Őcsény Község Önkormányzata Képviselő-testületének 6/2011. (IV. 1.) önkormányzati rendelete

Helyi önkormányzati kitüntetések és elismerő címek alapításáról és adományozásának rendjéről

Hatályos: 2021. 10. 29- 2023. 12. 19

Őcsény Község Önkormányzata Képviselő-testületének 6/2011. (IV. 1.) önkormányzati rendelete

Helyi önkormányzati kitüntetések és elismerő címek alapításáról és adományozásának rendjéről

2021.10.29.

Őcsény Község Önkormányzatának képviselő-testülete (a továbbiakban: képviselő-testület) a Magyar Köztársaság Alkotmányáról szóló 1949. évi XX. törvény 44/A. § (2) bekezdése alapján, figyelemmel a helyi önkormányzatokról szóló 1990. évi LXV. törvény 16. §-ának (1) bekezdésében, valamint a Magyar Köztársaság kitüntetéseiről szóló 1991.évi XXI. törvény 7. §-ának (1) bekezdésében foglaltakra - a helyi kitüntetések és elismerő címek alapításáról és adományozásának rendjéről a következőket rendeli el:

1. Értelmező rendelkezések

1. § E rendelet alkalmazása szempontjából;

a) társadalmi szervezetek: az egyesülési jogról szóló 1989.évi II. tv. -ben meghatározott szervezetek,

b)1 egyesületek: a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. tv. -ben meghatározott egyesületek,

c) közösség: társadalmi szervezetek, egyesületek, vállalkozások (gazdasági társaságok, szövetkezetek), önkormányzati intézmények.

2. Általános rendelkezések

2. § A képviselő-testület a Község fejlődésében, érdekeinek előmozdításában, értékeinek megőrzésében, gyarapításában kifejtett a gazdasági, tudományos, művészeti, kulturális, oktatási, szociális, sport tevékenységterületen, a közéletterén, illetőleg a közbiztonság javításában, az önkormányzati feladatok megvalósításában nyújtott kimagasló teljesítmény, szakmai munka elismerésére a következő kitüntetéseket, emlékplakettet, kitüntető és elismerő címeket (a továbbiakban: kitüntetés) alapítja:

a) ,,Őcsény Községért" emlékplakett,

b) ,,Őcsény Község Díszpolgára" kitüntetés,

c) ,,Közjóért" kitüntető cím,

d) ,,Gyermekekért" kitüntető cím,

e) ,,Talentum" kitüntető cím.

3. § (1) A képviselő-testület a kitüntető címeket évente, a Falukarácsonya alkalmából megtartott rendezvényen a Község polgármestere adja át.

(2) A képviselő-testület az (1) bekezdésben meghatározott időponttól abban az esetben térhet el, ha az a kitüntetett személy, vagy szervezet, valamely más fontos rendezvényhez köthető.

(3) A képviselő-testület a 2. §. -ában meghatározott kitüntetések odaítélésétől megfelelő jelölt hiányában eltekinthet.

4. § (1) Az 1. §-ban meghatározott közösségek, valamint természetes személyek (a továbbiakban: magánszemély) egy önkormányzati választási ciklusban csak egyfajta kitüntetésben részesíthetők. Ugyanazon kitüntetés csak egyszer adományozható ugyanazon szervezetnek vagy személynek.

(2) Posztumusz ,,Őcsény Községért" emlékplakett és posztumusz ,,Őcsény Község Díszpolgára" kitüntetés abban az esetben adományozható, ha a kitüntetett magánszemély az adományozás és a kitüntetés átadása közötti időszakban halálozott el. Ebben az esetben a kitüntetés és emlékplakett átvételére a kitüntetett legközelebbi hozzátartozója jogosult.

(3) E rendelet 2. § (1) bekezdésének b); d) és e) pontjában meghatározott kitüntetésben kizárólag magánszemélyek részesülhetnek.

