Göd Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 18/1999. (VI. 22.) önkormányzati rendelete

az önkormányzati vagyon hasznosításának, használatának és forgalmának rendjéről

Hatályos: 2020. 06. 06- 2021. 07. 21

Göd Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 18/1999. (VI. 22.) önkormányzati rendelete

az önkormányzati vagyon hasznosításának, használatának és forgalmának rendjéről

A település működőképességének alapja az önkormányzat vagyonának ésszerű felhasználása. Attól a céltól vezérelve, hogy a vagyon hasznosításának, használatának és forgalmának szabályozása a település rövid és hosszú távú érdekeit szolgálja és megakadályozza a felelőtlen gazdálkodást, a képviselő-testület az ÖTV. 80. § (1) bekezdésben foglaltak alapján - tekintettel az ÖTV. 1. § (6) bekezdésének b) pontjára a következőket rendeli.

Alapelvek

1. § Az önkormányzati vagyon hasznosításának célja

  • a) a település fejlődésének elősegítése, a jelenleg hasznosított és hasznosítatlan vagyon gazdaságos hasznosítása,
  • b) az Önkormányzat feladatainak eredményes ellátása érdekében saját bevételeinek növelése,
  • c) foglalkoztatási gondok enyhítése.

A rendelet hatálya

2. § (1) a) A rendelet szervi hatálya az Önkormányzatra, az Önkormányzat intézményeire,

  • b) tárgy hatálya az Önkormányzat vagyonára terjed ki.
  • c)[1] E rendelet hatálya kiterjed az ingatlan-végrehajtás során végrehajtás alá vont, a települési önkormányzat elővásárlási jogának gyakorlásával megszerzett ingatlan hasznosítására.

Az önkormányzat vagyona

3. § (1) Az Önkormányzat vagyona a tulajdonában lévő:
- ingatlanokból,
- ingó dolgokból
- üzletrészből, részvényekből,
- értékpapírokból
- egyéb vagyoni értékű jogokból áll.

(2)[2] Az Önkormányzat vagyona rendeltetése szerint törzsvagyonból és üzleti vagyonból áll. A törzsvagyon forgalomképtelen és korlátozottan forgalomképes vagyonból áll. (A rendeletben egyéb vagyon alatt a továbbiakban üzleti vagyon értendő.)

(3)[3] A törzsvagyon

  • a) Forgalomképtelen törzsvagyon:
    - az önkormányzatnak a nemzeti vagyonról szóló 2011. évi CXCVI. tv. 5. § (2) és (3) bekezdése szerinti kizárólagos önkormányzati tulajdonban álló forgalomképtelen törzsvagyonának a felsorolását a rendelet 1. sz. melléklete tartalmazza.
    - az önkormányzatnak e rendeletével nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű nemzeti vagyonnak nyilvánított vagyonának felsorolását e rendelet 2. sz. melléklete tartalmazza.
  • b) Korlátozottan forgalomképes törzsvagyon felsorolását e rendelet 3. sz. melléklete tartalmazza.

(4)[4] Az önkormányzat üzleti vagyonának felsorolását e rendelet 4. sz. melléklete tartalmazza.

(5)[5] Az Önkormányzat vagyona felett a tulajdonost megillető jogok gyakorlása során e rendelet rendelkezése szerint kell eljárni.

Az önkormányzat vállalkozása

4. § (1) Az Önkormányzatnak gazdasági vállalkozásba való belépéshez, önálló vállalkozás alapításához, részvétel megszüntetéséhez a Képviselő-testület minősített többségű szavazata szükséges.

(2) A vállalkozásban való részvételt gazdasági érdek, vagy községpolitikai cél határozhatja meg.

  • a) gazdasági érdek esetén a mértékadó szempont a tőkehozadék mértéke,
  • b) községpolitikai cél: a lakosság részére alapellátást biztosító tevékenység, vagy foglalkoztatáspolitikai szempont lehet.

(3) A gazdasági érdek alapján való elhatározáshoz gazdaságossági számítást kell készíteni, amelynek részletesen kell tartalmaznia a várható bevételeket és kiadásokat, továbbá a termék, vagy szolgáltatás piacát is meg kell jelölni.

(4)[6] A forgalomképes és a korlátozottan forgalomképes vagyon vállalkozásba való beviteléhez a Pénzügyi Ellenőrző, Közbeszerzési és Jogi Bizottság javaslata alapján a Képviselő-testület minősített többséggel hozott döntése szükséges.

(5) Az e rendelet mellékletében forgalomképtelenként feltüntetett törzsvagyon vállalkozásba nem vihető és egyéb módon sem hasznosítható.

(6) Az Önkormányzat csak olyan vállalkozásban vehet részt, amelyben felelőssége a vagyoni hozzájárulás mértékét nem haladja meg (Rt. Kft.)

(8) Az önkormányzat vállalkozása a kötelező feladatok ellátását nem veszélyeztetheti, költségvetési hiányt nem okozhat.

(9) A vállalkozásban viselt vehetői tisztségeket, vagy felügyelő-bizottsági tagságot a képviselő-testület határozza meg a bevitt vagyon arányában.

(10) A vállalkozásban tulajdonosi képviselettel a képviselő-testület bármelyik képviselőt megbízhatja. A megbízásnak tartalmaznia kell a képviseleti jog korlátait, valamint elő kell írni az évenkénti beszámolási kötelezettséget.

Az önkormányzati vagyon hasznosítása

5. § (1) Az önkormányzat a forgalomképes vagyonát
- tulajdonba,
- bérbe,
- használatba adhatja, vagy egyéb módon is hasznosíthatja.

(2)[7] Az önkormányzat tulajdonában lévő ingatlan értékesítése esetén az államot a nemzeti vagyonról szóló 2011. évi CXCVI. tv. 14. § (2)-(3) bekezdésében foglaltak szerinti elővásárlási jog illeti meg.

(3)[8] A nemzeti vagyon ingyenes átruházására a nemzeti vagyonról szóló 2011. évi CXCVI. tv. 13. § (3)-(7) bekezdése, valamint 14. § (1) bekezdése az irányadó.

(4)[9] A nemzeti vagyon ingyenes hasznosítására, vagyonkezelésbe adására a nemzeti vagyonról szóló 2011. évi CXCVI. tv. 11. § (13) bekezdésében foglalt szabályok az irányadóak.

Önkormányzati vagyon hasznosításának módja

6. § (1)[10] Az önkormányzati vagyon hasznosítása a képviselő-testület döntése alapján történhet:
- árveréssel
- ajánlati felhívással
- egyedi döntés alapján

(2) A képviselő-testület e rendelet mellékletében felsorolt ingatlan vagyontárgyak hasznosítási módját meghatározza. A hasznosítási mód szerinti besorolást a testület minden évben a költségvetési rendelet elfogadását követő két hónapon belül felülvizsgálja.

(3)[11] Az önkormányzati vagyon hasznosítási módjának meghatározásához számba kel venni a feltételeket, vizsgálni kell a jövedelmezőséget, ki kell választani az alternatívák közül a megfelelő hasznosítási formát, amelynek során mérlegelni kell a község rövid és hosszú távú érdekeit. Elidegenítés előkészítése során az ingatlan vagyont minden esetben fel kell értékeltetni. A gazdasági számítást és a felértékelésről szóló dokumentációt a Városfejlesztési és Környezetvédelmi, valamint a Pénzügyi Ellenőrző, Közbeszerzési és Jogi Bizottság elé kell terjeszteni.

(4) Az előkészítés során a gazdasági társaságba történő belépés, vagy gazdasági társaság alapítása esetén a vizsgálatnak ki kell terjednie:
- tőkeértékelésre, a hozammutatókra, a megtérülési mutatókra, a kamat és az osztalék kondícióira.
- összehasonlító elemzést kell végezni a különböző pénzügyi feltételekre és megoldásokra.

(5) Az előkészítésben és az elemzésben a hasznosítási javaslatot tevő is közreműködhet.

A vagyonhasznosítási eljárás szabályai

7. § (1)[12] A Beruházási és Városüzemeltetési Osztály felméri az ingatlan műszaki jellemzőit, az esetlegesen elvégzendő műszaki, építési munkákat és azok költségeit. Javaslatot tesz a költségek esetleges megosztására, a rendezési tervek figyelembevételével a hasznosítás időtartamára (határozott vagy határozatlan idő) és a hasznosítás módjára. A Beruházási és Városüzemeltetési Osztály javaslatát a Városfejlesztési és Környezetvédelmi Bizottság és a Pénzügyi Ellenőrző, Közbeszerzési és Jogi Bizottság megvitatja, majd állásfoglalását a testület elé terjeszti.

(2)[13] A képviselő-testület a Városfejlesztési és Környezetvédelmi Bizottság, valamint a Pénzügyi Ellenőrző, Közbeszerzési és Jogi Bizottság javaslata alapján, az ipari és kereskedelmi szempontok figyelembevételével meghatározza, hogy a község ellátási érdekeit figyelembe véve milyen üzletkör, tevékenységi kör kerüljön előtérbe, mely tevékenységeket zár ki hatályos jogszabály.

Pályázatra vonatkozó szabályok

8. § Önkormányzati vagyon elidegenítésére, bérletére egyéb módon történő hasznosítására a képviselő-testület pályázatot írhat ki.

Az árverésre vonatkozó szabályok[14]

9. § [15] (1) Az árverés az ingatlan- és ingóvagyon értékesítésével vagyoni értékű jog hasznosításának, nyilvános a pályázók közvetlen részvételével és jelenlétével megvalósuló versenyeztetése, mely során a vételár a nyilvános liciten licitlépcsők alkalmazásával kialakult legmagasabb ajánlati ár.

(2) A kiíró a versenyeztetés során valamennyi ajánlattevő számára egyenlő esélyt köteles biztosítani az ajánlat megtételéhez szükséges információhoz jutás és az alkalmazott versenyfeltételek tekintetében. A kiíró a pályázat tartalmát úgy köteles meghatározni, hogy annak alapján az ajánlattevők megfelelő ajánlatot tehessenek.

(3) Minden ajánlattevőnek joga van a kiíró által rendelkezésre bocsátott valamennyi információhoz hozzáférni. Ennek keretében a pályázó számára hozzáférhetővé kell tenni minden adatot annak érdekében, hogy a megalapozott ajánlatát módjában álljon megtenni.

9/A. § [16] Amennyiben az önkormányzati vagyon elidegenítése közvetett vagy közvetlen módon

  • a) helyi közügy, valamint a helyben biztosítható közfeladatok ellátását szolgálja, vagy
  • b) az önkormányzat érdekeinek védelmében történik,

úgy az árverési eljárásra vonatkozó általános szabályok közül a 11. § (1) bekezdésben foglaltaktól eltérően árverési biztosíték nem fizetendő, továbbá a 10. § (2) bekezdésben foglaltaktól eltérően az árverési hirdetményt kizárólag helyben szokásos módon, az árverés időpontja előtt legalább 5 nappal kell közzétenni.

