell tárni a továbbhasznosítási lehetőségeit, illetve a várható üzemeltetési költségek körét és nagyságát.

V. Fejezet

Eljárási szabályok

1. A forgalmi érték megállapítása

28. § (1) Az önkormányzati vagyon elidegenítése vagy hasznosítása kérelemre vagy hivatalból indulhat.

(2) Az önkormányzati vagyon körébe tartozó vagyontárgy értékesítésére, megterhelésére irányuló döntést megelőzően meg kell határozni az adott vagyontárgy forgalmi értékét.

(3) A forgalmi érték megállapításának módja:

a) ingatlanok esetében független ingatlanforgalmi értékbecslő által meghatározott érték a döntést megelőző 6 hónapnál nem régebbi forgalmi értékbecslés alapján,

b) ingóság esetén a vagyontárggyal azonos, vagy a hozzá legközelebb álló, kereskedelemben kapható dolog ára,

c) a tőzsdei forgalomban szereplő értékpapírok esetében az aktuális tőzsdei ár,

d) a tőzsdei forgalomban nem szereplő, hitelviszonyt megtestesítő értékpapírok esetében a befektetési szolgáltatók által közzétett, a másodlagos piaci forgalomban kialakult ár,

e) egyéb társasági részesedés esetén 6 hónapnál nem régebbi üzleti értékelés alapján.

(4) E rendelet alkalmazásában a forgalmi érték ÁFA nélkül értendő.

29. § (1) Ha a szerződés tárgya több vagyontárgy (vagyontömeg), a rendelet értékhatárra – és ez alapján a tulajdonosi jog gyakorlójának meghatározására – vonatkozó rendelkezéseinek alkalmazásakor a vagyontárgyak együttes értéke az irányadó.

(2) Együttes értékesítésnek kell tekinteni:

a) a több gazdasági társaságban meglévő önkormányzati részesedések egy szerződés keretében történő értékesítését, vagy egy pályázat keretén belüli értékesítésre történő felajánlását,

b) ha a vagyontömeg elidegenítése, illetve hasznosítása csak egyetlen természetes, illetve jogi személy, jogi személyiséggel nem rendelkező társaság, vagy egyéni vállalkozó részére történik.

2. Versenyeztetési (pályázati) eljárás

30. § (1) Az önkormányzati vagyon hasznosítására vonatkozó versenyeztetési eljárásban a pályázati kiírás feltételeit a Képviselő-testület határozza meg.

(2) A Képviselő-testület a vagyon hasznosítására két vagy több fordulós pályázatot is kiírhat. A kiíró a pályázat első fordulójában a résztvevők pénzügyi-gazdasági, illetve műszaki, szakmai alkalmasságát méri fel. A kiíró az első forduló objektív alkalmassági mutatói alapján meghatározza a második fordulóban résztvevő ajánlattevők körét. A második fordulóban részletes ajánlattételre kerül sor.

(3) Az önkormányzati vagyon hasznosítására vonatkozó pályázati kiírás előkészítéséről a polgármester gondoskodik.

(4) A pályázat meghirdetése minden esetben az önkormányzat honlapján, indokolt esetben helyi vagy megyei lapban, vagy országos jellegű napilapban történő megjelentetéssel történik.

(5) Az ajánlatok benyújtására vonatkozó időpontot a pályázati felhívásban úgy kell meghatározni, hogy a felhívás közzététele és az ajánlatok benyújtására vonatkozó időpontok között legalább 8 nap legyen.

(6) A kiíró a pályázati felhívás visszavonását az ajánlatok benyújtására meghatározott időpontig teheti meg. A felhívás visszavonását a pályázat meghirdetésével azonos módon kell közzétenni, ebben az esetben a pályázati kiírás dokumentációs díja visszajár.

(7) Ingatlan hasznosítására vagy értékesítésére kiírt pályázat kétszeri eredménytelensége esetén az ingatlan ajánlatkérési felhívás keretében is hasznosítható vagy értékesíthető. Az ajánlatot az ajánlott vételár vagy bérleti díj, a gyakorolni kívánt tevékenységi kör és bérleti időszak megjelölésével lehet benyújtani

31. § (1) A pályázati kiírás tartalmazza különösen:

a) az ingatlan vagy ingóság címét, fellelhetőségét, helyrajzi számát, alapterületének nagyságát, műszaki jellemzőit, tulajdonosi jogosultságot, esetenként az ajánlott funkciót, tevékenységi, illetve üzletkört,

b) a minimális ellenszolgáltatás értékét,

c) bérleti díj esetén a várható inflációs ráta érvényesíthetőségét,

d) a bérleti, a használati jog időtartamát,

e) a pályázati ajánlat benyújtásának helyét és idejét,

f) az összességében legelőnyösebb ajánlat elbírálásának szempontjait,

g) a pályázati tárgyalás (licittárgyalás) lehetőségét, helyét, idejét,

h) a pályázati kiírás dokumentációs díjazás ellenében történő átvétel lehetőségét,

i) a pályázathoz csatolandó iratokat, igazolásokat,

j) a hiánypótlás lehetőségének biztosítását, vagy kizárását,

k) az indokolás nélküli eredménytelenné nyilvánítás jogának fenntartását,

l) egyéb kikötéseket, feltételeket.

(2) Az (1) bekezdés rendelkezéseit – a b) pont kivételével – az ajánlatkérésre is alkalmazni kell.

3. A pályázati munkacsoport

32. § (1) A versenyeztetési eljárások lefolytatásában pályázati munkacsoport működik közre, melyet a pályázat kiírását megelőzően kell létrehozni.

(2) A pályázati munkacsoport minimum 3 főből áll, melynek tagjait a polgármester jelöli ki.

(3) A pályázati munkacsoport működésével kapcsolatos adminisztratív teendőket az ügyintézésért felelős polgármesteri hivatali munkatárs látja el.

(4) A pályázati munkacsoport feladati:

a) a munkacsoport tagjai a kiíró számára javaslatot tehetnek, véleményt nyilváníthatnak a pályázati kiírás tartalmára vonatkozóan,

b) elvégzi a pályázatok bontását,

c) ellenőrzi a pályázatok kiírásnak való megfelelőségét,

d) értékeli a pályázatokat,

e) a kiíró számára javaslatot tesz a pályázat eredményének megállapítására vonatkozóan,

f) ellenőrzi a pályázattal összefüggő dokumentumok kezelését, különös tekintettel az átláthatóság és nyomon követhetőség szabályaira.

(5) A pályázati munkacsoport a (6) bekezdés a) pontjának kivételével feladat- és hatáskörét ülésein gyakorolja. Az ülés akkor határozatképes, ha azon a munkacsoport tagjainak többsége jelen van, a döntéshozatal egyszerű szavazattöbbséggel történik. Az ülésről minden esetben jegyzőkönyvet kell készíteni.

4. A pályázatok felbontása és értékelése

33. § (1) A beérkezett pályázatokat a pályázati munkacsoport egyidejűleg bontja fel, a bontásnál a munkacsoport tagjainak határozatképes létszámban jelen kell lennie.

(2) A bontás minden esetben nyilvános, annál a pályázók vagy képviselőik jelen lehetnek. A bontásról jegyzőkönyvet kell készíteni.

(3) A pályázati munkacsoport az értékelés során megállapítja a beérkezett pályázat érvényességét vagy érvénytelenségét, javaslatot tesz a pályázat nyertesének kihirdetésére, több érvényes és egyenértékű pályázat esetén javaslatot tehet licittárgyalás lefolytatására.

(4) A pályázatok, ajánlatok értékeléséről azok felbontását követő 15 napon belül a döntésre jogosult számára jegyzőkönyv készül.

(5) A munkacsoport véleményét figyelembe véve a pályázat, ajánlati felhívás elbírálásáról – a kiíró eltérő döntésének hiányában – az arra jogosult 15 napon belül köteles dönteni.

5. A licittárgyalás lefolytatásának szabályai

34. § (1) Amennyiben a pályázat kiírója licittárgyalás mellett dönt, a tárgyalást a pályázati munkacsoport folytatja le. A licittárgyalást minden esetben az önkormányzat ügyvédje vezeti le.

(2) A licittárgyaláson részt vehetnek a pályázók, illetve képviselőik.

(3) A licit megkezdése előtt a jelenlévőknek igazolniuk kell, hogy a licittárgyaláson milyen minőségben vesznek részt.

(4) A licit elején a levezető személy ismerteti a licittárgyalás lefolytatására vonatkozó szabályokat.

(5) A licitemelés mértékét az induló licitösszeg 1 és 10 %-a közötti összegben a licitet levezető határozza meg.

(6) A pályázat nyertese az, aki a legnagyobb licitösszeget tartja. Amennyiben licitálással nem állapítható meg a pályázat nyertesének a személye, úgy sorsolással döntenek a nyertes kiválasztásáról. A sorsolás módját a levezető személy határozza meg. Nem választható olyan sorsolási módszer, amely ellen valamennyi pályázó tiltakozik.

(7) A licittárgyalásról jegyzőkönyvet kell készíteni.

6. A szerződéskötés és a vételár megfizetése

35. § (1) A pályázat eredményéről a pályázókat, ajánlattevőket az elbírálását követő 8 napon belül írásban értesíteni kell. A bírálat eredményének kézhezvételét követő 30 napon belül a nyertes pályázóval (elő)szerződést kell kötni.

