Göd Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 18/1999. (VI. 22.) önkormányzati rendelete

az önkormányzati vagyon hasznosításának, használatának és forgalmának rendjéről

Hatályos: 2017. 12. 02- 2018. 06. 01

A település működőképességének alapja az önkormányzat vagyonának ésszerű felhasználása. Attól a céltól vezérelve, hogy a vagyon hasznosításának, használatának és forgalmának szabályozása a település rövid és hosszú távú érdekeit szolgálja és megakadályozza a felelőtlen gazdálkodást, a képviselő-testület az ÖTV. 80. § (1) bekezdésben foglaltak alapján - tekintettel az ÖTV. 1. § (6) bekezdésének b) pontjára a következőket rendeli.

Alapelvek


1. § Az önkormányzati vagyon hasznosításának célja

a) a település fejlődésének elősegítése, a jelenleg hasznosított és hasznosítatlan vagyon gazdaságos hasznosítása,

b) az Önkormányzat feladatainak eredményes ellátása érdekében saját bevételeinek növelése,

c) foglalkoztatási gondok enyhítése.

A rendelet hatálya


2. § (1) a) A rendelet szervi hatálya az Önkormányzatra, az Önkormányzat intézményeire,

b) tárgy hatálya az Önkormányzat vagyonára terjed ki.

c) E rendelet hatálya kiterjed az ingatlan-végrehajtás során végrehajtás alá vont, a települési önkormányzat elővásárlási jogának gyakorlásával megszerzett ingatlan hasznosítására.

Az önkormányzat vagyona


3. § (1) Az Önkormányzat vagyona a tulajdonában lévő:

- ingatlanokból,

- ingó dolgokból,

- üzletrészből, részvényekből,

- értékpapírokból

- egyéb vagyoni értékű jogokból áll.

(2) Az Önkormányzat vagyona rendeltetése szerint törzsvagyonból és üzleti vagyonból áll. A törzsvagyon forgalomképtelen és korlátozottan forgalomképes vagyonból áll.

(A rendeletben egyéb vagyon alatt a továbbiakban üzleti vagyon értendő.)

(3)  A törzsvagyon

a) Forgalomképtelen törzsvagyon:

- az önkormányzatnak a nemzeti vagyonról szóló 2011. évi CXCVI. tv. 5. § (2) és (3) bekezdése szerinti kizárólagos önkormányzati tulajdonban álló forgalomképtelen törzsvagyonának a felsorolását a rendelet 1. sz. melléklete tartalmazza.

- az önkormányzatnak e rendeletével nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű nemzeti vagyonnak nyilvánított vagyonának felsorolását e rendelet 2. sz. melléklete tartalmazza.

b) Korlátozottan forgalomképes törzsvagyon felsorolását e rendelet 3. sz. melléklete tartalmazza.

(4) Az önkormányzat üzleti vagyonának felsorolását e rendelet 4. sz. melléklete tartalmazza.

(5) Az Önkormányzat vagyona felett a tulajdonost megillető jogok gyakorlása során e rendelet rendelkezése szerint kell eljárni.

Az önkormányzat vállalkozása


4. § (1) Az Önkormányzatnak gazdasági vállalkozásba való belépéshez, önálló vállalkozás alapításához, részvétel megszüntetéséhez a Képviselő-testület minősített többségű szavazata szükséges.

(2) A vállalkozásban való részvételt gazdasági érdek, vagy községpolitikai cél határozhatja meg.

a) gazdasági érdek esetén a mértékadó szempont a tőkehozadék mértéke,

b) községpolitikai cél: a lakosság részére alapellátást biztosító tevékenység, vagy foglalkoztatáspolitikai szempont lehet.

(3) A gazdasági érdek alapján való elhatározáshoz gazdaságossági számítást kell készíteni, amelynek részletesen kell tartalmaznia a várható bevételeket és kiadásokat, továbbá a termék, vagy szolgáltatás piacát is meg kell jelölni.

(4) *  A forgalomképes és a korlátozottan forgalomképes vagyon vállalkozásba való beviteléhez a Pénzügyi Ellenőrző, Közbeszerzési és Jogi Bizottság javaslata alapján a Képviselő-testület minősített többséggel hozott döntése szükséges.

(5) Az e rendelet mellékletében forgalomképtelenként feltüntetett törzsvagyon vállalkozásba nem vihető és egyéb módon sem hasznosítható.

(6) Az Önkormányzat csak olyan vállalkozásban vehet részt, amelyben felelőssége a vagyoni hozzájárulás mértékét nem haladja meg (Rt. Kft.)

(8) Az önkormányzat vállalkozása a kötelező feladatok ellátását nem veszélyeztetheti, költségvetési hiányt nem okozhat.

(9) A vállalkozásban viselt vehetői tisztségeket, vagy felügyelő-bizottsági tagságot a képviselő-testület határozza meg a bevitt vagyon arányában.

(10) A vállalkozásban tulajdonosi képviselettel a képviselő-testület bármelyik képviselőt megbízhatja. A megbízásnak tartalmaznia kell a képviseleti jog korlátait, valamint elő kell írni az évenkénti beszámolási kötelezettséget.

Az önkormányzati vagyon hasznosítása


5. § (1) Az önkormányzat a forgalomképes vagyonát

- tulajdonba,

- bérbe,

- használatba adhatja, vagy egyéb módon is hasznosíthatja.

(2) Az önkormányzat tulajdonában lévő ingatlan értékesítése esetén az államot a nemzeti vagyonról szóló 2011. évi CXCVI. tv. 14. § (2)-(3) bekezdésében foglaltak szerinti elővásárlási jog illeti meg.

(3) A nemzeti vagyon ingyenes átruházására a nemzeti vagyonról szóló 2011. évi CXCVI. tv. 13. § (3)-(7) bekezdése, valamint 14. § (1) bekezdése az irányadó.

(4) A nemzeti vagyon ingyenes hasznosítására, vagyonkezelésbe adására a nemzeti vagyonról szóló 2011. évi CXCVI. tv. 11. § (13) bekezdésében foglalt szabályok az irányadóak.

Önkormányzati vagyon hasznosításának módja


6. § (1) Az önkormányzati vagyon hasznosítása a képviselő-testület döntése alapján történhet:

- árveréssel

- ajánlati felhívással

- egyedi döntés alapján

(2) A képviselő-testület e rendelet mellékletében felsorolt ingatlan vagyontárgyak hasznosítási módját meghatározza. A hasznosítási mód szerinti besorolást a testület minden évben a költségvetési rendelet elfogadását követő két hónapon belül felülvizsgálja.

(3) Az önkormányzati vagyon hasznosítási módjának meghatározásához számba kel venni a feltételeket, vizsgálni kell a jövedelmezőséget, ki kell választani az alternatívák közül a megfelelő hasznosítási formát, amelynek során mérlegelni kell a község rövid és hosszú távú érdekeit. Elidegenítés előkészítése során az ingatlan vagyont minden esetben fel kell értékeltetni. A gazdasági számítást és a felértékelésről szóló dokumentációt a Városfejlesztési és Környezetvédelmi, valamint a Pénzügyi Ellenőrző, Közbeszerzési és Jogi Bizottság elé kell terjeszteni.

(4) Az előkészítés során a gazdasági társaságba történő belépés, vagy gazdasági társaság alapítása esetén a vizsgálatnak ki kell terjednie:

- tőkeértékelésre, a hozammutatókra, a megtérülési mutatókra, a kamat és az osztalék kondícióira.

- összehasonlító elemzést kell végezni a különböző pénzügyi feltételekre és megoldásokra.

(5) Az előkészítésben és az elemzésben a hasznosítási javaslatot tevő is közreműködhet.

A vagyonhasznosítási eljárás szabályai


7. § (1) A Településgazdálkodási Iroda felméri az ingatlan műszaki jellemzőit, az esetlegesen elvégzendő műszaki, építési munkákat és azok költségeit. Javaslatot tesz a költségek esetleges megosztására, a rendezési tervek figyelembevételével a hasznosítás időtartamára (határozott vagy határozatlan idő) és a hasznosítás módjára. A Településgazdálkodási Iroda javaslatát a Városfejlesztési és Környezetvédelmi Bizottság és a Pénzügyi Ellenőrző, Közbeszerzési és Jogi Bizottság megvitatja, majd állásfoglalását a testület elé terjeszti.

(2) A képviselő-testület a Városfejlesztési és Környezetvédelmi Bizottság, valamint a Pénzügyi Ellenőrző, Közbeszerzési és Jogi Bizottság javaslata alapján, az ipari és kereskedelmi szempontok figyelembevételével meghatározza, hogy a község ellátási érdekeit figyelembe véve milyen üzletkör, tevékenységi kör kerüljön előtérbe, mely tevékenységeket zár ki hatályos jogszabály.

Pályázatra vonatkozó szabályok


8. § Önkormányzati vagyon elidegenítésére, bérletére egyéb módon történő hasznosítására a képviselő-testület pályázatot írhat ki.

Az árverésre vonatkozó szabályok


9. § (1) Az árverés az ingatlan- és ingóvagyon értékesítésével vagyoni értékű jog hasznosításának, nyilvános a pályázók közvetlen részvételével és jelenlétével megvalósuló versenyeztetése, mely során a vételár a nyilvános liciten licitlépcsők alkalmazásával kialakult legmagasabb ajánlati ár.

(2) A kiíró a versenyeztetés során valamennyi ajánlattevő számára egyenlő esélyt köteles biztosítani az ajánlat megtételéhez szükséges információhoz jutás és az alkalmazott versenyfeltételek tekintetében. A kiíró a pályázat tartalmát úgy köteles meghatározni, hogy annak alapján az ajánlattevők megfelelő ajánlatot tehessenek.

(3) Minden ajánlattevőnek joga van a kiíró által rendelkezésre bocsátott valamennyi információhoz hozzáférni. Ennek keretében a pályázó számára hozzáférhetővé kell tenni minden adatot annak érdekében, hogy a megalapozott ajánlatát módjában álljon megtenni.

Az árverés kiírása


10. § (1) Az árverést hirdetmény közzétételével kell kiírni.