5. § (1)2 A kitüntetések adományozására irányuló javaslatokat kizárólag a Község jegyzőjénél előzetesen igényelt és e rendelet 1. és 2. számú mellékletében rögzített űrlapon, illetve aláírásgyűjtő íven – az adományozás évének október 31. napjáig kell benyújtani a Község polgármesteréhez. A határidő elmulasztása jogvesztő!

(2) Magánszemélyt érintő adományozásra vonatkozó javaslathoz mellékelni kell a javasolt magánszemély e rendelet 3. számú melléklete szerinti hozzájáruló nyilatkozatát, személyes adatai kezeléséhez.

(3) Közösségi kezdeményezéshez mellékelni kell az adott közösség legfőbb döntéshozó szervének erről szóló határozatát.

6. § (1) A polgármester a hozzá beérkezett kitüntetési javaslatokat az 5. §-ának (1) bekezdésében meghatározott határidőt követő 15 munkanapon belül valamennyi bizottság elnöke részére átadja, aki a javaslatokat -véleményezés céljából - a bizottsága soron következő ülése elé terjeszti.

(2) A bizottság a javaslatokkal kapcsolatos véleményének kialakításáról - a polgármester előterjesztését követően - zárt ülésen dönt.

(3) Az elismerésre vonatkozó polgármesteri előterjesztés alapján a képviselő-testület az adományozás tárgyában az 5. §-ának (1) bekezdésében szereplő határidőt követő 60 napon belül, zárt ülésen és minősített többséggel dönt.

(4) A kitüntetések adományozásáról díszes kötésű albumot kell vezetni ,,Őcsény Község Kitüntetettjei" felirattal. Az albumnak tartalmaznia kell a kitüntetett nevét, születési helyét, idejét, anyja nevét, lakcímét, az adományozásról szóló képviselő-testületi határozat számát, a kitüntetés átadásának időpontját, a polgármester és a jegyző aláírását, valamint az adományozás rövid indokolását. Az album vezetéséről a jegyző gondoskodik.

3. A kitüntetés visszavonása

7. § (1) A kitüntetést az arra érdemtelenné vált közösségtől, illetve magánszemélytől a javaslattételi jogkörrel rendelkezők kezdeményezésére a képviselő-testület zárt ülésen és minősített többséggel, részletes indokolás mellett visszavonhatja. A kitüntetés visszavonására a 6. §-ának (1) -(3) bekezdéseiben foglalt eljárási szabályok érvényesek.

(2) Érdemtelen a kitüntetésre – ezért a korábban kapott kitüntetését vissza kell vonni -;

a) az a magánszemély, akit a bíróság szándékos bűncselekmény miatt jogerősen elítélt, továbbá aki a közügyektől eltiltó jogerős bírói ítélet hatálya alatt áll,

b) az a köztisztviselő, vagy pedagógus, akit munkáltatója hivatalvesztés fegyelmi büntetéssel, illetve elbocsátással sújtott, illetve az a vezető beosztású köztisztviselő és pedagógus, akinek vezetői megbízatását jogerős fegyelmi döntéssel visszavonták,

(3) A kitüntetés visszavonása esetén a kitüntetett az adományozott tárgyat és oklevelet köteles visszaszolgáltatni az önkormányzatnak.

(4) A kitüntetés visszavonásáról szóló határozatot az érintett részére meg kell küldeni, egyúttal a visszavonástényét a kitüntettek nyilvántartására szolgáló albumba be kell vezetni.

8. § (1) A kitüntetésekkel adományozásra kerülő dísztárgyak leírását e rendelet 4. számú melléklete tartalmazza.

(2) A kitüntetésekkel adományozásra kerülő oklevelek leírását e rendelet 5. számú melléklete tartalmazza. Nem magyar anyanyelvű magánszemélynek történő kitüntetés adományozás esetén a díszoklevelet a kitüntetett anyanyelvére lefordítva, külön lenyomatban is ki kell adni.

