Levelek Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testülete 7/2021. (III. 8.) önkormányzati rendelete

az önkormányzat 2021. évi költségvetéséről

Hatályos: 2021. 10. 21- 2022. 03. 09

Levelek Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testülete 7/2021. (III. 8.) önkormányzati rendelete

az önkormányzat 2021. évi költségvetéséről

2021.10.21.

Levelek Nagyközség Önkormányzata Polgármestere a veszélyhelyzet kihirdetéséről szóló 27/2021. (I. 29.) Korm. rendelet 1. §-ában kihirdetett veszélyhelyzetre figyelemmel, a katasztrófavédelemről és a hozzá kapcsolódó egyes törvények módosításáról szóló 2011. évi CXXVIII. törvény 46. § (4) bekezdése alapján Levelek Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének az Alaptörvény 32. cikk (2) bekezdésében meghatározott eredeti jogalkotói hatáskörében, az Alaptörvény 32. cikk (1) bekezdés f) pontjában meghatározott feladatkörében eljárva a következőket rendeli el:

1. §

A rendelet hatálya

(1) A rendelet hatálya a képviselő-testületre, annak bizottságaira, a polgármesteri hivatalra és az önkormányzat irányítása alá tartozó költségvetési szervekre (intézményekre) terjed ki.

2. §

A költségvetés bevételei és kiadásai

(1) A képviselő-testület az önkormányzat 2021. évi költségvetését: 779.941.469 Ft Költségvetési bevétellel
1.485.087.174 Ft Költségvetési kiadással 705.145.708 Ft Költségvetési egyenleggel 169.074.346 Ft ebből működési (hiány, többlet) 536.071.362 Ft felhalmozási (hiány, többlet) 717.348.911 Ft Finanszírozási bevétellel
12.203.203 Ft Finanszírozási kiadással 705.145.708 Ft Finanszírozási egyenleggel a bevételek és kiadások főösszegét 1.497.290.380 Ft-ban állapítja meg.1
(2) Az (1) bekezdésben megállapított költségvetési bevételek forrásonkénti, a költségvetési kiadások jogcímenkénti megoszlását önkormányzati szinten, továbbá a finanszírozási bevételeket és kiadásokat a rendelet 1.1. melléklete alapján határozza meg.
(3) A bevételek és kiadások előirányzat-csoportok, kiemelt előirányzatok és azon belül kötelező feladatok, önként vállalt feladatok, államigazgatási feladatok szerinti bontásban az 1.2., 1.3., 1.4. mellékletek szerint állapítja meg.
(4) A működési és felhalmozási bevételek és kiadások előirányzatai mérlegszerű bemutatását önkormányzati szinten a 2.1. és a 2.2. melléklet részletezi.
(5) A működési hiány belső finanszírozásának érdekében az előző év(ek) költségvetési maradványának igénybevételét rendeli el. A működési hiány finanszírozásának érdekében
- az önkormányzat államháztartáson belüli működést kiegészítő támogatás igénylését rendeli el,
- elrendeli a Leveleki Közös Önkormányzati Hivatal köztisztviselői létszám előirányzatának csökkentését 2021.04.01. napjától 2 fővel úgy, hogy a jegyző és aljegyző vezetői tisztségek közül egyszerre csak egyik tölthető be és a megüresedő beosztott köztisztviselői álláshely nem tölthető be.
(6) A felhalmozási hiány finanszírozása érdekében az adott évi saját bevételek 20 %-át, de legfeljebb 10 millió forintot meghaladó fejlesztési célú adósságot keletkeztető ügylet megkötésére a Kormány hozzájárulása szükséges. Az adott évi saját bevételek 20 %-át, de legfeljebb a 10 millió forintot meg nem haladó fejlesztési célú adósságot keletkeztető ügylet esetében a hiány külső finanszírozása fejlesztési hitelből /vagy/ az előző év(ek) költségvetési maradványának, vállalkozási maradványának igénybevételével történik.

3. §

A költségvetés részletezése

Az önkormányzat 2021. évi költségvetését részletesen a következők szerint állapítja meg:
(1) Az Önkormányzat adósságot keletkeztető ügyletekből és kezességvállalásokból fennálló kötelezettségeit a 3. melléklet részletezi.
(2) Az Önkormányzat saját bevételeinek részletezését az adósságot keletkeztető ügyletből származó tárgyévi fizetési kötelezettség megállapításához a 4. melléklet tartalmazza.
(3) Az Önkormányzat 2021. évi adósságot keletkeztető fejlesztési céljait az 5. melléklet részletezi.
(4) Az Önkormányzat költségvetésében szereplő beruházások kiadásainak beruházásonkénti részletezését a 6. melléklet szerint határozza meg.
(5) Az önkormányzat költségvetésében szereplő felújítások kiadásait felújításonként a 7. melléklet szerint részletezi.
(6) Az EU-s támogatással megvalósuló programokat és projekteket, valamint az önkormányzaton kívül megvalósuló projektekhez való hozzájárulást a 8. melléklet szerint hagyja jóvá.
(7) A 2. § (1) bekezdésében megállapított bevételek és kiadások önkormányzati, költségvetési szervenkénti megoszlását, és az éves (tervezett) létszám előirányzatot és a közfoglalkoztatottak létszámát költségvetési szervenként, feladatonként és azon belül kötelező feladatok, önként vállalt feladatok, államigazgatási feladatok szerinti bontásban a 9.1., 9.1.1, 9.1.2., 9.1.3 mellékletek (Levelek Nagyközség Önkormányzata), a 9.2., 9.2.1, 9.2.2., 9.2.3. mellékletek (Leveleki Közös Önkormányzati Hivatal), 9.3., 9.3.1, 9.3.2., 9.3.3. mellékletek (Leveleki Kastélykert Óvoda és Konyha) szerint határozza meg.
(8) Az Önkormányzat a kiadások között 1.000.000 Ft általános, 0 Ft céltartalékot állapít meg.
(9) A fizetési számlához kapcsolódóan törvény alapján az egy foglalkoztatottnak havonta adható bankszámla-hozzájárulás mértéke a 2021. évben bruttó 1.000Ft/hó/fő összegben határozza meg köztisztviselőkre és közalkalmazottakra kiterjedően.
(10) 2021 évre a Leveleki Közös Önkormányzati Hivatal köztisztviselőire kiterjedően a köztisztviselői illetményalapot 46 380 Ft-ban, a cafetéria juttatás összegét 200 ezer forint/ fő/ év összegben állapítja meg.

4. §

A költségvetés végrehajtásának szabályai

(1) Az önkormányzati szintű költségvetés végrehajtásáért a polgármester, a könyvvezetéssel kapcsolatos feladatok ellátásáért a jegyző a felelős.
(2) Az Önkormányzat gazdálkodásának biztonságáért a képviselő-testület, a gazdálkodás szabályszerűségéért a polgármester felelős.
(3) A költségvetési hiány csökkentése érdekében évközben folyamatosan figyelemmel kell kísérni a kiadások csökkentésének és a bevételek növelésének lehetőségeit.
(4) Az államháztartási előírásokra tekintettel előnyben kell részesíteni a banki átutalással történő fizetési módot. A kiadások készpénzben történő teljesítésére csak e rendeletben szabályozott esetekben kerülhet sor.
Az Önkormányzat, valamint az irányítása alá tartozó intézmények házipénztárából készpénzben teljesíthető
a. elszámolási kötelezettséggel adott készpénzelőleg
b. belföldi kiküldetés költségtérítése
c. saját személygépkocsi hivatali célú használatáért fizetett költségtérítés
d. helyi és helyközi utazási költségtérítés
e. üzemanyag vásárlással kapcsolatos kiadások, amennyiben üzemanyagkártya használata nem lehetséges
f. karbantartással, működtetéssel kapcsolatos kiadások 500.000 Ft értékhatárig
g. készletbeszerzéssel kapcsolatos kiadások 500.000 Ft értékhatárig
h. reprezentációs kiadások
i. rendezvényekkel, értekezletekkel kapcsolatos kiadások
j. jogszabályban, helyi rendeletben meghatározott szociális vagy gyermekvédelmi pénzbeli ellátások
k. ruházati költségtérítés, egyenruha pótlása
l. kerekítési különbözet
m. fizetési számlára történő készpénz- visszafizetés
n. egyéb nem rendszeresen előforduló céljellegű kisösszegű kifizetések
o. igénybe nem vett szolgáltatás térítési díjának visszafizetése
p. jogcímtől függetlenül 500.000 Ft összeghatárig történő egyéb kifizetés a szervezet vezetőjének egyedi írásbeli engedélye alapján.
(5) Az Önkormányzat gazdálkodása a bevételi előirányzatok teljesítésének kötelezettségét és a kiadási előirányzatok felhasználásának jogosultságát foglalja magába. A bevételi előirányzat módosítás nélkül is túlteljesíthető, a kiadási előirányzat nem jár felhasználási kötelezettséggel.
(6) Bevételkiesés esetén – annak mértékére figyelemmel – a Polgármester elsősorban a kötelezettséggel nem terhelt egyszeri kiadások, a speciális célú támogatások, fejlesztési célú előirányzatok felhasználását korlátozza.
(7) Az adókintlévőségek, bármilyen jellegű követelések csökkentése érdekében érvényesíteni kell a költséghatékony végrehajtási és ellenőrzési tevékenységet.
(8) Az Önkormányzat év közben keletkező többletbevételei az általános tartalék előirányzatát növelik, kivéve, ha felhasználásáról a Képviselő- testület másképpen rendelkezik. Amennyiben a többletbevétel céljellegű, akkor a meghatározott célhoz kapcsolódó kiadás előirányzatának növelésére használható fel.
(9) Az önkormányzati feladatellátás minden területén érvényesíteni kell a szigorú, takarékos gazdálkodás követelményét. Az önkormányzati tulajdonú gazdasági társaság vezetője, valamint a költségvetési szervek vezetői kötelesek a takarékos, ésszerű gazdálkodás követelményeinek megfelelni és javaslataikkal, döntéseikkel segíteni a kiadások csökkentését.
(10) A költségvetés végrehajtása során fizetési kötelezettség a jóváhagyott kiadási előirányzatok mértékéig vállalható és kifizetések is ezen összeghatárig rendelhetők el (utalványozhatók).
(11) Amennyiben év közben a gazdálkodás feltételeiben olyan kedvezőtlen változások következnek be, amelyek a költségvetés végrehajtását alapvetően veszélyeztetik, a Polgármester – a Képviselő-testület utólagos jóváhagyása mellett – a teljes önkormányzati körben a kötelezettségvállalási (pénzfelhasználási) jogköröket felfüggesztheti vagy korlátozhatja, az elfogadott költségvetés keretein belül az esetlegesen szükséges átmeneti, pénzügyi folyamatokat szigorító intézkedéseket megteheti a község költségvetési gazdálkodásának stabilizálása, a likviditás megőrzése érdekében.
(12) A helyi önkormányzat feladatai tekintetében a kötelezettségvállalás gyakorlása a gazdálkodási szabályzat és a munkamegosztási megállapodás szerint történik.
(13) A kiadási előirányzatok terhére nem köthető olyan jogi személlyel, jogi személyiséggel nem rendelkező szervezettel érvényesen visszterhes szerződés, illetve létrejött ilyen szerződés alapján nem teljesíthető kifizetés, amely szervezet nem minősül átlátható szervezetnek.
(14) Amennyiben a költségvetési szerv harminc napon túli, lejárt esedékességű elismert tartozásállományának mértéke két egymást követő hónapban eléri az éves eredeti kiadási előirányzatának 10%-át vagy a százötven millió forintot, az irányító szerv a költségvetési szervhez önkormányzati biztost jelöl ki.
(15) A költségvetési szerv vezetője e rendelet 10. mellékletében foglalt adatlapon köteles a tartozásállományról adatot szolgáltatni. A költségvetési szerv az általa lejárt esedékességű elismert tartozásállomány tekintetében – nemleges adat esetén is – havonta a tárgyhó 25-i állapotnak megfelelően a tárgyhónapot követő hó 5-ig az önkormányzat jegyzője részére köteles adatszolgáltatást teljesíteni.
(16) Kiegészítő támogatás igényléséről a működőképességet veszélyeztető helyzet esetében a polgármester gondoskodik, külön képviselő-testületi döntés alapján.
(17) A finanszírozási bevételekkel és kiadásokkal kapcsolatos hatásköröket a Képviselő-testület gyakorolja.
(18) Az önkormányzat és az önkormányzat irányítása alá tartozó költségvetési szervek esetében normatív jutalmak és céljuttatás, projektprémium költségvetési kiadási előirányzatai terhére a költségvetési évben együttesen a törvény szerinti illetmények, munkabérek rovat eredeti előirányzatának 10%-áig, vállalható kötelezettség.

