Pécel Város Önkormányzat Képviselő-testületének 17/2021. (XI. 3.) önkormányzati rendelete

Pécel Város Önkormányzata vagyonáról és az egyes vagyontárgyak feletti tulajdonosi jogok gyakorlásának szabályairól

Hatályos: 2021. 11. 04- 2022. 05. 27

Pécel Város Önkormányzat Képviselő-testületének 17/2021. (XI. 3.) önkormányzati rendelete

Pécel Város Önkormányzata vagyonáról és az egyes vagyontárgyak feletti tulajdonosi jogok gyakorlásának szabályairól

2021.11.04.

Pécel Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX. törvény 107. §-ában, 143. § (4) bekezdése i) pontjában, valamint a nemzeti vagyonról szóló 2011. évi CXCVI. törvény 18. § (1) bekezdésében kapott felhatalmazás alapján, az Alaptörvény 32. cikk (1) bekezdés a) és e) pontjában megállapított feladatkörében eljárva, a következőket rendeli el:

I. Fejezet

Általános rendelkezések

1. A rendelet célja

1. § (1) A rendelet célja, hogy meghatározza a Pécel Város Önkormányzata (a továbbiakban: Önkormányzat) vagyonával való rendelkezés szabályait, biztosítsa az Önkormányzat tulajdonának, a tulajdonába kerülő vagyonnak a védelmét, a vagyon értékének megőrzését és előmozdítsa a vagyon gyarapítását az Önkormányzat kötelező és önként vállalt feladatainak eredményes ellátása érdekében.

(2) Az önkormányzati vagyongazdálkodás során törekedni kell az átláthatóság, a hatékonyság, az értékmegőrzés és a költségtakarékosság alapelveinek érvényre juttatására.

2. A rendelet hatálya

2. § (1) A rendelet személyi hatálya kiterjed:

a) a Pécel Város Önkormányzatának Képviselő-testületére (a továbbiakban: Képviselő-testület) és szerveire,

b) az Önkormányzat által fenntartott és a Képviselő-testület irányítása alatt álló költségvetési szervekre,

c) vagyonkezelési szerződés alapján a vagyonkezelői jog jogosultjára (a továbbiakban: Vagyonkezelő) és

d) a vagyongazdálkodással összefüggésben az Önkormányzattal szerződéses kapcsolatba kerülő személyekre az általuk kezelt és üzemeltetett önkormányzati vagyon tekintetében.

(2) A rendelet tárgyi hatálya kiterjed az Önkormányzat tulajdonában lévő és tulajdonába kerülő nemzeti vagyonra (a továbbiakban: Vagyon), különösen a Vagyon alábbi elemeire:

a) ingatlan vagyonelemek,

b) ingó vagyonelemek,

c) vagyoni értékű jogok és az ezekre vonatkozó önkormányzati kötelezettségvállalások, opciók (vételi jog) garanciák,

d) immateriális javak,

e) tagsági jogot megtestesítő értékpapírok, gazdasági társaságokban az Önkormányzatot megillető egyéb gazdasági részesedések, valamint egyéb vállalkozásban az Önkormányzatot megillető részesedés (a továbbiakban: Portfólió vagyon).

(3) E rendelet szabályait akkor csak kell alkalmazni, ha

a) a közterületek hasznosítása esetén az Önkormányzat tulajdonában álló közterületek használatáról szóló önkormányzati rendelet,

b) a piacokról és vásárokról szóló önkormányzati rendelet,

c) az Önkormányzat tulajdonában álló lakások és helyiségek bérletére és elidegenítésére vonatkozó önkormányzati rendelet

eltérően nem rendelkezik.

(4) A Vagyonra vonatkozó vagy azt érintő, a (3) bekezdésben felsorolt önkormányzati rendeletekben nem szabályozott esetekben is – eltérő rendelkezés hiányában – e rendelet szabályait kell megfelelően alkalmazni.

(5) Nem terjed ki a rendelet hatálya:

a) a települési nemzetiségi önkormányzatok vagyonjuttatására,

b) az Önkormányzat által fenntartott és a Képviselő-testület irányítása alatt működő költségvetési szervek működési célú pénzeszköz átadására-átvételére vonatkozó döntésekre,

c) a beszerzési, valamint a közbeszerzési eljárásokra és

d) a pénzeszközökre.

3. Értelmező rendelkezések

3. § (1) E rendelet alkalmazásában

a) közfeladat: olyan jogszabályban meghatározott állami vagy önkormányzati feladat, amit az ellátásra kötelezett közérdekből, jogszabályi követelmények és feltételek szerint végez, ilyen különösen a lakossági közszolgáltatás és e feladatok ellátáshoz infrastruktúra biztosítása;

b) pénzeszközök: készpénz, bankszámlán lévő pénz, csekk, betét;

c) követelések: a külön jogszabályban meghatározott, előírt, de még ki nem egyenlített összegek (ideértve a helyi adókból és illetékek meg nem fizetéséből származó hátralékot is), az államháztartás szervezete által teljesített, és az igénybe vevő által szerződésekből jogszerűen elfogadott, elismert termékek értékesítéséből és szolgáltatások nyújtásából származó – általános forgalmi adót is tartalmazó – pénzértékben kifejezett fizetési igények, a hitelviszonyt megtestesítő értékpapír, a tulajdoni részesedést jelentő befektetések értékesítésből származó követelések, valamint a rövid lejáratú kölcsönök, visszterhesen átadott pénzeszközök;

d) vagyon megterhelése: különösen a biztosítékul adás, zálogjog és jelzálog, kezesség vállalása, az Önkormányzat tulajdonán fennálló vagyoni értékű jog, gazdasági társaság rendelkezésére bocsátásához való hozzájárulás, elővásárlási, vételi- vagy visszavásárlási jog;

e) egyéb tulajdonosi jogok gyakorlása: különösen a társasházi alapító okirat kiadása és aláírása, építési (bontási), használatbavételi engedélyhez, bejelentéshez, tudomásul vételhez tulajdonosi hozzájárulás adása, közüzemi szerződések megkötésével összefüggő jognyilatkozatok, a tulajdonost megillető birtokvédelem igénybe vétele, kártérítési (kártalanítási) igény érvényesítése, használóval, bérlővel szembeni követelés érvényesítése és elengedése, a vagyont érintő szerződés (megállapodás) megszegésével összefüggő igény érvényesítése;

f) elidegenítési címjegyzék: az önkormányzati vagyon forgalomképes és beépítetlen ingatlanainak köréből elidegenítésre kiválasztott ingatlanok felsorolása, amely sorszámozva tartalmazza az elidegenítésre szánt ingatlanok helyrajzi számát és és ingatlan-nyilvántartás szerinti elhelyezkedését;

(2) Az (1) bekezdésben nem szabályozott esetekben e rendelet alkalmazása során a nemzeti vagyonról szóló 2011. évi CXCVI. törvény (a továbbiakban: Nvtv.) fogalom-meghatározásai az irányadóak.

II. Fejezet

Az Önkormányzat vagyona, a vagyon nyilvántartása és kimutatása

4. Az Önkormányzat vagyona

4. § (1) Az önkormányzati vagyon a nemzeti vagyonba tartozik és törzsvagyonból, valamint üzleti vagyonból áll.

(2) A törzsvagyont a többi vagyontárgytól elkülönítetten kell nyilvántartani.

(3) Az üzleti vagyon célja, hogy a működtetéséből, hasznosításából, elidegenítéséből származó bevétel elsősorban a törzsvagyon fejlesztését, újabb befektetések finanszírozási lehetőségét, várospolitikai célkitűzések megvalósítását szolgálja.

5. A törzsvagyon vagyontárgyai

5. § (1) A forgalomképtelen ingatlanvagyon vagyontárgyainak körét e rendelet 1. melléklete tartalmazza.

(2) A nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű nemzeti vagyon vagyontárgyainak körét e rendelet 2. melléklete tartalmazza.

(3) Korlátozottan forgalomképes vagyontárgyak körébe tartoznak

a) az Nvtv. 5. § (5) bekezdés a) - c) pontja szerinti vagyontárgyak,

b) az Önkormányzat tulajdonában álló levéltári anyagok,

c) az Önkormányzat tulajdonában álló terv- és irattárak tervi és iratanyagai,

d) a helyi jelentőségű védett természeti területek,

e) a sportpályák és sportcélú létesítmények,

f) az önkormányzati alapítású közalapítványok használatába adott vagyon,

g) az Önkormányzat által fenntartott és a Képviselő-testület irányítása alatt működő költségvetési szerv használatába adott vagyon,

h) a vagyonkezelői szerződéssel – ilyen tartalommal – kezelésbe adott vagyon,

i) az Önkormányzat tulajdonában álló belterületi erdő,

j) a köztéri műalkotások, továbbá

k) mindazon vagyontárgyak, amelyeket törvény vagy a Képviselő-testület rendelete korlátozottan forgalomképes törzsvagyonnak nyilvánít.

(4) A korlátozottan forgalomképes vagyon vagyontárgyainak körét e rendelet 3. melléklete tartalmazza.

(5) A Képviselő-testület a vagyontárgy – forgalomképességét is érintő – e rendelet szerinti besorolását megváltoztathatja.

(6) A vagyontárgy forgalomképessége vagy korlátozott forgalomképessége megszűnik, amennyiben jogszabály alapján lefolytatott telekalakítási eljárás során közterületi lejegyzésre kerül sor.

(7) Az ingatlan forgalomképtelensége vagy korlátozott forgalomképessége megszűnhet, ha

a) telekalakítás során hozott határozat végrehajtása érdekében az érintett tulajdonosok megállapodása alapján az ingatlan vagy ingatlanrész forgalomképessé válik,

b) jogszabályban foglalt eljárás szerint végrehajtott funkcióváltás esetén, vagy

c) ha az azt használó Önkormányzat által fenntartott és a Képviselő-testület irányítása alatt működő költségvetési szerv jogutód nélküli megszűnik.

6. Az üzleti vagyon vagyontárgyai

6. § (1) Az üzleti vagyon ingatlanvagyoni vagyontárgyainak körét e rendelet 4. melléklete tartalmazza.

(2) Az üzleti vagyon elidegenítéséről, megterheléséről, biztosítékul adásáról és hasznosításáról, a vagyon értékének megállapítását követően a tulajdonosi jog gyakorlója dönt.

7. Vagyonkataszter

7. § (1) A vagyonkataszter ingatlan-nyilvántartási adatain alapul az 1-4. melléklet, melyeket az évente frissített ingatlan-nyilvántartási adatbázis és az év közben megérkező végrehajtható földhivatali döntéseknek megfelelően, külön testületi döntés nélkül is aktualizálni kell.

(2) Az önkormányzati tulajdon valamennyi vagyoneleméről jogszabályban meghatározott módon vagyonkatasztert (vagyonnyilvántartást) kell vezetni. A vagyonkataszter folyamatos vezetéséről és az adatok hitelességének biztosításáról a jegyző gondoskodik.

(3) A vagyonkataszter naprakész vezetéséért, valamint a változás Önkormányzatnak való bejelentéséért az Önkormányzat által fenntartott és a Képviselő-testület irányítása alatt működő költségvetési szervek és a vagyonkezelők is felelősek.

(4) A vagyonkataszternek tartalmaznia kell a nemzeti vagyon azonosításra alkalmas megjelölését, értékét és értékének változásait, valamint a vagyonelem elsődleges rendeltetése szerinti közfeladat megnevezését. A vagyonnyilvántartási adatok – a minősített adatok védelméről szóló törvény szerinti minősített adat kivételével – nyilvánosak.

8. Vagyonkimutatás

8. § (1) A vagyonkimutatás a Vagyonnak – a költségvetési év zárónapján – állapota szerinti kimutatása, melynek célja a Vagyon számbavétele mennyiségben és értékben. A vagyonállapotot az éves zárszámadáshoz csatolt leltárban kell a Képviselő-testület számára kimutatni.

(2) A vagyonkimutatásban szerepeltetni kell a vagyonelemeket terhelő kötelezettségeket is.

(3) A vagyonkimutatás a Vagyont törzsvagyon, ezen belül forgalomképtelen és korlátozottan forgalomképes törzsvagyon, valamint üzleti vagyon bontásban veszi számba, továbbá tartalmazza az Önkormányzatot terhelő kötelezettségeket is. A forgalomképtelen és korlátozottan forgalomképes vagyoncsoportokon belül az ingatlanokat a jellemző ismérvek feltüntetésével kell szerepeltetni, külön feltüntetve, ha az ingatlan valamely az Önkormányzat által fenntartott és a Képviselő-testület irányítása alatt működő költségvetési szerv, vagy szerződés alapján más személy használatában van.

(4) A vagyonkimutatás elkészítésénél a számviteli törvény, az ingatlanok tekintetében az vagyonkataszter készítésére vonatkozó szabályok rendelkezései az irányadóak.

(5) A vagyonkimutatás és alapnyilvántartás elkészítéséről, valamint folyamatos vezetéséről, ingatlanok esetében az alapnyilvántartás és vagyonkataszter adatainak egyezőségéről, közzétételéről a polgármester a jegyző útján gondoskodik.

(6) A jegyző köteles gondoskodni a vagyonkimutatásban nyilvántartott ingatlanok adatainak az önkormányzati ingatlanok vagyonkataszterében szereplő adataival való egyezőségéről.

9. Jogügylet-nyilvántartás

9. § (1) Az e rendelet hatálya alá tartozó Vagyon értékesítésére, hasznosítására, megterhelésére kötött szerződésekről jogügylet-nyilvántartást kell vezetni, amelynek felfektetéséről és folyamatos vezetéséről a polgármester a jegyző útján gondoskodik.