(3) A kitüntetésekkel összefüggő kiadások fedezetét az önkormányzat éves költségvetésében kell biztosítani.

4. ,,Őcsény Községért" emlékplakett

9. § (1) ,,Őcsény Községért" emlékplakett (a továbbiakban: kitüntetés), annak a közösségnek vagy magánszemélynek adományozható, amely vagy aki Őcsény Község és lakossága érdekében hasznos munkásságával járult hozzá a gazdasági, az egészségügyi, az oktatási, a kulturális, a közigazgatási, vagy a társadalmi élet bármely területének fejlesztéséhez, növelve ezzel Őcsény Község jó hírét, tekintélyét.

(2) A kitüntetést az emlékplakett szimbolizálja. A kitüntetés mellé az adományozást igazoló oklevél és az adományozás alkalmával - a posztumusz kitüntetés kivételével - egyszeri, nettó 100.000.-Ft összegű anyagi elismerés jár.

10. § (1) A kitüntetés adományozását a Község képviselő-testületének legalább kettő bizottsága, vagy a Község legalább 200 Őcsényi állandó lakóhellyel rendelkező, választásra jogosult állampolgár – aláírással megerősítve – kezdeményezheti írásban, e rendelet 1. illetve 2. számú mellékletében szereplő űrlapon, illetve aláírásgyűjtő íven.

(2) A benyújtott aláírásgyűjtő íveken szereplő nevek és adatok valódiságát a Község jegyzője a hivatalnépesség-nyilvántartása alapján, 5 munkanapon belül ellenőrzi, majd az íveket hitelesíti.

11. § (1) Az ,,Őcsény Községért" kitüntetett jogosult:

a) a képviselő-testület határozata alapján tagja lenni az önkormányzatot képviselő küldöttségben,

b) a Községi rendezvényeken díszvendégként részt venni.

(2) Az (1) bekezdésben írt jogok érvényesüléséért a polgármester felelős.

5. ,,Őcsény Község Díszpolgára" kitüntetés

12. § (1) ,,Őcsény Község Díszpolgára" elismerés (a továbbiakban: elismerés) annak a Magyar vagy külföldi magánszemélynek adományozható, aki kiemelkedően hasznos munkásságával maradandót alkotott a gazdasági, az egészségügyi, az oktatási, a kulturális, a közigazgatási, vagy a társadalmi élet bármely területén, és tevékenységével, jelentős áldozatvállalásával elősegítette Őcsény Község jó hírét, tekintélyét.

(2) Az elismerést bronzemlékérem szimbolizálja. A kitüntetés mellé az adományozást igazoló oklevél és az adományozás alkalmával - a posztumusz kitüntetés kivételével - egyszeri, nettó 100.000.-Ft összegű anyagi elismerés jár.

(3) Az elismerés adományozását a képviselő-testületnek legalább két bizottsága, továbbá e rendelet 1. §-ában felsorolt közösségek erre illetékes szervei kezdeményezhetik írásban, e rendelet 4. számú mellékletében szereplő űrlapon.

6. ,,Közjóért" kitüntető cím

13. § (1) A képviselő-testület a közigazgatás, az önkormányzati munka színvonalának emelésére, a közszolgálati (köztisztviselői-közalkalmazotti) életpálya elismerésére és megbecsülésére, továbbá az egészségügy, a szociális és gyermekvédelem, valamint a sport, a kultúra terén végzett kiemelkedő munka elismeréseként ,,Közjóért" elnevezéssel kitüntető címet (a továbbiakban: kitüntető cím) alapít.

(2) A kitüntető cím a Község közigazgatási területén dolgozó köztisztviselőnek, közalkalmazottnak vagy más magán személynek ítélhető oda.

(3)3 A kitüntető címmel bronz emlékérme, oklevél és egyszeri, nettó 50.000.-Ft összegű anyagi elismerés jár.

(4) A cím adományozását a képviselő-testület legalább egy bizottsága és a Község polgármestere kezdeményezheti írásban, e rendelet 1. számú mellékletében szereplő űrlapon.

