Csepreg Város Önkormányzat Képviselő-testületének 10/2012. (III.29.) önkormányzati rendelete

az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól

Hatályos: 2012. 04. 13- 2014. 09. 17

Csepreg Város Önkormányzat Képviselő-testülete az Alaptörvény 32. cikk (2) bekezdésében meghatározott eredeti jogalkotói hatáskörében eljárva, a helyi önkormányzatokról szóló 1990. évi LXV. törvény 16. § (1) bekezdésben, valamint a nemzeti vagyonról szóló 2011. évi CXCVI. törvény 18.§ (1) bekezdésben kapott felhatalmazás alapján a következőket rendeli el:

A rendelet hatálya


1. §

E rendelet hatálya kiterjed:


a) az  önkormányzat képviselő-testületére, annak szerveire, továbbá az önkormányzat  irányítása alatt működő költségvetési szervekre, önkormányzati intézményekre;

b) mindazokra a dolgokra, melyek az önkormányzat tulajdonában vannak, így az ingatlan és ingó dolgokra, vagyoni értékű jogokra, a gazdasági társaságban az önkormányzatot megillető részesedésekre, valamint az értékpapírokra (a továbbiakban: önkormányzati vagyon).

Az önkormányzati vagyon


2. §


(1) Az önkormányzati vagyon rendeltetése szerint törzsvagyonból és üzleti (4. melléklet) vagyonból áll.

(2) A forgalomképtelen törzsvagyon körébe tartozó vagyontárgyak körét kizárólagos önkormányzati tulajdonban lévő vagyontárgyak (1. melléklet), valamint nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű nemzeti vagyonnak (2. melléklet) melléklet, továbbiakban együtt: forgalomképtelen törzsvagyon) minősülő vagyontárgyak alkotják.


A korlátozottan forgalomképes törzsvagyon vagyontárgyait a 3. melléklet tartalmazza.

A tulajdonosi jogok gyakorlása


3.§


(1)  A tulajdonosi jogokat a képviselő-testület gyakorolja.


(2) Önkormányzati vagyonkezelő szervek kötelesek tevékenységükről beszámolni.


(3) Az önkormányzat által alapított gazdasági társaságokban a tulajdonosi jogosítványokat a képviselő-testület nevében a polgármester gyakorolja.


(4) Az önkormányzati törzsvagyon, valamint az üzleti vagyon állagának megőrzéséről, üzemeltetéséről a képviselő-testület és a vagyonkezelő gondoskodik. A vagyonkezelésre vonatkozó részletes szabályokat (vagyonkezelés módja, vagyonkezelői jog ellenértéke, vagyonkezelés ellenőrzése, stb.) a vonatkozó jogszabályok, a tulajdonosi joggyakorlóval megkötött vagyonkezelési szerződés tartalmazza. Az Önkormányzat belső ellenőrzést végezhet a saját vagy az irányítása, felügyelete alá tartozó gazdálkodó szervezet, költségvetési szerv használatába, vagyonkezelésébe adott nemzeti vagyonnal való gazdálkodás tekintetében.


(5) A vagyongazdálkodás általános szabályai:

a.) Az önkormányzati vagyon értékének meghatározása a nyilvántartott érték figyelembevételével vagy értékbecsléssel történik.

b.) A versenytárgyalási eljárás során a döntéshozó a beszerzési, közbeszerzési szabályzatai, valamint önkormányzati vagyontárgyak értékesítését, hasznosítását célzó eljárások helyi szabályairól szóló rendelkezései alapján jár el, amelyek esetében hirdetményeit legalább a helyben szokásos módon közzéteszi.

4.§


(1) A képviselő-testület döntése alapján a polgármesteri hivatal feladata a versenytárgyalás lebonyolítása.


(2) A szerződés megkötésére a polgármester jogosult.

Az önkormányzati vagyon értékének meghatározása


5.§


(1) Értékesítéskor a vagyon értékét az alábbiak szerint kell megállapítani:

a) értékpapír esetén a piaci érték alapján,

b) egyéb ingó és ingatlan vagyon esetén  a nyilvántartási érték vagy 3 hónapnál nem régebbi értékbecslés alapján.


(2) Ha a szerződés tárgya több vagyontárgy (vagyontömeg), a rendelet értékhatárra vonatkozó rendelkezéseinek

alkalmazásakor a vagyontárgyak együttes értéke az irányadó.


(3) Örökölt vagyon esetén a hagyatéki eljárás során megállapított értéket kell a vagyon értékének tekinteni, amennyiben az adó- és értékbizonyítvány 3 hónapnál nem régebbi.


(4) Önkormányzati vagyon hasznosítása során – annak adás-vételét kivéve – a nyilvántartott értéket kell figyelembe venni.

Eljárás a tulajdonos képviseletében


6.§


(1) Az önkormányzatot a polgármester képviseli. Az önkormányzat jogi képviseletének biztosításáról megfelelő költségvetési fedezet esetén, a kötelezettségvállalásra irányadó szabályok szerint a polgármester gondoskodik.