(2) A jogügylet-nyilvántartás nyilvános, a benne foglaltak közérdekű adatnak minősülnek, amelynek tartalmáról az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvényben foglaltaknak megfelelően szolgáltathatók ki adatok.

(3) A Képviselő-testület az üzleti titok védelmében a jogszabályok keretei között dönthet – az érintett javaslatára – az adott szerződés titkos kezeléséről.

(4) A Vagyon elidegenítése, hasznosítása tárgyában a szerződést aláíró fél a szerződés megkötését követően 3 munkanapon belül köteles megküldeni a jogügylet-nyilvántartásnak a szerződés eredeti példányát.

III. Fejezet

Az Önkormányzat vagyona feletti tulajdonosi jog gyakorlójának, a vagyontárgy értékének meghatározása

10. A tulajdonosi jog gyakorlója

10. § (1) Az Önkormányzatot – törvényben meghatározott eltéréssel – megilletik mindazon jogok és terhelik mindazon kötelezettségek, amelyek a tulajdonost megilletik és terhelik.

(2) A tulajdonosi jogokat a Képviselő-testület vagy átruházott hatáskörben a polgármester gyakorolja.

(3) Az Önkormányzat kizárólagos tulajdonában álló nemzeti vagyon birtoklása, használata, hasznai szedésének joga, fenntartása, üzemeltetése, létesítése, fejlesztése, valamint felújítása kizárólag az Nvtv.-ben szabályozott módon engedhető át másnak.

(4) A Képviselő-testület az Önkormányzat tulajdonában lévő Vagyonra az Nvtv. rendelkezései szerint az önkormányzati közfeladat átadásához kapcsolódva vagyonkezelői jogot létesíthet.

(5) A vagyontárgy feletti tulajdonosi jog gyakorlóját – a (7) bekezdés kivételével – az adott vagyontárgy 12. § szerint megállapított értéke alapján kell meghatározni.

(6) Ha a tulajdonosi jog gyakorlásának tárgya több vagyontárgy (vagyontömeg), a rendelet értékhatárra vonatkozó rendelkezéseinek alkalmazáskor a vagyontárgyak együttes értéke az irányadó.

(7) A vagyontárgy tulajdonjogát, használatát nem érintő, a 3. § (1) bekezdés e) pontja szerinti egyéb tulajdonosi nyilatkozat megtételére a polgármester jogosult.

(8) Az Önkormányzatot megillető elővásárlási, előbérleti, előhaszonbérleti jog gyakorlásával kapcsolatos jognyilatkozatok megtételére jogosultat az érintett vagyontárgy értéke alapján kell meghatározni.

(9) Az Önkormányzatot megillető elővásárlási, előbérleti, előhaszonbérleti jog gyakorlása az Önkormányzat tárgyévi költségvetésében e célra meghatározott előirányzat terhére történhet.

11. Vagyongazdálkodási terv

11. § (1) Az Önkormányzat a vagyongazdálkodás alapelveinek biztosítása céljából az Nvtv. 9. §-a szerint 5 éves közép- és 15 éves hosszú távú vagyongazdálkodási tervet köteles készíteni.

(2) A vagyongazdálkodási tervek tartalmazzák a Vagyon kezelésére, hasznosítására, elidegenítésére és gyarapítására vonatkozó célkitűzéseket a Vagyon forgalomképességének megfelelően, a következők szerint

a) forgalomképtelen törzsvagyoni körben: az előrelátható (tervezhető) hasznosítás fő célját, időtartamát, a koncesszióba adható vagyonelemeket és azok indokát, időtartamát, ellenértékét;

b) korlátozottan forgalomképes vagyoni körben: az érintett vagyonnal vagy vagyonelemmel kapcsolatos új távlati terveket, a hasznosítás módját és célját; hasznosítás esetén meg kell határozni, hogy az ideiglenesen, vagy véglegesen történik és milyen fontos (várospolitikai, környezetvédelmi vagy egyéb) szempontokat kell érvényesíteni;

c) üzleti vagyoni körben meg kell határozni

ca) a vállalkozói vagyon körét, a hasznosításnál figyelembe veendő városépítészeti, környezetvédelmi vagy egyéb szempontokat;

cb) azokat a vagyonelemeket, amelyek értékesítésének az adott évben és távlatilag akadálya nincs;

cc) azon vagyonelemeket, melyek értékesítése indokolt (fenntartása, üzemeltetése gazdaságtalan).

(3) A vagyongazdálkodási tervek tartalmazzák, hogy a vagyontárgyak értékesítéséből, más irányú hasznosításából származó bevétel milyen arányban fordítható újabb befektetésre, értéknövelő beruházásra, a költségvetésen keresztül a közszolgáltatások finanszírozására.

(4) A vagyongazdálkodási tervek meghatározásakor arra kell törekedni, hogy az Önkormányzat vagyonának hasznosítása és elidegenítése ne vezessen a Vagyon feléléséhez, azoknak a Vagyon reálértéken való szinten tartását, kedvező esetben növelését kell szolgálniuk.

(5) A vagyongazdálkodási terveket a Képviselő-testület hagyja jóvá.

12. A Vagyon értékének meghatározása

12. § (1) Az Önkormányzat ingatlanvagyonát a számviteli nyilvántartás szerinti bruttó értéken és az ingatlan-vagyonkataszter nyilvántartásban meghatározott becsült értéken, az ingóvagyonát könyv szerinti értéken, a Portfólió vagyonát és a várományi vagyonát – amennyiben jogszabály eltérően nem rendelkezik – a számviteli politikában meghatározott értéken tartja nyilván (nyilvántartott érték).

(2) Amennyiben az (1) bekezdés alapján több érték is rendelkezésre áll, úgy a legmagasabb vagy a legfrissebb vagyonértékelés szerinti értéket kell figyelembe venni.

(3) A Vagyon elidegenítésére, hasznosítására, megterhelésére, vagyonkezelésbe adására, valamint az önkormányzati tulajdonba kerülő ingatlan vagy ingóvagyontárgy megszerzésére irányuló döntést, továbbá vagyontárgy vagyonleltárba történő felvételét megelőzően az adott vagyontárgy piaci forgalmi értékét 6 hónapnál nem régebbi forgalmi értékbecslés alapján kell meghatározni, kivéve az ingyenes vagyonszerzést. Ingyenes vagyonszerzés esetén a 13. § (9) bekezdése szerint kell eljárni.

(4) Ingóvagyon esetén vagyonértékelés helyett a vagyontárggyal azonos vagy meghatározó tulajdonságaiban a hozzá legközelebb álló, kereskedelemben kapható dolog ára is elfogadható.

(5) Amennyiben az adott vagyontárgy vonatkozásában rendelkezésre áll 6 hónapnál régebben készült forgalmi értékbecslés, úgy annak aktualizált változata is elfogadható.

(6) Amennyiben a vagyontárgy elidegenítése vagy hasznosítása legalább a forgalmi értékbecslésben szereplő értéken azért nem valósult meg, mert arra hat hónapon belül a legalább két alkalommal meghirdetett versenyeztetési eljárás során nem érkezett a forgalmi értékbecslésben szereplő értéket elérő ajánlat, úgy a Képviselő-testület az aktualizált forgalmi értékbecslés ismeretében név szerinti szavazással és minősített többséggel dönthet az aktualizált forgalmi értékbecslésben szereplő értéknél alacsonyabb értéken történő elidegenítésről vagy hasznosításról.

(7) A vagyontárgy feletti tulajdonosi jog gyakorlóját az adott vagyontárgy értékétől függően kell megállapítani. Ha a hasznosítás, elidegenítés tárgya több vagyontárgy (együttes értékesítés, egyéb módon történő hasznosítás, megterhelés), az értékhatárra a vagyontárgyak együttes értéke az irányadó.

(8) A korlátozottan forgalomképes törzsvagyonba tartozó ingatlanok bérbe- vagy használatba adása esetén az adott vagyontárgy forgalmi értéke a számviteli nyilvántartás szerinti nettó érték, a korlátozottan forgalomképes ingatlan egy részének bérbeadása esetén a számviteli nyilvántartás szerinti nettó értéknek az ingatlanrész alapterületével arányos része.

IV. Fejezet

A Vagyonnal történő rendelkezés általános és különös szabályai

13. A rendelkezési jog gyakorlásának általános szabályai

13. § (1) Az Önkormányzat tulajdonosi jogait a Vagyonnal való rendelkezés során a Képviselő-testület gyakorolja és e jogát a polgármesterre e rendelet rendelkezései szerint ruházza át.

(2) Az Önkormányzat tulajdonában álló bruttó 25 millió forint értékhatár feletti vagyontárgyat elidegeníteni, hasznosítani, – ha törvény kivételt nem tesz – csak versenyeztetés útján, összességében a legelőnyösebb ajánlatot tevő részére, a szolgáltatás és ellenszolgáltatás értékarányosságával lehet. A versenyeztetési eljárás mellőzhető az Nvtv. 11. § (17) és (18) bekezdéseiben felsorolt, valamint az e rendeletben meghatározott esetekben.

(3) Nem kötelező versenyeztetni, ha a hasznosítás az államháztartási körbe tartozó szervezet vagy jogszabályban előírt állami, önkormányzati feladatot ellátó gazdálkodó szervezet javára történik.

(4) Vagyont elidegeníteni csak természetes személy vagy az Nvtv. 3. § (1) bekezdés 1. pontja szerinti átlátható szervezet részére lehet.

(5) A Vagyon tulajdonjogát ingyenesen átruházni csak a törvényben meghatározott esetekben és módon lehet.

(6) Ingatlan elidegenítése esetén az elővásárlással joggal kapcsolatos előírásokat az Nvtv. 14. § (2) és (3) bekezdésében foglaltak szerint érvényesíteni kell.

(7) Ingó vagyontárgy, immateriális javak és ezekkel kapcsolatos vagyoni értékű jogok tulajdonjogának visszterhes megszerzéséről a 12. § (2) - (3) bekezdése szerinti értékmeghatározás birtokában, a polgármester javaslatára, a Városfejlesztési Bizottság állásfoglalását követően a Képviselő-testület dönt. A határozatnak tartalmaznia kell

a) a vagyontárgy pontos megnevezését,

b) az ajánlati árat,

c) a szerzés módját,

d) az Önkormányzat által vállalt fizetési feltételeket és

e) az ajánlati kötöttség időtartamát.

(8) Ingatlan és ezzel kapcsolatos vagyoni értékű jogok tulajdonjogának visszterhes megszerzéséről a 12. § (2) - (3) bekezdése szerinti értékmeghatározás birtokában, a polgármester javaslatára a Városfejlesztési Bizottság állásfoglalását követően a Képviselő-testület dönt. A határozatnak tartalmaznia kell

a) a vagyontárgy pontos megnevezését,

b) az ingatlan helyrajzi számát,

c) az ajánlati árat,

d) a tulajdonjogszerzés módját,

e) az Önkormányzat által vállalt fizetési feltételeket,

f) az ajánlati kötöttség időtartamát,

g) rendelkezést a vagyontárgynak forgalomképtelen, korlátozottan forgalomképes vagy forgalomképes minősítésének meghatározásáról.

(9) Vagyontárgy tulajdonjogának ingyenes megszerzéséről a polgármester javaslatára a Városfejlesztési Bizottság állásfoglalását követően a Képviselő-testület dönt. A vagyontárgy tulajdonjogának ingyenes megszerzéséhez forgalmi értékbecslés csak az Önkormányzatot érintő adó- vagy járulékkötelezettség, vagy a Képviselő-testület erre vonatkozó külön döntése esetén van szükség. A határozatnak tartalmaznia kell

a) a vagyontárgy pontos megnevezését (ingatlan esetén helyrajzi számát is),

b) az ingyenes tulajdonjogszerzés jogcímét,

c) az Önkormányzat által vállalt, a tulajdonjogszerzésből adódó esetleges adó- vagy járulékkötelezettséget és annak megfizetése határidejét, továbbá

d) a vagyontárgynak – ha az ingatlan – a forgalomképtelen, korlátozottan forgalomképes vagy üzleti vagyon minősítésének meghatározását.

(10) Ingatlan tulajdonjogának megszerzése esetén a döntés előkészítése során vizsgálni kell, hogy az ingatlan megszerzése milyen önkormányzati célok megvalósításhoz és milyen feltételek mellett alkalmas, fel kell tárni a továbbhasznosítás lehetőségeit, valamint a várható üzemeltetési költségek körét és nagyságrendjét.

(11) A Vagyon hasznosítására vonatkozó szerződést csak azzal a természetes személlyel vagy átlátható szervezettel lehet kötni, amely a hasznosításra vonatkozó szerződésben vállalja az Nvtv. 11. § (11) bekezdésében előírt kötelezettségek teljesítését.

(12) A Vagyont ingyenesen használatba vagy vagyonkezelésbe adni csak az Nvtv. 11. § (13) bekezdésében meghatározott esetekben lehet.

(13) Az Önkormányzat vagyonával való rendelkezés során az Nvtv. rendelkezéseibe ütköző szerződés, egyéb jogügylet vagy rendelkezés semmis.

(14) Önkormányzati vagyontárgy tulajdonjogának 50 millió forint értéket meghaladó összegű átruházása esetén legfeljebb 12 hónapra és két részletben történő részletfizetést engedélyezhet a polgármester azzal, hogy

a) erről már a pályázati kiírásban rendelkezni kell és

b) a második részlet nem lehet több, mint a teljes vételi ár 50 %-a és

c) a vételi ár mellé az éves jegybanki alapkamat egy évre vonatkozó összegét is meg kell fizetnie az első részlettel a vevőnek.

