Szentpéterfa Község Önkormányzat Képviselő-testülete 9/2021. (IV.20.) önkormányzati rendelete

az önkormányzat vagyonáról és vagyongazdálkodásának szabályairól

Hatályos: 2021. 04. 28

Szentpéterfa Község Önkormányzat Képviselő-testülete 9/2021. (IV. 20.) önkormányzati rendelete

az önkormányzat vagyonáról és vagyongazdálkodásának szabályairól

Szentpéterfa Községi Önkormányzatának Képviselő-testülete a nemzeti vagyonról szóló 2011. évi CXCVI. törvény 3. § (1) bekezdés 6. pontjában, az 5.§ (2) bekezdés b) és c) pontjában, az 5.§ (4) bekezdésében és a 18.§ (1) bekezdésében kapott felhatalmazás alapján, a Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX. törvény 107. §-a szerinti, valamint a katasztrófavédelemről és a hozzá kapcsolódó egyes törvények módosításáról szóló 2011. évi CXXVIII. törvény 46. § (4) bekezdése alapján, a Képviselő-testület feladat- és hatáskörében eljárva Szentpéterfa Község Önkormányzata Polgármestere az alábbi rendeletet alkotja

I. FEJEZET A rendelet hatálya

1. § (1) A rendelet hatálya kiterjed Szentpéterfa Községi Önkormányzat – a továbbiakban: önkormányzat – tulajdonában lévő és tulajdonába kerülő

  • a) ingatlan és ingó vagyonra,
  • b) pénzügyi eszközökre,
  • c) vagyoni értékű jogokra,
  • d) értékpapírokra,
  • e) az önkormányzatot megillető társasági részesedésekre.

(2) Az önkormányzat tulajdonában álló lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletéről, valamint elidegenítésének szabályairól külön önkormányzati rendelet rendelkezik.

II. FEJEZET Az önkormányzat vagyona

2. § (1) A kizárólagos önkormányzati tulajdonban lévő forgalomképtelen törzsvagyon elemeit az 1. melléklet tartalmazza.

(2) Korlátozottan forgalomképes törzsvagyon elemeit a 2. melléklet tartalmazza.

(3) Az önkormányzat üzleti vagyonának elemeit a 3. melléklet rögzíti.

III. FEJEZET A rendelkezési jog gyakorlása

3. § A tulajdonost megillető jogok gyakorlásáról – ideértve a vagyontárgyak forgalomképesség szerinti besorolásának megváltoztatását is – a képviselő-testület rendelkezik. A döntésekhez minősített többség szükséges.

4. § A képviselő-testület a vagyon hasznosítása érdekében az önkormányzat többségi részesedésével működő gazdálkodó szervezetet hozhat létre vagy költségvetési szervet alapíthat, továbbá a hasznosítás jogát időlegesen, szerződéssel másnak átengedheti.

5. § (1) Ingatlanok értékesítése esetén – jogszabályban meghatározott egyéb feltételek mellett – hivatalos értékbecslést kell készíttetni.

(2) A 25.000.000 Ft értékhatár feletti vagyon tulajdonjogát átruházni – ha törvény eltérően nem rendelkezik – csak versenyeztetés útján, az összességében legelőnyösebb ajánlatot tevő részére, a szolgáltatás és ellenszolgáltatás értékarányosságával lehet.

(3) A 25.000.000 Ft értékhatár feletti vagyont hasznosítani – ha törvény eltérően nem rendelkezik – csak versenyeztetés útján, az összességében legelőnyösebb ajánlatot tevő részére, a szolgáltatás és ellenszolgáltatás értékarányosságával lehet.

6. § (1) Önkormányzati vagyon elidegenítése, illetve hasznosítása esetén átutalástól eltérő fizetési mód csak a képviselő-testület ilyen tartalmú döntése esetén lehetséges.A vételár kiegyenlítéséig a tulajdonjogot az önkormányzat fenntartja magának.

(2) Részletfizetést vagy fizetési halasztást a képviselő-testület – rendkívül indokolt esetben, különösen kötelező önkormányzati feladat ellátása érdekében értékesített, hasznosított vagyon esetén – engedélyezhet.

7. § Önkormányzati követelésről egészben vagy részben lemondani csak az alábbi esetekben lehet:

  • a) csőd- vagy felszámolási eljárás esetén,
  • b) bíróság által jóváhagyott egyezség keretében,
  • c) ha a követelés a végrehajtás során nem, vagy csak részben térült meg és a követelés további érvényesítésére – igazoltan – nincs lehetőség,
  • d) ha a követelés igazoltan csak veszteséggel (aránytalan költségráfordítással) érvényesíthető,
  • e) ha a követelés kötelezettje nem lelhető fel, s ez okirattal hitelt érdemlően bizonyítható,
  • f) önkormányzati többségi tulajdonban lévő gazdálkodó szervezet részére.

