Tóalmás Község Önkormányzata Képviselő-testületének 3/2009. (III. 2.) önkormányzati rendelete

az Önkormányzat vagyonáról és a vagyonhasznosítás szabályairól

Hatályos: 2022. 06. 03

Tóalmás Község Önkormányzata Képviselő-testületének 3/2009. (III. 2.) önkormányzati rendelete

az Önkormányzat vagyonáról és a vagyonhasznosítás szabályairól

2022.06.03.

Tóalmás község Önkormányzatának Képviselő-testülete a helyi önkormányzatokról szóló 1990. évi LXV. tv. 16. § (1) bekezdése, 79-80. § (1) bekezdése, valamint az államháztartásról szóló 1992. évi XXXVIII. tv. 108. §-ában foglaltakra az Önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól az alábbi rendeletet alkotja:

Az önkormányzat vagyona, a vagyon csoportosítása

Az önkormányzat vagyona, a rendelet hatálya

1. § (1) E rendelet hatálya kiterjed az önkormányzati vagyonra, beleértve:

a) az Önkormányzat által alapított és fenntartott saját költségvetési szervek, intézmények vagyonát,

b) az Önkormányzat társulásba vitt vagyonát,

c) a vállalkozásba vitt vagyont.

(2) E rendelet szempontjából önkormányzati vagyon:

a) az Önkormányzat ingatlan és ingó tulajdona,

b) az Önkormányzatot megillető vagyoni értékű jogok, valamint

c) az Önkormányzat követelései.

(3) A (2) bekezdésben meghatározott önkormányzati vagyon szempontjából nem lehet figyelmen kívül hagyni az Önkormányzat kötelezettségeit, mint az önkormányzati vagyont csökkentő tételt.

2. § A rendelet hatálya – jogszabály alapján – nem terjed ki a lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletére és elidegenítésére.

Az önkormányzati vagyon csoportosítása

3. § Az önkormányzati vagyon:

a) törzsvagyonból

b) üzleti vagyonból áll.

4. § (1) Az Önkormányzat vagyona forgalomképesség alapján lehet (Függelék):

a) forgalomképtelen,

b) korlátozottan forgalomképes,

c) forgalomképes.

(2) A forgalomképtelennek besorolt önkormányzati vagyontárgy, illetve vagyonrész nem elidegeníthető, nem megterhelhető, vállalkozásba, gazdasági társaságba nem vihető, nem köthető le, nem lehet követelés biztosítéka, tartozás fedezete, és végrehajtás sem vezethető rá. A forgalomképtelen besorolást kapott vagyontárgy értékesítésére vonatkozó szerződés semmis.

(3) A korlátozottan forgalomképesnek besorolt önkormányzati vagyontárgyak esetében a vagyon elidegenítés, megterhelés, vállalkozásba, gazdasági társaságba vitel, egyéb hasznosítás (bérbe adás) feltételeit törvény, vagy e rendelet határozza meg.

(4) A forgalomképesnek besorolt önkormányzati vagyontárgy, illetve vagyonrész elidegenítése, megterhelése, vállalkozásba, gazdasági társaságba vitele, illetve egyéb hasznosítása, azaz a tulajdonosi jogok gyakorlása az e rendeletben meghatározottak szerint történhet.

5. § Az Önkormányzat üzleti1 vagyona körébe a forgalomképes vagyonelemek tartoznak.

Az Önkormányzat törzsvagyona

6. § (1) Az Önkormányzat törzsvagyona forgalomképtelen, illetve korlátozottan forgalomképes lehet.

(2) Az Önkormányzat törzsvagyonába azok a vagyonelemek tartoznak, amelyek közvetlenül kötelező önkormányzati feladat- és hatáskör ellátást vagy a közhatalom gyakorlását szolgálják.

(3) Korlátozottan forgalomképes vagyontárgyat forgalomképes üzleti2 vagyonná a Képviselő-testület döntésének megfelelően, rendelet módosítással, lehet átminősíteni.

(4) A forgalomképtelen törzsvagyon körébe tartozó közterületek külön önkormányzati rendelet szerint használatba adhatók.

(5) A korlátozottan forgalomképes törzsvagyon nem lehet tartozás fedezete, követelés biztosítéka – jogszabályban meghatározott feltételekkel – elidegeníthető, apportálható, használatba, bérbe, haszonbérbe vagy koncesszióba adható.

(6) Ha a korlátozottan forgalomképes törzsvagyon – a feladat megszűnése, átadása, átszervezése miatt – a kötelező önkormányzati feladat- és hatáskör ellátását vagy a közhatalom gyakorlását közvetlenül már nem szolgálja, a Képviselő-testület határozatban forgalomképessé nyilváníthatja.

(7)3 Az Önkormányzat a forgalomképtelennek minősülő vagyonából nem minősít nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű nemzeti vagyonként forgalomképtelen vagyonelemet.

Az Önkormányzat üzleti vagyona4

7. § (1) Az Önkormányzat üzleti vagyonát jelenti mindazon vagyon, amely nem tartozik az Önkormányzat törzsvagyonába.

(2) Az Önkormányzat üzleti vagyona forgalomképes.

(3) A forgalomképes vagyon – ha jogszabály eltérően nem rendelkezik – korlátozás nélkül hasznosítható.

Vagyonnyilvántartás és leltár

8. § (1) Az Önkormányzat vagyonáról a mindenkor hatályos jogszabályok előírásainak megfelelő kimutatásokat kell vezetni.

(2) Az Önkormányzat költségvetési évre, december 31-i fordulónappal készített könyvviteli mérlegben kimutatott eszközöket és forrásokat – ideértve az aktív és passzív pénzügyi elszámolásokat is – kétévente kell leltározni.

(3) Az önkormányzati vagyonkimutatást az éves költségvetési beszámolóhoz (zárszámadáshoz) összesített adatokkal az önkormányzatnak be kell mutatni, melyben szerepeltetni kell az önkormányzati vagyont terhelő kötelezettségeket is.

Az önkormányzati vagyon feletti rendelkezési jog gyakorlásának közös szabályai

A vagyon kezelése

9. § (1) Az Önkormányzat vagyonát az Alapító Okiratban meghatározott feladat ellátásához biztosított, valamint az alapfeladat ellátásához térítésmentes felajánlásból átvett, hagyatékként kapott vagyon esetében az Önkormányzat költségvetési szerve a Polgármesteri Hivatal kezeli.

(2) Az Önkormányzat költségvetési szerve köteles gondoskodni a kezelésében lévő önkormányzati vagyon üzemeltetéséről, állagmegóvásáról, karbantartásáról.

A tulajdonosi jogok gyakorlása

10. § (1) A tulajdonosi jogokat a Képviselő-testület gyakorolja.

(2) A Képviselő-testület és intézményei használatában lévő vagyontárgyak tekintetében a bérleti szerződés megkötésére a Képviselő-testület előzetes hozzájárulásával a polgármester jogosult, a jegyző ellenjegyzésével.

(3) Az elidegenítésre vonatkozó szerződést a polgármester írja alá a jegyző ellenjegyzésével.

(4) Az önkormányzat a tulajdonában lévő vagyontárgyak hasznosítására, üzemeltetésére, továbbá az önkormányzat tulajdonába kerülő vagyontárgyak létesítésére gazdasági társaságot alapíthat, illetve vagyonát gazdasági társaságban hasznosíthatja.

(5) Amennyiben az önkormányzat olyan gazdasági társaságot alapít, vagy abba tagként, részvényesként belép, amelynek tevékenysége az önkormányzat ellátási felelősségi körébe tartozik, az önkormányzat, illetve több önkormányzat esetén az önkormányzatok együttes tulajdonosi, vagy szavazati aránya 51%-nál kevesebb nem lehet.

(6) Az önkormányzat által alapított gazdasági társaságokban a tulajdonosi jogosítványokat a Képviselő-testület nevében a polgármester gyakorolja. Attól eltérni csak a Képviselő-testület nyilatkozatával lehet.

(7) A korlátozottan forgalomképes vagyontárgyak hasznosítására irányuló jogügyletek megkötése esetén a jognyilatkozat megtételére jogosult személy köteles a szerződésben foglaltak teljesítését folyamatosan figyelemmel kísérni.

Az önkormányzati vagyon hasznosításának nyilvánossága

11. §5 Az 1 millió forint forgalmi értéket meghaladó ingatlant, valamint az 500 ezer forint forgalmi értéket meghaladó ingó önkormányzati vagyont elidegeníteni csak nyilvános (indokolt esetben zártkörű) versenytárgyalás útján, a legjobb ajánlatot tevő részére lehet. Ha versenytárgyalás tartása kötelező, a vagyon értékesítésének feltételeit legalább 30 napon keresztül kell a helyben szokásos módon meghirdetni. A versenytárgyalást a Képviselő-testület folytatja le.

Az önkormányzati vagyon értékének meghatározása

12. § (1) A vagyon értékének megállapítására általában a nyilvántartási érték az irányadó.

(2) Értékesítéskor a vagyon értékét az alábbiak szerint kell megállapítani:

a) értékpapír esetén a névérték alapján,

b)6 ingatlanvagyon esetén 6 hónapnál nem régebbi értékbecslés alapján.

c)7 ingóvagyon esetén a nyilvántartási értéket kell irányadónak tekinteni. A Képviselő-testület dönthet az ingóság felértékeléséről, vagy döntésével a nyilvántartási értéktől eltérő árat állapíthat meg.

(3) Ha a szerződés tárgya több vagyontárgy (vagyontömeg), a rendelet értékhatárra vonatkozó rendelkezéseinek alkalmazásakor a vagyontárgyak együttes értéke az irányadó.

(4) Örökölt vagyon esetén a hagyatéki eljárás során megállapított értéket kell a vagyon értékének tekinteni, amennyiben az adó- és értékbizonyítvány 6 hónapnál nem régebbi.

Eljárás a tulajdonos képviseletében

13. § Az önkormányzati vagyont érintő hatósági eljárásban a tulajdonost megillető nyilatkozattételi jogot, továbbá a közigazgatási és bírósági eljárásban az ügyfél jogát a polgármester gyakorolja. Az önkormányzat jogi képviseletének biztosításáról a polgármester gondoskodik.

Az önkormányzati vagyon ingyenes, vagy kedvezményes átruházása, követelés elengedése

14. § (1) Az önkormányzati vagyont ingyenesen, vagy kedvezményesen átruházni – a törvényben meghatározott eseteken kívül – a következő célra lehet:

a) meghatározott céllal, más önkormányzatnak,

b) kötelezettségvállalással, közérdekű célra,

c) közalapítvány javára, alapítvány rendeléssel,

d) közösségi célra, alapítványi hozzájárulással.

(2) Az önkormányzat csak az alábbi esetekben mondhat le részben vagy egészben követeléséről:

a) csődegyezségi megállapodásban,

b) bírói egyezség keretében,

c) felszámolási eljárás során, ha a felszámoló által írásban adott nyilatkozat alapján az várhatóan nem térül meg,

d) a végrehajtás során nem, vagy csak részben térült meg,

e) ha a követelés igazoltan csak veszteséggel (aránytalan költségráfordítással) érvényesíthető,

f) kötelezettje nem lelhető fel, s ez dokumentumokkal hitelt érdemlően bizonyított.

