Táplánszentkereszt Község Önkormányzata Képviselő-testületének 10/2012. (IV. 2.) önkormányzati rendelete

az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól

Hatályos: 2024. 01. 30

Táplánszentkereszt Község Önkormányzata Képviselő-testületének 10/2012. (IV. 2.) önkormányzati rendelete

az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól

2024.01.30.

Táplánszentkereszt község Önkormányzata Képviselő-testülete a nemzeti vagyonról szóló 2011. évi CXCVI. törvény 18. § (1) bekezdésében kapott felhatalmazás alapján, az Alaptörvény 32. cikk (1) bekezdésének e) pontjában meghatározott feladatkörében eljárva, az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól az alábbi rendeltet alkotja.

I. Fejezet

Általános rendelkezések

1. A rendelet hatálya

1. § E rendelet hatálya kiterjed:

a) Táplánszentkereszt Önkormányzatára, annak szerveire, továbbá az önkormányzat által alapított és tulajdonosi irányítása alatt működő költségvetési szervekre (a továbbiakban: intézmények);

b) mindazokra a dolgokra, melyek az önkormányzat tulajdonában vannak, így az ingatlan és ingó dolgokra, vagyoni értékű jogokra, a gazdasági és közhasznú társaságokban az önkormányzatot megillető részesedésekre, valamint az értékpapírokra (a továbbiakban: önkormányzati vagyon).

2. Az önkormányzati vagyon

2. § (1) Az önkormányzati vagyon rendeltetése szerint törzsvagyonból és törzsvagyon körébe nem tartozó egyéb vagyonból áll. A törzsvagyon körébe nem tartozó vagyon teljes körűen forgalomképes.

(2) A törzsvagyon körébe tartozó forgalomképtelen és korlátozottan forgalomképes vagyontárgyak körét a törvény rendelkezéseinek figyelembevételével e rendelet állapítja meg.

(3) A törvényben foglaltakon túlmenően korlátozottan forgalomképes a közüzemi szolgáltatást végző vállalatok, gazdasági társaságok használatába adott önkormányzati vagyon, amely magában foglalja az ingó és ingatlan vagyontárgyakat is.

(4) A törzsvagyonba tartozó korlátozottan forgalomképes vagyon működtetésére:

a) saját többségi részesedésével működő gazdálkodó szervezetet hozhat létre, vagy költségvetési, illetőleg önkormányzati intézményt alapíthat, vagy

b) a működtetés időleges jogát koncessziós szerződésben a pályázat nyertesének engedheti át,

(5) A szennyvíz-csatorna közművagyon működtetését az önkormányzat nevében a képviselő-testület szerződéssel adja használatba. Az önkormányzat képviselő-testület a szerződés elfogadásáról határozattal dönt.

(6) E rendelkezést megfelelően alkalmazni kell az alapító okirat, társasági szerződés, alapszabály módosítására is.

(7)1 Az önkormányzat törvény alapján forgalomképtelen vagyonát a rendelet 1. melléklete tartalmazza.

(8)2 Az önkormányzat helyi döntés alapján forgalomképtelen vagyonát a rendelet 2. melléklete tartalmazza.

(9)3 Az önkormányzat törvény alapján korlátozottan forgalomképes vagyonát a rendelet 3. melléklete tartalmazza.

(10)4 Az önkormányzat helyi döntés alapján korlátozottan forgalomképes vagyonát a rendelet 4. melléklete tartalmazza.

(11)5 Az önkormányzat forgalomképes vagyonát a rendelet 5. melléklete tartalmazza.

2/A. §6 Táplánszentkereszt község Önkormányzata Képviselőtestülete az önkormányzat forgalomképtelennek minősülő vagyonából nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű nemzeti vagyonként kijelöli és egyben forgalomképtelen törzsvagyonnak minősíti az alábbi vagyonelemeket:

a) Önkormányzati hivatal épülete

b) Dózsa György utcai temető,

c) Rákóczi utcai temető,

d) Rumi úti temető.

2/A. § Táplánszentkereszt község Önkormányzata Képviselőtestülete az önkormányzat forgalomképtelennek minősülő vagyonából nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű nemzeti vagyonként kijelöli és egyben forgalomképtelen törzsvagyonnak minősíti az alábbi vagyonelemeket:

a) Önkormányzati hivatal épülete

b) Dózsa György utcai temető,

c) Rákóczi utcai temető,

d) Rumi úti temető.

3. Vagyonnyilvántartás és leltár

3. § (1) Az önkormányzat vagyonáról a mindenkor hatályos jogszabályok előírásainak megfelelő nyilvántartásokat kell vezetni.

(2) Az önkormányzati vagyonleltárt az éves költségvetési beszámolóhoz (zárszámadáshoz) összesített adatokkal az önkormányzatnak be kell mutatni, melyben a törzsvagyont elkülönítetten kell szerepeltetni továbbá ki kell mutatni az önkormányzati vagyont terhelő kötelezettségeket.

II. Fejezet

Az önkormányzati vagyon feletti rendelkezési jog gyakorlásának közös szabályai

4. A tulajdonosi jogok gyakorlása

4. § (1) A tulajdonosi jogokat a képviselő-testület gyakorolja, azonban az egyes tulajdonosi jogok gyakorlását e rendelet 11. § (3) bekezdése szerint a polgármesterre ruházza át.

(2) Önkormányzati vagyont más jogi személy, jogi személyiséggel nem rendelkező gazdálkodó szervezet, vagy magánszemély akkor kezelhet, ha a képviselő-testület a meghatározott vagyontárgyaira vonatkozó vagyonkezelői szerződéssel megbízza. Ez esetben a vagyonkezelő – a szerződésben meghatározott körben – a tulajdonos önkormányzat nevében és megbízásából gyakorolja a tulajdonosi jogokat.

(3) A vagyonkezelő szerv a kezelésében, használatában lévő önkormányzati vagyonnal – az önkormányzat kötelező feladatainak sérelme nélkül – a törvények, és e rendelet keretei között gazdálkodik.

(4) Az önkormányzat a tulajdonában lévő vagyontárgyak hasznosítására, üzemeltetésére, továbbá az önkormányzat tulajdonába kerülő vagyontárgyak létesítésére gazdasági társaságot alapíthat, illetve vagyonát gazdasági társaságban hasznosíthatja.

(5) Amennyiben az önkormányzat olyan gazdasági társaságot alapít, vagy abba tagként, részvényesként belép, amelynek tevékenysége az önkormányzat ellátási felelősségi körébe tartozik, az önkormányzat, illetve több önkormányzat esetén az önkormányzatok együttes tulajdonosi, vagy szavazati aránya 51%-nál kevesebb nem lehet.

(6) Az önkormányzat által alapított gazdasági társaságokban a tulajdonosi jogosítványokat a képviselő-testület nevében a polgármester gyakorolja. Attól eltérni csak a képviselő-testület nyilatkozatával lehet.

(7) Az önkormányzati törzsvagyon állagának megőrzéséről, üzemeltetéséről a képviselő-testület gondoskodik.

(8) A korlátozottan forgalomképes vagyontárgyak hasznosítására irányuló jogügyletek megkötése esetén a polgármester köteles a szerződésben foglaltak teljesítését folyamatosan figyelemmel kísérni.

5. Az önkormányzati vagyon hasznosításának nyilvánossága

5. § (1a) Az önkormányzati vagyont 25 millió Ft értékhatár felett értékesíteni, a vagyon használatát, illetve a hasznosítás jogát átengedni csak nyilvános (indokolt esetben zártkörű) versenytárgyalás útján a legjobb ajánlatot tevő részére lehet.