5. §

Az előirányzatok módosítása

(1) Az Önkormányzat bevételeinek és kiadásainak módosításáról, a kiadási előirányzatok közötti átcsoportosításról a Képviselő-testület dönt.
(2) A költségvetési szerv a költségvetése kiemelt előirányzatain belüli rovatok között átcsoportosítást hajthat végre.
(3) A Képviselő-testület a költségvetési rendeletet szükség szerint, de legkésőbb az éves költségvetési beszámoló elkészítésének határidejéig december 31-ei hatállyal módosítja. Ha év közben az Országgyűlés a hozzájárulások, támogatások előirányzatait zárolja, azokat csökkenti, törli, az intézkedés kihirdetését követően haladéktalanul a Képviselő-testület elé kell terjeszteni a költségvetési rendelet módosítását.
(4) Amennyiben az Önkormányzat év közben a költségvetési rendelet készítésekor nem ismert többletbevételhez jut, vagy bevételei a tervezettől elmaradnak, arról a Polgármester a Képviselő-testületet tájékoztatja.
(5) A Képviselő-testület által jóváhagyott kiemelt előirányzatokat valamennyi költségvetési szerv köteles betartani. Az előirányzat túllépés fegyelmi felelősséget von maga után.

6. §

A gazdálkodás szabályai

(1) A költségvetési szervek rendeletben meghatározott bevételi és kiadási előirányzatai felett az intézmények vezetői előirányzat-felhasználási jogkörrel rendelkeznek.
(2) A költségvetési szerv az alapfeladatai ellátását szolgáló személyi juttatásokkal és az azokhoz kapcsolódó járulékok és egyéb közterhek előirányzataival minden esetben, egyéb előirányzatokkal, képviselő-testületi határozattal elfogadott munkamegosztási megállapodásban foglaltaknak megfelelően rendelkezik.
(3) Valamennyi költségvetési szervre a Leveleki Közös Önkormányzati Hivatallal kötött munkamegosztási megállapodás, szabályzat alapján készített, működéshez, gazdálkodáshoz kapcsolódó, a gazdálkodás vitelét meghatározó szabályok és szabályzatok az irányadók a mindenkor érvényes központi szabályozás figyelembevételével. A költségvetési szervek vezetői – az általuk irányított szervet érintő személyi és más változások szerint - kötelesek kezdeményezni a közös szabályzatokban a szükséges módosítások és aktualizálásokat. A szabályozásbeli hiányosságért, a felelősség a szerv vezetőjét terheli.
(4) A közös önkormányzati hivatal, valamint a költségvetési szervek az évközi előirányzat-módosításokról a jegyző által elrendelt formában kötelesek naprakész nyilvántartást vezetni.

7. §

A költségvetés végrehajtásának ellenőrzése

(1) Az önkormányzati költségvetési szervek ellenőrzése a belső kontrollrendszer keretében valósul meg, melynek létrehozásáért, működtetésért és továbbfejlesztéséért az önkormányzat esetében a jegyző, az intézmények esetében az intézményvezető felelős.
(2) Az Önkormányzat a függetlenített belső ellenőrzésről – társulási megállapodás alapján – az EAST-AUDIT Zrt (székhelye: 4025 Debrecen Széchenyi u.15.) megbízásával gondoskodik. A megfelelő működtetésről és a függetlenség biztosításáról a jegyző köteles gondoskodni.

8. §

Záró és vegyes rendelkezések

(1) Ez a rendelet 2021. március 9. napján lép hatályba, de rendelkezéseit 2021. január 01. napjától kell alkalmazni.

1.3. melléklet

7./2021. (III.8.) önkormányzati rendelet

1.3. melléklet


Adatok forintban

B E V É T E L E K

Sor-
szám

Bevételi jogcím

2021. évi előirányzat

A

B

1.

Önkormányzat működési támogatásai (1.1.+…+.1.6.)

0

1.1.

Helyi önkormányzatok működésének általános támogatása

0

1.2.

Önkormányzatok egyes köznevelési feladatainak támogatása

0

1.3.

Önkormányzatok szociális és gyermekjóléti, étkeztetési feladatainak támogatása

0

1.4.

Önkormányzatok kulturális feladatainak támogatása

0

1.5.

Működési célú kvi támogatások és kiegészítő támogatások

0

1.6.

Elszámolásból származó bevételek

0

2.

Működési célú támogatások államháztartáson belülről (2.1.+…+.2.5.)

3.470.760

2.1.

Elvonások és befizetések bevételei

0

2.2.

Működési célú garancia- és kezességvállalásból megtérülések

0

2.3.

Működési célú visszatérítendő támogatások, kölcsönök visszatérülése

0

2.4.

Működési célú visszatérítendő támogatások, kölcsönök igénybevétele

0

2.5.

Egyéb működési célú támogatások bevételei

3.470.760

2.6.

2.5.-ből EU-s támogatás

0

3.

Felhalmozási célú támogatások államháztartáson belülről (3.1.+…+3.5.)

0

3.1.

Felhalmozási célú önkormányzati támogatások

0

3.2.

Felhalmozási célú garancia- és kezességvállalásból megtérülések

0

3.3.

Felhalmozási célú visszatérítendő támogatások, kölcsönök visszatérülése

0

3.4.

Felhalmozási célú visszatérítendő támogatások, kölcsönök igénybevétele

0

3.5.

Egyéb felhalmozási célú támogatások bevételei

0

3.6.

3.5.-ből EU-s támogatás

0

4.

Közhatalmi bevételek (4.1.+…+4.7.)

2.100.000

4.1.

Vagyoni típusú adók előirányzata

0

4.2.

Értékesítési és forgalmi adók előirányzata

0

4.3.

Fogyasztási adók előirányzata

0

4.4.

Gépjárműadók előirányzata

0

4.5.

Egyéb áruhasználati és szolgáltatási adók előirányzata

0

4.6.

Egyéb közhatalmi bevételek előirányzata

2.100.000

5.

Működési bevételek (5.1.+…+ 5.11.)

0

5.1.

Készletértékesítés ellenértéke

0

5.2.

Szolgáltatások ellenértéke

0

5.3.

Közvetített szolgáltatások értéke

0

5.4.

Tulajdonosi bevételek

0

5.5.

Ellátási díjak

0

5.6.

Kiszámlázott általános forgalmi adó

0

5.7.

Általános forgalmi adó visszatérítése

0

5.8.

Kamatbevételek és más nyereségjellegű bevételek

0

5.9.

Egyéb pénzügyi műveletek bevételei

0

5.10.

Biztosító által fizetett kártérítés

0

5.11.

Egyéb működési bevételek

0

6.

Felhalmozási bevételek (6.1.+…+6.5.)

0

6.1.

Immateriális javak értékesítése

0

6.2.

Ingatlanok értékesítése

0

6.3.

Egyéb tárgyi eszközök értékesítése

0

6.4.

Részesedések értékesítése

0

6.5.

Részesedések megszűnéséhez kapcsolódó bevételek

0

7.

Működési célú átvett pénzeszközök (7.1. + … + 7.3.)

0

7.1.

Működési célú garancia- és kezességvállalásból megtérülések ÁH-n kívülről

0

7.2.

Működési célú visszatérítendő támogatások, kölcsönök visszatér. ÁH-n kívülről

0

7.3.

Egyéb működési célú átvett pénzeszköz

0

7.4.

7.3.-ból EU-s támogatás (közvetlen)

0

8.