Ettől eltérő időtartamról vagy részletfizetési módról a polgármester javaslatára a Városfejlesztési Bizottság állásfoglalását követően a Képviselő-testület dönt.

14. A törzsvagyon feletti rendelkezési jog gyakorlása

14. § (1) Az Önkormányzat kizárólagos tulajdonában álló forgalomképtelen vagyon – az 5. § (1) bekezdés c) pontja szerinti vizekben élő halakra, más hasznos víziállatokra és növényekre vonatkozó átruházást, valamint az Nvtv. 6. § (3c) bekezdése szerinti ingyenes átruházást kivéve – nem idegeníthető el – vagyonkezelői vagy haszonélvezeti jog, jogszabályon alapuló használati jog vagy szolgalom (vezetékjog) kivételével – nem terhelhető meg, azon osztott tulajdon nem létesíthető.

(2) A forgalomképtelen önkormányzati vagyontárgyak (1) bekezdés szerinti korlátozásba ütköző elidegenítésre, megterhelésre kötött szerződés semmis.

(3) A forgalomképtelen önkormányzati vagyontárgyak (1) bekezdés szerinti tulajdonosi jogai gyakorlásáról a Képviselő-testület minősített többséggel dönt.

(4) A korlátozottan forgalomképes vagyontárgyak hasznosítása rendeltetésük sérelmét nem eredményezheti, elidegenítésükre e rendelet keretei között akkor van lehetőség, ha a vagyontárgy a közfeladat ellátásához nem szükséges, vagy megszűnik a közfeladat ellátásának kötelezettsége, amelyre tekintettel jogszabály vagy a tulajdonosi jogok gyakorlója a vagyontárgyat korlátozottan forgalomképesnek minősítette.

(5) A (4) bekezdésben foglaltak megállapítása a Képviselő-testület kizárólagos hatáskörébe tartozik.

(6) A korlátozottan forgalomképes vagyon tárgyai – az alapfeladatok ellátásának sérelme nélkül – hasznosíthatóak, vagyonkezelésbe adhatóak.

(7) Bérbe- vagy ingyenes használatba adás esetén, eltérő rendelkezések hiányában

a) 1 évet meg nem haladó bérbe- vagy ingyenes használatba adás esetén a polgármester,

b) 1 évet meghaladó időtartamú bérbe- vagy ingyenes használatba adás esetén a Képviselő-testület gyakorolja a tulajdonosi jogokat.

(8) Ingatlan bérbeadása esetén a bérleti szerződés feltételeit úgy kell megállapítani, hogy a jogügylet eredményeképpen a bérlő által végzett és a bérbeadó által megengedett és elismert beruházások költségeit legfeljebb 10 évig lehet elismerni.

(9) Az Önkormányzat korlátozottan forgalomképes vagyona önkormányzati hitelfelvétel és kötvénykibocsátás esetén annak fedezetéül nem szolgálhat és kizárólag az állam, másik helyi önkormányzat vagy önkormányzati társulás részére idegeníthető el.

15. Az üzleti vagyon feletti rendelkezési jog gyakorlása

15. § (1) A forgalomképes vagyontárgyak megszerzéséről, elidegenítéséről – a 17. § (3) bekezdésében foglalt kivételekkel –

a) 2 millió Ft értékhatárt meg nem haladó értékű vagyontárgy esetén a polgármester,

b) 2 millió Ft értékhatárt meghaladó vagyontárgy esetén a Képviselő-testület dönt.

A Képviselő-testület döntéséhez minősített többség szükséges.

(2) Beépítetlen terület elidegenítéséről csak abban az esetben lehet dönteni, amennyiben a terület szerepel az Önkormányzat éves elidegenítési címjegyzékében (a továbbiakban: Címjegyzék). A Címjegyzékre vonatkozó javaslatot a polgármester a tárgyévi költségvetési rendelettervezet benyújtásáig terjeszti be, elfogadásáról a Képviselő-testület minősített többséggel dönt. A Címjegyzékben az egyes ingatlanok irányadó értékét 6 hónapnál nem régebbi forgalmi értékbecslés (irányadó érték) alapján kell meghatározni. Az elidegenítésre vonatkozó versenyeztetési eljárás csak az elidegenítésre kerülő ingatlanra vonatkozó szerződéstervezet birtokában és hat hónapnál nem régebbi forgalmi értékbecslés alapján írható ki.

(3) Beépítetlen terület hasznosításáról Képviselő-testület dönt.

(4) A forgalomképes vagyontárgyak megterheléséről, közalapítványba, gazdasági társaságba történő beviteléről a Képviselő-testület dönt. A döntéshez minősített többség szükséges.

(5) A forgalomképes vagyontárgyak bérbe- vagy ingyenes használatba adásáról

a) 2 millió Ft értékhatárt meg nem haladó vagyontárgy 1 évet meg nem haladó időtartamra bérbe- vagy ingyenes használatba adása esetén a polgármester,

b) minden más esetben a Képviselő-testület dönt.

(6) Az Önkormányzat tulajdonában álló, tagsági jogot megtestesítő értékpapírok eladásáról

a) 2 millió Ft értékhatárt meg nem haladó esetben a polgármester,

b) 2 millió Ft értékhatár felett a Képviselő-testület dönt.

(7) Vagyontárgy elidegenítésére vagy hasznosítására eredményesen lefolytatott versenyeztetési eljárást követően a polgármester 15 napon belül dönt az adásvételi vagy hasznosításra irányuló szerződés aláírásáról.

16. A Vagyon ingyenes használatba adása

16. § (1) A Vagyon használatának ingyenes átengedésére vonatkozó szerződésnek tartalmaznia kell a használat

a) idejét,

b) tartalmát, valamint

c) a használat során felmerülő költségek viselésére vonatkozó rendelkezéseket.

(2) A Vagyon ingyenes használata során felmerülő olyan költségek, amelyek viseléséről a vonatkozó szerződés nem rendelkezik, minden esetben a használót terhelik.

17. Polgármesterre és bizottságra átruházott tulajdonosi jogok

17. § (1) A Képviselő-testület az alább felsorolt tulajdonosi jogok és kötelezettségek gyakorlását a polgármesterre ruházza át:

a) a Képviselő-testület által szövegszerűen elfogadott szerződések aláírása,

b) nem szövegszerűen elfogadott szerződés esetén, a Képviselő-testület szerződéskötésről szóló döntése alapján a szerződés tartalmának kialakítása, aláírása,

c) a Vagyonnak, továbbá jogos érdekeinek védelme céljából polgári jogi szerződések felbontására vagy megszüntetésére és igényérvényesítésre irányuló jognyilatkozatok megtétele,

d) közigazgatási peres vagy nemperes eljárások megindítása,

e) döntés a telekalakítási eljáráshoz, valamint közút, közterület területének településrendezése miatt szükségessé váló adásvételi és csereszerződések megkötéséről nettó 2 millió Ft vételárat meg nem haladó szerződések esetén,

f) döntés a közművezeték elhelyezése céljára vezetékjog, szolgalmi jog vagy közérdekű használati jog biztosításáról, feltéve, hogy e jogok biztosítása nem eredményez változást vagy korlátozást az érintett ingatlanok településrendezési tervben rögzített funkciói tekintetében.

(2) A polgármester gyakorolja

a) az Önkormányzat tulajdonában lévő közterületeken építmények, közművek és az ezekkel összefüggő egyéb építmények létesítéséhez, bővítéséhez és áthelyezéséhez szükséges és

b) az Önkormányzat tulajdonában lévő közterületeken és egyéb ingatlanokon hírközlési szolgáltatás céljára szolgáló berendezés, vezeték, antenna, egyéb hírközlőeszköz, valamint az ezekkel összefüggő építmények létesítésével, elhelyezésével, továbbá bővítésével, áthelyezésével kapcsolatos

tulajdonosi hozzájárulások megadásával kapcsolatos hatáskört.

(3) Az önkormányzat üzleti vagyona körébe tartozó ingóság tulajdonjogának ingyenes átruházásáról

a) 2 millió forint értékhatárt meg nem haladó ingóság esetében a polgármester,

b) a 2 millió forint értékhatárt meghaladó, de 5 millió forint értékhatárt meg nem haladó ingóság esetében a Városfejlesztési Bizottság dönt.

(4) A rendelet hatálya alá tartozó vagyontárgyak hasznosítására, elidegenítésére, vagyonkezelésbe adására vonatkozó javaslatot – eltérő rendelkezés hiányában – a polgármester a Városfejlesztési Bizottság véleményének előzetes kikérése mellett terjeszti a Képviselő-testület elé.

18. Jegyzőre átruházott tulajdonosi jogok

18. § A közúti közlekedésről szóló 1988. évi I. törvényben meghatározott közútkezelői hatásköröket a jegyző gyakorolja.

19. Az önkormányzati vagyon kezelése

19. § (1) Vagyonkezelői jog

a) vagyonkezelési szerződéssel vagy

b) törvényben történő kijelöléssel jöhet

létre.

(2) Vagyonkezelési szerződés kizárólag a Nvtv. 3. § (1) bekezdés 19. pont b)-c) alpontja szerinti személyekkel hozható létre és a szerződés versenyeztetés nélkül megköthető.

(3) Vagyonkezelői jog kizárólag közfeladat ellátáshoz, átadásához kapcsolódva a közfeladat ellátáshoz szükséges mértékben, ellenérték fejében vagy ingyenesen létesíthető.

(4) A vagyonkezelői jog létesítéséről szóló szerződés megkötéséről, annak tartalmáról, továbbá a vagyonkezelési szerződés megszüntetéséről a Képviselő-testület minősített szavazattöbbséggel dönt.

(5) A vagyonkezelési szerződésnek tartalmaznia kell különösen a következőket:

a) a vagyonkezelő által kötelezően ellátandó önkormányzati közfeladatot és ellátható egyéb tevékenységet,

b) a vagyonkezeléssel érintett vagyoni kör pontos megjelölését,

c) a vagyonkezelésbe adott eszközökről készült eszközleltárt,

d) a vagyonkezelésbe adott vagyontárgynak a vagyonkezelésbe adás időpontjában fennálló állapotát (értékét),

e) a vagyonkezelői jog ellenértékével kapcsolatos rendelkezéseket, amennyiben a vagyonkezelői jog megszerzése nem ingyenes,

f) a vagyonnal való folyamatos, valamint a vagyonkezelői jog megszűnése következtében fennálló elszámolás módját, továbbá a vagyonkezelésbe adott vagyon használatából, működtetéséből származó bevételeknek, költségeknek és ráfordításoknak a saját vagyonhoz kapcsolódó bevételektől, költségektől és ráfordításoktól elkülönítetten történő nyilvántartásának kötelezettségét,

g) a vagyonkezelő által a feladatai ellátásához alvállalkozók, közreműködők igénybevételére és ezzel összhangban a vagyonkezelésbe adott vagyon birtoklására vonatkozó korlátozó rendelkezéseket,

h) a vagyonkezelésbe adott vagyonnal való gazdálkodásra vonatkozó rendelkezéseket és a vagyonnal való vállalkozás feltételeit,

i) a vagyonkezelői jog megszerzésének ellenértékét vagy az ingyenesség tényét,

j) az Önkormányzat költségvetését megillető - a vagyonkezelésbe adott vagyon kezeléséből származó - befizetések teljesítésére, a vagyonkezelésbe adott vagyonnal történő elszámolásra vonatkozó rendelkezéseket,

k) ingatlan esetében a környezetkárosítást kizáró nyilatkozatot, amelynek értelmében a vagyonkezelő felel a károsodástól mentes környezeti állapot megőrzéséért,

l) a vagyonkezelési szerződés időtartamát,

m) a vagyonkezelés ellenőrzésére vonatkozó, a 21. § (3)-(6) bekezdése szerinti ellenőrzési jogosultságokat, kötelezettségeket,

n) amennyiben jogszabály a vagyonkezelési szerződés hatálybalépését valamely szerv vagy személy hozzájárulásához köti, a szerződés mellékleteként az adott nyilatkozatot.

(6) Ingatlanra vonatkozó vagyonkezelői jog vagyonkezelési szerződéssel jön létre, melyet az ingatlan-nyilvántartásba be kell jegyeztetni.

20. § (1) A vagyonkezelő a rábízott vagyont – az Önkormányzat kötelező feladatainak sérelme nélkül – e rendelet és a hatályos jogszabályok, valamint a vagyonkezelési szerződésben foglaltak szerint a jó gazda gondosságával köteles kezelni.

(2) A vagyonkezelő jogosult a vagyon birtoklására és használatára.

(3) A vagyonkezelő köteles a külön jogszabályban előírt kötelezettségeken túl

a) a rábízott vagyon biztosítására,

b) a fenntartással, üzemeltetéssel kapcsolatos feladatok ellátására,

c) az önkormányzati vagyonnal kapcsolatos nyilvántartási és adatszolgáltatási kötelezettség teljesítésére,

d) a vagyonkezelői jog ellenértékeként meghatározott pénzösszeg vagy más ellenszolgáltatás szerződés szerinti megfizetésére vagy teljesítésére.

(4) A vagyonkezelői jog ellenértékeként figyelembe vehető ellenszolgáltatás különösen a vagyontárgy értéknövelő felújítása vagy ilyen beruházás. Az ellenszolgáltatás vagyonkezelési szerződésben rögzített ellenértékének esetleges általános forgalmi adó fizetési kötelezettségét a vagyonkezelő viseli.