(2) Az ingatlan értékesítése során – a bérlakások eladása kivételével – a forgalmi értékbecslés és szerződésszerkesztés költségei a vevőt terhelik.

(3) A szerződésekről a jegyző nyilvántartást vezet.

(4) Amennyiben a szerződés az (1) bekezdésben rögzített határidőn belül nem jött létre, úgy a határidő lejártát követően új eljárás lefolytatása szükséges.

36. § (1) A vagyontárgyak elidegenítése során a vételárat elsősorban a szerződés aláírásával egyidejűleg, pénzben kell megfizetni. Amennyiben a vételár egy részének vagy egészének megfizetése nem a szerződéskötéssel egyidejűleg, hanem később történik, úgy a tulajdonjogot a vételár teljes kiegyenlítéséig fenn kell tartani, egyidejűleg elállási jogot kell kikötni arra az esetre, ha a vételár megfizetésére határidőben nem kerül sor.

(2) Részletfizetési kedvezményről vagy fizetési haladékról a Képviselő-testület jogosult dönteni.

VI. Fejezet

Az önkormányzati vagyon nyilvántartása

1. Az önkormányzati vagyon számbavétele

37. § (1) Az önkormányzat vagyonát a polgármesteri hivatal és a vagyonkezelők tartják nyilván a számviteli jogszabályok előírásainak megfelelőn.

(2) Az önkormányzat tulajdonában lévő ingatlan vagyon és annak változásai a jogszabályban meghatározott ingatlan vagyon kataszterben kerül nyilvántartásra.

(3) A kataszter elkészítéséről, folyamatos vezetéséről, továbbá az önkormányzat tulajdonába kerülő ingatlanok tulajdonjogának az ingatlan-nyilvántartásba történő bejegyeztetéséről, illetve a kataszterben való átvezetéséről a jegyző gondoskodik.

(4) Ha az önkormányzat vagyona új vagyontárggyal gyarapszik, a szerzéssel egyidejűleg vagy a szerzést követő képviselő-testületi ülésen dönteni kell a vagyontárgy minősítéséről.

2. A vagyonleltár és annak tartalma

38. § (1) A vagyonleltárban szerepeltetni kell az önkormányzati vagyont terhelő kötelezettségeket is.

(2) A vagyonleltár az önkormányzati vagyont e rendelet II. fejezete 4. § szerinti bontásban tartalmazza.

(3) A forgalomképes vagyontárgyak minősítését a vagyongazdálkodási irányelvek keretében kell elvégezni, illetve évenként felülvizsgálni.

(4) A vagyonleltár az egyes vagyoncsoportokon belül:

a) az ingatlanokat és a vagyoni értékű jogokat tételesen,

b) az ingó vagyontárgyakat vagyonkezelőnként összesített mérleg szerinti értékben,

c) a portfólió vagyont tételesen és értéken veszi számba.

(5) A vagyonleltárt az éves költségvetési beszámolóhoz kell mellékelni.

VII. Fejezet

Záró rendelkezések

39. § (1) Ez a rendelet 2013. május 1-jén lép hatályba, rendelkezéseit azonban a folyamatban lévő ügyekben is alkalmazni kell.

(2) E rendelet hatályba lépésével egyidejűleg hatályát veszti a Páty Község Önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól szóló 11/2006. (III. 30.) önkormányzati rendelet, továbbá a 35/2008. (XII. 01.), 36/2008. (XII. 08.), 11/2009. (V. 29.), 14/2009. (VII. 23.), 17/2009. (X. 08.), 20/2009. (XII. 11.), 11/2010. (IV. 09.) és 5/2011. (IV. 04.) önkormányzati rendeletek.

(3) A rendelet kihirdetéséről a jegyző a helyben szokásos módon gondoskodik.

1. melléklet a 11/2013. (IV. 25.) önkormányzati rendelethez a 11/2013. (IV. 25.) önkormányzati rendelethez2

Forgalomképtelen törzsvagyonba tartozó vagyonelemek

Sorszám

Hrsz

Ingatlan megnevezése

Cím

Forgalomképesség

Tulajdoni hányad

1.

949/ /

Közterület

Páty, Széchenyi UTCA

Forgalomképtelen

1/1

2.

691/ 16/

Közterület

Páty, Ady Endre UTCA

Forgalomképtelen

1/1

3.

711/ /

Közterület

Páty, Ady Endre UTCA

Forgalomképtelen

1/1

4.

788/ /

Közterület

Páty, Ady Endre UTCA

Forgalomképtelen

1/1

5.

3281/ /

Közút

Páty, Akácfa UTCA

Forgalomképtelen

1/1

6.

3288/ /

Közút

Páty, Akácfa UTCA

Forgalomképtelen

1/1

7.

775/ /

Közterület

Páty, Arany János UTCA

Forgalomképtelen

1/1

8.

825/ /

Közterület

Páty, Arany János UTCA

Forgalomképtelen

1/1

9.

871/ /

Közterület

Páty, Arany János UTCA

Forgalomképtelen

1/1

10.

1865/ /

Közterület

Páty, Arany János UTCA

Forgalomképtelen

1/1

11.

920/ /

Közterület

Páty, Árpád UTCA

Forgalomképtelen

1/1

12.

695//

Közterület

Páty, Árpád UTCA

Forgalomképtelen

1/1

13.

161/ /

Közterület

Páty, Bacsó Béla UTCA

Forgalomképtelen

1/1

14.

3678/ /

Közút

Páty, Bánya UTCA

Forgalomképtelen

1/1

15.

3747/ /

Közút

Páty, Bánya UTCA

Forgalomképtelen

1/1

16.

076/ /

Közút

Páty, Bánya UTCA

Forgalomképtelen

1/1

17.

1108/ /

Közterület

Páty, Bánya UTCA

Forgalomképtelen

1/1

18.

1822//

Közterület

Páty, Bánya UTCA

Forgalomképtelen

1/1

19.

676/ 20/

Közút

Páty, Bem József UTCA

Forgalomképtelen

1/1

20.

675//

Helyi közút

Páty, Bocskai UTCA

Forgalomképtelen

1/1

21.

886/ /

Közterület

Páty, Bocskai UTCA

Forgalomképtelen

1/1

22.

2178/ /

Közút

Páty, Boglárka UTCA

Forgalomképtelen

1/1

23.

3356/ /

Közterület

Páty, Borz UTCA

Forgalomképtelen

1/1

24.

1281/ /

Közterület

Páty, Burgondia UTCA

Forgalomképtelen

1/1

25.

1291/ /

Közterület

Páty, Burgondia UTCA

Forgalomképtelen

1/1

26.

1300/ /

Közterület

Páty, Burgondia UTCA

Forgalomképtelen

1/1

27.

1301/ /

Közterület

Páty, Burgondia UTCA

Forgalomképtelen

1/1

28.

3405/ /

Közút

Páty, Csalogány UTCA

Forgalomképtelen

673/860

29.

691/ 77/

Közterület

Páty, Cseresznyés UTCA

Forgalomképtelen

1/1

30.

3421/ /

Közút

Páty, Cserfa UTCA

Forgalomképtelen

1/1

31.

1034/3/

Helyi közút

Páty, Cserfa UTCA

Forgalomképtelen

1/1

32.

694/ /

Közterület

Páty, Dózsa György UTCA

Forgalomképtelen

1/1

33.

691/110/

Közterület

Páty, Erdő UTCA

Forgalomképtelen

1/1

34.

3178/ /

Közút

Páty, Erdőalja UTCA

Forgalomképtelen

1/1

35.

3575/ /

Közút

Páty, Fagyöngy UTCA

Forgalomképtelen

1/1

36.

2086/ /

Közút

Páty, Fazekas Mihály UTCA

Forgalomképtelen

1/1

37.

3467/ /

Közút

Páty, Fecske UTCA

Forgalomképtelen

1/1

38.

099/ /

Közút

Páty, Fenyves UTCA

Forgalomképtelen

1/1

39.

3090/ /

Közút

Páty, Fürj UTCA

Forgalomképtelen

1/1

40.

2170/ /

Közút

Páty, Füzespatak UTCA

Forgalomképtelen

1/1

41.

2175/ /

Közút

Páty, Füzespatak UTCA

Forgalomképtelen

1/1

42.

2176/ /

Közterület

Páty, Füzespatak UTCA

Forgalomképtelen

1/1

43.

3037/ /

Közút

Páty, Galagonya UTCA

Forgalomképtelen

1/1

44.

2125/ /

Közút

Páty, Gyártelep UTCA

Forgalomképtelen

1/1

45.

2151/ /

Közút

Páty, Gyopár UTCA

Forgalomképtelen

1/1

46.

3710/ /

Közút

Páty, Hajnalka UTCA

Forgalomképtelen

1/1

47.

1936/ /

Közút

Páty, Ibolya UTCA

Forgalomképtelen

1/1

48.

330/ 1/

Közterület

Páty, Iskola UTCA

Forgalomképtelen

1/1

49.

1008//

Közterület

Páty, Jókai KÖZ

Forgalomképtelen

1/1

50.

776/ /

Közterület

Páty, József Attila UTCA

Forgalomképtelen

1/1

51.

3342/ /

Közterület

Páty, Kankalin UTCA

Forgalomképtelen

1/1

52.

3718/ /

Közút

Páty, Kökény UTCA

Forgalomképtelen

1/1

53.