Felhalmozási célú átvett pénzeszközök (8.1.+8.2.+8.3.)

0

8.1.

Felhalm. célú garancia- és kezességvállalásból megtérülések ÁH-n kívülről

0

8.2.

Felhalm. célú visszatérítendő támogatások, kölcsönök visszatér. ÁH-n kívülről

0

8.3.

Egyéb felhalmozási célú átvett pénzeszköz

0

8.4.

8.3.-ból EU-s támogatás (közvetlen)

0

9.

KÖLTSÉGVETÉSI BEVÉTELEK ÖSSZESEN: (1+…+8)

5.570.760

10.

Hitel-, kölcsönfelvétel államháztartáson kívülről (10.1.+10.3.)

0

10.1.

Hosszú lejáratú hitelek, kölcsönök felvétele

0

10.2.

Likviditási célú hitelek, kölcsönök felvétele pénzügyi vállalkozástól

0

10.3.

Rövid lejáratú hitelek, kölcsönök felvétele

0

11.

Belföldi értékpapírok bevételei (11.1. +…+ 11.4.)

0

11.1.

Forgatási célú belföldi értékpapírok beváltása, értékesítése

0

11.2.

Forgatási célú belföldi értékpapírok kibocsátása

0

11.3.

Befektetési célú belföldi értékpapírok beváltása, értékesítése

0

11.4.

Befektetési célú belföldi értékpapírok kibocsátása

0

12.

Maradvány igénybevétele (12.1. + 12.2.)

0

12.1.

Előző év költségvetési maradványának igénybevétele

0

12.2.

Előző év vállalkozási maradványának igénybevétele

0

13.

Belföldi finanszírozás bevételei (13.1. + … + 13.3.)

0

13.1.

Államháztartáson belüli megelőlegezések

0

13.2.

Államháztartáson belüli megelőlegezések törlesztése

0

13.3.

Betétek megszüntetése

0

14.

Külföldi finanszírozás bevételei (14.1.+…14.4.)

0

14.1.

Forgatási célú külföldi értékpapírok beváltása, értékesítése

0

14.2.

Befektetési célú külföldi értékpapírok beváltása, értékesítése

0

14.3.

Külföldi értékpapírok kibocsátása

0

14.4.

Külföldi hitelek, kölcsönök felvétele

0

15.

Adóssághoz nem kapcsolódó származékos ügyletek bevételei, váltóbevételek

0

16.

17.

FINANSZÍROZÁSI BEVÉTELEK ÖSSZESEN: (10. + … +16.)

0

18.

KÖLTSÉGVETÉSI ÉS FINANSZÍROZÁSI BEVÉTELEK ÖSSZESEN: (9+17)

5.570.760

K I A D Á S O K

Sor-
szám

Kiadási jogcímek

2021. évi előirányzat

A

B

1.

Működési költségvetés kiadásai (1.1+…+1.5.+1.18.)

5.570.760

1.1.

Személyi juttatások

3.992.000

1.2.

Munkaadókat terhelő járulékok és szociális hozzájárulási adó

618.760

1.3.

Dologi kiadások

960.000

1.4.

Ellátottak pénzbeli juttatásai

0

1.5

Egyéb működési célú kiadások

0

1.18.

Tartalékok

0

1.19.

- az 1.18-ból: - Általános tartalék

0

1.20.

- Céltartalék

0

2.

Felhalmozási költségvetés kiadásai (2.1.+2.3.+2.5.)

0

2.1.

Beruházások

0

2.2.

2.1.-ből EU-s forrásból megvalósuló beruházás

0

2.3.

Felújítások

0

2.4.

2.3.-ból EU-s forrásból megvalósuló felújítás

0

2.5.

Egyéb felhalmozási kiadások

0

3.

KÖLTSÉGVETÉSI KIADÁSOK ÖSSZESEN (1+2)

5.570.760

4.

Hitel-, kölcsöntörlesztés államháztartáson kívülre (4.1. + … + 4.3.)

0

4.1.

Hosszú lejáratú hitelek, kölcsönök törlesztése pénzügyi vállalkozásnak

0

4.2.

Likviditási célú hitelek, kölcsönök törlesztése pénzügyi vállalkozásnak

0

4.3.

Rövid lejáratú hitelek, kölcsönök törlesztése pénzügyi vállalkozásnak

0

5.

Belföldi értékpapírok kiadásai (5.1. + … + 5.6.)

0

5.1.

Forgatási célú belföldi értékpapírok vásárlása

0

5.2.

Befektetési célú belföldi értékpapírok vásárlása

0

5.3.

Kincstárjegyek beváltása

0

5.4.

Éven belüli lejáratú belföldi értékpapírok beváltása

0

5.5.

Belföldi kötvények beváltása

0

5.6.

Éven túli lejáratú belföldi értékpapírok beváltása

0

6.

Belföldi finanszírozás kiadásai (6.1. + … + 6.4.)

0

6.1.

Államháztartáson belüli megelőlegezések folyósítása

0

6.2.

Államháztartáson belüli megelőlegezések visszafizetése

0

6.3.

Pénzeszközök lekötött betétként elhelyezése

0

6.4.

Pénzügyi lízing kiadásai

0

7.

Külföldi finanszírozás kiadásai (7.1. + … + 7.5.)

0

7.1.

Forgatási célú külföldi értékpapírok vásárlása

0

7.2.

Befektetési célú külföldi értékpapírok vásárlása

0

7.3.

Külföldi értékpapírok beváltása

0

7.4.

Hitelek, kölcsönök törlesztése külföldi kormányoknak nemz. Szervezeteknek

0

7.5.

Hitelek, kölcsönök törlesztése külföldi pénzintézeteknek

0

8.

Adóssághoz nem kapcsolódó származékos ügyletek

0

9.

Váltókiadások

0

10.

FINANSZÍROZÁSI KIADÁSOK ÖSSZESEN: (4.+…+9.)

0

11.

KIADÁSOK ÖSSZESEN: (3.+10.)

5.570.760

KÖLTSÉGVETÉSI, FINANSZÍROZÁSI BEVÉTELEK ÉS KIADÁSOK EGYENLEGE

1

Költségvetési hiány, többlet ( költségvetési bevételek 9. sor - költségvetési kiadások 3. sor) (+/-)

0

2.

Finanszírozási bevételek, kiadások egy. (fin.bevételek 17. sor - finan.kiadások 10. sor) (+/-)

0

1.4. melléklet

7./2021. (III.8.) önkormányzati rendelet

1.4. melléklet


Adatok forintban

B E V É T E L E K

Sor-
szám

Bevételi jogcím

2021. évi előirányzat

A

B

1.

Önkormányzat működési támogatásai (1.1.+…+.1.6.)

0

1.1.

Helyi önkormányzatok működésének általános támogatása

0

1.2.

Önkormányzatok egyes köznevelési feladatainak támogatása

0

1.3.

Önkormányzatok szociális és gyermekjóléti, étkeztetési feladatainak támogatása

0

1.4.

Önkormányzatok kulturális feladatainak támogatása

0

1.5.

Működési célú kvi támogatások és kiegészítő támogatások

0

1.6.

Elszámolásból származó bevételek

0

2.

Működési célú támogatások államháztartáson belülről (2.1.+…+.2.5.)

0

2.1.

Elvonások és befizetések bevételei

0

2.2.

Működési célú garancia- és kezességvállalásból megtérülések

0

2.3.

Működési célú visszatérítendő támogatások, kölcsönök visszatérülése

0

2.4.

Működési célú visszatérítendő támogatások, kölcsönök igénybevétele

0

2.5.

Egyéb működési célú támogatások bevételei

0

2.6.

2.5.-ből EU-s támogatás

0

3.

Felhalmozási célú támogatások államháztartáson belülről (3.1.+…+3.5.)

0

3.1.

Felhalmozási célú önkormányzati támogatások

0

3.2.

Felhalmozási célú garancia- és kezességvállalásból megtérülések

0

3.3.

Felhalmozási célú visszatérítendő támogatások, kölcsönök visszatérülése

0

3.4.

Felhalmozási célú visszatérítendő támogatások, kölcsönök igénybevétele

0

3.5.

Egyéb felhalmozási célú támogatások bevételei

0

3.6.

3.5.-ből EU-s támogatás

0

4.

Közhatalmi bevételek (4.1.+…+4.7.)

0

4.1.

Vagyoni típusú adók előirányzata

0

4.2.

Értékesítési és forgalmi adók előirányzata

0

4.3.

Fogyasztási adók előirányzata

0

4.4.

Gépjárműadók előirányzata

0

4.5.

Egyéb áruhasználati és szolgáltatási adók előirányzata

0

4.6.

Egyéb közhatalmi bevételek előirányzata

0

5.

Működési bevételek (5.1.+…+ 5.11.)

0

5.1.

Készletértékesítés ellenértéke

0

5.2.

Szolgáltatások ellenértéke

0

5.3.

Közvetített szolgáltatások értéke

0

5.4.

Tulajdonosi bevételek

0

5.5.

Ellátási díjak

0

5.6.

Kiszámlázott általános forgalmi adó

0

5.7.

Általános forgalmi adó visszatérítése

0

5.8.

Kamatbevételek és más nyereségjellegű bevételek

0

5.9.

Egyéb pénzügyi műveletek bevételei

0

5.10.

Biztosító által fizetett kártérítés

0

5.11.

Egyéb működési bevételek

0

6.

Felhalmozási bevételek (6.1.+…+6.5.)

0

6.1.

Immateriális javak értékesítése

0

6.2.

Ingatlanok értékesítése

0

6.3.

Egyéb tárgyi eszközök értékesítése

0

6.4.

Részesedések értékesítése

0

6.5.

Részesedések megszűnéséhez kapcsolódó bevételek

0

7.

Működési célú átvett pénzeszközök (7.1. + … + 7.3.)

0

7.1.

Működési célú garancia- és kezességvállalásból megtérülések ÁH-n kívülről

0

7.2.

Működési célú visszatérítendő támogatások, kölcsönök visszatér. ÁH-n kívülről

0

7.3.

Egyéb működési célú átvett pénzeszköz

0

7.4.