Az árverés kiírása[17]

10. § [18] (1) Az árverést hirdetmény közzétételével kell kiírni. A hirdetményben fel kell tüntetni:

  • a) az árverező szerv megnevezését, székhelyét;
  • b) az árverés helyét és idejét;
  • c) az árverezésre kerülő vagyontárgy megnevezését, címét;
  • d) kikiáltási árát és azt, hogy a vevő tulajdon vagy bérleti jogot szerezhet;
  • e) licitlépcső mértékét;
  • f) a helyiség bérleti díját és értékállandóságának megőrzése érdekében az emelést (KSH által közzétett fogyasztói árindex);
  • g) az árverésre kerülő vagyontárgyak megtekintésének idejét;
  • h)[19] árverési biztosíték összegét, letétbe helyezésének módját, idejét;
  • i) az árverésre kerülő vagyonról az információ adás helyét és idejét;
  • j)[20] tájékoztatást arra vonatkozóan, hogy árverésen kizárólag az vehet részt, illetve adhat a részvételre képviseleti meghatalmazást, akinek a nevére az árverési biztosíték letétbe helyezésre került;

illetve adhat a részvételre képviseleti meghatalmazást, akinek a nevére az árverezési előleg letétbe helyezésre került.

(2) A hirdetményt a Gödi Körképben, az Önkormányzat honlapján, a Polgármesteri Hivatal hirdetőtábláján, a 10 millió Ft értéket meghaladó vagyontárgy esetében legalább egy országos napilapban közzé kell tenni, az árverés időpontját legalább 30 nappal megelőzően.

Az árverés részvétel feltételei, az árverési vevő kötelezettségei[21]

11. § [22] (1)[23] Az árverésen az vehet részt, aki a hirdetményben megjelölt helyen és időben megjelenik és nyilatkozik arról, hogy a vételárral rendelkezik, továbbá az árverési biztosítékot a hirdetményben megjelölt módon az árverés megkezdéséig letétbe helyezte, az árverési szabályzatot (amely jelen rendelet kivonata) megismerés és tartalmának elfogadása után aláírta. A letétbe helyezés módja: az árverés megkezdése előtt három nappal az Önkormányzat számlájára történő átutalással oly módon, hogy a fenti időpontig a jóváírás megtörténjen. Az árverési biztosíték megérkezéséről az Önkormányzat Pénzügyi Osztálya igazolást állít ki. Amennyiben letevő az árverési biztosíték megfizetése ellenére nem jelenik meg személyesen vagy meghatalmazottja útján, úgy Önkormányzat jogosult az árverési biztosíték 30%-ra bánatpénz címén.

(2)[24] Az árverési biztosíték mértéke, ha a kikiáltási ár:

- 0-1.000.000.-Ft

10%-a

- 1.000.000 - 5.000.000.- Ft

100.000.- Ft és az 1.000.000.- Ft-on felüli rész

2,5%-a

- 5.000.000 - 10.000.000.- Ft

200.000.- Ft és az 5.000.000.- Ft-on felüli rész

2%-a

- 10.000.000 - 20.000.000.- Ft

300.000.- Ft és a 10.000.000.- Ft-on felüli rész

1%-a

- 20.000.000.- Ft-tól

400.000.- Ft és a 20.000.000.- Ft-on felüli rész

0,5%-a

(3) [25] Az árverési vevő által letétbe helyezett biztosíték összege a vételárba beszámít, a többi letevőnek a második és harmadik legjobb ajánlatot tevő kivételével a biztosítékot 8 napon belül vissza kell utalni. A második és harmadik legjobb ajánlatot tevőnek az árverési biztosítékot az árverési vevővel a szerződés megkötésének napját követő 8 napon belül köteles Önkormányzat visszautalni. Az árverési biztosíték után az Önkormányzat költséget nem számít fel, kamatot nem fizet.

(4) [26] A nyertes árverező - amennyiben az adott ingatlanra (ingatlan tulajdoni hányadra) nincs elővásárlásra jogosult vagy nem szükséges harmadik személy hozzájárulása a szerződés megkötéséhez - köteles a szerződést az árverést követően 15 napon belül megkötni. Az ingatlan (ingatlan tulajdoni hányad) vételára egy összegben fizethető meg a szerződés megkötését követő 15 napon belül. Az Önkormányzat halasztott, vagy részletfizetést tartalmazó ajánlatot nem fogad el. Önkormányzat a tulajdonjogot a teljes vételár igazolt megfizetéséig fenntartja, és csak akkor adja a hozzájárulását az ingatlan (ingatlan tulajdoni hányad) tulajdonjogának a vevő részére vétel jogcímén történő ingatlan-nyilvántartási bejegyzéséhez, ha a vevő a teljes vételárat kiegyenlítette, és a teljes összeg az Önkormányzat bankszámláján jóváírásra került. Amennyiben az árverési vevő szerződéskötési kötelezettségének nem tesz eleget vagy a teljes vételárat a szerződés megkötésétől számított 15 napon belül nem fizeti meg, úgy az árverési biztosítékot elveszti és a szerződést a második legjobb ajánlatot tevővel kell megkötni. A második legjobb ajánlatot tevő az árverésen vállalt ajánlatához 30 napig kötve van.

(5) [27] Amennyiben a második legjobb ajánlattevő az árverés napját követő 30 napon belül nem köti meg a szerződést vagy a vételárat egy összegben nem fizeti meg úgy az árverési biztosítékot elveszti és a szerződést a harmadik legjobb ajánlattevővel kell megkötni. A harmadik legjobb ajánlattevő az árverésen vállalt ajánlatához 40 napig kötve van.

(6) Amennyiben a harmadik legjobb ajánlattevő az árverés napját követő 40 napon belül nem köti meg a szerződést és ezzel egyidejűleg a vételárat egyösszegben nem fizeti meg, ebben az esetben az árverést eredménytelennek kell nyilvánítani.

(7) [28] Amennyiben egy árverésen több ingatlan kerül licitre bocsátásra és árverésen résztvevő több ingatlanra nézve kíván ajánlatot tenni, úgy ajánlattevő a legmagasabb kikiáltási áron licitre bocsátott ingatlan tekintetében köteles megfizetni az árverési biztosítékot.

(8) [29] Árverezni személyesen vagy meghatalmazás útján lehet. A meghatalmazást közokiratba kell foglalni.

(9) [30] Az árverezésen résztvevő az árverést vezetőnek köteles bemutatni:

a) a személyi igazolványt, egyéni vállalkozói igazolványát, gazdasági társaság esetén 30 napnál nem régebbi cégkivonatot és aláírási címpéldányt, egyéb jogi személy esetén a bírósági nyilvántartásba vételt igazoló, 30 napnál nem régebbi hiteles okiratot és aláírási címpéldányt.

b) az árverési előleg letétbe helyezésének igazolását;

c) meghatalmazást.

Az árverés lebonyolításának szabályai[31]

12. § [32] (1) Az árverést a Jegyző által megbízott önkormányzati köztisztviselő vezeti.

(2) Az árverés vezetőjének feladatai:

  • a) gondoskodik az árverés technikai feltételeiről:
  • b) gondoskodik arról, hogy az ajánlattevők kizárólag egy csoportban, az érdeklődőktől jól elkülöníthetően foglaljanak helyet;
  • c) tájékoztatást ad a licitlépcső mértékéről;
  • d) közli a kikiáltási árat és felhívja az ajánlattevőket a licitálásra;
  • e) mindenkor közli, illetve szóban rögzíti, hogy ki tartja, ki emeli a kikiáltási árat, ki fejezi be a licitálást;
  • f) dönt az árverés bezárásáról, gondoskodik a jegyzőkönyv elkészítéséről és tájékoztatja az első, második és harmadik legmagasabb ajánlatot tevőt, a vételár megfizetésének idejéről, módjáról és a szerződés aláírásának hiányából fakadó jogkövetkezményekről;
  • g)[33] intézkedik a visszafizetendő árverési biztosítékokról

(3) Az árverést addig kell folytatni, amíg ajánlatot tesznek. Ha nincs tovább ajánlat, a felajánlott legmagasabb vételár háromszori kikiáltását követően ki kell jelenteni, hogy a vagyontárgy a legtöbbet ajánlóé, megvette.

(4) Amennyiben két vagy több azonos összegű ajánlatnál megáll az ajánlatok licitje, úgy a végső legmagasabb azonos összegű ajánlatok közül sorshúzással kell eldönteni az árverés nyertesét.

(5) Az árverésen a kikiáltási árat leszállítani nem lehet.

(6) Az árverésről jegyzőkönyvet kell felvenni, amelyben az alábbiakat kell feltüntetni:

  • a) az árverés megtartásának helyét és idejét;
  • b) az árverezett vagyontárgy megnevezését;
  • c) a jelenlévők nevét és azt, hogy milyen minőségben vesznek részt;
  • d) utalást arra, hogy a megjelent ajánlattevők névsorát a jegyzőkönyvhöz csatolt jelenléti ív tartalmazza;
  • e) az elárverezett vagyontárgy ismertetését és a kikiáltási árat;
  • f) a licitlépcsőt és a licitálás módját;
  • g) az árverés megkezdése előtt visszalépett ajánlattevők nevét és címét;
  • h) az első, második és harmadik legmagasabb ajánlatot tett nevét és címét, az ajánlat összegét;
  • i)[34] azt a kötelezettséget, hogy a nyertesnek a szerződés aláírása végett mely napon és órakor kell megjelennie és a szerződés megkötését követően mely módon kell a vételár megfizetését igazolnia.
    Ezek elmulasztásának jogkövetkezményeit és a második, illetve harmadik legmagasabb ajánlattevő jogait és kötelezettségeit;
  • j) az árverésen bejelentett óvást, kifogásokat, észrevételeket és az árverési vezetőnek erre adott válaszait.

(8) A jegyzőkönyvet az árverés vezetője és az árverésen legmagasabb ajánlatot tett árverezők írják alá.

(9) Az árverés szabályszerű lefolytatását a jegyző vagy az általa meghatalmazott jogi képviselő jelenléte biztosítja.

Ajánlati felhívás

13. § [35] (1) Önkormányzati vagyon hasznosítása céljából a képviselő-testület ajánlati felhívást tehet közzé. A vagyon hasznosítására benyújtott ajánlat egyaránt irányulhat az Önkormányzati vagyon elidegenítésére, cseréjére, határozott vagy határozatlan időre szóló használati vagy bérleti jog elnyerésére.

(2) Az ajánlati felhívást elsősorban a helyi lapban és a Polgármesteri Hivatal hirdetőtábláján kell megjelentetni legalább a benyújtási határidő előtt 30 nappal. A képviselő-testület döntése alapján esetenként megyei vagy országos sajtóban is megjelentethető.

(3) Az ajánlati felhívásnak tartalmaznia kell:

  • a) ingatlan vagy használati jog megszerzésének m2-re megállapított értékét,
  • b) ingatlan vagy a helyiség rendeltetésszerű használata érdekében a használó által elvégzendő munkák értékét, amely költségek a használatba vevőt terhelik.
  • c) helyiség, telek címét, helyrajzi számát
    - alapterületét, nagyságát,
    - műszaki jellemzőit
    - kiírt tevékenységeket, üzletköröket,
    - előnyben részesített tevékenységeket, üzletköröket
    - a használati jog megszerzéséért fizetendő érték alsó határát.
    - a bérleti díj alsó határát, licitlépcsőt.
  • d) bérleti vagy használati jog határozott vagy határozatlan időre szerezhető-e meg.
  • e) határozott idejű jogviszony létesítése esetén annak időtartamáról,
  • f) tájékoztatást arról, hogy a tulajdonjogot, használati jogot, bérleti jogot a feltételeknek megfelelő legmagasabb ajánlatot tevő nyeri el,
  • g) szakhatósági kikötéseket
  • h) pályázat benyújtásának szabályait, elbírálás módját, határidejét, lebonyolítás szabályait,
  • i) pályázat eredményéről való tájékoztatás módját.
  • j) az ingatlant terhelő kötelezettségek, ingatlannal járó jogok felsorolását.