3050/ /

Közút

Páty, Kökény UTCA

Forgalomképtelen

1/1

54.

3049/ /

Közút

Páty, Kökény UTCA

Forgalomképtelen

1/1

55.

2037/ /

Közút

Páty, Kökény UTCA

Forgalomképtelen

1/1

56.

2002/ /

Közút

Páty, Körtés UTCA

Forgalomképtelen

1/1

57.

2/ 2/

Közterület

Páty, Kossuth UTCA

Forgalomképtelen

1/1

58.

489/ 6/

Közterület

Páty, Kossuth UTCA

Forgalomképtelen

1/1

59.

1169/ /

Közterület

Páty, Kossuth UTCA

Forgalomképtelen

1/1

60.

1174/ /

Közterület

Páty, Kossuth UTCA

Forgalomképtelen

1/1

61.

975/ 2/

Közterület

Páty, Kovács Imre UTCA

Forgalomképtelen

1/1

62.

3505/ 2/

Közút

Páty, Kuckóhegyi UTCA

Forgalomképtelen

1/1

63.

1329/ /

Közterület

Páty, Mélyárok

Forgalomképtelen

1/1

64.

1383/ /

Közterület

Páty, Mélyárok

Forgalomképtelen

1/1

65.

1376/ /

Közterület

Páty, Mélyárok

Forgalomképtelen

1/1

66.

1360/ /

Közterület

Páty, Mélyárok

Forgalomképtelen

1/1

67.

1349/ /

Közterület

Páty, Mélyárok

Forgalomképtelen

1/1

68.

3146/ /

Közút

Páty, Mézeshegyi lejtő

Forgalomképtelen

1/1

69.

975/ 1/

Közterület

Páty, Mocsai Gyula UTCA

Forgalomképtelen

1/1

70.

3251/ /

Közút

Páty, Mókus UTCA

Forgalomképtelen

1/1

71.

1652/ /

Közterület

Páty, Móricz Zsigmond UTCA

Forgalomképtelen

1/1

72.

883/ /

Közterület

Páty, Munkás TÉR

Forgalomképtelen

1/1

73.

3114/ /

Közút

Páty, Nefelejcs UTCA

Forgalomképtelen

1/1

74.

1974/ /

Közút

Páty, Orgona UTCA

Forgalomképtelen

1/1

75.

691/108/

Közterület

Páty, Ősz UTCA

Forgalomképtelen

1/1

76.

3244/ /

Közút

Páty, Őzike UTCA

Forgalomképtelen

1/1

77.

1077//

Helyi közút

Páty, Pestihegy UTCA

Forgalomképtelen

1/1

78.

1078//

Helyi közút

Páty, Pestihegy UTCA

Forgalomképtelen

1/1

79.

885/ /

Közterület

Páty, Petőfi Sándor UTCA

Forgalomképtelen

1/1

80.

3660/ 2/

Közút

Páty, Pintérhegyi ÚT

Forgalomképtelen

1/1

81.

3704/ /

Közút

Páty, Pintérhegyi ÚT

Forgalomképtelen

1/1

82.

1087/ /

Út

Páty, Pintérhegyi ÚT

Forgalomképtelen

1/1

83.

3811/ 2/

Út

Páty, Pipacs UTCA

Forgalomképtelen

1/1

84.

610/ /

Közterület

Páty, Töki UTCA

Forgalomképtelen

1/1

85.

2062/ /

Közterület

Páty, Rét UTCA

Forgalomképtelen

1/1

86.

1064/ 9/

Út

Páty, Rét KÖZ

Forgalomképtelen

1/1

87.

3066/ /

Közút

Páty, Rózsa UTCA

Forgalomképtelen

1/1

88.

1119/ 1/

Út

Páty, Somogyi Béla UTCA

Forgalomképtelen

1/1

89.

3330/ /

Közterület

Páty, Szegfű UTCA

Forgalomképtelen

1/1

90.

691/ 76/

Közterület

Páty, Sziklai István UTCA

Forgalomképtelen

1/1

91.

758/ /

Közterület

Páty, Sziklai István UTCA

Forgalomképtelen

1/1

92.

2093/ /

Út

Páty, Telki ÚT

Forgalomképtelen

1/1

93.

2094/ /

Közterület

Páty, Telki ÚT

Forgalomképtelen

1/1

94.

882/ 2/

Közterület

Páty, Telki ÚT

Forgalomképtelen

1/1

95.

626/ /

Közterület

Páty, Töki UTCA

Forgalomképtelen

1/1

96.

3431/ /

Közút

Páty, Tölgyfa UTCA

Forgalomképtelen

1/1

97.

3209/ /

Közút

Páty, Tündér UTCA

Forgalomképtelen

1/1

98.

3165/ /

Közút

Páty, Vadrózsa UTCA

Forgalomképtelen

1/1

99.

3703/ /

Közút

Páty, Vadvirág UTCA

Forgalomképtelen

1/1

100.

1021/34/

Közterület

Páty, Vihar UTCA

Forgalomképtelen

1/1

101.

3335/ /

Közterület

Páty, Viola UTCA

Forgalomképtelen

1/1

102.

3289/ /

Közút

Páty, Virágvölgy UTCA

Forgalomképtelen

1/1

103.

2191/ /

Közút

Páty, Vörösmarty UTCA

Forgalomképtelen

1/1

104.

736/ /

Közterület

Páty, Zrínyi Miklós UTCA

Forgalomképtelen

1/1

105.

804/ /

Közterület

Páty, Zrínyi Miklós UTCA

Forgalomképtelen

1/1

106.

1694/ 2/

Közterület

Páty, Móricz Zsigmond UTCA

Forgalomképtelen

1/1

107.

2339/ /

Út

Páty, Móricz Zsigmond UTCA

Forgalomképtelen

1/1

108.

849/ 3/

Közterület

Páty, Petőfi Sándor UTCA

Forgalomképtelen

1/1

109.

1684/ /

Közterület

Páty, Tulipán UTCA

Forgalomképtelen

1/1

110.

1725/ /

Közterület

Páty, Tulipán UTCA

Forgalomképtelen

1/1

111.

2452/ /

Út

Páty, Tulipán UTCA

Forgalomképtelen

1/1

112.

3355/ /

Közterület

Páty, Vaddisznó UTCA

Forgalomképtelen

1/1

113.

2480/ /

Út

Páty, Tőzike UTCA

Forgalomképtelen

1/1

114.

1806/ /

Közterület

Páty, Töki UTCA

Forgalomképtelen

1/1

115.

2430/ /

Út

Páty, Tavasz UTCA

Forgalomképtelen

1/1

116.

2456/ /

Út

Páty, Százszorszép UTCA

Forgalomképtelen

1/1

117.

1669/ /

Közterület

Páty, Május 1 UTCA

Forgalomképtelen

1/1

118.

1710/ /

Közterület

Páty, Május 1 UTCA

Forgalomképtelen

1/1

119.

3551//

Közút

Páty, Kökény UTCA

Forgalomképtelen

1/1

120.

1807/1/

Közterület

Páty, Vörösmarty UTCA

Forgalomképtelen

1/1

121.

1835/ /

Közterület

Páty, Fazekas Mihály UTCA

Forgalomképtelen

1/1

122.

2216/ /

Közút

Páty, Töki UTCA

Forgalomképtelen

1/1

123.

1204/ /

Közterület

Páty, Bánya UTCA

Forgalomképtelen

1/1

124.

2392/ /

Út

Páty, Horthy Miklós KÖZ

Forgalomképtelen

1/1

125.

2360/ /

Út

Páty, Harmat UTCA

Forgalomképtelen

1/1

126.

2327/ /

Út

Páty, Árnyas UTCA

Forgalomképtelen

1/1

127.

2503/ /

Út

Páty, Boglárka UTCA

Forgalomképtelen

1/1

128.

2421/ /

Út

Páty, Forrás UTCA

Forgalomképtelen

1/1

129.

1042/ 5/

Út

Páty, Guyon Richárd UTCA

Forgalomképtelen

1/1

130.

3479/ /

Árok

Páty, Mézeshegyi lejtő

Forgalomképtelen

1/1

131.

1119/ 2/

Transzformátorház

Páty, Somogyi Béla UTCA

Forgalomképtelen

1/1

132.

177/ 2/

Csatorna

Páty, Füzespatak UTCA

Forgalomképtelen

1/1

133.

1396/ /

Közterület

Páty, Mélyárok

Forgalomképtelen

1/1

134.

2400/ /

Út

Páty, Mályva UTCA

Forgalomképtelen

1/1

135.

2508/ /

Út

Páty, Liliom UTCA

Forgalomképtelen

1/1

136.

830/ 1/

Közterület

Páty, Hunyadi János UTCA

Forgalomképtelen

1/1

137.

856/ /

Közterület

Páty, Hunyadi János UTCA

Forgalomképtelen

1/1

138.

2312/ /

Út

Páty, Harmat UTCA

Forgalomképtelen

1/1

139.

2423/ /

Út

Páty, Forrás UTCA

Forgalomképtelen

1/1

140.

1118/ /

Közterület

Páty, Somogyi Béla UTCA

Forgalomképtelen

1/1

141.

2095//

Beépítetlen terület (Sportpark)

Páty, Telki ÚT

Forgalomképtelen

1/1

142.

3029/ 2/

Közterület

Páty, Erdőalja UTCA

Forgalomképtelen

1/1

143.