7.3.-ból EU-s támogatás (közvetlen)

0

8.

Felhalmozási célú átvett pénzeszközök (8.1.+8.2.+8.3.)

0

8.1.

Felhalm. célú garancia- és kezességvállalásból megtérülések ÁH-n kívülről

0

8.2.

Felhalm. célú visszatérítendő támogatások, kölcsönök visszatér. ÁH-n kívülről

0

8.3.

Egyéb felhalmozási célú átvett pénzeszköz

0

8.4.

8.3.-ból EU-s támogatás (közvetlen)

0

9.

KÖLTSÉGVETÉSI BEVÉTELEK ÖSSZESEN: (1+…+8)

0

10.

Hitel-, kölcsönfelvétel államháztartáson kívülről (10.1.+10.3.)

0

10.1.

Hosszú lejáratú hitelek, kölcsönök felvétele

0

10.2.

Likviditási célú hitelek, kölcsönök felvétele pénzügyi vállalkozástól

0

10.3.

Rövid lejáratú hitelek, kölcsönök felvétele

0

11.

Belföldi értékpapírok bevételei (11.1. +…+ 11.4.)

0

11.1.

Forgatási célú belföldi értékpapírok beváltása, értékesítése

0

11.2.

Forgatási célú belföldi értékpapírok kibocsátása

0

11.3.

Befektetési célú belföldi értékpapírok beváltása, értékesítése

0

11.4.

Befektetési célú belföldi értékpapírok kibocsátása

0

12.

Maradvány igénybevétele (12.1. + 12.2.)

0

12.1.

Előző év költségvetési maradványának igénybevétele

0

12.2.

Előző év vállalkozási maradványának igénybevétele

0

13.

Belföldi finanszírozás bevételei (13.1. + … + 13.3.)

0

13.1.

Államháztartáson belüli megelőlegezések

0

13.2.

Államháztartáson belüli megelőlegezések törlesztése

0

13.3.

Betétek megszüntetése

0

14.

Külföldi finanszírozás bevételei (14.1.+…14.4.)

0

14.1.

Forgatási célú külföldi értékpapírok beváltása, értékesítése

0

14.2.

Befektetési célú külföldi értékpapírok beváltása, értékesítése

0

14.3.

Külföldi értékpapírok kibocsátása

0

14.4.

Külföldi hitelek, kölcsönök felvétele

0

15.

Adóssághoz nem kapcsolódó származékos ügyletek bevételei, váltóbevételek

0

16.

17.

FINANSZÍROZÁSI BEVÉTELEK ÖSSZESEN: (10. + … +16.)

0

18.

KÖLTSÉGVETÉSI ÉS FINANSZÍROZÁSI BEVÉTELEK ÖSSZESEN: (9+17)

0

K I A D Á S O K

Sor-
szám

Kiadási jogcímek

2021. évi előirányzat

A

B

1.

Működési költségvetés kiadásai (1.1+…+1.5.+1.18.)

0

1.1.

Személyi juttatások

0

1.2.

Munkaadókat terhelő járulékok és szociális hozzájárulási adó

0

1.3.

Dologi kiadások

0

1.4.

Ellátottak pénzbeli juttatásai

0

1.5

Egyéb működési célú kiadások

0

1.18.

Tartalékok

0

1.19.

- az 1.18-ból: - Általános tartalék

0

1.20.

- Céltartalék

0

2.

Felhalmozási költségvetés kiadásai (2.1.+2.3.+2.5.)

0

2.1.

Beruházások

0

2.2.

2.1.-ből EU-s forrásból megvalósuló beruházás

0

2.3.

Felújítások

0

2.4.

2.3.-ból EU-s forrásból megvalósuló felújítás

0

2.5.

Egyéb felhalmozási kiadások

0

3.

KÖLTSÉGVETÉSI KIADÁSOK ÖSSZESEN (1+2)

0

4.

Hitel-, kölcsöntörlesztés államháztartáson kívülre (4.1. + … + 4.3.)

0

4.1.

Hosszú lejáratú hitelek, kölcsönök törlesztése pénzügyi vállalkozásnak

0

4.2.

Likviditási célú hitelek, kölcsönök törlesztése pénzügyi vállalkozásnak

0

4.3.

Rövid lejáratú hitelek, kölcsönök törlesztése pénzügyi vállalkozásnak

0

5.

Belföldi értékpapírok kiadásai (5.1. + … + 5.6.)

0

5.1.

Forgatási célú belföldi értékpapírok vásárlása

0

5.2.

Befektetési célú belföldi értékpapírok vásárlása

0

5.3.

Kincstárjegyek beváltása

0

5.4.

Éven belüli lejáratú belföldi értékpapírok beváltása

0

5.5.

Belföldi kötvények beváltása

0

5.6.

Éven túli lejáratú belföldi értékpapírok beváltása

0

6.

Belföldi finanszírozás kiadásai (6.1. + … + 6.4.)

0

6.1.

Államháztartáson belüli megelőlegezések folyósítása

0

6.2.

Államháztartáson belüli megelőlegezések visszafizetése

0

6.3.

Pénzeszközök lekötött betétként elhelyezése

0

6.4.

Pénzügyi lízing kiadásai

0

7.

Külföldi finanszírozás kiadásai (7.1. + … + 7.5.)

0

7.1.

Forgatási célú külföldi értékpapírok vásárlása

0

7.2.

Befektetési célú külföldi értékpapírok vásárlása

0

7.3.

Külföldi értékpapírok beváltása

0

7.4.

Hitelek, kölcsönök törlesztése külföldi kormányoknak nemz. Szervezeteknek

0

7.5.

Hitelek, kölcsönök törlesztése külföldi pénzintézeteknek

0

8.

Adóssághoz nem kapcsolódó származékos ügyletek

0

9.

Váltókiadások

0

10.

FINANSZÍROZÁSI KIADÁSOK ÖSSZESEN: (4.+…+9.)

0

11.

KIADÁSOK ÖSSZESEN: (3.+10.)

0

KÖLTSÉGVETÉSI, FINANSZÍROZÁSI BEVÉTELEK ÉS KIADÁSOK EGYENLEGE

1

Költségvetési hiány, többlet ( költségvetési bevételek 9. sor - költségvetési kiadások 3. sor) (+/-)

0

2.

Finanszírozási bevételek, kiadások egy. (fin.bevételek 17. sor - finan.kiadások 10. sor) (+/-)

0

3. melléklet

7./2021. (III.8.) önkormányzati rendelet

3. melléklet

Levelek Nagyközség Önkormányzata

ADÓSSÁGOT KELETKEZTETŐ ÜGYLETEKBŐL


Adatok forintban

Sor-szám

MEGNEVEZÉS

Évek

Összesen
(6=3+4+5)

2021.

2022.

2023.

1

2

3

4

5

6

1

0

0

0

0

2

0

3

0

4

0

5

0

6

0

7

0

8

0

9

0

10

0

11

0

12

0

13

0

14

0

15

ÖSSZES KÖTELEZETTSÉG

0

0

0

0

4. melléklet

7./2021. (III.8.) önkormányzati rendelet

4. melléklet

Levelek Nagyközség Önkormányzata

SAJÁT BEVÉTELEINEK RÉSZLETEZÉSE AZ

ADÓSSÁGOT KELETKEZTETŐ ÜGYLETBŐL SZÁRMAZÓ


Adatok forintban

Sor-szám

Bevételi jogcímek

2021. évi előirányzat

1

2

3

1

Önk.vagyon és az önkormányzatot megillető vagyoni értékű jog értékesítéséből és haszn.származó bevétel

2

Helyi adók bevétele

7.900.000

3

Osztalék, koncessziós díj és a hozambevétel

4

Tárgyi eszköz és az im.jószág, részvény, részesedés, vállalat értékesítéséből vagy privatizációból származó bev.

0

5

Bírság-, pótlék- és díjbevétel

400.000

6

Kezesség-, illetve garanciavállalással kapcsolatos megtérülés

SAJÁT BEVÉTELEK ÖSSZESEN*

8.300.000

*Az adósságot keletkeztető ügyletekhez történő hozzájárulás részletes szabályairól szóló 353/2011. (XII.31.) Korm. Rendelet 2. § (1) bekezdése alapján.

5. melléklet

7./2021. (III.8.) önkormányzati rendelet

5. melléklet

Levelek Nagyközség Önkormányzata


Adatok forintban

Sor-szám

Fejlesztési cél leírása

Fejlesztés várható kiadása

1

2

3

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

ADÓSSÁGOT KELETKEZTETŐ ÜGYLETEK VÁRHATÓ EGYÜTTES ÖSSZEGE

0

8. melléklet

7./2021. (III.8.) önkormányzati rendelet

8. melléklet

Levelek Nagyközség Önkormányzata

EURÓPAI UNIÓS

TÁMOGATÁSSAL MEGVALÓSULÓ


Adatok forintban

EU-s projekt neve, azonosítója: 5 csoportos óvoda építése TOP-4.1.1-15-SB1-2016-00010

Források

2021.

2022.

2023. után

Összesen

Saját erő

19.800.000

19.800.000

- saját erőből központi támogatás

0

EU-s forrás

175.197.096

175.197.096

Társfinanszírozás

0

Hitel

0

Egyéb forrás

55.732.927

55.732.927

0

Források összesen:

250.730.023

0

0

250.730.023

Kiadások, költségek

2021.

2022.

2023. után

Összesen

Személyi jellegű

4.550.700

4.550.700

Beruházások, beszerzések

193.593.427

193.593.427

Szolgáltatások igénybe vétele

52.585.896

52.585.896

Adminisztratív költségek

0

0

Összesen:

250.730.023

0

0

250.730.023

EU-s projekt neve, azonosítója: A Nyírség turisztikai kínálatának integrált fejlesztése TOP-1.2.1-15-SB1-2016-00015

Források

2021.

2022.

2023. után

Összesen

Saját erő

11.651.579

11.651.579

- saját erőből központi támogatás

0

EU-s forrás

90.255.000

90.255.000

Társfinanszírozás

0

Hitel

0

Egyéb forrás

0

0

Források összesen:

101.906.579

0

0

101.906.579

Kiadások, költségek

2021.