(2) A vagyontárgy nyilvános értékesítésére, hasznosítására irányuló döntés alapján a Polgármesteri Hivatal feladata a versenytárgyalás lebonyolítása.

(3) A szerződés megkötésére a polgármester jogosult.

(4) Az 5 000 000 Ft értékhatár feletti vagyonértékesítésre, vagyonhasznosításra vonatkozó szerződéseket az Áht. 15/B. § (1) szerinti tartalommal kötelező közzétenni a szerződés létrejöttét követő 60 napon belül. A közzétételről a polgármester gondoskodik.

6. Az önkormányzati vagyon értékének meghatározása

6. § (1) A vagyon értékének megállapítására általában a nyilvántartási érték az irányadó.

(2) Értékesítéskor a vagyon értékét az alábbiak szerint kell megállapítani:

a) értékpapír esetén a névérték alapján,

b) egyéb ingó és ingatlan vagyon esetén 6 hónapnál nem régebbi értékbecslés alapján.

(3) Ha a szerződés tárgya több vagyontárgy (vagyontömeg), a rendelet értékhatárra vonatkozó rendelkezéseinek alkalmazásakor a vagyontárgyak együttes értéke az irányadó.

(4) Örökölt vagyon esetén a hagyatéki eljárás során megállapított értéket kell a vagyon értékének tekinteni, amennyiben az adó- és értékbizonyítvány 6 hónapnál nem régebbi.

7. Eljárás a tulajdonos képviseletében

7. § (1) Az önkormányzati vagyont érintő hatósági eljárásban a tulajdonost megillető nyilatkozattételi jogot, továbbá a közigazgatási és bírósági eljárásban az ügyfél jogát a polgármester gyakorolja.

(2) Az önkormányzat jogi képviseletének biztosításáról a polgármester gondoskodik.

8. Az önkormányzati vagyon ingyenes, vagy kedvezményes átruházása, követelés elengedése

8. § (1) Az önkormányzati vagyont ingyenesen, vagy kedvezményesen átruházni – a törvényben meghatározott eseteken kívül – a következő célra lehet:

a) meghatározott céllal, más önkormányzatnak,

b) kötelezettségvállalással, közérdekű célra,

c) közalapítvány javára, alapítvány rendeléssel,

d) közösségi célra, alapítványi hozzájárulással.

(2) Az önkormányzat csak az alábbi esetekben mondhat le részben vagy egészben követeléséről:

a) csődegyezségi megállapodásban,

b) bírói egyezség keretében,

c) felszámolási eljárás során, ha a felszámoló által írásban adott nyilatkozat alapján az várhatóan nem térül meg,

d) a végrehajtás során nem, vagy csak részben térült meg,

e) ha a követelés igazoltan csak veszteséggel (aránytalan költségráfordítással) érvényesíthető,

f) kötelezettje nem lelhető fel, s ez dokumentumokkal hitelt érdemlően bizonyított.

9. A felajánlott vagyon elfogadása

9. § (1) Ha a vagyonról az önkormányzat javára lemondtak, ezt a lemondásban megnevezett vagyonkezelő elfogadhatja, feltéve, hogy képes az azzal járó kötelezettségek teljesítésére.

(2) Az önkormányzat részére egymillió forint értékhatár felett ellenérték nélkül felajánlott vagyon elfogadásához szükség van a képviselő-testület jóváhagyására.

10. Rendelkezés az önkormányzati vagyonnal

10. § A képviselő-testület hatáskörébe tartoznak az alábbi, vagyonhasznosításra vonatkozó döntések, értékhatártól függetlenül:

a) az önkormányzat tulajdonát képező vagyontárgyaknak az önkormányzati vagyon részeibe való besorolása,

b) ingatlan vásárlása, cseréje, értékesítésre történő kijelölése,

c) gazdasági és közhasznú társaságokban fennálló részesedéseinek értékesítésre történő kijelölése, valamint pénzbeli és apport befektetése társaságokba,

d) hitel felvétele, illetve annak felvételéhez vagyoni fedezet biztosítékul nyújtása,

e) kötvény, váltó kibocsátása és elfogadása,

f) kezesség vállalása, egy évet meghaladó lejáratú értékpapír vásárlása,

g) gazdasági és közhasznú társaság alapítása,

h) társadalmi szervezet, alapítvány létrehozásának engedélyezése, társadalmi szervezethez, alapítványhoz való csatlakozás, hozzájárulás, azok támogatása.

11. § (1) Az önkormányzati vagyonra vonatkozó egyéb döntések értékhatártól függően az önkormányzat, valamint a polgármester hatáskörébe tartoznak.

(2) A képviselő-testület hatáskörébe tartozik

a) 1.000.000 Ft feletti vagyontárgy vásárlása,

b) 1.000.000 Ft értékhatár felett a vagyontárgy értékesítése, a vagyon használatának, illetve a hasznosítás jogának átengedése, cseréje, biztosítékul adása és egyéb módon való megterhelése,

c) behajthatatlan követelések törlése, 50 000 Ft. értékhatár felett.

(3) A polgármester hatáskörébe tartozik

a) az önkormányzati vagyon nyilvános értékesítésének, hasznosításának ellenőrzése,

b) a biztosítási szerződések megkötése,

c) a képviselő-testület által értékesítésre kijelölt, 1.000.000 Ft értékhatár alatti ingatlan elidegenítése, használatának, illetve hasznosítási jogának átengedése, biztosítékul adása, egyéb módon történő megterhelése,

d) 1.000.000 Ft értékhatárig ingó vagyontárgy adásvétele, valamint az éves költségvetésben jóváhagyott beszerzések,

e) 1.000.000 Ft. értékhatár alatt, ellenérték nélkül felajánlott vagyon elfogadása,

f) behajthatatlan követelések törlése 50.000 Ft-ig.

g) a közszolgáltatáshoz nélkülözhető vagyon – két évet meg nem haladó – határozott időtartamú bérbeadás útján történő hasznosítása,

h) 50.000 Ft – a számviteli szabályok szerint számított – egyedi értéket meg nem haladó elavult ingóságok értékesítése.

III. Fejezet

Záró rendelkezések

12. § E rendelet 2005 november hó 1. napján hatályba. Hatálybalépésének időpontjával az 5/1994./III.23./ önkormányzati rendelet hatályát veszti.

13. § Ez a rendelet 2005. november 27-én lép hatályba.

1. melléklet7

Táplánszentkereszt község Önkormányzata törvény alapján forgalomképtelen ingatlanvagyona
sorszám megnevezés helyrajzi szám utcanév ingatlanjelleg