(3) Az (1)-(2) bekezdésben meghatározott döntések akkor érvényesek, ha azokat a Képviselő-testület minősített többséggel hozott határozattal fogad el.

A felajánlott vagyon elfogadása

15. § (1) Ha a vagyonról az önkormányzat javára lemondtak, ezt a lemondásban megnevezett vagyonkezelő elfogadhatja, feltéve, hogy képes az azzal járó kötelezettségek teljesítésére.

(2) Az önkormányzat részére ellenérték nélkül felajánlott vagyon elfogadásához szükség van a Képviselő-testület jóváhagyására.

Rendelkezés az önkormányzati vagyonnal

16. § A Képviselő-testület hatáskörébe tartoznak az alábbi, vagyonhasznosításra vonatkozó döntések, értékhatártól függetlenül:

a) az önkormányzat tulajdonát képező vagyontárgyaknak az önkormányzati vagyon részeibe való besorolása,

b) ingatlan vásárlása, cseréje, értékesítésre történő kijelölése,

c) gazdasági és közhasznú társaságokban fennálló részesedéseinek értékesítésre történő kijelölése, valamint pénzbeli és apport befektetése társaságokba,

d) hitel felvétele, illetve annak felvételéhez vagyoni fedezet biztosítékul nyújtása,

e) kötvény, váltó kibocsátása és elfogadása,

f) kezesség vállalása, egy évet meghaladó lejáratú értékpapír vásárlása,

g) gazdasági és közhasznú társaság alapítása,

h) társadalmi szervezet, alapítvány létrehozásának engedélyezése, társadalmi szervezethez, alapítványhoz való csatlakozás, hozzájárulás, azok támogatása.

17. § Az önkormányzati vagyonra vonatkozó egyéb döntések értékhatártól függetlenül a Képviselő-testület hatáskörébe tartoznak.

Záró rendelkezések

18. § Ez a rendelet kihirdetése napján lép hatályba, mellyel egyidőben Tóalmás község Önkormányzata Képviselő-testületének az önkormányzat vagyonáról és a vagyonhasznosítás szabályairól szóló 7/2004.(VI.28.) rendelete és a módosító 5/2005.(VIII.25.), és 13/2006.(XI.20.) rendeletek hatályukat vesztik.