2022.

2023. után

Összesen

Személyi jellegű

0

Beruházások, beszerzések

101.906.579

101.906.579

Szolgáltatások igénybe vétele

0

Adminisztratív költségek

0

0

Összesen:

101.906.579

0

0

101.906.579

Önkormányzaton kívüli EU-s projektekhez történő hozzájárulás

Támogatott neve

Hozzájárulás (E Ft)

Összesen:

0

9.1.2. melléklet


9.1.2. melléklet

Megnevezés

Levelek Nagyközség Önkormányzata

01

Feladat

Önként vállalt feladatok bevételei, kiadása (adatok forintban) - 2021.

03

Száma

Kiemelt előirányzat, előirányzat megnevezése

Előirányzat

A

B

Bevételek

1.

Önkormányzat működési támogatásai (1.1.+…+.1.6.)

0

1.1.

Helyi önkormányzatok működésének általános támogatása

0

1.2.

Önkormányzatok egyes köznevelési feladatainak támogatása

0

1.3.

Önkormányzatok szociális és gyermekjóléti, étkeztetési feladatainak támogatása

0

1.4.

Önkormányzatok kulturális feladatainak támogatása

0

1.5.

Működési célú kvi támogatások és kiegészítő támogatások

0

1.6.

Elszámolásból származó bevételek

0

2.

Működési célú támogatások államháztartáson belülről (2.1.+…+.2.5.)

3.470.760

2.1.

Elvonások és befizetések bevételei

0

2.2.

Működési célú garancia- és kezességvállalásból megtérülések

0

2.3.

Működési célú visszatérítendő támogatások, kölcsönök visszatérülése

0

2.4.

Működési célú visszatérítendő támogatások, kölcsönök igénybevétele

0

2.5.

Egyéb működési célú támogatások bevételei

3.470.760

2.6.

2.5.-ből EU-s támogatás

3.

Felhalmozási célú támogatások államháztartáson belülről (3.1.+…+3.5.)

0

3.1.

Felhalmozási célú önkormányzati támogatások

0

3.2.

Felhalmozási célú garancia- és kezességvállalásból megtérülések

0

3.3.

Felhalmozási célú visszatérítendő támogatások, kölcsönök visszatérülése

0

3.4.

Felhalmozási célú visszatérítendő támogatások, kölcsönök igénybevétele

0

3.5.

Egyéb felhalmozási célú támogatások bevételei

0

3.6.

3.5.-ből EU-s támogatás

4.

Közhatalmi bevételek (4.1.+...+4.7.)

2.100.000

4.1.

Vagyoni típusú adók előirányzata

0

4.2.

Értékesítési és forgalmi adók előirányzata

0

4.3.

Fogyasztási adók előirányzata

0

4.4.

Gépjárműadók előirányzata

0

4.5.

Egyéb áruhasználati és szolgáltatási adók előirányzata

0

4.6.

Egyéb közhatalmi bevételek előirányzata

2.100.000

5.

Működési bevételek (5.1.+…+ 5.11.)

0

5.1.

Készletértékesítés ellenértéke

0

5.2.

Szolgáltatások ellenértéke

0

5.3.

Közvetített szolgáltatások értéke

0

5.4.

Tulajdonosi bevételek

0

5.5.

Ellátási díjak

0

5.6.

Kiszámlázott általános forgalmi adó

0

5.7.

Általános forgalmi adó visszatérítése

0

5.8.

Kamatbevételek és más nyereségjellegű bevételek

0

5.9.

Egyéb pénzügyi műveletek bevételei

0

5.10.

Biztosító által fizetett kártérítés

0

5.11.

Egyéb működési bevételek

0

6.

Felhalmozási bevételek (6.1.+…+6.5.)

0

6.1.

Immateriális javak értékesítése

0

6.2.

Ingatlanok értékesítése

0

6.3.

Egyéb tárgyi eszközök értékesítése

0

6.4.

Részesedések értékesítése

0

6.5.

Részesedések megszűnéséhez kapcsolódó bevételek

0

7.

Működési célú átvett pénzeszközök (7.1. + … + 7.3.)

0

7.1.

Működési célú garancia- és kezességvállalásból megtérülések ÁH-n kívülről

0

7.2.

Működési célú visszatérítendő támogatások, kölcsönök visszatér. ÁH-n kívülről

0

7.3.

Egyéb működési célú átvett pénzeszköz

0

7.4.

7.3.-ból EU-s támogatás (közvetlen)

8.

Felhalmozási célú átvett pénzeszközök (8.1.+8.2.+8.3.)

0

8.1.

Felhalm. célú garancia- és kezességvállalásból megtérülések ÁH-n kívülről

0

8.2.

Felhalm. célú visszatérítendő támogatások, kölcsönök visszatér. ÁH-n kívülről

0

8.3.

Egyéb felhalmozási célú átvett pénzeszköz

0

8.4.

8.3.-ból EU-s támogatás (közvetlen)

9.

KÖLTSÉGVETÉSI BEVÉTELEK ÖSSZESEN: (1+…+8)

5.570.760

10.

Hitel-, kölcsönfelvétel államháztartáson kívülről (10.1.+10.3.)

0

10.1.

Hosszú lejáratú hitelek, kölcsönök felvétele

0

10.2.

Likviditási célú hitelek, kölcsönök felvétele pénzügyi vállalkozástól

0

10.3.

Rövid lejáratú hitelek, kölcsönök felvétele

0

11.

Belföldi értékpapírok bevételei (11.1. +…+ 11.4.)

0

11.1.

Forgatási célú belföldi értékpapírok beváltása, értékesítése

0

11.2.

Forgatási célú belföldi értékpapírok kibocsátása

0

11.3.

Befektetési célú belföldi értékpapírok beváltása, értékesítése

0

11.4.

Befektetési célú belföldi értékpapírok kibocsátása

0

12.

Maradvány igénybevétele (12.1. + 12.2.)

0

12.1.

Előző év költségvetési maradványának igénybevétele

0

12.2.

Előző év vállalkozási maradványának igénybevétele

0

13.

Belföldi finanszírozás bevételei (13.1. + … + 13.3.)

0

13.1.

Államháztartáson belüli megelőlegezések

0

13.2.

Államháztartáson belüli megelőlegezések törlesztése

0

13.3.

Betétek megszüntetése

0

14.

Külföldi finanszírozás bevételei (14.1.+…14.4.)

0

14.1.

Forgatási célú külföldi értékpapírok beváltása, értékesítése

0

14.2.

Befektetési célú külföldi értékpapírok beváltása, értékesítése

0

14.3.

Külföldi értékpapírok kibocsátása

0

14.4.

Külföldi hitelek, kölcsönök felvétele

0

15.

Költségvetési szervek finanszírozása

0

16.

Adóssághoz nem kapcsolódó származékos ügyletek bevételei, váltóbevételek

0

17.

FINANSZÍROZÁSI BEVÉTELEK ÖSSZESEN: (10. + … +16.)

0

18.

BEVÉTELEK ÖSSZESEN: (9+17)

5.570.760

Kiadások

1.

Működési költségvetés kiadásai (1.1+…+1.5+1.18.)

5.570.760

1.1.

Személyi juttatások

3.992.000

1.2.

Munkaadókat terhelő járulékok és szociális hozzájárulási adó

618.760

1.3.

Dologi kiadások

960.000

1.4.

Ellátottak pénzbeli juttatásai

0

1.5

Egyéb működési célú kiadások

0

1.18.

Tartalékok

0

1.19.

az 1.18-ból: Általános tartalék

1.20.

Céltartalék

2.

Felhalmozási költségvetés kiadásai (2.1.+2.3.+2.5.)

0

2.1.

Beruházások

0

2.2.

2.1.-ből EU-s forrásból megvalósuló beruházás

2.3.

Felújítások

0

2.4.

2.3.-ból EU-s forrásból megvalósuló felújítás

2.5.

Egyéb felhalmozási kiadások

0

3.

KÖLTSÉGVETÉSI KIADÁSOK ÖSSZESEN (1+2)

5.570.760

4.

Hitel-, kölcsöntörlesztés államháztartáson kívülre (4.1. + … + 4.3.)

0

4.1.

Hosszú lejáratú hitelek, kölcsönök törlesztése

0

4.2.

Likviditási célú hitelek, kölcsönök törlesztése pénzügyi vállalkozásnak

0

4.3.

Rövid lejáratú hitelek, kölcsönök törlesztése

0

5.

Belföldi értékpapírok kiadásai (5.1. + … + 5.6.)

0

5.1.

Forgatási célú belföldi értékpapírok vásárlása

0

5.2.

Befektetési célú belföldi értékpapírok vásárlása

0

5.3.

Kincstárjegyek beváltása

0

5.4.

Éven belüli lejáatú belföldi értékpapírok beváltása

0

5.5.

Belföldi kötvények beváltása

0

5.6.

Éven túli lejáratú belföldi értékpapírok beváltása

0

6.

Belföldi finanszírozás kiadásai (6.1. + … + 6.5.)

0

6.1.

Államháztartáson belüli megelőlegezések folyósítása

0

6.2.

Államháztartáson belüli megelőlegezések visszafizetése

0

6.3.

Központi, irányító szervi támogatás

0

6.4.

Pénzeszközök lekötött betétként elhelyezése

0

6.5.

Pénzügyi lízing kiadásai

0

7.

Külföldi finanszírozás kiadásai (7.1. + … + 7.5.)

0

7.1.

Forgatási célú külföldi értékpapírok vásárlása

0

7.2.

Befektetési célú külföldi értékpapírok vásárlása

0

7.3.

Külföldi értékpapírok beváltása

0

7.4.

Hitelek, kölcsönök törlesztése külföldi kormányoknak nemz. szervezeteknek

0

7.5.

Hitelek, kölcsönök törlesztése külföldi pénzintézeteknek

0

8.

Adóssághoz nem kapcsolódó származékos ügyletek

0

9.

Váltókiadások

0

10.

FINANSZÍROZÁSI KIADÁSOK ÖSSZESEN: (4.+…+9.)

0

11.

KIADÁSOK ÖSSZESEN: (3.+10.)