(4)[36] Az ajánlati felhívásra érkezett ajánlatokat a Városfejlesztési Bizottság valamint a Pénzügyi Ellenőrző, Közbeszerzési és Jogi Bizottság javaslata alapján a képviselő-testület bírálja el.

(5)[37] Nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű beruházás megvalósulása érdekében szükséges ajánlati felhívás esetén a (2)-(4) bekezdésben foglaltaktól a képviselő-testület határozatában eltérhet.

Az önkormányzati vagyon hasznosítása egyedi döntés alapján

14. § [38] Az önkormányzat azon vagyontárgyai tekintetében, melyek hasznosítása egyedi döntést igényel, a Városfejlesztési és Környezetvédelmi Bizottság és a Pénzügyi Ellenőrző, Közbeszerzési és Jogi Bizottság előterjesztése alapján a képviselő-testület dönt.

Mezőgazdasági művelésű ingatlanok hasznosítására vonatkozó szabályok

15. § [39] (1) A mezőgazdasági művelésű ingatlanok hasznosításának előkészítése és a képviselő-testületi döntés végrehajtása a Beruházási és Városüzemeltetési Osztály feladata.

(2) A hasznosítás lehet:
elidegenítés
csere
haszonbérlet.

(3) A haszonbérbe adás történhet határozott vagy határozatlan időre.

(4) A haszonbérbe adható mezőgazdasági művelésű ingatlanok listáját a Polgármesteri Hivatalban közszemlére kell tenni, amelynek tartalmaznia kell a föld helyrajzi számát, fekvését, művelési ágát, egyéb jellemzőit és a bérletre vonatkozó speciális kikötéseket.

(5) A mezőgazdasági művelésű ingatlan elidegenítése előtt a minimális vételárra forgalmi értékbecslést kell készíteni.

(6) Az adásvételi szerződés aláírására a képviselő-testület nevében a polgármester jogosult.

Az intézményi vagyon hasznosítására vonatkozó szabályok

16. § [40] (1) Az önkormányzat intézményei - oktatási, közművelődési, egészségügyi, szociális - gyakorolják annak a korlátozottan forgalomképes törzsvagyonnak a használati jogát, amely e rendelet hatályba lépésekor már használatukban van.

(2) Az intézmény vezetője személyi felelősséggel tartozik az intézmény jogszerű gazdálkodásáért, működőképességéért és köteles megtenni mindent annak gyarapítására.

(3) Az (1) bekezdés szerinti intézmények a használatukba adott vagyontárgyakat az e rendeletben meghatározott szabályok betartásával a (2) bekezdésben rögzített kötelezettségek figyelembevételével általában önállóan, bérbeadás vagy haszonkölcsön útján hasznosíthatják, de a képviselő-testület indokolt esetben kötelező hasznosítást is előírhat. A bérbeadáshoz, haszonkölcsönbe adáshoz, illetve hasznosításhoz az önkormányzat jogtanácsosának ellenjegyzése szükséges.

(4) A hasznosítás az intézmény feladatinak ellátását nem korlátozhatja és nem veszélyeztetheti.

(5) A bérbeadásból származó bevétel a hasznosító intézmény feladatainak ellátására, színvonalának javítására, ingatlanainak állagmegóvására fordítható. A befolyó bevételből - a bérleménnyel kapcsolatosan felmerülő személyi juttatás kivételével - személyi juttatás, vagy személyi juttatás jellegű kifizetés nem teljesíthető.

(6) Az intézmények által megszerzett vagyontárgyak - ingó és ingatlan - az önkormányzat tulajdonába kerülnek.

Lakás és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletére vonatkozó szabályok

17. § [41] A lakás és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletére vonatkozó részletes szabályokat külön önkormányzati rendelet szabályozza.

A hasznosításból befolyt bevételek felhasználása

18. § [42] (1) Az önkormányzati vagyon hasznosításából származó bevételt az önkormányzati lakások, nem lakás céljára szolgáló helyiségek karbantartására felújítására illetve önkormányzati vagyon megszerzésére kell fordítani.

19. § [43] (1) A Polgármester minden évben az önkormányzati költségvetés elfogadását követő két hónapon belül a képviselő-testület ülésén beszámol az önkormányzat vagyongazdálkodásáról.

(2)[44] A Beruházási és Városüzemeltetési Osztály a jegyző irányításával koordinálja a község valamennyi intézményére, valamint a saját vagyonhasznosítási tevékenységére az éves beszámolók elkészítését.

Záró rendelkezések

20. § [45] E rendelet alkalmazása szempontjából

  • 1. Mezőgazdasági művelésű ingatlan
    • a) az a földrészlet, amelyet a település külterületén az ingatlan-nyilvántartásban szántó, szőlő, gyümölcsös, kert, gyep, nádas és erdőművelési ágban vagy halastóként tartanak nyilván;
    • b) mező-, erdőgazdasági művelés alatt álló belterületi föld: a rendeltetésszerű felhasználásig (az Országos Építésügyi Szabályzat szerinti építési telekké, építési területté alakításig) az a belterületi földrészlet, amelyet szántó, szőlő, gyümölcsös, kert, gyep, nádas, erdő művelési ágban vagy halastóként tartanak nyilván;
  • 2. Nem lakás célú építésre szolgáló ingatlan
    Minden olyan kül- és belterületi ingatlan, amelyre az általános rendezési terv és az egyén jogszabályok alapján ipari, építőipari, mezőgazdasági, vízgazdálkodási, kereskedelmi, rendészeti, művelődési, oktatási, kutatási, egészségügyi, szociális, jóléti és más gazdasági célra használt önálló helyiség vagy helyiségcsoport építhető.
  • 3.[46] A forgalomképtelen nemzeti vagyon, a korlátozottan forgalomképes vagyon, a nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű nemzeti vagyon, az üzleti vagyon fogalmát a nemzeti vagyonról szóló 2011. évi CXCVI. tv. 3. §-a határozza meg.

4-6.[47]

21. § [48] (1) E rendelet 1999. VI. hó 22.· napján lép hatályba, kihirdetéséről a jegyző gondoskodik.

(2)[49] E rendelet a belső piaci szolgáltatásokról szóló, az Európai Parlament és a Tanács 2006/123/EK irányelvnek való megfelelést szolgálja.

22/A. § [50] (1) Az Önkormányzat behajthatatlan követeléseiről lemondhat a 2000. évi C. tv. 3. § (4) bekezdés 10. pontjában szabályozott esetekben.

(2) Önkormányzati követelésről történő lemondásra bármely illetékes szakbizottság tehet javaslatot a PEKJB útján a Képviselő-testület felé.

  • a) Amennyiben bármely kérelmező az adósság teljes vagy részleges elengedését szociális indokkal kéri, úgy kérelmezőnek/adósnak a Szociális Bizottsághoz benyújtandó kérelmében igazolnia kell, hogy a tartozás megfizetése családi, jövedelmi, vagyoni és szociális körülményeire tekintettel családja vagy saját megélhetését veszélyezteti.
  • b) A követelés elengedéséről vagy mérsékléséről hozható tulajdonosi döntés csődegyezségi vagy bírói megállapodásban.

(3) A (2) pontban meghatározott teljes vagy részleges követelésről történő lemondás csak azokban az esetekben alkalmazható, amelyekben jogszabály másképpen nem rendelkezik.

(4) Az Önkormányzat javára fennálló követelés elengedéséről, illetve mérsékléséről a döntést a Pénzügyi Ellenőrző, Közbeszerzési és Jogi Bizottság javaslata alapján a Képviselő-testület hozza meg.

Polgármester

Jegyző

1. melléklet [51]

Göd Város Önkormányzat tulajdonában álló forgalomképtelen törzsvagyon

Közterület neve

Közterület jellege

Hrsz.

Vagyonelem

Akácfa

utca

4063

törzsvagyon

Akácfa

utca

4114

törzsvagyon

Alagút

utca

1826

törzsvagyon

Alagút

utca

2094

törzsvagyon

Áldás

utca

4977

törzsvagyon

Alkotás

utca

3367

törzsvagyon

Alkotás

utca

3398

törzsvagyon

Alkotmány

utca

349

törzsvagyon

Alkotmány

utca

354/24

törzsvagyon

Ambrus László

utca

2052/52

törzsvagyon

Arany János

utca

1270

törzsvagyon

Arany János

utca

1322

törzsvagyon

Arany János

utca

1416

törzsvagyon

Arany János

utca

1505

törzsvagyon

Arany János

utca

1580

törzsvagyon

Arany János

utca

1687

törzsvagyon

Arany János

utca

1756

törzsvagyon

Árokparti

fasor

3990

törzsvagyon

Árokparti

fasor

4219

törzsvagyon

Árokparti

fasor

4220

törzsvagyon

Árokparti

fasor

3988

törzsvagyon

Árpád

utca

5171

törzsvagyon

Árpád

utca

5459

törzsvagyon

Árvácska

utca

2911

törzsvagyon

Attila

utca

3194

törzsvagyon

Attila

utca

3279

törzsvagyon

Attila

utca

3409

törzsvagyon

Attila

utca

3495

törzsvagyon

Attila

utca

3652

törzsvagyon

Aulich

utca

2365

törzsvagyon

Babits Mihály

utca

1283

törzsvagyon

Babits Mihály

utca

1333

törzsvagyon

Babits Mihály

utca

1404

törzsvagyon

Babits Mihály

utca

1492

törzsvagyon

Babits Mihály

utca

1601

törzsvagyon

Babits Mihály

utca

1677

törzsvagyon

Babits Mihály

utca

1773

törzsvagyon

Bajcsy-Zsilinszky

utca

126

törzsvagyon

Bajcsy-Zsilinszky

utca

221

törzsvagyon

Bartók Béla

utca

351

törzsvagyon

Báthory

utca

1047

törzsvagyon

Batthyány

utca

2338

törzsvagyon

Beck Ö. Fülöp

tér

70

törzsvagyon

Bem

utca

2254

törzsvagyon

Berzsenyi

utca

983

törzsvagyon

Béke út

út

71

törzsvagyon

Béke út

524

törzsvagyon

Bethlen Gábor

utca

1053

törzsvagyon

Bimbó

utca

2961

törzsvagyon

Bischoff házaspár

utca

429

törzsvagyon

Bischoff házaspár

430

törzsvagyon

Baitz József altábornagy

utca

6801/133

törzsvagyon

Bocskai

utca

3355

törzsvagyon

Bodza

utca

2997

törzsvagyon

Bodza

utca

3044/1

törzsvagyon

Botond

utca

3946

törzsvagyon

Bozóky Gyula

tér

5637/2

törzsvagyon

Bozóky Gyula

tér

5638/2

törzsvagyon

Budai Nagy Antal

utca

945

törzsvagyon

Búzavirág

utca

2957

törzsvagyon

Csaba

utca

4246

törzsvagyon

Csaba

utca

4304

törzsvagyon

Család

utca

5046

törzsvagyon

Csalogány

utca

6162

törzsvagyon

Csendes

köz

4370

törzsvagyon

Cserfa

utca

1192

törzsvagyon

Csokonai

utca

2439

törzsvagyon

Csokonai

utca

2526

törzsvagyon

Csörsz

utca

6958/31

törzsvagyon

Dália

utca

3006

törzsvagyon

Dália

utca

3035

törzsvagyon

Damjanich

utca

1363

törzsvagyon

Damjanich

utca

1456

törzsvagyon

Damjanich

utca

1641

törzsvagyon

Deák Ferenc

utca

5318

törzsvagyon

Délibáb

utca

3822

törzsvagyon

Diófa

utca

1204

törzsvagyon

Diófa

utca

1201/5

törzsvagyon

Dobó István

utca

6442

törzsvagyon

Dózsa György

út

2194

törzsvagyon

Dr. Gönczi Gyula

utca

6801/287

törzsvagyon

Dr. Gönczi Gyula

utca

6801/288

törzsvagyon

Duna

köz

542

törzsvagyon

Duna

út

3327

törzsvagyon

Előd

utca

2317

törzsvagyon

Előd

utca

2619

törzsvagyon

Erdész

utca

2052/58

törzsvagyon

Erdész

utca

2075

törzsvagyon

Erdészu-Sportpálya parkoló

közter.

