Kisújszállás Város Önkormányzata Képviselő-testületének 21/2018 . (X.30.) önkormányzati rendelete

a személyi térítési díj átmeneti csökkentéséről

Hatályos: 2018. 11. 01

Kisújszállás Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a szociális igazgatásról és a szociális ellátásokról szóló 1993. évi III. törvény 92. § (1) bekezdésében és 92. § (2) bekezdésében kapott felhatalmazás alapján, a Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX. törvény 13. § (1) 8a. pontjában meghatározott feladatkörében eljárva, Kisújszállás Város Önkormányzata Képviselő-testületének a Szervezeti és Működési Szabályzatáról szóló 28/2014. (X. 21.) önkormányzati rendelet 17. § d) pontjában meghatározott véleményező jogkörében eljáró Kisújszállás Város Önkormányzata Képviselő-testületének Humán Erőforrás Bizottsága véleményének kikérésével a következőket rendeli el:


1. § A rendelet hatálya kiterjed a Kisújszállási Térségi Szociális Otthon és Alapszolgáltatási Központ idősek bentlakásos ellátását igénybe vevő személyekre.


2. § Ameddig az idősek bentlakásos ellátásában részesülő, az intézményben folyó, a lakószobát bármilyen módon érintő felújítási, beruházási munka ideje alatt az ellátott más, vagy kedvezőtlenebb körülmények között tudja igénybe venni a szolgáltatást, az ellátás helye szerinti, ennek hiányában a már megállapított személyi térítési díjat 10%-kal kell csökkenteni.


3. § Ez a rendelet 2018. november 1-jén lép hatályba.





Kecze István

Dr. Varga Zsolt

polgármester

jegyző



A rendeletet kihirdettem:
Kisújszállás, 2018. október 30.




Dr. Varga Zsolt


jegyző