A felajánlott vagyon elfogadása


7.§


(1) Ha a vagyonról az önkormányzat javára lemondtak, az ellenérték nélkül felajánlott vagyon elfogadásához szükség van a képviselő-testület külön elfogadó nyilatkozatára.

Rendelkezés az önkormányzati vagyonnal


8.§


(1) A képviselő-testület hatáskörébe tartoznak az alábbi, vagyonhasznosításra vonatkozó döntések  értékhatártól függetlenül:

a) az önkormányzat tulajdonát képező vagyontárgyaknak a besorolása,

b) ingó,  ingatlan eladása, vásárlása, cseréje, értékesítésre történő kijelölése, megterhelése, hasznosítása, használata azzal, hogy az intézmények rendelkezésére bocsátott, közfeladat-ellátás célját szolgáló vagyontárgyak hasznosítására az intézmény vezetője jogosult.

c) gazdasági társaságokban fennálló részesedéseinek értékesítésre történő kijelölése, valamint pénzbeli és apport befektetése társaságokba,

d) hitel felvétele, illetve annak felvételéhez vagyoni fedezet biztosítékul nyújtása,

e) kötvény, váltó kibocsátása és elfogadása,

f) kezesség vállalása, egy évet meghaladó lejáratú értékpapír vásárlása,

g) gazdasági társaság alapítása,

h) civil szervezetek támogatása, behajthatatlan követelések elengedése, törlése, ellenérték nélkül felajánlott vagyon elfogadása,

i) önkormányzati vagyont érintő pályázatok elbírálása.

Önkormányzati vagyontárgyak értékesítését, hasznosítását, vételét célzó eljárás


9.§


(1) A versenyeztetés nyilvános pályázati eljárás útján valósul meg.

10.§


(1) Versenyeztetési eljárás nélkül történhet az önkormányzati vagyontárgy elidegenítése, vétele, használatba adása, bérbeadása, vagy más módon történő hasznosítása, amennyiben az alábbi feltételek valamelyike teljesül (legalább egy feltételnek teljesülnie kell):

a) ha annak értéke nem éri el a 20.000.000,- forintot, vagy

b) jogszabályban meghatározott egyéb esetben.


(2) Nyilvános pályázattal kapcsolatos eljárást a polgármesteri hivatal folytatja le a képviselő-testület döntése alapján. A pályázat nyertese az, aki a képviselő-testület döntése alapján a kiírásban foglalt szempontok és az önkormányzat tulajdonosi érdekeinek összességében a legmegfelelőbb ajánlatot tette. A pályázati kiírás jogszerűségi szempontból történő véleményezéséről a jegyző vagy az önkormányzat felkérése (megbízása) alapján szakértő gondoskodik.


(3) A nyilvános pályázatot a polgármesteri hivatal hirdetőtábláján minden esetben meg kell hirdetni.


(4) A pályázat leadására határnapot kell megjelölni. Az ajánlat benyújtására nyitva álló határidőt úgy kell meghatározni, hogy a felhívás közzétételének napja és a pályázatok benyújtására megjelölt határnap között a pályázók rendelkezésére álló határidő ne legyen kevesebb 5 naptári napnál.


11.§


(1) A pályázati felhívásnak (ajánlatkérésnek) tartalmaznia kell (valamennyi feltételnek       teljesülnie kell):


a) a pályázatot kiíró megnevezését, székhelyét, illetve ha pályázat lebonyolítására megbízás alapján kerül sor, az erre való utalást,

b) a pályázat célját, arra vonatkozó utalást, hogy a pályázó titkosan (a pályázó neve külön zárt borítékban szerepel) vagy név megjelölésével pályázhat,

c) a pályázat tárgyaként az értékesítendő, megvásárlásra kerülő, hasznosítandó vagyon (rész) megnevezését, – szükség szerint – forgalmi értékét és az értékesítéshez szükséges információkat,

d) az értékesítés, vásárlás, hasznosítás, vagyonkezelés szabályait és ezek műszaki, gazdasági, jogi feltételeit,

e) az ajánlatok benyújtásának helyét, módját, idejét, az elbírálás rendjét, az elbírálás módját,

f) az ajánlati kötöttség minimális időtartamát,

g) a pályázati eljárásra vonatkozó információszerzés helyét és idejét,

h) pályázati biztosíték esetén annak letételének idejét, módját, visszafizetésének szabályait,

i) a kiíró azon jogának fenntartását, hogy a pályázatot – akár indokolás nélkül is – eredménytelennek minősítse,

j) a vagyontárgy jellege szerint szükséges további információkat, az eljárás rendjét, döntésre jogosult megnevezése, az eredményhirdetés módját, helyét, várható idejét,

k) mindazon adatokat, amelyek szükségesek a megalapozott ajánlat készítéséhez.

l) önkormányzat érdekeit szolgáló garanciákra történő utalást,

m) az adott ingatlant, ingóságot érintő, harmadik személyre vonatkozó jogosultságot.