7. ,,Gyermekekért" kitüntető cím

14. § (1) A képviselő-testület a közoktatás színvonalának emelésére, a pedagógusi tevékenység elismerésére és megbecsülésére, a gyermekek testi, lelki fejlődésének elősegítése érdekében végzett kiemelkedő munka elismerésére ,,Gyermekekért" elnevezéssel kitüntető címet alapít.

(2)4 A kitüntető cím a Község közoktatása területén foglalkoztatott pedagógusnak (tanár, tanító, óvónő), vagy más magánszemélynek ítélhető oda.

(3)5 A kitüntető címmel bronz emlékérme, oklevél és egyszeri, nettó 30.000.-Ft összegű anyagi elismerés jár.

(4) A cím adományozását a képviselő-testület legalább egy bizottsága, a Község polgármestere, valamint az oktatási intézmény nevelő-testülete kezdeményezheti írásban, e rendelet 1. számú mellékletében szereplő űrlapon.

8. ,,Talentum" kitüntető cím

15. § (1) A képviselő-testület a tanulás, a tudás fontosságát felismerve a Községben lakóhellyel rendelkező diákok, tanulók részére a tartósan kifejtett kiemelkedő munka és teljesítmény elismerésére ,,Talentum" elnevezéssel kitüntető címet alapít.

(2) A kitüntető címet a harmincadik életévüket be nem töltött fiatal diákok és tanulók kaphatják, függetlenül attól, hogy tanulmányaikat nappali, vagy egyéb képzésben folytatják.

(3)6 A kitüntető címmel bronzemlékérme, oklevél és egyszeri, nettó 50.000.-Ft összegű anyagi elismerés jár.

(4) A cím adományozását a képviselő-testület legalább egy bizottsága, a Község polgármestere, valamint az oktatási intézmény nevelő-testülete kezdeményezheti írásban, e rendelet 1. számú mellékletében szereplő űrlapon.

8/A.7 "Őcsény Község Önkormányzat képviselő-testületének Elismerő Oklevele"

15/A. § (1) "Őcsény Község Önkormányzat képviselő-testületének Elismerő Oklevele" adományozható azoknak a személyeknek, közösségeknek, akik tevékenységükkel hosszú időn át példamutató szorgalommal, kimagasló teljesítménnyel a közösség érdekeit szem előtt tartva, kiemelkedő eredményt értek el, - és munkájukkal maradandó értéket képviselnek a település életében.

(2) A kitüntető címmel oklevél és egyszeri, nettó 30.000.-Ft összegű anyagi elismerés jár.

9. Vegyes és záró rendelkezések

16. § (1) 8

(2) 9

(3) A kitüntető cím adományozásának, illetve megvonásának tényét a helyi újságon és kábeltelevízión keresztül a Község polgárainak tudomására kell hozni, melyről a Község jegyzője gondoskodik.

17. § (1) A rendelet 2011. április 10.-én lép hatályba.

(2) Jelen rendelet nem érinti az e rendelet hatálybalépése előtt, más rendeletek alapján adományozott kitüntetéseket és elismeréseket.

1. melléklet

FELTERJESZTÉS
…………………………………………………………………..
adományozására
A felterjesztő szervezet (személy, intézmény) megnevezése, címe, elérhetőségei:
A felterjesztett személy
Neve:
Lakcíme:
Anyja neve:
Szül. hely, idő:
Munkahelye:
Iskolai végzettsége:
Beosztása:
Adószám:
TAJ szám:
A felterjesztést alátámasztó életrajz, jellemzés

2. melléklet

Aláírásgyűjtő ív
......................................(szül. hely, idő, anyja neve:..................................................................................................................................... )
...........................................................szám alatti lakos részére történő ..Őcsény Községért" emlékplakett kitüntetés adományozására irányuló választópolgári kezdeményezéshez

