Szakoly Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2/2017. (II.9.) önkormányzati rendelete

A Képviselő-testület Szervezeti és Működési Szabályzatáról szóló 19/2014. (XII. 03.) önkormányzati rendelet módosításáról

Hatályos: 2017. 02. 10- 2017. 02. 10

Szakoly Község Önkormányzata Képviselő-testülete az Alaptörvény 32. cikk (2) bekezdésében meghatározott eredeti jogalkotói hatáskörében, az Alaptörvény 32. cikk (1) bekezdés d) pontjában meghatározott feladatkörében eljárva a következőket rendeli el:

1. §


A Képviselő-testület Szervezeti és Működési Szabályzatáról szóló 19/2014. (XII. 03.) önkormányzati rendelet (továbbiakban: Rendelet) I. Fejezet Általános rendelkezések 1. Az önkormányzat hivatalos elnevezése, székhelye, feladata, a képviselő-testület és szervei és bélyegzői 1. § e) és f) bekezdéseit hatályon kívül helyezi.

2. §


A Rendelet II. Fejezet A Képviselő-testület működése 7. A Képviselő-testület összehívása, vezetése 9. § (1) bekezdésének helyébe a következő rendelkezés lép:


„(1) A Képviselő-testület ülését a Polgármester, akadályoztatása esetén az alpolgármester, mindkettejük tartós akadályoztatása, vagy a tisztség egyidejű betöltetlensége esetén a Pénzügyi Bizottság elnöke hívja össze és vezeti.”

3. §


Ez a rendelet a kihirdetését követő napon lép hatályba, és az azt követő napon hatályát veszti.