A

B

C

D

1

KOZUT / PATIKA FELE

8/ / /

9761 Táplánszentkereszt, Nincs UTCA neve

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

2

Ady Endre utca

12/ / /

9761 Táplánszentkereszt, ADY ENDRE U

21123 - BELTERÜLETI GYÜJTŐUTAK

3

KOZTERULET

25/ / /

9761 Táplánszentkereszt, PETOFI U

00003 - ZÖLDTERÜLET

4

KOZTERULET

38/ / /

9761 Táplánszentkereszt, PETOFI U

21123 - BELTERÜLETI GYÜJTŐUTAK

5

KOZPARK

49/ 1/ /

9761 Táplánszentkereszt, PETOFI U

00003 - ZÖLDTERÜLET

6

AROK

53/ / /

9761 Táplánszentkereszt, Nincs UTCA neve

00002 - VIZEK, KÖZCÉLÚ VÍZILÉTESÍTMÉNYEK TERÜLETEI

7

Gyöngyöspart közút

55/ / /

9761 Táplánszentkereszt, Nincs UTCA neve

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

8

JARDAHELY

68/ / /

9761 Táplánszentkereszt, F O

21127 - GYALOGUTAK ÉS JÁRDÁK

9

JARDA

69/ 2/ /

9761 Táplánszentkereszt, LENIN UTCA

21127 - GYALOGUTAK ÉS JÁRDÁK

10

BUSZVARO

70/ / /

9761 Táplánszentkereszt, Fő UTCA 4545

12413 - AUTÓBUSZ-ÁLLOMÁSOK

11

KOZTERULET

74/ / /

9761 Táplánszentkereszt, Fő UTCA /LENINU/

21123 - BELTERÜLETI GYÜJTŐUTAK

12

AROK

97/ / /

9761 Táplánszentkereszt, Nincs UTCA neve

00002 - VIZEK, KÖZCÉLÚ VÍZILÉTESÍTMÉNYEK TERÜLETEI

13

KOZTERULET

100/ / /

9761 , Táplánszentkereszt PARK U

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

14

KOZTERULET

101/ 19/ /

9761 , Táplánszentkereszt PARK U

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

15

KOZTERULET

131/ 1/ /

9761 Táplánszentkereszt, GYÖNGYÖS U

21123 - BELTERÜLETI GYÜJTŐUTAK

16

Közlekedő út

131/ 2/ /

9761 Táplánszentkereszt, HUNYADI U

21123 - BELTERÜLETI GYÜJTŐUTAK

17

Temető felé

132/ 1/ /

9761 Táplánszentkereszt, Nincs UTCA neve

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

18

TEMETO

135/ / /

9761 Táplánszentkereszt, RUMI ÚT

00004 - TEMETŐ

19

AUTOBUSZVARO / KUTATO /

154/ / /

9761 Táplánszentkereszt, Nincs UTCA neve

12413 - AUTÓBUSZ-ÁLLOMÁSOK

20

KOZTERULET

187/ / /

9761 Táplánszentkereszt, KOSSUTH L U

21123 - BELTERÜLETI GYÜJTŐUTAK

21

Lakó út

234/ / /

9761 Táplánszentkereszt, RET UTCA

21123 - BELTERÜLETI GYÜJTŐUTAK

22

JARDA

254/ 3/ /

9761 Táplánszentkereszt, RUMI U

21127 - GYALOGUTAK ÉS JÁRDÁK

23

KOZUT

255/ 4/ / 8

9761 Táplánszentkereszt, Nincs UTCA neve

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

24

KOZTERULET

255/ 2/ /

9761 Táplánszentkereszt, RET UTCA

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

25

KOZTERULET

276/ / /

9761 Táplánszentkereszt, SZECHENYI U

21123 - BELTERÜLETI GYÜJTŐUTAK

26

KOZUT / GYALOGUT

285/ 1/ /

9761 Táplánszentkereszt, Nincs UTCA neve

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

27

KOZUT / GYALOGUT

289/ / /

9761 Táplánszentkereszt, Nincs UTCA neve

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

28

KOZUT

299/ / /

9761 Táplánszentkereszt, Nincs UTCA neve

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

29

KOZTERULET

310/ / /

9761 Táplánszentkereszt, KOLCSEY U

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

30

KOZUT

319/ / /

9761 Táplánszentkereszt, Nincs UTCA neve

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

31

BUSZVARO / Kölcsey u/

340/ 2/ /

9761 Táplánszentkereszt, KOLCSEY U

12413 - AUTÓBUSZ-ÁLLOMÁSOK

32

JARDA

340/ 5/ /

9761 Táplánszentkereszt, Nincs UTCA neve

21127 - GYALOGUTAK ÉS JÁRDÁK

33

KOZTERULET

341/ / /

9761 Táplánszentkereszt, VOROSMARTY U

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

34

KOZUT/GYALOGUT

349/ / /

9761 Táplánszentkereszt, Nincs UTCA neve

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

35

KOZUT

358/ / /

9761 Táplánszentkereszt, Nincs UTCA neve

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

36

KOZÚT

379/ / /

9761 Táplánszentkereszt, JOKAI U

21123 - BELTERÜLETI GYÜJTŐUTAK

37

KOZUT

380/ / /

9761 Táplánszentkereszt, Nincs UTCA neve

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

38

BUSZVARO / RUMI U.- JOZSEF A. U./

388/ 1/ /

9761 Táplánszentkereszt, Nincs UTCA neve

12413 - AUTÓBUSZ-ÁLLOMÁSOK

39

KOZUT / JOKAI ES JOZSEF A.U.KOZOTT

388/ 2/ /

9761 Táplánszentkereszt, Nincs UTCA neve

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

40

KOZTERULET /

395/ / /

9761 Táplánszentkereszt, JOZSEF ATTILA U

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

41

Lakóút

400/ 1/ /

9761 Táplánszentkereszt, LAKó ÚT

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

42

KOZUT

422/ / /

9761 Táplánszentkereszt, TANCSICS U

21123 - BELTERÜLETI GYÜJTŐUTAK

43

MALOM AROK

427/ / /

9761 Táplánszentkereszt, Nincs UTCA neve

00002 - VIZEK, KÖZCÉLÚ VÍZILÉTESÍTMÉNYEK TERÜLETEI

44

MALOM AROK

432/ / /

9761 Táplánszentkereszt, Nincs UTCA neve

00002 - VIZEK, KÖZCÉLÚ VÍZILÉTESÍTMÉNYEK TERÜLETEI

45

KOZPARK

433/ 2/ /

9761 Táplánszentkereszt, Nincs UTCA neve

00003 - ZÖLDTERÜLET

46

KOZTERULET

433/ 4/ /

9761 Táplánszentkereszt, Nincs UTCA neve

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

47

Kozpark

452/ / /

9761 Táplánszentkereszt, Nincs UTCA neve

00003 - ZÖLDTERÜLET

48

KOZPARK

458/ 8/ /

9761 Táplánszentkereszt, Nincs UTCA neve

00003 - ZÖLDTERÜLET

49

KOZUT / GYALOGUT

459/ 2/ /

9761 Táplánszentkereszt, Nincs UTCA neve

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

50

KOZUT /GYALOGUT / DOZSA U. 22.MELLETT

481/ / /

9761 Táplánszentkereszt, Nincs UTCA neve

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

51

Közterület

496/ / /

9761 Táplánszentkereszt, DóZSA GYÖRGY U

21123 - BELTERÜLETI GYÜJTŐUTAK

52

KOZUT /DOZSA GY. U. MOGOTT

502/ / /

9761 Táplánszentkereszt, Nincs UTCA neve

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

53

KOZUT / DOZSA GY. U.-BOL/

513/ / /

9761 Táplánszentkereszt, Nincs UTCA neve

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

54

KOZTERULET / ARANY J. U.