8. § (1) Arra a vagyoni körre, amely révén az önkormányzat kötelező vagy önként vállalt önkormányzati közfeladatot lát el, a képviselő-testület vagyonkezelési szerződéssel vagyonkezelői jogot létesíthet.

(2) Vagyonkezelési jog ingyenes átengedésére a nemzeti vagyonról szóló 2011. évi CXCVI. törvény 3. § (1) bekezdés 19. b) pont bb), bd) alpontokban nevesített vagyonkezelő esetében, vagyonkezelői szerződésben vagy alapító okiratban szabályozott módon lehet.

(3) A (2) bekezdéstől eltérő esetben a vagyonkezelői jog ellenértékét független könyvvizsgáló által alátámasztott szakvéleménnyel kell megállapítani.

(4) A vagyonkezelés ellenőrzésére a képviselő-testület jogosult és köteles.

(5) A vagyonkezelői jog gyakorlásának törvényben és e rendeletben nem szabályozott egyéb feltételeit, továbbá a vagyonkezelés ellenőrzésének további részletszabályait a vagyonkezelési szerződésben kell rögzíteni.

(6) A rendelet 4. melléklete tartalmazza a vagyonkezelésbe adott vagyoni kör meghatározását, amelyre a képviselő-testület vagyonkezelői jogot létesít a vagyonkezelő megnevezésével.

9. § Önkormányzati vagyont ingyenesen hasznosítani, ingyenesen vagyonkezelésbe adni, illetve ingyenesen átengedni csak jogszabályban meghatározott esetekben és feltételekkel, kizárólag közfeladat ellátása céljából, a közfeladat ellátásához szükséges mértékben lehet.Az ingyenes átengedés további részletes szabályait az erről szóló szerződésben kell rögzíteni.

IV. FEJEZET Az önkormányzat költségvetési szervei használatában lévő vagyon

10. § (1) Az önkormányzat költségvetési szervei részére a képviselő-testület a működésükhöz szükséges vagyon használati jogát a feladat ellátásához szükséges mértékben biztosítja.

(2) Az önkormányzat költségvetési szervei jogosultak és kötelesek a használatukba adott vagyon rendeltetésszerű használatára, működtetésére, a vagyonhoz fűződő közterhek viselésére. A vagyon számviteli előírások szerinti nyilvántartását Pornóapáti Közös Önkormányzati Hivatal végzi.

(3) A költségvetési szerv vezetője felelős a vagyon rendeltetésszerű használatáért és gazdaságos működtetéséért.

(4) Az önkormányzat költségvetési szervei a használatukban lévő, átmenetileg vagy tartósan kihasználatlan ingó és ingatlan vagyontárgyakat az alapfeladataik ellátásának veszélyeztetése nélkül a – a képviselő-testület hozzájárulásával – hasznosíthatják.

11. § (1) Az önkormányzat tulajdonában lévő közterületeket érintő közterület-használati engedélyekről, továbbá a közterületeket érintő más hatósági engedélyekhez szükséges tulajdonosi hozzájárulások megadásáról – különösen szolgalmi és vezetékjogok, más közterület-foglalások esetében – a képviselő-testület által átruházott hatáskörben a polgármester dönt.

(2) Az önkormányzat tulajdonában lévő ingatlanok, ingók engedély nélküli, illetve jogtalan birtoklása, használata esetében a tulajdonos nevében és érdekében – a képviselő-testülettől átruházott hatáskörben – a polgármester jár el, illetve dönt (különösen felszólítások kiküldése, eljárás megindítása a bíróságnál, illetve más szerveknél).

V. FEJEZET A versenyeztetésre vonatkozó szabályok

12. § (1) E rendeletben vagy más jogszabályban meghatározott esetekben – a vagyon hasznosítása érdekében – versenyeztetés lebonyolítására kerül. Az önkormányzat

  • a) a versenyeztetési felhívást a honlapján legalább tizenöt napra közzéteszi;
  • b) a versenyeztetés lebonyolításának rendjét, a részvétel feltételeit és az ott alkalmazott ügymenetet az önkormányzat a versenyeztetési felhívásban rögzíti.

(2) A versenyeztetési felhívás a vagyonhasznosítás módjától függően különösen a következőket tartalmazza:

  • a) a versenyeztetés helyét, idejét,
  • b) a kikiáltási árat, az induló bérleti vagy használati díjat,
  • c) a versenyeztetésen alkalmazott licitösszeg emelésének mértékét,
  • d) a vagyonhasznosításra meghirdetett vagyontárgy adatait,
  • e) a hasznosítás idejét,
  • f) a szerződéskötés helyét,
  • g) a pénzügyi teljesítés feltételeit, garanciáit.