1934/2

törzsvagyon

Erdész

utca

1934/3

törzsvagyon

Erdész

utca

1934/4

törzsvagyon

Erdész

utca

2052/59

törzsvagyon

Erdész

utca

2052/67

törzsvagyon

Erdész

köz

2052/98

törzsvagyon

Erkel Ferenc

utca

1117

törzsvagyon

Erzsébet

utca

4440

törzsvagyon

Erzsébet

utca

4568

törzsvagyon

Erzsébet

utca

4634

törzsvagyon

Erzsébet liget

utca

6862/5

törzsvagyon

Erzsébet liget

utca

6801/20

törzsvagyon

Erzsébet liget

köz

6866/2

törzsvagyon

Eszter

utca

6112

törzsvagyon

Evezős

utca

3437

törzsvagyon

Evezős

utca

3466

törzsvagyon

Ezerjó

utca

4138

törzsvagyon

Ezerjó

tér

4183

törzsvagyon

Ezerjó

utca

4184

törzsvagyon

Fácán

utca

2063

törzsvagyon

Fenyves

utca

1154

törzsvagyon

Fenyves

köz

1153

törzsvagyon

Fóti

utca

6468/8

törzsvagyon

Fürdő

utca

1932

törzsvagyon

Fürdő

utca

1952

törzsvagyon

Fürdő

utca

2007

törzsvagyon

Fűzfa

utca

3015

törzsvagyon

Gárdonyi

utca

2395

törzsvagyon

Gárdonyi

utca

2547

törzsvagyon

Gerle

utca

6958/50

törzsvagyon

Gizella

utca

6126

törzsvagyon

Gizella

utca

6283

törzsvagyon

Gorkij

köz

546

törzsvagyon

Gorkij

utca

533

törzsvagyon

Gorkij

utca

570

törzsvagyon

Guttenberg

utca

2462

törzsvagyon

Gyopár

utca

2980

törzsvagyon

Hajnal

utca

3778

törzsvagyon

Hajnal

utca

3824/3

törzsvagyon

Halász

utca

3450

törzsvagyon

Harang

utca

2273

törzsvagyon

Harang

utca

2656

törzsvagyon

Harangvirág

utca

3024

törzsvagyon

Hársfa

utca

2746

törzsvagyon

Hársfa

utca

2800

törzsvagyon

Határ

utca

3195

törzsvagyon

Hessp Róbert

utca

2052/41

törzsvagyon

Hét vezér

utca

827

törzsvagyon

Hét vezér

utca

863

törzsvagyon

Hét vezér

utca

884/2

törzsvagyon

Hét vezér

utca

909

törzsvagyon

Hét vezér

utca

966

törzsvagyon

Honvéd

sor

4201

törzsvagyon

Honvéd

sor

4876/1

törzsvagyon

Honvéd sor /Névtelen tér

tér

4202

törzsvagyon

Honvéd

sor

4878

törzsvagyon

Hóvirág

utca

2929

törzsvagyon

Huba

utca

3927

törzsvagyon

Hunyadi

utca

3144

törzsvagyon

Huzella Tivadar

utca

6801/75

törzsvagyon

Ibolya

utca

2896

törzsvagyon

Ifjúság

köz

4363

törzsvagyon

Ilka

köz

3862

törzsvagyon

Ilka

köz

3861

törzsvagyon

Ilona

utca

6086

törzsvagyon

Ipoly

utca

1973

törzsvagyon

István

utca

4004

törzsvagyon

IV. Béla király

utca

5139

törzsvagyon

IV. Béla király

utca

5208

törzsvagyon

IV. Béla király

utca

5421

törzsvagyon

IV. Béla király

utca

5499

törzsvagyon

IV. Béla király

utca

5682

törzsvagyon

IV. Béla király

utca

5844

törzsvagyon

Iván Kovács L.

utca

2162

törzsvagyon

Jácint

utca

4039

törzsvagyon

Jancsi hegy

utca

6801/228

törzsvagyon

Jancsi hegy

utca

6958/32

törzsvagyon

János

utca

6046

törzsvagyon

Jászai Mari

utca

4228

törzsvagyon

Jászai Mari

utca

4271

törzsvagyon

Jávorka Sándor

utca

22

törzsvagyon

Jávorka Sándor

utca

414

törzsvagyon

Jávorka Sándor

utca

418

törzsvagyon

Jázmin

utca

2874

törzsvagyon

Jegenye

utca

2767

törzsvagyon

Jegenye

utca

2769/21

törzsvagyon

Jegenye

utca

2771

törzsvagyon

Jókai Mór

utca

1358

törzsvagyon

Jókai Mór

utca

1378

törzsvagyon

Jókai Mór

utca

1467

törzsvagyon

Jókai Mór

utca

1633

törzsvagyon

Jókai Mór

utca

1662

törzsvagyon

Jókai Mór

utca

1788

törzsvagyon

Jósika

utca

3234

törzsvagyon

Jósika

utca

3256

törzsvagyon

Jósika

utca

3424

törzsvagyon

Jósika

utca

3454

törzsvagyon

József

utca

4361

törzsvagyon

József

utca

4465

törzsvagyon

József

utca

4547

törzsvagyon

József

utca

4621

törzsvagyon

József Attila

utca

41

törzsvagyon

József Attila

utca

2113

törzsvagyon

Kacsóh Pongrác

utca

5734

törzsvagyon

Kacsóh Pongrác

utca

5761

törzsvagyon

Kacsóh Pongrác

utca

5794

törzsvagyon

Kacsóh Pongrác

utca

5831

törzsvagyon

Kacsóh Pongrác

utca

5888

törzsvagyon

Kacsóh Pongrác

utca

6000

törzsvagyon

Kádár

utca

6227

törzsvagyon

Kádár

utca

6321/3

törzsvagyon

Kádár

utca

6322/1

törzsvagyon

Kálmán

utca

4893

törzsvagyon

Kálmán

utca

4945

törzsvagyon

Kálmán

utca

5009

törzsvagyon

Kálmán

utca

5079

törzsvagyon

Kálmán

utca

5289

törzsvagyon

Kálmán

utca

5343

törzsvagyon

Kálmán

utca

5572

törzsvagyon

Kálmán

utca

5610

törzsvagyon

Karolina

utca

6114

törzsvagyon

Karolina

utca

6263

törzsvagyon

Katona József

utca

2501

törzsvagyon

Kazinczy Ferenc

utca

1030

törzsvagyon

Kazinczy Ferenc

utca

1258

törzsvagyon

Kazinczy Ferenc

utca

1310

törzsvagyon

Kazinczy Ferenc

utca

1428

törzsvagyon

Kazinczy Ferenc

utca

1518

törzsvagyon

Kazinczy Ferenc

utca

1557

törzsvagyon

Kazinczy Ferenc

utca

1697

törzsvagyon

Kazinczy Ferenc

utca

1739

törzsvagyon

Kék Duna

utca

3670

törzsvagyon

Kerek erdő

utca

6601/3

törzsvagyon

Kerek erdő

utca

6958/38

törzsvagyon

Kerek erdő

köz

6801/203

törzsvagyon

Kereszt

utca

169

törzsvagyon

Kereszt

utca

184

törzsvagyon

Kereszt

utca

194

törzsvagyon

Kikelet

utca

3729

törzsvagyon

Kincsem park/Pesti út

park

2690/7

törzsvagyon

Kincsem

utca

2695

törzsvagyon

Kincsem

utca

2836

törzsvagyon

Kinizsi

utca

5151

törzsvagyon

Kinizsi

utca

5722

törzsvagyon

Kisfaludy

utca

4378

törzsvagyon

Kisfaludy

utca

4374/3

törzsvagyon

Kisfaludy

utca

4414

törzsvagyon

Kisfaludy

utca

4588

törzsvagyon

Kisfaludy

utca

4648

törzsvagyon

Kiss Ernő

utca

2297

törzsvagyon

Kiss János

utca

1441

törzsvagyon

Klapka

utca

2238

törzsvagyon

Klára

utca

6138

törzsvagyon

Klára

utca

6304

törzsvagyon

Kóczán Mór

utca

6801/91

törzsvagyon

Kodály Zoltán

utca

622

törzsvagyon

Kolozsvári

utca

4320

törzsvagyon

Komlókért

utca

6801/192

törzsvagyon

Kossuth

köz

773

törzsvagyon

Kossuth Lajos

utca

765/1

törzsvagyon

Kossuth

tér

334

törzsvagyon

Kosztolányi Dezső

utca

1809

törzsvagyon

Kölcsey Ferenc

utca

1083

törzsvagyon

Kölcsey Ferenc

utca

1245

törzsvagyon

Könyök

utca

3976

törzsvagyon

Körforgalmi I.

utca

3607

törzsvagyon

Körforgalmi II.

utca

3619

törzsvagyon

Körforgalmi IV.

utca

3645/1

törzsvagyon

Körforgalmi V.

utca

3665

törzsvagyon

Körös

utca

1879

törzsvagyon

Köztársaság

út

2772

törzsvagyon

Kraszna

utca

1853

törzsvagyon

Kusché Ernő

utca

789

törzsvagyon

Lajos

utca

4155

törzsvagyon

Lajos

köz

4171

törzsvagyon

Lánchíd

utca

152

törzsvagyon

Lánchíd

utca

244

törzsvagyon

Lánchíd

köz

268

törzsvagyon

Latabár

utca

3267

törzsvagyon

Latabár Kálmán

tér

3328/8

törzsvagyon

Lázár Vilmos

utca

1362

törzsvagyon

Lázár Vilmos

utca

1427

törzsvagyon

Lehel

utca

4535

törzsvagyon

Leiningen

utca

558

törzsvagyon

Lenkey

utca

5592

törzsvagyon

Lenkey

utca

5718

törzsvagyon

Liget

utca

3823

törzsvagyon

Lomb

utca

3524

törzsvagyon

Luther Márton

utca

350

törzsvagyon

Luther Márton

utca

354/1

törzsvagyon

Madách Imre

utca

4257

törzsvagyon

Madách Imre

utca

4395

törzsvagyon

Madár

utca

3088

törzsvagyon

Mayerffy József

utca

6468/16

törzsvagyon

Margit

utca

6011

törzsvagyon

Mária

utca

4519

törzsvagyon

Maros

utca

1936

törzsvagyon

Martinovics

utca

2513

törzsvagyon

Mátyás

utca

4341

törzsvagyon

Mátyás

utca

4489

törzsvagyon

Ménesi

utca

4003

törzsvagyon

Ménesi

utca

4203

törzsvagyon

Mészáros Lázár

utca

2139

törzsvagyon

Mihácsi György

utca

2688

törzsvagyon

Mikes Kelemen

utca

2376

törzsvagyon

Mikes Kelemen

utca

2573

törzsvagyon

Mikszáth Kálmán

utca

1002/1

törzsvagyon

Mikszáth Kálmán

utca

1002/2

törzsvagyon

Mikszáth Kálmán

utca

1003

törzsvagyon

Mikszáth Kálmán

utca

1710

törzsvagyon

Mikszáth Kálmán

utca

1648/18

törzsvagyon

Mikszáth Kálmán

utca

1648/21

törzsvagyon

Móricz Zsigmond

utca

1569

törzsvagyon

Munkácsy Mihály

út

6462

törzsvagyon

Munkácsy Mihály

út

6501

törzsvagyon

Munkácsy Mihály

közter.