528/ / /

9761 Táplánszentkereszt, ARANY JANOS U

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

55

TEMETO /SZENTKERESZTI

539/ / /

9761 Táplánszentkereszt, ARANY JANOS U

00004 - TEMETŐ

56

AROK

540/ / /

9761 Táplánszentkereszt, Nincs UTCA neve

00002 - VIZEK, KÖZCÉLÚ VÍZILÉTESÍTMÉNYEK TERÜLETEI

57

KOZUT / TEMETON AT

541/ 10/ /

9761 Táplánszentkereszt, Nincs UTCA neve

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

58

KOZUT / RAKOCZI U. VEGEN

542/ / /

9761 Táplánszentkereszt, Nincs UTCA neve

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

59

KOZTERULET

561/ 1/ /

9761 Táplánszentkereszt, RAKOCZI U

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

60

KOZTERULET

587/ / /

9761 Táplánszentkereszt, POSTA UTCA

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

61

VASUT U. / KOZTERULET

602/ 1/ /

9761 Táplánszentkereszt, VASUT U

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

62

Közut

603/ / /

9761 Táplánszentkereszt, RáKóCZI UTCA

21123 - BELTERÜLETI GYÜJTŐUTAK

63

RAKOCZI U. 19 MELLETTI FOLDUT

631/ / /

9761 Táplánszentkereszt, Nincs UTCA neve

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

64

AROK

646/ 2/ /

9761 Táplánszentkereszt, PM HIVATAL MELLETT

00002 - VIZEK, KÖZCÉLÚ VÍZILÉTESÍTMÉNYEK TERÜLETEI

65

Temető, Vasut utca

647/ / /

9761 Táplánszentkereszt, TEMETőNéL

00004 - TEMETŐ

66

Járda temető mellett

652/ / /

9761 Táplánszentkereszt, Nincs UTCA neve

21127 - GYALOGUTAK ÉS JÁRDÁK

67

KOZTERULET / SPORT TER /

657/ / /

9761 Táplánszentkereszt, SPORT TER

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

68

BUSZVARO

669/ 1/ /

9761 Táplánszentkereszt, Fő UTCA

12413 - AUTÓBUSZ-ÁLLOMÁSOK

69

Járda sportpálya mellett

669/ 2/ /

9761 Táplánszentkereszt, Nincs UTCA neve

21127 - GYALOGUTAK ÉS JÁRDÁK

70

KOZUT

695/ 1/ /

9761 Táplánszentkereszt, TEMPLOM MELLETT

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

71

JARDA Fő úton

696/ / /

9761 Táplánszentkereszt, Fő UTCA /LENINU/

21127 - GYALOGUTAK ÉS JÁRDÁK

72

KOZTERULET

710/ / /

9761 Táplánszentkereszt, KISFALUDY S U

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

73

JARDA / BAL OLDAL

732/ / /

9761 Táplánszentkereszt, Fő UTCA

21127 - GYALOGUTAK ÉS JÁRDÁK

74

KOZPARK

733/ 2/ /

9761 Táplánszentkereszt, Nincs UTCA neve

00003 - ZÖLDTERÜLET

75

JARDA

743/ / /

9761 Táplánszentkereszt, Fő UTCA

21127 - GYALOGUTAK ÉS JÁRDÁK

76

KOZTERULET

749/ / /

9761 Táplánszentkereszt, Fő UTCA

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

77

KOZUT

756/ / /

9761 Táplánszentkereszt, Nincs UTCA neve

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

78

Külterületi földút

083/ / /

9761 Táplánszentkereszt, Nincs UTCA neve

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

79

Külterületi út

0198/ / /

9761 Táplánszentkereszt, Nincs UTCA neve

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

80

Külterületi út

0200/ 1/ /

9761 Táplánszentkereszt, Nincs UTCA neve

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

81

Külterületi út

0202/ 1/ /

9761 Táplánszentkereszt, Nincs UTCA neve

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

82

Külterületi út

0203/ / /

9761 Táplánszentkereszt, Nincs UTCA neve

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

83

Külterületi út

0208/ / /

9761 Táplánszentkereszt, Nincs UTCA neve

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

84

Külterületi út

0215/ 4/ /

9761 Táplánszentkereszt, Nincs UTCA neve

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

85

Kozut

265/ 21/ /

9761 Táplánszentkereszt, Nincs UTCA neve

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

86

Kozut, gyalogos használatra

342/ 2/ /

9761 Táplánszentkereszt, Nincs UTCA neve

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

87

Kozut

342/ 3/ /

9761 Táplánszentkereszt, VOROSMARTY U

21123 - BELTERÜLETI GYÜJTŐUTAK

88

Kozut

342/ 4/ /

9761 Táplánszentkereszt, Nincs UTCA neve

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

89

Kozut

342/ 14/ /

9761 Táplánszentkereszt, Nincs UTCA neve

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

90

Belterületi vizesárok

76/ / /

9761 Táplánszentkereszt, Nincs UTCA neve

00002 - VIZEK, KÖZCÉLÚ VÍZILÉTESÍTMÉNYEK TERÜLETEI

91

Keskeny út

265/ 14/ /

9761 Táplánszentkereszt, Nincs UTCA neve

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

92

Külterületi út

04/ / /

9761 Táplánszentkereszt, Nincs UTCA neve

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

93

Külterületi út

085/ 2/ /

9761 Táplánszentkereszt, Nincs UTCA neve

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

94

Külterületi út

0205/ 2/ /

9761 Táplánszentkereszt, Nincs UTCA neve

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

95

Külterületi út

0215/ 3/ /

9761 Táplánszentkereszt, Nincs UTCA neve

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

96

Külterületi út

0226/ / /

9761 Táplánszentkereszt, Nincs UTCA neve

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

97

Külterüleri út

0242/ / /

9761 Táplánszentkereszt, Nincs UTCA neve

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

98

Árok

0244/ 2/ /

9761 Táplánszentkereszt, Nincs UTCA neve

00002 - VIZEK, KÖZCÉLÚ VÍZILÉTESÍTMÉNYEK TERÜLETEI

99

Árok

0247/ / /

9761 Táplánszentkereszt, Nincs UTCA neve

00002 - VIZEK, KÖZCÉLÚ VÍZILÉTESÍTMÉNYEK TERÜLETEI

100

Külterületi út

0251/ / /

9761 Táplánszentkereszt, Nincs UTCA neve

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

101

Külterületi út

0254/ / /

9761 Táplánszentkereszt, Nincs UTCA neve

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

102

Külterületi út

0262/ / /

9761 Táplánszentkereszt, Nincs UTCA neve

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

103 9

104

Árok

0281/ / /

9761 Táplánszentkereszt, Nincs UTCA neve

00002 - VIZEK, KÖZCÉLÚ VÍZILÉTESÍTMÉNYEK TERÜLETEI

105

Külterületi út

0285/ 2/ /

9761 Táplánszentkereszt, Nincs UTCA neve

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

106

árok

0288/ 2/ /

9761 Táplánszentkereszt, Nincs UTCA neve

00002 - VIZEK, KÖZCÉLÚ VÍZILÉTESÍTMÉNYEK TERÜLETEI

107

külterületi út

0289/ / /

9761 Táplánszentkereszt, Nincs UTCA neve

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

108

Külterületi út

0291/ 3/ /

9761 Táplánszentkereszt, Nincs UTCA neve

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

109

Külterületi út

0297/ / /

9761 Táplánszentkereszt, Nincs UTCA neve

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

110

Külterületi út

0300/ / /

9761 Táplánszentkereszt, Nincs UTCA neve

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

111

Külterületi út

0307/ / /

9761 Táplánszentkereszt, Nincs UTCA neve

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

112

SZÁNTÓ

0308/ 18/ /

9761 Táplánszentkereszt, Nincs UTCA neve

00005 - TERMŐFÖLD

113

Külterületi út

0205/ 1/ /

9761 Táplánszentkereszt, Nincs UTCA neve

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

114

Petőfi S.u.

213/ / /

9761 Táplánszentkereszt, PETőFI U

21123 - BELTERÜLETI GYÜJTŐUTAK

115 10

116

Közút

424/ 3/ /

9761 Táplánszentkereszt, TáNCSICS U FOLYTATáSA

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

117

Közút

433/ 3/ /

9761 Táplánszentkereszt, MALOMNáL

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

118

Közút

537/ / /

9761 Táplánszentkereszt, TEMETőNéL

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

119

Temető új

541/ 11/ /

9761 Táplánszentkereszt, DóZSA U

00004 - TEMETŐ

120

Közút

685/ 1/ /

9761 Táplánszentkereszt, LAKó ÚT

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

121

Közút (Kisfaludy S.u.)