5.570.760

Éves tervezett létszám előirányzat (fő)

2

Közfoglalkoztatottak létszáma (fő)

0

9.1.3. melléklet


9.1.3. melléklet

Megnevezés

Levelek Nagyközség Önkormányzata

01

Feladat

Államigazgatási feladatok bevételei, kiadása (adatok forintban) - 2021.

04

Száma

Kiemelt előirányzat, előirányzat megnevezése

Előirányzat

A

B

Bevételek

1.

Önkormányzat működési támogatásai (1.1.+…+.1.6.)

0

1.1.

Helyi önkormányzatok működésének általános támogatása

0

1.2.

Önkormányzatok egyes köznevelési feladatainak támogatása

0

1.3.

Önkormányzatok szociális és gyermekjóléti, étkeztetési feladatainak támogatása

0

1.4.

Önkormányzatok kulturális feladatainak támogatása

0

1.5.

Működési célú kvi támogatások és kiegészítő támogatások

0

1.6.

Elszámolásból származó bevételek

0

2.

Működési célú támogatások államháztartáson belülről (2.1.+…+.2.5.)

0

2.1.

Elvonások és befizetések bevételei

0

2.2.

Működési célú garancia- és kezességvállalásból megtérülések

0

2.3.

Működési célú visszatérítendő támogatások, kölcsönök visszatérülése

0

2.4.

Működési célú visszatérítendő támogatások, kölcsönök igénybevétele

0

2.5.

Egyéb működési célú támogatások bevételei

0

2.6.

2.5.-ből EU-s támogatás

3.

Felhalmozási célú támogatások államháztartáson belülről (3.1.+…+3.5.)

0

3.1.

Felhalmozási célú önkormányzati támogatások

0

3.2.

Felhalmozási célú garancia- és kezességvállalásból megtérülések

0

3.3.

Felhalmozási célú visszatérítendő támogatások, kölcsönök visszatérülése

0

3.4.

Felhalmozási célú visszatérítendő támogatások, kölcsönök igénybevétele

0

3.5.

Egyéb felhalmozási célú támogatások bevételei

0

3.6.

3.5.-ből EU-s támogatás

4.

Közhatalmi bevételek (4.1.+...+4.7.)

0

4.1.

Vagyoni típusú adók előirányzata

0

4.2.

Értékesítési és forgalmi adók előirányzata

0

4.3.

Fogyasztási adók előirányzata

0

4.4.

Gépjárműadók előirányzata

0

4.5.

Egyéb áruhasználati és szolgáltatási adók előirányzata

0

4.6.

Egyéb közhatalmi bevételek előirányzata

0

5.

Működési bevételek (5.1.+…+ 5.11.)

0

5.1.

Készletértékesítés ellenértéke

0

5.2.

Szolgáltatások ellenértéke

0

5.3.

Közvetített szolgáltatások értéke

0

5.4.

Tulajdonosi bevételek

0

5.5.

Ellátási díjak

0

5.6.

Kiszámlázott általános forgalmi adó

0

5.7.

Általános forgalmi adó visszatérítése

0

5.8.

Kamatbevételek és más nyereségjellegű bevételek

0

5.9.

Egyéb pénzügyi műveletek bevételei

0

5.10.

Biztosító által fizetett kártérítés

0

5.11.

Egyéb működési bevételek

0

6.

Felhalmozási bevételek (6.1.+…+6.5.)

0

6.1.

Immateriális javak értékesítése

0

6.2.

Ingatlanok értékesítése

0

6.3.

Egyéb tárgyi eszközök értékesítése

0

6.4.

Részesedések értékesítése

0

6.5.

Részesedések megszűnéséhez kapcsolódó bevételek

0

7.

Működési célú átvett pénzeszközök (7.1. + … + 7.3.)

0

7.1.

Működési célú garancia- és kezességvállalásból megtérülések ÁH-n kívülről

0

7.2.

Működési célú visszatérítendő támogatások, kölcsönök visszatér. ÁH-n kívülről

0

7.3.

Egyéb működési célú átvett pénzeszköz

0

7.4.

7.3.-ból EU-s támogatás (közvetlen)

8.

Felhalmozási célú átvett pénzeszközök (8.1.+8.2.+8.3.)

0

8.1.

Felhalm. célú garancia- és kezességvállalásból megtérülések ÁH-n kívülről

0

8.2.

Felhalm. célú visszatérítendő támogatások, kölcsönök visszatér. ÁH-n kívülről

0

8.3.

Egyéb felhalmozási célú átvett pénzeszköz

0

8.4.

8.3.-ból EU-s támogatás (közvetlen)

9.

KÖLTSÉGVETÉSI BEVÉTELEK ÖSSZESEN: (1+…+8)

0

10.

Hitel-, kölcsönfelvétel államháztartáson kívülről (10.1.+10.3.)

0

10.1.

Hosszú lejáratú hitelek, kölcsönök felvétele

0

10.2.

Likviditási célú hitelek, kölcsönök felvétele pénzügyi vállalkozástól

0

10.3.

Rövid lejáratú hitelek, kölcsönök felvétele

0

11.

Belföldi értékpapírok bevételei (11.1. +…+ 11.4.)

0

11.1.

Forgatási célú belföldi értékpapírok beváltása, értékesítése

0

11.2.

Forgatási célú belföldi értékpapírok kibocsátása

0

11.3.

Befektetési célú belföldi értékpapírok beváltása, értékesítése

0

11.4.

Befektetési célú belföldi értékpapírok kibocsátása

0

12.

Maradvány igénybevétele (12.1. + 12.2.)

0

12.1.

Előző év költségvetési maradványának igénybevétele

0

12.2.

Előző év vállalkozási maradványának igénybevétele

0

13.

Belföldi finanszírozás bevételei (13.1. + … + 13.3.)

0

13.1.

Államháztartáson belüli megelőlegezések

0

13.2.

Államháztartáson belüli megelőlegezések törlesztése

0

13.3.

Betétek megszüntetése

0

14.

Külföldi finanszírozás bevételei (14.1.+…14.4.)

0

14.1.

Forgatási célú külföldi értékpapírok beváltása, értékesítése

0

14.2.

Befektetési célú külföldi értékpapírok beváltása, értékesítése

0

14.3.

Külföldi értékpapírok kibocsátása

0

14.4.

Külföldi hitelek, kölcsönök felvétele

0

15.

Költségvetési szervek finanszírozása

0

16.

Adóssághoz nem kapcsolódó származékos ügyletek bevételei, váltóbevételek

0

17.

FINANSZÍROZÁSI BEVÉTELEK ÖSSZESEN: (10. + … +16.)

0

18.

BEVÉTELEK ÖSSZESEN: (9+17)

0

Kiadások

1.

Működési költségvetés kiadásai (1.1+…+1.5+1.18.)

0

1.1.

Személyi juttatások

0

1.2.

Munkaadókat terhelő járulékok és szociális hozzájárulási adó

0

1.3.

Dologi kiadások

0

1.4.

Ellátottak pénzbeli juttatásai

0

1.5

Egyéb működési célú kiadások

0

1.18.

Tartalékok

0

1.19.

az 1.18-ból: Általános tartalék

1.20.

Céltartalék

2.

Felhalmozási költségvetés kiadásai (2.1.+2.3.+2.5.)

0

2.1.

Beruházások

0

2.2.

2.1.-ből EU-s forrásból megvalósuló beruházás

2.3.

Felújítások

0

2.4.

2.3.-ból EU-s forrásból megvalósuló felújítás

2.5.

Egyéb felhalmozási kiadások

0

3.

KÖLTSÉGVETÉSI KIADÁSOK ÖSSZESEN (1+2)

0

4.

Hitel-, kölcsöntörlesztés államháztartáson kívülre (4.1. + … + 4.3.)

0

4.1.

Hosszú lejáratú hitelek, kölcsönök törlesztése

0

4.2.

Likviditási célú hitelek, kölcsönök törlesztése pénzügyi vállalkozásnak

0

4.3.

Rövid lejáratú hitelek, kölcsönök törlesztése

0

5.

Belföldi értékpapírok kiadásai (5.1. + … + 5.6.)

0

5.1.

Forgatási célú belföldi értékpapírok vásárlása

0

5.2.

Befektetési célú belföldi értékpapírok vásárlása

0

5.3.

Kincstárjegyek beváltása

0

5.4.

Éven belüli lejáatú belföldi értékpapírok beváltása

0

5.5.

Belföldi kötvények beváltása

0

5.6.

Éven túli lejáratú belföldi értékpapírok beváltása

0

6.

Belföldi finanszírozás kiadásai (6.1. + … + 6.5.)

0

6.1.

Államháztartáson belüli megelőlegezések folyósítása

0

6.2.

Államháztartáson belüli megelőlegezések visszafizetése

0

6.3.

Központi, irányító szervi támogatás

0

6.4.

Pénzeszközök lekötött betétként elhelyezése

0

6.5.

Pénzügyi lízing kiadásai

0

7.

Külföldi finanszírozás kiadásai (7.1. + … + 7.5.)

0

7.1.

Forgatási célú külföldi értékpapírok vásárlása

0

7.2.

Befektetési célú külföldi értékpapírok vásárlása

0

7.3.

Külföldi értékpapírok beváltása

0

7.4.

Hitelek, kölcsönök törlesztése külföldi kormányoknak nemz. szervezeteknek

0

7.5.

Hitelek, kölcsönök törlesztése külföldi pénzintézeteknek

0

8.

Adóssághoz nem kapcsolódó származékos ügyletek

0

9.

Váltókiadások

0

10.

FINANSZÍROZÁSI KIADÁSOK ÖSSZESEN: (4.+…+9.)

0

11.

KIADÁSOK ÖSSZESEN: (3.+10.)

0

Éves tervezett létszám előirányzat (fő)

Közfoglalkoztatottak létszáma (fő)

9.2.2. melléklet


9.2.2. melléklet

Megnevezés

Leveleki Közös Önkormányzati Hivatal

02

Feladat

Önként vállalt feladatok bevételei, kiadása (adatok forintban) - 2021.