12.§


(1) A pályázati felhívásban illetve a részletes pályázati kiírásban előírható, hogy az ajánlattevőnek ajánlata benyújtásakor szerződéstervezetet is csatolnia kell, vagy a megküldött szerződéstervezet elfogadásáról kell nyilatkoznia.


(2) Ingatlan és ingó vagyon értékesítése esetén a pályázati felhívás mellett a kiíró döntése alapján készítendő részletes pályázati kiírásnak tartalmaznia kell még (valamennyi feltételnek teljesülnie kell):

a) nyilvántartott értéket vagy 3 hónapnál nem régebbi vagyonértékelést,

b) az ingatlan és ingó vagyon azonosítására vonatkozó adatokat, ingatlan tulajdoni lap másolatot (3 hónapnál nem régebbi),

c) a terület övezeti besorolására vonatkozó adatokat,

d) az érvényes településrendezési tervek (építési szabályzat és szabályozási terv) szerint a beépíthetőségre vagy a beépítés korlátozására vonatkozó szabályok ismertetését,

e) a megtekinthetőség idejét, módját.


(3) Ingatlan és ingó vagyon értékesítését nem eredményező hasznosítása esetén a részletes pályázati kiírás tartalmazza az előbbi bekezdéseken túl (valamennyi feltételnek teljesülnie kell):


a) a lehetséges hasznosítás céljának, időtartamának megjelölését,

b) az ingatlan állapotának, felszereltségének ismertetését, a vagyonkezelő megnevezését,

c) a bérleti, használati díj mértékét,

d) a jogviszony megszűntekor az eredeti állapot helyreállítására vonatkozó kikötéseket, nyilvántartott értéket.


(4) A kiíró a pályázati felhívásban a részletes pályázati kiírás átadását meghatározott mértékű térítési díj megfizetéséhez kötheti. A pályázó a pályázat eredményének közzétételéig köteles titokban tartani ajánlata tartalmát. A benyújtott pályázatokat legalább a pályázat lezárásáig titokban kell kezelni.


13.§


(1) A pályázó az ajánlatához a pályázati kiírásban meghatározott időpontig kötve van. A pályázó ajánlati kötöttsége akkor kezdődik, amikor az ajánlatok benyújtására nyitva álló határidő lejárt.


(2) Az ajánlattevők ajánlataikat zárt borítékban legalább 2 példányban aláírva, személyesen vagy meghatalmazott útján kötelesek benyújtani. Az ajánlat 1 példányát minden oldalon aláírva “eredeti” megjelöléssel kell ellátni.


(3) A határidőben beérkezett pályázatok felbontásán a kiíró képviselője, az ajánlattevők, illetve meghatalmazottjaik – valamint, ha a pályázati kiírás azt tartalmazza – a közjegyző vagy a bíráló bizottság vehet részt.


(4) Az ajánlatok nyilvános bontásakor a jelenlévőkkel ismertetni kell az ajánlattevők nevét, székhelyét, az ajánlatok lényeges tartalmát azon adatok kivételével, melyek nyilvánosságra hozatalát az ajánlattevő megtiltotta. Az ajánlatok felbontásáról és ismertetéséről jegyzőkönyvet kell felvenni.

14.§


(1) Érvénytelen az ajánlat, ha nem felel meg a pályázati felhívásban, a jogszabályokban foglalt feltételeknek.


(2) Eredménytelen a pályázat, ha (legalább egy feltétel teljesül):

a) a kitűzött időpontig egyetlen ajánlat sem érkezett,

b) a beérkezett ajánlatok egyike sem felel meg a pályázati felhívás követelményeinek, vagy más, a pályázatra vonatkozó előírásoknak,


c) kétfordulós pályázat esetén a második fordulón egyetlen ajánlattevő sem jelent meg, illetve a második fordulóra meghívott egyetlen pályázó sem tett olyan értékelhető ajánlatot, amely megfelelt volna a pályázati kiírásban foglalt követelményeknek,

d) a kiíró valamely ajánlattevőnek a pályázat tisztaságához fűződő jogait megsértette, vagy valamely pályázó részére – a többi pályázó érdekeit sértő módon – előnyt biztosított,

e) a kiíró élt azon jogával, hogy új pályázat kiírását rendelje el.


(3) A felek a megkötendő szerződés tartalmát a közzétett pályázati feltételek, illetve a pályázatot megnyert ajánlattevő ajánlata alapján alakítják ki.


(4) A szerződésben szerepeltetni kell az önkormányzat érdekeit szolgáló kikötéseket, az esetleges biztosítékokat és mellékkötelezettségeket, továbbá lehetővé kell tenni a szerződés teljesítésének ellenőrizhetőségét és a nem vagy nem szerződésszerű teljesítés esetén alkalmazható szankciókat.


(5) A szerződést a pályázat elbírálásától számított 30 naptári napon belül kell megkötni.


(6) Ha a pályázat nyertesével a szerződés megkötése – a szerződéskötésre nyitva álló határidőben – meghiúsul, vagy a szerződés aláírása után a nyertes pályázó a szerződést nem vagy nem szerződésszerűen teljesíti és ezért az önkormányzat a szerződéstől eláll, vagy felmondja azt, úgy az önkormányzat jogosult a soron következő pályázóval – azonos feltételek mellett, a pályázati kiírás tartalma szerint – szerződést kötni, vagy új pályázatot kiírni.