1. függelék

Ingatlanvagyon-kataszter

Naplószám

Hrsz

Megnevezés

Cím

Ingatlanjelleg

Törölt

m2

Bruttó érték

Becsült érték

2

386/54

Lakótelek /Nóra utca/

2252 Tóalmás, NÓRA UTCA

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

N

1905

3310

3310

3

557

Lakótelek /Nyár utca 1/

2252 Tóalmás, NYÁR UTCA

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

N

5265

5561

5561

5

878/26

Lakótelek /Arany János utca 50/

2252 Tóalmás, Arany János utca (hiteles)

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

N

1212

2424

2424

6

878/27

Lakótelek /Arany János utca 50/A/

2252 Tóalmás, Arany János utca (hiteles)

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

N

1227

2432

2432

7

878/31

Lakótelek /Arany János utca 58./

2252 Tóalmás, Arany János utca (hiteles)

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

N

1131

2446

2446

8

879/27

Lakótelek /Arany János utca 47./

2252 Tóalmás, Arany János utca (hiteles)

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

N

998

2036

2036

9

879/30

Lakótelek /Arany János utca 53./

2252 Tóalmás, Arany János utca (hiteles)

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

N

982

2036

2036

10

879/32

Lakótelek /Arany János utca 57./

2252 Tóalmás, Arany János utca (hiteles)

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

N

982

2034

2034

11

879/48

Lakótelek /Szőlő utca/

2252 Tóalmás, SZŐLŐ UTCA (hiteles)

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

N

1141

2200

2200

12

879/49

Lakótelek /Szőlő utca/

2252 Tóalmás, SZŐLŐ UTCA (hiteles)

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

N

1172

2354

2354

16

879/159

Lakótelek /Kölcsey Ferenc utca 10./

2252 Tóalmás, KÖLCSEY FERENC UTCA

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

N

1198

2400

2400

17

879/164

Lakótelek /Kölcsey Ferenc utca/

2252 Tóalmás, KÖLCSEY FERENC UTCA

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

N

71857

74980

74980

18

880

Lakótelek /Szabadság utca 60./

2252 Tóalmás, Szabadság utca

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

N

1299

2876

2876

19

975

Lakótelek /Szőlő utca/

2252 Tóalmás, SZŐLŐ UTCA (hiteles)

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

N

358

684

684

20

976

Lakótelek /Szőlő utca/

2252 Tóalmás, SZŐLŐ UTCA (hiteles)

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

N

360

682

682

21

979

Lakótelek /Szőlő utca/

2252 Tóalmás, SZŐLŐ UTCA (hiteles)

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

N

356

684

684

23

1132

Lakótelek /Szőlő utca/

2252 Tóalmás, SZŐLŐ UTCA (hiteles)

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

N

347

720

720

26

1212

Lakótelek /Szőlő utca alsó része/

2252 Tóalmás, SZŐLŐ UTCA (hiteles)

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

N

2029

3900

3900

27

1213/2

Lakótelek /Szőlő utca alsó része/

2252 Tóalmás, SZŐLŐ UTCA (hiteles)

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

N

1172

3088

3088

29

1477/384

Lakótelek /Csillag utca/

2252 Tóalmás, CSILLAG UTCA

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

N

535

2200

2200

30

1506/7

Lakótelek /Rezeda utca 63./

2252 Tóalmás, REZEDA UTCA

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

N

371

1444

1444

36

26/1

Béke tér /Aszfalt/

2252 Tóalmás, BÉKE TÉR

21124 BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

N

1433

3609

3609

37

51/3

Közterület /Rákóczi Ferenc utca/ Agyag gödör

2252 Tóalmás, RÁKÓCZI FERENC UTCA

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

N

12841

12510

12510

38

53

Sport utca /Földút/

2252 Tóalmás, SPORT UTCA

21124 BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

N

688

707

707

39

54/1

Közpark /Fő utca/

2252 Tóalmás, FŐ UTCA (hiteles)

00003 ZÖLDTERÜLET

N

28523

33465

33465

40

55/7

Piactér /Közterület/

2252 Tóalmás, PIAC TÉR

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

N

12227

15001

15001

41

67/1

Árpád utca /Földút/

2252 Tóalmás, Árpád utca (hiteles)

21124 BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

N

12099

31658

31658

42

136/3

Közterület /Árpád utca/

2252 Tóalmás, Árpád utca (hiteles)

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

N

170

127

127

43

141/1

Béke utca /Aszfalt/

2252 Tóalmás, BÉKE UTCA (hiteles)

21124 BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

N

3209

7770

7770

45

215

Árok /Belterület/

2252 Tóalmás, BELTERÜLET

21534 NYÍLT VÍZELVEZETŐ ÁROK, CSATORNÁK

N

589

685

685

46

232

József Attila utca /Földút/

2252 Tóalmás, JÓZSEF ATTILA UTCA (hiteles)

21124 BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

N

4941

28276,15

28276,15

47

251

József Attila utca /Aszfalt/

2252 Tóalmás, JÓZSEF ATTILA UTCA (hiteles)

21124 BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

N

2540

10194,65

10194,65

48

259

József Attila utca /Aszfalt/

2252 Tóalmás, JÓZSEF ATTILA UTCA (hiteles)

21124 BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

N

2720

12747,38

12747,38

49

278

Petőfi Sándor utca /Aszfalt/

2252 Tóalmás, PETŐFI SÁNDOR UTCA (hiteles)

21124 BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

N

6011

19918,48

28627

50

296/1

Közterület /Kókai utca/

2252 Tóalmás, KÓKAI UTCA (hiteles)

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

N

186

186

186

51

297

Bócz kert köz /Földút/

2252 Tóalmás, BÓCZ KERT KÖZ

21124 BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

N

2865

2768

2768

52

298

Közterület /Kókai utca/

2252 Tóalmás, KÓKAI UTCA (hiteles)

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

N

747

777

777

53

322

Deák Ferenc utca /Földút/

2252 Tóalmás, DEÁK FERENC UTCA

21124 BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

N

4907

5771

5771

54

338

Árok (Burkolt)/Belterület/

2252 Tóalmás, BELTERÜLET

21534 NYÍLT VÍZELVEZETŐ ÁROK, CSATORNÁK

N

213

273

273

55

342

Kossuth Lajos utca /Aszfalt/

2252 Tóalmás, KOSSUTH LAJOS UTCA

21124 BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

N

6491

12951

12951

56

386/26

Nóra utca

2252 TÓALMÁS, NÓRA UTCA

21124 BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

N

5031

2647

2647

57

386/27

Nóra utca

2252 TÓALMÁS, NÓRA UTCA

21124 BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

N

533

563

563

58

490/1

Kókai utca /Földút/

2252 Tóalmás, KÓKAI UTCA (hiteles)

21124 BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

N

16257

7525,488

7525

59

492/72

Hivatal melletti park

2252 Tóalmás, FŐ UTCA (hiteles)

21124 BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

N

19953

72340,3

77181,31

60

492/17

Közterület /Fő utca/

2252 Tóalmás, FŐ UTCA (hiteles)

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

N

50

50

50

61

492/58

Közterület /Fő utca/

2252 Tóalmás, FŐ UTCA (hiteles)

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

N

39

40

40

62

513/2

Közterület /Dózsa György utca/

2252 Tóalmás, DÓZSA GYÖRGY UTCA

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

N

448

426

426

63

514/4

Közterület /Dózsa György utca/

2252 Tóalmás, DÓZSA GYÖRGY UTCA

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

N

247

248

248

64

529

Dózsa György utca /Aszfalt/

2252 Tóalmás, DÓZSA GYÖRGY UTCA

21124 BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

N

7748

16105

16105

65

556/2

Közterület /Fő utca/

2252 Tóalmás, FŐ UTCA (hiteles)

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

N

360

314

314

66

556/3

Közterület /Fő utca/

2252 Tóalmás, FŐ UTCA (hiteles)

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

N

209

228

228

67

556/13

Nyár utca /Földút/

2252 Tóalmás, NYÁR UTCA

21124 BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

N

315

356

356

68

558/1

Nyár utca /Földút/

2252 Tóalmás, NYÁR UTCA

21124 BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

N

341

294

294

69

565/7

Nyár utca /Földút/

2252 Tóalmás, NYÁR UTCA

21124 BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

N

51

60

60

70

565/10

Nyár utca /Földút/

2252 Tóalmás, NYÁR UTCA

22124 VÍZTÁROLÓK

N

32

35

35

71

566/5

Nyár utca /Földút/

2252 Tóalmás, NYÁR UTCA

21124 BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

N

86

98

98

72

571/4

Nyár utca /Földút/

2252 Tóalmás, NYÁR UTCA

21124 BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

N

61

58

58

73

572/4

Nyár utca /Földút/

2252 Tóalmás, NYÁR UTCA

21124 BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

N

63

60

60

74

575/5

Nyár utca /Földút/

2252 Tóalmás, NYÁR UTCA

21124 BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

N

122

131

131

75

579/9

Nyár utca /Földút/

2252 Tóalmás, NYÁR UTCA

21124 BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

N

83

88

88

76

579/13

Nyár utca /Földút/

2252 Tóalmás, NYÁR UTCA

21124 BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

N

57

88

88

77

580/5

Nyár utca /Földút/

2252 Tóalmás, NYÁR UTCA

21124 BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

N

80

85

85

78

581/5

Nyár utca /Földút/

2252 Tóalmás, NYÁR UTCA

21124 BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

N

79

83

83

79

582/4

Nyár utca /Földút/

2252 Tóalmás, NYÁR UTCA

21124 BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

N

893

927

927

80

583/7

Nyár utca /Földút/

2252 Tóalmás, NYÁR UTCA

21124 BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

N

193

210

210

81

584/9

Nyár utca /Földút/

2252 Tóalmás, NYÁR UTCA

21124 BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

N

203

212

212

82

587/5

Nyár utca /Földút/

2252 Tóalmás, NYÁR UTCA

21124 BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

N

66

70

70

83

589/5

Nyár utca /Földút/

2252 Tóalmás, NYÁR UTCA

21124 BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

N

69

67

67

84

590/21

Nyár utca /Földút/

2252 Tóalmás, NYÁR UTCA

21124 BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

N

124

140

140

85

590/25

Nyár utca /Földút/

2252 Tóalmás, NYÁR UTCA

21124 BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

N

212

224

224

86

596/3

Nyár utca /Földút/

2252 Tóalmás, NYÁR UTCA

21124 BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

N

66

517,519

517,519

87

600/4

Közterület /Dózsa György utca/

2252 Tóalmás, DÓZSA GYÖRGY UTCA

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

N

105

104

104

88

610/7

Közterület /Rét utca/

2252 Tóalmás, RÉT UTCA (hiteles)

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

N

107

123

123

89

611

Árok /Belterület/

2252 Tóalmás, BOGLÁRKA UTCA (hiteles)

21534 NYÍLT VÍZELVEZETŐ ÁROK, CSATORNÁK

N

4959

5449

5449

90

612

Rét utca /Aszfalt/

2252 Tóalmás, RÉT UTCA (hiteles)

21124 BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

N

1908

2664

2664

91

613/1

Ady Endre utca /Földút/

2252 Tóalmás, ADY ENDRE UTCA (hiteles)

21124 BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

N

9427

24050,81

24051

92

618

Fő utca /Földút/

2252 Tóalmás, FŐ UTCA (hiteles)

21124 BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

N

615

940

940

93

643

Rét utca /Aszfalt/

2252 Tóalmás, RÉT UTCA (hiteles)

21124 BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

N

1740

3703

3703

94

657

Rét köz /Földút/

2252 Tóalmás, RÉT KÖZ

21124 BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

N

1265

1721

1721

95

673/2

Árok /Belterület/

2252 Tóalmás, BELTERÜLET

21534 NYÍLT VÍZELVEZETŐ ÁROK, CSATORNÁK

N

149

207

207

96

674

Árok /Belterület/

2252 Tóalmás, BELTERÜLET

21534 NYÍLT VÍZELVEZETŐ ÁROK, CSATORNÁK

N

1227

798

798

97

689

Bajcsy-Zsilinszky utca /Földút/

2252 Tóalmás, BAJCSY-ZSILINSZKY UTCA

21124 BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

N

975

983

983

98

705

Közterület /Rét köz/

2252 Tóalmás, RÉT KÖZ

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

N

114

119

119

99

715/2

Árok /Belterület/

2252 Tóalmás, MOSZKVA UTCA (hiteles)

21534 NYÍLT VÍZELVEZETŐ ÁROK, CSATORNÁK

N

699

806

806

100

715/3

Bajcsy-Zsilinszky utca /Aszfalt/

2252 Tóalmás, BAJCSY-ZSILINSZKY UTCA