Sorszám

Név

Lakcím

Személyi szám

Aláírás

3. melléklet

Nyilatkozat
Alulírott...................................(név).......................(szül. hely)
.................(szül. idő) ...................( anyja neve)……………………..........
szám alatti lakos ezennel hozzájárulok, hogy Őcsény Község önkormányzata a kitüntetésemmel kapcsolatos ügyben személyes adataimat kezelje.
Ezen nyilatkozatom a helyi önkormányzati kitüntetések és elismerő címek alapításáról és adományozásának rendjéről szóló
6/2011.(IV.1.) önkormányzati rendelet 5. §- ának (2) bekezdésén alapul.
Őcsény, 20................................................

4. melléklet

A kitüntetésekkel adományozásra kerülő dísztárgyak leírása, fotói10
a.) ,,Őcsény Községért" emlékplakett11
A jelvény 120 mm átmérőjű, kör alakú, egyoldalas bronz plakett. A plakett középső részén az Őcsényi katolikus és református templom, stilizált képe látható, a templomok alatt "Őcsény KÖZSÉGÉRT" felirattal. Az érme hátoldalán: ,,Alapítva Őcsény 1996" felirattal.
12
b.) .,Őcsény Község Díszpolgára" kitüntetés
Az emlékérme 100 mm átmérőjű, kör alakú bronzból készül. Az érme középső részén az Őcsényi katolikus és református templomtorony, domborított kontúrrajza látható, a templom tornyok alatt ,,Őcsény Díszpolgára" felirattal. Az érme hátoldalán: ,,Alapítva Őcsény 2011" felirattal.
13
c.) ,,Közjóért" kitüntető cím
Az emlékérme 80 mm átmérőjű, kör alakú bronzból készül. Az érme középső részén a Bogár István féldombormű mellképe, a kép alatt, a "Közjóért" felirattal. Az érme hátoldalán: ,,Alapítva Őcsény 2011" felirattal.
14
d.) “Gyermekekért" kitüntető cím
Az emlékérme 80 mm átmérőjű, kör alakú bronzból készül. Az érme középső részén gyermekrajz domborított kontúrrajza látható, a kép alatt a ,,Gyermekekért" felirattal. Az érme hátoldalán: ,,Alapítva Őcsény 2011" felirattal.
15
e.) “Talentuma" kitüntető cím
Az emlékérme 80 mm átmérőjű, kör alakú bronzból készül. Az érme középső részén stilizált almafa domborított kontúrrajza, a kép alatt a "Talentum" felirattal. Az érme hátoldalán: ,,Alapítva Őcsény 2011" felirattal.16
17
f.) "Őcsény Község Önkormányzat képviselő-testületének Elismerő Oklevele"
18