(5) A Vagyon ingyenes vagyonkezelésbe adása esetén a vagyonkezelésbe adott vagyonon értéknövelő felújítási tevékenység, beruházás csak a Képviselő-testület előzetes hozzájárulása és a Képviselő-testület által elfogadott megállapodásban foglaltak alapján végezhető, végeztethető.

(6) A vagyonkezelő a közfeladatok ellátását saját szervezete útján vagy a szerződésben foglalt felhatalmazással – más személyek közreműködésével – látja el. A közreműködő eljárásáért úgy felel, mintha maga járt volna el.

21. § (1) A vagyonkezelőt megillető jogok gyakorlását, annak szabályszerűségét, célszerűségét a tulajdonosi jogok gyakorlója – a Péceli Polgármesteri Hivatal közreműködésével – ellenőrzi.

(2) A tulajdonosi ellenőrzés célja az önkormányzati vagyonnal való gazdálkodás vizsgálata, különösen

a) az önkormányzati vagyonnyilvántartás hitelességének, teljességének és helyességének biztosítása, továbbá

b) a jogszerűtlen, szerződésellenes vagy a tulajdonos érdekeit sértő, valamint az Önkormányzatot hátrányosan érintő vagyongazdálkodási intézkedések feltárása és a jogszerű állapot helyreállítása.

(3) A tulajdonosi jog gyakorlója az ellenőrzés keretein belül jogosult

a) az ellenőrzött szerv vagyonkezelésében lévő önkormányzati tulajdonú ingatlan, ingatlanrész, épület, építmény területére belépni,

b) az ingó és ingatlan vagyonelemeket megtekinteni,

c) az ellenőrzés tárgyához kapcsolódó iratokba és más dokumentációkba, elektronikus adathordozón tárolt adatokba – külön jogszabályban meghatározott adat- és titokvédelmi előírások betartásával – betekinteni, azokról másolatot, kivonatot, tanúsítványt készíttetni,

d) az ellenőrzött vagyonkezelő vezetőjétől és bármely alkalmazottjától írásban vagy szóban felvilágosítást vagy információt kérni.

(4) A tulajdonosi jog gyakorlója a tulajdonosi ellenőrzés során köteles

a) jogait úgy gyakorolni, hogy az ellenőrzött vagyonkezelő tevékenységét és rendeltetésszerű működését a lehető legkisebb mértékben zavarja,

b) megállapításait tárgyszerűen, a valóságnak megfelelően ellenőrzési jelentésbe foglalni és

c) a jelentéstervezetet, valamint a végleges jelentést az ellenőrzött szerv vagyonkezelő vezetőjének megküldeni.

(5) Az ellenőrzött vagyonkezelő, valamint képviselője jogosult

a) az ellenőrzési cselekményeknél jelen lenni,

b) az ellenőrzés megállapításait megismerni,

c) a jelentéstervezetre észrevételt tenni.

(6) Az ellenőrzött vagyonkezelő, valamint képviselője köteles

a) az ellenőrzés végrehajtását segíteni, abban együttműködni,

b) az ellenőrzést végző részére szóban vagy írásban a kért tájékoztatást, felvilágosítást, nyilatkozatot megadni, a dokumentációkba betekintést biztosítani,

c) az ellenőrzést végző kérésére a rendelkezésre bocsátott dokumentáció (iratok, okmányok, adatok) érvényességéről és teljességéről nyilatkozni,

d) az ellenőrzés zavartalan elvégzéséhez szükséges egyéb feltételeket megteremteni,

e) az ellenőrzés megállapításai, javaslatai alapján tett intézkedéseiről az Önkormányzatot tájékoztatni.

(7) A tulajdonosi joggyakorló az adott évben elvégzett tulajdonosi ellenőrzésnek legfontosabb megállapításairól összefoglaló jelentésben – a tárgyévet követő év március 1. napjáig – tájékoztatja a Képviselő-testületet.

22. § (1) A vagyonkezelői jog megszűnik

a) határozott időtartamú vagyonkezelési szerződésben meghatározott időtartam elteltével,

b) határozatlan időtartamú vagyonkezelési szerződés esetén a szerződés felmondásával,

c) a (3)–(4) bekezdés szerinti felmondással,

d) az adott vagyontárgyra vonatkozóan a vagyontárgy megsemmisülésével,

e) a vagyonkezelő jogutód nélküli megszűnésével,

f) szerződésben meghatározott egyéb ok vagy feltétel bekövetkeztével, továbbá ha

g) a vagyonkezelő tulajdonosi szerkezete az Nvtv. 11. § (4) bekezdése szerint megváltozik.

(2) A felmondási idő jogszabály vagy a felek eltérő rendelkezése hiányában

a) rendes felmondás esetén 6 hónap,

b) rendkívüli felmondás esetén 2 hónap,

ide nem értve a (4)–(5) bekezdések szerinti azonnali hatályú felmondás eseteit.

(3) Az Önkormányzat a határozatlan vagy határozott idejű vagyonkezelési szerződést rendkívüli felmondással akkor szünteti meg, ha a vagyonkezelő

a) a jogszabályban előírt kötelezettségét megszegi vagy a vagyonkezelési szerződésben foglalt kötelezettségét súlyosan megsérti,

b) ellene a szerződéskötés előtt megindult, csőd- vagy felszámolási eljárásról az Önkormányzatot nem tájékoztatta, nem tájékoztatja,

c) ellene a vagyonkezelési szerződés tartama alatt csőd- vagy felszámolási eljárás indul,

d) adó-, illeték-, vám- vagy társadalombiztosítási járulék tartozása több, mint hat hónapja lejárt és ennek megfizetésére halasztást nem kapott.

(4) Azonnali felmondásnak van helye, ha a vagyonkezelő

a) a kezelésébe adott önkormányzati vagyonnal a vállalt önkormányzati feladatot nem látja el, vagy

b) a vagyonban kárt okoz.

(5) Az önkormányzati közfeladatot szabályozó külön törvényben meghatározott esetben a vagyonkezelési szerződést rendkívüli vagy azonnali felmondással lehet megszüntetni.

(6) A vagyonkezelői jog megszűnésekor gondoskodni kell a jog ingatlan-nyilvántartásból való töröltetéséről.

(7) A vagyonkezelési szerződés hatálya alá tartozó vagyontárgyak körének megváltozása esetén a vagyonkezelő a változás bekövetkezésétől számított 8 napon belül köteles kezdeményezni a szerződés módosítását.

V. Fejezet

Záró rendelkezések

23. § Hatályát veszti Pécel Város Önkormányzat Képviselő-testületének a Pécel Város Önkormányzat vagyonáról, az egyes vagyontárgyak feletti tulajdonosi jogok gyakorlásának szabályairól szóló 9/2013. (IV. 30.) önkormányzati rendelet.

24. § Ez a rendelet a kihirdetését követő napon lép hatályba.

1. melléklet

Forgalomképtelen vagyontárgyak köre

Helyrajzi szám

Jogi jelleg

Megnevezés

Elnevezés ingatlan-nyilvántartásban

Terület (m2)

Önk. tul. (%)

Önk. tul. (m2)

Ingatlan-nyilvántartásban nem szereplő elnevezés

belterület

3/2

kivett

út és 2 gazdasági épület

Kórház köz

2598

100

2598

9/3

kivett

út

nincs elnevezése

307

50

154

12

kivett

üzlet

Gagarin tér

246

100

246

13

kivett

közterület

Ráday Gedeon tér

2430

100

2430

46

kivett

közterület

- köz

188

100

188

Isaszegi köz

70

kivett

közterület

Isaszegi út

19687

100

19687

91

kivett

közterület

Kodály Zoltán utca

3135

100

3135

93

kivett

közterület

Honvéd utca

2619

100

2619

112

kivett

közterület

Táncsics Mihály utca

2923

100

2923

Somogyi Béla utca

115

kivett

közterület

Táncsics Mihály utca

795

100

795

135

kivett

közterület

Dózsa György utca

2132

100

2132

163

kivett

közterület

Bem utca

4325

100

4325

164

kivett

közterület

Táncsics Mihály utca

1536

100

1536

179

kivett

közterület

Bem utca

1038

100

1038

210

kivett

közterület

Táncsics Mihály utca

4530

100

4530

251

kivett

közterület

Huszár utca

2710

100

2710

257

kivett

közterület

Bacsó Béla utca

2704

100

2704

291

kivett

közterület

Ráday utca

5215

100

5215

329

kivett

közterület

- köz

66

100

66

Iskola köz

337

kivett

közterület

Iskola utca

1896

100

1896

344/5

kivett

közterület

Eszperantó köz

1806

100

1806

344/6

kivett

közterület

Hősök útja

10421

100

10421

344/7

kivett

közterület

nincs elnevezése

447

100

447

346/2

kivett

közterület

Hősök útja

1787

100

1787

346/18

kivett

közterület

nincs elnevezése

3004

100

3004

Hajnal utca

346/62

kivett

közterület

nincs elnevezése

1269

100

1269

Nefelejcs utca

351

kivett

közterület

nincs elnevezése

3523

100

3523

Szőlőhegy utca

352/6

kivett

út

nincs elnevezése

346

100

346

367/3

kivett

út

Maglódi út

1000

100

1000

383/8

kivett

út

Ibolya utca

769

100

769

384/9

kivett

út

nincs elnevezése

658

100

658

Hegyalja utca

384/16

kivett

út

nincs elnevezése

5352

100

5352

Üdülő utca

388/6

kivett

út

Ibolya utca

742

100

742

388/7

kivett

út

nincs elnevezése

100

100

100

391/1

kivett

közterület

Temető utca

6114

100

6114

400

kivett

közterület

József Attila utca

2378

100

2378

410/11

kivett

út

Károli Gáspár utca

694

100

694

410/20

kivett

út

nincs elnevezése

924

100

924

Károli Gáspár utca

410/21

kivett

út

nincs elnevezése

921

100

921

Károli Gáspár utca

412/3

kivett

út

nincs elnevezése

63

100

63

415/3

kivett

helyi közút

nincs elnevezése

65

100

65

418/3

kivett

út

nincs elnevezése

62

100

62

420/3

kivett

út

nincs elnevezése

57

100

57

422/3

kivett

út

nincs elnevezése

67

100

67

423/3

kivett

út

nincs elnevezése

56

100

56

424/3

kivett

közterület

nincs elnevezése

58

100

58

425/3

kivett

út

nincs elnevezése

63

100

63

429/3

kivett

út

nincs elnevezése

62

100

62

431/1

kivett

közút

Kelecsényi utca

1692

100

1692

431/5

kivett

közút

Pekáry utca

852

100

852

432

kivett

közterület

József Attila utca

11006

100

11006

442

kivett

közterület

Sárközi utca

1407

100

1407

506/1

kivett

tér

Landler Jenő tér

1988

100

1988

Kossuth tér

506/2

kivett

közterület

Kálvin tér

2174

100

2174

548

kivett

közterület

Bercsényi utca

423

100

423

550

kivett

közterület

Zsigmondi utca

6009

100

6009

556

kivett

közterület

Bercsényi utca

827

100

827

570

kivett

közterület

Sárközi utca

2590

100

2590

614

kivett

közterület

Kun József utca

4642

100

4642

615

kivett

közterület

Felsősor utca

5284

100

5284

656

kivett

közterület

Zoltán utca

4472

100

4472

670

kivett

közterület

nincs elnevezése

658

100

658

Árpád köz

708

kivett

közterület

Árpád utca

5120

100

5120

743

kivett

közterület

Árpád utca

709

100

709

752

kivett

közterület

Kiss Ernő utca

1404

100

1404

790

kivett

közterület

Deák Ferenc utca

3238

100

3238

833

kivett

közterület

Zoltán utca

4177

100

4177

874

kivett

közterület

Madách utca

4097

100

4097

897

kivett

közterület

Felsősor utca

5298

100

5298

899

kivett

közterület

Margaréta utca

137

100

137

914

kivett

közterület

Komló utca

565

100

565

939

kivett

közterület

Felsősor utca

2248

100

2248.

955

kivett

közterület

Akácfa utca

2705

100

2705

967

kivett

közterület

Bartók Béla utca

1737

100

1737

982

kivett

közterület

Felsősor utca

3443

100

3443

995

kivett

közterület

Bartos-hegy utca

3469

100

3469

1028

kivett

közterület

Erdei utca

1744

100

1744

1052

kivett

közterület

Tompa utca

2928

100

2928

1089

kivett

közterület

Blaha Lujza utca

4270

100

4270

1116

kivett

közterület

Kinizsi út

2760

100

2760

1117

kivett

közterület

Hunyadi János utca

3758

100

3758

1142

kivett

közterület

Zrínyi utca

1668

100

1668

1143

kivett

közterület

Szent Imre körút

10091

100

10091

1171

kivett

közterület

Mikszáth Kálmán utca

2508

100

2508

1195

kivett

közterület

nincs elnevezése

2960

100

2960

Szent Imre körút

1209/3

kivett

út

nincs elnevezése

183

100

183

1212/5

kivett

út

nincs elnevezése

144

100

144

1221/4

kivett

út

nincs elnevezése

169

100

169

1222/3

kivett

helyi közút

nincs elnevezése

162

100

162

1224/3

kivett

út

nincs elnevezése

160

100

160

1225/5

kivett

helyi közút

nincs elnevezése

92

100

92

1229/1

kivett

közút

nincs elnevezése

191

100

191

Kolozsvári köz

1233

kivett

közterület

Kolozsvári utca

916

100

916

1239

kivett

közterület

Városház utca

2062

100

2062

1240

kivett

közterület

Kovács utca

3954

100

3954

1250

kivett

közterület

Asztalos utca

605

100

605

1280

kivett

közterület

Szemere Pál utca

4602

100

4602

1297

kivett

közterület

Kolozsvári utca

2480

100

2480

1327/3

kivett

közterület (járda)

Köztársaság tér

100

100

100

1327/4

kivett

közterület (út)

Köztársaság tér

1500

100

1500

1327/7

kivett

közterület

nincs elnevezése

420

100

420

1377

kivett

közterület

Völgy utca

3139

100

3139

1429

kivett

közterület

nincs elnevezése

131

100

131

Faiskolai átjáró

1455/2

kivett

út

Faiskola utca

11965

100

11965

1456/38

kivett

közterület

Mátyás király tér

2793

100

2793

1456/39

kivett

közterület

nincs elnevezése

3926

100

3926.