(3) A versenyeztetés szabályai:

  • a) A versenyeztetést a polgármester – akadályoztatása esetén az alpolgármester – (továbbiakban együttesen: levezető elnök) vezeti, aki felelős a tárgyalási szabályok megtartásáért.
  • b) A levezető elnök a tárgyalás megkezdésekor megismétli a megbízás tartalmát, az induló licitet, ellenőrzi, hogy a tárgyaláson az ajánlattevők vagy meghatalmazottaik vannak e jelen. A meghatalmazás tényét közokirattal vagy teljes bizonyító erejű magánokirattal igazolja a meghatalmazott.
  • c) A b) pontban foglaltak elvégzése után a levezető elnök közli az ajánlatokat.A licitálást addig kell folytatni, amíg az ajánlattevők ajánlatot tesznek. Ha további ajánlat nincs, a levezető elnök a megajánlott legmagasabb összeget (vételárat, bérleti díjat, használati díjat) háromszor bejelenti és közli, hogy a licitet a legmagasabb ajánlatot tevő nyerte el.
  • d) Ha az induló licitre nem érkezik ajánlat, a levezető elnök a versenyeztetést érvénytelennek nyilvánítja.
  • e) Érvénytelen versenyeztetés után 15 napon belül a versenyeztetési felhívást újból közzé kell tenni, s az eljárást meg kell ismételni az a) – d) pontokban meghatározottak szerint.
  • f) Ismételten eredménytelen versenyeztetés esetén – jogszabály által kötelezően előírt versenyeztetés kivételével – a vagyon újabb versenyeztetés tartása nélkül hasznosítható, ez estben az ellenérték nem lehet kevesebb a kikiáltási árnál, az induló bérleti vagy használati díjnál. Amennyiben jogszabály versenyeztetés tartását teszi kötelezővé, úgy a versenyeztetési felhívást ismételten ki kell írni.
  • g) A versenyeztetésről jegyzőkönyvet kell készíteni, amely tartalmazza:
    • ga) a versenyeztetés helyét, idejét,
    • gb) a megjelentek nevét, a megjelenés jogcímét,
    • gc) a versenyeztetésre bocsátott vagyontárgy helyét (ingatlan esetén helyrajzi számát),
    • gd) az induló licit mértékét,
    • ge) a megtett ajánlatokat név és összeg megjelölésével,
    • gf) a legmagasabb ajánlatot tevő nevét és a végleges ajánlatot,
    • gg) a megjelentek aláírását,
    • gh) a jelenléti ívet.
  • h) Ha a nyertes ajánlattevő a szerződést saját hibájából az eredményhirdetést követő tizenötödik napig nem írja alá, a versenyeztetési felhívás eredménytelenné válik, s ebben az esetben az e) és f) pontok szerint kell eljárni.

VI. FEJEZET A pályázatra vonatkozó szabályok

13. § (1) E rendeletben vagy más jogszabályban meghatározott esetekben – a vagyon hasznosítása érdekében – pályázat lebonyolítására kerül sor.A pályázati felhívást az önkormányzat honlapján legalább tizenöt napra közzé kell tenni.

(2) A pályázati felhívásra a 12. § (2), (3) bekezdés rendelkezéseit kell megfelelően alkalmazni az alábbi eltérésekkel:

  • a) A pályázati felhívásnak tartalmaznia kell különösen
    • aa) a pályázatok bontásának helyét, idejét,
    • ab) a kikiáltási árat, induló bérleti vagy használati díjat jelezve, hogy az ez alatti ajánlatok érvénytelenek,
    • ac) a hasznosításra meghirdetett vagyontárgy adatait, műszaki állapotát, beépíthetőség esetén a beépítés feltételeit,
    • ad) óvadék kikötése esetén annak összegét, valamint az óvadék be- és visszafizetésének, illetve beszámításának rendjét,
    • ae) a szerződéskötéssel kapcsolatos határidőt,
    • af) a pénzügyi teljesítés feltételeit, garanciáit.
  • b) A pályázatok bontását a polgármester (akadályoztatása esetén az alpolgármester) vezeti, aki felelős a pályázat szabályainak megtartásáért. A bontáson a pályázók vagy meghatalmazottjuk jelen lehetnek. A meghatalmazás tényét közokirattal vagy teljes bizonyító erejű magánokirattal kell igazolni.
  • c) A polgármester a pályázatok elbírálása érdekében ellenőrzi, hogy
    • ca) a pályázatok beérkezése határidőben történt-e,
    • cb) a beérkezett pályázatok a pályázati felhívásnak megfelelnek-e,
    • cc) a kikötött óvadék befizetése határidőre megtörtént-e.
  • d) Az a pályázó jogosult a pályázat elnyerésére, aki a pályázati felhívás feltételeinek megfelelt és a kikötött induló árhoz vagy díjhoz képest a legmagasabb ajánlatot tette. Amennyiben több azonos legmagasabb ajánlat érkezett, akkor az ezen ajánlatot tevő érintetteket tíz napon belüli időpontra meg kell hívni és az elbírálásra a versenyeztetés szabályait kell alkalmazni.
  • e) Ha a pályázat érvénytelen, a hasznosítás módjáról a képviselő-testület dönt.