5. melléklet

A kitüntetésekkel adományozásra kerülő oklevelek leírása
a.) ,,Őcsény Községért" emlékplakett
"Őcsény Község Önkormányzat képviselő-testületének tagjai, számba véve mindazon személyeket, közösségeket, akik lakóhelyünk felvirágoztatásáért, kiemelkedőt alkottak, érette érzett szeretetüknek és jóindulatuknak cselekvő tanúbizonyságát tették, választottuk eme személyek, közösségek közül a legkiválóbbnak19
-t
találtuk.
Ennek emlékezetére részére a........./20....( ) önkormányzati határozattal Őcsény Községért emlékplakettet adományoztuk."
b.) ,.Őcsény Község Díszpolgára" kitüntetés
"Őcsény Község Önkormányzat képviselő-testületének tagjai, számba véve mindazon személyeket, akik növelték Községünk jó hírét és tekintélyét, eme személyek közül a legkiválóbbnak20
-t
találtuk.
Ennek emlékezetére részére......../20.......( ) önkormányzati határozattal, a "Őcsény Község Díszpolgára" kitüntetést adományoztuk."21
c.) ,,Közjóért" kitüntető cím
"Őcsény Község Önkormányzat képviselő-testületének tagjai, számba véve mindazon személyeket, akik munkájukkal önzetlenül, fáradhatatlanul, áldozatkészen szolgálták és kiszolgálták a Községünkben élő állampolgárokat, eme személyek közül a legkiválóbbnak e kitüntető cím viselésére22
-t
találtuk.
Ennek emlékezetére részére a........./20....( ) önkormányzati határozattal “Őcsény Község Közjaváért kitüntető címet adományoztuk."
11
d.) ,,Gyermekekért" kitüntető cím
,, Őcsény Község Önkormányzat képviselő-testületének tagjai, számba véve mindazon személyeket, akik a Község gyermek nevelése, fejlődése terén kiemelkedőt alkottak, eme személyek közül a legkiválóbbnak e cím viselésére23
-t
találtuk.
Ennek emlékezetére részére a............/20.....(........................................ ) önkormányzati
határozattal Őcsény Község Gyermekekért címet adományoztuk."24
e.) “Talentum" kitüntető cím25
,, Őcsény Község Önkormányzat képviselő-testületének tagjai, számba véve mindazon személyeket, akik a Község legjobb tanulói, diákjai, eme személyek közül a legkiválóbbnak ezen elismerő cím viselésére26
-t
találtuk.
Ennek emlékezetére részére a............/20.....(........................................ ) önkormányzati határozattal Őcsény Község Kiváló Talentuma címet adományoztuk."27
f.) "Őcsény Község Önkormányzat képviselő-testületének Elismerő Oklevele"28
Őcsény Község Önkormányzat képviselő-testületének tagjaiként Őcsény Község Önkormányzat képviselő-testületének ................... kt. határozata értelmében Önt, ......................................................................... a közösség érdekeit szem előtt tartva, példamutató szorgalommal, kimagasló teljesítménnyel végzett tevékenységéért, Őcsény Községben maradandó értéket képviselő munkájáért Elismerő Oklevélben részesítjük.29
1

Az 1. § b) pontja az Őcsény Község Önkormányzata Képviselő-testületének 11/2021. (X. 29.) önkormányzati rendelete 3. § a) pontja szerint módosított szöveg.

2

Az 5. § (1) bekezdése az Őcsény Község Önkormányzata Képviselő-testületének 11/2021. (X. 29.) önkormányzati rendelete 3. § b) pontja szerint módosított szöveg.

3

A 13. § (3) bekezdése az Őcsény Község Önkormányzata Képviselő-testületének 11/2021. (X. 29.) önkormányzati rendelete 3. § c) pontja szerint módosított szöveg.

4

A 14. § (2) bekezdése az Őcsény Község Önkormányzata Képviselő-testületének 11/2021. (X. 29.) önkormányzati rendelete 4. § a) pontja szerint módosított szöveg.

5

A 14. § (3) bekezdése az Őcsény Község Önkormányzata Képviselő-testületének 11/2021. (X. 29.) önkormányzati rendelete 3. § d) pontja szerint módosított szöveg.

6

A 15. § (3) bekezdése az Őcsény Község Önkormányzata Képviselő-testületének 11/2021. (X. 29.) önkormányzati rendelete 3. § e) pontja szerint módosított szöveg.

7

A 8/A. alcímet (15/A. §) az Őcsény Község Önkormányzata Képviselő-testületének 11/2021. (X. 29.) önkormányzati rendelete 1. §-a iktatta be.

8

Hatályon kívül helyezte a 9/2012. (III.30.) önkormányzati rendelet. Hatálytalan 2012. április 16.-tól.

9

Hatályon kívül helyezte a 9/2012. (III.30.) önkormányzati rendelet. Hatálytalan 2012. április 16.-tól.

10

A 4. melléklet címe az Őcsény Község Önkormányzata Képviselő-testületének 11/2021. (X. 29.) önkormányzati rendelete 2. § (1) bekezdésével megállapított szöveg.