Záró rendelkezések


15.§


(1) Ez a rendelet a kihirdetést követő 15. napon lép hatályba.


(2) A rendelet kihirdetéséről a helyben szokásos módon a Jegyző gondoskodik az SZMSZ-ben meghatározottak szerint. Rendelkezéseit a folyamatban lévő ügyekben akkor kell alkalmazni, ha a tulajdonosi jogkör gyakorlója a tulajdonosi döntést még nem hozta meg. Hatályát veszti Csepreg Város Képviselő-testületének az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól szóló 8/2008. (IV.18.) rendelete, és az azt módosító 17/2009.(XII.15.),  3/2010. (II.16.), 6/2010.(III.18.), 12/2011.(VI.30.), 15/2011.(VIII.13.) önkormányzati rendelet.


(3) E rendelet a belső piaci szolgáltatásokról szóló, az Európai Parlament és a Tanács 2006/123/EK irányelvnek való megfelelést szolgálja.




Csepreg, 2012. március 28.



                                   Király Árpád                                                   Dr. Erdősi László

           polgármester                                                            jegyző




Kihirdetési záradék:


E rendelet 2012. március 29-én kihirdetésre került.


                                                                                                          Dr. Erdősi László

                                                                                                                   jegyző




1. melléklet a 10/2012. (III.29.) sz. önkormányzati rendelethez


Kizárólagos önkormányzati tulajdonban lévő vagyontárgyak

(forgalomképtelen törzsvagyon törvény alapján)


Naplósz

Település

Helyr.szám

I.jel

Fkép

Megnevezés

200

Csepreg

1

00002

1

Árok

202

Csepreg

4/ 2

21124

1

Lakóút

201

Csepreg

12

21124

1

Közút

203

Csepreg

32/ 2  

21123

1

Szabadság u.

204

Csepreg

60

21123

1

Vörösmarty u.

205

Csepreg

87

00002

1

Árok

305

Csepreg

136

21123

1

Fehér u.

214

Csepreg

144

21123

1

Jókai u.

222

Csepreg

145

21127

1

Járda

206

Csepreg

156

00002

1

Árok

215

Csepreg

157

21123

1

Fehér u.

221

Csepreg

192

21127

1

Járda

220

Csepreg

193/ 1

21522

1

Töltés

219

Csepreg

193/ 2

21522

1

Töltés

218

Csepreg

193/ 3

21522

1

Töltés

217

Csepreg

195

21522

1

Töltés

216

Csepreg

197

00001

1

Beépítetlen terület

211

Csepreg

209

21127

1

Járda

207

Csepreg

210

21124

1

Út és árok

210

Csepreg

211

21127

1

Járda

230

Csepreg

291/ 17

21123

1

Bercsényi u.

229

Csepreg

291/ 33

21123

1

Zrínyi M. u.

227

Csepreg

291/ 40

21123

1

Bognár I. u.

231

Csepreg

298

21123

1

Bognár I. u.

225

Csepreg

299

21123

1

Zrínyi u.

226

Csepreg

335

21124

1

Közút

223

Csepreg

357

21123

1

Bercsényi u.

208

Csepreg

358

21127

1

Járda

209

Csepreg

359

21127

1

Járda

232

Csepreg

411

21123

1

Alkotmány u.

233

Csepreg

412

21522

1

Töltés

234

Csepreg

413

00002

1

Árok

235

Csepreg

414/ 4

00001

1

Beépítetlen terület

213

Csepreg

419

21127

1

Járda

237

Csepreg

420

21522

1

Töltés

238

Csepreg

421/ 2

21522

1

Töltés

212

Csepreg

422

21127

1

Járda

253

Csepreg

428

00002

1

Árok

252

Csepreg

429

21522

1

Töltés

251

Csepreg

430

21124

1

Lakóút

259

Csepreg

441/ 9

21124

1

Lakóút

254

Csepreg

441/ 21

21123

1

Csokonai u.

255

Csepreg

441/ 43

21124

1

Lakóút

257

Csepreg

441/ 44

21123

1

Csokonai u.

260

Csepreg

441/ 59

21123

1

Csokonai u.

261

Csepreg

542

00003

1

Közterület

240

Csepreg

559

21123

1

Nádasdy u.

241

Csepreg

560/ 1

21127

1

Járda

242

Csepreg

560/ 2

21127

1

Járda

243

Csepreg

561

21127

1

Járda

301

Csepreg

575

21124

1

Széchenyi köz

302

Csepreg

576

21127

1

Járda

239

Csepreg

587/ 2

21127

1

Járda (kiépítetlen)

262

Csepreg

624/ 3

00003

1

Közpark

297

Csepreg

630

21127

1

Járda

265

Csepreg

634

21123

1

Bognár I. u.