VII. FEJEZET Felajánlott vagyon elfogadása

14. § Ha vagyonról az önkormányzat javára lemondtak, azt a képviselő-testület elfogadhatja, feltéve, hogy az önkormányzat képes az azzal járó kötelezettségek teljesítésére.

VIII. FEJEZET Záró rendelkezések

15. § Ez a rendelet a kihirdetését követő nyolcadik napon lép hatályba.

1. melléklet

1. melléklet a 9/2021. (IV.20.) önkormányzati rendelethez

Kizárólagos önkormányzati tulajdonban lévő forgalomképtelen ingatlanok Szentpéterfa

Megnevezés

Helyrajzi szám

Naplósorszám

Utcanév

Ingatlanjelleg

I11. Az ingatlan forgalomképessége

Járda

24/ / /

55

9799 Szentpéterfa, Alkotmány UTCA

21127 - GYALOGUTAK ÉS JÁRDÁK

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Járda

63// /

56

9799 SZENTPÉTERFA, RÁKÓCZI F. UTCA

21127 - GYALOGUTAK ÉS JÁRDÁK

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Járda

382/ 5/ /

57

9799 Szentpéterfa, Alkotmány UTCA

21127 - GYALOGUTAK ÉS JÁRDÁK

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Járda

514/ / /

58

9799 Szentpéterfa, Alkotmány UTCA

21127 - GYALOGUTAK ÉS JÁRDÁK

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közút

457/ / /

59

9799 Szentpéterfa, Alkotmány UTCA

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közterület

475/ 1/ /

60

9799 Szentpéterfa, PETÖFI SáNDOR

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közút

533/ / /

61

9799 Szentpéterfa, Alkotmány UTCA

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közpark

382/ 3/ /

62

9799 Szentpéterfa, Alkotmány UTCA

21129 - SZABADTÉRI PARKOLÓK, PIHENŐHELYEK

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közpark

131/ / /

63

9799 Szentpéterfa, NINCS UTCANEVE

21129 - SZABADTÉRI PARKOLÓK, PIHENŐHELYEK

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közterület

130/ / /

64

9799 Szentpéterfa, Alkotmány UTCA

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közterület

151/ / /

65

9799 Szentpéterfa, SZÉCHENYI

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közterület

163/ / /

66

9799 Szentpéterfa, Béke UTCA

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közterület

176/ / /

67

9799 Szentpéterfa, Hunyadi UTCA

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közút

193/ 2/ /

68

9799 Szentpéterfa, Alkotmány UTCA

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közterület

186/ / /

69

9799 Szentpéterfa, BAJCSY ZS

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közút

229/ / /

70

9799 Szentpéterfa, NINCS UTCANEVE

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közterület

213/ / /

71

9799 Szentpéterfa, ZRINYI MIKLÓS

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közterület

277/ / /

72

9799 Szentpéterfa, DÓZSA GYÖRGY

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közterület

301/ / /

73

9799 Szentpéterfa, Szabadság UTCA

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közterület

382/ 2/ /

74

9799 Szentpéterfa, MÁRCIUS 15 TÉR

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közterület

382/ 4/ /

75

9799 Szentpéterfa, KOSSUTH L

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közút

538/ 3/ /

76

9799 Szentpéterfa, NINCS UTCANEVE

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közterület

525/ / /

77

9799 Szentpéterfa, MALOM

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közterület

72/ / /

78

9799 Szentpéterfa, NINCS UTCANEVE

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közút

255/ / /

79

9799 Szentpéterfa, NINCS UTCANEVE

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Saját használatú út

431/ / /

80

9799 Szentpéterfa, NINCS UTCANEVE

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közút

07/ 12/ /

81

9799 Szentpéterfa, NINCS UTCANEVE

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közút

08/ 3/ /

82

9799 Szentpéterfa, NINCS UTCANEVE

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közút

09/ / /

83

9799 Szentpéterfa, NINCS UTCANEVE

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közút

014/ 4/ /

84

9799 Szentpéterfa, Alkotmány UTCA

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közút