A hirdetményben fel kell tüntetni:

a) az árverező szerv megnevezését, székhelyét;

b) az árverés helyét és idejét;

c) az árverezésre kerülő vagyontárgy megnevezését, címét;

d) kikiáltási árát és azt, hogy a vevő tulajdon vagy bérleti jogot szerezhet;

e) licitlépcső mértékét;

f) a helyiség bérleti díját és értékállandóságának megőrzése érdekében az emelést (KSH által közzétett fogyasztói árindex);

g) az árverésre kerülő vagyontárgyak megtekintésének idejét;

h) árverési biztosíték összegét, letétbe helyezésének módját, idejét;

i) az árverésre kerülő vagyonról az információ adás helyét és idejét;

j) tájékoztatást arra vonatkozóan, hogy árverésen kizárólag az vehet részt, illetve adhat a részvételre képviseleti meghatalmazást, akinek a nevére az árverési biztosíték letétbe helyezésre került;

illetve adhat a részvételre képviseleti meghatalmazást, akinek a nevére az árverezési előleg letétbe helyezésre került.

(2) A hirdetményt a Gödi Körképben, az Önkormányzat honlapján, a Polgármesteri Hivatal hirdetőtábláján, a 10 millió Ft értéket meghaladó vagyontárgy esetében legalább egy országos napilapban közzé kell tenni, az árverés időpontját legalább 30 nappal megelőzően.


Az árverés részvétel feltételei, az árverési vevő kötelezettségei


11. § (1) Az árverésen az vehet részt, aki a hirdetményben megjelölt helyen és időben megjelenik és nyilatkozik arról, hogy a vételárral rendelkezik, továbbá az árverési biztosítékot a hirdetményben megjelölt módon az árverés megkezdéséig letétbe helyezte, az árverési szabályzatot (amely jelen rendelet kivonata) megismerés és tartalmának elfogadása után aláírta. A letétbe helyezés módja: az árverés megkezdése előtt három nappal az Önkormányzat számlájára történő átutalással oly módon, hogy a fenti időpontig a jóváírás megtörténjen. Az árverési biztosíték megérkezéséről az Önkormányzat Pénzügyi Osztálya igazolást állít ki.

Amennyiben letevő az árverési biztosíték megfizetése ellenére nem jelenik meg személyesen vagy meghatalmazottja útján, úgy Önkormányzat jogosult az árverési biztosíték 30%-ra bánatpénz címén.

(2) Az árverési biztosíték mértéke, ha a kikiáltási ár:

 - 0-1.000.000.-Ft

 10%-a

 - 1.000.000-5.000.000.-Ft


 100.000.-Ft és az 1.000.000.-Ft-on felüli rész

 2,5%-a

 - 5.000.000-10.000.000.Ft


 200.000.-Ft és az 5.000.000.-Ft-on felüli rész

 2%-a

 - 10.000.000-20.000.000.-Ft


 300.000.-Ft és a 10.000.000.-Ft-on felüli rész

 1%-a

 - 20.000.000.-Ft-tól


 400.000.-Ft és a 20.000.000.-Ft-on felüli rész

 0,5%-a

(3) Az árverési vevő által letétbe helyezett biztosíték összege a vételárba beszámít, a többi letevőnek a második és harmadik legjobb ajánlatot tevő kivételével a biztosítékot 8 napon belül vissza kell utalni. A második és harmadik legjobb ajánlatot tevőnek az árverési biztosítékot az árverési vevővel a szerződés megkötésének napját követő 8 napon belül köteles Önkormányzat visszautalni. Az árverési biztosíték után az Önkormányzat költséget nem számít fel, kamatot nem fizet.

(4) A nyertes árverező - amennyiben az adott ingatlanra (ingatlan tulajdoni hányadra) nincs elővásárlásra jogosult vagy nem szükséges harmadik személy hozzájárulása a szerződés megkötéséhez - köteles a szerződést az árverést követően 15 napon belül megkötni. Az ingatlan (ingatlan tulajdoni hányad) vételára egy összegben fizethető meg a szerződés megkötését követő 15 napon belül.

Az Önkormányzat halasztott, vagy részletfizetést tartalmazó ajánlatot nem fogad el.

Önkormányzat a tulajdonjogot a teljes vételár igazolt megfizetéséig fenntartja, és csak akkor adja a hozzájárulását az ingatlan (ingatlan tulajdoni hányad) tulajdonjogának a vevő részére vétel jogcímén történő ingatlan-nyilvántartási bejegyzéséhez, ha a vevő a teljes vételárat kiegyenlítette, és a teljes összeg az Önkormányzat bankszámláján jóváírásra került.

Amennyiben az árverési vevő szerződéskötési kötelezettségének nem tesz eleget vagy a teljes vételárat a szerződés megkötésétől számított 15 napon belül nem fizeti meg, úgy az árverési biztosítékot elveszti és a szerződést a második legjobb ajánlatot tevővel kell megkötni. A második legjobb ajánlatot tevő az árverésen vállalt ajánlatához 30 napig kötve van.

(5) Amennyiben a második legjobb ajánlattevő az árverés napját követő 30 napon belül nem köti meg a szerződést vagy a vételárat egy összegben nem fizeti meg úgy az árverési biztosítékot elveszti és a szerződést a harmadik legjobb ajánlattevővel kell megkötni. A harmadik legjobb ajánlattevő az árverésen vállalt ajánlatához 40 napig kötve van.

(6) Amennyiben a harmadik legjobb ajánlattevő az árverés napját követő 40 napon belül nem köti meg a szerződést és ezzel egyidejűleg a vételárat egyösszegben nem fizeti meg, ebben az esetben az árverést eredménytelennek kell nyilvánítani.

(7) Amennyiben egy árverésen több ingatlan kerül licitre bocsátásra és árverésen résztvevő több ingatlanra nézve kíván ajánlatot tenni, úgy ajánlattevő a legmagasabb kikiáltási áron licitre bocsátott ingatlan tekintetében köteles megfizetni az árverési biztosítékot.

(8) Árverezni személyesen vagy meghatalmazás útján lehet. A meghatalmazást közokiratba kell foglalni.

(9) Az árverezésen résztvevő az árverést vezetőnek köteles bemutatni:

a) a személyi igazolványt, egyéni vállalkozói igazolványát, gazdasági társaság esetén 30 napnál nem régebbi cégkivonatot és aláírási címpéldányt, egyéb jogi személy esetén a bírósági nyilvántartásba vételt igazoló, 30 napnál nem régebbi hiteles okiratot és aláírási címpéldányt.

b) az árverési előleg letétbe helyezésének igazolását;

c) meghatalmazást.

Az árverés lebonyolításának szabályai


12. §  (1) Az árverést a Jegyző által megbízott önkormányzati köztisztviselő vezeti.

(2) Az árverés vezetőjének feladatai:

a) gondoskodik az árverés technikai feltételeiről:

b) gondoskodik arról, hogy az ajánlattevők kizárólag egy csoportban, az érdeklődőktől jól elkülöníthetően foglaljanak helyet;

c) tájékoztatást ad a licitlépcső mértékéről;

d) közli a kikiáltási árat és felhívja az ajánlattevőket a licitálásra;

e) mindenkor közli, illetve szóban rögzíti, hogy ki tartja, ki emeli a kikiáltási árat, ki fejezi be a licitálást;

f) dönt az árverés bezárásáról, gondoskodik a jegyzőkönyv elkészítéséről és tájékoztatja az első, második és harmadik legmagasabb ajánlatot tevőt, a vételár megfizetésének idejéről, módjáról és a szerződés aláírásának hiányából fakadó jogkövetkezményekről;

g) intézkedik a visszafizetendő árverési előlegekről.

(3) Az árverést addig kell folytatni, amíg ajánlatot tesznek. Ha nincs tovább ajánlat, a felajánlott legmagasabb vételár háromszori kikiáltását követően ki kell jelenteni, hogy a vagyontárgy a legtöbbet ajánlóé, megvette.

(4) Amennyiben két vagy több azonos összegű ajánlatnál megáll az ajánlatok licitje, úgy a végső legmagasabb azonos összegű ajánlatok közül sorshúzással kell eldönteni az árverés nyertesét.

(5) Az árverésen a kikiáltási árat leszállítani nem lehet.

(6) Az árverésről jegyzőkönyvet kell felvenni, amelyben az alábbiakat kell feltüntetni:

a) az árverés megtartásának helyét és idejét;

b) az árverezett vagyontárgy megnevezését;

c) a jelenlévők nevét és azt, hogy milyen minőségben vesznek részt;

d) utalást arra, hogy a megjelent ajánlattevők névsorát a jegyzőkönyvhöz csatolt jelenléti ív tartalmazza;

e) az elárverezett vagyontárgy ismertetését és a kikiáltási árat;

f) a licitlépcsőt és a licitálás módját;

g) az árverés megkezdése előtt visszalépett ajánlattevők nevét és címét;

h) az első, második és harmadik legmagasabb ajánlatot tett nevét és címét, az ajánlat összegét;

i) azt a kötelezettséget, hogy a nyertesnek a szerződés aláírása végett mely napon és órakor kell megjelennie és a vételár megfizetését igazolnia. Ezek elmulasztásának jogkövetkezményeit és a második, illetve harmadik legmagasabb ajánlattevő jogait és kötelezettségeit;

j) az árverésen bejelentett óvást, kifogásokat, észrevételeket és az árverési vezetőnek erre adott válaszait.

(8) A jegyzőkönyvet az árverés vezetője és az árverésen legmagasabb ajánlatot tett árverezők írják alá.

(9) Az árverés szabályszerű lefolytatását a jegyző vagy az általa meghatalmazott jogi képviselő jelenléte biztosítja.

Ajánlati felhívás


13. § (1) Önkormányzati vagyon hasznosítása céljából a képviselő-testület ajánlati felhívást tehet közzé. A vagyon hasznosítására benyújtott ajánlat egyaránt irányulhat az Önkormányzati vagyon elidegenítésére, cseréjére, határozott vagy határozatlan időre szóló használati vagy bérleti jog elnyerésére.