264

Csepreg

663

21124

1

Bognár I. köz

266

Csepreg

687

21127

1

Járda

268

Csepreg

688

00002

1

Árok

270

Csepreg

734

00002

1

Árok

272

Csepreg

754

21127

1

Járda

271

Csepreg

758

21127

1

Járda

273

Csepreg

795

21124

1

Lakóút

274

Csepreg

812

00003

1

Közpark

275

Csepreg

817

21124

1

Taksony köz

267

Csepreg

828

00002

1

Árok

249

Csepreg

846/ 2

00002

1

Árok

248

Csepreg

850

21124

1

Lakóút

246

Csepreg

872

00002

1

Árok

247

Csepreg

877

00001

1

Beépítetlen terület

244

Csepreg

878

21124

1

Lakóút

243

Csepreg

883

00002

1

Árok

307

Csepreg

908

00002

1

Árok

308

Csepreg

916

21124

1

Lakóút

286

Csepreg

944/ 1

00003

1

Közpark

287

Csepreg

944/ 2

00001

1

Beépítetlen terület

276

Csepreg

945

21123

1

Attila u.

277

Csepreg

991

21123

1

Taksony u.

296

Csepreg

1012

21127

1

Járda

294

Csepreg

1017

00002

1

Árok

292

Csepreg

1027

00002

1

Árok

291

Csepreg

1029

21127

1

Járda

299

Csepreg

1030

21123

1

Szombathelyi u.

295

Csepreg

1076

00002

1

Árok

298

Csepreg

1082

21127

1

Járda

303

Csepreg

1084

21127

1

Járda

293

Csepreg

1100

00002

1

Árok

289

Csepreg

1122

21127

1

Járda

309

Csepreg

1123/ 2

21123

1

Ady u.

288

Csepreg

1124

21127

1

Járda

283

Csepreg

1125

00001

1

Beépítetlen terület

280

Csepreg

1126/ 5

21124

1

Vasút u.

284

Csepreg

1126/ 7

21124

1

Vasút u.

427

Csepreg

1126/ 12

21124

1

Közút

282

Csepreg

1127

00001

1

Temető előtti tér

285

Csepreg

1129/ 1

00004

1

Temető

281

Csepreg

1130/ 2

00004

1

Temető

278

Csepreg

1180

21124

1

Lakóút

312

Csepreg

1195

21123

1

Bartók B. u.

313

Csepreg

1196

21127

1

Járda

315

Csepreg

1197

00001

1

Beépítetlen terület

304

Csepreg

1201

21127

1

Járda

316

Csepreg

1228

21127

1

Járda

317

Csepreg

1229

21127

1

Járda

187

Csepreg

1250

21123

1

Deák F. u.

314

Csepreg

1251

21127

1

Járda

318

Csepreg

1264

21124

1

Lakóút

319

Csepreg

1276

21123

1

Ságvári u.

190

Csepreg

1299

21123

1

Hunyadi J. u.

186

Csepreg

1313

21123

1

Sallai u.

183

Csepreg

1347

21123

1

Kovács u.

320

Csepreg

1352

21123

1

Széchenyi tér

321

Csepreg

1353

00003

1

Közkert

322

Csepreg

1354/ 2

00003

1

Közpark

182

Csepreg

1356

21127

1

Járda

181

Csepreg

1357

21127

1

Járda

184

Csepreg

1378

21123

1

Kovács köz

188

Csepreg

1403

21123

1

Deák F.

189

Csepreg

1424

21123

1

Arany J.

185

Csepreg

1434

21123

1

Árpád u.

324

Csepreg

1452

21123

1

Lakóút

325

Csepreg

1453

21127

1

Járda

326

Csepreg

1454

21127

1

Járda

178

Csepreg

1469

21127

1

Járda

180

Csepreg

1484

21124

1

Belterületi földút

193

Csepreg

1485

21123

1

Barátság u.

192

Csepreg

1506

21124

1

Vihar u.

179

Csepreg

1515

21124

1

Lakóút

327

Csepreg

1517/ 2

21127

1

Járda

328

Csepreg

1517/ 3

21127

1

Járda

329

Csepreg

1518

21127

1

Járda

194

Csepreg

1526

21124

1

Visi u.

330

Csepreg

1527

21127

1

Járda

195

Csepreg

1549

21124

1

Kiss u.

196

Csepreg

1577

00002

1

Árok

331

Csepreg

1589

21123

1

Mátyás u.

197

Csepreg

1634

21123

1

Damjanich u.

198

Csepreg

1655

21123

1

Petőfi u.