3029/ 4/

Közterület

Páty, Erdőalja UTCA

Forgalomképtelen

1/1

144.

1875/ /

Közterület

Páty, Bartók Béla UTCA

Forgalomképtelen

1/1

145.

1330/ /

Közterület

Páty, Mélyárok

Forgalomképtelen

1/1

146.

4020/ /

Közút

Páty, Nincs UTCA neve

Forgalomképtelen

1/1

147.

3287/ /

Közút

Páty, Akácfa UTCA

Forgalomképtelen

1/1

148.

489/ 2/

Közterület

Nincs,

Forgalomképtelen

1/1

149.

1735/ 2/

Közterület

Páty, Tulipán UTCA

Forgalomképtelen

1/1

150.

1848/ 7/

Közterület

Páty, Móricz Zsigmond UTCA

Forgalomképtelen

1/1

151.

1100/ 8/

Közterület

Páty, Dobogó UTCA

Forgalomképtelen

1/1

152.

1084/ 3/

Közterület

Páty, Pestihegy UTCA

Forgalomképtelen

1/1

153.

1067/ 6/

Közút

Páty, Dobogó UTCA

Forgalomképtelen

1/1

154.

1083/ 2/

Közterület

Páty, Dobogó UTCA

Forgalomképtelen

1/1

155.

1400/ /

Közterület

Páty, Sárcsúszda ÚT

Forgalomképtelen

1/1

156.

1317/ 2/

Közterület

Páty, Burgondia UTCA

Forgalomképtelen

1/1

157.

1001/2/

Közterület

Páty, Mocsai Gyula UTCA

Forgalomképtelen

1/1

158.

1864/ /

Közterület

Páty, Orgona UTCA

Forgalomképtelen

1/1

159.

666/ /

Közterület

Páty, Erkel Ferenc UTCA

Forgalomképtelen

1/1

160.

667/ /

Közterület

Páty, Erkel Ferenc UTCA

Forgalomképtelen

1/1

161.

037/ /

Közút

Páty, Kopaszhegyen lévő ÚT

Forgalomképtelen

1/1

162.

2115/ /

Közút

Páty, Gyártelep UTCA

Forgalomképtelen

1/1

163.

670/ /

Közterület

Páty, Erkel Ferenc UTCA

Forgalomképtelen

1/1

164.

3344/ /

Közterület

Páty, Szegfű UTCA

Forgalomképtelen

1/1

165.

3150/ 9/

Út

Páty, Erdőalja UTCA

Forgalomképtelen

1/1

166.

3139//

Helyi közút

Páty, Mézeshegyi lejtő

Forgalomképtelen

1/1

167.

3107/ /

Közút

Páty, Rózsa UTCA

Forgalomképtelen

1/1

168.

3045/ /

Közút

Páty, Kökény UTCA

Forgalomképtelen

1/1

169.

3030/ /

Közút

Páty, Erdőalja UTCA

Forgalomképtelen

1/1

170.

1042/ 7/

Út

Páty, Guyon Richárd UTCA

Forgalomképtelen

1/1

171.

3925/ /

Közút

Páty, Nincs UTCA neve

Forgalomképtelen

1/1

172.

3939/ /

Közút

Páty, Nincs UTCA neve

Forgalomképtelen

1/1

173.

0201/ 1/

Közterület

Páty, Nincs UTCA neve

Forgalomképtelen

1/1

174.

1885/ /

Közterület

Páty, Kodály Zoltán UTCA

Forgalomképtelen

1/1

175.

1651/ /

Közterület

Páty, Nincs UTCA neve

Forgalomképtelen

1/1

176.

014/ /

Árok

Páty, Nincs UTCA neve

Forgalomképtelen

1/1

177.

016/ /

Árok

Páty, Nincs UTCA neve

Forgalomképtelen

1/1

178.

0164/ 2/

Közút

Páty, Nincs UTCA neve

Forgalomképtelen

1/1

179.

019/ /

Közút

Páty, Nincs UTCA neve

Forgalomképtelen

1/1

180.

086/ /

Közút

Páty, Kuckóhegyi UTCA

Forgalomképtelen

1/1

181.

091/ /

Közút

Páty, Nincs UTCA neve

Forgalomképtelen

1/1

182.

093/ /

Közút

Páty, Nincs UTCA neve

Forgalomképtelen

1/1

183.

095/ /

Út

Páty, Nincs UTCA neve

Forgalomképtelen

1/1

184.

096/ /

Közút

Páty, Nincs UTCA neve

Forgalomképtelen

1/1

185.

0102/ /

Közút

Páty, Nincs UTCA neve

Forgalomképtelen

1/1

186.

0104/ /

Út

Páty, Nincs UTCA neve

Forgalomképtelen

1/1

187.

0106/ /

Út

Páty, Csilla von Boeselager UTCA

Forgalomképtelen

1/1

188.

0110/ /

Közút

Páty, Nincs UTCA neve

Forgalomképtelen

1/1

189.

0118/ 2/

Árok

Páty, Nincs UTCA neve

Forgalomképtelen

1/1

190.

0131/ /

Árok

Páty, Nincs UTCA neve

Forgalomképtelen

1/1

191.

0134/ 62/

Közút

Páty, Nincs UTCA neve

Forgalomképtelen

1/1

192.

0153/ /

Közút

Páty, Nincs UTCA neve

Forgalomképtelen

1/1

193.

0164/ 1/

Közút

Páty, Nincs UTCA neve

Forgalomképtelen

1/1

194.

0166/ /

Közút

Páty, Nincs UTCA neve

Forgalomképtelen

1/1

195.

0171/ /

Közút

Páty, Nincs UTCA neve

Forgalomképtelen

1/1

196.

0182/ /

Közút

Páty, Kölcsey UTCA

Forgalomképtelen

1/1

197.

0186/ /

Közút

Páty, Nincs UTCA neve

Forgalomképtelen

1/1

198.

012/ /

Közút

Páty, Nincs UTCA neve

Forgalomképtelen

1/1

199.

010/ /

Erdő, út, fásított terület

Páty, Nincs UTCA neve

Forgalomképtelen

1/1

200.

182/ 3/

Út

Páty, Nincs UTCA neve

Forgalomképtelen

1/1

201.

619/ 2/

Közterület

Páty, Névtelen UTCA

Forgalomképtelen

1/1

202.

691/109/

Közterület

Páty, Deák Ferenc UTCA

Forgalomképtelen

1/1

203.

790/ 3/

Közterület

Páty, Petőfi Sándor UTCA

Forgalomképtelen

1/1

204.

3328/ /

Közút

Páty, Nincs UTCA neve

Forgalomképtelen

1/1

205.

882/ 1/

Közterület

Páty, Telki ÚT

Forgalomképtelen

1/1

206.

1023/ 3/

Út

Páty LIGET utca

Forgalomképtelen

1/1

207.

1039/ 2/

Út

Páty, Guyon Richárd UTCA

Forgalomképtelen

1/1

208.

1039/ 4/

Út

Páty, Dobogó UTCA

Forgalomképtelen

1/1

209.

1040/ 2/

Közút

Páty, Guyon Richárd UTCA

Forgalomképtelen

1/1

210.

1040/ 5/

Közút

Páty, Dobogó UTCA

Forgalomképtelen

1/1

211.

1043/ 2/

Út

Páty, Guyon Richárd UTCA

Forgalomképtelen

1/1

212.

1043/ 5/

Út

Páty, Dobogó UTCA

Forgalomképtelen

1/1

213.

1055/ 3/

Út

Páty, Dobogó UTCA

Forgalomképtelen

1/1

214.

1056/ 3/

Közút

Páty, Dobogó UTCA

Forgalomképtelen

1/1

215.

1059/ 6/

Út

Páty, Dobogó UTCA

Forgalomképtelen

1/1

216.

1064/ 7/

Út

Páty, Dobogó UTCA

Forgalomképtelen

1/1

217.

1106/ 3/

Út

Páty, Dobogó UTCA

Forgalomképtelen

1/1

218.

1117/ /

Közterület

Páty, Fazekas Mihály UTCA

Forgalomképtelen

1/1

219.

1794/ /

Közterület

Páty, Vörösmarty UTCA

Forgalomképtelen

1/1

220.

1844/ 3/

Közterület

Páty, Nincs UTCA neve

Forgalomképtelen

1/1

221.

1847/ 2/

Közterület

Páty, Nincs UTCA neve

Forgalomképtelen

1/1

222.

2003/ /

Közterület

Páty, Pintérhegyi ÚT

Forgalomképtelen

1/1

223.

2063/ /

Közút

Páty, Hegyalja UTCA

Forgalomképtelen

1/1

224.

2607/ /

Út

Páty, Nincs UTCA neve

Forgalomképtelen

1/1

225.

2612/ /

Út

Páty, Nincs UTCA neve

Forgalomképtelen

1/1

226.

2620/ /

Út

Páty, Nincs UTCA neve

Forgalomképtelen

1/1

227.

3136//

Helyi közút

Páty, Mézeshegyi lejtő

Forgalomképtelen

1/1

228.

3447/ /

Közút

Páty, Seregély UTCA

Forgalomképtelen

1/1

229.

3616/ /

Közút

Páty, Gyöngyvirág UTCA

Forgalomképtelen

1/1

230.

3628/ 3/

Út

Páty, Nincs UTCA neve

Forgalomképtelen

1/1

231.