711/ / /

9761 Táplánszentkereszt, LAKó ÚT

21127 - GYALOGUTAK ÉS JÁRDÁK

122

Közút

733/ 1/ /

9761 Táplánszentkereszt, KISFALUDU S U

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

123

Kisfaludy S.u.

738/ / /

9761 Táplánszentkereszt, KISFALUDU S U

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

124

Járda hely

69/ 3/ /

9761 Táplánszentkereszt, JáRDA TERÜLETE

21127 - GYALOGUTAK ÉS JÁRDÁK

125

Járda helye

69/ 4/ /

9761 Táplánszentkereszt, JáRDA TERÜLETE

21127 - GYALOGUTAK ÉS JÁRDÁK

126

Közút

101/ 15/ /

9761 , Táplánszentkereszt PARK U

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

127

Közút

264/ / /

9761 Táplánszentkereszt, RET UTCA

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

128

Saját használatú út

256/ 20/ /

9761 Táplánszentkereszt, GYÖNGYÖS U 19

21127 - GYALOGUTAK ÉS JÁRDÁK

129

KÖZFORGALOM ELŐL EL NEM ZÁRT MAGÁNÚT

464/ 2/ /

9761 Táplánszentkereszt, Nincs UTCA neve

21000 - KÖZLEKEDÉSI INFRASTRUKTÚRA

130

GYALOGÚT

448/ 3/ /

9761 Táplánszentkereszt, Nincs UTCA neve

21127 - GYALOGUTAK ÉS JÁRDÁK

131

KÖZÚT

459/ 10/ /

9761 Táplánszentkereszt, RAKOCZI U

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

132

KÖZFORGALOM ELŐL EL NEM ZÁRT MAGÁNÚT

0227/ 46/ /

9761 Táplánszentkereszt, Nincs UTCA neve

21128 - MAGÁNUTAK (PL. GAZDASÁGI VAGY ERDEI UTAK)

133

JÁRDA

296/ 6/ /

9761 Táplánszentkereszt, KŐLCSEI-SZÉLL KÁLMÁN KÖZÖTT

21127 - GYALOGUTAK ÉS JÁRDÁK

134

Közut

577/ 9/ /

9761 Táplánszentkereszt, Nincs UTCA neve

21123 - BELTERÜLETI GYÜJTŐUTAK

135

Közut

577/ 10/ /

9761 Táplánszentkereszt, Nincs UTCA neve

21123 - BELTERÜLETI GYÜJTŐUTAK

136

Közut

692/ 3/ /

9761 Táplánszentkereszt, SZENT LőRINC SÉTÁNY

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

137

Szennyviz-telepi kapacitás növelő beruh.