6497

törzsvagyon

Muskátli

utca

2881

törzsvagyon

Nagy Imre

utca

2121

törzsvagyon

Napsugár

utca

3730

törzsvagyon

Napsugár

köz

3715

törzsvagyon

Nefelejcs

utca

2921

törzsvagyon

Nemeskéri-Kiss Miklós

út

1244

törzsvagyon

Nemeskéri-Kiss Miklós

út

1828/1

törzsvagyon

Németh László

utca

6801/117

törzsvagyon

Nyár

utca

6223

törzsvagyon

Nyírfa

utca

2719

törzsvagyon

Nyírfa

utca

2819

törzsvagyon

Ojtványos

utca

6801/242

törzsvagyon

Orgona

utca

2773/2

törzsvagyon

Orgona

utca

2785

törzsvagyon

Otthon

utca

3854

törzsvagyon

Otthon

utca

3911

törzsvagyon

Otthon

utca

3912/7

törzsvagyon

Öreg-futó

utca

6951/1

törzsvagyon

Öreg-futó

utca

6953/2

törzsvagyon

Öreg-futó

utca

6954/2

törzsvagyon

Öreg-futó

utca

6955/2

törzsvagyon

Öreg-futó

utca

6956/8

törzsvagyon

Öreg-futó

utca

6956/10

törzsvagyon

Öreg-futó

utca

6958/74

törzsvagyon

Öreg-futó

utca

8051/10

törzsvagyon

Öreg-kastély

utca

6468/30

törzsvagyon

Összekötő

út

6613

törzsvagyon

Összekötő

út

6869

törzsvagyon

Ősz

utca

6210

törzsvagyon

Paksi János

tér

4750/10

törzsvagyon

Palczer János

utca

2671

törzsvagyon

Pálma

utca

5936

törzsvagyon

Pálma

utca

5988

törzsvagyon

Pálya

utca

2053

törzsvagyon

Pálya

utca

2054

törzsvagyon

Pálya

utca

2074

törzsvagyon

Pannónia

utca

4727

törzsvagyon

Patak

utca

4227

törzsvagyon

Pázmány Péter

utca

934

törzsvagyon

Pázmány Péter

utca

935

törzsvagyon

Pázmány Péter

utca

992

törzsvagyon

Pesti

út

118/10

törzsvagyon

Pesti

út

106

törzsvagyon

Pesti

út

108

törzsvagyon

Pesti

út

2481

törzsvagyon

Pesti

út

2545

törzsvagyon

Pesti

út

2548

törzsvagyon

Pesti

út

2655

törzsvagyon

Pesti

út

2689

törzsvagyon

Pesti

út

2838

törzsvagyon

Pesti

út

3867/15

törzsvagyon

Pesti

út

4656

törzsvagyon

Pesti

út

4747/5

törzsvagyon

Petőfi Sándor

utca

391

törzsvagyon

Petőfi Sándor

utca

497

törzsvagyon

Petőfi Sándor

utca

721

törzsvagyon

Petőfi

tér

1321

törzsvagyon

Petőfi

tér

1320

törzsvagyon

Pipacs

utca

2971

törzsvagyon

Piros Mihály

utca

6958/19

törzsvagyon

Pozsonyi

utca

3838

törzsvagyon

Pozsonyi

utca

3882

törzsvagyon

Pöltenberg Ignác

utca

1104

törzsvagyon

Pöltenberg Ignác

utca

1296

törzsvagyon

Pulykaház

utca

6801/170

törzsvagyon

Puskin

köz

610

törzsvagyon

Puskin

utca

617/1

törzsvagyon

Rába

utca

1941

törzsvagyon

Rába

utca

2024

törzsvagyon

Radnóti Miklós

utca

1346

törzsvagyon

Radnóti Miklós

utca

1391

törzsvagyon

Radnóti Miklós

utca

1479

törzsvagyon

Radnóti Miklós

utca

1619

törzsvagyon

Radnóti Miklós

utca

1668

törzsvagyon

Rákóczi Ferenc

út

2093

törzsvagyon

Regős

utca

3246

törzsvagyon

Révay testvérek

utca

5111

törzsvagyon

Révay testvérek

utca

5112/1

törzsvagyon

Révay testvérek

utca

5112/3

törzsvagyon

Révay testvérek

utca

5260

törzsvagyon

Révay testvérek

utca

5373

törzsvagyon

Révay testvérek

utca

5544

törzsvagyon

Rezeda

utca

2942

törzsvagyon

Rezeda

utca

2949

törzsvagyon

kivett közterület

2965/1

törzsvagyon

kivett közpark

2965/2

törzsvagyon

kivett közterület

783/2

törzsvagyon

Rozmaring

utca

3030

törzsvagyon

Rozmaring

utca

3031/1

törzsvagyon

Rozmaring

utca

3054

törzsvagyon

Rozmaring

utca

3079/2

törzsvagyon

Rómaiak

útja

1830

törzsvagyon

Rómaiak

útja

1829/11

törzsvagyon

Rómaiak

útja

2052/106

törzsvagyon

Rózsa

utca

4707

törzsvagyon

Rózsa

utca

4778

törzsvagyon

Rózsa

utca

4833

törzsvagyon

Sajó

utca

1919

törzsvagyon

Sajó

utca

1963

törzsvagyon

Sajó

utca

1990

törzsvagyon

Ság vári

köz

4835

törzsvagyon

Ságvári

köz

4838/3

törzsvagyon

Ságvári

köz

4839

törzsvagyon

Sárga rigó

utca

8051/11

törzsvagyon

Schöffer Ferenc

utca

6956/8

törzsvagyon

Schweidel József

utca

883

törzsvagyon

Schweidel József

utca

885

törzsvagyon

Sellő

utca

3132

törzsvagyon

Sellő

utca

3178

törzsvagyon

Sellő

utca

3297

törzsvagyon

Sellő

utca

3386

törzsvagyon

Sellő

utca

3523

törzsvagyon

Sió

utca

2048

törzsvagyon

Sport

utca

4753

törzsvagyon

Sport

utca

4814

törzsvagyon

Sport

utca

4849

törzsvagyon

Streba János

utca

1213

törzsvagyon

Szabadságharcosok

útja

320

törzsvagyon

Szabó Ervin

utca

1054

törzsvagyon

Szamos

utca

1866

törzsvagyon

Szamos

utca

1903

törzsvagyon

Szamos

köz

1827/12

törzsvagyon

Széchényi

utca

5191

törzsvagyon

Széchényi

utca

5148/10

törzsvagyon

Széchényi

utca

5148/20

törzsvagyon

Széchényi

utca

5149

törzsvagyon

Szeder

utca

4683

törzsvagyon

Szeder

utca

4769

törzsvagyon

Szeder

utca

4732/3

törzsvagyon

Szeder

utca

4747/3

törzsvagyon

Szeder

utca

4750/5

törzsvagyon

Szegfű

utca

2779

törzsvagyon

Szegfű

utca

2839

törzsvagyon

Szent Imre herceg

utca

4605

törzsvagyon

Szent István

utca

197

törzsvagyon

Szent István

utca

2179

törzsvagyon

Szent László

utca

2354

törzsvagyon

Szent László

utca

2597

törzsvagyon

Szeszfőzde

utca

2769/11

törzsvagyon

Szeszfőzde

utca

2769/15

törzsvagyon

Szilvás

utca

1131

törzsvagyon

Sződi

utca

4907

törzsvagyon

Szőlőkért

utca

4091

törzsvagyon

Szőlőkért

utca

4182

törzsvagyon

Tanács

köz

211

törzsvagyon

Táncsics Mihály

utca

302

törzsvagyon

Tavasz

utca

1714

törzsvagyon

Tél

utca

6201

törzsvagyon

Teleki Pál

utca

5636

törzsvagyon

Teleki Pál

utca

5638/2

törzsvagyon

Teleki Pál

utca

5976

törzsvagyon

Teleki Pál

utca

6099

törzsvagyon

Teleki Pál

utca

6240

törzsvagyon

Templom

utca

335

törzsvagyon

Tenkes

köz

450

törzsvagyon

Termál fürdő

körút

6801/22

törzsvagyon

Termál fürdő

közter/tér

6801/21

törzsvagyon

Terv

utca

6072

törzsvagyon

Thököly

utca

3086

törzsvagyon

Tisza

utca

1880

törzsvagyon

Tisza

utca

1881/3

törzsvagyon

köz

354/16

törzsvagyon

Toboz

utca

6175

törzsvagyon

Toldi

utca

5778

törzsvagyon

Toldi

utca

6317

törzsvagyon

Tompa Mihály

utca

804

törzsvagyon

Tóth Árpád

utca

1709

törzsvagyon

Török Ignác

utca

276

törzsvagyon

Tulipán

utca

2840

törzsvagyon

Turista

utca

5813

törzsvagyon

Turista

utca

6188

törzsvagyon

Új élet

utca

3585

törzsvagyon

Új

utca

4736

törzsvagyon

Vadőr

utca

6958/67

törzsvagyon

Vadvirág

utca

3112

törzsvagyon

Vadvirág

utca

3163

törzsvagyon

Vadvirág

utca

3312

törzsvagyon

Vadvirág

utca

3356

törzsvagyon

Vadvirág

utca

3550

törzsvagyon

Vasút

utca

6238

törzsvagyon

Vasút

utca

6239

törzsvagyon

Vasúti

sor

4880

törzsvagyon

Vasút

utca

6025

törzsvagyon

Vasúti

utca

6073

törzsvagyon

Vasvári Pál

utca

463

törzsvagyon

Vasvári Pál

utca

669

törzsvagyon

Várdomb

utca

4732/9

törzsvagyon

Vécsei

utca

788

törzsvagyon

Verseny

utca

5173

törzsvagyon

Verseny

utca

5746

törzsvagyon

Viola

utca

2988

törzsvagyon

Virágos

utca

4287

törzsvagyon

Vörösmarty Mihály

utca

839

törzsvagyon

Wígner Jenő

utca

6801/149

törzsvagyon

Zala

utca

1840

törzsvagyon

Zimpel Károly

utca

2052/87

törzsvagyon

Zimpel Károly

utca

2052/1

törzsvagyon

Zrínyi

utca/régészeti védett*

6423

törzsvagyon

Zrínyi

utca

6425

törzsvagyon

Zúgóárok

utca

6801/219

törzsvagyon

Zúgóárok

köz

6801/217

törzsvagyon

Zsuzsanna

utca

6151

törzsvagyon

Közterület (Ilka p. mellett)

közter.