(2) Az ajánlati felhívást elsősorban a helyi lapban és a Polgármesteri Hivatal hirdetőtábláján kell megjelentetni legalább a benyújtási határidő előtt 30 nappal. A képviselő-testület döntése alapján esetenként megyei vagy országos sajtóban is megjelentethető.

(3) Az ajánlati felhívásnak tartalmaznia kell:

a) ingatlan vagy használati jog megszerzésének m2-re megállapított értékét,

b) ingatlan vagy a helyiség rendeltetésszerű használata érdekében a használó által elvégzendő munkák értékét, amely költségek a használatba vevőt terhelik.

c) helyiség, telek címét, helyrajzi számát

- alapterületét, nagyságát,

- műszaki jellemzőit

- kiírt tevékenységeket, üzletköröket,

- előnyben részesített tevékenységeket, üzletköröket

- a használati jog megszerzéséért fizetendő érték alsó határát.

- a bérleti díj alsó határát, licitlépcsőt.

d) bérleti vagy használati jog határozott vagy határozatlan időre szerezhető-e meg.

e) határozott idejű jogviszony létesítése esetén annak időtartamáról,

f) tájékoztatást arról, hogy a tulajdonjogot, használati jogot, bérleti jogot a feltételeknek megfelelő legmagasabb ajánlatot tevő nyeri el,

g) szakhatósági kikötéseket

h) pályázat benyújtásának szabályait, elbírálás módját, határidejét, lebonyolítás szabályait,

i) pályázat eredményéről való tájékoztatás módját.

j) az ingatlant terhelő kötelezettségek, ingatlannal járó jogok felsorolását.

(4) Az ajánlati felhívásra érkezett ajánlatokat a Városfejlesztési és Környezetvédelmi Bizottság valamint a Pénzügyi Ellenőrző, Közbeszerzési és Jogi Bizottság javaslata alapján a képviselő-testület bírálja el.

Az önkormányzati vagyon hasznosítása egyedi döntés alapján


14. § Az önkormányzat azon vagyontárgyai tekintetében, melyek hasznosítása egyedi döntést igényel, a Városfejlesztési és Környezetvédelmi Bizottság és a Pénzügyi Ellenőrző, Közbeszerzési és Jogi Bizottság előterjesztése alapján a képviselő-testület dönt.

Mezőgazdasági művelésű ingatlanok hasznosítására vonatkozó szabályok


15. § (1) A mezőgazdasági művelésű ingatlanok hasznosításának előkészítése és a képviselő-testületi döntés végrehajtása a Településgazdálkodási Iroda feladata.

(2) A hasznosítás lehet:

elidegenítés

csere

haszonbérlet.

(3) A haszonbérbe adás történhet határozott vagy határozatlan időre.

(4) A haszonbérbe adható mezőgazdasági művelésű ingatlanok listáját a Polgármesteri Hivatalban közszemlére kell tenni, amelynek tartalmaznia kell a föld helyrajzi számát, fekvését, művelési ágát, egyéb jellemzőit és a bérletre vonatkozó speciális kikötéseket.

(5) A mezőgazdasági művelésű ingatlan elidegenítése előtt a minimális vételárra forgalmi értékbecslést kell készíteni.

(6) Az adásvételi szerződés aláírására a képviselő-testület nevében a polgármester jogosult.

Az intézményi vagyon hasznosítására vonatkozó szabályok


16. § (1) Az önkormányzat intézményei - oktatási, közművelődési, egészségügyi, szociális - gyakorolják annak a korlátozottan forgalomképes törzsvagyonnak a használati jogát, amely e rendelet hatályba lépésekor már használatukban van.

(2) Az intézmény vezetője személyi felelősséggel tartozik az intézmény jogszerű gazdálkodásáért, működőképességéért és köteles megtenni mindent annak gyarapítására.

(3) Az (1) bekezdés szerinti intézmények a használatukba adott vagyontárgyakat az e rendeletben meghatározott szabályok betartásával a (2) bekezdésben rögzített kötelezettségek figyelembevételével általában önállóan, bérbeadás vagy haszonkölcsön útján hasznosíthatják, de a képviselő-testület indokolt esetben kötelező hasznosítást is előírhat. A bérbeadáshoz, haszonkölcsönbe adáshoz, illetve hasznosításhoz az önkormányzat jogtanácsosának ellenjegyzése szükséges.

(4) A hasznosítás az intézmény feladatinak ellátását nem korlátozhatja és nem veszélyeztetheti.

(5) A bérbeadásból származó bevétel a hasznosító intézmény feladatainak ellátására, színvonalának javítására, ingatlanainak állagmegóvására fordítható. A befolyó bevételből - a bérleménnyel kapcsolatosan felmerülő személyi juttatás kivételével - személyi juttatás, vagy személyi juttatás jellegű kifizetés nem teljesíthető.

(6) Az intézmények által megszerzett vagyontárgyak - ingó és ingatlan - az önkormányzat tulajdonába kerülnek.

Lakás és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletére vonatkozó szabályok


17. § A lakás és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletére vonatkozó részletes szabályokat külön önkormányzati rendelet szabályozza.

A hasznosításból befolyt bevételek felhasználása


18. § (1) Az önkormányzati vagyon hasznosításából származó bevételt az önkormányzati lakások, nem lakás céljára szolgáló helyiségek karbantartására felújítására illetve önkormányzati vagyon megszerzésére kell fordítani.

19. § (1) A Polgármester minden évben az önkormányzati költségvetés elfogadását követő két hónapon belül a képviselő-testület ülésén beszámol az önkormányzat vagyongazdálkodásáról.

(2) A Településgazdálkodási Iroda a jegyző irányításával koordinálja a község valamennyi intézményére, valamint a saját vagyonhasznosítási tevékenységére az éves beszámolók elkészítését.

Záró rendelkezések


20. §  E rendelet alkalmazása szempontjából

1. Mezőgazdasági művelésű ingatlan

a) az a földrészlet, amelyet a település külterületén az ingatlan-nyilvántartásban szántó, szőlő, gyümölcsös, kert, gyep, nádas és erdőművelési ágban vagy halastóként tartanak nyilván;

b) mező-, erdőgazdasági művelés alatt álló belterületi föld: a rendeltetésszerű felhasználásig (az Országos Építésügyi Szabályzat szerinti építési telekké, építési területté alakításig) az a belterületi földrészlet, amelyet szántó, szőlő, gyümölcsös, kert, gyep, nádas, erdő művelési ágban vagy halastóként tartanak nyilván;

2. Nem lakás célú építésre szolgáló ingatlan

Minden olyan kül- és belterületi ingatlan, amelyre az általános rendezési terv és az egyén jogszabályok alapján ipari, építőipari, mezőgazdasági, vízgazdálkodási, kereskedelmi, rendészeti, művelődési, oktatási, kutatási, egészségügyi, szociális, jóléti és más gazdasági célra használt önálló helyiség vagy helyiségcsoport építhető.

3. A forgalomképtelen nemzeti vagyon, a korlátozottan forgalomképes vagyon, a nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű nemzeti vagyon, az üzleti vagyon fogalmát a nemzeti vagyonról szóló 2011. évi CXCVI. tv. 3. §-ahatározza meg.

4-6.  

21. §  E rendelet 1999. VI. hó 22. napján lép hatályba, kihirdetéséről a jegyző gondoskodik.

(2) E rendelet a belső piaci szolgáltatásokról szóló, az Európai Parlament és a Tanács 2006/123/EK irányelvnek való megfelelést szolgálja.

22/A. § (1) Az Önkormányzat behajthatatlan követeléseiről lemondhat a 2000. évi C. tv. 3. § (4) bekezdés 10. pontjában szabályozott esetekben.

(2) Önkormányzati követelésről történő lemondásra bármely illetékes szakbizottság tehet javaslatot a PEKJB útján a Képviselő-testület felé.

a) Amennyiben bármely kérelmező az adósság teljes vagy részleges elengedését szociális indokkal kéri, úgy kérelmezőnek/adósnak a Szociális Bizottsághoz benyújtandó kérelmében igazolnia kell, hogy a tartozás megfizetése családi, jövedelmi, vagyoni és szociális körülményeire tekintettel családja vagy saját megélhetését veszélyezteti.

b) A követelés elengedéséről vagy mérsékléséről hozható tulajdonosi döntés csődegyezségi vagy bírói megállapodásban.

(3) A (2) pontban meghatározott teljes vagy részleges követelésről történő lemondás csak azokban az esetekben alkalmazható, amelyekben jogszabály másképpen nem rendelkezik.

(4) Az Önkormányzat javára fennálló követelés elengedéséről, illetve mérsékléséről a döntést a Pénzügyi Ellenőrző, Közbeszerzési és Jogi Bizottság javaslata alapján a Képviselő-testület hozza meg.



Polgármester                                                                    Jegyző


Kihirdetési záradék:


A rendeletet kihirdettem: 1999. év június hó 22. napján

                                                                                                                                              jegyző

1. melléklet

Göd Város Önkormányzat tulajdonában álló forgalomképtelen törzsvagyon


 Közterület neve

 Közterület jellege

 Hrsz.