03

Száma

Kiemelt előirányzat, előirányzat megnevezése

Előirányzat

A

B

Bevételek

1.

Működési bevételek (1.1.+…+1.11.)

0

1.1.

Készletértékesítés ellenértéke

0

1.2.

Szolgáltatások ellenértéke

0

1.3.

Közvetített szolgáltatások értéke

0

1.4.

Tulajdonosi bevételek

0

1.5.

Ellátási díjak

0

1.6.

Kiszámlázott általános forgalmi adó

0

1.7.

Általános forgalmi adó visszatérülése

0

1.8.

Kamatbevételek

0

1.9.

Egyéb pénzügyi műveletek bevételei

0

1.10.

Biztosító által fizetett kártérítés

0

1.11.

Egyéb működési bevételek

0

2.

Működési célú támogatások államháztartáson belülről (2.1.+…+2.3.)

0

2.1.

Elvonások és befizetések bevételei

0

2.2.

Visszatérítendő támogatások, kölcsönök visszatérülése ÁH-n belülről

0

2.3.

Egyéb működési célú támogatások bevételei államháztartáson belülről

0

2.4.

2.3-ból EU támogatás

3.

Közhatalmi bevételek

0

4.

Felhalmozási célú támogatások államháztartáson belülről (4.1.+…+4.3.)

0

4.1.

Felhalmozási célú önkormányzati támogatások

0

4.2.

Visszatérítendő támogatások, kölcsönök visszatérülése ÁH-n belülről

0

4.3.

Egyéb felhalmozási célú támogatások bevételei államháztartáson belülről

0

4.4.

4.3.-ból EU-s támogatás

5.

Felhalmozási bevételek (5.1.+…+5.3.)

0

5.1.

Immateriális javak értékesítése

0

5.2.

Ingatlanok értékesítése

0

5.3.

Egyéb tárgyi eszközök értékesítése

0

6.

Működési célú átvett pénzeszközök

0

7.

Felhalmozási célú átvett pénzeszközök

0

8.

Költségvetési bevételek összesen (1.+…+7.)

0

9.

Finanszírozási bevételek (9.1.+…+9.3.)

0

9.1.

Költségvetési maradvány igénybevétele

0

9.2.

Vállalkozási maradvány igénybevétele

0

9.3.

Irányító szervi (önkormányzati) támogatás (intézményfinanszírozás)

0

10.

BEVÉTELEK ÖSSZESEN: (8.+9.)

0

Kiadások

1.

Működési költségvetés kiadásai (1.1+…+1.5.)

0

1.1.

Személyi juttatások

0

1.2.

Munkaadókat terhelő járulékok és szociális hozzájárulási adó

0

1.3.

Dologi kiadások

0

1.4.

Ellátottak pénzbeli juttatásai

0

1.5.

Egyéb működési célú kiadások

0

2.

Felhalmozási költségvetés kiadásai (2.1.+…+2.3.)

0

2.1.

Beruházások

0

2.2.

Felújítások

0

2.3.

Egyéb fejlesztési célú kiadások

0

2.4.

2.3.-ból EU-s támogatásból megvalósuló programok, projektek kiadása

3.

Finanszírozási kiadások

0

4.

KIADÁSOK ÖSSZESEN: (1.+2.+3.)

0

Éves tervezett létszám előirányzat (fő)

Közfoglalkoztatottak létszáma (fő)

9.2.3. melléklet


9.2.3. melléklet

Megnevezés

Leveleki Közös Önkormányzati Hivatal

02

Feladat

Államigazgatási feladatok bevételei, kiadása (adatok forintban) - 2021.

04

Száma

Kiemelt előirányzat, előirányzat megnevezése

Előirányzat

A

B

Bevételek

1.

Működési bevételek (1.1.+…+1.11.)

0

1.1.

Készletértékesítés ellenértéke

0

1.2.

Szolgáltatások ellenértéke

0

1.3.

Közvetített szolgáltatások értéke

0

1.4.

Tulajdonosi bevételek

0

1.5.

Ellátási díjak

0

1.6.

Kiszámlázott általános forgalmi adó

0

1.7.

Általános forgalmi adó visszatérülése

0

1.8.

Kamatbevételek

0

1.9.

Egyéb pénzügyi műveletek bevételei

0

1.10.

Biztosító által fizetett kártérítés

0

1.11.

Egyéb működési bevételek

0

2.

Működési célú támogatások államháztartáson belülről (2.1.+…+2.3.)

0

2.1.

Elvonások és befizetések bevételei

0

2.2.

Visszatérítendő támogatások, kölcsönök visszatérülése ÁH-n belülről

0

2.3.

Egyéb működési célú támogatások bevételei államháztartáson belülről

0

2.4.

2.3-ból EU támogatás

3.

Közhatalmi bevételek

0

4.

Felhalmozási célú támogatások államháztartáson belülről (4.1.+…+4.3.)

0

4.1.

Felhalmozási célú önkormányzati támogatások

0

4.2.

Visszatérítendő támogatások, kölcsönök visszatérülése ÁH-n belülről

0

4.3.

Egyéb felhalmozási célú támogatások bevételei államháztartáson belülről

0

4.4.

4.3.-ból EU-s támogatás

5.

Felhalmozási bevételek (5.1.+…+5.3.)

0

5.1.

Immateriális javak értékesítése

0

5.2.

Ingatlanok értékesítése

0

5.3.

Egyéb tárgyi eszközök értékesítése

0

6.

Működési célú átvett pénzeszközök

0

7.

Felhalmozási célú átvett pénzeszközök

0

8.

Költségvetési bevételek összesen (1.+…+7.)

0

9.

Finanszírozási bevételek (9.1.+…+9.3.)

0

9.1.

Költségvetési maradvány igénybevétele

0

9.2.

Vállalkozási maradvány igénybevétele

0

9.3.

Irányító szervi (önkormányzati) támogatás (intézményfinanszírozás)

0

10.

BEVÉTELEK ÖSSZESEN: (8.+9.)

0

Kiadások

1.

Működési költségvetés kiadásai (1.1+…+1.5.)

0

1.1.

Személyi juttatások

0

1.2.

Munkaadókat terhelő járulékok és szociális hozzájárulási adó

0

1.3.

Dologi kiadások

0

1.4.

Ellátottak pénzbeli juttatásai

0

1.5.

Egyéb működési célú kiadások

0

2.

Felhalmozási költségvetés kiadásai (2.1.+…+2.3.)

0

2.1.

Beruházások

0

2.2.

Felújítások

0

2.3.

Egyéb fejlesztési célú kiadások

0

2.4.

2.3.-ból EU-s támogatásból megvalósuló programok, projektek kiadása

3.

Finanszírozási kiadások

0

4.

KIADÁSOK ÖSSZESEN: (1.+2.+3.)

0

Éves tervezett létszám előirányzat (fő)

Közfoglalkoztatottak létszáma (fő)

9.3.2. melléklet


9.3.2. melléklet

Megnevezés

Leveleki Kastélykert Óvoda és Konyha

02

Feladat

Önként vállalt feladatok bevételei, kiadása (adatok forintban) - 2021.

03

Száma

Kiemelt előirányzat, előirányzat megnevezése

Előirányzat

A

B

Bevételek

1.

Működési bevételek (1.1.+…+1.11.)

0

1.1.

Készletértékesítés ellenértéke

0

1.2.

Szolgáltatások ellenértéke

0

1.3.

Közvetített szolgáltatások értéke

0

1.4.

Tulajdonosi bevételek

0

1.5.

Ellátási díjak

0

1.6.

Kiszámlázott általános forgalmi adó

0

1.7.

Általános forgalmi adó visszatérülése

0

1.8.

Kamatbevételek

0

1.9.

Egyéb pénzügyi műveletek bevételei

0

1.10.

Biztosító által fizetett kártérítés

0

1.11.

Egyéb működési bevételek

0

2.

Működési célú támogatások államháztartáson belülről (2.1.+…+2.3.)

0

2.1.

Elvonások és befizetések bevételei

0

2.2.

Visszatérítendő támogatások, kölcsönök visszatérülése ÁH-n belülről

0

2.3.

Egyéb működési célú támogatások bevételei államháztartáson belülről

0

2.4.

2.3-ból EU támogatás

3.

Közhatalmi bevételek

0

4.

Felhalmozási célú támogatások államháztartáson belülről (4.1.+…+4.3.)

0

4.1.

Felhalmozási célú önkormányzati támogatások

0

4.2.

Visszatérítendő támogatások, kölcsönök visszatérülése ÁH-n belülről

0

4.3.

Egyéb felhalmozási célú támogatások bevételei államháztartáson belülről

0

4.4.

4.3.-ból EU-s támogatás

5.

Felhalmozási bevételek (5.1.+…+5.3.)

0

5.1.

Immateriális javak értékesítése

0

5.2.

Ingatlanok értékesítése

0

5.3.

Egyéb tárgyi eszközök értékesítése

0

6.

Működési célú átvett pénzeszközök

0

7.

Felhalmozási célú átvett pénzeszközök

0

8.

Költségvetési bevételek összesen (1.+…+7.)

0

9.

Finanszírozási bevételek (9.1.+…+9.3.)

0

9.1.

Költségvetési maradvány igénybevétele

0

9.2.

Vállalkozási maradvány igénybevétele

0

9.3.

Irányító szervi (önkormányzati) támogatás (intézményfinanszírozás)

0

10.

BEVÉTELEK ÖSSZESEN: (8.+9.)

0

Kiadások

1.

Működési költségvetés kiadásai (1.1+…+1.5.)

0

1.1.

Személyi juttatások

0

1.2.

Munkaadókat terhelő járulékok és szociális hozzájárulási adó

0

1.3.

Dologi kiadások

0

1.4.

Ellátottak pénzbeli juttatásai

0

1.5.

Egyéb működési célú kiadások

0

2.

Felhalmozási költségvetés kiadásai (2.1.+…+2.3.)

0

2.1.

Beruházások

0

2.2.

Felújítások

0

2.3.

Egyéb fejlesztési célú kiadások

0

2.4.

2.3.-ból EU-s támogatásból megvalósuló programok, projektek kiadása

3.