3076

törzsvagyon

Közterület (Ilka p. mellett)

közter.

3079/10

törzsvagyon

Közterület (Ilka p. mellett)

közter.

3827

törzsvagyon

Duna melletti terület

mocsár

249

törzsvagyon

Duna melletti terület

mocsár

352/1

törzsvagyon

Duna melletti terület

töltés

352/6

törzsvagyon

Duna melletti terület

mocsár

353

törzsvagyon

Duna melletti terület

strand

525

törzsvagyon

Duna melletti terület

mocsár

562/1

törzsvagyon

Duna melletti terület

közter.

769

törzsvagyon

MÁV. Melletti tér

közter.

105

törzsvagyon

Pesti út (Hawai pressó lottózó)

beépítetlen ter.

118/1

törzsvagyon

külterületi út

földút

05/24

törzsvagyon

külterületi út

földút

07/1

törzsvagyon

külterületi út

földút

07/2

törzsvagyon

külterületi út

földút

07/3

törzsvagyon

külterületi út

földút

07/4

törzsvagyon

külterületi út

földút

07/5

törzsvagyon

külterületi út

földút

010

törzsvagyon

külterületi út

földút

011

törzsvagyon

külterületi út

földút

014

törzsvagyon

kerékárút

szántó

018/24

törzsvagyon

kerékárút

szántó

018/26

törzsvagyon

kerékárút

szántó

018/28

törzsvagyon

kerékárút

szántó

018/30

törzsvagyon

kerékárút

szántó

018/32

törzsvagyon

kerékárút

szántó

018/34

törzsvagyon

kerékárút

szántó

018/36

törzsvagyon

kerékárút

szántó

018/38

törzsvagyon

kerékárút

szántó

018/40

törzsvagyon

kerékárút

szántó

018/42

törzsvagyon

kerékárút

szántó

018/44

törzsvagyon

kerékárút

szántó

018/48

törzsvagyon

kerékárút

szántó

018/52

törzsvagyon

kerékárút

szántó

018/53

törzsvagyon

szennyvíztisztító

közterület

018/56

törzsvagyon

beütő pálya mellett

aszfaltos

019

törzsvagyon

kerékárút

szántó

035/4

törzsvagyon

kerékárút

legelő

035/5

törzsvagyon

út

földút

036/1

törzsvagyon

út

földút

036/2

törzsvagyon

kerékárút

földút/árok

037/80

törzsvagyon

Nemeskéri út külterületi szakasz

aszfaltos

038

törzsvagyon

út

földút/régészeti védettség

039/43*

törzsvagyon

út

földút/régészeti védettség

039/75*

törzsvagyon

út

földút

039/108

törzsvagyon

út

földút

039/147

törzsvagyon

kerékárút

szántó

039/181

törzsvagyon

kerékárút

szántó

039/183

törzsvagyon

kerékárút

szántó

039/185

törzsvagyon

kerékárút

szántó

039/187

törzsvagyon

kerékárút

szántó

039/189

törzsvagyon

kerékárút

szántó

039/191

törzsvagyon

kerékárút

szántó

039/193

törzsvagyon

kerékárút

szántó

039/195

törzsvagyon

kerékárút

szántó

039/197

törzsvagyon

kerékárút

szántó

039/199

törzsvagyon

kerékárút

szántó

039/201

törzsvagyon

kerékárút

szántó

039/203

törzsvagyon

kerékárút

szántó

039/205

törzsvagyon

kerékárút

szántó

039/207

törzsvagyon

kerékárút

szántó

039/209

törzsvagyon

kerékárút

szántó

039/210

törzsvagyon

kerékárút

szántó

039/212

törzsvagyon

kerékárút

szántó

039/214

törzsvagyon

kerékárút

szántó

039/216

törzsvagyon

21170 sz út része

aszfaltos

040

törzsvagyon

közút

földút

041/2

törzsvagyon

Hajcsárút

aszfaltos

041/19

törzsvagyon

Hajcsárút

földút

042/1

törzsvagyon

út

földút

042/3

törzsvagyon

út

földút

042/4

törzsvagyon

út

földút

048/2

törzsvagyon

út

földút

048/4

törzsvagyon

Samsunghoz vezető aszfaltos

aszfaltos

051

törzsvagyon

út

földút

054

törzsvagyon

út

földút

056

törzsvagyon

árok

árok

057/55

törzsvagyon

árok

árok

060/2

törzsvagyon

árok

árok

060/4

törzsvagyon

földút

földút

062/40

törzsvagyon

út

földút

062/51

törzsvagyon

árok

árok

062/52

törzsvagyon

út

földút

063/1

törzsvagyon

út

földút

063/2

törzsvagyon

út

földút

065

törzsvagyon

út

földút

068/10

törzsvagyon

út

földút

069

törzsvagyon

Nemeskéri út külterületi szakasz

aszfaltos

071

törzsvagyon

út

földút

072

törzsvagyon

út

földút

074

törzsvagyon

út

földút

075

törzsvagyon

út

földút

080

törzsvagyon

út

földút

082/2

törzsvagyon

út

földút

082/4

törzsvagyon

út

földút

084/71

törzsvagyon

út

földút

086/1

törzsvagyon

út

földút

086/4

törzsvagyon

út

földút

087

törzsvagyon

út

földút

092

törzsvagyon

út

földút

095

törzsvagyon

út

földút

098

törzsvagyon

út

földút

0103/3

törzsvagyon

út

földút

0105/2

törzsvagyon

út

földút

0105/4

törzsvagyon

út

földút

0105/5

törzsvagyon

út

földút

0107

törzsvagyon

út

földút

0108/10

törzsvagyon

út

földút

0113

törzsvagyon

út

földút

0115

törzsvagyon

árok/szántó

szántó

0174

törzsvagyon

Saját használatú út

2690/10

Forgalomképtelen

Saját használatú út

2690/12

Forgalomképtelen

Közterület

Kivett közterület

2268/1

törzsvagyon

Közterület

Kivett közterület

2268/2

törzsvagyon

Közterület

Kivett közterület

2268/3

törzsvagyon

Összekötő út

kivett út

6602/2

törzsvagyon

Névtelen utca

kivett út

6602/3

törzsvagyon

-

kivett golfpálya, sport-
és szabadidőközpont

6604/1

törzsvagyon

-

kivett golfpálya, sport-
és szabadidőközpont

6604/5

törzsvagyon

-

kivett golfpálya, sport-
és szabadidőközpont (helyi jelentőségű természetvédelmi terület, országos jelentőségű védett természeti terület - ex lege védett láp az ingatlan 17123 m2 területére vonatkozóan)

6607/2

törzsvagyon

-

kivett golfpálya, sport-
és szabadidőközpont

6609

törzsvagyon

-

kivett golfpálya, sport-
és szabadidőközpont

6612/2

törzsvagyon

2. melléklet [52]

Nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű nemzeti vagyon

Közterület neve

Közterület jellege

Hrsz.

Vagyonelem

Balassi Bálint

utca/régészeti védett*

6401

törzsvagyon

Mayerffy József

utca/védett*

6422

törzsvagyon

Paksi János

tér/régészeti védett*

4750/7

törzsvagyon

Zrínyi

utca/régészeti védett*

6423

törzsvagyon

Erzsébet

Ilka patak

4604/24

törzsvagyon

Kisfaludy u

Ilka patak

4604/6

törzsvagyon

Ilka patak

vízfoly.

3913

törzsvagyon

Ilka patak

vízfoly.

3989

törzsvagyon

Ilka patak

vízfoly.

4662

törzsvagyon

Ilka patak

vízfoly.

4894

törzsvagyon

Közterület (Ilka p. mellett)

árok*

6241

törzsvagyon

Közterület

árok*

6610

törzsvagyon

„Pólus” területen

2052/75

törzsvagyon

„Pólus” területen

árok

2052/92

törzsvagyon

Nemeskéri parkredő

erdő

1934/1

törzsvagyon

Kádár u

erdő

6322/5

törzsvagyon

„Pólus” terület

zöldter/védett*

2052/2

törzsvagyon

„Pólus” terület

zöldter/védett*

2052/3

törzsvagyon

„Pólus” terület

zöldter/védett*

2052/4

törzsvagyon

„Pólus” terület

zöldter/védett*

2052/5

törzsvagyon

„Pólus” terület

zöldter/védett*

2052/6

törzsvagyon

„Pólus” terület

zöldter/védett*

2052/7

törzsvagyon

„Pólus” terület

zöldter/védett*

2052/82

törzsvagyon

„Pólus” terület

zöldter/védett*

2052/83

törzsvagyon

„Pólus” terület

zöldter/védett*

2052/84

törzsvagyon

Pólus” terület

zöldter/védett*

2052/85

törzsvagyon

„Pólus” terület

zöldter/védett*

2052/86

törzsvagyon

„Pólus” terület

zöldter/védett*

2052/88

törzsvagyon

„Pólus” területen

közter.

6603

törzsvagyon

Homok-sziget

sziget/védettség*

03

törzsvagyon

Ilka-patak

vízfolyás

04

törzsvagyon

külterületi út

földút/régészeti
védettség

039/43*

törzsvagyon

külterületi út

földút/régészeti
védettség

039/75*

törzsvagyon

-

kivett golfpálya, sport- és szabadidőközpont (helyi jelentőségű természetvédelmi terület, védett terület /láp/)

6604/2

törzsvagyon

-

kivett golfpálya, sport- és szabadidőközpont (helyi jelentőségű természetvédelmi terület, védett terület /láp/)

6604/3

törzsvagyon

-

kivett golfpálya, sport- és szabadidőközpont (helyi jelentőségű természetvédelmi terület, védett terület /láp/)

6604/4

törzsvagyon

-

kivett golfpálya, sport- és szabadidőközpont (helyi jelentőségű természetvédelmi terület - ex lege védett láp az ingatlan 1051 m2 területére vonatkozóan)

6607/1

törzsvagyon

-

kivett golfpálya, sport és szabadidőközpont, védett terület /láp/)

6612/1

törzsvagyon

3. melléklet [53]

Göd Város Önkormányzat korlátozottan forgalomképes törzsvagyona

Ingatlan megnevezése

Címe

Hrsz

Vagyonelem

József Attila Művelődési Ház

Pesti út 72.

1

korlátozottan forg.képes

Okmányiroda

Pesti út 60.

16/2

korlátozottan forg.képes

Polgármesteri Hivatal

Pesti út 81.

206

korlátozottan forg.képes

Huzella Tivadar Általános Iskola Walk épület

Petőfi u. 51.