1460/10

kivett

közút

Határ út

588

100

588

1520/1

kivett

közút

nincs elnevezése

184

100

184

1582

kivett

közterület

Mikes Kelemen utca

561

100

561

1585

kivett

országos közút

Rét utca

1267

100

1267

1586

kivett

országos közút

Pesti út

5412

100

5412

Rákos utca

1589/1

kivett

út

nincs elnevezése

142

41

58

1605/4

kivett

beépítetlen terület

nincs elnevezése

483

100

483

1605/6

kivett

út

Baross utca

1815

100

1815

1612/1

kivett

út

Baross utca

188

100

188

1628/3

kivett

közterület

címképzés alatt

3615

100

3615

1640/1

kivett

közterület

nincs elnevezése

561

100

561

1649

kivett

közterület

Május 1. utca

2960

100

2960

1673

kivett

közterület

Fűzfa út

943

100

943

Fűzfa utca

1682

kivett

közterület

Április utca

2421

100

2421

1691

kivett

közterület

Rózsa utca

1512

100

1512

1705/2

kivett

út

nincs elnevezése

95

100

95

1707/2

kivett

közterület

nincs elnevezése

5149

100

5149

Rét utca

1713/26

kivett

út

nincs elnevezése

2431

100

2431

Erkel Ferenc utca

1713/35

kivett

út

nincs elnevezése

1050

100

1050

Topolya utca

1713/44

kivett

út

nincs elnevezése

2472

100

2472

Erkel Ferenc utca

1714/2

kivett

közterület

nincs elnevezése

80

100

80

1714/4

kivett

közterület

nincs elnevezése

800

100

800

1728/4

kivett

közterület

nincs elnevezése

4223

100

4223

Állomás utca

1729

kivett

közterület

Rákóczi út

10763

100

10763

1884

kivett

közterület

Damjanich utca

4712

100

4712

1885/1

kivett

közterület

Fáy utca

598

100

598

Fáy Ferenc utca

1895

kivett

közterület

Tarcsai utca

1624

100

1624

1896

kivett

közterület

Szondy utca

9291

100

9291

1897

kivett

közterület

Tarcsai utca

1687

100

1687

1916/1

kivett

közterület

Fáy utca

1398

100

1398

Fáy Ferenc utca

1918

kivett

közterület

Széchenyi utca

14210

100

14210

1919/10

kivett

saját használatú út

Jókai utca

245

100

245

1919/78

kivett

helyi közút

nincs elnevezése

983

100

983

Baczoni István utca

1964

kivett

közterület

Aradi utca

3677

100

3677

2002

kivett

közterület

Csokonai utca

3695

100

3695

2027

kivett

közterület

Pozsonyi utca

3025

100

3025

2043

kivett

közterület

Tarcsai utca

4116

100

4116

2044

kivett

közterület

Jókai utca

11856

100

11856

2045

kivett

közterület

Tarcsai utca

4057

100

4057

2074

kivett

közterület

Thököly utca

2456

100

2456

2129

kivett

közterület

Arany János utca

2400

100

2400

2156

kivett

közterület

Vörösmarty utca

2518

100

2518

2182

kivett

közterület

Bocskai utca

3704

100

3704

2187/2

kivett

közterület

Március utca

2781

100

2781

2259

kivett

közterület

- út

1147

100

1147

Berzsenyi Dániel utca

2267

kivett

közterület

Március utca

1015

100

1015

2286

kivett

közterület

Zöldmező utca

937

100

937

2288/1

kivett

út

Petőfi utca

299

100

299

2288/3

kivett

út

Petőfi S. utca

16733

100

16733

Petőfi utca

2294/3

kivett

közterület, vegyesbolt

Petőfi utca

451

100

451

2294/6

kivett

közterület + 4 garázs

nincs elnevezése

4759

100

4759

2295/2

kivett

közterület

nincs elnevezése

142

100

142

2307

kivett

közút

nincs elnevezése

540

100

540

Széplepke köz

2332

kivett

közterület

Apaffy utca

2243

100

2243

2353/18

kivett

út

Apaffy utca

592

100

592

2362

kivett

közterület

Gyár utca

5419

100

5419

2367

kivett

közterület

Kossuth Lajos utca

7958

100

7958

2392

kivett

közterület

Dobó utca

1287

100

1287

2417

kivett

közterület

Bajcsy-Zsilinszky utca

5942

100

5942

2454

kivett

közterület

Korányi köz

998

100

998

2467

kivett

közterület

Ady Endre utca

1657

100

1657

2468

kivett

közterület

Kazinczy utca

2706

100

2706

2481

kivett

közterület

Kölcsey utca

1858

100

1858

2496

kivett

közterület

Korányi utca

5240

100

5240

2511

kivett

közterület

Kölcsey utca

1857

100

1857

2525

kivett

közterület

Ady Endre utca

1576

100

1576

2534

kivett

közterület

Várhegy utca

4037

100

4037

2549

kivett

közterület

- út

3323

100

3323

Bajcsy-Zsilinszki utca

2550/10

kivett

út

nincs elnevezése

1580

100

1580

2550/11

kivett

közpark

nincs elnevezése

758

100

758

2550/12

kivett

út

nincs elnevezése

272

100

272

2553/2

kivett

közterület

nincs elnevezése

95

100

95

2554/1

kivett

közterület

nincs elnevezése

1499

100

1499

Wesselényi utca

2554/3

kivett

közterület

nincs elnevezése

6994

100

6994

Wesselényi utca

2592

kivett

közterület

Erzsébet sétány

515

100

515

2601

kivett

közterület

Mihály Dénes utca

3816

100

3816

2628/1

kivett

közterület

Béke utca

1885

100

1885

2628/2

kivett

közterület

Béke utca

1076

100

1076

2638

kivett

közterület

Karsai Zsigmond utca

2393

100

2393

2668

kivett

közterület

Erzsébet sétány

12491

100

12491

2671

kivett

közterület

nincs elnevezése

4499

100

4499

Üdülő utca

2687/1

kivett

út

Mandulás utca

1626

100

1626

2687/5

kivett

út

Napsugár utca

4468

100

4468

2687/25

kivett

út

Galagonya utca

1069

100

1069

2687/35

kivett

út

Kökény utca

1191

100

1191

2687/39

kivett

út

Levendula utca

5175

100

5175

2687/45

kivett

út

Kökény utca

1844

100

1844

2687/61

kivett

út

Galagonya utca

2106

100

2106

2687/85

kivett

közút

Hősök útja

5908

100

5908

2704

kivett

közterület

Levendula utca

4117

100

4117

2737

kivett

közterület

Napsugár utca

4256

100

4256

2825

kivett

út

Nyírfa utca

4518

100

4518

2836

kivett

út

nincs elnevezése

2719

100

2719

Fenyő utca

2861

kivett

út

nincs elnevezése

2964

100

2964

Pipacs utca

2886

kivett

út

nincs elnevezése

4455

100

4455

Felsősor utca

2925

kivett

út

nincs elnevezése

4758

100

4758

Búzavirág utca

2944

kivett

út

Baczoni István utca (hibás)