3635/ 3/

Út

Páty, Nincs UTCA neve

Forgalomképtelen

1/1

232.

3647/4/

Helyi közút

Páty, Nincs UTCA neve

Forgalomképtelen

1/1

233.

3649/3/

Helyi közút

Páty, Nincs UTCA neve

Forgalomképtelen

1/1

234.

4220/ /

Közút

Nincs,

Forgalomképtelen

1/1

235.

132/ /

Csatorna

Páty, Kossuth Lajos UTCA

Forgalomképtelen

1/1

236.

250/ /

Út

Páty, Kincsem KÖZ

Forgalomképtelen

1/1

237.

2096/ 6/

Út

Páty, Nincs UTCA neve

Forgalomképtelen

1/1

238.

2096/ 3/

Út

Páty, Füzespatak UTCA

Forgalomképtelen

1/1

239.

1052/ 2/

Út

Páty, Dobogó UTCA

Forgalomképtelen

1/1

240.

671/5/

Helyi közút

Páty, Nincs UTCA neve

Forgalomképtelen

1/1

241.

671/1/

Helyi közút

Páty, Nincs UTCA neve

Forgalomképtelen

1/1

242.

089/ 1/

Vízmű

Páty, Nincs UTCA neve

Forgalomképtelen

1/1

243.

2391/ /

Út

Páty, Nincs UTCA neve

Forgalomképtelen

1/1

244.

3652/ 2/

Út

Páty, Gyöngyvirág UTCA

Forgalomképtelen

1/1

245.

669/3/

Helyi közút

Páty, Erkel Ferenc UTCA

Forgalomképtelen

2/3

246.

2527/ /

Út

Páty, Viola UTCA

Forgalomképtelen

1/1

247.

2552/ /

Út

Páty, Viola UTCA

Forgalomképtelen

1/1

248.

1038/ 2/

Közterület

Páty, Guyon Richárd UTCA 1038

Forgalomképtelen

1/1

249.

691/115/

Út

Páty, Nincs UTCA neve691

Forgalomképtelen

1/1

250.

691/135/

Út

Páty, Nincs UTCA neve691

Forgalomképtelen

1/1

251.

691/138/

Út

Páty, Nincs UTCA neve

Forgalomképtelen

1/1

252.

691/141/

Út

Páty, Nincs UTCA neve691

Forgalomképtelen

1/1

253.

691/151/

Út

Páty, Nincs UTCA neve

Forgalomképtelen

1/1

254.

691/155/

Út

Páty, Nincs UTCA neve

Forgalomképtelen

1/1

255.

0116/ /

Saját használatú út

Páty, Nincs UTCA neve

Forgalomképtelen

1/1

256.

641/ 1/

Közút

Páty, Nincs UTCA neve

Forgalomképtelen

1/1

257.

0109/11/

Helyi közút

Páty, Nagyhegy UTCA 0109

Forgalomképtelen

1/1

258.

0109/ 19/

Saját használatú út

Páty, Nagyhegy UTCA 0109

Forgalomképtelen

1/1

259.

0109/ 37/

Saját használatú út

Páty, Nincs UTCA neve0109

Forgalomképtelen

1/1

260.

06/ /

Közút

Nincs,

Forgalomképtelen

1/1

261.

08/ 2/

Út

Nincs,

Forgalomképtelen

1/1

262.

09//

Helyi közút

Nincs,

Forgalomképtelen

1/1

263.

011/ 13/

Külterületi közút

Nincs,

Forgalomképtelen

1/1

264.

017/ 1/

Út

Nincs,

Forgalomképtelen

1/1

265.

018/ /

Közút

Nincs,

Forgalomképtelen

1/1

266.

07/19/

Helyi közút, gyalogút

Nincs,

Forgalomképtelen

1/1

267.

020/ 30/

Út

Nincs,

Forgalomképtelen

1/1

268.

020/ 32/

Út

Nincs,

Forgalomképtelen

1/1

269.

07/21/

Helyi közút

Nincs,

Forgalomképtelen

1/1

270.

07/28/

Helyi közút

Nincs,

Forgalomképtelen

1/1

271.

4865/ /

Út

Nincs,

Forgalomképtelen

1/1

272.

022/ 44/

Út

Nincs,

Forgalomképtelen

1/1

273.

64/ 2/

Út

Nincs,

Forgalomképtelen

1/1

274.

088/ /

Közút

Nincs,

Forgalomképtelen

1/1

275.

179/ /

Csatorna

Nincs,

Forgalomképtelen

1/1

276.

045/ 32/

Út

Páty, Szeder UTCA

Forgalomképtelen

1/1

277.

0105/ 4/

Út

Nincs,

Forgalomképtelen

1/1

278.

0126/ 5/

Út

Nincs,

Forgalomképtelen

1/1

279.

0126/ 11/

Út

Nincs,

Forgalomképtelen

1/1

280.

0126/ 23/

Út

Nincs,

Forgalomképtelen

1/1

281.

0126/ 26/

Út

Nincs,

Forgalomképtelen

1/1

282.

0126/ 33/

Út

Nincs,

Forgalomképtelen

1/1

283.

0126/ 50/

Út

Nincs,

Forgalomképtelen

1/1

284.

0128/ 2/

Út

Nincs,

Forgalomképtelen

1/1

285.

0146

Árok

Nincs,

Forgalomképtelen

1/1

286.

2659/ /

Út

Nincs,

Forgalomképtelen

1/1

287.

2677/ /

Út

Nincs,

Forgalomképtelen

1/1

288.

2870/ /

Közterület

Nincs,

Forgalomképtelen

1/1

289.

2634/ /

Út

Nincs,

Forgalomképtelen

1/1

290.

2640/ /

Út

Nincs,

Forgalomképtelen

1/1

291.

2644/ /

Út

Nincs,

Forgalomképtelen

1/1

292.

2650/ /

Út

Nincs,

Forgalomképtelen

1/1

293.

0134/ 74/

Út

Nincs,

Forgalomképtelen

1/1

294.

641/ 2/

Helyi közút

Páty, Levendula UTCA

Forgalomképtelen

1/1

295.

1046/ 2/

Saját használatú út

Nincs,

Forgalomképtelen

1/1

296.

1059/ 5/

Út

Nincs,

Forgalomképtelen

1/1

297.

2863/ /

Út

Nincs,

Forgalomképtelen

1/1

298.

2868/ /

Közterület

Nincs,

Forgalomképtelen

1/1

299.

0148/ /

Saját használatú út

Nincs,

Forgalomképtelen

1/1

300.

150/1

Árok

Nincs,

Forgalomképtelen

1/1

301.

0170/ 3/

Közút

Nincs,

Forgalomképtelen

1/1

302.

0177/ 6/

Árok

Nincs,

Forgalomképtelen

1/1

303.

0185/ 40/

Út

Nincs,

Forgalomképtelen

1/1

304.

0204/ /

Saját használatú út

Nincs,

Forgalomképtelen

1/1

305.

0205/ 1/

Út

Nincs,

Forgalomképtelen

1/1

306.

0206/ /

Út

Nincs,

Forgalomképtelen

1/1

307.

0207/ 1/

Út

Nincs,

Forgalomképtelen

1/1

308.

0208/ /

Út

Nincs,

Forgalomképtelen

1/1

309.

1045/ 3/

Út

Nincs,

Forgalomképtelen

1/1

310.

1046/ 4/

Saját használatú út

Nincs,

Forgalomképtelen

1/1

311.

1045/ 6/

Út

Nincs,

Forgalomképtelen

1/1

312.

1066/ 5/

Út

Nincs,

Forgalomképtelen

1/1

313.

1070/ 8/

Út

Nincs,

Forgalomképtelen

1/1

314.

1081/ 4/

Út

Nincs,

Forgalomképtelen

1/1

315.

1081/ 6/

Út

Nincs,

Forgalomképtelen

1/1

316.

1083/ 5/

Közterület

Nincs,

Forgalomképtelen

1/1

317.

1084/ 9/

Út

Nincs,

Forgalomképtelen

1/1

318.

1085/ 19/

Út

Nincs,

Forgalomképtelen

1/1

319.

1100/ 6/

Közterület

Nincs,

Forgalomképtelen

1/1

320.

1037/ 2/

Út

Nincs,

Forgalomképtelen

1/1

321.

1056/ 6/

Közút

Nincs,

Forgalomképtelen

1/1

322.

1056/ 10/

Út

Nincs,

Forgalomképtelen

1/1

323.

1056/ 15/

Út

Nincs,

Forgalomképtelen

1/1

324.

1261/ 1/

Út

Nincs,

Forgalomképtelen

1/1

325.

1261/ 2/

Út

Nincs,

Forgalomképtelen

1/1

326.

2098/ 6/

Út

Nincs,

Forgalomképtelen

1/1

327.

2221/ /

Út

Nincs,

Forgalomképtelen

1/1

328.

2255/ /

Út

Nincs,

Forgalomképtelen

1/1

329.

2259/ /

Út

Nincs,

Forgalomképtelen

1/1

330.

2271/ /

Út

Nincs,

Forgalomképtelen

1/1

331.

2284/ /

Út

Nincs,

Forgalomképtelen

1/1

332.

2299/ /

Út

Nincs,

Forgalomképtelen

1/1

333.

2578//

Helyi közút

Nincs,

Forgalomképtelen

1/1

334.

