Cibakháza Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testületének 6/2016.(IV.28.) önkormányzati rendelete

Az önkormányzat és intézményei által megvalósítandó beszerzések ajánlatkérési, elbírálási és megvalósítási szabályairól szóló 4/2016.(III.24.) önkormányzati rendeletének módosításáról

Hatályos: 2016. 05. 01- 2016. 05. 01

Cibakháza Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete az Alaptörvény 32. cikk (2) bekezdésében kapott eredeti jogalkotói hatáskörében, a Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX. törvény 107. §-ában meghatározott feladatkörében eljárva a következőket rendeli el:


1.§ Az önkormányzat és intézményei által megvalósítandó beszerzések ajánlatkérési, elbírálási és megvalósítási szabályairól szóló 4/2016.(III.24.) önkormányzati rendelet 2.§ (1) bekezdésének a) pontja helyébe a következő rendelkezés lép:


„a) A Képviselő-testület beszerzései esetén a Cibakházi Közös Önkormányzati Hivatal Előkészítő és Értékelő Munkacsoportja, - melynek állandó tagja a jegyző, a Gazdasági, Pénzügyi és Adóügyi Iroda vezetője, a Szociális, Munkaügyi, Önkormányzati és Hatósági Iroda vezetője, a pályázati referens és a műszaki referens.


A Munkacsoport vezetője a jegyző.


Amennyiben a beszerzés tárgyának előirányzata szerepel az önkormányzat adott évi költségvetésében az ajánlati felhívás jóváhagyásáért, illetve meghívásos eljárás esetén az ajánlattevők körének meghatározásáért Cibakháza Nagyközség Polgármestere a felelős.


Amennyiben a beszerzés tárgyának előirányzata nem szerepel az önkormányzat adott évi költségvetésében az eljárás megindításáért, az ajánlati felhívás jóváhagyásáért, illetve meghívásos eljárás esetén az ajánlattevők körének meghatározásáért Cibakháza Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete a felelős.


Az Előkészítő és Értékelő Munkacsoport működésével kapcsolatos adminisztrációs feladatokat a Gazdasági, Pénzügyi és Adóügyi Iroda látja el.”


2.§ Ez a rendelet 2016. május 1-jén lép hatályba és az azt követő napon hatályát veszti.