017/ / /

85

9799 Szentpéterfa, Alkotmány UTCA

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közút

018/ 3/ /

86

9799 Szentpéterfa, NINCS UTCANEVE

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közút

038/ 50/ /

87

9799 Szentpéterfa, NINCS UTCANEVE

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közút

038/ 53/ /

88

9799 Szentpéterfa, Alkotmány UTCA

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közút

043/ 8/ /

90

9799 Szentpéterfa, NINCS UTCANEVE

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Saját használatú út

044/ 60/ /

91

9799 Szentpéterfa, NINCS UTCANEVE

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közút

051/ / /

92

9799 Szentpéterfa, NINCS UTCANEVE

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közút

052/ 6/ /

93

9799 Szentpéterfa, NINCS UTCANEVE

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közút

052/ 8/ /

94

9799 Szentpéterfa, NINCS UTCANEVE

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közút

056/ / /

95

9799 Szentpéterfa, NINCS UTCANEVE

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közút

061/ 5/ /

96

9799 Szentpéterfa, NINCS UTCANEVE

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közút

061/ 25/ /

97

9799 Szentpéterfa, NINCS UTCANEVE

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közút

066/ / /

98

9799 Szentpéterfa, NINCS UTCANEVE

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közút

067/ 5/ /

99

9799 Szentpéterfa, NINCS UTCANEVE

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közút

067/ 22/ /

100

9799 Szentpéterfa, NINCS UTCANEVE

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közút

080/ 4/ /

101

9799 Szentpéterfa, NINCS UTCANEVE

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közút

082/ / /

102

9799 Szentpéterfa, NINCS UTCANEVE

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közút

0107/ 1/ /

103

9799 Szentpéterfa, NINCS UTCANEVE

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közút

0108/ 4/ /

104

9799 Szentpéterfa, NINCS UTCANEVE

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közút

0130/ / /

105

9799 Szentpéterfa, NINCS UTCANEVE

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közút

0131/ 5/ /

106

9799 Szentpéterfa, NINCS UTCANEVE

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közút

0134/ 1/ /

107

9799 Szentpéterfa, NINCS UTCANEVE

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közút

0134/ 2/ /

108

9799 Szentpéterfa, NINCS UTCANEVE

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Saját használatú út

0149/ / /

109

9799 Szentpéterfa, NINCS UTCANEVE

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közút

0168/ / /

110

9799 Szentpéterfa, NINCS UTCANEVE

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közút

0174/ 2/ /

111

9799 Szentpéterfa, NINCS UTCANEVE

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közút

0181/ 5/ /

112

9799 Szentpéterfa, NINCS UTCANEVE

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közút

0189/ / /

113

9799 Szentpéterfa, NINCS UTCANEVE

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közút

0192/ 3/ /

114

9799 Szentpéterfa, Alkotmány UTCA

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közút

0196/ 2/ /

115

9799 Szentpéterfa, NINCS UTCANEVE

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közút

0197/ 1/ /

116

9799 Szentpéterfa, NINCS UTCANEVE

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közút

0207/ 10/ /

117

9799 Szentpéterfa, NINCS UTCANEVE

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közút

0216/ 2/ /

118

9799 Szentpéterfa, NINCS UTCANEVE

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közút

0218/ 13/ /

119

9799 Szentpéterfa, NINCS UTCANEVE

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közút

0222/ 2/ /

120

9799 Szentpéterfa, NINCS UTCANEVE

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közút

0223/ 8/ /

121

9799 Szentpéterfa, NINCS UTCANEVE

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közút

0225/ 6/ /

122

9799 Szentpéterfa, NINCS UTCANEVE