/ / /

9761 Szombathely, NINCS UTCANEVE

22230 - HELYI (TELEPÜLÉSI) SZENNYVÍZSZÁLLÍTÓ VEZETÉKEK

138

Közterület

541/ 7/ /

9761 Táplánszentkereszt, Nincs UTCA neve

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

139

Közterület

541/ 8/ /

9761 Táplánszentkereszt, Nincs UTCA neve

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

140

Közut

742/ 12/ /

9761 Táplánszentkereszt, Nincs UTCA neve

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

141

Kerékpárút

758/ / /

9761 Táplánszentkereszt, Nincs UTCA neve

21126 - KERÉKPÁRUTAK

142

Kerékpárut

0306/ 9/ /

9761 Táplánszentkereszt, Nincs UTCA neve

21126 - KERÉKPÁRUTAK

143

Kerékpárut

0308/ 22/ /

9761 Táplánszentkereszt, Nincs UTCA neve

21126 - KERÉKPÁRUTAK

144

Széll K-József A utcai kerékpárut

0190/ 5/ /

9761 Táplánszentkereszt,

21126 - KERÉKPÁRUTAK

145

Közut

423/ 21/ /

9761 Táplánszentkereszt, Nincs UTCA neve

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

146

Közut

412/ 1/ /

9761 Táplánszentkereszt,

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

147

Közpark

75/ 1/ /

9761 Táplánszentkereszt, Nincs UTCA neve

00003 - ZÖLDTERÜLET

148

Kerékpárút

0311/ / /

9761 Táplánszentkereszt,

21126 - KERÉKPÁRUTAK

149

Kerékpárút és gyalogút

0310/ / /

9761 Táplánszentkereszt,

21126 - KERÉKPÁRUTAK

150

Közut

084/ 5/ /

9761 Táplánszentkereszt, NINCS UTCANEVE

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

151

Közut

0266/ 19/ /

9761 Táplánszentkereszt, Nincs UTCA neve

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

152

Közut

087/ 21/ /

9761 Táplánszentkereszt, Nincs UTCA neve

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

153

Kerékpárút

0339/ 8/ /

9761 Táplánszentkereszt, Nincs UTCA neve

21126 - KERÉKPÁRUTAK

154

Kerékpár ut

0167/ 27/ /

9761 Táplánszentkereszt, Nincs UTCA neve

21126 - KERÉKPÁRUTAK

155

Kerékpárut

0189/ 22/ /

9761 Táplánszentkereszt, Nincs UTCA neve

21126 - KERÉKPÁRUTAK

156

Szennyvíz átemelő

423/ 2/ /

9761 Táplánszentkereszt, TANCSICS U

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

157

56 os emlékmű

/ / /

9761 Táplánszentkereszt, Nincs UTCA neve

12733 - SZOBROK, EMLÉKMŰVEK, MŰVÉSZETI VAGY DEKORATÍV ÉPÍTMÉNYEK

158

Járda

0312/ / /

9761 Táplánszentkereszt, NINCS UTCANEVE

21127 - GYALOGUTAK ÉS JÁRDÁK

159

Járda

0313/ / /

9761 Táplánszentkereszt, NINCS UTCANEVE

21127 - GYALOGUTAK ÉS JÁRDÁK

160

Szennyvízátemelő

101/ 20/ /

9761 Táplánszentkereszt, NINCS UTCANEVE

22231 - CSATORNAHÁLÓZATOK

161

Közút

423/ 18/ /

9761 Táplánszentkereszt, Nincs UTCA neve

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

162 11

163

Járda

751/ 1/ /

9761 Táplánszentkereszt, Nincs UTCA neve

21127 - GYALOGUTAK ÉS JÁRDÁK

164

KÖZTERÜLET

751/ 2/ /

9761 Táplánszentkereszt, Nincs UTCA neve

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

165

KÖZTERÜLET

751/ 4/ /

9761 Táplánszentkereszt, Nincs UTCA neve

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

166 12

közút

255/3

9761 Táplánszentkereszt

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

167 13

KERÉKPÁRÚT az önkormányzat 50/11257 tulajdoni hányadára, 50 m2

136/ / /

9761 Táplánszentkereszt, GYÖNGYÖS U 4

21126 - KERÉKPÁRÚT

168 14

KERÉKPÁRÚT az önkormányzat 50/2474 tulajdoni hányadára, 50 m2

137/ / /

9761 Táplánszentkereszt, GYÖNGYÖS U

21126 - KERÉKPÁRÚT

169 15

KERÉKPÁRÚT az önkormányzat 3/144 tulajdoni hányadára, 43 m2

138/ / /

9761 Táplánszentkereszt, NINCS UTCANEVE

21126 - KERÉKPÁRÚT

170 16

KERÉKPÁRÚT az önkormányzat1800/81432 tulajdoni hányadára, 50 m2

141/ / /

9761 Táplánszentkereszt, NINCS UTCANEVE

21126 - KERÉKPÁRÚT

171 17

KERÉKPÁRÚT az önkormányzat 60/3483 tulajdoni hányadára, 120 m2

142/ / /

9761 Táplánszentkereszt, NINCS UTCANEVE

21126 - KERÉKPÁRÚT

172 18

KERÉKPÁRÚT az önkormányzat 21/1018 tulajdoni hányadára, 42 m2

148/ / /

9761 Táplánszentkereszt, Nincs UTCA neve

21126 - KERÉKPÁRÚT

173 19

KERÉKPÁRÚT az önkormányzat 45/2500 tulajdoni hányadára, 45 m2

149/ / /

9761 Táplánszentkereszt, Nincs UTCA neve

21126 - KERÉKPÁRÚT

174 20

KERÉKPÁRÚT az önkormányzat 15/816 tulajdoni hányadára, 30 m2

150/ / /

9761 Táplánszentkereszt, Nincs UTCA neve

21126 - KERÉKPÁRÚT

175 21

KERÉKPÁRÚT az önkormányzat 110/6242 tulajdoni hányadára, 110 m2

153/ / /

9761 Táplánszentkereszt, Nincs UTCA neve

21126 - KERÉKPÁRÚT

176 22

KERÉKPÁRÚT az önkormányzat 25/2272 tulajdoni hányadára, 25 m2

156/ / /

9761 Táplánszentkereszt, Nincs UTCA neve

21126 - KERÉKPÁRÚT

177 23

KERÉKPÁRÚT az önkormányzat 66/7280 tulajdoni hányadára, 66 m2

158/ / /

9761 Táplánszentkereszt, Nincs UTCA neve

21126 - KERÉKPÁRÚT

178 24

KERÉKPÁRÚT az önkormányzat 216/84960 tulajdoni hányadára, 15 m2

161/ / /

9761 Táplánszentkereszt, GYÖNGYÖS U 14

21126 - KERÉKPÁRÚT

179 25

KERÉKPÁRÚT az önkormányzat 30/3704 tulajdoni hányadára, m2

162/ / /

9761 Táplánszentkereszt, Nincs UTCA neve

21126 - KERÉKPÁRÚT

180 26

KERÉKPÁRÚT az önkormányzat 24/4024 tulajdoni hányadára, 24 m2

164/ 4/ /

9761 Táplánszentkereszt, Nincs UTCA neve

21126 - KERÉKPÁRÚT

181 27

KERÉKPÁRÚT az önkormányzat 21/1212 tulajdoni hányadára, 21 m2

207/ / /

9761 Táplánszentkereszt, HUNYADI U 3

21126 - KERÉKPÁRÚT

2. melléklet28

Táplánszentkereszt község Önkormányzata helyi döntés alapján forgalomképtelen ingatlanvagyona
sorszám megnevezés helyrajzi szám utcanév ingatlanjelleg

A

B

C

D

1

JARDA a FŐ úton

689/ 2/ /

9761 Táplánszentkereszt, Nincs UTCA neve

21127 - GYALOGUTAK ÉS JÁRDÁK

3. melléklet29

Táplánszentkereszt Község Önkormányzata törvény alapján korlátozottan forgalomképes ingatlanvagyona
sorszám megnevezés helyrajzi szám utcanév ingatlanjelleg

A

B

C

D

1

Könyvtár, Gyógyszertár,Szolgáltató (szolárium)

1/ / /

9761 Táplánszentkereszt, Fő UTCA 2

12621 - KÖNYVTÁR ÉS RAKTÁRAI

2

KULTURHAZ - 30

3/ / /

9761 Táplánszentkereszt, Fő UTCA 2

12610 - SZÓRAKOZTATÁSRA, KÖZMŰVELŐDÉSRE HASZNÁLT ÉPÜLETEK

3

ALTALANOS ISKOLA / 8 TANTERMES /

4/ / /

9761 Táplánszentkereszt, Fő UTCA 12

12633 - ÁLTALÁNOS ISKOLA

4

POLGARMESTERI HIVATAL 1-2. 31

646/ 1/ /

9761 Táplánszentkereszt, RAKOCZI U 1

12201 - POLGÁRMESTERI HIVATALOK, KÖRJEGYZŐSÉGEK ÉPÜLETEI

5

SPORTPALYA

670/ / /

9761 Táplánszentkereszt, Nincs UTCA neve

12651 - LABDAJÁTÉKPÁLYÁK

6

ALTALANOS ISKOLA, KONYHA, BÖLCSŐDE 32

690/ / /

9761 Táplánszentkereszt, Fő UTCA 5/b 33

12633 - ÁLTALÁNOS ISKOLA

7

OVODA

691/ / /

9761 Táplánszentkereszt, Fő UTCA 5/c 34

12632 - ÓVODA

8

Vépi szennyvízátemelő területe

0311/ 3/ /

9761 Vép, Nincs UTCA neve

00002 - VIZEK, KÖZCÉLÚ VÍZILÉTESÍTMÉNYEK TERÜLETEI

9

Szennyvízcsatorna rendszer

/ / /

9761 Táplánszentkereszt, KÖZSéGI HáLóZAT

22231 - CSATORNAHÁLÓZATOK

10

Közut

577/ 7/ /

9761 Táplánszentkereszt, RAKOCZI U

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

11 35

Közforgalom elől elzárt magánút

574/4

9761 Táplánszentkereszt Vasút utca

2112 lakóút

4. melléklet36

Táplánszentkereszt Község Önkormányzata helyi döntés alapján korlátozottan forgalomképes ingatlanvagyona
sorszám megnevezés helyrajzi szám utcanév ingatlanjelleg

A

B

C

D

1

KERT

459/ 3/ /

9761 Táplánszentkereszt, Nincs UTCA neve

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

2

Egészségház

282/ 3/ /

9761 Táplánszentkereszt, SZELL KALMAN 10

12645 - HÁZIORVOSI RENDELŐ

3

IVÓVIZ VEZETÉK

/ / /

9761 Táplánszentkereszt, Nincs UTCA neve

22220 - HELYI (TELEPÜLÉSI) VÍZELLÁTÓ VEZETÉKEK

4

BEÉPÖTETLEN TERÜLET

459/ 9/ /

9761 Táplánszentkereszt, RAKOCZI U

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

5

Beépitetlen terület

49/ 2/ /

9761 Táplánszentkereszt, Fő UTCA

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

5. melléklet37

Táplánszentkereszt Község Önkormányzata forgalomképes ingatlanvagyona
sorszám megnevezés helyrajzi szám utcanév ingatlanjelleg