332

Csepreg

1657/ 1

21124

1

Közút

411

Csepreg

1901/ 9

21124

1

Közút

417

Csepreg

1901/ 19

21124

1

Közút

419

Csepreg

1901/ 21

21124

1

Közút

421

Csepreg

1901/23

21124

1

Közút

422

Csepreg

1901/ 24

21124

1

Közút

156

Csepreg

3110/ 1

21124

1

Kiszolgáló út

157

Csepreg

3110/ 5

21124

1

Kiszolgáló út

158

Csepreg

3165/ 2

21124

1

Kiszolgáló út

159

Csepreg

3171

00002

1

Árok

160

Csepreg

3256

21124

1

Kiszolgáló út

161

Csepreg

3262

21124

1

Kiszolgáló út

162

Csepreg

3282

00002

1

Árok

163

Csepreg

3348

21124

1

Kiszolgáló út

164

Csepreg

3484

21124

1

Kiszolgáló út

166

Csepreg

3565/ 1

21124

1

Kiszolgáló út

167

Csepreg

3565/ 2

00002

1

Vízmosás

170

Csepreg

3668

21124

1

Kiszolgáló út

173

Csepreg

3714/ 1

00002

1

Árok

174

Csepreg

3714/ 2

21124

1

Kiszolgáló út

175

Csepreg

3768/

21124

1

Kiszolgáló út

155

Csepreg

06/ 2

21125

1

Külterületi út

154

Csepreg

06/ 3

21125

1

Külterületi út

153

Csepreg

07/ 6

21125

1

Külterületi út

150

Csepreg

07/ 58

21522

1

Töltés

148

Csepreg

08/ 1

00002

1

Árok

149

Csepreg

08/ 3

21125

1

Külterületi út

147

Csepreg

08/ 4

2125

1

Külterületi út

146

Csepreg

09/ 21

21125

1

Külterületi út

145

Csepreg

010/ 2

00002

1

Árok

144

Csepreg

014/ 1

00002

1

Árok

143

Csepreg

014/ 2

00002

1

Árok

137

Csepreg

025

21125

1

Külterületi út

136

Csepreg

026/ 43

21125

1

Út és árok

135

Csepreg

027/ 2

21125

1

Külterületi út

134

Csepreg

029/ 2

21125

1

Külterületi út

133

Csepreg

031/ 1

21125

1

Külterületi út

132

Csepreg

032/ 53

00002

1

Árok

131

Csepreg

034/ 1

21125

1

Út és árok

130

Csepreg

034/ 4

21125

1

Külterületi út

129

Csepreg

034/ 7

21125

1

Külterületi út

128

Csepreg

034/ 10

21125

1

Külterületi út

127

Csepreg

034/ 36

21125

1

Külterületi út

126

Csepreg

034/ 37

21125

1

Külterületi út

125

Csepreg

039

21125

1

Külterületi út

124

Csepreg

040/ 3

21125

1

Külterületi út

123

Csepreg

040/ 5

21125

1

Külterületi út

122

Csepreg

059

21125

1

Külterületi út

121

Csepreg

065

21125

1

Külterületi út

120

Csepreg

067

21125

1

Külterületi út

118

Csepreg

069

21125

1

Külterületi út

117

Csepreg

072/ 2

21125

1

Külterületi út

116

Csepreg

075

21125

1

Külterületi út

115

Csepreg

076

21125

1

Külterületi út

113

Csepreg

078

21125

1

Külterületi út

114

Csepreg

079

21125

1

Külterületi út

112

Csepreg

0159

21125

1

Út és árok

111

Csepreg

0161/ 2

00002

1

Árok

110

Csepreg

0183/ 2

21125

1

Külterületi út

109

Csepreg

0187

00002

1

Árok

108

Csepreg

0199/ 5

21125

1

Út és árok

107

Csepreg

0199/ 7

21125

1

Út és árok

106

Csepreg

0200/ 2

21125

1

Út és árok

105

Csepreg

0203/ 3

00002

1

Árok

104

Csepreg

0205/ 17

21215

1

Külterületi út

103

Csepreg

0205/ 26

21125

1

Külterületi út

102

Csepreg

0206/ 1

21125

1

Út és árok

101

Csepreg

0206/ 2

21125

1

Külterületi út

99

Csepreg

0207/ 3

21522

1

Töltés

100

Csepreg

0207/ 21

21125

1

Külterületi út

98

Csepreg

0207/ 22

21125

1

Külterületi út

96

Csepreg

0209/ 10

00002

1

Árok

95

Csepreg

0210

00002

1

Árok

93

Csepreg

0213/ 3

00002

1

Répce folyó

92

Csepreg

0219/ 4

21522

1

Töltés

91

Csepreg

0221/ 2

00002

1

Árok

90

Csepreg

0223/ 2

21125

1

Külterületi út

89

Csepreg

0228/ 2

00001

1

Mocsár

88

Csepreg

0231/ 4

21125

1

Külterületi út

87

Csepreg

0233/ 2

00002

1

Árok

86

Csepreg

0234/ 1

21125

1

Külterületi út

85

Csepreg

0234/ 2

21125

1

Külterületi út

84

Csepreg

0235/ 2

00002

1

Árok

83

Csepreg

0236

00002

1

Árok

82

Csepreg

0238/ 2

21125

1

Külterületi út

81

Csepreg

0238/ 3

21125

1

Külterületi út

80

Csepreg

0239/ 5

00002

1

Árok

79

Csepreg