378

korlátozottan forg.képes

Kastély Központi Óvoda óvodaegység

Jávorka u. 12-14

383

korlátozottan forg.képes

Huzella Tivadar Általános Iskola

Petőfi u. 48

394

korlátozottan forg.képes

Kastély Központi Óvoda

Béke u. 6

529

korlátozottan forg.képes

Idősek Klubja

Vasvári P. u. 9

652

korlátozottan forg.képes

kivett intézményi épület, udvar

783/1

korlátozottan forg.képes

kivett úttörőtábor

783/3

korlátozottan forg.képes

kivett úttörőtábor

6783/4

korlátozottan forg.képes

Temető

Pázmány P. u

936

korlátozottan forg.képes

Temető

Nemeskéri

1829/2

korlátozottan forg.képes

Temető

Nemeskéri

1829/3

korlátozottan forg.képes

Tartalék Temető

Nemeskéri

1829/4

korlátozottan forg.képes

Kastély Központi Óvoda Fácán óvodaegység

Rákóczi u. 23

2172

korlátozottan forg.képes

Temető

Pesti út

2527

korlátozottan forg.képes

Németh László Általános Iskola

Ifjúság köz 1-3

4362

korlátozottan forg.képes

Temető

Jácint u.

4032

korlátozottan forg.képes

Egészségház

Kisfaludy u. 7.

4374/2

korlátozottan forg.képes

Településellátó Szervezet

Duna u. 5.

4384

korlátozottan forg.képes

Bölcsőde

Rákóczi u.142.

4869

korlátozottan forg.képes

Ady klub

Kálmán u. 13.

5288

korlátozottan forg.képes

Gyerm.jóléti és ped. Szakszolg

Ady u. 6.

5604

korlátozottan forg.képes

Kincsem óvoda

Lenkey u. 13-15

5617

korlátozottan forg.képes

Kincsem Óvoda

Lenkey u. 17-19

5623

korlátozottan forg.képes

Tűzoltó szertár

Bozóky tér

5641

korlátozottan forg.képes

Bölcsőde

Komlókért u. 19-21

6801/224

korlátozottan forg.képes

Tesz telep

Sződliget külterület

066/5; -/6

korlátozottan forg.képes

beépítetlen terület (telkkiegészítés)

Tóth Árpád u.

1648/9

korlátozottan forg.képes

beépítetlen terület (telkkiegészítés)

Tóth Árpád u.

1661/10

korlátozottan forg.képes

beépítetlen terület (telkkiegészítés)

Tóth Árpád u.

1661/11

korlátozottan forg.képes

beépítetlen terület (telkkiegészítés)

Tóth Árpád u.

1661/13

korlátozottan forg.képes

beépítetlen terület (telkkiegészítés)

Tóth Árpád u.

1661/14

korlátozottan forg.képes

beépítetlen terület (földhasználati joggal terhelt)

Tisza u. 13

1889

korlátozottan forg.képes

beépítetlen terület (földhasználati joggal terhelt)

Tisza u. 11

1890

korlátozottan forg.képes

Sportpálya

Nemeskéri parkerdő

1935

korlátozottan forg.képes

beépítetlen terület (földhasználati joggal terhelt Duna csárda)

Jósika u. 16

3255/4

korlátozottan forg.képes

beépítetlen terület

Pesti út mellett

3867/2

korlátozottan forg.képes

Sportpálya

Rákóczi u

4846

korlátozottan forg.képes

Sportpálya

Zrínyi u

6424

korlátozottan forg.képes

Gazdasági épület és udvar

Pesti út

2690/11

Korlátozottan forgalomképes

Gödi Termálstrand

Összekötő út 6602/1 hrsz.

6602/1

korlátozottan forg.képes

kivett golfpálya

Göd külterület 018/5

018/5

korlátozottan forg.képes

kivett beépítetlen terület

Göd külterület 018/51

018/51

korlátozottan forg.képes

4. melléklet [54]

Göd Város Önkormányzat forgalomképes üzleti vagyona

Épületek

Cím

Tevékenység

Ö.k tul.
rész m2

Hrsz.

Vagyonelem

József A.u.1

kizárólagos tulajdon (tároló)

9

37

forgalomképes

Béke u. 6

kizárólagos tulajdon 1 lakás

42

435

forgalomképes

Gorkij köz

kizárólagos tulajdon (parkoló)

230

543/9

forgalomképes

Nemeskéri u. 50

kizárólagos tulajdon2 db lakás

48,00, 29,00

1203/4

forgalomképes

Hernád u.

albérlők háza 1(1 tul. hányad

768

1835/1

forgalomképes

Zimpel K. u.4

(akóház, udvar 2/4 tul. hányad

402

2052/23

forgalomképes

Pesti út 123

lakóház,udvar 2/12 tul. hányad

61

3149

forgalomképes

Regős U.36.

kizárólados tulajdon 1 lakás

57

3243

forgalomképes

Ifjúság u.6

lakóház,udvar 1/1 tul. hányad

720

4366

forgalomképes

Rózsa u.33.

1 lakás 2 garage

73

4750/9/A/1

forgalomképes

Rózsa u.33.

garage

19

4750/9/A/8

forgalomképes

Rózsa u.33.

garage

19

4750/9/A/10

forgalomképes

Széchenyi u. 87

9 db lakás, udvar 1/1 túl.hányad

639

5148/18

forgalomképes

Széchenyi u. 89

641

5148/19

forgalomképes

Kacsóh P. u.61

lakóház .udvar

857

5759

forgalomképes

Öregkastély u.3

lakóház .udvar 1/1 tul.hányad

109

6468/36

forgalomképes

Kisfaludy u. 7.

orvosi rendelőkizárólagos tulajdon

65

4374/1

forgalomképes

Pesti út 81.

orvosi rendelőkizárólagos tulajdon

124

206/A

forgalomképes

Balassi Bálint u

orvosi rendelő 1/1 tul.hányad

662

6502/1,-/2

forgalomképes

Lajos u

lakóház, udvar 2/4 tul. hányad

787/2

4157

forgalomképes

Lajos u

beépítetlen terület 2/4 tul. hányad

796/2

4158

forgalomképes

Erdész u. 2075/2 hrsz

Kivett egyéb épület, udvar

449

2075/2

forgalomképes

Névtelen tér
6322/6 hrsz.

kivett kápolna, udvar, gazdasági épület és istálló

23888

6322/6

forgalomképes

Földterületek

Cím

Tevékenység

Ö.k tul.
rész m2

Hrsz

Vagyonelem

Rákóczi Ferenc utca 106.

kivett beépítetlen terület

Összes terület: 17.395 m2, ebből forgalomképes a Geodolit Kft. által 0410/20 munkaszám alatt készített változási vázrajz szerinti 80 m2

4846

forgalomképes

Rómaiak útja

beépítetlen terület

747

1829/5

forgalomképes

Rómaiak útja

beépítetlen terület

753

1829/6

forgalomképes

Rómaiak útja

beépítetlen terület

754

1829/7

forgalomképes

Rómaiak útja

beépítetlen terület

754

1829/8

forgalomképes

Rómaiak útja

beépítetlen terület

754

1829/9

forgalomképes

Nemeskéri parkerdő

szennyvízátemelő

65

1934/5

forgalomképes

Attila u. 19

beépítetlen terület

1 088

3285

forgalomképes

Mayerffy u

beépítetlen terület (harangláb)

717

6468/38

forgalomképes

Mayerffy u

beépítetlen terület

512

6468/39

forgalomképes

Huzella u.5

beépítetlen terület

1 000

6801/65

forgalomképes

Huzella u.13

beépítetlen terület

1 200

6801/69

forgalomképes

Termál fürdő út

beépítetlen terület(jelzáloggal terhelt)

18 942

6801/280

forgalomképes

Termál fürdő út

beépítetlen terület

820

6868

forgalomképes

Árokparti fasor

szennyvízátemelő

50

8251

forgalomképes

„Pólus” terület

kivett teniszpálya, sportlétesítmény

9849

6324/2

forgalomképes

Jegenye

erdő

1124 m2 (kizárólag a CARTOPED Kft. által 17-26, -27 és -28/2016. szám alatt elkészített és a Pest Megyei Kormányhivatal Dunakeszi Járási Hivatala által záradékolt változási vázrajzokkal érintett nagyságú terület)

2769/3

forgalomképes

Jegenye

beépítetlen terület

727 m2

2769/19

forgalomképes

Jegenye

beépítetlen terület

1087 m2

2769/20

forgalomképes

kivett beépítetlen terület

720 m2

783/5

forgalomképes

Névtelen tér 6324/1 hrsz.

kivett beépítetlen terület, védett terület (láp)

12158

6324/1

forgalomképes

Névtelen tér 6322/7 hrsz.

kivett beépítetlen terület, védett terület (láp)