A

B

C

D

1

MOCSAR

133/ / /

9761 Táplánszentkereszt, Nincs UTCA neve

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

2

KERT

155/ / /

9761 Táplánszentkereszt, Nincs UTCA neve

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

3

LAKOEPULET / 12 LAKASSAL /

257/ 3/A/

9761 Táplánszentkereszt, PETOFI U 20

11222 - HÁROM ÉS ANNÁL TÖBB LAKÁSOS LAKÓÉPÜLETEK TÁRSASHÁZI FORMÁBAN

4

Közpark

431/ / /

9761 Táplánszentkereszt, PETőFI U

00003 - ZÖLDTERÜLET

5

SZANTO

0200/ 2/ /

9761 Táplánszentkereszt, Nincs UTCA neve

00005 - TERMŐFÖLD

6 38

7

Beépítetlen terület

101/ 14/ /

9761 , Táplánszentkereszt PARK U

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

8

Beépítetlen terület

101/ 16/ /

9761 , Táplánszentkereszt PARK U

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

9

GYEP /LEGELŐ /

0264/ / /

9761 Táplánszentkereszt, Nincs UTCA neve

00005 - TERMŐFÖLD

10

Beépitetlen terület

577/ 8/ /

9761 Táplánszentkereszt, Nincs UTCA neve

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

11

Beépitetlen terület

577/ 11/ /

9761 Táplánszentkereszt, Nincs UTCA neve

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

12

Beépitetlen terület

577/ 12/ /

9761 Táplánszentkereszt, Nincs UTCA neve

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

13

Beépitetlen terület

86/ / /

9761 , Táplánszentkereszt PARK U

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

14

beépítetlen terület

412/ 32/ /

9761 Táplánszentkereszt,

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

15

Szántó

084/ 3/ /

9761 Táplánszentkereszt, NINCS UTCANEVE

00005 - TERMŐFÖLD

16 39

17 40

18 41

19 42

20 43

21 44

22 45

23 46

24 47

25 48

26 49

27 50

28 51

29 52

30 53

31 54

32

BEÉPÍTETLEN TERÜLET

541/13/ /

9761 Táplánszentkereszt, Nincs UTCA neve

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

33

BEÉPÍTETLEN TERÜLET

695/ 2/ /

9761 Táplánszentkereszt, Nincs UTCA neve

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

34

Lakóház és udvar

645///

9761 TÁPLÁNSZENTKERESZT, RÁKÓCZI UTCA 3.

11111 - SZABADON ÁLLÓ HÁZAK, MINT PL. CSALÁDI HÁZAK, VILLÁK, FAHÁZAK, ERDÉSZ

35

kivett beépítetlen terület

566///

9761 Táplánszentkereszt,

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

36 55

árok

0265/ / /

9761 Táplánszentkereszt, Nincs UTCA neve

00002 - VIZEK, KÖZCÉLÚ VÍZILÉTESÍTMÉNYEK TERÜLETEI

37 56

beépítetlen terület

423/22

9761 Táplánszentkereszt

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

38 57

Lakóház és udvar

301

9761 Táplánszentkereszt

Széll Kálmán utca 11.

1

A 2. § (7) bekezdését a Táplánszentkereszt Község Önkormányzata Képviselő-testületének 15/2021. (XI. 30.) önkormányzati rendelete 2. §-a iktatta be.

2

A 2. § (8) bekezdését a Táplánszentkereszt Község Önkormányzata Képviselő-testületének 15/2021. (XI. 30.) önkormányzati rendelete 2. §-a iktatta be.

3

A 2. § (9) bekezdését a Táplánszentkereszt Község Önkormányzata Képviselő-testületének 15/2021. (XI. 30.) önkormányzati rendelete 2. §-a iktatta be.

4

A 2. § (10) bekezdését a Táplánszentkereszt Község Önkormányzata Képviselő-testületének 15/2021. (XI. 30.) önkormányzati rendelete 2. §-a iktatta be.

5

A 2. § (11) bekezdését a Táplánszentkereszt Község Önkormányzata Képviselő-testületének 15/2021. (XI. 30.) önkormányzati rendelete 2. §-a iktatta be.

6

A 2/A. §-t a Táplánszentkereszt Község Önkormányzata Képviselő-testületének 15/2021. (XI. 30.) önkormányzati rendelete 3. §-a iktatta be.

7

Az 1. mellékletet a Táplánszentkereszt Község Önkormányzata Képviselő-testületének 15/2021. (XI. 30.) önkormányzati rendelete 4. § (1) bekezdése iktatta be.

9

Az 1. mellékletben foglalt táblázat 103. sorát a Táplánszentkereszt Község Önkormányzata Képviselő-testületének 20/2021. (XII. 30.) önkormányzati rendelete 2. §-a hatályon kívül helyezte.

10

Az 1. mellékletben foglalt táblázat 115. sorát a Táplánszentkereszt Község Önkormányzata Képviselő-testületének 20/2022. (XII. 31.) önkormányzati rendelete 2. §-a hatályon kívül helyezte.

11

Az 1. mellékletben foglalt táblázat 162. sorát a Táplánszentkereszt Község Önkormányzata Képviselő-testületének 3/2024. (I. 29.) önkormányzati rendelete 2. § a) pontja hatályon kívül helyezte.

12

Az 1. mellékletben foglalt táblázat 166. sorát a Táplánszentkereszt Község Önkormányzata Képviselő-testületének 20/2022. (XII. 31.) önkormányzati rendelete 1. melléklet 1. pontja iktatta be.

13

Az 1. mellékletben foglalt táblázat 167. sorát a Táplánszentkereszt Község Önkormányzata Képviselő-testületének 3/2024. (I. 29.) önkormányzati rendelete 1. § (1) bekezdése iktatta be.

14

Az 1. mellékletben foglalt táblázat 168. sorát a Táplánszentkereszt Község Önkormányzata Képviselő-testületének 3/2024. (I. 29.) önkormányzati rendelete 1. § (1) bekezdése iktatta be.

15

Az 1. mellékletben foglalt táblázat 169. sorát a Táplánszentkereszt Község Önkormányzata Képviselő-testületének 3/2024. (I. 29.) önkormányzati rendelete 1. § (1) bekezdése iktatta be.

16

Az 1. mellékletben foglalt táblázat 170. sorát a Táplánszentkereszt Község Önkormányzata Képviselő-testületének 3/2024. (I. 29.) önkormányzati rendelete 1. § (1) bekezdése iktatta be.

17

Az 1. mellékletben foglalt táblázat 171. sorát a Táplánszentkereszt Község Önkormányzata Képviselő-testületének 3/2024. (I. 29.) önkormányzati rendelete 1. § (1) bekezdése iktatta be.

18

Az 1. mellékletben foglalt táblázat 172. sorát a Táplánszentkereszt Község Önkormányzata Képviselő-testületének 3/2024. (I. 29.) önkormányzati rendelete 1. § (1) bekezdése iktatta be.

19

Az 1. mellékletben foglalt táblázat 173. sorát a Táplánszentkereszt Község Önkormányzata Képviselő-testületének 3/2024. (I. 29.) önkormányzati rendelete 1. § (1) bekezdése iktatta be.

20

Az 1. mellékletben foglalt táblázat 174. sorát a Táplánszentkereszt Község Önkormányzata Képviselő-testületének 3/2024. (I. 29.) önkormányzati rendelete 1. § (1) bekezdése iktatta be.

21

Az 1. mellékletben foglalt táblázat 175. sorát a Táplánszentkereszt Község Önkormányzata Képviselő-testületének 3/2024. (I. 29.) önkormányzati rendelete 1. § (1) bekezdése iktatta be.

22

Az 1. mellékletben foglalt táblázat 176. sorát a Táplánszentkereszt Község Önkormányzata Képviselő-testületének 3/2024. (I. 29.) önkormányzati rendelete 1. § (1) bekezdése iktatta be.

23

Az 1. mellékletben foglalt táblázat 177. sorát a Táplánszentkereszt Község Önkormányzata Képviselő-testületének 3/2024. (I. 29.) önkormányzati rendelete 1. § (1) bekezdése iktatta be.

24

Az 1. mellékletben foglalt táblázat 178. sorát a Táplánszentkereszt Község Önkormányzata Képviselő-testületének 3/2024. (I. 29.) önkormányzati rendelete 1. § (1) bekezdése iktatta be.

25

Az 1. mellékletben foglalt táblázat 179. sorát a Táplánszentkereszt Község Önkormányzata Képviselő-testületének 3/2024. (I. 29.) önkormányzati rendelete 1. § (1) bekezdése iktatta be.

26

Az 1. mellékletben foglalt táblázat 180. sorát a Táplánszentkereszt Község Önkormányzata Képviselő-testületének 3/2024. (I. 29.) önkormányzati rendelete 1. § (1) bekezdése iktatta be.