0246

21125

1

Külterületi út

78

Csepreg

0248

21125

1

Külterületi út

77

Csepreg

0249/ 2

00002

1

Árok

76

Csepreg

0249/ 10

00002

1

Árok

74

Csepreg

0259/ 3

21125

1

Külterületi út

75

Csepreg

0259/ 13

21125

1

Külterületi út

73

Csepreg

0260

21125

1

Külterületi út

72

Csepreg

0262

00002

1

Árok

71

Csepreg

0267

21125

1

Külterületi út

70

Csepreg

0269

21125

1

Külterületi út

69

Csepreg

0282

21125

1

Külterületi út

67

Csepreg

0283/ 4

21125

1

Külterületi út

68

Csepreg

0287/ 10

21125

1

Külterületi út

65

Csepreg

0296/ 4

21125

1

Külterületi út

64

Csepreg

0297

21125

1

Külterületi út

63

Csepreg

0298/ 4

21125

1

Külterületi út

62

Csepreg

0299/ 1

21125

1

Külterületi út

61

Csepreg

0299/ 2

21125

1

Külterületi út

60

Csepreg

0300/ 7

21125

1

Külterületi út

59

Csepreg

0311

00002

1

Árok

58

Csepreg

0314

21125

1

Külterületi út

57

Csepreg

0320/ 4

21125

1

Külterületi út

56

Csepreg

0320/ 6

21125

1

Külterületi út

55

Csepreg

0322/ 1

21125

1

Külterületi út

54

Csepreg

0322/ 10

21125

1

Külterületi út

53

Csepreg

0336

21125

1

Külterületi út

52

Csepreg

0337/ 32

21125

1

Külterületi út

50

Csepreg

0337/ 53

21125

1

Külterületi út

51

Csepreg

0340/ 1

21125

1

Külterületi út

49

Csepreg

0340/ 4

21125

1

Külterületi út

48

Csepreg

0340/ 7

21125

1

Külterületi út

45

Csepreg

0344

21125

1

Külterületi út

44

Csepreg

0345/ 2

21125

1

Töltés

43

Csepreg

0345/ 4

21125

1

Külterületi út

42

Csepreg

0345/ 46

21125

1

Külterületi út

41

Csepreg

0345/ 47

00002

1

Árok

40

Csepreg

0345/ 48

21125

1

Külterületi út

39

Csepreg

0346

21125

1

Külterületi út

38

Csepreg

0347/ 2

21125

1

Külterületi út

37

Csepreg

0347/ 3

21125

1

Külterületi út

36

Csepreg

0350/ 1

21125

1

Külterületi út

35

Csepreg

0352

21125

1

Külterületi út

34

Csepreg

0353/ 2  

00002

1

Árok

33

Csepreg

0353/ 6

21125

1

Külterületi út

32

Csepreg

0359

21125

1

Külterületi út

30

Csepreg

0363

21125

1

Külterületi út

29

Csepreg

0365/ 1

21125

1

Külterületi út

28

Csepreg

0365/ 2

21125

1

Külterületi út

27

Csepreg

0366/ 1

21125

1

Külterületi út

26

Csepreg

0366/ 2

21125

1

Külterületi út

25

Csepreg

0367/ 2

21125

1

Külterületi út

24

Csepreg

0368

00005

1

Szántó (csík)

23

Csepreg

0369/ 2

21125

1

Külterületi út

22

Csepreg

0370

21125

1

Közút és árok

21

Csepreg

0376

21125

1

Külterületi út

20

Csepreg

0379/ 5

21125

1

Külterületi út

431

Csepreg

0379/ 10

21125

1

Közút

19

Csepreg

0389/ 12

21125

1

Külterületi út

18

Csepreg

0389/ 13

21125

1

Külterületi út

16

Csepreg

0394/ 7

21125

1

Közút és árok

17

Csepreg

0395/ 1

21125

1

Külterületi út

15

Csepreg

0397/ 2

21125

1

Külterületi út

14

Csepreg

0398/ 15

21522

1

Töltés

13

Csepreg

0398/ 40

21125

1

Külterületi út

12

Csepreg

0399/ 1

21125

1

Külterületi út

10

Csepreg

0410

21125

1

Külterületi út

9

Csepreg

0412

00002

1

Árok

8

Csepreg

0415

00002

1

Árok

6

Csepreg

0417/ 19

21125

1

Külterületi út

5

Csepreg

0421/ 7

00002

1

Vízmosás

2

Csepreg

0422/ 1

21125

1

Út és árok

3

Csepreg

0422/ 3

21125

1

Közút és árok

4

Csepreg

0422/ 5

21125

1

Külterületi út

1

Csepreg

0462

21125

1

Külterületi út


Összesen (300 darab) Forgalomképtelen törvény alapján

2. melléklet a 10/2012. (III.29.) sz. önkormányzati rendelethez


Nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű nemzeti vagyon

(helyi döntés alapján forgalomképtelen törzsvagyon)


Naplósz

Település

Helyr.szám

I.jel

Fkép

Megnevezés

351

Csepreg

437

12650

2

Tornacsarnok, 21 tantermes általános iskola

354

Csepreg

578

12622

3

Múzeum, zeneiskola

334

Csepreg

587/ 3

12632

2

Óvoda

                   