 Vagyonelem

 Akácfa

 utca

 4063

 törzsvagyon

 Akácfa

 utca

 4114

 törzsvagyon

 Alagút

 utca

 1826

 törzsvagyon

 Alagút

 utca

 2094

 törzsvagyon

 Áldás

 utca

 4977

 törzsvagyon

 Alkotás

 utca

 3367

 törzsvagyon

 Alkotás

 utca

 3398

 törzsvagyon

 Alkotmány

 utca

 349

 törzsvagyon

 Alkotmány

 utca

 354/24

 törzsvagyon

 Ambrus László

 utca

 2052/52

 törzsvagyon

 Arany János

 utca

 1270

 törzsvagyon

 Arany János

 utca

 1322

 törzsvagyon

 Arany János

 utca

 1416

 törzsvagyon

 Arany János

 utca

 1505

 törzsvagyon

 Arany János

 utca

 1580

 törzsvagyon

 Arany János

 utca

 1687

 törzsvagyon

 Arany János

 utca

 1756

 törzsvagyon

 Árokparti

 fasor

 3990

 törzsvagyon

 Árokparti

 fasor

 4219

 törzsvagyon

 Árokparti

 fasor

 4220

 törzsvagyon

 Árokparti

 fasor

 3988

 törzsvagyon

 Árpád

 utca

 5171

 törzsvagyon

 Árpád

 utca

 5459

 törzsvagyon

 Árvácska

 utca

 2911

 törzsvagyon

 Attila

 utca

 3194

 törzsvagyon

 Attila

 utca

 3279

 törzsvagyon

 Attila

 utca

 3409

 törzsvagyon

 Attila

 utca

 3495

 törzsvagyon

 Attila

 utca

 3652

 törzsvagyon

 Aulich

 utca

 2365

 törzsvagyon

 Babits Mihály

 utca

 1283

 törzsvagyon

 Babits Mihály

 utca

 1333

 törzsvagyon

 Babits Mihály

 utca

 1404

 törzsvagyon

 Babits Mihály

 utca

 1492

 törzsvagyon

 Babits Mihály

 utca

 1601

 törzsvagyon

 Babits Mihály

 utca

 1677

 törzsvagyon

 Babits Mihály

 utca

 1773

 törzsvagyon

 Bajcsy-Zsilinszky

 utca

 126

 törzsvagyon

 Bajcsy-Zsilinszky

 utca

 221

 törzsvagyon

 Bartók Béla

 utca

 351

 törzsvagyon

 Báthory

 utca

 1047

 törzsvagyon

 Batthyány

 utca

 2338

 törzsvagyon

 Beck Ö. Fülöp

 tér

 70

 törzsvagyon

 Bem

 utca

 2254

 törzsvagyon

 Berzsenyi

 utca

 983

 törzsvagyon

 Béke út

 út

 71

 törzsvagyon

 Béke út


 524

 törzsvagyon

 Bethlen Gábor

 utca

 1053

 törzsvagyon

 Bimbó

 utca

 2961

 törzsvagyon

 Bischoff házaspár

 utca

 429

 törzsvagyon

 Bischoff házaspár


 430

 törzsvagyon

 Baitz József altábornagy

 utca

 6801/133

 törzsvagyon

 Bocskai

 utca

 3355

 törzsvagyon

 Bodza

 utca

 2997

 törzsvagyon

 Bodza

 utca

 3044/1

 törzsvagyon

 Botond

 utca

 3946

 törzsvagyon

 Bozóky Gyula

 tér

 5637/2

 törzsvagyon

 Bozóky Gyula

 tér

 5638/2

 törzsvagyon

 Budai Nagy Antal

 utca

 945

 törzsvagyon

 Búzavirág

 utca

 2957

 törzsvagyon

 Csaba

 utca

 4246

 törzsvagyon

 Csaba

 utca

 4304

 törzsvagyon

 Család

 utca

 5046

 törzsvagyon

 Csalogány

 utca

 6162

 törzsvagyon

 Csendes

 köz

 4370

 törzsvagyon

 Cserfa

 utca

 1192

 törzsvagyon

 Csokonai

 utca

 2439

 törzsvagyon

 Csokonai

 utca

 2526

 törzsvagyon

 Csörsz

 utca

 6958/31

 törzsvagyon

 Dália

 utca

 3006

 törzsvagyon

 Dália

 utca

 3035

 törzsvagyon

 Damjanich

 utca

 1363

 törzsvagyon

 Damjanich

 utca

 1456

 törzsvagyon

 Damjanich

 utca

 1641

 törzsvagyon

 Deák Ferenc

 utca

 5318

 törzsvagyon

 Délibáb

 utca

 3822

 törzsvagyon

 Diófa

 utca

 1204

 törzsvagyon

 Diófa

 utca

 1201/5

 törzsvagyon

 Dobó István

 utca

 6442

 törzsvagyon

 Dózsa György

 út

 2194

 törzsvagyon

 Dr. Gönczi Gyula

 utca

 6801/287

 törzsvagyon

 Dr. Gönczi Gyula

 utca

 6801/288

 törzsvagyon

 Duna

 köz

 542

 törzsvagyon

 Duna

 út

 3327

 törzsvagyon

 Előd

 utca

 2317

 törzsvagyon

 Előd

 utca

 2619

 törzsvagyon

 Erdész

 utca

 2052/58

 törzsvagyon

 Erdész

 utca

 2075

 törzsvagyon

 Erdészu-Sportpálya parkoló

 közter.

 1934/2

 törzsvagyon

 Erdész

 utca

 1934/3

 törzsvagyon

 Erdész

 utca

 1934/4

 törzsvagyon

 Erdész

 utca

 2052/59

 törzsvagyon

 Erdész

 utca

 2052/67

 törzsvagyon

 Erdész

 köz

 2052/98

 törzsvagyon

 Erkel Ferenc

 utca

 1117

 törzsvagyon

 Erzsébet

 utca

 4440

 törzsvagyon

 Erzsébet

 utca

 4568

 törzsvagyon

 Erzsébet

 utca

 4634

 törzsvagyon

 Erzsébet liget

 utca

 6862/5

 törzsvagyon

 Erzsébet liget

 utca

 6801/20

 törzsvagyon

 Erzsébet liget

 köz

 6866/2

 törzsvagyon

 Eszter

 utca

 6112

 törzsvagyon

 Evezős

 utca

 3437

 törzsvagyon

 Evezős

 utca

 3466

 törzsvagyon

 Ezerjó

 utca

 4138

 törzsvagyon

 Ezerjó

 tér

 4183

 törzsvagyon

 Ezerjó

 utca

 4184

 törzsvagyon

 Fácán

 utca

 2063

 törzsvagyon

 Fenyves

 utca

 1154

 törzsvagyon

 Fenyves

 köz

 1153

 törzsvagyon

 Fóti

 utca

 6468/8

 törzsvagyon

 Fürdő

 utca

 1932

 törzsvagyon

 Fürdő

 utca

 1952

 törzsvagyon

 Fürdő

 utca

 2007

 törzsvagyon

 Fűzfa

 utca

 3015

 törzsvagyon

 Gárdonyi

 utca

 2395

 törzsvagyon

 Gárdonyi

 utca

 2547

 törzsvagyon

 Gerle

 utca

 6958/50

 törzsvagyon

 Gizella

 utca

 6126

 törzsvagyon

 Gizella

 utca

 6283

 törzsvagyon

 Gorkij

 köz

 546

 törzsvagyon

 Gorkij

 utca

 533

 törzsvagyon

 Gorkij

 utca

 570

 törzsvagyon

 Guttenberg

 utca

 2462

 törzsvagyon

 Gyopár

 utca

 2980

 törzsvagyon

 Hajnal

 utca

 3778

 törzsvagyon

 Hajnal

 utca

 3824/3

 törzsvagyon

 Halász

 utca

 3450

 törzsvagyon

 Harang

 utca

 2273

 törzsvagyon

 Harang

 utca

 2656

 törzsvagyon

 Harangvirág

 utca

 3024

 törzsvagyon

 Hársfa

 utca

 2746

 törzsvagyon

 Hársfa

 utca

 2800

 törzsvagyon

 Határ

 utca

 3195

 törzsvagyon

 Hessp Róbert

 utca

 2052/41

 törzsvagyon

 Hét vezér

 utca

 827

 törzsvagyon

 Hét vezér

 utca

 863

 törzsvagyon

 Hét vezér

 utca

 884/2

 törzsvagyon

 Hét vezér

 utca

 909

 törzsvagyon

 Hét vezér

 utca

 966

 törzsvagyon

 Honvéd

 sor

 4201

 törzsvagyon

 Honvéd

 sor

 4876/1

 törzsvagyon

 Honvéd sor /Névtelen tér

 tér

 4202

 törzsvagyon

 Honvéd

 sor

 4878

 törzsvagyon

 Hóvirág

 utca

 2929

 törzsvagyon

 Huba

 utca

 3927

 törzsvagyon

 Hunyadi

 utca

 3144

 törzsvagyon

 Huzella Tivadar

 utca

 6801/75

 törzsvagyon

 Ibolya

 utca

 2896

 törzsvagyon

 Ifjúság

 köz

 4363

 törzsvagyon

 Ilka

 köz

 3862

 törzsvagyon

 Ilka

 köz

 3861

 törzsvagyon

 Ilona

 utca

 6086

 törzsvagyon

 Ipoly

 utca

 1973

 törzsvagyon

 István

 utca

 4004

 törzsvagyon

 IV. Béla király

 utca

 5139

 törzsvagyon

 IV. Béla király

 utca

 5208

 törzsvagyon

 IV. Béla király

 utca

 5421

 törzsvagyon

 IV. Béla király

 utca

 5499

 törzsvagyon

 IV. Béla király

 utca

 5682

 törzsvagyon

 IV. Béla király

 utca

 5844

 törzsvagyon

 Iván Kovács L.