415

100

415

Látóhegy köz

2947

kivett

út

Baczoni István utca

408

100

408

2950

kivett

beépítetlen terület

nincs elnevezése

400

100

400

2952

kivett

út

nincs elnevezése

4444

100

4444

Látóhegy utca

2969

kivett

út

nincs elnevezése

1935

100

1935

Vécsey utca

2986

kivett

út

nincs elnevezése

1935

100

1935

Klapka utca

3003

kivett

út

nincs elnevezése

1933

100

1933

Csíktarcsa utca

3012

kivett

út

nincs elnevezése

4432

100

4432

Török Ignác utca

3015/1

kivett

út

Lázár Vilmos utca

1229

100

1229

3015/2

kivett

út

Lázár Vilmos utca

1208

100

1208

3041

kivett

közút

Fegyverkovács utca

1121

100

1121

3053

kivett

közút

Vadász utca

2186

100

2186

3061

kivett

közút

Hasznos utca

4328

100

4328

3062

kivett

közút

Hasznos utca

5297

100

5297

3063/1

kivett

út

nincs elnevezése

227

100

227

3063/4

kivett

út

nincs elnevezése

169

100

169

3063/5

kivett

út

nincs elnevezése

726

100

726

3069

kivett

közút

Vadász utca

1547

100

1547

3096

kivett

közút

Iharos utca

5856

100

5856

3099

kivett

közút

Bem utca

370

100

370

3105

kivett

közút

Boncsok utca

4230

100

4230

3132

kivett

közút

nincs elnevezése

2967

100

2967

Sukoró utca

3146

kivett

közút

nincs elnevezése

308

100

308

3153

kivett

közút

Sukoró utca

1685

100

1685

3168

kivett

közút

Vadász utca

1835

100

1835

3188

kivett

út

Lázár Vilmos utca

2342

100

2342

3237

kivett

út

Margaréta utca

116

100

116

3242

kivett

út

Damjanich utca

11254

100

11254

3243

kivett

út

Fáy utca

1665

100

1665

Fáy Ferenc utca

3244

kivett

út

Fáy utca

1502

100

1502

Fáy Ferenc utca

3272

kivett

út

nincs elnevezése

2337

100

2337

Látóhegy utca

3273

kivett

út

Szondy utca

13693

100

13693

3274

kivett

út

nincs elnevezése

2290

100

2290

Látóhegy utca

3292

kivett

út

nincs elnevezése

2116

100

2116

Széchenyi utca

3294

kivett

út

Honfoglalás út

9114

100

9114

3309

kivett

út

Kelő utca

3726

100

3726

3378

kivett

út

Bethlen Gábor utca

3737

100

3737

3421

kivett

út

Bethlen Gábor utca

4245

100

4245

3438/1

kivett

út

nincs elnevezése

453

100

453

3438/4

kivett

út

Gárdonyi Géza utca

3609

100

3609

3489

kivett

közút

nincs elnevezése

2786

100

2786

3496

kivett

beépítetlen terület

nincs elnevezése

1605

100

1605

3518

kivett

út

nincs elnevezése

9819

100

9819

Álmos Vezér utca

3552

kivett

út

nincs elnevezése

4513

100

4513

Kond Vezér utca

3592

kivett

út

nincs elnevezése

4484

100

4484

Tas Vezér utca

3593

kivett

út

nincs elnevezése

3760

100

3760

Töhötöm Vezér utca

3629

kivett

út

nincs elnevezése

4334

100

4334

Csatári utca

3654

kivett

út

nincs elnevezése

5480

100

5480

Huba Vezér utca

3668

kivett

út

nincs elnevezése

3088

100

3088

3669

kivett

út

nincs elnevezése

558

100

558

3684

kivett

út

nincs elnevezése

5369

100

5369

Csatári utca

3685

kivett

út

nincs elnevezése

3479

100

3479

Ond Vezér utca

3723

kivett

út

nincs elnevezése

3792

100

3792

Kond Vezér utca

3761

kivett

út

nincs elnevezése

4119

100

4119

Tas Vezér utca

3799

kivett

út

nincs elnevezése

4245

100

4245

Előd Vezér utca

3828

kivett

út

Őz utca

1188

100

1188

3861

kivett

út

nincs elnevezése

3256

100

3256

Reményik Sándor utca

3876

kivett

út

nincs elnevezése

3481

100

3481

Szondy utca

3897

kivett

út

nincs elnevezése

2358

100

2358

Reményik Sándor utca

3907

kivett

út

nincs elnevezése

8

100

8

3966

kivett

út

nincs elnevezése

2709

100

2709

3967

kivett

út

nincs elnevezése

289

100

289

3989/4

kivett

közút

nincs utca neve

763

100

763

Százszorszép utca

3989/12

kivett

közút

nincs utca neve

1554

100

1554

Cseresznyevirág utca

3989/27

kivett

közút

nincs utca neve

5405

100

5405

Ligetszépe utca

3989/57

kivett

közút

nincs utca neve

7113

100

7113

Százszorszép utca

3989/97

kivett

közút

nincs utca neve

6084

100

6084

Cseresznyevirág utca

3989/132

kivett

közút

nincs utca neve

11501

100

11501

Csillagfürt utca

3989/133

kivett

közút

nincs utca neve

4102

100

4102

Napraforgó utca

4025/1

kivett

út

Napsugár utca

3109

100

3109

4025/20

kivett

út

Levendula utca

2513

100

2513

4025/47

kivett

út

Levendula utca

822

100

822

4025/54

kivett

út

Napsugár utca

1954

100

1954

4025/68

kivett

út

nincs elnevezése

3988

100

3988

Szeder utca

4025/69

kivett

út

nincs elnevezése

4937

100

4937

Hősök útja

4025/72

kivett

út

nincs elnevezése

206

100

206

Pihenő út

4025/89

kivett

út

nincs elnevezése

343

100

343

Pihenő út

4025/108

kivett

út

nincs elnevezése

1689

100

1689

Csipkebogyó utca

4043/1

kivett

út

nincs utca neve

1313

100

1313

Maros utca

4043/3

kivett

út

nincs utca neve

3013

100

3013

Zsigmondi utca

4043/12

kivett

út

Székely utca

2642

100

2642

4043/36

kivett

út

Szamos utca

4788

100

4788

4043/42

kivett

út

Ákosfalva utca

1848

100

1848

4043/57

kivett

út

Szent Erzsébet körút

7215

100

7215

4043/67

kivett

út

Szent Erzsébet köz

745

100

745

4043/98

kivett

út

Bercsényi utca

1763

100

1763

4076/3

kivett

helyi közút

nincs elnevezése

204

100

204

4084/5

kivett

közterület

nincs elnevezése

3097

100

3097

4084/8

kivett

közterület

nincs elnevezése

2699

100

2699

4084/106

kivett

út

nincs elnevezése

1152

100

1152

4084/121

kivett

út

nincs elnevezése

1085

100

1085

4084/136

kivett

út

nincs elnevezése

1149

100

1149

4084/150

kivett

út

nincs elnevezése

2994

100

2994

4084/159

kivett

út

nincs elnevezése

535

100

535

4084/170

kivett

út

nincs elnevezése

609

100

609

4084/182

kivett

út

nincs elnevezése

609

100

609

4117/1

kivett

helyi közút

nincs elnevezése

2777

100

2777

4117/4

kivett

helyi közút

nincs elnevezése

2147

100

2147

4126

kivett

út

nincs elnevezése

7498

100

7498

4137

kivett

közforg. e. el nem zárt magánút

nincs elnevezése

655

100

655

külterület

02/142

kivett

út

nincs elnevezése

4896

100

4896

02/147

kivett

közterület

nincs elnevezése

3652

100

3652

02/245

kivett

út

nincs elnevezése

1990

100

1990

02/284

kivett

közút

nincs elnevezése

1006

100

1006

04/82

kivett

helyi közút

nincs elnevezése

97

100

97

012/11

kivett

út

nincs elnevezése

11190

100

11190

012/14

kivett

út

nincs elnevezése

9303

100

9303

012/18

kivett

út

nincs elnevezése

329

100

329

012/57

kivett

út

nincs elnevezése

2379

100

2379

012/168

kivett

út

nincs elnevezése

2534

100

2534

014/18

kivett

út

nincs elnevezése

1083

100

1083

019/2

kivett

saját használatú út

nincs elnevezése

4293

100

4293

019/6

kivett

út

nincs elnevezése

2181

100

2181

024/88

kivett

út

nincs elnevezése

356

100

356

024/96

kivett

út

nincs elnevezése

2385

100

2385

030/38

kivett

magánút

nincs elnevezése

5611

100

5611

034

kivett

közút

nincs elnevezése

3941

100

3941

036/5

kivett

út

nincs elnevezése

84

100

84

055/3

kivett

saját használatú út

nincs elnevezése

936

100

936

055/6

kivett

út

nincs elnevezése

851

100

851

055/8

kivett

út

nincs elnevezése

8852

100

8852

055/10

kivett

út

nincs elnevezése

3140

100

3140

066/1

kivett

saját használatú út

nincs elnevezése

870

100

870

066/3

kivett

saját használatú út

nincs elnevezése

6502

100

6502

067/17

kivett

út

nincs elnevezése

5535

100

5535

074

kivett

közút

nincs elnevezése

905

100

3337

legelő

2432

075/3

kivett

saját használatú út

nincs elnevezése

3288

100

3288

077/2

kivett

út

nincs elnevezése

1778

100

1778

077/4

kivett

út

nincs elnevezése

1015

100

1015

077/5

kivett

út

nincs elnevezése

1936

100

1936

077/44

kivett

út

nincs elnevezése

3951

100

3951

094/1

kivett

út

nincs elnevezése

25452

100

25452

0101/5

kivett

saját használatú út

nincs elnevezése

974

100

974

0101/9

kivett

saját használatú út

nincs elnevezése

4456

100

4456

0101/11

kivett

út

nincs elnevezése

4686

100

4686

0101/14

kivett

saját használatú út

nincs elnevezése

8564

100

8564

0101/16

kivett

saját használatú út

nincs elnevezése

1306

100

1306

0101/17

kivett

saját használatú út

nincs elnevezése

4545

100

4545

0103/2

kivett

saját használatú út

nincs elnevezése

3761

100

3761

0106/1

kivett

saját használatú út

nincs elnevezése

13716

100

13716

0113

kivett

saját használatú út

nincs elnevezése

3320

100

3320

0117

kivett

saját használatú út

nincs elnevezése

3334

100

3334

0118/3

kivett

út

nincs elnevezése

1942

100

1942

0121/1

kivett

közút

nincs elnevezése

1392

100

1392

0122/1

kivett

közterület

nincs elnevezése

4452

100

4452

0122/2

kivett

közterület

nincs elnevezése

461

100

461

0123/3

szántó

nincs elnevezése

2336

100

2336

Trianon emlékpark

0123/6

kivett

helyi közút

nincs elnevezése

570

100

570

0123/8

kivett

helyi közút

nincs elnevezése

1196

100

1196

0125/136

kivett

út

Levendula utca

622

100

622

0125/139

kivett

út

Napsugár utca

821

100

821

0131/87

kivett

út

nincs elnevezése

984

100

984

0134/1

kivett

közterület

nincs elnevezése

4188

100

4188

0134/2

kivett

közterület

nincs elnevezése

4873

100

4873

0140/4

kivett

közút

nincs elnevezése

2195

100

2195

0142/1

kivett

saját használatú út

nincs elnevezése

2970

100

2970

0142/2

kivett

saját használatú út

nincs elnevezése

1060

100

1060

0151/1

kivett

út

nincs elnevezése

797

100

797

0151/3

kivett

út

nincs elnevezése

3034

100

3034

0153

kivett

saját használatú út

nincs elnevezése

3264

100

3264

0158

kivett

saját használatú út

nincs elnevezése

10106

100

10106

0159/2

kivett

saját használatú út

nincs elnevezése

5082

100

5082

0160/1

kivett

saját használatú út

nincs elnevezése

4139

100

4139

0160/2

kivett

saját használatú út

nincs elnevezése

7910

100

7910

0162/3

kivett

saját használatú út

nincs elnevezése

6922

100

6922

0162/5

kivett

saját használatú út

nincs elnevezése

579

100

579

0170

kivett

saját használatú út

nincs elnevezése

10099

100

10099

0171

kivett

közút

nincs elnevezése

7758

100

7758

0173/1

kivett

saját használatú út

nincs elnevezése

2455

100

2455

0177

kivett

saját használatú út

nincs elnevezése

9769

100

9769

0179

kivett

saját használatú út

nincs elnevezése

7107

100

7107

0187

kivett

saját használatú út

nincs elnevezése

2187

100

2187

0188/2

kivett

saját használatú út

nincs elnevezése

9811

100

9811

0191

kivett

közút

nincs elnevezése

16019

100

16019

0197

kivett

közút

nincs elnevezése

4531

100

4531

0209

kivett

saját használatú út

nincs elnevezése

3349

100

3349

0212

kivett

saját használatú út

nincs elnevezése

7694

100

7694

0217

kivett

saját használatú út

nincs elnevezése

913

100

913

0219

kivett

közút

nincs elnevezése

6442

100

6442

0220

kivett

saját használatú út

nincs elnevezése

2935

100

2935.

0224

kivett

saját használatú út

nincs elnevezése

7219

100

7219

0228/1

kivett

közút

nincs elnevezése

3870

100

3870

0234

kivett

saját használatú út

nincs elnevezése

7769

100

7769

0248

kivett

saját használatú út

nincs elnevezése

4118

100

4118

0262

kivett

saját használatú út

nincs elnevezése

3616

100

3616

0271

kivett

saját használatú út

nincs elnevezése

5071

100

5071

0273

kivett

saját használatú út

nincs elnevezése

12387

100

12387

0275/5

kivett

út

nincs elnevezése

13187

100

13187

0275/7

kivett

út

nincs elnevezése

2808

100

2808

0278

kivett

közút

nincs elnevezése

8618

100

8618

0281

kivett

saját használatú út

nincs elnevezése

2378

100

2378

0284/1

kivett

saját használatú út

nincs elnevezése

350

100

350

0284/2

kivett

saját használatú út

nincs elnevezése

159

100

159

0293/106

kivett

út

nincs elnevezése

4035

100

4035

0293/124

kivett

út

nincs elnevezése

613

100

613

0295/77

kivett

út

nincs elnevezése

4037

100

4037

0301/5

kivett

út

nincs elnevezése

956

100

956

0301/10

kivett

út

nincs elnevezése

271

100

271

0310

kivett

közút

nincs elnevezése

2245

100

2245

0313/2

kivett

út

nincs elnevezése

1366

100

1366

0313/3

kivett

út

nincs elnevezése

5137

100

5137

0322/20

kivett

út

nincs elnevezése

3829

100

3829

0327/2

kivett

út

nincs elnevezése

10144

100

10144

0327/4

kivett

út

nincs elnevezése

2614

100

2614

0327/32

kivett

út

nincs elnevezése

2042

100

2042

0327/55

kivett

út

nincs elnevezése

2178

100

2178

0327/74

kivett

út

nincs elnevezése

1233

100

1233

0327/91

kivett

út

nincs elnevezése

948

100

948

0327/113

kivett

út

nincs elnevezése

1209

100

1209

0332/19

kivett

út

nincs elnevezése

1252

100

1252

0334/39

kivett

út

nincs elnevezése

3025

100

3025

0338/26

kivett

út

nincs elnevezése

2635

100

2635

0339

kivett

közút

nincs elnevezése

4175

100

4175

0340

kivett

közút

nincs elnevezése

108

100

108

0342/23

kivett

út

nincs elnevezése

452

100

452

0343/1

kivett

közút

nincs elnevezése

8740

100

8740

0344/3

kivett

saját használatú út

nincs elnevezése

2535

100

2535

0346

kivett

közút

nincs elnevezése

4082

100

4082

0353/30

kivett

út

nincs elnevezése

4771

100

4771

0353/31

kivett

út

nincs elnevezése

3136

100

3136

0365/10

kivett

út

nincs elnevezése

2612

100

2612

0365/76

kivett

út

nincs elnevezése

2013

100

2013

0365/135

kivett

út

nincs elnevezése

4666

100

4666

0365/172

kivett

út

nincs elnevezése

1025

100

1025

0366/4

kivett

közút

nincs elnevezése

2653

100

2653

0367/2

kivett

közút

nincs elnevezése

47

100

47

0370/24

kivett

út

nincs elnevezése

4972

100

4972

0370/26

kivett

út

nincs elnevezése

794

100

794

0370/27

kivett

út

nincs elnevezése

637

100

637

0370/43

kivett

út

nincs elnevezése

1855

100

1855

0370/58

kivett

út

nincs elnevezése

554

100

554

0370/193

kivett

út

nincs elnevezése

7

100

7

0370/194

kivett

út

nincs elnevezése

143

100

143

0370/196

kivett

út

nincs elnevezése

161

100

161

0370/198

kivett

út

nincs elnevezése

6017

100

6017

0370/200

kivett

út

nincs elnevezése

656

100

656

0379

kivett

közút és lakóház

nincs elnevezése

19598

100

19598

0384/41

kivett

saját használatú út

nincs elnevezése

11137

100

11137

0384/45

kivett

közút

nincs elnevezése

6468

100

6468

0384/47

kivett

út

nincs elnevezése

1535

100

1535

0384/51

kivett

közút

nincs elnevezése

13234

100

13234

0384/54

kivett

út

nincs elnevezése

103

100

103

0384/56

kivett

út

nincs elnevezése

1118

100

1118

0384/59

kivett

út

nincs elnevezése

24

100

24

0384/60

kivett

út

nincs elnevezése

36

100

36

0384/65

kivett

út

nincs elnevezése

114

100

114

0384/66

kivett

út

nincs elnevezése

113

100

113

0384/69

kivett

saját használatú út

nincs elnevezése

7956

100

7956

0384/72

kivett

út

nincs elnevezése

2758

100

2758

0384/73

kivett

út

nincs elnevezése

13

100

13

0384/120

kivett

út

nincs elnevezése

599

100

599

0384/121

kivett

út

nincs elnevezése

452

100

452

0416

kivett

saját használatú út

nincs elnevezése

785

100

785

0417/20

kivett

út

nincs elnevezése

1228

100

1228

0419/5

kivett

út

nincs elnevezése

4243

100

4243

0420

kivett

közút

nincs elnevezése

1268

100

1268

0421/3

kivett

út

nincs elnevezése

958

100

958

2. melléklet

Nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű nemzeti vagyontárgyak köre

Helyrajzi szám

Jogi jelleg

Megnevezés

Elhelyezkedés

Terület (m2)

Önk. tul. (%)

Önk. tul. (m2)

Ingatlan-nyilvántartásban nem szereplő elnevezés

belterület

27

kivett

árok

Isaszegi út

270

100

270

50

kivett

árok

Isaszegi köz

139

100

139

59

kivett

vízmű

Isaszegi út 42.