2586//

Helyi közút

Nincs,

Forgalomképtelen

1/1

335.

2590

Helyi közút

Nincs,

Forgalomképtelen

1/1

336.

2701/ 3/

Út

Nincs,

Forgalomképtelen

1/1

337.

2701/ 4/

Út

Nincs,

Forgalomképtelen

1/1

338.

2872/ /

Út

Nincs,

Forgalomképtelen

1/1

339.

3617/ 2/

Út

Nincs,

Forgalomképtelen

1/1

340.

3619/ 3/

Út

Nincs,

Forgalomképtelen

1/1

341.

3620/ 2/

Út

Nincs,

Forgalomképtelen

1/1

342.

3622/ 2/

Út

Nincs,

Forgalomképtelen

1/1

343.

3623/ 3/

Út

Nincs,

Forgalomképtelen

1/1

344.

3624/ 3/

Út

Nincs,

Forgalomképtelen

1/1

345.

3626/ 4/

Út

Nincs,

Forgalomképtelen

1/1

346.

3627/ 4/

Út

Nincs,

Forgalomképtelen

1/1

347.

3629/ 3/

Út

Nincs,

Forgalomképtelen

1/1

348.

3630/ 3/

Út

Nincs,

Forgalomképtelen

1/1

349.

3631/ 3/

Út

Nincs,

Forgalomképtelen

1/1

350.

3636/ 3/

Út

Nincs,

Forgalomképtelen

1/1

351.

3637/ 2/

Út

Nincs,

Forgalomképtelen

1/1

352.

3638/ 2/

Út

Nincs,

Forgalomképtelen

1/1

353.

3651/ 2/

Út

Nincs,

Forgalomképtelen

1/1

354.

3655/ 2/

Út

Nincs,

Forgalomképtelen

1/1

355.

3657/ 9/

Út

Nincs,

Forgalomképtelen

1/1

356.

3661/ 1/

Út

Nincs,

Forgalomképtelen

1/1

357.

3663/ 9/

Út

Nincs,

Forgalomképtelen

1/1

358.

3663/ 11/

Út

Nincs,

Forgalomképtelen

1/1

359.

3706/ 1/

Út

Nincs,

Forgalomképtelen

1/1

360.

4221/ 2/

Közút

Nincs,

Forgalomképtelen

1/1

361.

4605/ 1/

Közút

Nincs,

Forgalomképtelen

1/1

362.

4614/ 1/

Közút

Páty, Belterület

Forgalomképtelen

24214/25073

363.

2808/ /

Út

Nincs,

Forgalomképtelen

1/1

364.

2835/ /

Út

Nincs,

Forgalomképtelen

1/1

365.

2873/ /

Út

Nincs,

Forgalomképtelen

1/1

366.

2534/ /

Út

Nincs,

Forgalomképtelen

1/1

367.

677//

Helyi közút

Nincs,

Forgalomképtelen

1/1

368.

4751/ /

Saját használatú út

Nincs,

Forgalomképtelen

1/1

369.

2818/ /

Út

Nincs,

Forgalomképtelen

1/1

370.

4860/ /

Közút

Nincs,

Forgalomképtelen

1/1

371.

4861/ /

Közút

Nincs,

Forgalomképtelen

1/1

372.

3640/ /

Út

Nincs,

Forgalomképtelen

1/1

373.

045/ 82/

Út

Nincs,

Forgalomképtelen

1/1

374.

629/ 1/

Vízmű

Nincs,

Forgalomképtelen

1/1

375.

3003/ 6/

Zártkerti művelés alól kivett terület (vízmű)

Páty, Zártkert

Forgalomképtelen

1/1

376.

0145/ 5/

Telephely (szennyvíztelep)

Páty, Külterület

Forgalomképtelen

1/1

377.

631/ 1/

Közterület

Páty, Rákóczi Ferenc UTCA

Forgalomképtelen

10824/13478

378.

1113/ 1/

Közút

Nincs,

Forgalomképtelen

1/1

379.

2823/ /

Út

Nincs,

Forgalomképtelen

1/1

380.

2851/ /

Út

Nincs,

Forgalomképtelen

1/1

381.

2874/ /

Út

Nincs,

Forgalomképtelen

1/1

382.

07/30/

Helyi közút, gyalogút

Nincs,

Forgalomképtelen

1/1

383.

0108/ /

Saját használatú út

Nincs,

Forgalomképtelen

1/1

384.

0168/ /

Saját használatú út

Nincs,

Forgalomképtelen

1/1

385.

0146/ /

Árok

Páty, Nincs UTCA neve

Forgalomképtelen

1/1

386.

0170/ 27/

Közút

Páty, Nincs UTCA neve

Forgalomképtelen

1/1

387.

0123/ 10/

Közút

Páty, Nincs UTCA neve

Forgalomképtelen

1/1

388.

0123/ 18/

Közút

Páty, Nincs UTCA neve

Forgalomképtelen

1/1

389.

0125/ 7/

Közút

Páty, Nincs UTCA neve

Forgalomképtelen

1/1

390.

0152/ /

Árok

Nincs,

Forgalomképtelen

1/1

391.

0181/1/

Helyi közút

Páty, Nincs UTCA neve

Forgalomképtelen

1/1

392.

0202/ /

Saját használatú út, árok

Páty, Nincs UTCA neve

Forgalomképtelen

1/1

393.

0185/59

Közút

Páty, Külterület

Forgalomképtelen

1/1

394.

0112/1

Közút

(közterület)

Forgalomképtelen

1/1

395.

4887

Közút

Páty, Belterület

Forgalomképtelen

1/1

396.

1060/7

Közút

Páty, Zártkert

Forgalomképtelen

1/1

397.

1070/11

Közút

Páty, Zártkert

Forgalomképtelen

1/1

398.

4888

Közút

Páty, Belterület

Forgalomképtelen

1/1

399.

4892

Közút

Páty, Belterület

Forgalomképtelen

1/1

400.

0109/20

Saját használatú út

Páty, Külterület

Forgalomképtelen

1/1

401.

026/1

Közforgalom elől el nem zárt magánút

Páty, Külterület

Forgalomképtelen

1/1

402.

0156/5

Közforgalom elől el nem zárt magánút

Páty, Külterület

Forgalomképtelen

1/1

403.

0156/9

Közforgalom elől el nem zárt magánút

Páty, Külterület

Forgalomképtelen

1/1

404.

1894/1

Helyi közút

Páty, Belterület

Forgalomképtelen

1/1

405.

1894/2

Helyi közút

Páty, Belterület

Forgalomképtelen

1/1

406.

2/3

Közterület

Páty, Belterület

Forgalomképtelen

1/1

407.

2/4

Közterület

Páty, Belterület

Forgalomképtelen

1/1

408.

1693/2

Közterület

Páty, Belterület

Forgalomképtelen

1/1

409.

4001/2

Közút

Páty, Zártkert

Forgalomképtelen

1/1

410.

0194/4

Közút

Páty, Külterület

Forgalomképtelen

1/1

411.

0114/2

Közút

Páty, Külterület

Forgalomképtelen

1/1

412.

0141/4

Közterület

Páty, Külterület

Forgalomképtelen

1/1

413.

0141/6

Közterület

Páty, Külterület

Forgalomképtelen

1/1

414.

0195/2

Árok

Páty, Külterület

Forgalomképtelen

1/1

415.

0143/4

Közút

Páty, Külterület

Forgalomképtelen

1/1

416.

0177/60

Út

Páty, Külterület

Forgalomképtelen

1/1

417.

0198/6

Saját használatú út

Páty, Külterület

Forgalomképtelen

1/1

418.

4221/7

Közút

Páty, Belterület

Forgalomképtelen

1/1

419.

0156/4

Közút

Páty, Külterület

Forgalomképtelen

1/1

420.

0178//4

Saját használatú út

Páty, Külterület

Forgalomképtelen

1/1

421.

1692/2

Közterület

Páty, Belterület

Forgalomképtelen

1/1

422.

0177/46

Árok

Páty. Külterület

Forgalomképtelen

1/1

423.

0156/11

Közforgalom elöl el nem zárt magánút

Páty, Külterület

Forgalomképtelen

1/1

424.

4215/2

Közforgalom elöl el nem zárt magánút

Páty, Belterület

Forgalomképtelen

1/1

425.

4614/1

Közút

Páty, Belterület

Forgalomképtelen

859/25073

426.

0209/30

Közút

Páty, Külterület

Forgalomképtelen

1/1

427.

1542/ 5/

Közpark

Páty, Pincehegy UTCA

Forgalomképtelen

1/1

428.

2422/ /

Közpark

Páty, Forrás UTCA

Forgalomképtelen

1/1

429.

0124/ /

Vízfolyás

Páty, Vízfolyás

Forgalomképtelen

1/1

430.

0122/ /

Vízfolyás

Páty, Vízfolyás

Forgalomképtelen

1/1

431.

2099/ 1/

Vízmosás

Páty, Vízfolyás

Forgalomképtelen

1/1

432.

56/ /

Árok

Páty, Kossuth Lajos UTCA

Forgalomképtelen

1/1

433.

357/ /

Vízfolyás

Páty, Nincs UTCA neve

Forgalomképtelen

1/1

434.

400/ /

Vízfolyás

Páty, Nincs UTCA neve

Forgalomképtelen

1/1

435.

517/ 5/

Közterület

Nincs,

Forgalomképtelen

1/1

436.