 utca

 2162

 törzsvagyon

 Jácint

 utca

 4039

 törzsvagyon

 Jancsi hegy

 utca

 6801/228

 törzsvagyon

 Jancsi hegy

 utca

 6958/32

 törzsvagyon

 János

 utca

 6046

 törzsvagyon

 Jászai Mari

 utca

 4228

 törzsvagyon

 Jászai Mari

 utca

 4271

 törzsvagyon

 Jávorka Sándor

 utca

 22

 törzsvagyon

 Jávorka Sándor

 utca

 414

 törzsvagyon

 Jávorka Sándor

 utca

 418

 törzsvagyon

 Jázmin

 utca

 2874

 törzsvagyon

 Jegenye

 utca

 2767

 törzsvagyon

 Jegenye

 utca

 2769/21

 törzsvagyon

 Jegenye

 utca

 2771

 törzsvagyon

 Jókai Mór

 utca

 1358

 törzsvagyon

 Jókai Mór

 utca

 1378

 törzsvagyon

 Jókai Mór

 utca

 1467

 törzsvagyon

 Jókai Mór

 utca

 1633

 törzsvagyon

 Jókai Mór

 utca

 1662

 törzsvagyon

 Jókai Mór

 utca

 1788

 törzsvagyon

 Jósika

 utca

 3234

 törzsvagyon

 Jósika

 utca

 3256

 törzsvagyon

 Jósika

 utca

 3424

 törzsvagyon

 Jósika

 utca

 3454

 törzsvagyon

 József

 utca

 4361

 törzsvagyon

 József

 utca

 4465

 törzsvagyon

 József

 utca

 4547

 törzsvagyon

 József

 utca

 4621

 törzsvagyon

 József Attila

 utca

 41

 törzsvagyon

 József Attila

 utca

 2113

 törzsvagyon

 Kacsóh Pongrác

 utca

 5734

 törzsvagyon

 Kacsóh Pongrác

 utca

 5761

 törzsvagyon

 Kacsóh Pongrác

 utca

 5794

 törzsvagyon

 Kacsóh Pongrác

 utca

 5831

 törzsvagyon

 Kacsóh Pongrác

 utca

 5888

 törzsvagyon

 Kacsóh Pongrác

 utca

 6000

 törzsvagyon

 Kádár

 utca

 6227

 törzsvagyon

 Kádár

 utca

 6321/3

 törzsvagyon

 Kádár

 utca

 6322/1

 törzsvagyon

 Kálmán

 utca

 4893

 törzsvagyon

 Kálmán

 utca

 4945

 törzsvagyon

 Kálmán

 utca

 5009

 törzsvagyon

 Kálmán

 utca

 5079

 törzsvagyon

 Kálmán

 utca

 5289

 törzsvagyon

 Kálmán

 utca

 5343

 törzsvagyon

 Kálmán

 utca

 5572

 törzsvagyon

 Kálmán

 utca

 5610

 törzsvagyon

 Karolina

 utca

 6114

 törzsvagyon

 Karolina

 utca

 6263

 törzsvagyon

 Katona József

 utca

 2501

 törzsvagyon

 Kazinczy Ferenc

 utca

 1030

 törzsvagyon

 Kazinczy Ferenc

 utca

 1258

 törzsvagyon

 Kazinczy Ferenc

 utca

 1310

 törzsvagyon

 Kazinczy Ferenc

 utca

 1428

 törzsvagyon

 Kazinczy Ferenc

 utca

 1518

 törzsvagyon

 Kazinczy Ferenc

 utca

 1557

 törzsvagyon

 Kazinczy Ferenc

 utca

 1697

 törzsvagyon

 Kazinczy Ferenc

 utca

 1739

 törzsvagyon

 Kék Duna

 utca

 3670

 törzsvagyon

 Kerek erdő

 utca

 6601/3

 törzsvagyon

 Kerek erdő

 utca

 6958/38

 törzsvagyon

 Kerek erdő

 köz

 6801/203

 törzsvagyon

 Kereszt

 utca

 169

 törzsvagyon

 Kereszt

 utca

 184

 törzsvagyon

 Kereszt

 utca

 194

 törzsvagyon

 Kikelet

 utca

 3729

 törzsvagyon

 Kincsem park/Pesti út

 park

 2690/7

 törzsvagyon

 Kincsem

 utca

 2695

 törzsvagyon

 Kincsem

 utca

 2836

 törzsvagyon

 Kinizsi

 utca

 5151

 törzsvagyon

 Kinizsi

 utca

 5722

 törzsvagyon

 Kisfaludy

 utca

 4378

 törzsvagyon

 Kisfaludy

 utca

 4374/3

 törzsvagyon

 Kisfaludy

 utca

 4414

 törzsvagyon

 Kisfaludy

 utca

 4588

 törzsvagyon

 Kisfaludy

 utca

 4648

 törzsvagyon

 Kiss Ernő

 utca

 2297

 törzsvagyon

 Kiss János

 utca

 1441

 törzsvagyon

 Klapka

 utca

 2238

 törzsvagyon

 Klára

 utca

 6138

 törzsvagyon

 Klára

 utca

 6304

 törzsvagyon

 Kóczán Mór

 utca

 6801/91

 törzsvagyon

 Kodály Zoltán

 utca

 622

 törzsvagyon

 Kolozsvári

 utca

 4320

 törzsvagyon

 Komlókért

 utca

 6801/192

 törzsvagyon

 Kossuth

 köz

 773

 törzsvagyon

 Kossuth Lajos

 utca

 765/1

 törzsvagyon

 Kossuth

 tér

 334

 törzsvagyon

 Kosztolányi Dezső

 utca

 1809

 törzsvagyon

 Kölcsey Ferenc

 utca

 1083

 törzsvagyon

 Kölcsey Ferenc

 utca

 1245

 törzsvagyon

 Könyök

 utca

 3976

 törzsvagyon

 Körforgalmi I.

 utca

 3607

 törzsvagyon

 Körforgalmi II.

 utca

 3619

 törzsvagyon

 Körforgalmi IV.

 utca

 3645/1

 törzsvagyon

 Körforgalmi V.

 utca

 3665

 törzsvagyon

 Körös

 utca

 1879

 törzsvagyon

 Köztársaság

 út

 2772

 törzsvagyon

 Kraszna

 utca

 1853

 törzsvagyon

 Kusché Ernő

 utca

 789

 törzsvagyon

 Lajos

 utca

 4155

 törzsvagyon

 Lajos

 köz

 4171

 törzsvagyon

 Lánchíd

 utca

 152

 törzsvagyon

 Lánchíd

 utca

 244

 törzsvagyon

 Lánchíd

 köz

 268

 törzsvagyon

 Latabár

 utca

 3267

 törzsvagyon

 Latabár Kálmán

 tér

 3328/8

 törzsvagyon

 Lázár Vilmos

 utca

 1362

 törzsvagyon

 Lázár Vilmos

 utca

 1427

 törzsvagyon

 Lehel

 utca

 4535

 törzsvagyon

 Leiningen

 utca

 558

 törzsvagyon

 Lenkey

 utca

 5592

 törzsvagyon

 Lenkey

 utca

 5718

 törzsvagyon

 Liget

 utca

 3823

 törzsvagyon

 Lomb

 utca

 3524

 törzsvagyon

 Luther Márton

 utca

 350

 törzsvagyon

 Luther Márton

 utca

 354/1

 törzsvagyon

 Madách Imre

 utca

 4257

 törzsvagyon

 Madách Imre

 utca

 4395

 törzsvagyon

 Madár

 utca

 3088

 törzsvagyon

 Mayerffy József

 utca

 6468/16

 törzsvagyon

 Margit

 utca

 6011

 törzsvagyon

 Mária

 utca

 4519

 törzsvagyon

 Maros

 utca

 1936

 törzsvagyon

 Martinovics

 utca

 2513

 törzsvagyon

 Mátyás

 utca

 4341

 törzsvagyon

 Mátyás

 utca

 4489

 törzsvagyon

 Ménesi

 utca

 4003

 törzsvagyon

 Ménesi

 utca

 4203

 törzsvagyon

 Mészáros Lázár

 utca

 2139

 törzsvagyon

 Mihácsi György

 utca

 2688

 törzsvagyon

 Mikes Kelemen

 utca

 2376

 törzsvagyon

 Mikes Kelemen

 utca

 2573

 törzsvagyon

 Mikszáth Kálmán

 utca

 1002/1

 törzsvagyon

 Mikszáth Kálmán

 utca

 1002/2

 törzsvagyon

 Mikszáth Kálmán

 utca

 1003

 törzsvagyon

 Mikszáth Kálmán

 utca

 1710

 törzsvagyon

 Mikszáth Kálmán

 utca

 1648/18

 törzsvagyon

 Mikszáth Kálmán

 utca

 1648/21

 törzsvagyon

 Móricz Zsigmond

 utca

 1569

 törzsvagyon

 Munkácsy Mihály

 út

 6462

 törzsvagyon

 Munkácsy Mihály

 út

 6501

 törzsvagyon

 Munkácsy Mihály

 közter.