581

100

581

63

kivett

árok

Isaszegi út 42.

240

100

240

233

kivett

árok

Táncsics Mihály utca

1161

100

1161

346/1

kivett

vízfolyás

Hősök útja

1737

100

1737

390

kivett

beépítetlen terület (árok, vez.)

Temető utca

1381

100

1381

733

kivett

árok

Maglódi út

960

100

960

762/3

kivett

távbeszélő-központ

nincs elnevezése

365

100

365

763

kivett

vízmű

Maglódi út

421

100

421

767

kivett

árok

Szent Imre körút

4101

100

4101

1194

kivett

árok

Lélek-patak

7106

100

7106

1198

kivett

árok

Zrínyi Miklós utca

511

100

511

1451

kivett

árok

Pesti út

146

100

146

1509

kivett

árok

Pesti út

222

100

222

1528

kivett

árok

Pesti út

217

100

217

1539/2

kivett

árok

nincs elnevezése

198

100

198

1558

kivett

árok

Pesti út

335

100

335

1573

kivett

árok

Pesti út

436

100

436

1584

kivett

árok

Rákos út

979

100

979

1603/2

kivett

árok

Rákos út

345

100

345

1612/4

kivett

vízmű

Baross utca

2226

100

2226

1625

kivett

árok

nincs elnevezése

261

100

261

1692

kivett

beépítetlen terület

nincs elnevezése

577

100

577

vízmű / Rózsa utca

1699

kivett

árok

Rózsa utca

303

100

303

1706/1

kivett

vízmű

Rét utca

399

100

399

1712

kivett

vízmű

Topolyos

226

100

226

2289

kivett

vízmű

Petőfi Sándor utca 15/a.

401

100

401

2294/7

kivett

udvar + telefonközpont

Petőfi Sándor utca 17.

272

100

272

2296/1

kivett

árok

Petőfi Sándor utca

8897

100

8897

2296/2

kivett

árok

Petőfi Sándor utca

36

100

36

2353/19

kivett

vízmű

Gyár utca

3535

100

3535

2941

kivett

gáznyomás szabályozó-állomás

nincs elnevezése

608

100

608

3103

kivett

vízmosás

nincs elnevezése

290

100

290

3154

kivett

víztároló víztorony, rádiótorony

nincs elnevezése

1035

100

1035

3236/57

kivett

töltés

nincs elnevezése

6651

100

6651

3255

kivett

gázfogadó

Damjanich utca

121

100

121

3551

kivett

vízmű

nincs elnevezése

1932

100

1932

3875

kivett

árok

nincs elnevezése

940

100

940

3906

kivett

árok

nincs elnevezése

753

100

753

4025/70

kivett

vízmű, kezelő épület

Hősök útja

1020

100

1020

4042

kivett

beépítetlen terület (gázfogadó)

nincs elnevezése

396

100

396

4043/4

kivett

árok

nincs elnevezése

913

100

913

4084/53

kivett

beépítetlen terület (termálkút)

Termál terület

760

100

760

külterület

02/274

kivett

szennyvíztisztító (recirkulációs gépház, iszapprésház)

Rákos-patak közig. határ

13552

100

13552

014/19

kivett

vízmosás

nincs elnevezése

2117

100

2117

076/3

kivett

árok

nincs elnevezése

1575

100

1575

088/2

kivett

árok

nincs elnevezése

3485

100

3485

089/60

kivett

vízmosás

nincs elnevezése

72170

100

72170

096/2

kivett

vízmosás

nincs elnevezése

14252

100

14252

0151/2

kivett

árok

nincs elnevezése

6243

100

6243

0182

kivett

árok

nincs elnevezése

2733

100

2733

0188/1

kivett

árok

nincs elnevezése

6906

100

6906

0195

kivett

árok

nincs elnevezése

6737

100

6737

0198

kivett

árok

nincs elnevezése

2166

100

2166

0201

kivett

árok

nincs elnevezése

18613

100

18613

0216/2

kivett

árok

nincs elnevezése

1493

100

1493

0222

kivett

árok

nincs elnevezése

2316

100

2316

0236/1

kivett

árok

nincs elnevezése

2291

100

2291

0236/2

kivett

árok

nincs elnevezése

1017

100

1017

0236/3

kivett

árok

nincs elnevezése

605

100

605

0255

kivett

árok

nincs elnevezése

8454

100

8454

0292/2

kivett

Rákos-patak

nincs elnevezése

2590

100

2590

0293/121

kivett

árok

nincs elnevezése

283

100

283

0372/4

kivett

vízmű

nincs elnevezése

668

100

668

0377/52

kivett

árok

nincs elnevezése

195

100

195

0384/78

kivett

szennyvíztároló és udvar

nincs elnevezése

16072

100

16072

zártkert

3524/2

kivett

árok

nincs elnevezése

788

100

788

3527/5

szántó

14. kút

nincs elnevezése

1176

100

1176

3. melléklet

Korlátozottan forgalomképes vagyontárgyak köre

Helyrajzi szám

Jogi jelleg

Megnevezés

Elhelyezkedés

Terület (m2)

Önk. tul. (%)

Önk. tul. (m2)

Ingatlan-nyilvántartásban nem szereplő adat

belterület

9/1

kivett

OTP 1 ép + udvar

677

100

677

rendezvényház és konyha / Kossuth tér 5.

9/2

kivett

iskola, 3 épület + udvar

Kossuth tér 7.

15492

100

15492

19/7

kivett

vásártér

4430

100

4430

Baross utca 5.

326

kivett

intézményi terület

Isaszegi út 3.

7165

100

7165

367/7

kivett

kultúrház

Maglódi út 12.

9470

100

9470

rendezvényház és vendéglátó egység

762/1

kivett

középiskola

27959

100

27959

Maglódi út 57.

1013

kivett

óvoda

Kör út 13.

1629

100

1629

Szent Imre körút 13.

1222/2

kivett

lakóház, udvar, 2 gazdasági épület

6726

100

6726

Maglódi út 5.

1232

kivett

zeneiskola

Kossuth tér 3.

1922

100

1922

1274

kivett

bölcsőde

Szemere Pál utca 6.

1482

100

1482

1371/1

kivett

orvosi rendelő

Pesti út

1783

100

1783

Pesti út 6.

1919/80

kivett

beépítetlen terület

nincs elnevezése

477

100

477

Baczoni utcai játszótér

2294/5

kivett

udvar + általános iskola

Petőfi utca 7.

10245

100

10245

2294/7

kivett

udvar + óvoda

Petőfi utca 1/B.

2651

100

2651

2295/1

kivett

udvar + 2 egyéb épület (vízmű) és Vodafone torony

Petőfi utca 1.

2787

100

2787

2310

kivett

üzem

Kossuth Lajos utca 16--2

3768

100

3768

Pécel Kft. Központi telephely

3800

kivett

beépítetlen terület

nincs elnevezése

7403

100

7403

Előd vezér utcai játszótér

4084/1

kivett

beépítetlen terület

nincs elnevezése

5177

100

5177

Csillagfürt utcai játszótér

belterület - társasházak, egyéb

tulajdoni hányad az ingatlanban

1234/A/1

irodaház

társasház

Kossuth tér 1. I. ép.

647

100

647

660/1000

1293/1/A/1

gyógyszertár

társasház

Szemere Pál utca 27. A ép. fsz. 1.

123

100

123

2289/10000

külterület

tulajdoni hányad az ingatlanban

0315/6

legelő

nincs elnevezése

14425

100

14425

Pécel Kft. Telephely

0315/7

legelő

nincs elnevezése

579

100

579

Pécel Kft. Telephely

0376/5

szántó

nincs elnevezése

29454

100

29454

Topolyos, felnőtt játszótér

4. melléklet

Forgalomképes vagyontárgyak köre

Helyrajzi szám

Jogi jelleg

Megnevezés

Elnevezés ingatlan-nyilvántartásban

Terület (m2)

Önk. tul. (%)

Önk. tul. (m2)

Ingatlan-nyilvántartásban nem szereplő elnevezés

belterület - osztatlan ingatlanok

19/1

kivett

beépített terület / társasház

Baross utca 5/A.

350

100

350

19/2

kivett

épület, udvar

Baross utca 5/B.

324

100

324

19/5

kivett

épület, udvar

Baross utca 5/E.

306

100

306

19/6

kivett

épület, udvar

Baross utca 5/F.

198

100

198

383/6

kivett

beépítetlen terület

nincs elnevezése

1069

100

1069

Ibolya utca

383/7

kivett

beépítetlen terület

nincs elnevezése

1068

100

1068

Ibolya utca

383/9

kivett

beépítetlen terület

nincs elnevezése

1370

100

1370

Ibolya utca

383/10

kivett

beépítetlen terület

nincs elnevezése

1370

100

1370

Ibolya utca

384/1

kivett

beépítetlen terület

Szőlőhegy utca 41.

683

100

683

384/17

kivett

lakóház, udvar, gazdasági épület

nincs elnevezése

471

100

471

384/18

kivett

lakóház, udvar, gazdasági épület

nincs elnevezése

341

100

341

384/19

kivett

lakóház, udvar, gazdasági épület

Üdülő utca 8/A.

387

100

387

388/5

kivett

beépítetlen terület

nincs elnevezése

192

100

192

1456/4

kivett

beépítetlen terület

Faiskola utca 50.

104

100

104

1510/1

kivett

beépítetlen terület

nincs elnevezése

579

100

579

1520/7

kivett

parkoló

nincs elnevezése

476

100

476

1569

kivett

lakóház, udvar

Pesti út 9.

1297

100

1297

1574

kivett

beépítetlen terület

nincs elnevezése

430

100

430

1713/23

kivett

beépítetlen terület

Erkel Ferenc utca 2/C.

792

100

792

2221/1

kivett

beépítetlen terület

nincs elnevezése

26

100

26

2298/4

kivett

udvar

nincs elnevezése

601

100

601

2308

kivett

lakóház, udvar

Kossuth Lajos utca

1423

100

1423

2353/20

legelő

nincs elnevezése

nincs elnevezése

8928

100

8928

2358/1

kivett

lakóház, udvar, gazdasági épület

Gyár utca

769

100

769

2550/24

kivett

beépítetlen terület

nincs elnevezése

723

100

723

2550/25

kivett

beépítetlen terület

nincs elnevezése

722

100

722

2551/4

kivett

beépítetlen terület

nincs elnevezése

406

100

406

2687/2

kivett

beépítetlen terület

Napsugár utca 35.

1065

100

1065

3098

kivett

beépítetlen terület

nincs elnevezése

845

100

845

3155

kivett

beépítetlen terület

nincs elnevezése

1000

100

1000

3236/2

kivett

beépítetlen terület

Margaréta utca

95

100

95

3236/8

kivett

beépítetlen terület

nincs elnevezése

550

100

550

3236/9

kivett

beépítetlen terület

nincs elnevezése

623

100

623

3236/17

kivett

beépítetlen terület

nincs elnevezése

209

100

209

3236/28

kivett

beépítetlen terület

nincs elnevezése

202

100

202

3236/29

kivett

beépítetlen terület

nincs elnevezése

199

100

199

3236/31

kivett

beépítetlen terület

nincs elnevezése

194

100

194

3236/40

kivett

beépítetlen terület

nincs elnevezése

185

100

185

3236/41

kivett

beépítetlen terület

nincs elnevezése

165

100

165

3236/45

kivett

beépítetlen terület

nincs elnevezése

148

100

148

3236/55

kivett

beépítetlen terület

nincs elnevezése

183

100

183

3236/56

kivett

beépítetlen terület

nincs elnevezése

459

100

459

3246

kivett

beépítetlen terület

nincs elnevezése

82

100

82

3675

kivett

beépítetlen terület

nincs elnevezése

480

100

480

3676

kivett

beépítetlen terület

nincs elnevezése

459

100

459

3898

kivett

beépítetlen terület

Reményik Sándor utca 27.

2121

100

2121

3989/2

kivett

beépítetlen terület

Százszorszép utca 3.

1002

631/7060

89,56

3989/19

kivett

beépítetlen terület

Csillagfürt utca 1.

1006

100

1006

3989/21

kivett

beépítetlen terület

Csillagfürt utca 5.

1006

631/7060

89,91

3989/33

kivett

beépítetlen terület

Százszorszép utca 17.

1010

631/7060

90,27

3989/46

kivett

beépítetlen terület

Százszorszép utca 43.

1009

631/7060

90,18

3989/52

kivett

beépítetlen terület

Százszorszép utca 55.

1009

100

1009

3989/53

kivett

beépítetlen terület

Százszorszép utca 57.

1009

100

1009

3989/56

kivett

beépítetlen terület

Százszorszép utca 63.

1009

631/7060

90,18

3989/130

kivett

beépítetlen terület

Csillagfürt utca 43.

1012

631/7060

90,45

4084/1

kivett

beépítetlen terület

nincs elnevezése

5177

100

5177

4084/2

kivett

beépítetlen terület

nincs elnevezése

9999

100

9999

4084/3

kivett

beépítetlen terület

nincs elnevezése

1554

100

1554

4084/9

kivett

beépítetlen terület

Termál utca 83.

290

100

290

4084/10

kivett

beépítetlen terület

Termál utca 81.

283

100

283

4084/11

kivett

beépítetlen terület

Termál utca 79.

268

100

268

4084/12

kivett

beépítetlen terület

Termál utca 77.

252

100

252

4084/13

kivett

beépítetlen terület

Termál utca 75.

237

100

237

4084/14

kivett

beépítetlen terület

Termál utca 73.