21124 BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

N

1752

2766

2766

101

722

Bajcsy-Zsilinszky utca /Aszfalt/

2252 Tóalmás, BAJCSY-ZSILINSZKY UTCA

21124 BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

N

5224

8899

8899

102

728

Széchenyi István utca /Aszfalt/

2252 Tóalmás, SZÉCHENYI ISTVÁN UTCA (hiteles)

21124 BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

N

1859

3292

3292

103

740

Határ út /Aszfalt/

2252 TÓALMÁS, HATÁR ÚT

21124 BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

N

8235

14572

14572

104

755

Határ út /Földút/

2252 TÓALMÁS, HATÁR ÚT

21124 BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

N

1201

1239

1239

105

803

Széchenyi István utca /Aszfalt/

2252 Tóalmás, SZÉCHENYI ISTVÁN UTCA (hiteles)

21124 BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

N

5994

10817

10817

106

822

Moszkva utca /Aszfalt/

2252 Tóalmás, MOSZKVA UTCA (hiteles)

21124 BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

N

6375

13965

13965

107

841

Bajcsy-Zsilinszky utca /Aszfalt/

2252 Tóalmás, BAJCSY-ZSILINSZKY UTCA

21124 BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

N

5942

10760

10760

108

851

Közterület /Bajcsy-Zsilinszki utca/

2252 Tóalmás, BAJCSY-ZSILINSZKY UTCA

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

N

276

303

303

109

864

Közterület /Rét utca/

2252 Tóalmás, RÉT UTCA (hiteles)

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

N

273

302

302

110

873

Fő utca /Aszfalt/

2252 Tóalmás, FŐ UTCA (hiteles)

21124 BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

N

15814

26781

26781

111

878/19

Kossuth Lajos utca /Aszfalt/

2252 Tóalmás, KOSSUTH LAJOS UTCA

21124 BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

N

1418

3902

3902

112

878/34

Arany János utca /zúzott kő/

2252 Tóalmás, Arany János utca (hiteles)

21124 BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

N

11239

33481,07

33481,5

113

878/53

Jókai Mór utca /zúzott kő/

2252 Tóalmás, JÓKAI MÓR UTCA

21124 BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

N

5360

28280,47

28280,9

114

878/74

Buszforduló /Fő utca/

2252 Tóalmás, FŐ UTCA (hiteles)

21124 BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

N

1184

3430

3430

115

878/77

Buszforduló /Fő utca/

2252 Tóalmás, FŐ UTCA (hiteles)

21124 BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

N

588

1928

1928

116

879/41

Szőlő utca /Földút/

2252 Tóalmás, SZŐLŐ UTCA (hiteles)

21124 BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

N

1927

2006

2006

117

879/66

Erdő utca /Földút/

2252 Tóalmás, ERDŐ UTCA (hiteles)

21124 BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

N

2367

2821

2821

118

879/88

Kossuth Lajos utca /Aszfalt/

2252 Tóalmás, KOSSUTH LAJOS UTCA

21124 BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

N

3561

11201

11201

119

879/92

Jókai Mór utca /Földút/

2252 Tóalmás, JÓKAI MÓR UTCA

21124 BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

N

978

983

983

120

879/112

Jókai Mór utca /Földút/

2252 Tóalmás, JÓKAI MÓR UTCA

21124 BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

N

3400

3553

3553

121

879/136

Erdő utca /Földút/

2252 Tóalmás, ERDŐ UTCA (hiteles)

21124 BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

N

1173

1386

1386

122

879/149

Kölcsey Ferenc utca /Földút/

2252 Tóalmás, KÖLCSEY FERENC UTCA

21124 BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

N

6577

6712

6712

123

893/7

Kossuth Lajos utca /Aszfalt/

2252 Tóalmás, KOSSUTH LAJOS UTCA

21124 BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

N

1862

4996

4996

124

914

Szabadság utca /50 % zúzott kő/

2252 Tóalmás, Szabadság utca

21124 BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

N

15806

25002,82

25003,25

125

915

Rákóczi Ferenc utca /Aszfalt/

2252 Tóalmás, RÁKÓCZI FERENC UTCA

21124 BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

N

1920

14531,8

14531,8

126

948

Kossuth Lajos utca /Aszfalt/

2252 Tóalmás, KOSSUTH LAJOS UTCA

21124 BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

N

1044

3435

3435

127

973

Szőlő utca /Földút/

2252 Tóalmás, SZŐLŐ UTCA (hiteles)

21124 BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

N

1071

1555

1555

128

982

Attila utca /Aszfalt/

2252 Tóalmás, Attila utca (hiteles)

21124 BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

N

7081

15076

15076

129

991

Szőlő utca /Aszfalt/

2252 Tóalmás, SZŐLŐ UTCA (hiteles)

21124 BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

N

1204

2390

2390

130

1020

Kossuth Lajos utca /Aszfalt/

2252 Tóalmás, KOSSUTH LAJOS UTCA

21124 BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

N

1212

3575

3575

131

1057

Rákóczi Ferenc utca /Aszfalt/

2252 Tóalmás, RÁKÓCZI FERENC UTCA

21124 BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

N

6769

16428,45

16428,45

132

1067

Petőfi Sándor utca /Aszfalt/

2252 Tóalmás, PETŐFI SÁNDOR UTCA (hiteles)

21124 BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

N

1319

4422,52

6334

133

1095

Kossuth Lajos utca /Aszfalt/

2252 Tóalmás, KOSSUTH LAJOS UTCA

21124 BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

N

1239

3020

3020

134

1124

Liget utca /Aszfalt/

2252 , Tóalmás LIGET utca

21124 BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

N

6907

14415

14415

135

1125

Szőlő utca /Aszfalt/

2252 Tóalmás, SZŐLŐ UTCA (hiteles)

21124 BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

N

1208

2630

2630

136

1136

Béke utca /Aszfalt/

2252 Tóalmás, BÉKE UTCA (hiteles)

21124 BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

N

12112

39410,69

39411,16

137

1214

Szőlő utca /Földút/

2252 Tóalmás, SZŐLŐ UTCA (hiteles)

21124 BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

N

4777

25646,69

25646,69

138

1215

Szőlő utca /Földút/

2252 Tóalmás, SZŐLŐ UTCA (hiteles)

21124 BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

N

2227

3400

3400

139

1262

Kossuth Lajos utca /Aszfalt/

2252 Tóalmás, KOSSUTH LAJOS UTCA

21124 BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

N

5203

9811

9811

140

1374

Táncsics Mihály utca /Földút/

2252 Tóalmás, TÁNCSICS MIHÁLY UTCA (hiteles)

21124 BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

N

2942

4140

4140

141

1388

Rákóczi Ferenc utca /Aszfalt/

2252 Tóalmás, RÁKÓCZI FERENC UTCA

21124 BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

N

3283

7669

7669

142

1424

Csillag utca /Földút/

2252 Tóalmás, CSILLAG UTCA

21124 BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

N

382

211

211

143

1425

Remény utca /Aszfalt/

2252 Tóalmás, Remény utca (hiteles)

21124 BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

N

4141

9133

9133

144

1426/1

Közterület /Remény utca/

2252 Tóalmás, Remény utca (hiteles)

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

N

1191

1300

1300

145

1426/2

Közterület /Remény utca/

2252 Tóalmás, Remény utca (hiteles)

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

N

349

349

349

146

1474

Csillag utca /Földút/

2252 Tóalmás, CSILLAG UTCA

21124 BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

N

354

86

86

147

1475

Fürdő utca /Földút/

2252 Tóalmás, FÜRDŐ UTCA (hiteles)

21124 BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

N

4109

4198

4198

148

1477/65

Strand utca /Földút/

2252 Tóalmás, Strand utca (hiteles)

21124 BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

N

3843

3991

3991

149

1477/82

Strand köz /Aszfalt/

2252 Tóalmás, STRAND KÖZ

21124 BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

N

488

631

631

150

1477/98

Üdülő utca /Aszfalt/

2252 Tóalmás, ÜDÜLŐ UTCA (hiteles)

21124 BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

N

3843

4670

4670

151

1477/164

Remény utca /Aszfalt/

2252 Tóalmás, Remény utca (hiteles)

21124 BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

N

1409

2446

2446

152

1477/188

Fürdő utca /Földút/

2252 Tóalmás, FÜRDŐ UTCA (hiteles)

21124 BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

N

1353

1932,519

1932,519

153

1477/213

Strand utca /Földút/

2252 Tóalmás, Strand utca (hiteles)

21124 BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

N

1296

1932,519

1932,519

154

1477/237

Üdülő utca /Földút/

2252 Tóalmás, ÜDÜLŐ UTCA (hiteles)

21124 BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

N

1451

1932,519

1932,519

155

1477/239

Fürdő köz /Földút/

2252 Tóalmás, FÜRDŐ KÖZ

21124 BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

N

502

519

519

156

1477/324

Remény utca /Aszfalt/

2252 Tóalmás, Remény utca (hiteles)

21124 BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

N

763

1132

1132

157

1477/325

Sóvirág utca /Aszfalt/

2252 Tóalmás, SÓVIRÁG UTCA (hiteles)

21124 BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

N

2693

3745,773

3745,773

158

1477/338

Fürdő utca /Földút/

2252 Tóalmás, FÜRDŐ UTCA (hiteles)

21124 BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

N

849

865

865

159

1477/353

Strand utca /Földút/

2252 Tóalmás, Strand utca (hiteles)

21124 BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

N

957

979

979

160

1478

Csillag utca /Aszfalt/

2252 Tóalmás, CSILLAG UTCA

21124 BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

N

1553

3688,471

3688,471

161

1479

Csillag utca /Aszfalt/

2252 Tóalmás, CSILLAG UTCA

21124 BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

N

473

506

506

162

1501/29

Üdülő utca /Földút/

2252 Tóalmás, ÜDÜLŐ UTCA (hiteles)

21124 BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

N

1119

966

966

163

1502

Nefelejts utca /Földút/

2252 Tóalmás, NEFELEJTS UTCA

21124 BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

N

6657

6400

6400

164

1505

Szivárvány utca /Földút/

2252 Tóalmás, SZIVÁRVÁNY UTCA (hiteles)

21124 BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

N

3061

3665,519

3665,519

165

1507

Rezeda utca /Földút/

2252 Tóalmás, REZEDA UTCA

21124 BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

N

1367

1432

1432

166

1509/1

Fűzfa utca /Földút/

2252 Tóalmás, FŰZFA UTCA

21124 BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

N

1115

1154

1154

167

1512

Rezeda utca /Földút/

2252 Tóalmás, REZEDA UTCA

21124 BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

N

1819

1983

1983

168

1514

Szivárvány utca /Földút/

2252 Tóalmás, SZIVÁRVÁNY UTCA (hiteles)

21124 BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

N

1893

1983

1983

169

1516

Csillag utca /Földút/

2252 Tóalmás, CSILLAG UTCA

21124 BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

N

5406

4593

4593

173

25/1

Családsegítő

2252 Tóalmás, BÉKE UTCA 18 (hiteles)

12700 EGYÉB NEM LAKÓÉPÜLETEK

N

1012

21271,64

25383,74

174

25/4

Lakóház és udvar /Rendőr lakás/

2252 Tóalmás, RÁKÓCZI FERENC UTCA 4

11111 SZABADON ÁLLÓ HÁZAK, MINT PL. CSALÁDI HÁZAK, VILLÁK, FAHÁZAK, ERDÉSZ

N

788

1489,292

4235

175

26/5

Védőnői szolgálat

2252 Tóalmás, BÉKE UTCA 16 (hiteles)

12643 CSECSEMŐOTTHON, GYERMEKOTTHON

N

494

10647,47

18097,95

176

49/2

Temető

2252 Tóalmás, BELTERÜLET

00004 TEMETŐ

N

375

7917,606

7917,606

177

51/4

Kultúrház (Közösségi Művelődésiház)

2252 Tóalmás, RÁKÓCZI FERENC UTCA 4

12612 ÁLTALÁNOS MŰVELŐDÉSI KÖZPONT

N

2158

86492,41

133287,9

178

51/5

Lakóház és udvar /Kultúr szolg lakás/

2252 Tóalmás, RÁKÓCZI FERENC UTCA 4/A

11111 SZABADON ÁLLÓ HÁZAK, MINT PL. CSALÁDI HÁZAK, VILLÁK, FAHÁZAK, ERDÉSZ

N

1221

1461

4871

179

52

Sporttelep

2252 Tóalmás, RÁKÓCZI FERENC UTCA 2

24111 SZABADTÉRI SPORTPÁLYÁK (PL. LABDARÚGÁS RÉSZÉRE, AUTÓ- VAGY KERÉKPÁR

N

11480

17310,11

17262,11

180

136/1

Egészségház

2252 Tóalmás, BÉKE UTCA 14 (hiteles)

12646 JÁRÓBETEG-SZAKELLÁTÁS ÉPÜLETE

N

1725

46911,37

46911,08

182

155

Lakótelek /Béke utca/

2252 Tóalmás, BÉKE UTCA (hiteles)

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

N

361

1624

1624

183

156

Beépítetlen terület /Béke utca/

2252 Tóalmás, BÉKE UTCA (hiteles)

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

N

147

119

119

184

158/2

Lakóház és udvar Fő u. 55.