Összesen (3 darab) Forgalomképtelen helyi döntés alapján

3. melléklet a 10/2012. (III.29.) sz. önkormányzati rendelethez


Korlátozottan forgalomképes törzsvagyon

(törvény alapján)


Naplósz

Település

Helyr.szám

I.jel

Fkép

Megnevezés

236

Csepreg

291/ 2

22231

3

Átemelő

371

Csepreg

577/ A/ 2

12201

3

Önkormányzati Hivatal

376

Csepreg

992

12647

3

Gondozási központ

378

Csepreg

993

12647

3

Gondozási központ

290

Csepreg

1028/ 1

22221

3

Vízmű területe

345

Csepreg

1081

12646

3

Egészségház, Okmányiroda

355

Csepreg

1233

12611

3

Művelődési központ

373

Csepreg

1272

12742

3

Tűzoltóság

402

Csepreg

1460

11111

3

Lakóház

389

Csepreg


24201

3

Szemétlerakó hely


Összesen (10 darab) Korlátozottan forgalomképes törvény alapján



Korlátozottan forgalomképes törzsvagyon

(helyi döntés alapján)


Naplósz

Település

Helyr.szám

I.jel

Fkép

Megnevezés

384

Csepreg

/

12413

4

Autóbuszváró (Kincsédp.)

367

Csepreg

329

11111

4

Családi ház

346

Csepreg

558

11111

4

Családi ház, egy lakás

349

Csepreg

564/ A

11222

5

Többlakásos társasház

357

Csepreg

1271/A

11222

5

Többlakásos társasház

382

Csepreg

1517

12413

4

Buszváró

139

Csepreg

020/ 41

23032

4

Gázfogadó

11

Csepreg

0408/ 2

12712

5

Külterületi épület


Összesen (8 darab) Korlátozottan forgalomképes helyi döntés alapján

4. melléklet a 10/2012. (III.29.) sz. önkormányzati rendelethez


Üzleti vagyon

(Forgalomképes vagyon)


Naplósz

Település

Helyr.szám

I.jel

Fkép

Megnevezés

199

Csepreg

2/ 2

00001

5

Beépítetlen terület

374

Csepreg

139/ 2

11221

5

Paplak

338

Csepreg

140/

11221

5

Lakóház (Czigli ház)

228

Csepreg

291/ 41

00001

5

Beépítetlen terület

250

Csepreg

440

00001

5

Beépítetlen terület

258

Csepreg

441/ 10

00001

5

Beépítetlen terület

350

Csepreg

543

12651

5

Sporttelep

335

Csepreg

579

11221

5

3 lakásos lakóház

380

Csepreg

582/ 1/ A

11222

5

Társasházi albetét

300

Csepreg

585

00001

5

Beépítetlen terület

263

Csepreg

624/ 2

00001

5

Beépítetlen terület

306

Csepreg

896

00001

5

Beépítetlen terület

176

Csepreg

1044/ 4

00001

5

Beépítetlen terület

375

Csepreg

1051/ 1/ A

11222

5

Társasház

423

Csepreg

1126/ 8

21124

5

Közút

279

Csepreg

1126/ 9

21124

5

Vasút u.

279

Csepreg

1126/ 10

21124

 5

Vasút u.

279

Csepreg

1126/ 11

21124

5

Vasút u.

279

Csepreg

1126/ 13

21124

5

Vasút u.

310

Csepreg

1193

00001

5

Beépítetlen terület

390

Csepreg

1231

12633

3

Általános iskola

358

Csepreg

1271/ B

11222

5

8 lakásos társasház

356

Csepreg

1288

12121

5

Turistaház, ifjúsági szállás és udvar

365

Csepreg

1293/ 1

12318

5

Üzlet

363

Csepreg

1293/ 2

12318

5

Üzlet

337

Csepreg

1308

11221

5

8 lakásos lakóház

429

Csepreg

1312

00001

5

Lakóház, udvar

366

Csepreg

1615

11111

5

Családi ház

46

Csepreg

1667

00001

5

Beépítetlen terület

165

Csepreg

3509

00005

5

Szántó

168

Csepreg

3574

00005

5

Kert

169

Csepreg

3651/ 2

00005

5

Gyep

171

Csepreg

3669

00005

5

Kert

172

Csepreg

3683/ 2

00005

5

Kert

152

Csepreg

07/ 11

00005

5

Szántó3

151

Csepreg

07/ 48

00005

5

Szántó3

432

Csepreg

024/76

00005

5

Szántó

138

Csepreg

024/103

00005

5

Szántó5

119

Csepreg

068/ 41

00005

5

Szántó

97

Csepreg

0207/ 26

00005

5

Szántó

94

Csepreg

0212/ 1

00002

1

Árok

433

Csepreg

0212/ 2

00002

1

Árok

47

Csepreg

0341/ 9

00001

5

Beépítetlen terület

31

Csepreg

0361

00005

5

Szántó

7

Csepreg

0417/ 10

00005

5

Termőföld, szántó4

Összesen (45 darab) Forgalomképes üzleti vagyon

Mindösszesen (366 darab)