Finanszírozási kiadások

0

4.

KIADÁSOK ÖSSZESEN: (1.+2.+3.)

0

Éves tervezett létszám előirányzat (fő)

Közfoglalkoztatottak létszáma (fő)

9.3.3. melléklet


9.3.3. melléklet

Megnevezés

Leveleki Kastélykert Óvoda és Konyha

02

Feladat

Államigazgatási feladatok bevételei, kiadása (adatok forintban) - 2021.

04

Száma

Kiemelt előirányzat, előirányzat megnevezése

Előirányzat

A

B

Bevételek

1.

Működési bevételek (1.1.+…+1.11.)

0

1.1.

Készletértékesítés ellenértéke

0

1.2.

Szolgáltatások ellenértéke

0

1.3.

Közvetített szolgáltatások értéke

0

1.4.

Tulajdonosi bevételek

0

1.5.

Ellátási díjak

0

1.6.

Kiszámlázott általános forgalmi adó

0

1.7.

Általános forgalmi adó visszatérülése

0

1.8.

Kamatbevételek

0

1.9.

Egyéb pénzügyi műveletek bevételei

0

1.10.

Biztosító által fizetett kártérítés

0

1.11.

Egyéb működési bevételek

0

2.

Működési célú támogatások államháztartáson belülről (2.1.+…+2.3.)

0

2.1.

Elvonások és befizetések bevételei

0

2.2.

Visszatérítendő támogatások, kölcsönök visszatérülése ÁH-n belülről

0

2.3.

Egyéb működési célú támogatások bevételei államháztartáson belülről

0

2.4.

2.3-ból EU támogatás

3.

Közhatalmi bevételek

0

4.

Felhalmozási célú támogatások államháztartáson belülről (4.1.+…+4.3.)

0

4.1.

Felhalmozási célú önkormányzati támogatások

0

4.2.

Visszatérítendő támogatások, kölcsönök visszatérülése ÁH-n belülről

0

4.3.

Egyéb felhalmozási célú támogatások bevételei államháztartáson belülről

0

4.4.

4.3.-ból EU-s támogatás

5.

Felhalmozási bevételek (5.1.+…+5.3.)

0

5.1.

Immateriális javak értékesítése

0

5.2.

Ingatlanok értékesítése

0

5.3.

Egyéb tárgyi eszközök értékesítése

0

6.

Működési célú átvett pénzeszközök

0

7.

Felhalmozási célú átvett pénzeszközök

0

8.

Költségvetési bevételek összesen (1.+…+7.)

0

9.

Finanszírozási bevételek (9.1.+…+9.3.)

0

9.1.

Költségvetési maradvány igénybevétele

0

9.2.

Vállalkozási maradvány igénybevétele

0

9.3.

Irányító szervi (önkormányzati) támogatás (intézményfinanszírozás)

0

10.

BEVÉTELEK ÖSSZESEN: (8.+9.)

0

Kiadások

1.

Működési költségvetés kiadásai (1.1+…+1.5.)

0

1.1.

Személyi juttatások

0

1.2.

Munkaadókat terhelő járulékok és szociális hozzájárulási adó

0

1.3.

Dologi kiadások

0

1.4.

Ellátottak pénzbeli juttatásai

0

1.5.

Egyéb működési célú kiadások

0

2.

Felhalmozási költségvetés kiadásai (2.1.+…+2.3.)

0

2.1.

Beruházások

0

2.2.

Felújítások

0

2.3.

Egyéb fejlesztési célú kiadások

0

2.4.

2.3.-ból EU-s támogatásból megvalósuló programok, projektek kiadása

3.

Finanszírozási kiadások

0

4.

KIADÁSOK ÖSSZESEN: (1.+2.+3.)

0

Éves tervezett létszám előirányzat (fő)

Közfoglalkoztatottak létszáma (fő)

10. melléklet

7./2021. (III.8.) önkormányzati rendelet

10. melléklet


Adatok forintban

Költségvetési szerv neve:………………………………………………………………………………………………………..……………………..

Költségvetési szerv számlaszáma:………………………………………………………………………………………………………….…………..

Éves eredeti kiadási előirányzat: …………… Ft

30 napon túli elismert tartozásállomány összesen: ……………… Ft

Sor-szám

Tartozásállomány megnevezése

30 nap
alatti
állomány

30-60 nap
közötti
állomány

60 napon
túli
állomány

Átütemezett

Összesen:

1

Állammal szembeni tartozások

0

2

Központi költségvetéssel szemben fennálló tartozás

0

3

Elkülönített állami pénzalapokkal szembeni tartozás

0

4

TB alapokkal szembeni tartozás

0

5

Tartozásállomány önkormányzatok és intézmények felé

0

6

Egyéb tartozásállomány

0

Összesen:

0

0

0

0

0

Dátum:

költségvetési szerv vezetője

1

A szöveg a Levelek Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 18/2021. (X. 20.) önkormányzati rendelete 1. §-ával megállapított szöveg.

2

Az 1.1. melléklet a Levelek Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testülete 11/2021. (IV. 29.) önkormányzati rendelete 3. § (1) bekezdésével megállapított szöveg. Az 1.1. melléklet a Levelek Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 13/2021. (VII. 8.) önkormányzati rendelete 2. § (1) bekezdésével megállapított szöveg. Az 1.1. melléklet a Levelek Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 18/2021. (X. 20.) önkormányzati rendelete 2. § (1) bekezdésével megállapított szöveg.

3

Az 1.2. melléklet a Levelek Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testülete 11/2021. (IV. 29.) önkormányzati rendelete 3. § (2) bekezdésével megállapított szöveg. Az 1.2. melléklet a Levelek Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 13/2021. (VII. 8.) önkormányzati rendelete 2. § (2) bekezdésével megállapított szöveg. Az 1.2. melléklet a Levelek Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 18/2021. (X. 20.) önkormányzati rendelete 2. § (2) bekezdésével megállapított szöveg.

4

A 2.1. melléklet a Levelek Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testülete 11/2021. (IV. 29.) önkormányzati rendelete 3. § (3) bekezdésével megállapított szöveg. A 2.1. melléklet a Levelek Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 13/2021. (VII. 8.) önkormányzati rendelete 2. § (3) bekezdésével megállapított szöveg. A 2.1. melléklet a Levelek Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 18/2021. (X. 20.) önkormányzati rendelete 2. § (3) bekezdésével megállapított szöveg.

5

A 2.2. melléklet a Levelek Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testülete 11/2021. (IV. 29.) önkormányzati rendelete 3. § (4) bekezdésével megállapított szöveg. A 2.2. melléklet a Levelek Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 13/2021. (VII. 8.) önkormányzati rendelete 2. § (4) bekezdésével megállapított szöveg. A 2.2. melléklet a Levelek Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 18/2021. (X. 20.) önkormányzati rendelete 2. § (4) bekezdésével megállapított szöveg.

6

A 6. melléklet a Levelek Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testülete 11/2021. (IV. 29.) önkormányzati rendelete 3. § (5) bekezdésével megállapított szöveg. A 6. melléklet a Levelek Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 18/2021. (X. 20.) önkormányzati rendelete 2. § (5) bekezdésével megállapított szöveg.

7

A 7. melléklet a Levelek Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testülete 11/2021. (IV. 29.) önkormányzati rendelete 3. § (6) bekezdésével megállapított szöveg. A 7. melléklet a Levelek Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 13/2021. (VII. 8.) önkormányzati rendelete 2. § (5) bekezdésével megállapított szöveg. A 7. melléklet a Levelek Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 18/2021. (X. 20.) önkormányzati rendelete 2. § (6) bekezdésével megállapított szöveg.

8

A 9.1. melléklet a Levelek Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testülete 11/2021. (IV. 29.) önkormányzati rendelete 3. § (7) bekezdésével megállapított szöveg. A 9.1. melléklet a Levelek Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 13/2021. (VII. 8.) önkormányzati rendelete 2. § (6) bekezdésével megállapított szöveg. A 9.1. melléklet a Levelek Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 18/2021. (X. 20.) önkormányzati rendelete 2. § (7) bekezdésével megállapított szöveg.

9

A 9.1.1. melléklet a Levelek Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testülete 11/2021. (IV. 29.) önkormányzati rendelete 3. § (8) bekezdésével megállapított szöveg. A 9.1.1. melléklet a Levelek Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 13/2021. (VII. 8.) önkormányzati rendelete 2. § (7) bekezdésével megállapított szöveg. A 9.1.1. melléklet a Levelek Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 18/2021. (X. 20.) önkormányzati rendelete 2. § (8) bekezdésével megállapított szöveg.

10

A 9.2. melléklet a Levelek Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testülete 11/2021. (IV. 29.) önkormányzati rendelete 3. § (9) bekezdésével megállapított szöveg. A 9.2. melléklet a Levelek Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 13/2021. (VII. 8.) önkormányzati rendelete 2. § (8) bekezdésével megállapított szöveg.

11

A 9.2.1. melléklet a Levelek Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testülete 11/2021. (IV. 29.) önkormányzati rendelete 3. § (10) bekezdésével megállapított szöveg. A 9.2.1. melléklet a Levelek Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 13/2021. (VII. 8.) önkormányzati rendelete 2. § (9) bekezdésével megállapított szöveg.

12

A 9.3. melléklet a Levelek Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testülete 11/2021. (IV. 29.) önkormányzati rendelete 3. § (11) bekezdésével megállapított szöveg. A 9.3. melléklet a Levelek Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 13/2021. (VII. 8.) önkormányzati rendelete 2. § (10) bekezdésével megállapított szöveg. A 9.3. melléklet a Levelek Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 18/2021. (X. 20.) önkormányzati rendelete 2. § (9) bekezdésével megállapított szöveg.

13

A 9.3.1. melléklet a Levelek Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testülete 11/2021. (IV. 29.) önkormányzati rendelete 3. § (12) bekezdésével megállapított szöveg. A 9.3.1. melléklet a Levelek Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 13/2021. (VII. 8.) önkormányzati rendelete 2. § (11) bekezdésével megállapított szöveg. A 9.3.1. melléklet a Levelek Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 18/2021. (X. 20.) önkormányzati rendelete 2. § (10) bekezdésével megállapított szöveg.