633/ /

Vízfolyás

Páty, Nincs UTCA neve

Forgalomképtelen

1/1

437.

948/ /

Közterület

Páty, Széchenyi TÉR

Forgalomképtelen

1/1

438.

953/ 35/

Közterület

Páty, Rákóczi Ferenc UTCA

Forgalomképtelen

1/1

439.

4604/ /

Páty, Sasfészek

Forgalomképtelen

1/1

440.

631/1

Közpark

Páty, Belterület

Forgalomképtelen

10824/13478

441.

1644/ 14/

Beépítetlen terület (szennyvíztelep)

Páty, Pincehegy UTCA

Forgalomképtelen

1/1

442.

0177/ 10/

Vízállás

Nincs,

Forgalomképtelen

1/1

443.

1542/ 4/

Erdő

Nincs,

Forgalomképtelen

1/1

444.

015/

Szántó, erdő, legelő, rét

Páty, Külterület

Forgalomképtelen

4691/6255

445.

070/ /

Legelő

Páty, Nincs UTCA neve

Forgalomképtelen

1/1

446.

4218/ /

Rét

Páty, Nagyhegy UTCA

Forgalomképtelen

1/1

447.

1542/ 4/

Erdő

Nincs,

Forgalomképtelen

1/1

2. melléklet a 11/2013. (IV. 25.) önkormányzati rendelethez3

Korlátozottan forgalomképes vagyonelemek

Sorszám

Hrsz

Megnevezés

Cím

Forgalomképesség

Tulajdoni hányad

1.

310//

Kultúrház

Páty, Kossuth UTCA 77.

Korlátozottan forgalomképes

1/1

2.

327/ 1/

Általános iskola (Waldorf iskola)

Páty, Iskola UTCA 16.

Korlátozottan forgalomképes

1/1

3.

906/ 1/

Óvoda

Páty, Rákóczi Ferenc UTCA 19.

Korlátozottan forgalomképes

1/1

4.

922/ /

Bölcsőde, lakóház, udvar, gazdasági épület

Páty, Rákóczi Ferenc UTCA 17.

Korlátozottan forgalomképes

1/1

5.

887/ 2/

Általános iskola

Páty, Bocskai UTCA 9.

Korlátozottan forgalomképes

1/1

6.

327/ 2/

Óvoda

Páty, Iskola UTCA 18.

Korlátozottan forgalomképes

1/1

7.

327/ 3/

Áruház

Páty, Kossuth UTCA 81.

Korlátozottan forgalomképes

1/1

8.

912//

Orvosi rendelő, gazdasági épület

Páty, Árpád UTCA 14.

Korlátozottan forgalomképes

1/1

9.

340//

Rendőrség

Páty, Kossuth UTCA 99.

Korlátozottan forgalomképes

1/1

10.

328/ /

Lakóház,udvar, gazdasági épület

Páty, Kossuth UTCA 79.

Korlátozottan forgalomképes

1/1

11.

631/2/

Sporttelep

Páty, Rákóczi Ferenc UTCA 63/A

Korlátozottan forgalomképes

1/1

12.

1469/ /

Nagypince

Páty, Pincehegy UTCA

Korlátozottan forgalomképes

1/1

13.

952/ /

Közösségi Ház

Páty, Rákóczi Ferenc UTCA 13.

Korlátozottan forgalomképes

6/10

14.

953/13/

Lakóház, udvar

Páty, RÁKÓCZI U 11.

Korlátozottan forgalomképes

1/1

15.

951/ /

Lakóház, udvar (Közösségi ház)

Páty, Rákóczi Ferenc UTCA 13.

Korlátozottan forgalomképes

1/1

16.

370/ /

Posta

Páty, Rákóczi Ferenc UTCA 74.

Korlátozottan forgalomképes

1/1

17.

668/ /

Lakóház, udvar (Várady kastély)

Páty, Rákóczi Ferenc UTCA 37.

Korlátozottan forgalomképes

1/1

18.

107//

Tájház, udvar

Páty, Kossuth UTCA 36.

Korlátozottan forgalomképes

1/1

19.

108//

Lakóház, udvar

Páty, Kossuth UTCA 36.

Korlátozottan forgalomképes

1/1

20.

1209/ /

Lakóház,udvar

Páty, Burgondia utca

Korlátozottan forgalomképes

1/1

21.

329/ /

Községháza

Páty, Kossuth UTCA 83.

Korlátozottan forgalomképes

1/1

22.

672/3

Udvar és 2 raktár

PÁTY, Levendula UTCA 17-21.

Korlátozottan forgalomképes

1271/3051

23.

330/ 2/

Épület

Páty, Iskola UTCA

Korlátozottan forgalomképes

1/1

3. melléklet a 11/2013. (IV. 25.) önkormányzati rendelethez4

Forgalomképes vagyonba tartozó vagyonelemek

Sorszám

Hrsz

Ingatlan megnevezése

Cím

Forgalomképesség

Tulajdoni hányad

1.

3341/ /

Zártkerti művelés alól kivett terület

Páty, Kankalin UTCA

Forgalomképes

1/1

2.

1848/ 4/

Beépítetlen terület

Páty, Móricz Zsigmond UTCA

Forgalomképes

1/1

3.

1848/ 5/

Beépítetlen terület

Páty, Móricz Zsigmond UTCA

Forgalomképes

1/1

4.

1644/ 10/

Beépítetlen terület

Páty, Pincehegy UTCA

Forgalomképes

1/1

5.

1644/ 16/

Beépítetlen terület

Páty, Pincehegy UTCA

Forgalomképes

1/1

6.

1369/ 1/

Beépítetlen terület

Páty, Mélyárok

Forgalomképes

1/1

7.

1344/ /

Beépítetlen terület

Páty, Mélyárok

Forgalomképes

1/1

8.

1317/ 1/

Beépítetlen terület

Páty, Burgondia UTCA

Forgalomképes

1/1

9.

3480/ /

Legelő

Páty, Fecske UTCA

Forgalomképes

1/1

10.

3029/ 3/

Zártkerti művelés alól kivett terület

Páty, Erdőalja UTCA

Forgalomképes

1/1

11.

1542/ 3/

Erdő

Páty, Nincs UTCA neve

Forgalomképes

1/1

12.

3914/ /

Zártkerti művelés alól kivett terület

Páty, Nincs UTCA neve

Forgalomképes

1/1

13.

3915/ /

Zártkerti művelés alól kivett terület

Páty, Nincs UTCA neve

Forgalomképes

1/1

14.

3917/ /

Zártkerti művelés alól kivett terület

Páty, Nincs UTCA neve

Forgalomképes

1/1

15.

3926/ /

Zártkerti művelés alól kivett terület

Páty, Nincs UTCA neve

Forgalomképes

1/1

16.

3933/ /

Zártkerti művelés alól kivett terület

Páty, Nincs UTCA neve

Forgalomképes

1/1

17.

3935/ /

Zártkerti művelés alól kivett terület

Páty, Nincs UTCA neve

Forgalomképes

1/1

18.

3948/ /

Zártkerti művelés alól kivett terület

Páty, Nincs UTCA neve

Forgalomképes

1/1

19.

3952/ /

Zártkerti művelés alól kivett terület

Páty, Nincs UTCA neve

Forgalomképes

1/1

20.

3955/ /

Zártkerti művelés alól kivett terület

Páty, Nincs UTCA neve

Forgalomképes

1/1

21.

3959/ /

Zártkerti művelés alól kivett terület

Páty, Nincs UTCA neve

Forgalomképes

1/1

22.

4015/ /

Szántó

Páty, Nincs UTCA neve

Forgalomképes

1/1

23.

1848/ 2/

Beépítetlen terület

Páty, Móricz Zsigmond UTCA

Forgalomképes

1/1

24.

1069/ 8/

Beépítetlen terület

Páty, Dobogó UTCA

Forgalomképes

1/1

25.

1021/ 44/

Beépítetlen terület

Páty, Vihar UTCA

Forgalomképes

1/1

26.

070/ /

Legelő

Páty, Nincs UTCA neve

Forgalomképes

1/1

27.

0111/ /

Szántó

Páty, Nincs UTCA neve

Forgalomképes

1/1

28.

0126/ 2/

Legelő

Páty, Nincs UTCA neve

Forgalomképes

1/1

29.

0126/ 3/

Legelő

Páty, Nincs UTCA neve

Forgalomképes

1/1

30.

121/ /

Beépítetlen terület

Páty, Nincs UTCA neve

Forgalomképes

1/1

31.

305/ /

Beépítetlen terület

Páty, Kossuth Lajos UTCA

Forgalomképes

1/1

32.

882/ 3/

Beépítetlen terület

Páty, Telki ÚT

Forgalomképes

1/1

33.

953/ 20/

Beépítetlen terület

Páty, Rákóczi Ferenc UTCA

Forgalomképes

1/1

34.

953/ 21/

Beépítetlen terület

Páty, Rákóczi Ferenc UTCA

Forgalomképes

1/1

35.

1064/ 8/

Beépítetlen terület

Páty, Dobogó UTCA

Forgalomképes

1/1

36.

1317/ 3/

Beépítetlen terület

Páty, Kossuth Lajos UTCA

Forgalomképes

1/1

37.

1358/ /

Beépítetlen terület

Páty, Mélyárok

Forgalomképes

1/1

38.