11

A 4. melléklet cím szövege az Őcsény Község Önkormányzata Képviselő-testületének 11/2021. (X. 29.) önkormányzati rendelete 3. § f) pontja szerint módosított szöveg.

12

A 4. melléklet cím szövegét az Őcsény Község Önkormányzata Képviselő-testületének 11/2021. (X. 29.) önkormányzati rendelete 2. § (1) bekezdése iktatta be.

13

A 4. melléklet cím szövegét az Őcsény Község Önkormányzata Képviselő-testületének 11/2021. (X. 29.) önkormányzati rendelete 2. § (1) bekezdése iktatta be.

14

A 4. melléklet cím szövegét az Őcsény Község Önkormányzata Képviselő-testületének 11/2021. (X. 29.) önkormányzati rendelete 2. § (1) bekezdése iktatta be.

15

A 4. melléklet cím szövegét az Őcsény Község Önkormányzata Képviselő-testületének 11/2021. (X. 29.) önkormányzati rendelete 2. § (1) bekezdése iktatta be.

16

A 4. melléklet cím szövege az Őcsény Község Önkormányzata Képviselő-testületének 11/2021. (X. 29.) önkormányzati rendelete 2. § (1) bekezdésével megállapított szöveg.

17

A 4. melléklet cím szövegét az Őcsény Község Önkormányzata Képviselő-testületének 11/2021. (X. 29.) önkormányzati rendelete 2. § (1) bekezdése iktatta be.

18

A 4. melléklet cím szövegét az Őcsény Község Önkormányzata Képviselő-testületének 11/2021. (X. 29.) önkormányzati rendelete 2. § (1) bekezdése iktatta be.

19

Az 5. melléklet cím szövege az Őcsény Község Önkormányzata Képviselő-testületének 11/2021. (X. 29.) önkormányzati rendelete 3. § g) pontja szerint módosított szöveg.

20

Az 5. melléklet cím szövege az Őcsény Község Önkormányzata Képviselő-testületének 11/2021. (X. 29.) önkormányzati rendelete 3. § h) pontja szerint módosított szöveg.

21

Az 5. melléklet cím szövege az Őcsény Község Önkormányzata Képviselő-testületének 11/2021. (X. 29.) önkormányzati rendelete 2. § (2) bekezdésével megállapított szöveg.

22

Az 5. melléklet cím szövege az Őcsény Község Önkormányzata Képviselő-testületének 11/2021. (X. 29.) önkormányzati rendelete 3. § i) pontja szerint módosított szöveg.

23

Az 5. melléklet cím szövege az Őcsény Község Önkormányzata Képviselő-testületének 11/2021. (X. 29.) önkormányzati rendelete 3. § j) pont, 4. § b) pontja szerint módosított szöveg.

24

Az 5. melléklet cím szövege az Őcsény Község Önkormányzata Képviselő-testületének 11/2021. (X. 29.) önkormányzati rendelete 3. § k) pontja szerint módosított szöveg.

25

Az 5. melléklet cím szövege az Őcsény Község Önkormányzata Képviselő-testületének 11/2021. (X. 29.) önkormányzati rendelete 3. § l) pontja szerint módosított szöveg.

26

Az 5. melléklet cím szövege az Őcsény Község Önkormányzata Képviselő-testületének 11/2021. (X. 29.) önkormányzati rendelete 3. § m) pont, 4. § c) pontja szerint módosított szöveg.

27

Az 5. melléklet cím szövege az Őcsény Község Önkormányzata Képviselő-testületének 11/2021. (X. 29.) önkormányzati rendelete 3. § n) pontja szerint módosított szöveg.

28

Az 5. melléklet cím szövegét az Őcsény Község Önkormányzata Képviselő-testületének 11/2021. (X. 29.) önkormányzati rendelete 2. § (2) bekezdése iktatta be.

29

Az 5. melléklet cím szövegét az Őcsény Község Önkormányzata Képviselő-testületének 11/2021. (X. 29.) önkormányzati rendelete 2. § (2) bekezdése iktatta be.