23651

6322/7

forgalomképes

Egyéb vagyon

Szennyízcsatorna hálózat

forgalomképes


[1] Beiktatta: Göd Város Önkormányzata Képviselő-testületének 11/2006. (V. 5.) önkormányzati rendelete 1. §. Hatályos: 2006. V. 5-től.
[2] Megállapította: Göd Város Önkormányzata Képviselő-testületének 8/2013. (IV. 26.) önkormányzati rendelete 1. §. Hatályos: 2013. V. 1-től.
[3] Megállapítva: Göd Város Önkormányzata Képviselő-testületének 8/2013. (IV. 26.) önkormányzati rendelete 2. § alapján. Hatályos: 2013. V. 1-től.
[4] Megállapítva: Göd Város Önkormányzata Képviselő-testületének 8/2013. (IV. 26.) önkormányzati rendelete 2. § alapján. Hatályos: 2013. V. 1-től.
[5] Korábbi bekezdés hatályon kívül helyzve és a számozás módosítva: Göd Város Önkormányzata Képviselő-testületének 8/2013. (IV. 26.) önkormányzati rendelete 2. § alapján.
[6] Módosította: Göd Város Önkormányzata Képviselő-testületének 8/2013. (IV. 26.) önkormányzati rendelete 5. §.
[7] Megállapította: Göd Város Önkormányzata Képviselő-testületének 8/2013. (IV. 26.) önkormányzati rendelete 3. §. Hatályos: 2013. V. 1-től.
[8] Beiktatta: Göd Város Önkormányzata Képviselő-testületének 8/2013. (IV. 26.) önkormányzati rendelete 3. §. Hatályos: 2013. V. 1-től.
[9] Beiktatta: Göd Város Önkormányzata Képviselő-testületének 8/2013. (IV. 26.) önkormányzati rendelete 3. §. Hatályos: 2013. V. 1-től.
[10] Megállapította: Göd Város Önkormányzata Képviselő-testületének 11/2009. (III. 26.) önkormányzati rendelete 1. §. Hatályos: 2009. IV. 1-től.
[11] Módosította: Göd Város Önkormányzata Képviselő-testületének 8/2013. (IV. 26.) önkormányzati rendelete 5. §.
[12] Módosította: Göd Város Önkormányzata Képviselő-testületének 8/2013. (IV. 26.) önkormányzati rendelete 5. §, Göd Város Önkormányzata Képviselő-testületének 24/2019. (XI. 6.) önkormányzati rendelete 5. §.
[13] Módosította: Göd Város Önkormányzata Képviselő-testületének 8/2013. (IV. 26.) önkormányzati rendelete 5. §.
[14] Megállapította: Göd Város Önkormányzata Képviselő-testületének 11/2009. (III. 26.) önkormányzati rendelete 2. §. Hatályos: 2009. IV. 1-től.
[15] Megállapította: Göd Város Önkormányzata Képviselő-testületének 11/2009. (III. 26.) önkormányzati rendelete 2. §. Hatályos: 2009. IV. 1-től.
[16] Beiktatta: Göd Város Önkormányzata Képviselő-testületének 24/2018. (VII. 5.) önkormányzati rendelete 1. §. Hatályos: 2018. VII. 6-tól. Módosította: Göd Város Önkormányzata Képviselő-testületének 38/2018. (XII. 3.) önkormányzati rendelete 2. §.
[17] Megállapította: Göd Város Önkormányzata Képviselő-testületének 11/2009. (III. 26.) önkormányzati rendelete 2. §. Hatályos: 2009. IV. 1-től.
[18] Megállapította: Göd Város Önkormányzata Képviselő-testületének 11/2009. (III. 26.) önkormányzati rendelete 2. §. Hatályos: 2009. IV. 1-től.
[19] Megállapította: Göd Város Önkormányzata Képviselő-testületének 17/2016. (X. 5.) önkormányzati rendelete 1. §. Hatályos: 2016. X. 6-tól.
[20] Megállapította: Göd Város Önkormányzata Képviselő-testületének 17/2016. (X. 5.) önkormányzati rendelete 1. §. Hatályos: 2016. X. 6-tól.
[21] Megállapította: Göd Város Önkormányzata Képviselő-testületének 11/2009. (III. 26.) önkormányzati rendelete 2. §. Hatályos: 2009. IV. 1-től.
[22] Megállapította: Göd Város Önkormányzata Képviselő-testületének 11/2009. (III. 26.) önkormányzati rendelete 2. §. Hatályos: 2009. IV. 1-től.
[23] Megállapította: Göd Város Önkormányzata Képviselő-testületének 17/2016. (X. 5.) önkormányzati rendelete 2. §. Hatályos: 2016. X. 6-tól.
[24] Megállapította: Göd Város Önkormányzata Képviselő-testületének 17/2016. (X. 5.) önkormányzati rendelete 2. §. Hatályos: 2016. X. 6-tól.
[25] Megállapította: Göd Város Önkormányzata Képviselő-testületének 17/2016. (X. 5.) önkormányzati rendelete 2. §. Hatályos: 2016. X. 6-tól.
[26] Megállapította: Göd Város Önkormányzata Képviselő-testületének 17/2016. (X. 5.) önkormányzati rendelete 2. §. Hatályos: 2016. X. 6-tól.
[27] Megállapította: Göd Város Önkormányzata Képviselő-testületének 17/2016. (X. 5.) önkormányzati rendelete 2. §. Hatályos: 2016. X. 6-tól.
[28] Megállapította: Göd Város Önkormányzata Képviselő-testületének 17/2016. (X. 5.) önkormányzati rendelete 2. §. Hatályos: 2016. X. 6-tól.
[29] Megállapította: Göd Város Önkormányzata Képviselő-testületének 17/2016. (X. 5.) önkormányzati rendelete 2. §. Hatályos: 2016. X. 6-tól.
[30] Megállapította: Göd Város Önkormányzata Képviselő-testületének 17/2016. (X. 5.) önkormányzati rendelete 2. §. Hatályos: 2016. X. 6-tól
[31] Beiktatta: Göd Város Önkormányzata Képviselő-testületének 11/2009. (III. 26.) önkormányzati rendelete 2. §. Hatályos: 2009. IV. 1-től.
[32] Beiktatta: Göd Város Önkormányzata Képviselő-testületének 11/2009. (III. 26.) önkormányzati rendelete 2. §. Hatályos: 2009. IV. 1-től.
[33] Megállapította: Göd Város Önkormányzata Képviselő-testületének 17/2016. (X. 5.) önkormányzati rendelete 3. §. Hatályos: 2016. X. 6-tól.
[34] Megállapította: Göd Város Önkormányzata Képviselő-testületének 17/2016. (X. 5.) önkormányzati rendelete 3. §. Hatályos: 2016. X. 6-tól.
[35] Számozását módosította: Göd Város Önkormányzata Képviselő-testületének 11/2009. (III. 26.) önkormányzati rendelete 3. §.
[36] Módosította: Göd Város Önkormányzata Képviselő-testületének 8/2013. (IV. 26.) önkormányzati rendelete 5. §. Módosította: Göd Város Önkormányzata Képviselő-testületének 38/2018. (XII. 3.) önkormányzati rendelete 1. § (1).
[37] Beiktatta: Göd Város Önkormányzata Képviselő-testületének 38/2018. (XII. 3.) önkormányzati rendelete 1. § (2). Hatályos: 2018. XII. 4-től.
[38] Számozását módosította: Göd Város Önkormányzata Képviselő-testületének 11/2009. (III. 26.) önkormányzati rendelete 3. §. Módosította: Göd Város Önkormányzata Képviselő-testületének 8/2013. (IV. 26.) önkormányzati rendelete 5. §.
[39] Számozását módosította: Göd Város Önkormányzata Képviselő-testületének 11/2009. (III. 26.) önkormányzati rendelete 3. §, Göd Város Önkormányzata Képviselő-testületének 24/2019. (XI. 6.) önkormányzati rendelete 5. §.
[40] Számozását módosította: Göd Város Önkormányzata Képviselő-testületének 11/2009. (III. 26.) önkormányzati rendelete 3. §.
[41] Számozását módosította: Göd Város Önkormányzata Képviselő-testületének 11/2009. (III. 26.) önkormányzati rendelete 3. §.
[42] Számozását módosította: Göd Város Önkormányzata Képviselő-testületének 11/2009. (III. 26.) önkormányzati rendelete 3. §.
[43] Számozását módosította: Göd Város Önkormányzata Képviselő-testületének 11/2009. (III. 26.) önkormányzati rendelete 3. §.
[44] Módosította: Göd Város Önkormányzata Képviselő-testületének 24/2019. (XI. 6.) önkormányzati rendelete 5. §.
[45] Számozását módosította: Göd Város Önkormányzata Képviselő-testületének 11/2009. (III. 26.) önkormányzati rendelete 3. §.
[46] Megállapítva: Göd Város Önkormányzata Képviselő-testületének 8/2013. (IV. 26.) önkormányzati rendelete 4. §. alapján. Hatályos: 2013. V. 1-től.
[47] Hatályon kívül helyezve: Göd Város Önkormányzata Képviselő-testületének 8/2013. (IV. 26.) önkormányzati rendelete 4. § alapján. Hatálytalan: 2013. V. 1-től.
[48] Számozását módosította: Göd Város Önkormányzata Képviselő-testületének 11/2009. (III. 26.) önkormányzati rendelete 3. §.
[49] Beiktatta: Göd Város Önkormányzata Képviselő-testületének 70/2008. (XII. 11.) önkormányzati rendelete 1. §. Hatályos: 2008. XII. 12-től.
[50] Beiktatta: Göd Város Önkormányzata Képviselő-testületének 8/2012. (III. 29.) önkormányzati rendelete 1. §. Hatályos: 2012. III. 30-tól.
[51] Megállapította: Göd Város Önkormányzata Képviselő-testületének 8/2013. (IV. 26.) önkormányzati rendelete 5. §, 1. melléklet. Hatályos: 2013. V. 1-től. Módosította: Göd Város Önkormányzata Képviselő-testületének 30/2013. (XI. 28.) önkormányzati rendelete 1. §, Göd Város Önkormányzata Képviselő-testületének 6/2014. (III. 6.) önkormányzati rendelete 1. §, Göd Város Önkormányzata Képviselő-testületének 8/2014. (IV. 29.) önkormányzati rendelete 1. §, Göd Város Önkormányzat Képviselő-testületének 11/2017. (III. 8.) önkormányzati rendelete 1. § (1), Göd Város Önkormányzat Képviselő-testületének 31/2017. (XI. 3.) önkormányzati rendelete 1. § (1), (3) a), Göd Város Önkormányzata Képviselő-testületének 39/2017. (XII. 1.) önkormányzati rendelete 2. § (1) b), Göd Város Önkormányzata Képviselő-testületének 18/2018. (VI. 1.) önkormányzati rendelete 1. § (1), 2. § a). Végre nem hajtható módosítására lásd: Göd Város Önkormányzata Képviselő-testületének 18/2018. (VI. 1.) önkormányzati rendelete 2. § a), Göd Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2/2019. (II. 4.) önkormányzati rendelete 1. § a).
[52] Megállapította: Göd Város Önkormányzata Képviselő-testületének 8/2013. (IV. 26.) önkormányzati rendelete 5. §, 2. melléklet. Módosította: Göd Város Önkormányzata Képviselő-testületének 10/2016. (VI. 3.) önkormányzati rendelete 1. §, Göd Város Önkormányzata Képviselő-testületének 39/2017. (XII. 1.) önkormányzati rendelete 1. §, Göd Város Önkormányzata Képviselő-testületének 24/2018. (VII. 5.) önkormányzati rendelete 3. §, Göd Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2/2019. (II. 4.) önkormányzati rendelete 1. § b).
[53] Megállapította: Göd Város Önkormányzata Képviselő-testületének 8/2013. (IV. 26.) önkormányzati rendelete 5. §, 3. melléklet. Módosította: Göd Város Önkormányzata Képviselő-testületének 6/2014. (III. 6.) önkormányzati rendelete 1. §, Göd Város Önkormányzat Képviselő-testületének 31/2017. (XI. 3.) önkormányzati rendelete 1. § (2), (3) b), Göd Város Önkormányzata Képviselő-testületének 18/2018. (VI. 1.) önkormányzati rendelete 1. § (2), Göd Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2/2019. (II. 4.) önkormányzati rendelete 1. § c).
[54] Megállapította: Göd Város Önkormányzata Képviselő-testületének 8/2013. (IV. 26.) önkormányzati rendelete 5. §, 4. melléklet. Hatályos: 2013. V. 1-től. Módosította: Göd Város Önkormányzata Képviselő-testületének 30/2013. (XI. 28.) önkormányzati rendelete 1. §, Göd Város Önkormányzata Képviselő-testületének 31/2013. (XI. 28.) önkormányzati rendelete 1. §, Göd Város Önkormányzata Képviselő-testületének 32/2013. (XI. 28.) önkormányzati rendelete 1. §, Göd Város Önkormányzata Képviselő-testületének 38/2013. (XII. 21.) önkormányzati rendelete 1. §, Göd Város Önkormányzata Képviselő-testületének 10/2016. (VI. 3.) önkormányzati rendelete 1. §, Göd Város Önkormányzata Képviselő-testületének 12/2016. (VII. 4.) önkormányzati rendelete 1. §, Göd Város Önkormányzata Képviselő-testületének 5/2017. (I. 26.) önkormányzati rendelete 1. §, Göd Város Önkormányzat Képviselő-testületének 11/2017. (III. 8.) önkormányzati rendelete 1. § (2), Göd Város Önkormányzat Képviselő-testületének 13/2017. (III. 24.) önkormányzati rendelete 1. § (2), Göd Város Önkormányzat Képviselő-testületének 31/2017. (XI. 3.) önkormányzati