1377/ /

Beépítetlen terület

Páty, Mélyárok

Forgalomképes

1/1

39.

1379/ /

Beépítetlen terület

Páty, Mélyárok

Forgalomképes

1/1

40.

1394/ /

Beépítetlen terület

Páty, Mélyárok

Forgalomképes

1/1

41.

3673/ /

Zártkerti művelés alól kivett terület

Páty, Bánya UTCA

Forgalomképes

1/1

42.

1021/ 50/

Beépítetlen terület

Páty, Vihar UTCA

Forgalomképes

1/1

43.

2096/ 7/

Beépítetlen terület

Nincs,

Forgalomképes

1/1

44.

0185/56/

Szántó

Páty, Nincs UTCA neve

Forgalomképes

1/1

45.

397/ 1/

Beépítetlen terület

Páty, Rákóczi Ferenc UTCA

Forgalomképes

1/1

46.

397/ 2/

Beépítetlen terület

Páty, Rákóczi Ferenc UTCA

Forgalomképes

1/1

47.

887/ 9/

Beépítetlen terület

Páty, Várady József UTCA

Forgalomképes

1/1

48.

109/ /

Beépítetlen terület

Páty, Kossuth Lajos UTCA 36

Forgalomképes

1/1

49.

3352/ /

Zártkerti művelés alól kivett terület

Páty, Mézeshegyi lejtő 3352

Forgalomképes

1/1

50.

3348//

Zártkerti művelés alól kivett terület

Páty, Mézeshegyi lejtő 3348

Forgalomképes

1/1

51.

907/ /

Beépítetlen terület

Páty, Árpád UTCA

Forgalomképes

1/1

52.

2313/ /

Szántó

Páty, Zsámbéki kanyar

Forgalomképes

1/1

53.

2301/ /

Szántó

Páty, Zsámbéki kanyar

Forgalomképes

1/1

54.

0157/14/

Szántó

Páty, Malomi DŰLŐ

Forgalomképes

1/1

55.

07/ 22/

Szántó

Páty, Határ UTCA 07

Forgalomképes

1/1

56.

07/ 23/

Szántó

Páty, Határ UTCA 07

Forgalomképes

1/1

57.

07/ 24/

Szántó

Páty, Határ UTCA 07

Forgalomképes

1/1

58.

691/153/

Beépítetlen terület

Páty, Nincs UTCA neve

Forgalomképes

1/1

59.

65/ /

Beépítetlen terület

Páty, Kossuth UTCA 92.

Forgalomképes

1/1

60.

0109/ 16/

Szántó

Páty, Nagyhegy UTCA 0109

Forgalomképes

1/1

61.

0109/ 17/

Szántó

Páty, Nagyhegy UTCA 0109

Forgalomképes

1/1

62.

3921/ /

Gyümölcsös

Nincs,

Forgalomképes

1/2

63.

2569/ /

Beépítetlen terület

Nincs,

Forgalomképes

220/750

64.

2582/ /

Beépítetlen terület

Nincs,

Forgalomképes

1/1

65.

0145/ 4/

Szántó

Nincs,

Forgalomképes

1973/9409

66.

1074/ 5/

Beépítetlen terület

Nincs,

Forgalomképes

1/1

67.

3343/ /

Zártkerti művelés alól kivett terület

Nincs,

Forgalomképes

1/1

68.

3345/ /

Zártkerti művelés alól kivett terület

Nincs,

Forgalomképes

1/1

69.

3347/ /

Zártkerti művelés alól kivett terület

Nincs,

Forgalomképes

1/1

70.

378/ /

Beépítetlen terület

Nincs,

Forgalomképes

1/1

71.

4864/ /

Beépítetlen terület

Nincs,

Forgalomképes

1/1

72.

4863/ /

Beépítetlen terület

Nincs,

Forgalomképes

1/1

73.

669/ 13/

Beépítetlen terület

Nincs,

Forgalomképes

1/1

74.

0100/112/

Szántó

Páty, Külterület

Forgalomképes

1/1

75.

4221/ 5/

Beépítetlen terület

Nincs,

Forgalomképes

1/1

76.

4830/ /

Beépítetlen terület

Páty, Levendula UTCA 45.

Forgalomképes

1/1

77.

0151/1

Szántó, rét

Páty, Külterület

Forgalomképes

1/1

78.

0151/2

Szántó

Páty, Külterület

Forgalomképes

1/1

79.

62

Beépítetlen terület

Páty, Belterület

Forgalomképes

1/1

80.

63

Beépítetlen terület

Páty, Belterület

Forgalomképes

1/1

81.

64/1

Beépítetlen terület

Páty, Belterület

Forgalomképes

1/1

82.

636/2

Melléképület, udvar 3 db

Páty, Belterület

Forgalomképes

1/1

83.

07/16

Szántó

Páty, Külterület

Forgalomképes

1/1

84.

07/27

Szántó

Páty, Külterület

Forgalomképes

1/1

85.

3901/1

Zártkerti művelés alól kivett terület

Páty, Zártkert

Forgalomképes

1/1

86.

4890

Beépítetlen terület

Páty, Belterület

Forgalomképes

1/1

87.

634

Szántó

Páty, Belterület

Forgalomképes

7556/10076

88.

0109/45

Szántó

Páty, Külterület

Forgalomképes

1/1

89.

0109/48

Szántó

Páty, Külterület

Forgalomképes

1/1

90.

1073/3

Beépítetlen terület

Páty, Belterület

Forgalomképes

1/1

91.

011/57

Szántó

Páty, Külterület

Forgalomképes

1/1

92.

0113/11

Legelő, szántó

Páty, Külterület

Forgalomképes

1/1

93.

4902

Beépítetlen terület

Páty, Belterület

Forgalomképes

1/1

94.

4871

Beépítetlen terület

Páty, Belterület

Forgalomképes

1/1

95.

691/69/

Lakóház, udvar

Páty, Dózsa György UTCA 8/B

Forgalomképes

1/1

96.

691/71/

Beépítetlen terület

Páty, Dózsa György UTCA 8/A

Forgalomképes

1/1

97.

953/14/

Lakóház, udvar

Páty, Rákóczi Ferenc UTCA 11.

Forgalomképes

1/1

98.

953/33/

Lakóház, udvar

Páty, Rákóczi Ferenc UTCA 11.

Forgalomképes

1/1

99.

1252/ 2/

Présház

Páty, Pincehegy UTCA

Forgalomképes

1/1

100.

1560/ /

Présház

Páty, Pincehegy UTCA

Forgalomképes

1/1

101.

1561/ /

Présház

Páty, Pincehegy UTCA

Forgalomképes

1/1

102.

1564/ /

Présház

Páty, Pincehegy UTCA

Forgalomképes

1/1

103.

1644/ 11/

Présház

Páty, Pincehegy UTCA

Forgalomképes

1/1

104.

1605/ /

Présház

Páty, Pincehegy UTCA

Forgalomképes

1/1

105.

1609/ /

Présház

Páty, Pincehegy UTCA

Forgalomképes

1/1

106.

1644/ 15/

Présház

Páty, Pincehegy UTCA

Forgalomképes

1/1

107.

1021/ 42/

Lakóház, udvar

Páty, Vihar UTCA

Forgalomképes

1/1

108.

1021/ 43/

Lakóház, udvar

Páty, Vihar UTCA

Forgalomképes

1/1

109.

953/ 30/

Üzlet

Páty, Rákóczi Ferenc UTCA

Forgalomképes

1/1

110.

1328/ /

Lakóház, udvar, áruház, lakás, vendégház

Páty, Szabadság TÉR 1.

Forgalomképes

115/282

111.

288/ /

Lakóház, udvar,

Páty, Rákóczi Ferenc UTCA 46.

Forgalomképes

1/1

112.

661/ 2/

Üzem

Páty, Erkel Ferenc UTCA

Forgalomképes

352/676

113.

915/ /

Lakóház, udvar, gazdasági épület

Páty, Árpád UTCA 20.

Forgalomképes

1/1

114.

1021/ 41/

Lakóház, udvar

Nincs,

Forgalomképes

1/1

115.

302/ /

Lakóház,udvar

Páty, Kossuth UTCA 73.

Forgalomképes

1/1

116.

3279/ 1/

Kivett közforgalom elől elzárt magánút

Nincs,

Forgalomképes

1/1

117.

150/2/

Lakóház, udvar

Páty, Mélyárok

Forgalomképes

1/1

118.

914

Lakóház, udvar, gazdasági épület

Páty, Árpád UTCA 18.

Forgalomképes

29/1273

1

Módosította a 2/2021(I.18.) polgármesteri rendelet. Hatályos 2021 január 19-től. A 14. § (1) bekezdése a Páty Község Önkormányzata Képviselő-testületének 7/2023. (III. 24.) önkormányzati rendelete 1. §-ával megállapított szöveg.

2

Az 1. melléklet a Páty Község Önkormányzata Képviselő-testületének 7/2023. (III. 24.) önkormányzati rendelete 2. § (1) bekezdésével megállapított szöveg.

3

A 2. melléklet a Páty Község Önkormányzata Képviselő-testületének 7/2023. (III. 24.) önkormányzati rendelete 2. § (2) bekezdésével megállapított szöveg.

4

A 3. melléklet a Páty Község Önkormányzata Képviselő-testületének 7/2023. (III. 24.) önkormányzati rendelete 2. § (3) bekezdésével megállapított szöveg.