275

100

275

4084/15

kivett

beépítetlen terület

Termál utca 71.

325

100

325

4084/80

kivett

beépítetlen terület

nincs elnevezése

354

100

354

4084/81

kivett

beépítetlen terület

nincs elnevezése

354

100

354

4084/82

kivett

beépítetlen terület

nincs elnevezése

263

100

263

4084/84

kivett

beépítetlen terület

nincs elnevezése

354

100

354

4084/85

kivett

beépítetlen terület

nincs elnevezése

354

100

354

4084/86

kivett

beépítetlen terület

nincs elnevezése

262

100

262

4084/87

kivett

beépítetlen terület

nincs elnevezése

262

100

262

4084/88

kivett

beépítetlen terület

nincs elnevezése

354

100

354

4084/89

kivett

beépítetlen terület

nincs elnevezése

261

100

261

4084/90

kivett

beépítetlen terület

nincs elnevezése

323

100

323

4084/92

kivett

beépítetlen terület

nincs elnevezése

215

100

215

4084/93

kivett

beépítetlen terület

nincs elnevezése

215

100

215

4084/94

kivett

beépítetlen terület

nincs elnevezése

215

100

215

4084/95

kivett

beépítetlen terület

nincs elnevezése

215

100

215

4084/96

kivett

beépítetlen terület

nincs elnevezése

215

100

215

4084/97

kivett

beépítetlen terület

nincs elnevezése

215

100

215

4084/98

kivett

beépítetlen terület

nincs elnevezése

215

100

215

4084/99

kivett

beépítetlen terület

nincs elnevezése

215

100

215

4084/100

kivett

beépítetlen terület

nincs elnevezése

215

100

215

4084/101

kivett

beépítetlen terület

nincs elnevezése

215

100

215

4084/102

kivett

beépítetlen terület

nincs elnevezése

215

100

215

4084/103

kivett

beépítetlen terület

nincs elnevezése

215

100

215

4084/184

kivett

beépítetlen terület

nincs elnevezése

215

100

215

4084/185

kivett

beépítetlen terület

nincs elnevezése

215

100

215

4084/186

kivett

beépítetlen terület

nincs elnevezése

215

100

215

4084/187

kivett

beépítetlen terület

nincs elnevezése

215

100

215

4084/188

kivett

beépítetlen terület

nincs elnevezése

215

100

215

4084/189

kivett

beépítetlen terület

nincs elnevezése

215

100

215

4084/190

kivett

beépítetlen terület

nincs elnevezése

215

100

215

4084/191

kivett

beépítetlen terület

nincs elnevezése

215

100

215

4084/192

kivett

beépítetlen terület

nincs elnevezése

215

100

215

4084/193

kivett

beépítetlen terület

nincs elnevezése

215

100

215

4084/194

kivett

beépítetlen terület

nincs elnevezése

215

100

215

4085/1

kivett

beépítetlen terület

nincs elnevezése

442

100

442

4085/2

kivett

beépítetlen terület

nincs elnevezése

354

100

354

4085/3

kivett

beépítetlen terület

nincs elnevezése

262

100

262

4085/4

kivett

beépítetlen terület

nincs elnevezése

262

100

262

4085/5

kivett

beépítetlen terület

nincs elnevezése

354

100

354

4085/6

kivett

beépítetlen terület

nincs elnevezése

323

100

323

4085/7

kivett

beépítetlen terület

nincs elnevezése

261

100

261

4085/8

kivett

beépítetlen terület

nincs elnevezése

261

100

261

4085/9

kivett

beépítetlen terület

nincs elnevezése

323

100

323

4085/10

kivett

beépítetlen terület

nincs elnevezése

354

100

354

4085/11

kivett

beépítetlen terület

nincs elnevezése

262

100

262

4085/12

kivett

beépítetlen terület

nincs elnevezése

262

100

262

4085/13

kivett

beépítetlen terület

nincs elnevezése

354

100

354

4085/14

kivett

beépítetlen terület

nincs elnevezése

3735

100

3735

4085/15

kivett

beépítetlen terület

nincs elnevezése

440

100

440

4085/16

kivett

beépítetlen terület

nincs elnevezése

392

100

392

4085/17

kivett

beépítetlen terület

nincs elnevezése

236

100

236

4085/18

kivett

beépítetlen terület

nincs elnevezése

225

100

225

4085/19

kivett

beépítetlen terület

nincs elnevezése

264

100

264

4085/20

kivett

beépítetlen terület

nincs elnevezése

459

100

459

4085/21

kivett

beépítetlen terület

nincs elnevezése

380

100

380

4085/22

kivett

beépítetlen terület

nincs elnevezése

354

100

354

4085/23

kivett

beépítetlen terület

nincs elnevezése

262

100

262

4085/24

kivett

beépítetlen terület

nincs elnevezése

262

100

262

4085/25

kivett

beépítetlen terület

nincs elnevezése

360

100

360

4085/77

kivett

beépítetlen terület

nincs elnevezése

1018

100

1018

4085/192

kivett

beépítetlen terület

nincs elnevezése

442

100

442

4085/193

kivett

beépítetlen terület

nincs elnevezése

414

100

414

4085/194

kivett

beépítetlen terület

nincs elnevezése

10654

100

10654

4085/195

kivett

beépítetlen terület

nincs elnevezése

55000

100

55000

belterület - társasházak, egyéb

tulajdoni hányad az ingatlanban

11/A/62

lakás

szövetkezeti ház

Ráday Gedeon tér 9. 3. em. 2.

60

100

60

/

58/A/1

lakás

társasház

Isaszegi út 66. A ép. félem. 1.

94

100

60

314/1000

384/8/A/2

lakás

társasház

Hegyalja utca 1. A ép. 2.

80

100

80

86/1000

384/8/D/2

lakás

társasház

Hegyalja utca 1. D ép. 2.

126

100

126

137/1000

745/A/4

üzlethelyiség

társasház

Maglódi út 73. A ép.

70

100

70

364/1000

762/5/C/5

egyéb helyiség

társasház

Maglódi út 57. C ép.

241

100

241

337/1000

1221/2/A/2

lakás

társasház

Maglódi út 7. A ép. 2.

35

100

35

50/1000

1221/2/A/3

lakás

társasház

Maglódi út 7. A ép. 3.

50

100

50

72/1000

1221/2/B/3

lakás

társasház

Maglódi út 7. B ép. 3.

49

100

49

71/1000

1221/2/D/2

lakás

társasház

Maglódi út 7. D ép. 2.

53

100

53

76/1000

1224/1/A/10

garázs

társasház

Maglódi út 1.

19

358/10000

1269/C/3

garázs

társasház

Szemere Pál utca 18. C ép. -7.

10

100

10

467/10000

1269/C/4

egyéb helyiség

társasház

Szemere Pál utca 18. C ép. -3.

6

100

6

307/10000

1293/1/A/3

lakás

társasház

Szemere Pál utca 27. A ép. fsz. 3.

37

100

37

940/10000

1293/1/A/4

lakás

társasház

Szemere Pál utca 27. A ép. fsz. 4.

52

100

52

963/10000

1293/1/B/1

lakás

társasház

Szemere Pál utca 27. B ép. fsz. 5.

33

100

33

668/10000

1293/1/B/4

raktár

társasház

Szemere Pál utca 27. B ép. -8.

20

100

20

382/10000

1589/2/A/4

lakás

társasház

Rákos út 33. A ép. fsz. 4.

46

100

46

240/1000

1593/A/6

garázs

társasház

Rákos út 27. -2.

22

100

22

691/10000

1593/A/7

garázs

társasház

Rákos út 27. -3.

21

100

21

659/10000

1605/3/C/7

lakás

társasház

Ráday Gedeon tér 4. C ép. 2. em. 7.

61

100

61

34/1000

1605/3/C/8

lakás

társasház

Ráday Gedeon tér 4. C ép. 2. em. 8.

55

100

55

31/1000

1605/3/C/9

lakás

társasház

Ráday Gedeon tér 4. C ép. 2. em. 9.

55

100

55

31/1000

1605/3/D/7

lakás

társasház

Ráday Gedeon tér 4. D ép. 2. em. 7.

61

100

61

34/1000

1605/3/D/8

lakás

társasház

Ráday Gedeon tér 4. D ép. 2. em. 8.

55

100

55

31/1000

1605/3/D/9

lakás

társasház

Ráday Gedeon tér 4. D ép. 2. em. 9.

55

100

55

31/1000

1612/2/A/4

lakás

társasház

Baross utca 5. A ép. 1. em. 1.

57

100

57

184/1000

2309/A/1

lakás

társasház

Kossuth Lajos utca 16-1. A. ép. fsz. 1.

44

100

44

66/1000

2309/A/4

lakás

társasház

Kossuth Lajos utca 16-1. A. ép. 1. em. 2.

64

100

64

96/1000

2309/D/1

egyéb helyiség

társasház

Kossuth Lajos utca 16-1. D. ép. -

45

100

45

68/1000

2352/1/A/7

lakás

társasház

Gyár utca 32. A ép. 1. em. 2.

52

100

52

174/1000

2356/2/A/2

lakás

társasház

Gyár utca 1. A ép. fsz. 2.

23

100

23

172/1000

2551/3/A/4

lakás

társasház

Wesselényi utca 45. A ép. fsz. 4.

41

100

41

226/1000

2551/3/A/5

lakás

társasház

Wesselényi utca 45. A ép. fsz. 5.

29

100

29

160/1000

2551/3/A/6

lakás

társasház

Wesselényi utca 45. A ép. fsz. 6.

30

100

30

165/1000

2603/2/A/1

lakás

társasház

Erzsébet sétány 11. alagsor 1.

37

100

37

180/1000

2603/2/A/2

lakás

társasház

Erzsébet sétány 11. alagsor 1.

37

100

37

180/1000

2603/2/A/5

lakás

társasház

Erzsébet sétány 11. fsz. 5.

44

100

44

184/1000

külterület

02/189

kivett

szántó

nincs elnevezése

1512

100

1512

012/16

kivett

szántó

nincs elnevezése

3033

100

3033

014/16

kivett

szántó

nincs elnevezése

2729

100

2729

024/68

kivett

beépítetlen terület

nincs elnevezése

219

100

219

067/16

erdő

nincs elnevezése

5787

32

1829

0123/2

erdő

nincs elnevezése

12448

100

12448

0131/63

szántó

nincs elnevezése

504

100

504

0132/99

szántó

nincs elnevezése

3226

100

3226

0140/2

legelő

nincs elnevezése

5400

100

5400

0173/2

erdő

nincs elnevezése

2320

100

2320

0173/3

erdő

nincs elnevezése

2604

100

2604

0232/8

kivett

lakóház, udvar

nincs elnevezése

1727

100

1727

0238/14

kivett

lakóház, udvar, gazdasági épület

nincs elnevezése

2878

100

2878

0274/2

kivett

tanya

nincs elnevezése

2885

100

2885

0293/99

szántó

nincs elnevezése

185

100

185

0293/101

szántó

nincs elnevezése

203

100

203

0293/102

szántó

nincs elnevezése

672

100

672

0293/103

szántó

nincs elnevezése

474

100

474

0293/109

rét

nincs elnevezése

697

100

697

0295/60

rét

nincs elnevezése

206

100

206

0295/103

szántó

nincs elnevezése

445

100

445

0295/110

szántó

nincs elnevezése

826

100

826

0295/134

szántó

nincs elnevezése

96

100

96

0295/135

szántó

nincs elnevezése

110

100

110

0311/8

szántó

nincs elnevezése

665

100

665

0311/15

szántó

nincs elnevezése

18008

100

18008

0315/8

legelő

nincs elnevezése

1115

100

1115

0315/10

kivett

gazdasági épület, udvar

nincs elnevezése

998

100

6726

legelő

nincs elnevezése

5728

0315/13

kivett

lakóház, udvar

nincs elnevezése

720

100

720

0315/14

kivett

lakóház, udvar

nincs elnevezése

1899

100

1899

ÚJTELEP UTCA 6.

0327/123

szántó

nincs elnevezése

1066

100

1066

0353/17

erdő

nincs elnevezése

6535

100

6535

0370/256

szántó

nincs elnevezése

527

100

527

0377/160

szántó

nincs elnevezése

1847

100

1847

0377/162

szántó

nincs elnevezése

1064

100

1064

0382/12

kivett

lakóház, udvar

nincs elnevezése

2748

100

2748

0399/15

kivett

beépítetlen terület

nincs elnevezése

2183

71

1546

külterület - társasházak, egyéb

tulajdoni hányad az ingatlanban

0315/32/B/2

lakás

szövetkezeti ház

Újtelep -5. B. ép. fsz. 2.

41

100

41

110/1000

0315/32/C/3

lakás

társasház

Újtelep -5. C. ép. fsz. 3.

21

100

21

58/1000

0315/32/C/4

lakás

társasház

Újtelep -5. C. ép. fsz. 4.

35

100

35

94/1000

DOMONY külterület

050/2

erdő

osztatlan közös

nincs elnevezése

145898

147998

120/11215 azaz 1584 m2

gyümölcsös

2100

080/36

erdő

osztatlan közös

nincs elnevezése

7655

7655

2/3750 azaz 4,0 m2

080/41

szántó

osztatlan közös

nincs elnevezése

526658

575237

61/117794 azaz 298 m2

legelő

8061

legelő

4071

szőlő

4871

legelő

31576

0291/25

legelő

osztatlan közös

nincs elnevezése

2072

623846

3126/209134 azaz 9325 m2

szántó

399782

legelő

3694

szántó

217347

legelő

951