 6497

 törzsvagyon

 Muskátli

 utca

 2881

 törzsvagyon

 Nagy Imre

 utca

 2121

 törzsvagyon

 Napsugár

 utca

 3730

 törzsvagyon

 Napsugár

 köz

 3715

 törzsvagyon

 Nefelejcs

 utca

 2921

 törzsvagyon

 Nemeskéri-Kiss Miklós

 út

 1244

 törzsvagyon

 Nemeskéri-Kiss Miklós

 út

 1828/1

 törzsvagyon

 Németh László

 utca

 6801/117

 törzsvagyon

 Nyár

 utca

 6223

 törzsvagyon

 Nyírfa

 utca

 2719

 törzsvagyon

 Nyírfa

 utca

 2819

 törzsvagyon

 Ojtványos

 utca

 6801/242

 törzsvagyon

 Orgona

 utca

 2773/2

 törzsvagyon

 Orgona

 utca

 2785

 törzsvagyon

 Otthon

 utca

 3854

 törzsvagyon

 Otthon

 utca

 3911

 törzsvagyon

 Otthon

 utca

 3912/7

 törzsvagyon

 Öreg-futó

 utca

 6951/1

 törzsvagyon

 Öreg-futó

 utca

 6953/2

 törzsvagyon

 Öreg-futó

 utca

 6954/2

 törzsvagyon

 Öreg-futó

 utca

 6955/2

 törzsvagyon

 Öreg-futó

 utca

 6956/8

 törzsvagyon

 Öreg-futó

 utca

 6956/10

 törzsvagyon

 Öreg-futó

 utca

 6958/74

 törzsvagyon

 Öreg-futó

 utca

 8051/10

 törzsvagyon

 Öreg-kastély

 utca

 6468/30

 törzsvagyon

 Összekötő

 út

 6613

 törzsvagyon

 Összekötő

 út

 6869

 törzsvagyon

 Ősz

 utca

 6210

 törzsvagyon

 Paksi János

 tér

 4750/10

 törzsvagyon

 Palczer János

 utca

 2671

 törzsvagyon

 Pálma

 utca

 5936

 törzsvagyon

 Pálma

 utca

 5988

 törzsvagyon

 Pálya

 utca

 2053

 törzsvagyon

 Pálya

 utca

 2054

 törzsvagyon

 Pálya

 utca

 2074

 törzsvagyon

 Pannónia

 utca

 4727

 törzsvagyon

 Patak

 utca

 4227

 törzsvagyon

 Pázmány Péter

 utca

 934

 törzsvagyon

 Pázmány Péter

 utca

 935

 törzsvagyon

 Pázmány Péter

 utca

 992

 törzsvagyon

 Pesti

 út

 118/10

 törzsvagyon

 Pesti

 út

 106

 törzsvagyon

 Pesti

 út

 108

 törzsvagyon

 Pesti

 út

 2481

 törzsvagyon

 Pesti

 út

 2545

 törzsvagyon

 Pesti

 út

 2548

 törzsvagyon

 Pesti

 út

 2655

 törzsvagyon

 Pesti

 út

 2689

 törzsvagyon

 Pesti

 út

 2838

 törzsvagyon

 Pesti

 út

 3867/15

 törzsvagyon

 Pesti

 út

 4656

 törzsvagyon

 Pesti

 út

 4747/5

 törzsvagyon

 Petőfi Sándor

 utca

 391

 törzsvagyon

 Petőfi Sándor

 utca

 497

 törzsvagyon

 Petőfi Sándor

 utca

 721

 törzsvagyon

 Petőfi

 tér

 1321

 törzsvagyon

 Petőfi

 tér

 1320

 törzsvagyon

 Pipacs

 utca

 2971

 törzsvagyon

 Piros Mihály

 utca

 6958/19

 törzsvagyon

 Pozsonyi

 utca

 3838

 törzsvagyon

 Pozsonyi

 utca

 3882

 törzsvagyon

 Pöltenberg Ignác

 utca

 1104

 törzsvagyon

 Pöltenberg Ignác

 utca

 1296

 törzsvagyon

 Pulykaház

 utca

 6801/170

 törzsvagyon

 Puskin

 köz

 610

 törzsvagyon

 Puskin

 utca

 617/1

 törzsvagyon

 Rába

 utca

 1941

 törzsvagyon

 Rába

 utca

 2024

 törzsvagyon

 Radnóti Miklós

 utca

 1346

 törzsvagyon

 Radnóti Miklós

 utca

 1391

 törzsvagyon

 Radnóti Miklós

 utca

 1479

 törzsvagyon

 Radnóti Miklós

 utca

 1619

 törzsvagyon

 Radnóti Miklós

 utca

 1668

 törzsvagyon

 Rákóczi Ferenc

 út

 2093

 törzsvagyon

 Regős

 utca

 3246

 törzsvagyon

 Révay testvérek

 utca

 5111

 törzsvagyon

 Révay testvérek

 utca

 5112/1

 törzsvagyon

 Révay testvérek

 utca

 5112/3

 törzsvagyon

 Révay testvérek

 utca

 5260

 törzsvagyon

 Révay testvérek

 utca

 5373

 törzsvagyon

 Révay testvérek

 utca

 5544

 törzsvagyon

 Rezeda

 utca

 2942

 törzsvagyon

 Rezeda

 utca

 2949

 törzsvagyon


 kivett közterület

 2965/1

 törzsvagyon


 kivett közpark

 2965/2

 törzsvagyon


 kivett közterület

 783/2

 törzsvagyon

 Rozmaring

 utca

 3030

 törzsvagyon

 Rozmaring

 utca

 3031/1

 törzsvagyon

 Rozmaring

 utca

 3054

 törzsvagyon

 Rozmaring

 utca

 3079/2

 törzsvagyon

 Rómaiak

 útja

 1830

 törzsvagyon

 Rómaiak

 útja

 1829/11

 törzsvagyon

 Rómaiak

 útja

 2052/106

 törzsvagyon

 Rózsa

 utca

 4707

 törzsvagyon

 Rózsa

 utca

 4778

 törzsvagyon

 Rózsa

 utca

 4833

 törzsvagyon

 Sajó

 utca

 1919

 törzsvagyon

 Sajó

 utca

 1963

 törzsvagyon

 Sajó

 utca

 1990

 törzsvagyon

 Ság vári

 köz

 4835

 törzsvagyon

 Ságvári

 köz

 4838/3

 törzsvagyon

 Ságvári

 köz

 4839

 törzsvagyon

 Sárga rigó

 utca

 8051/11

 törzsvagyon

 Schöffer Ferenc

 utca

 6956/8

 törzsvagyon

 Schweidel József

 utca

 883

 törzsvagyon

 Schweidel József

 utca

 885

 törzsvagyon

 Sellő

 utca

 3132

 törzsvagyon

 Sellő

 utca

 3178

 törzsvagyon

 Sellő

 utca

 3297

 törzsvagyon

 Sellő

 utca

 3386

 törzsvagyon

 Sellő

 utca

 3523

 törzsvagyon

 Sió

 utca

 2048

 törzsvagyon

 Sport

 utca

 4753

 törzsvagyon

 Sport

 utca

 4814

 törzsvagyon

 Sport

 utca

 4849

 törzsvagyon

 Streba János

 utca

 1213

 törzsvagyon

 Szabadságharcosok

 útja

 320

 törzsvagyon

 Szabó Ervin

 utca

 1054

 törzsvagyon

 Szamos

 utca

 1866

 törzsvagyon

 Szamos

 utca

 1903

 törzsvagyon

 Szamos

 köz

 1827/12

 törzsvagyon

 Széchényi

 utca

 5191

 törzsvagyon

 Széchényi

 utca

 5148/10

 törzsvagyon

 Széchényi

 utca

 5148/20

 törzsvagyon

 Széchényi

 utca

 5149

 törzsvagyon

 Szeder

 utca

 4683

 törzsvagyon

 Szeder

 utca

 4769

 törzsvagyon

 Szeder

 utca

 4732/3

 törzsvagyon

 Szeder

 utca

 4747/3

 törzsvagyon

 Szeder

 utca

 4750/5

 törzsvagyon

 Szegfű

 utca

 2779

 törzsvagyon

 Szegfű

 utca

 2839

 törzsvagyon

 Szent Imre herceg

 utca

 4605

 törzsvagyon

 Szent István

 utca

 197

 törzsvagyon

 Szent István

 utca

 2179

 törzsvagyon

 Szent László

 utca

 2354

 törzsvagyon

 Szent László

 utca

 2597

 törzsvagyon

 Szeszfőzde

 utca

 2769/11

 törzsvagyon

 Szeszfőzde

 utca

 2769/15

 törzsvagyon

 Szilvás

 utca

 1131

 törzsvagyon

 Sződi

 utca

 4907

 törzsvagyon

 Szőlőkért

 utca

 4091

 törzsvagyon

 Szőlőkért

 utca

 4182

 törzsvagyon

 Tanács

 köz

 211

 törzsvagyon

 Táncsics Mihály

 utca

 302

 törzsvagyon

 Tavasz

 utca

 1714

 törzsvagyon

 Tél

 utca

 6201

 törzsvagyon

 Teleki Pál

 utca

 5636

 törzsvagyon

 Teleki Pál

 utca

 5638/2

 törzsvagyon

 Teleki Pál

 utca

 5976

 törzsvagyon

 Teleki Pál

 utca

 6099

 törzsvagyon

 Teleki Pál

 utca

 6240

 törzsvagyon

 Templom

 utca

 335

 törzsvagyon

 Tenkes

 köz

 450

 törzsvagyon

 Termál fürdő

 körút

 6801/22

 törzsvagyon

 Termál fürdő

 közter/tér

 6801/21

 törzsvagyon

 Terv

 utca

 6072

 törzsvagyon

 Thököly

 utca

 3086

 törzsvagyon

 Tisza

 utca

 1880

 törzsvagyon

 Tisza

 utca

 1881/3

 törzsvagyon

 Tó

 köz

 354/16

 törzsvagyon

 Toboz

 utca

 6175

 törzsvagyon

 Toldi

 utca

 5778

 törzsvagyon

 Toldi

 utca

 6317

 törzsvagyon

 Tompa Mihály

 utca

 804

 törzsvagyon

 Tóth Árpád

 utca

 1709

 törzsvagyon

 Török Ignác

 utca

 276

 törzsvagyon

 Tulipán

 utca

 2840

 törzsvagyon

 Turista

 utca

 5813

 törzsvagyon

 Turista

 utca

 6188

 törzsvagyon

 Új élet

 utca

 3585

 törzsvagyon

 Új

 utca

 4736

 törzsvagyon

 Vadőr

 utca

 6958/67

 törzsvagyon

 Vadvirág

 utca

 3112

 törzsvagyon

 Vadvirág

 utca

 3163

 törzsvagyon

 Vadvirág

 utca

 3312

 törzsvagyon

 Vadvirág

 utca

 3356

 törzsvagyon

 Vadvirág

 utca

 3550

 törzsvagyon

 Vasút

 utca

 6238

 törzsvagyon

 Vasút

 utca

 6239

 törzsvagyon

 Vasúti

 sor

 4880

 törzsvagyon

 Vasút

 utca

 6025

 törzsvagyon

 Vasúti

 utca

 6073

 törzsvagyon

 Vasvári Pál

 utca

 463

 törzsvagyon

 Vasvári Pál

 utca

 669

 törzsvagyon

 Várdomb

 utca

 4732/9

 törzsvagyon

 Vécsei

 utca

 788

 törzsvagyon

 Verseny

 utca

 5173

 törzsvagyon

 Verseny

 utca

 5746

 törzsvagyon

 Viola

 utca

 2988

 törzsvagyon

 Virágos

 utca

 4287

 törzsvagyon

 Vörösmarty Mihály

 utca

 839

 törzsvagyon

 Wígner Jenő

 utca

 6801/149

 törzsvagyon

 Zala

 utca

 1840

 törzsvagyon

 Zimpel Károly

 utca

 2052/87

 törzsvagyon

 Zimpel Károly

 utca

 2052/1

 törzsvagyon

 Zrínyi

 utca/régészeti védett*

 6423

 törzsvagyon

 Zrínyi

 utca

 6425

 törzsvagyon

 Zúgóárok

 utca

 6801/219

 törzsvagyon

 Zúgóárok

 köz

 6801/217

 törzsvagyon

 Zsuzsanna

 utca

 6151

 törzsvagyon

 Közterület (Ilka p. mellett)

 közter.

