Páty Község Önkormányzata Képviselő-testülete

Páty Község Önkormányzata Képviselő-testületének 11/2014. (VI.5.) önkormányzati rendelete a házasságkötés engedélyezésének szabályairól, és a kapcsolódó többletszolgáltatásokért fizetendő díjak mértékéről szóló 1/2011. (II.16.) önkormányzati rendelet módosításáról

Hatályos: 2014. 06. 06- 2014. 06. 06

Páty Község Önkormányzatának Képviselő-testülete az Alaptörvény 32. cikk (1) bekezdés a) pontjában és (2) bekezdésében meghatározott feladatkörében eljárva, az anyakönyvekről, a házasságkötési eljárásról és a névviselésről szóló 1982. évi 17. törvényerejű rendelet 42/A. § (4) bekezdésében kapott felhatalmazás alapján a következőket rendeli el:


I. Módosító rendelkezések

1.§


  1. A házasságkötés engedélyezésének szabályairól, és a kapcsolódó többletszolgáltatásokért fizetendő díjak mértékéről szóló 1/2011. (II.16) önkormányzati rendelet ( a továbbiakban: R) 5. §-a a következő (3) bekezdéssel egészül ki:

„(3)  A hivatal anyakönyvvezetői feladatokat ellátó köztisztviselője évente 50.000 Ft ruházati költségtérítésben részesül.  A kifizetett ruházati költségtérítés elszámolása az alábbiak szerint történhet:

a) az anyakönyvvezető köteles a költségtérítés összegével a hivatal nevére szóló, a számviteli szabályoknak megfelelő (áfás) számlával  legkésőbb a tárgyév december 15-ig elszámolni.

b) A számlákon megnevezhető  felsőruházati termék (szoknya, kosztüm, blúz, nadrág, ing, blézer, női felső, póló), lábbeli (csizma, cipő, szandál, papucs), valamint kiegészítők (nyakkendő, sál, stóla stb.)„



II. Záró rendelkezések

2. §


(1) Ez a rendelet a kihirdetést követő napon lép hatályba, és a hatályba lépést követő napon hatályát veszti.

(2) E rendelet kihirdetéséről a jegyző a helyben szokásos módon gondoskodik.




            Székely László                                                                       Dr. Guba Zsolt

             polgármester                                                                    jegyző


Záradék:


A rendelet a mai napon kihirdetve:


Páty, 2014. június 5.


                                                                                                          Dr. Guba Zsolt

                                                                                                                 jegyző