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közút

0230/ / /

123

9799 Szentpéterfa, NINCS UTCANEVE

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közút

0238/ 1/ /

124

9799 Szentpéterfa, NINCS UTCANEVE

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közút

0244/ / /

125

9799 Szentpéterfa, NINCS UTCANEVE

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közút

0256/ / /

126

9799 Szentpéterfa, NINCS UTCANEVE

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közút

0257/ 5/ /

127

9799 Szentpéterfa, NINCS UTCANEVE

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közút

0259/ 11/ /

128

9799 Szentpéterfa, NINCS UTCANEVE

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közút

0259/ 13/ /

129

9799 Szentpéterfa, NINCS UTCANEVE

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Kivett sáv

012/ 2/ /

130

9799 Szentpéterfa, NINCS UTCANEVE

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Kivett sáv

0122/ 5/ /

131

9799 Szentpéterfa, NINCS UTCANEVE

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

árok

433/ / /

132

9799 Szentpéterfa, Alkotmány UTCA

21534 - NYÍLT VÍZELVEZETŐ ÁROK, CSATORNÁK

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

árok

381/ / /

133

9799 Szentpéterfa, Alkotmány UTCA

21534 - NYÍLT VÍZELVEZETŐ ÁROK, CSATORNÁK

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

árok

300/ 3/ /

134

9799 Szentpéterfa, Alkotmány UTCA

21534 - NYÍLT VÍZELVEZETŐ ÁROK, CSATORNÁK

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

árok

300/ 4/ /

135

9799 Szentpéterfa, Alkotmány UTCA

21534 - NYÍLT VÍZELVEZETŐ ÁROK, CSATORNÁK

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

árok

05/ / /

136

9799 Szentpéterfa, NINCS UTCANEVE

21534 - NYÍLT VÍZELVEZETŐ ÁROK, CSATORNÁK

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

árok

07/ 1/ /

137

9799 Szentpéterfa, NINCS UTCANEVE

21534 - NYÍLT VÍZELVEZETŐ ÁROK, CSATORNÁK

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

árok

011/ / /

138

9799 Szentpéterfa, NINCS UTCANEVE

21534 - NYÍLT VÍZELVEZETŐ ÁROK, CSATORNÁK

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

árok

015/ / /

139

9799 Szentpéterfa, NINCS UTCANEVE

21534 - NYÍLT VÍZELVEZETŐ ÁROK, CSATORNÁK

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

árok

019/ / /

140

9799 Szentpéterfa, NINCS UTCANEVE

21534 - NYÍLT VÍZELVEZETŐ ÁROK, CSATORNÁK

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

árok

0105/ / /

141

9799 Szentpéterfa, NINCS UTCANEVE

21534 - NYÍLT VÍZELVEZETŐ ÁROK, CSATORNÁK

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

árok

0107/ 3/ /

142

9799 Szentpéterfa, NINCS UTCANEVE

21534 - NYÍLT VÍZELVEZETŐ ÁROK, CSATORNÁK

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

árok

0126/ / /

143

9799 Szentpéterfa, NINCS UTCANEVE

21534 - NYÍLT VÍZELVEZETŐ ÁROK, CSATORNÁK

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

árok

0132/ 4/ /

144

9799 Szentpéterfa, NINCS UTCANEVE

21534 - NYÍLT VÍZELVEZETŐ ÁROK, CSATORNÁK

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

árok

0136/ 1/ /

145

9799 Szentpéterfa, NINCS UTCANEVE

21534 - NYÍLT VÍZELVEZETŐ ÁROK, CSATORNÁK

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

árok

0136/ 2/ /

146

9799 Szentpéterfa, NINCS UTCANEVE

21534 - NYÍLT VÍZELVEZETŐ ÁROK, CSATORNÁK

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

árok

0141/ / /

147

9799 Szentpéterfa, NINCS UTCANEVE

21534 - NYÍLT VÍZELVEZETŐ ÁROK, CSATORNÁK

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

árok

0151/ / /

148

9799 Szentpéterfa, NINCS UTCANEVE

21534 - NYÍLT VÍZELVEZETŐ ÁROK, CSATORNÁK

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

árok

0157/ / /

149

9799 Szentpéterfa, NINCS UTCANEVE

21534 - NYÍLT VÍZELVEZETŐ ÁROK, CSATORNÁK

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

árok

0165/ / /

150

9799 Szentpéterfa, NINCS UTCANEVE

21534 - NYÍLT VÍZELVEZETŐ ÁROK, CSATORNÁK

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

árok

0170/ / /

151

9799 Szentpéterfa, NINCS UTCANEVE

21534 - NYÍLT VÍZELVEZETŐ ÁROK, CSATORNÁK

