Tab Város Önkormányzata Képviselő-testületének 18/2021. (XII. 28.) önkormányzati rendeletének indokolása

Az önkormányzat tulajdonában lévő lakások és helyiségek bérletéről szóló rendelet módosításáról.

Hatályos: 2022. 06. 02
Az önkormányzat tulajdonában lévő lakások és helyiségek bérletéről szóló rendelet módosításáról.
Végső előterjesztői indokolás
ÁLTALÁNOS INDOKOLÁS
TAB VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK
az önkormányzat tulajdonában lévő lakások és helyiségek bérletéről szóló 18/2019.(XII.30.) rendeletének módosításához
Tab Város Képviselő-testületének az önkormányzat tulajdonában lévő lakások és helyiségek bérletéről szóló 18/2019 (XII.30) önkormányzati rendelet (a továbbiakban: Rendelet) módosítása vált szükségesség a közösségi igényekhez történő alkalmazkodás, a közösségi szükségletek pontosabb kielégítése céljából. A szükségletek pontosabb kielégítése céljából szükséges mind a Rendelet által meghatározott lakások négyzetméter árának növelése, mind a lakáscsoportok pontosabb elnevezése, mely kiindulópontként szolgál a jövőben történő felújítások és fejlesztések végrehajtásához.
Továbbá ennek megfelelően vált szükségessé a pályázatok sikeres véghezviteléhez az 1-4 számú melléklet kiegészítése „Albérlők házából kiadható lakások” alcímmel. Ez
A fentiek alapján javaslom a Tisztelt Képviselő-testületnek, hogy a jelen előterjesztés szerinti tartalommal módosítsa Tab Város Önkormányzata Képviselő-testületének az önkormányzat tulajdonában lévő lakások és helyiségek bérletéről szóló 18/2019. (XII.30.) önkormányzati rendeletét.
Tab, 2021. december 16.
Schmidt Jenő
polgármester