 3076

 törzsvagyon

 Közterület (Ilka p. mellett)

 közter.

 3079/10

 törzsvagyon

 Közterület (Ilka p. mellett)

 közter.

 3827

 törzsvagyon

 Duna melletti terület

 mocsár

 249

 törzsvagyon

 Duna melletti terület

 mocsár

 352/1

 törzsvagyon

 Duna melletti terület

 töltés

 352/6

 törzsvagyon

 Duna melletti terület

 mocsár

 353

 törzsvagyon

 Duna melletti terület

 strand

 525

 törzsvagyon

 Duna melletti terület

 mocsár

 562/1

 törzsvagyon

 Duna melletti terület

 közter.

 769

 törzsvagyon

 Strand melletti parkoló

 közter.

 6601/6

 törzsvagyon

 Strand előtti út

 közter.

 6601/7

 törzsvagyon

 Strand melletti terület

 beép.ter.

 6801/169

 törzsvagyon

 MÁV. Melletti tér

 közter.

 105

 törzsvagyon

 Pesti út (Hawai pressó lottózó)

 beépítetlen ter.

 118/1

 törzsvagyon

 külterületi út

 földút

 05/24

 törzsvagyon

 külterületi út

 földút

 07/1

 törzsvagyon

 külterületi út

 földút

 07/2

 törzsvagyon

 külterületi út

 földút

 07/3

 törzsvagyon

 külterületi út

 földút

 07/4

 törzsvagyon

 külterületi út

 földút

 07/5

 törzsvagyon

 külterületi út

 földút

 010

 törzsvagyon

 külterületi út

 földút

 011

 törzsvagyon

 külterületi út

 földút

 014

 törzsvagyon

 kerékárút

 szántó

 018/24

 törzsvagyon

 kerékárút

 szántó

 018/26

 törzsvagyon

 kerékárút

 szántó

 018/28

 törzsvagyon

 kerékárút

 szántó

 018/30

 törzsvagyon

 kerékárút

 szántó

 018/32

 törzsvagyon

 kerékárút

 szántó

 018/34

 törzsvagyon

 kerékárút

 szántó

 018/36

 törzsvagyon

 kerékárút

 szántó

 018/38

 törzsvagyon

 kerékárút

 szántó

 018/40

 törzsvagyon

 kerékárút

 szántó

 018/42

 törzsvagyon

 kerékárút

 szántó

 018/44

 törzsvagyon

 kerékárút

 szántó

 018/48

 törzsvagyon

 kerékárút

 szántó

 018/52

 törzsvagyon

 kerékárút

 szántó

 018/53

 törzsvagyon

 szennyvíztisztító

 közterület

 018/56

 törzsvagyon

 beütő pálya mellett

 aszfaltos

 019

 törzsvagyon

 kerékárút

 szántó

 035/4

 törzsvagyon

 kerékárút

 legelő

 035/5

 törzsvagyon

 út

 földút

 036/1

 törzsvagyon

 út

 földút

 036/2

 törzsvagyon

 kerékárút

 földút/árok

 037/80

 törzsvagyon

 Nemeskéri út külterületi szakasz

 aszfaltos

 038

 törzsvagyon

 út

 földút/régészeti védettség

 039/43*

 törzsvagyon

 út

 földút/régészeti védettség

 039/75*

 törzsvagyon

 út

 földút

 039/108

 törzsvagyon

 út

 földút

 039/147

 törzsvagyon

 kerékárút

 szántó

 039/181

 törzsvagyon

 kerékárút

 szántó

 039/183

 törzsvagyon

 kerékárút

 szántó

 039/185

 törzsvagyon

 kerékárút

 szántó

 039/187

 törzsvagyon

 kerékárút

 szántó

 039/189

 törzsvagyon

 kerékárút

 szántó

 039/191

 törzsvagyon

 kerékárút

 szántó

 039/193

 törzsvagyon

 kerékárút

 szántó

 039/195

 törzsvagyon

 kerékárút

 szántó

 039/197

 törzsvagyon

 kerékárút

 szántó

 039/199

 törzsvagyon

 kerékárút

 szántó

 039/201

 törzsvagyon

 kerékárút

 szántó

 039/203

 törzsvagyon

 kerékárút

 szántó

 039/205

 törzsvagyon

 kerékárút

 szántó

 039/207

 törzsvagyon

 kerékárút

 szántó

 039/209

 törzsvagyon

 kerékárút

 szántó

 039/210

 törzsvagyon

 kerékárút

 szántó

 039/212

 törzsvagyon

 kerékárút

 szántó

 039/214

 törzsvagyon

 kerékárút

 szántó

 039/216

 törzsvagyon

 21170 sz út része

 aszfaltos

 040

 törzsvagyon

 közút

 földút

 041/2

 törzsvagyon

 Hajcsárút

 aszfaltos

 041/19

 törzsvagyon

 Hajcsárút

 földút

 042/1

 törzsvagyon

 út

 földút

 042/3

 törzsvagyon

 út

 földút

 042/4

 törzsvagyon

 út

 földút

 048/2

 törzsvagyon

 út

 földút

 048/4

 törzsvagyon

 Samsunghoz vezető aszfaltos

 aszfaltos

 051

 törzsvagyon

 út

 földút

 054

 törzsvagyon

 út

 földút

 056

 törzsvagyon

 árok

 árok

 057/55

 törzsvagyon

 árok

 árok

 060/2

 törzsvagyon

 árok

 árok

 060/4

 törzsvagyon

 földút

 földút

 062/40

 törzsvagyon

 út

 földút

 062/51

 törzsvagyon

 árok

 árok

 062/52

 törzsvagyon

 út

 földút

 063/1

 törzsvagyon

 út

 földút

 063/2

 törzsvagyon

 út

 földút

 065

 törzsvagyon

 út

 földút

 068/10

 törzsvagyon

 út

 földút

 069

 törzsvagyon

 Nemeskéri út külterületi szakasz

 aszfaltos

 071

 törzsvagyon

 út

 földút

 072

 törzsvagyon

 út

 földút

 074

 törzsvagyon

 út

 földút

 075

 törzsvagyon

 út

 földút

 080

 törzsvagyon

 út

 földút

 082/2

 törzsvagyon

 út

 földút

 082/4

 törzsvagyon

 út

 földút

 084/71

 törzsvagyon

 út

 földút

 086/1

 törzsvagyon

 út

 földút

 086/4

 törzsvagyon

 út

 földút

 087

 törzsvagyon

 út

 földút

 092

 törzsvagyon

 út

 földút

 095

 törzsvagyon

 út

 földút

 098

 törzsvagyon

 út

 földút

 0103/3

 törzsvagyon

 út

 földút

 0105/2

 törzsvagyon

 út

 földút

 0105/4

 törzsvagyon

 út

 földút

 0105/5

 törzsvagyon

 út

 földút

 0107

 törzsvagyon

 út

 földút

 0108/10

 törzsvagyon

 út

 földút

 0113

 törzsvagyon

 út

 földút

 0115

 törzsvagyon

 árok/szántó

 szántó

 0174

 törzsvagyon


 Saját használatú út

 2690/10

 Forgalomképtelen


 Saját használatú út

 2690/12

 Forgalomképtelen

 Közterület

 Kivett közterület

 2268/1

 törzsvagyon

 Közterület

 Kivett közterület

 2268/2

 törzsvagyon

 Közterület

 Kivett közterület

 2268/3

 törzsvagyon

2. melléklet

Nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű nemzeti vagyon


 Közterület neve

 Közterület jellege

 Hrsz.

 Vagyonelem

 Balassi Bálint

 utca/régészeti védett*

 6401

 törzsvagyon

 Mayerffy József

 utca/védett*

 6422

 törzsvagyon

 Paksi János

 tér/régészeti védett*

 4750/7

 törzsvagyon

 Zrínyi

 utca/régészeti védett*

 6423

 törzsvagyon

 Erzsébet

 Ilka patak

 4604/24

 törzsvagyon

 Kisfaludy u

 Ilka patak

 4604/6

 törzsvagyon

 Ilka patak

 vízfoly.

 3913

 törzsvagyon

 Ilka patak

 vízfoly.

 3989

 törzsvagyon

 Ilka patak

 vízfoly.

 4662

 törzsvagyon

 Ilka patak

 vízfoly.

 4894

 törzsvagyon

 Közterület (Ilka p. mellett)

 árok*

 6241

 törzsvagyon

 Közterület

 árok*

 6610

 törzsvagyon

 „Pólus” területen

 tó

 2052/75

 törzsvagyon

 „Pólus” területen

 árok

 2052/92

 törzsvagyon

 Nemeskéri parkredő

 erdő

 1934/1

 törzsvagyon

 Kádár u

 erdő

 6322/5

 törzsvagyon

 „Pólus” terület

 erdő

 6322/6

 törzsvagyon

 „Pólus” terület

 zöldter/védett*

 6324/1

 törzsvagyon

 „Pólus” terület

 zöldter/védett*

 2052/2

 törzsvagyon

 „Pólus” terület

 zöldter/védett*

 2052/3

 törzsvagyon

 „Pólus” terület

 zöldter/védett*

 2052/4

 törzsvagyon

 „Pólus” terület

 zöldter/védett*

 2052/5

 törzsvagyon

 „Pólus” terület

 zöldter/védett*

 2052/6

 törzsvagyon

 „Pólus” terület

 zöldter/védett*

 2052/7

 törzsvagyon

 „Pólus” terület

 zöldter/védett*

 2052/82

 törzsvagyon

 „Pólus” terület

 zöldter/védett*

 2052/83

 törzsvagyon

 „Pólus” terület

 zöldter/védett*

 2052/84

 törzsvagyon

 Pólus” terület

 zöldter/védett*

 2052/85

 törzsvagyon

 „Pólus” terület

 zöldter/védett*

 2052/86

 törzsvagyon

 „Pólus” terület

 zöldter/védett*

 2052/88

 törzsvagyon

 Strand előtti tér.

 legelő

 6601/5

 törzsvagyon

 „Pólus” területen

 közter.