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

árok

0172/ / /

152

9799 Szentpéterfa, NINCS UTCANEVE

21534 - NYÍLT VÍZELVEZETŐ ÁROK, CSATORNÁK

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

árok

0176/ / /

153

9799 Szentpéterfa, NINCS UTCANEVE

21534 - NYÍLT VÍZELVEZETŐ ÁROK, CSATORNÁK

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

árok

0191/ / /

154

9799 Szentpéterfa, NINCS UTCANEVE

21534 - NYÍLT VÍZELVEZETŐ ÁROK, CSATORNÁK

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

árok

0194/ / /

155

9799 Szentpéterfa, NINCS UTCANEVE

21534 - NYÍLT VÍZELVEZETŐ ÁROK, CSATORNÁK

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

árok

0196/ 4/ /

156

9799 Szentpéterfa, Alkotmány UTCA

21534 - NYÍLT VÍZELVEZETŐ ÁROK, CSATORNÁK

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

árok

0200/ 2/ /

157

9799 Szentpéterfa, NINCS UTCANEVE

21534 - NYÍLT VÍZELVEZETŐ ÁROK, CSATORNÁK

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

árok

0213/ / /

158

9799 Szentpéterfa, NINCS UTCANEVE

21534 - NYÍLT VÍZELVEZETŐ ÁROK, CSATORNÁK

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

árok

0219/ 2/ /

159

9799 Szentpéterfa, NINCS UTCANEVE

21534 - NYÍLT VÍZELVEZETŐ ÁROK, CSATORNÁK

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

árok

0224/ / /

160

9799 Szentpéterfa, NINCS UTCANEVE

21534 - NYÍLT VÍZELVEZETŐ ÁROK, CSATORNÁK

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

árok

0248/ / /

161

9799 Szentpéterfa, NINCS UTCANEVE

21534 - NYÍLT VÍZELVEZETŐ ÁROK, CSATORNÁK

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

árok

0250/ / /

162

9799 Szentpéterfa, NINCS UTCANEVE

21534 - NYÍLT VÍZELVEZETŐ ÁROK, CSATORNÁK

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

árok

0257/ 1/ /

163

9799 Szentpéterfa, NINCS UTCANEVE

21534 - NYÍLT VÍZELVEZETŐ ÁROK, CSATORNÁK

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

árok

0258/ / /

164

9799 Szentpéterfa, NINCS UTCANEVE

21534 - NYÍLT VÍZELVEZETŐ ÁROK, CSATORNÁK

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

árok

0262/ 3/ /

165

9799 Szentpéterfa, NINCS UTCANEVE

21534 - NYÍLT VÍZELVEZETŐ ÁROK, CSATORNÁK

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Szivattyúház

04/ 3/ /

169

9799 Szentpéterfa, NINCS UTCANEVE

22231 - CSATORNAHÁLÓZATOK

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

árok

018/ 4/ /

170

9799 Szentpéterfa, NINCS UTCANEVE

21534 - NYÍLT VÍZELVEZETŐ ÁROK, CSATORNÁK

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közúti híd

013/ 2/ /

171

9799 Szentpéterfa, NINCS UTCANEVE

21411 - KÖZÚTI VAGY VASÚTI HIDAK

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közút

0192/ 5/ /

172

9799 Szentpéterfa, NINCS UTCANEVE

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

TEMETÖ

0216/ 5/ /

174

9799 Szentpéterfa, NINCS UTCANEVE 91

00004 - TEMETŐ

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közművek

0///

175

9799 Szentpéterfa, NINCS UTCANEVE 91

22231 - CSATORNAHÁLÓZATOK

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

2. melléklet

2. melléklet a 9/2021. (IV.20.) önkormányzati rendelethez

Korlátozottan forgalomképes ingatlanok Szentpéterfa

Megnevezés

Helyrajzi szám

Naplósorszám

Utcanév

Ingatlanjelleg

I11. Az ingatlan forgalomképessége

Kultúrház

64/ 3/ /

48

9799 Szentpéterfa, Rákóczi Ferenc UTCA 10

12611 - MŰVELŐDÉSI OTTHON, HÁZ, SZABADIDŐ KÖZPONT, KÖZÖSSÉGI HÁZ, IFJÚSÁGI H

KORLÁT. FORGALOMKÉPES TÖRVÉNY A.

Községháza

185/5/ /

49

9799 Szentpéterfa, Alkotmány UTCA 91

12201 - POLGÁRMESTERI HIVATALOK, KÖRJEGYZŐSÉGEK ÉPÜLETEI

KORLÁT. FORGALOMKÉPES TÖRVÉNY A.

Orvosi rendelő

193/ 1/ /

50

9799 Szentpéterfa, Alkotmány UTCA 105

12645 - HÁZIORVOSI RENDELŐ

KORLÁT. FORGALOMKÉPES TÖRVÉNY A.

óvoda

78/ / /

51

9799 Szentpéterfa, Alkotmány UTCA 88

12632 - ÓVODA

KORLÁT. FORGALOMKÉPES TÖRVÉNY A.

általános iskola

192/ / /

52

9799 Szentpéterfa, Alkotmány UTCA 103

12633 - ÁLTALÁNOS ISKOLA

KORLÁT. FORGALOMKÉPES TÖRVÉNY A.

Tűzoltóság

492/ 1/ /

53

9799 Szentpéterfa, Alkotmány UTCA

12742 - TŰZOLTÓSZERTÁR

KORLÁT. FORGALOMKÉPES TÖRVÉNY A.