2252 Tóalmás, FŐ UTCA 55 (hiteles)

11111 SZABADON ÁLLÓ HÁZAK, MINT PL. CSALÁDI HÁZAK, VILLÁK, FAHÁZAK, ERDÉSZ

N

1135

2228

8500,202

185

263

Óvoda (Mesevár) + Konyha

2252 Tóalmás, JÓZSEF ATTILA UTCA 8 (hiteles)

12632 ÓVODA

N

2884

170092,9

202638,9

186

614

Polgármesteri Hivatal

2252 Tóalmás, FŐ TÉR 1

12201 POLGÁRMESTERI HIVATALOK, KÖRJEGYZŐSÉGEK ÉPÜLETEI

N

2848

87315,67

121852,1

190

1501/36

Parkoló /Strand/ aszfaltos Fűves

2252 Tóalmás, Remény utca (hiteles)

21129 SZABADTÉRI PARKOLÓK, PIHENŐHELYEK

N

25941

26748

26748

194

1501/47

Camping

2252 Tóalmás, Remény utca (hiteles)

24120 EGYÉB SPORT ÉS ÜDÜLÉSI CÉLÚ ÉPÍTMÉNYEK

N

621

61449,61

62859,51

195

1501/48

Strand

2252 Tóalmás, Remény utca (hiteles)

24114 STRANDOK

N

27681

246360,6

260493,2

197

02/5

Közút /Külterület/

2252 Tóalmás, KENDERFÖLDI-DŰLŐ

21125 KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

N

150

12

12

198

03/2

Gyep (Legelő) /Külterület/

2252 Tóalmás, CSÍKÓS-DŰLŐ

00005 TERMŐFÖLD

N

9340

187

187

199

03/25

Közút /Külterület/

2252 Tóalmás, CSÍKÓS-DŰLŐ

21125 KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

N

6533

401

401

200

03/26

Közút /Külterület/

2252 Tóalmás, CSÍKÓS-DŰLŐ

21125 KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

N

6438

490

490

201

04/21

Közút /Külterület/

2252 Tóalmás, PUSZTARÉTI-DŰLŐ

21125 KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

N

4217

347

347

202

05/1

Csatorna /Külterület/

2252 Tóalmás, POKLOSI-PUSZTARÉTI-DŰLŐ

21534 NYÍLT VÍZELVEZETŐ ÁROK, CSATORNÁK

N

100824

6211

6211

203

05/2

Árok /Külterület/

2252 Tóalmás, POKLOSI-DŰLŐ

21534 NYÍLT VÍZELVEZETŐ ÁROK, CSATORNÁK

N

2860

439

439

204

05/5

Árok /Külterület/

2252 Tóalmás, POKLOSI-DŰLŐ

21534 NYÍLT VÍZELVEZETŐ ÁROK, CSATORNÁK

N

1966

260

260

205

07/1

Közút /Külterület/

2252 Tóalmás, RÉTREJÁRÓ-DŰLŐ

21125 KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

N

10517

754

754

206

07/14

Közút /Külterület/

2252 Tóalmás, RÉTREJÁRÓ-DŰLŐ

21125 KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

N

5429

448

448

207

010/97

Gyep (Legelő) /Külterület/

2252 Tóalmás, RÉTREJÁRÓ-DŰLŐ

00005 TERMŐFÖLD

N

3652

67

67

208

13

Közút /Külterület/

2252 Tóalmás, RÉTREJÁRÓ-DŰLŐ

21125 KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

N

41034

1682

1682

209

015/1

Közút /Külterület/

2252 Tóalmás, RÉTREJÁRÓ-DŰLŐ

21125 KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

N

2377

611

611

210

37

Közút /Külterület/

2252 Tóalmás, TURAI ÚTRA JÁRÓ-DŰLŐ

21125 KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

N

33548

1596

1596

211

50

Közút /Külterület/

2252 Tóalmás, TÓRA JÁRÓ-DŰLŐ

21125 KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

N

676

70

70

212

52

Közút /Külterület/

2252 Tóalmás, TÓRA JÁRÓ-DŰLŐ

21125 KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

N

17155

891

891

213

056/3

Közút /Külterület/

2252 Tóalmás, TÓRA JÁRÓ-DŰLŐ

21125 KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

N

4717

285

285

214

056/5

Gyep (Legelő) /Külterület/

2252 Tóalmás, TÓRA JÁRÓ-DŰLŐ

00005 TERMŐFÖLD

N

2002

40

40

216

060/1

Közút /Külterület/

2252 Tóalmás, TÓRA JÁRÓ-DŰLŐ

21125 KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

N

4512

372

372

217

065/2

Árok /Külterület/

2252 Tóalmás, POKLOSI-DŰLŐ

21534 NYÍLT VÍZELVEZETŐ ÁROK, CSATORNÁK

N

5587

440

440

218

065/4

Közút /Külterület/

2252 Tóalmás, TÓRA JÁRÓ-DŰLŐ

21125 KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

N

2860

236

236

219

065/6

Közút /Külterület/

2252 Tóalmás, TÓRA JÁRÓ-DŰLŐ

21125 KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

N

745

53

53

220

83

Közút /Külterület/

2252 Tóalmás, POKLOSI-DŰLŐ

21125 KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

N

4084

394

394

221

085/2

Árok /Külterület/

2252 Tóalmás, POKLOSI-DŰLŐ

21534 NYÍLT VÍZELVEZETŐ ÁROK, CSATORNÁK

N

2257

349

349

222

87

Közút /Külterület/ Kókai dűlő

2252 Tóalmás, POKLOSI-DŰLŐ

21125 KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

N

25328

1000

1000

223

088/2

Árok /Külterület/

2252 Tóalmás, POKLOSI-DŰLŐ

21534 NYÍLT VÍZELVEZETŐ ÁROK, CSATORNÁK

N

1559

201

201

224

088/3

Közút /Külterület/

2252 Tóalmás, POKLOSI-DŰLŐ

21125 KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

N

1248

103

103

227

90

Közút /Külterület/

2252 Tóalmás, LEGELŐ-DŰLŐ

21125 KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

N

2292

181

181

228

91

Közút /Külterület/

2252 Tóalmás, LEGELŐ-DŰLŐ

21125 KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

N

2258

221

221

234

93

Közút /Külterület/

2252 Tóalmás, LEGELŐ-DŰLŐ

21125 KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

N

3100

287

287

235

0111/13

Közút /Külterület/

2252 Tóalmás, LEGELŐ-DŰLŐ

21125 KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

N

193

23

23

236

112

Közút /Külterület/

2252 Tóalmás, LEGELŐ-DŰLŐ

21125 KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

N

4877

335

335

237

0114/2

Közút /Külterület/

2252 Tóalmás, LEGELŐ-DŰLŐ

21125 KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

N

558

49

49

238

0114/3

Csatorna /Külterület/

2252 Tóalmás, LEGELŐ-DŰLŐ

21534 NYÍLT VÍZELVEZETŐ ÁROK, CSATORNÁK

N

919

279

279

239

118

Közút /Külterület/

2252 Tóalmás, SZŐLŐK ALJA-DŰLŐ

21125 KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

N

15117

437

437

240

0133/44

Gyep (Legelő) /Külterület/

2252 Tóalmás, LEGELŐ-DŰLŐ

00005 TERMŐFÖLD

N

109290

2187

2187

241

0133/46

Közút /Külterület/

2252 Tóalmás, LEGELŐ-DŰLŐ

21125 KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

N

4946

408

408

242

0133/49

Közút /Külterület/

2252 Tóalmás, LEGELŐ-DŰLŐ

21125 KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

N

1154

95

95

243

0133/62

Közút /Külterület/

2252 Tóalmás, LEGELŐ-DŰLŐ

21125 KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

N

6173

509

509

244

0133/73

Közút /Külterület/

2252 Tóalmás, LEGELŐ-DŰLŐ

21125 KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

N

1447

2629,279

2629,279

245

0133/74

Közút /Külterület/

2252 Tóalmás, LEGELŐ-DŰLŐ

21125 KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

N

2260

178

178

246

0136/1

Közút /Külterület/

2252 Tóalmás, LEGELŐ-DŰLŐ

21125 KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

N

7460

719

719

247

0147/10

Árok /Külterület/

2252 Tóalmás, LEGELŐ-DŰLŐ

21534 NYÍLT VÍZELVEZETŐ ÁROK, CSATORNÁK

N

5781

753

753

248

153

Közút /Külterület/

2252 Tóalmás, LEGELŐ-DŰLŐ

21125 KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

N

47499

2049

2049

249

0154/1

Közút /Külterület/

2252 Tóalmás, TUROKHALMI-DŰLŐ

21125 KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

N

3622

241

241

250

0164/1

Közút /Külterület/

2252 Tóalmás, TUROKHALMI-DŰLŐ

21125 KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

N

5368

370

370

251

0171/22

Közút /Külterület/

2252 Tóalmás, CSÚRGÓS-DŰLŐ

21125 KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

N

5869

398

398

252

0171/25

Gyep (Legelő) /Külterület/

2252 Tóalmás, CSÚRGÓS-DŰLŐ

00005 TERMŐFÖLD

N

15297

824,16

824,16

253

172

Közút /Külterület/

2252 Tóalmás, PUSZTARÉTI-DŰLŐ

21125 KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

N

46312

2164

2164

254

185

Közút /Külterület/

2252 Tóalmás, MÉHES ALJA-DŰLŐ

21125 KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

N

3105

261

261

255

199

Árok /Külterület/

2252 Tóalmás, OROSZLÁNHALMI-DŰLŐ

21534 NYÍLT VÍZELVEZETŐ ÁROK, CSATORNÁK

N

7467

825

825

256

208

Közút /Külterület/

2252 Tóalmás, MÉHES ALJA-DŰLŐ

21125 KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

N

1192

83

83

257

224

Közút /Külterület/

2252 Tóalmás, MÉHES ALJA-DŰLŐ

21125 KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

N

72152

3018

3018

258

226

Szántó /Külterület/

2252 Tóalmás, MÉHES ALJA-DŰLŐ

00005 TERMŐFÖLD

N

5772

115

115

260

1609/3

Kert /Zártkert/

2252 Tóalmás, PÁSKOM-DŰLŐ

00005 TERMŐFÖLD

N

1018

509

509

266

1652/2

Kert /Zártkert/

2252 Tóalmás, PÁSKOM-DŰLŐ

00005 TERMŐFÖLD

N

1068

534

534

267

1720

Kert /Zártkert/

2252 Tóalmás, PÁSKOM-DŰLŐ

00005 TERMŐFÖLD

N

1187

594

594

269

1731/2

Kert /Zártkert/

2252 Tóalmás, VÁRHEGYI-DŰLŐ

00005 TERMŐFÖLD

N

831

416

416

270

1747

Szántó, szőlő /Zártkert/

2252 Tóalmás, PÁSKOM-DŰLŐ

00005 TERMŐFÖLD

N

2317

386

386

271

1754/2

Kert /Zártkert/

2252 Tóalmás, VÁRHEGYI-DŰLŐ

00005 TERMŐFÖLD

N

881

441

441

275

1796

Kert /Zártkert/

2252 Tóalmás, PÁSKOM-DŰLŐ

00005 TERMŐFÖLD

N

1288