 6603

 törzsvagyon

 Homok-sziget

 sziget/védettség*

 03

 törzsvagyon

 Ilka-patak

 vízfolyás

 04

 törzsvagyon

 külterületi út

 földút/régészeti
védettség

 039/43*

 törzsvagyon

 külterületi út

 földút/régészeti
védettség

 039/75*

 törzsvagyon

3. melléklet

Göd Város Önkormányzat korlátozottan forgalomképes törzsvagyona


 Ingatlan megnevezése

 Címe

 Hrsz

 Vagyonelem

 József Attila Művelődési Ház

 Pesti út 72.

 1

 korlátozottan forg.képes

 Okmányiroda

 Pesti út 60.

 16/2

 korlátozottan forg.képes

 Polgármesteri Hivatal

 Pesti út 81.

 206

 korlátozottan forg.képes

 Huzella Tivadar Általános Iskola Walk épület

 Petőfi u. 51.

 378

 korlátozottan forg.képes

 Kastély Központi Óvoda óvodaegység

 Jávorka u. 12-14

 383

 korlátozottan forg.képes

 Huzella Tivadar Általános Iskola

 Petőfi u. 48

 394

 korlátozottan forg.képes

 Kastély Központi Óvoda

 Béke u. 6

 529

 korlátozottan forg.képes

 Idősek Klubja

 Vasvári P. u. 9

 652

 korlátozottan forg.képes

 kivett intézményi épület, udvar


 783/1

 korlátozottan forg.képes

 kivett úttörőtábor


 783/3

 korlátozottan forg.képes

 kivett úttörőtábor


 6783/4

 korlátozottan forg.képes

 Temető

 Pázmány P. u

 936

 korlátozottan forg.képes

 Temető

 Nemeskéri

 1829/2

 korlátozottan forg.képes

 Temető

 Nemeskéri

 1829/3

 korlátozottan forg.képes

 Tartalék Temető

 Nemeskéri

 1829/4

 korlátozottan forg.képes

 Kastély Központi Óvoda Fácán óvodaegység

 Rákóczi u. 23

 2172

 korlátozottan forg.képes

 Temető

 Pesti út

 2527

 korlátozottan forg.képes

 Németh László Általános Iskola

 Ifjúság köz 1-3

 4362

 korlátozottan forg.képes

 Temető

 Jácint u.

 4032

 korlátozottan forg.képes

 Egészségház

 Kisfaludy u. 7.

 4374/2

 korlátozottan forg.képes

 Településellátó Szervezet

 Duna u. 5.

 4384

 korlátozottan forg.képes

 Bölcsőde

 Rákóczi u.142.

 4869

 korlátozottan forg.képes

 Ady klub

 Kálmán u. 13.

 5288

 korlátozottan forg.képes

 Gyerm.jóléti és ped. Szakszolg

 Ady u. 6.

 5604

 korlátozottan forg.képes

 Kincsem óvoda

 Lenkey u. 13-15

 5617

 korlátozottan forg.képes

 Kincsem Óvoda

 Lenkey u. 17-19

 5623

 korlátozottan forg.képes

 Tűzoltó szertár

 Bozóky tér

 5641

 korlátozottan forg.képes

 Bölcsőde

 Komlókért u. 19-21

 6801/224

 korlátozottan forg.képes

 Tesz telep

 Sződliget külterület

 066/5; -/6

 korlátozottan forg.képes

 beépítetlen terület (telkkiegészítés)

 Tóth Árpád u.

 1648/9

 korlátozottan forg.képes

 beépítetlen terület (telkkiegészítés)

 Tóth Árpád u.

 1661/10

 korlátozottan forg.képes

 beépítetlen terület (telkkiegészítés)

 Tóth Árpád u.

 1661/11

 korlátozottan forg.képes

 beépítetlen terület (telkkiegészítés)

 Tóth Árpád u.

 1661/13

 korlátozottan forg.képes

 beépítetlen terület (telkkiegészítés)

 Tóth Árpád u.

 1661/14

 korlátozottan forg.képes

 beépítetlen terület (földhasználati joggal terhelt)

 Tisza u. 13

 1889

 korlátozottan forg.képes

 beépítetlen terület (földhasználati joggal terhelt)

 Tisza u. 11

 1890

 korlátozottan forg.képes

 Sportpálya

 Nemeskéri parkerdő

 1935

 korlátozottan forg.képes

 beépítetlen terület (földhasználati joggal terhelt Duna csárda)

 Jósika u. 16

 3255/4

 korlátozottan forg.képes

 beépítetlen terület

 Pesti út mellett

 3867/2

 korlátozottan forg.képes

 Sportpálya

 Rákóczi u

 4846

 korlátozottan forg.képes

 Sportpálya

 Zrínyi u

 6424

 korlátozottan forg.képes

 Gazdasági épület és udvar

 Pesti út

 2690/11

 Korlátozottan forgalomképes

4. melléklet

Göd Város Önkormányzat forgalomképes üzleti vagyona

​​

 Épületek

 Cím

 Tevékenység

 Ö.k tul.
rész m2

 Hrsz.

 Vagyonelem

 József A.u.1

 kizárólagos tulajdon (tároló)

 9

 37

 forgalomképes

 Béke u. 6

 kizárólagos tulajdon 1 lakás

 42

 435

 forgalomképes

 Gorkij köz

 kizárólagos tulajdon (parkoló)

 230

 543/9

 forgalomképes

 Nemeskéri u. 50

 kizárólagos tulajdon2 db lakás

 48,00, 29,00

 1203/4

 forgalomképes

 Hernád u.

 albérlők háza 1(1 tul. hányad

 768

 1835/1

 forgalomképes

 Zimpel K. u.4

 (akóház, udvar 2/4 tul. hányad

 402

 2052/23

 forgalomképes

 Pesti út 123

 lakóház,udvar 2/12 tul. hányad

 61

 3149

 forgalomképes

 Regős U.36.

 kizárólados tulajdon 1 lakás

 57

 3243

 forgalomképes

 Ifjúság u.6

 lakóház,udvar 1/1 tul. hányad

 720

 4366

 forgalomképes

 Rózsa u.33.

 1 lakás 2 garage

 73

 4750/9/A/1

 forgalomképes

 Rózsa u.33.

 garage

 19

 4750/9/A/8

 forgalomképes

 Rózsa u.33.

 garage

 19

 4750/9/A/10

 forgalomképes

 Széchenyi u. 87

 9 db lakás, udvar 1/1 túl.hányad

 639

 5148/18

 forgalomképes

 Széchenyi u. 89


 641

 5148/19

 forgalomképes

 Kacsóh P. u.61

 lakóház .udvar

 857

 5759

 forgalomképes

 Öregkastély u.3

 lakóház .udvar 1/1 tul.hányad

 109

 6468/36

 forgalomképes

 Kisfaludy u. 7.

 orvosi rendelőkizárólagos tulajdon

 65

 4374/1

 forgalomképes

 Pesti út 81.

 orvosi rendelőkizárólagos tulajdon

 124

 206/A

 forgalomképes

 Balassi Bálint u

 orvosi rendelő 1/1 tul.hányad

 662

 6502/1,-/2

 forgalomképes

 Összekötő út

 Strandfürdő 1/1 tul. hányad

 33 975

 6602

 forgalomképes

 Lajos u

 lakóház, udvar 2/4 tul. hányad

 787/2

 4157

 forgalomképes

 Lajos u

 beépítetlen terület 2/4 tul. hányad

 796/2

 4158

 forgalomképes

 Erdész u. 2075/2 hrsz

 Kivett egyéb épület, udvar

 449

 2075/2

 forgalomképes


 Földterületek

 Cím

 Tevékenység

 Ö.k tul.
rész m2

 Hrsz

 Vagyonelem

 Rómaiak útja

 beépítetlen terület

 747

 1829/5

 forgalomképes

 Rómaiak útja

 beépítetlen terület

 753

 1829/6

 forgalomképes

 Rómaiak útja

 beépítetlen terület

 754

 1829/7

 forgalomképes

 Rómaiak útja

 beépítetlen terület

 754

 1829/8

 forgalomképes

 Rómaiak útja

 beépítetlen terület

 754

 1829/9

 forgalomképes

 Nemeskéri parkerdő

 szennyvízátemelő

 65

 1934/5

 forgalomképes

 Attila u. 19

 beépítetlen terület

 1 088

 3285

 forgalomképes

 Mayerffy u

 beépítetlen terület (harangláb)

 717

 6468/38

 forgalomképes

 Mayerffy u

 beépítetlen terület

 512

 6468/39

 forgalomképes

 Termál körút mellett

 beépítetlen terület (földhaszn.jog SZIRTINVEST)

 2 916

 6601/4

 forgalomképes

 Huzella u.5

 beépítetlen terület

 1 000

 6801/65

 forgalomképes

 Huzella u.13

 beépítetlen terület

 1 200

 6801/69

 forgalomképes

 Termál fürdő út

 beépítetlen terület(jelzáloggal terhelt)

 18 942

 6801/280

 forgalomképes

 Termál fürdő út

 beépítetlen terület

 820

 6868

 forgalomképes

 Árokparti fasor

 szennyvízátemelő

 50

 8251

 forgalomképes

 „Pólus” terület

 kivett teniszpálya, sportlétesítmény

 9849

 6324/2

 forgalomképes

 Bócsa utca

 kivett beépítetlen terület

 3955 m2

 6493

 forgalomképes

 Jegenye

 erdő

 1124 m2 (kizárólag a CARTOPED Kft. által 17-26, -27 és -28/2016. szám alatt elkészített és a Pest Megyei Kormányhivatal Dunakeszi Járási Hivatala által záradékolt változási vázrajzokkal érintett nagyságú terület)

 2769/3

 forgalomképes

 Jegenye

 beépítetlen terület

 727 m2

 2769/19

 forgalomképes

 Jegenye

 beépítetlen terület

 1087 m2

 2769/20

 forgalomképes


 kivett beépítetlen terület

 720 m2

 783/5

 forgalomképes


 Egyéb vagyon




 Szennyízcsatorna hálózat



 forgalomképes