Sporttelep

221/ / /

54

9799 Szentpéterfa, NINCS UTCANEVE

24111 - SZABADTÉRI SPORTPÁLYÁK (PL. LABDARÚGÁS RÉSZÉRE, AUTÓ- VAGY KERÉKPÁR

KORLÁT. FORGALOMKÉPES TÖRVÉNY A.

Egészségház

043/14//

186

9799 SZETNPÉTERFA, ALKOTMÁNY UTCA 1

12645 - HÁZIORVOSI RENDELŐ

KORLÁT. FORGALOMKÉPES TÖRVÉNY A.

Szántó

044/ 22/ /

183

9799 Szentpéterfa, NINCS UTCANEVE

00005 - TERMŐFÖLD

KORLÁT. FORGALOMKÉPES A HELYI DÖNT.

Szántó

044/ 23/ /

184

9799 Szentpéterfa, NINCS UTCANEVE

00005 - TERMŐFÖLD

KORLÁT. FORGALOMKÉPES A HELYI DÖNT.

Szántó

044/ 7/ /

185

9799 Szentpéterfa, NINCS UTCANEVE

00005 - TERMŐFÖLD

KORLÁT. FORGALOMKÉPES A HELYI DÖNT.

3. melléklet

3. melléklet a 9/2021. (IV.20.) önkormányzati rendelethez

Forgalomképes ingatlanok Szentpéterfa

Megnevezés

Helyrajzi szám

Naplósorszám

Utcanév

Ingatlanjelleg

I11. Az ingatlan forgalomképessége

Beépítetlen terület

31/ 1/ /

2

9799 Szentpéterfa, Alkotmány UTCA

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

FORGALOMKÉPES

Beépítetlen terület

108/ / /

3

9799 Szentpéterfa, NINCS UTCANEVE

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

FORGALOMKÉPES

Beépítetlen terület

350/ / /

4

9799 Szentpéterfa, NINCS UTCANEVE

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

FORGALOMKÉPES

Szántó

04/ 11/ /

5

9799 Szentpéterfa, NINCS UTCANEVE

00005 - TERMŐFÖLD

FORGALOMKÉPES

Szántó

044/104/ /

41

9799 Szentpéterfa, NINCS UTCANEVE

00005 - TERMŐFÖLD

FORGALOMKÉPES

Szántó

052/ 4/ /

42

9799 Szentpéterfa, NINCS UTCANEVE

00005 - TERMŐFÖLD

FORGALOMKÉPES

Szántó

0106/ 13/ /

43

9799 Szentpéterfa, NINCS UTCANEVE

00005 - TERMŐFÖLD

FORGALOMKÉPES

Szántó

0212/ 4/ /

44

9799 Szentpéterfa, NINCS UTCANEVE

00005 - TERMŐFÖLD

FORGALOMKÉPES

Anyagbánya

0212/ 10/ /

45

9799 Szentpéterfa, NINCS UTCANEVE

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

FORGALOMKÉPES

Erdő

0216/ 8/ /

46

9799 Szentpéterfa, NINCS UTCANEVE

00005 - TERMŐFÖLD

FORGALOMKÉPES

Gyep,legelő

0216/ 9/ /

47

9799 Szentpéterfa, Alkotmány UTCA

00005 - TERMŐFÖLD

FORGALOMKÉPES

Telephely

044/105/ /

167

9799 Szentpéterfa, NINCS UTCANEVE

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

FORGALOMKÉPES

Major

055/ 12/ /

168

9799 Szentpéterfa, NINCS UTCANEVE

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

FORGALOMKÉPES

BEÉPÖTETLEN TERÜLET

558/ / /

176

9799 Szentpéterfa, Alkotmány UTCA

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

FORGALOMKÉPES

BEÉPÖTETLEN TERÜLET

586/ / /

178

9799 Szentpéterfa, Alkotmány UTCA

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

FORGALOMKÉPES

VÖZMë

044/ 70/ /

180

9799 Szentpéterfa, NINCS UTCANEVE

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

FORGALOMKÉPES

Major (árverésen vásárolt)

055/33/ /

182

9799 Szentpéterfa, NINCS UTCANEVE

12500 - IPARI ÉPÜLETEK ÉS RAKTÁRAK

FORGALOMKÉPES

4. melléklet

4. melléklet a 9/2021.(IV.20.) önkormányzati rendelethez

Önkormányzati vagyonból vagyonkezelésre átadott ingatlanokról

A

B

C

D

sorszám

helyrajzi szám

megnevezés

vagyon kezelője

1

192

általános iskola

KLIK