644

644

282

2014

Erdő /Zártkert/

2252 Tóalmás, PERES-DŰLŐ

00005 TERMŐFÖLD

N

86

43

43

283

2015

Erdő /Zártkert/

2252 Tóalmás, PERES-DŰLŐ

00005 TERMŐFÖLD

N

83

42

42

284

2018

Erdő /Zártkert/

2252 Tóalmás, PERES-DŰLŐ

00005 TERMŐFÖLD

N

83

42

42

285

2019

Erdő /Zártkert/

2252 Tóalmás, PERES-DŰLŐ

00005 TERMŐFÖLD

N

89

45

45

286

2023

Erdő /Zártkert/

2252 Tóalmás, PERES-DŰLŐ

00005 TERMŐFÖLD

N

234

117

117

287

2024

Erdő /Zártkert/

2252 Tóalmás, PERES-DŰLŐ

00005 TERMŐFÖLD

N

166

83

83

288

2028

Erdő /Zártkert/

2252 Tóalmás, PERES-DŰLŐ

00005 TERMŐFÖLD

N

172

86

86

289

2030

Erdő /Zártkert/

2252 Tóalmás, PERES-DŰLŐ

00005 TERMŐFÖLD

N

93

47

47

290

2031

Erdő /Zártkert/

2252 Tóalmás, PERES-DŰLŐ

00005 TERMŐFÖLD

N

94

47

47

291

2033

Erdő /Zártkert/

2252 Tóalmás, PERES-DŰLŐ

00005 TERMŐFÖLD

N

194

97

97

292

2036

Erdő /Zártkert/

2252 Tóalmás, PERES-DŰLŐ

00005 TERMŐFÖLD

N

57

29

29

293

2037

Erdő /Zártkert/

2252 Tóalmás, PERES-DŰLŐ

00005 TERMŐFÖLD

N

58

29

29

294

2040

Erdő /Zártkert/

2252 Tóalmás, PERES-DŰLŐ

00005 TERMŐFÖLD

N

115

58

58

295

2041

Erdő /Zártkert/

2252 Tóalmás, PERES-DŰLŐ

00005 TERMŐFÖLD

N

112

56

56

296

2044

Erdő /Zártkert/

2252 Tóalmás, PERES-DŰLŐ

00005 TERMŐFÖLD

N

166

83

83

297

2046

Erdő /Zártkert/

2252 Tóalmás, PERES-DŰLŐ

00005 TERMŐFÖLD

N

79

40

40

298

2048

Erdő /Zártkert/

2252 Tóalmás, PERES-DŰLŐ

00005 TERMŐFÖLD

N

75

38

38

299

2049

Erdő /Zártkert/

2252 Tóalmás, PERES-DŰLŐ

00005 TERMŐFÖLD

N

76

38

38

300

2053

Erdő /Zártkert/

2252 Tóalmás, PERES-DŰLŐ

00005 TERMŐFÖLD

N

216

108

108

301

2054

Erdő /Zártkert/

2252 Tóalmás, PERES-DŰLŐ

00005 TERMŐFÖLD

N

97

49

49

302

2057

Erdő /Zártkert/

2252 Tóalmás, PERES-DŰLŐ

00005 TERMŐFÖLD

N

97

49

49

303

2060

Erdő /Zártkert/

2252 Tóalmás, PERES-DŰLŐ

00005 TERMŐFÖLD

N

50

25

25

304

2061

Erdő /Zártkert/

2252 Tóalmás, PERES-DŰLŐ

00005 TERMŐFÖLD

N

51

26

26

305

2064

Erdő /Zártkert/

2252 Tóalmás, PERES-DŰLŐ

00005 TERMŐFÖLD

N

50

25

25

306

2065

Erdő /Zártkert/

2252 Tóalmás, PERES-DŰLŐ

00005 TERMŐFÖLD

N

50

25

25

307

2068

Erdő /Zártkert/

2252 Tóalmás, PERES-DŰLŐ

00005 TERMŐFÖLD

N

40

20

20

308

2069

Erdő /Zártkert/

2252 Tóalmás, PERES-DŰLŐ

00005 TERMŐFÖLD

N

111

56

56

309

2073

Erdő /Zártkert/

2252 Tóalmás, PERES-DŰLŐ

00005 TERMŐFÖLD

N

29

15

15

310

2074

Erdő /Zártkert/

2252 Tóalmás, PERES-DŰLŐ

00005 TERMŐFÖLD

N

29

15

15

313

2078

Kert /Zártkert/

2252 Tóalmás, PERES-DŰLŐ

00005 TERMŐFÖLD

N

881

441

441

314

2079

Erdő /Zártkert/

2252 Tóalmás, PERES-DŰLŐ

00005 TERMŐFÖLD

N

363

182

182

315

2088

Erdő /Zártkert/

2252 Tóalmás, PERES-DŰLŐ

00005 TERMŐFÖLD

N

119

60

60

316

2097

Erdő /Zártkert/

2252 Tóalmás, PERES-DŰLŐ

00005 TERMŐFÖLD

N

10

5

5

317

2098

Erdő /Zártkert/

2252 Tóalmás, PERES-DŰLŐ

00005 TERMŐFÖLD

N

18

9

9

318

2099

Erdő /Zártkert/

2252 Tóalmás, PERES-DŰLŐ

00005 TERMŐFÖLD

N

14

7

7

319

2100

Erdő /Zártkert/

2252 Tóalmás, PERES-DŰLŐ

00005 TERMŐFÖLD

N

22

11

11

320

2102

Erdő /Zártkert/

2252 Tóalmás, PERES-DŰLŐ

00005 TERMŐFÖLD

N

29

15

15

321

2103

Erdő /Zártkert/

2252 Tóalmás, PERES-DŰLŐ

00005 TERMŐFÖLD

N

7

4

4

322

2106

Erdő /Zártkert/

2252 Tóalmás, PERES-DŰLŐ

00005 TERMŐFÖLD

N

25

13

13

323

2107

Erdő /Zártkert/

2252 Tóalmás, PERES-DŰLŐ

00005 TERMŐFÖLD

N

14

7

7

324

2108

Erdő /Zártkert/

2252 Tóalmás, PERES-DŰLŐ

00005 TERMŐFÖLD

N

18

9

9

325

2109

Erdő /Zártkert/

2252 Tóalmás, PERES-DŰLŐ

00005 TERMŐFÖLD

N

58

29

29

326

2111

Erdő /Zártkert/

2252 Tóalmás, PERES-DŰLŐ

00005 TERMŐFÖLD

N

25

13

13

327

2112

Erdő /Zártkert/

2252 Tóalmás, PERES-DŰLŐ

00005 TERMŐFÖLD

N

22

11

11

328

2114

Erdő /Zártkert/

2252 Tóalmás, PERES-DŰLŐ

00005 TERMŐFÖLD

N

14

7

7

329

2118

Erdő /Zártkert/

2252 Tóalmás, PERES-DŰLŐ

00005 TERMŐFÖLD

N

18

9

9

330

2126

Erdő /Zártkert/

2252 Tóalmás, PERES-DŰLŐ

00005 TERMŐFÖLD

N

231

116

116

331

2129

Szántó /Zártkert/

2252 Tóalmás, PERES-DŰLŐ

00005 TERMŐFÖLD

N

2363

1182

1182

332

2143

Erdő /Zártkert/

2252 Tóalmás, PERES-DŰLŐ

00005 TERMŐFÖLD

N

7

4

4

333

2145

Erdő /Zártkert/

2252 Tóalmás, PERES-DŰLŐ

00005 TERMŐFÖLD

N

21

11

11

334

2146

Erdő /Zártkert/

2252 Tóalmás, PERES-DŰLŐ

00005 TERMŐFÖLD

N

29

15

15

335

2147

Erdő /Zártkert/

2252 Tóalmás, PERES-DŰLŐ

00005 TERMŐFÖLD

N

112

56

56

336

2148

Erdő /Zártkert/

2252 Tóalmás, PERES-DŰLŐ

00005 TERMŐFÖLD

N

57

29

29

337

2149

Erdő /Zártkert/

2252 Tóalmás, PERES-DŰLŐ

00005 TERMŐFÖLD

N

86

43

43

338

2151

Erdő /Zártkert/

2252 Tóalmás, PERES-DŰLŐ

00005 TERMŐFÖLD

N

76

38

38

339

2152

Erdő /Zártkert/

2252 Tóalmás, PERES-DŰLŐ

00005 TERMŐFÖLD

N

111

56

56

340

2157

Erdő /Zártkert/

2252 Tóalmás, PERES-DŰLŐ

00005 TERMŐFÖLD

N

71

36

36

341

2158

Erdő /Zártkert/

2252 Tóalmás, PERES-DŰLŐ

00005 TERMŐFÖLD

N

72

36

36

342

2159

Erdő /Zártkert/

2252 Tóalmás, PERES-DŰLŐ

00005 TERMŐFÖLD

N

195

98

98

343

2164

Erdő /Zártkert/

2252 Tóalmás, PERES-DŰLŐ

00005 TERMŐFÖLD

N

147

74

74

344

2170

Erdő /Zártkert/

2252 Tóalmás, PERES-DŰLŐ

00005 TERMŐFÖLD

N

50

25

25

345

2171

Erdő /Zártkert/

2252 Tóalmás, PERES-DŰLŐ

00005 TERMŐFÖLD

N

33

17

17

346

2173

Szántó /Zártkert/

2252 Tóalmás, PERES-DŰLŐ

00005 TERMŐFÖLD

N

1914

957

957

347

2174

Erdő /Zártkert/

2252 Tóalmás, PERES-DŰLŐ

00005 TERMŐFÖLD

N

7

4

4

349

2329

Kert, Szőlő /Zártkert/

2252 Tóalmás, ÖREGSZŐLŐ-DŰLŐ

00005 TERMŐFÖLD

N

1165

583

583

350

2348

Szántó /Zártkert/

2252 Tóalmás, ÖREGSZŐLŐ-DŰLŐ

00005 TERMŐFÖLD

N

1773

177

177

356

2384/2

Szántó /Zártkert/

2252 Tóalmás, DIÓFA-DŰLŐ

00005 TERMŐFÖLD

N

2712

1357

1357

357

2400

Közút /Zártkert/

2252 Tóalmás, LEGELŐ-DŰLŐ

21125 KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

N

3884

499

499

358

2769/2

Szántó /Zártkert/

2252 Tóalmás, DIÓFA-DŰLŐ

00005 TERMŐFÖLD

N

1798

899

899

359

2769/3

Szántó /Zártkert/

2252 Tóalmás, DIÓFA-DŰLŐ

00005 TERMŐFÖLD

N

4316

2158

2158

360

2769/4

Közút /Zártkert/

2252 Tóalmás, DIÓFA-DŰLŐ

21125 KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

N

180

418

418

361

2801/2

Kert /Zártkert/

2252 Tóalmás, DIÓFA-DŰLŐ

00005 TERMŐFÖLD

N

493

247

247

362

2802

Kert /Zártkert/

2252 Tóalmás, DIÓFA-DŰLŐ

00005 TERMŐFÖLD

N

1252

626

626

363

2803

Kert /Zártkert/

2252 Tóalmás, DIÓFA-DŰLŐ

00005 TERMŐFÖLD

N

600

300

300

364

2804

Kert /Zártkert/

2252 Tóalmás, DIÓFA-DŰLŐ

00005 TERMŐFÖLD

N

597

299

299

365

2805

Kert /Zártkert/

2252 Tóalmás, DIÓFA-DŰLŐ

00005 TERMŐFÖLD

N

381

191

191

366

2806

Kert /Zártkert/

2252 Tóalmás, DIÓFA-DŰLŐ

00005 TERMŐFÖLD

N

381

191

191

367

2807

Kert /Zártkert/

2252 Tóalmás, DIÓFA-DŰLŐ

00005 TERMŐFÖLD

N

763

382

382

368

2808

Kert /Zártkert/

2252 Tóalmás, DIÓFA-DŰLŐ

00005 TERMŐFÖLD

N

925

463

463

369

2809

Kert /Zártkert/

2252 Tóalmás, DIÓFA-DŰLŐ

00005 TERMŐFÖLD

N

924

462

462

370

2810

Szántó /Zártkert/

2252 Tóalmás, DIÓFA-DŰLŐ

00005 TERMŐFÖLD

N

1604

802

802

371

2811

Kert /Zártkert/

2252 Tóalmás, DIÓFA-DŰLŐ

00005 TERMŐFÖLD

N

1345

673

673

372

2812

Erdő /Zártkert/

2252 Tóalmás, DIÓFA-DŰLŐ

00005 TERMŐFÖLD

N

169

85

85

373

2813

Szántó /Zártkert/

2252 Tóalmás, DIÓFA-DŰLŐ

00005 TERMŐFÖLD

N

1604

802

802

379

2829

Kert /Zártkert/

2252 Tóalmás, DIÓFA-DŰLŐ

00005 TERMŐFÖLD

N

931

78

78

380

2830

Kert /Zártkert/

2252 Tóalmás, DIÓFA-DŰLŐ

00005 TERMŐFÖLD

N

1119

560

560

381

2831

Kert /Zártkert/

2252 Tóalmás, DIÓFA-DŰLŐ

00005 TERMŐFÖLD

N

1018

509

509

382

2834

Szántó /Zártkert/

2252 Tóalmás, DIÓFA-DŰLŐ

00005 TERMŐFÖLD

N

1554

777

777

383

2836

Szántó /Zártkert/

2252 Tóalmás, DIÓFA-DŰLŐ

00005 TERMŐFÖLD

N

1679

840

840

391

2863

Szántó /Zártkert/

2252 Tóalmás, DIÓFA-DŰLŐ

00005 TERMŐFÖLD

N

1694

847

847

392

2865/1

Szántó /Zártkert/

2252 Tóalmás, DIÓFA-DŰLŐ

00005 TERMŐFÖLD

N

1626

3584,325

3584,325

393

2865/2

Szántó /Zártkert/

2252 Tóalmás, DIÓFA-DŰLŐ

00005 TERMŐFÖLD

N

1626

1321,225

1321,225

394

2866

Szántó /Zártkert/

2252 Tóalmás, DIÓFA-DŰLŐ

00005 TERMŐFÖLD

N

1561

1017,4

1017,4

396

2878

Kert /Zártkert/

2252 Tóalmás, DIÓFA-DŰLŐ

00005 TERMŐFÖLD

N

852

426

426

397

2881

Kert /Zártkert/

2252 Tóalmás, DIÓFA-DŰLŐ

00005 TERMŐFÖLD

N

1292

646

646

398

2883/2

Szőlő /Zártkert/

2252 Tóalmás, DIÓFA-DŰLŐ

00005 TERMŐFÖLD

N

341

171

171

399

2884

Szántó /Zártkert/

2252 Tóalmás, DIÓFA-DŰLŐ

00005 TERMŐFÖLD

N

1823

912

912

400

2885/1

Szántó /Zártkert/

