Érd Megyei Jogú Város Önkormányzat Közgyűlésének 19/2018. (VII.5.) önkormányzati rendelete

az Érd Megyei Jogú Város Önkormányzatának Közgyűlése és szervei Szervezeti és Működési Szabályzatáról szóló 31/2014. (XI.26.) önkormányzati rendelet módosításáról

Hatályos: 2018. 07. 06- 2018. 07. 06

Érd Megyei Jogú Város Közgyűlése az Alaptörvény 32. cikk (2) bekezdésében meghatározott eredeti jogalkotói hatáskörében, az Alaptörvény 32. cikk (1) bekezdés d) pontjában meghatározott feladatkörében eljárva a következőket rendeli el:


1. § Az Érd Megyei Jogú Város Önkormányzatának Közgyűlése és szervei Szervezeti és Működési Szabályzatáról szóló 31/2014. (XI.26.) önkormányzati rendelet 5. melléklete jelen rendelet 1. melléklete szerint módosul.



2. § Ez a rendelet a kihirdetését követő napon lép hatályba.




Mecsériné dr. Szilágyi Erzsébet

T. Mészáros András

jegyző

 polgármester



A Közgyűlés elfogadta a 2018. június 28-ai ülésén.



1. melléklet a 19/2018. (VII.5.) önkormányzati rendelethez



I. Az Érd Megyei Jogú Város Önkormányzatának Közgyűlése és szervei Szervezeti és Működési Szabályzatáról szóló 31/2014. (XI.26.) önkormányzati rendelet 5. mellékletének 3. pontja helyébe a következő rendelkezés lép:



[A bizottságok személyi összetétele és feladatai]


3.) A Közgyűlés az épített és természeti környezet védelmével, a köztisztaság és a településtisztaság biztosításával, a hulladékgazdálkodással, a mezőgazdasággal összefüggő döntések előkészítésére, véleményezésére, a végrehajtás ellenőrzésére, illetve a helyi önkormányzati rendeletekben meghatározott feladat- és hatáskörök gyakorlására Környezetvédelmi és Mezőgazdasági Bizottságot választ az alábbiak szerint:


Elnök:

Fülöp Sándorné



Tagok:

Antunovits Antal


Csornainé Romhányi Judit


Pulai Edina


Dr. Veres Judit

Nem képviselő tagok:

Bada Zoltán


Takács Éva


dr. Kováts Ferenc


Martin Norbert