27

Az 1. mellékletben foglalt táblázat 181. sorát a Táplánszentkereszt Község Önkormányzata Képviselő-testületének 3/2024. (I. 29.) önkormányzati rendelete 1. § (1) bekezdése iktatta be.

8

Az 1. mellékletben foglalt táblázat B:23 mezője a Táplánszentkereszt Község Önkormányzata Képviselő-testületének 20/2022. (XII. 31.) önkormányzati rendelete 1. melléklet 2. pontjával megállapított szöveg.

28

A 2. mellékletet a Táplánszentkereszt Község Önkormányzata Képviselő-testületének 15/2021. (XI. 30.) önkormányzati rendelete 4. § (2) bekezdése iktatta be.

29

A 3. mellékletet a Táplánszentkereszt Község Önkormányzata Képviselő-testületének 15/2021. (XI. 30.) önkormányzati rendelete 4. § (3) bekezdése iktatta be.

35

A 3. mellékletben foglalt táblázat 11. sorát a Táplánszentkereszt Község Önkormányzata Képviselő-testületének 3/2024. (I. 29.) önkormányzati rendelete 1. § (2) bekezdése iktatta be.

30

A 3. mellékletben foglalt táblázat A:2 mezője a Táplánszentkereszt Község Önkormányzata Képviselő-testületének 3/2024. (I. 29.) önkormányzati rendelete 1. § (2) bekezdésével megállapított szöveg.

31

A 3. mellékletben foglalt táblázat A:4 mezője a Táplánszentkereszt Község Önkormányzata Képviselő-testületének 3/2024. (I. 29.) önkormányzati rendelete 1. § (2) bekezdésével megállapított szöveg.

32

A 3. mellékletben foglalt táblázat A:6 mezője a Táplánszentkereszt Község Önkormányzata Képviselő-testületének 3/2024. (I. 29.) önkormányzati rendelete 1. § (2) bekezdésével megállapított szöveg.

33

A 3. mellékletben foglalt táblázat C:6 mezője a Táplánszentkereszt Község Önkormányzata Képviselő-testületének 3/2024. (I. 29.) önkormányzati rendelete 1. § (2) bekezdésével megállapított szöveg.

34

A 3. mellékletben foglalt táblázat C:7 mezője a Táplánszentkereszt Község Önkormányzata Képviselő-testületének 3/2024. (I. 29.) önkormányzati rendelete 1. § (2) bekezdésével megállapított szöveg.

36

A 4. mellékletet a Táplánszentkereszt Község Önkormányzata Képviselő-testületének 15/2021. (XI. 30.) önkormányzati rendelete 4. § (4) bekezdése iktatta be.

37

Az 5. mellékletet a Táplánszentkereszt Község Önkormányzata Képviselő-testületének 15/2021. (XI. 30.) önkormányzati rendelete 4. § (5) bekezdése iktatta be.

38

Az 5. mellékletben foglalt táblázat 6. sorát a Táplánszentkereszt Község Önkormányzata Képviselő-testületének 3/2024. (I. 29.) önkormányzati rendelete 2. § b) pontja hatályon kívül helyezte.

39

Az 5. mellékletben foglalt táblázat 16. sorát a Táplánszentkereszt Község Önkormányzata Képviselő-testületének 3/2024. (I. 29.) önkormányzati rendelete 2. § c) pontja hatályon kívül helyezte.

40

Az 5. mellékletben foglalt táblázat 17. sorát a Táplánszentkereszt Község Önkormányzata Képviselő-testületének 3/2024. (I. 29.) önkormányzati rendelete 2. § c) pontja hatályon kívül helyezte.

41

Az 5. mellékletben foglalt táblázat 18. sorát a Táplánszentkereszt Község Önkormányzata Képviselő-testületének 3/2024. (I. 29.) önkormányzati rendelete 2. § c) pontja hatályon kívül helyezte.

42

Az 5. mellékletben foglalt táblázat 19. sorát a Táplánszentkereszt Község Önkormányzata Képviselő-testületének 3/2024. (I. 29.) önkormányzati rendelete 2. § c) pontja hatályon kívül helyezte.

43

Az 5. mellékletben foglalt táblázat 20. sorát a Táplánszentkereszt Község Önkormányzata Képviselő-testületének 3/2024. (I. 29.) önkormányzati rendelete 2. § c) pontja hatályon kívül helyezte.

44

Az 5. mellékletben foglalt táblázat 21. sorát a Táplánszentkereszt Község Önkormányzata Képviselő-testületének 3/2024. (I. 29.) önkormányzati rendelete 2. § c) pontja hatályon kívül helyezte.

45

Az 5. mellékletben foglalt táblázat 22. sorát a Táplánszentkereszt Község Önkormányzata Képviselő-testületének 3/2024. (I. 29.) önkormányzati rendelete 2. § c) pontja hatályon kívül helyezte.

46

Az 5. mellékletben foglalt táblázat 23. sorát a Táplánszentkereszt Község Önkormányzata Képviselő-testületének 3/2024. (I. 29.) önkormányzati rendelete 2. § c) pontja hatályon kívül helyezte.

47

Az 5. mellékletben foglalt táblázat 24. sorát a Táplánszentkereszt Község Önkormányzata Képviselő-testületének 3/2024. (I. 29.) önkormányzati rendelete 2. § c) pontja hatályon kívül helyezte.

48

Az 5. mellékletben foglalt táblázat 25. sorát a Táplánszentkereszt Község Önkormányzata Képviselő-testületének 3/2024. (I. 29.) önkormányzati rendelete 2. § c) pontja hatályon kívül helyezte.

49

Az 5. mellékletben foglalt táblázat 26. sorát a Táplánszentkereszt Község Önkormányzata Képviselő-testületének 3/2024. (I. 29.) önkormányzati rendelete 2. § c) pontja hatályon kívül helyezte.

50

Az 5. mellékletben foglalt táblázat 27. sorát a Táplánszentkereszt Község Önkormányzata Képviselő-testületének 3/2024. (I. 29.) önkormányzati rendelete 2. § c) pontja hatályon kívül helyezte.

51

Az 5. mellékletben foglalt táblázat 28. sorát a Táplánszentkereszt Község Önkormányzata Képviselő-testületének 3/2024. (I. 29.) önkormányzati rendelete 2. § c) pontja hatályon kívül helyezte.

52

Az 5. mellékletben foglalt táblázat 29. sorát a Táplánszentkereszt Község Önkormányzata Képviselő-testületének 3/2024. (I. 29.) önkormányzati rendelete 2. § c) pontja hatályon kívül helyezte.

53

Az 5. mellékletben foglalt táblázat 30. sorát a Táplánszentkereszt Község Önkormányzata Képviselő-testületének 3/2024. (I. 29.) önkormányzati rendelete 2. § c) pontja hatályon kívül helyezte.

54

Az 5. mellékletben foglalt táblázat 31. sorát a Táplánszentkereszt Község Önkormányzata Képviselő-testületének 3/2024. (I. 29.) önkormányzati rendelete 2. § c) pontja hatályon kívül helyezte.

55

Az 5. mellékletben foglalt táblázat 36. sorát a Táplánszentkereszt Község Önkormányzata Képviselő-testületének 20/2021. (XII. 30.) önkormányzati rendelete 1. §-a iktatta be.

56

Az 5. mellékletben foglalt táblázat 37. sorát a Táplánszentkereszt Község Önkormányzata Képviselő-testületének 3/2024. (I. 29.) önkormányzati rendelete 1. § (3) bekezdése iktatta be.

57

Az 5. mellékletben foglalt táblázat 38. sorát a Táplánszentkereszt Község Önkormányzata Képviselő-testületének 3/2024. (I. 29.) önkormányzati rendelete 1. § (3) bekezdése iktatta be.