2252 Tóalmás, DIÓFA-DŰLŐ

00005 TERMŐFÖLD

N

4330

2165

2165

401

2889

Kert /Zártkert/

2252 Tóalmás, DIÓFA-DŰLŐ

00005 TERMŐFÖLD

N

770

385

385

402

2890

Kert /Zártkert/

2252 Tóalmás, DIÓFA-DŰLŐ

00005 TERMŐFÖLD

N

392

196

196

403

2891

Kert /Zártkert/

2252 Tóalmás, DIÓFA-DŰLŐ

00005 TERMŐFÖLD

N

377

189

189

404

2897

Kert /Zártkert/

2252 Tóalmás, DIÓFA-DŰLŐ

00005 TERMŐFÖLD

N

878

439

439

405

2898/2

Szőlő /Zártkert/

2252 Tóalmás, DIÓFA-DŰLŐ

00005 TERMŐFÖLD

N

439

220

220

406

2908

Szőlő /Zártkert/

2252 Tóalmás, DIÓFA-DŰLŐ

00005 TERMŐFÖLD

N

835

418

418

407

2911

Szőlő /Zártkert/

2252 Tóalmás, DIÓFA-DŰLŐ

00005 TERMŐFÖLD

N

1766

883

883

409

2916

Kert /Zártkert/

2252 Tóalmás, DIÓFA-DŰLŐ

00005 TERMŐFÖLD

N

1115

558

558

410

2917/2

Kert /Zártkert/

2252 Tóalmás, DIÓFA-DŰLŐ

00005 TERMŐFÖLD

N

539

270

270

411

2920

Szántó /Zártkert/

2252 Tóalmás, DIÓFA-DŰLŐ

00005 TERMŐFÖLD

N

1813

907

907

412

2921

Kert /Zártkert/

2252 Tóalmás, DIÓFA-DŰLŐ

00005 TERMŐFÖLD

N

910

455

455

413

2934

Szőlő /Zártkert/

2252 Tóalmás, DIÓFA-DŰLŐ

00005 TERMŐFÖLD

N

1662

831

831

414

2936/2

Kert /Zártkert/

2252 Tóalmás, DIÓFA-DŰLŐ

00005 TERMŐFÖLD

N

1025

513

513

415

2937

Szántó /Zártkert/

2252 Tóalmás, DIÓFA-DŰLŐ

00005 TERMŐFÖLD

N

1673

837

837

416

2938

Kert /Zártkert/

2252 Tóalmás, DIÓFA-DŰLŐ

00005 TERMŐFÖLD

N

838

419

419

417

2940

Kert /Zártkert/

2252 Tóalmás, DIÓFA-DŰLŐ

00005 TERMŐFÖLD

N

838

419

419

418

2941

Szántó /Zártkert/

2252 Tóalmás, DIÓFA-DŰLŐ

00005 TERMŐFÖLD

N

1607

804

804

419

2945

Kert /Zártkert/

2252 Tóalmás, DIÓFA-DŰLŐ

00005 TERMŐFÖLD

N

1169

585

585

420

2951/1

Szántó /Zártkert/

2252 Tóalmás, DIÓFA-DŰLŐ

00005 TERMŐFÖLD

N

1622

811

811

421

2952

Kert /Zártkert/

2252 Tóalmás, DIÓFA-DŰLŐ

00005 TERMŐFÖLD

N

583

292

292

422

2956

Kert /Zártkert/

2252 Tóalmás, DIÓFA-DŰLŐ

00005 TERMŐFÖLD

N

679

340

340

423

2979

Szántó /Zártkert/

2252 Tóalmás, DIÓFA-DŰLŐ

00005 TERMŐFÖLD

N

1852

232

232

424

3001/6

Kert /Zártkert/

2252 Tóalmás, LEGELŐ-DŰLŐ

00005 TERMŐFÖLD

N

1453

727

727

426

3030

Kert /Zártkert/

2252 Tóalmás, DIÓFA-DŰLŐ

00005 TERMŐFÖLD

N

881

441

441

427

3034

Kert /Zártkert/

2252 Tóalmás, DIÓFA-DŰLŐ

00005 TERMŐFÖLD

N

472

236

236

428

3035/2

Kert /Zártkert/

2252 Tóalmás, LEGELŐ-DŰLŐ

00005 TERMŐFÖLD

N

481

241

241

429

3039

Kert /Zártkert/

2252 Tóalmás, DIÓFA-DŰLŐ

00005 TERMŐFÖLD

N

910

455

455

430

3040

Kert /Zártkert/

2252 Tóalmás, DIÓFA-DŰLŐ

00005 TERMŐFÖLD

N

910

455

455

431

3042

Szőlő /Zártkert/

2252 Tóalmás, DIÓFA-DŰLŐ

00005 TERMŐFÖLD

N

773

387

387

432

3044

Kert /Zártkert/

2252 Tóalmás, DIÓFA-DŰLŐ

00005 TERMŐFÖLD

N

579

290

290

433

3051

Kert /Zártkert/

2252 Tóalmás, DIÓFA-DŰLŐ

00005 TERMŐFÖLD

N

701

351

351

434

3052

Szőlő /Zártkert/

2252 Tóalmás, DIÓFA-DŰLŐ

00005 TERMŐFÖLD

N

533

267

267

436

3057/1

Kert /Zártkert/

2252 Tóalmás, DIÓFA-DŰLŐ

00005 TERMŐFÖLD

N

838

419

419

437

3077

Kert /Zártkert/

2252 Tóalmás, DIÓFA-DŰLŐ

00005 TERMŐFÖLD

N

1370

685

685

438

3078

Szőlő /Zártkert/

2252 Tóalmás, DIÓFA-DŰLŐ

00005 TERMŐFÖLD

N

902

451

451

439

3081

Szőlő /Zártkert/

2252 Tóalmás, DIÓFA-DŰLŐ

00005 TERMŐFÖLD

N

903

452

452

443

3097/2

Szőlő /Zártkert/

2252 Tóalmás, LEGELŐ-DŰLŐ

00005 TERMŐFÖLD

N

831

416

416

444

3105/2

Szőlő /Zártkert/

2252 Tóalmás, LEGELŐ-DŰLŐ

00005 TERMŐFÖLD

N

471

236

236

445

3105/3

Kert /Zártkert/

2252 Tóalmás, LEGELŐ-DŰLŐ

00005 TERMŐFÖLD

N

471

236

236

446

3113/1

Közút /Zártkert/

2252 Tóalmás, DIÓFA-DŰLŐ

21125 KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

N

2225

114

114

448

3126

Szántó /Zártkert/

2252 Tóalmás, DIÓFA-DŰLŐ

00005 TERMŐFÖLD

N

2126

1063

1063

449

3129/2

Kert /Zártkert/

2252 Tóalmás, LEGELŐ-DŰLŐ

00005 TERMŐFÖLD

N

1438

719

719

452

3145

Kert /Zártkert/

2252 Tóalmás, DIÓFA-DŰLŐ

00005 TERMŐFÖLD

N

867

145

145

455

3165

Szántó /Zártkert/

2252 Tóalmás, DIÓFA-DŰLŐ

00005 TERMŐFÖLD

N

1866

933

933

456

3167

Kert /Zártkert/

2252 Tóalmás, DIÓFA-DŰLŐ

00005 TERMŐFÖLD

N

1360

680

680

457

3168/1

Kert /Zártkert/

2252 Tóalmás, DIÓFA-DŰLŐ

00005 TERMŐFÖLD

N

978

489

489

458

3172

Szőlő /Zártkert/

2252 Tóalmás, DIÓFA-DŰLŐ

00005 TERMŐFÖLD

N

751

376

376

459

3173

Szőlő /Zártkert/

2252 Tóalmás, DIÓFA-DŰLŐ

00005 TERMŐFÖLD

N

1140

570

570

460

3178

Kert /Zártkert/

2252 Tóalmás, DIÓFA-DŰLŐ

00005 TERMŐFÖLD

N

1255

628

628

461

3185

Közút /Zártkert/

2252 Tóalmás, PERES-DŰLŐ

21125 KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

N

2778

652

652

462

3186

Közút /Zártkert/

2252 Tóalmás, ÖREGSZŐLŐ-DŰLŐ

21125 KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

N

7603

880

880

463

3187

Közút /Zártkert/

2252 Tóalmás, DIÓFA-DŰLŐ

21125 KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

N

6367

844

844

464

3188

Szecsői út /Zártkert/

2252 Tóalmás, SZECSŐI ÚT

21125 KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

N

1834

150

150

465

3189

Szecsői út /Zártkert/

2252 Tóalmás, SZECSŐI ÚT

21125 KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

N

629

88

88

466

2432

Kert /Zártkert/

2252 Tóalmás, ZÁRTKERT

00005 TERMŐFÖLD

N

633

317

317

468

581/11

Közterület közút

2252 Tóalmás, BELTERÜLET

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

N

276

276

276

471

1383

Lakótelek /Táncsics utca/

2252 Tóalmás, TÁNCSICS MIHÁLY UTCA (hiteles)

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

N

1084

5675

5675

472

056/6

Gyep legelő

2252 Tóalmás, KÜLTERÜLET

00005 TERMŐFÖLD

N

1463

292,6

293

473

0737/12

Regionális hulladék telep

2252 Kecskemét, KECSKEMÉT

24201 TÉRSÉGI CÉLÚ HULLADÉKKEZELŐ TELEP

N

1

2892,478

2893

474

412

Regionális Hulladék központ

2252 Cegléd, CEGLÉD

24201 TÉRSÉGI CÉLÚ HULLADÉKKEZELŐ TELEP

N

1

14769,77

14769

475

0114/43

Regionális Hulladék Központ

2252 Nagykőrös, NAGYKŐRÖS

24201 TÉRSÉGI CÉLÚ HULLADÉKKEZELŐ TELEP

N

1

3646,735

3647

476

1622/6

Regionális hulladék központ

2252 Cegléd, CEGLÉD

24201 TÉRSÉGI CÉLÚ HULLADÉKKEZELŐ TELEP

N

1

98,895

99

477

0232/126

Regionális Hulladék Központ

2252 Nagykáta, NAGYKÁTA

24201 TÉRSÉGI CÉLÚ HULLADÉKKEZELŐ TELEP

N

1

5411,38

5411

478

1584

Regionális Hulladék Központ

2252 Albertirsa, ALBERTIRSA

24201 TÉRSÉGI CÉLÚ HULLADÉKKEZELŐ TELEP

N

1

8,977

9

479

6915/11

Regionális Hulladék Központ

2252 Cegléd, CEGLÉD

24201 TÉRSÉGI CÉLÚ HULLADÉKKEZELŐ TELEP

N

1

10,476

11

480

0334/6

Regionális Hulladék Központ

2252 Cegléd, CEGLÉD

24201 TÉRSÉGI CÉLÚ HULLADÉKKEZELŐ TELEP

N

1

4,079

4

481

0127/2

Regionális Hulldék Központ

2252 Gyömrő, GYÖMRŐ

24201 TÉRSÉGI CÉLÚ HULLADÉKKEZELŐ TELEP

N

1

9,154

9

482

13422/1

Regionális Hulladék Központ

2252 Kecskemét, KECSKEMÉT

24201 TÉRSÉGI CÉLÚ HULLADÉKKEZELŐ TELEP

N

1

10,151

10

483

01069/108

Regionális Hulladék Központ

2252 Kecskemét, KECSKEMÉT

24201 TÉRSÉGI CÉLÚ HULLADÉKKEZELŐ TELEP

N

1

7,642

8

484

076/6

Regionális Hulladék Központ

2252 Monor, MONOR

24201 TÉRSÉGI CÉLÚ HULLADÉKKEZELŐ TELEP

N

1

9,484

10

485

0542/3

Regionális Hulladék Központ

2252 Nagykőrös, NAGYKŐRÖS

24201 TÉRSÉGI CÉLÚ HULLADÉKKEZELŐ TELEP

N

1

9,663

10

486

751/4

Regionális Hulladék Központ

2252 Pilis, PILIS

24201 TÉRSÉGI CÉLÚ HULLADÉKKEZELŐ TELEP

N

1

13,17

14

487

3052

Regionális Hulladék Központ

2252 Monor, MONOR

24201 TÉRSÉGI CÉLÚ HULLADÉKKEZELŐ TELEP

N

1

14,995

15

488

0236/4

Regionális Hulladék Központ

2252 Nagykáta, NAGYKÁTA

24201 TÉRSÉGI CÉLÚ HULLADÉKKEZELŐ TELEP

N

1

10,344

11

491

091/1

Szennyvíztisztító telep /Szentlőrinckáta/

2252 Tóalmás, KÜLTERÜLET

22231 CSATORNAHÁLÓZATOK

N

32000

192809,8

192809,8

492

0160/17

Szennyvíztisztító telep /Tápiószele/

2252 Tóalmás, KÜLTERÜLET

22231 CSATORNAHÁLÓZATOK

N

18766

277541,4

277541,4

493

0196/9

Szennyvíztisztító telep /Tápiószentmárton/

2252 Tóalmás, KÜLTERÜLET

22231 CSATORNAHÁLÓZATOK

N

10013

225132,9

225132,9

494

0231/5

Szennyvíztisztító telep /Nagykáta/

2252 Tóalmás, KÜLTERÜLET

22231 CSATORNAHÁLÓZATOK

N

10237

88756,07

88756,07

495

0406/24

Szennyvíztisztító telep /Sülysáp/

2252 Tóalmás, KÜLTERÜLET

22231 CSATORNAHÁLÓZATOK

N

17885

376207,9

376207,9

496

0234/1

Komposzttelep /Külterület/

2252 Tóalmás, KÜLTERÜLET

24209 EGYÉB, EDDIG FEL NEM SOROLT ÉPÍTŐMÉRNÖKI LÉTESÍTMÉNYEK

N

0

15155,04

15155,04

497

1501/40

Udvar és kivett üzlet

2252 Tóalmás, Remény utca (hiteles)

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

N

44

5085

5085

498

2867/2

Vízmű kút (Diófa dűlő 103.)

2252 Tóalmás, ZÁRTKERT

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

N

906

350

350

499

492/83

Magán út

2252 Tóalmás, BELTERÜLET

21128 MAGÁNUTAK (PL. GAZDASÁGI VAGY ERDEI UTAK)

N

115

30,001

30,001

500

492/80

Tájház

2252 Tóalmás, FŐ UTCA 52

11111 SZABADON ÁLLÓ HÁZAK, MINT PL. CSALÁDI HÁZAK, VILLÁK, FAHÁZAK, ERDÉSZ

N

4186

24855,01

24855,01

501

1501/19

Telek /Sóvirág utca/

2252 Tóalmás, SÓVIRÁG UTCA (hiteles)

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

N

248

100

100

502

2886

Zártkerti ingatlan (diófa dűlő)

2252 Tóalmás, DIÓFA-DŰLŐ

00005 TERMŐFÖLD

N

923

10

10

506

262

Földterület József A. utca 6

TÓALMÁS,

0 FÖLDTERÜLETEK

N

749

1500

1500

507

2887

Zártkert

TÓALMÁS,

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

N

925

10

10

508

12/2

Általános iskola

TÓALMÁS, BÉKE UTCA

12633 ÁLTALÁNOS ISKOLA

N

6132

273772,8

407285,8

509

11

Sportcsarnok, Könyvtár és Udvar, Bölcsőde

2252 TÓALMÁS, RÁKÓCZI FERENC UTCA 2/D.

24110 SPORTPÁLYÁK

N

1224

208799,6

208799,6

510

574/7

Földút

TÓALMÁS,

21120 HELYI UTAK ÉS UTCÁK

N

50

10

10

511

586/4

Kivett beépítetlen terület

TÓALMÁS,

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

N

123

10

10

512

096/7

Kivett út

TÓALMÁS,

21128 MAGÁNUTAK (PL. GAZDASÁGI VAGY ERDEI UTAK)

N

5431

254

254

513

101

Saját használatú út

TÓALMÁS,

21128 MAGÁNUTAK (PL. GAZDASÁGI VAGY ERDEI UTAK)

N

8779

986

986

514

110

Kivett út

TÓALMÁS,

21128 MAGÁNUTAK (PL. GAZDASÁGI VAGY ERDEI UTAK)

N

4362

204

204

515

124

Kivett út

TÓALMÁS,

21128 MAGÁNUTAK (PL. GAZDASÁGI VAGY ERDEI UTAK)

N

10238

480

480

516

711/2

Kivett lakóház és udvar

TÓALMÁS,

11000 LAKÓÉPÜLETEK

N

778

3000

3000

518

092/41

Szántó

TÓALMÁS,

00005 TERMŐFÖLD

N

3495

148

148

519

492/74

Kivett közterület

TÓALMÁS,

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

N

109

109

109

520

492/75

Feldafing park

TÓALMÁS,

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

N

3703

15160,37

15160,37

521

879/165

kivett beépítetlen terület

2252 Tóalmás, Névtelen

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

N

1214

3540

3540

522

1191/1

kivett beépítetlen terület

2252 Tóalmás, Névtelen

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

N

1003

570

570

523

032/42

kivett közút

2252 Tóalmás, Névtelen

21125 KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

N

2165

2165

2165

524

034/4

kivett közút

2252 Tóalmás, Névtelen

21125 KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

N

2062

2062

2062

525

044/3

kivett közút

2252 Tóalmás, Névtelen

21125 KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

N

3535

3535

3535

526

047/39

kivett közút

2252 Tóalmás, Névtelen

21125 KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

N

4642

4642

4642

527

060/12

kivett közút

2252 Tóalmás, Névtelen

21125 KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

N

5138

5138

5138

528

0133/81

kivett út (NATURA 2000)

2252 Tóalmás, Névtelen

21125 KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

N

1104

1104

1104

529

0133/82

kivett közút (NATURA 2000)

2252 Tóalmás, Névtelen

21125 KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

N

290

290

290

530

0184/5

kivett közút

2252 Tóalmás, Névtelen

21125 KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

N

481

481

481

531

193

kivett út

2252 Tóalmás, Névtelen

21125 KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

N

10004

10004

10004

532

195

kivett út

2252 Tóalmás, Névtelen

21125 KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

N

13150

13150

13150

533

0198/17

kivett közút

2252 Tóalmás, Névtelen

21125 KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

N

427

427

427

534

0200/16

kivett saját használatú út (NATURA 2000)

2252 Tóalmás, Névtelen

21125 KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

N

2087

2087

2087

535

0201/2

kivett út

2252 Tóalmás, Névtelen

21125 KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

N

4156

4156

4156

536

0201/10

kivett út

2252 Tóalmás, Névtelen

21125 KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

N

817

817

817

537

0201/14

kivett út

2252 Tóalmás, Névtelen

21125 KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

N

151

151

151

538

0202/1

kivett közút

2252 Tóalmás, Névtelen

21125 KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

N

3496

3496

3496

539

1610/5

zártkert

2252 Tóalmás, Névtelen

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

N

948

1180

1180

540

1738/2

zártkert

2252 Tóalmás, Névtelen

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

N

1135

1100

1100

541

1740/2

zártkert

2252 Tóalmás, Névtelen

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

N

951

1020

1020

542

2002/1

zártkert

2252 Tóalmás, Névtelen

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

N

14

20

20

543

2002/2

zártkert

2252 Tóalmás, Névtelen

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

N

58

70

70

544

2002/3

zártkert

2252 Tóalmás, Névtelen

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

N

90

110

110

545

2002/4

zártkert

2252 Tóalmás, Névtelen

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

N

98

110

110

546

2002/5

zártkert

2252 Tóalmás, Névtelen

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

N

122

140

140

547

2002/6

zártkert

2252 Tóalmás, Névtelen

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

N

118

140

140

548

2002/7

zártkert

2252 Tóalmás, Névtelen

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

N

148

170

170

549

2002/8

zártkert

2252 Tóalmás, Névtelen

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

N

126

150

150

550

2002/9

zártkert

2252 Tóalmás, Névtelen

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

N

106

120

120

551

2002/10

zártkert

2252 Tóalmás, Névtelen

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

N

41

50

50

552

2002/15

zártkert

2252 Tóalmás, Névtelen

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

N

122

140

140

553

2002/16

zártkert

2252 Tóalmás, Névtelen

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

N

126

150

150

554

2002/18

zártkert

2252 Tóalmás, Névtelen

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

N

124

140

140

555

2002/19

zártkert

2252 Tóalmás, Névtelen

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

N

132

150

150

556

2002/20

zártkert

2252 Tóalmás, Névtelen

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

N

141

160

160

557

2002/21

zártkert

2252 Tóalmás, Névtelen

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

N

125

150

150

558

2002/22

zártkert

2252 Tóalmás, Névtelen

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

N

122

140

140

559

2002/23

zártkert

2252 Tóalmás, Névtelen

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

N

110

130

130

560

2002/25

zártkert

2252 Tóalmás, Névtelen

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

N

85

100

100

561

2002/26

zártkert

2252 Tóalmás, Névtelen

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

N

56

60

60

562

2002/27

zártkert

2252 Tóalmás, Névtelen

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

N

55

50

50

563

2002/28

zártkert

2252 Tóalmás, Névtelen

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

N

54

50

50

564

2002/29

zártkert

2252 Tóalmás, Névtelen

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

N

66

80

80

565

2002/32

zártkert

2252 Tóalmás, Névtelen

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

N

161

210

210

566

2002/33

zártkert

2252 Tóalmás, Névtelen

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

N

85

100

100

567

2002/34

zártkert

2252 Tóalmás, Névtelen

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

N

33

30

30

568

2002/37

zártkert

2252 Tóalmás, Névtelen

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

N

108

140

140

569

2002/38

zártkert

2252 Tóalmás, Névtelen

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

N

58

60

60

570

2002/39

zártkert

2252 Tóalmás, Névtelen

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

N

68

80

80

571

2002/40

zártkert

2252 Tóalmás, Névtelen

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

N

34

30

30

572

2002/41

zártkert

2252 Tóalmás, Névtelen

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

N

34

30

30

573

2002/42

zártkert

2252 Tóalmás, Névtelen

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

N

35

30

30

574

2002/43

zártkert

2252 Tóalmás, Névtelen

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

N

110

150

150

575

2002/44

zártkert

2252 Tóalmás, Névtelen

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

N

27

30

30

576

2132

zártkert

2252 Tóalmás, Névtelen

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

N

1257

1360

1360

577

2346

zártkert

2252 Tóalmás, Névtelen

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

N

1592

1720

1720

578

2349

zártkert

2252 Tóalmás, Névtelen

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

N

1779

420

420

579

2368

zártkert

2252 Tóalmás, Névtelen

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

N

2688

2880

2880

580

2869

kert

2252 Tóalmás, Névtelen

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

N

1812

2150

2150

581

2958

zártkert

2252 Tóalmás, Névtelen

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

N

680

690

690

582

3001/7

zártkert

2252 Tóalmás, Névtelen

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

N

1458

1560

1560

583

3191

kivett közút

2252 Tóalmás, Névtelen

21125 KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

N

11267

0,001

0,001

584

594/3

kivett út

2252 Tóalmás, Névtelen

21124 BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

N

99

0,001

0,001

586

679

kivett beépítetlen terület

2252 Tóalmás, Névtelen

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

N

173

200

200

588

492/76

Kivett közterület

TÓALMÁS,

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

N

3950

3950

3950

590

492/78

Kivett közterület

TÓALMÁS,

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

N

4542

4542

4542

591

492/79

Kivett közterület

TÓALMÁS,

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

N

235

235

235

592

1/4

Kivett park

TÓALMÁS,

00003 ZÖLDTERÜLET

N

226

3788,26

3788,26

593

1/3

Árpád utca /Aszfalt/

TÓALMÁS,

21120 HELYI UTAK ÉS UTCÁK

N

12246

19950,76

19950,76

596

2856/1

Művelés alól kivett terület

TÓALMÁS,

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

N

840

401,18

401,18

597

2856/2

Művelés alól kivett terület

TÓALMÁS,

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

N

923

440,82

440,82

598

2864

Zártkert

TÓALMÁS,

00001 MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

N

1619

1619

1619

599

1000

Víziközmű

TÓALMÁS,

22231 CSATORNAHÁLÓZATOK

N

7942

174121,6

174121,6

7

Megállapította a 8/2022.(VI.3.) önkormányzati rendelet 2.§.